Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:32 - 30/12/2011

Βίντεο κλιπ με τραγούδι στα Ρώσικα από Έλληνες που καλούν τον Πούτιν να… επέμβει! (Βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τη δήλωση αυτή έκανε ο διευθυντής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου, σημειώνοντας ταυτοχρόνως ότι ελπίζει σε δίκαιη, έντιμη και μη πολιτική δίκη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, του οποίου τη δράση εγκωμίασε.
Μιλώντας στο δορυφορικό δίκτυο “Βέστι” ο πατέρας Βλαδίμηρος είπε “θα πρέπει να περιμένουμε τη δέουσα δικαστική διαδικασία, τόσο από…

την πλευρά των κατηγόρων, όσο και από εκείνη της υπεράσπισης του πατέρα Εφραίμ. Και μόνο το δικαστήριο μπορεί να ζυγίσει αυτούς τους ισχυρισμούς. Θα ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι δίκαιο, έντιμο δικαστήριο, ότι εκεί δεν θα υπάρχει πολιτική ή αντιχριστιανική διαπλοκή, αλλά μοναδικός στόχος θα είναι να μάθουμε την αλήθεια”.
Αναφερόμενος στο πρόσωπο του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου ο κ. Βιγκιλιάνσκι τον χαρακτήρισε “μια από τις προσωπικότητες της Ορθοδοξίας στον πλανήτη με το μεγαλύτερο κύρος”, που αντιμετωπίζεται στη Ρωσία με σεβασμό και τιμή, σημειώνοντας ότι η γνώμη αυτή διαμορφώνεται “ξ όσων οι άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια τους” και αυτό αφορά και στην ποιμαντική και ιεραποστολική δραστηριότητά του “και στο πώς διατηρεί το μοναστήρι, ποιοι κανονισμοί υπάρχουν εκεί, τί είδους μοναχοί, πώς διεξάγονται οι λειτουργίες”.
Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Κυρίλλου υπενθύμισε ότι “οι κατηγορίες εναντίον του αρχιμανδρίτη Εφραίμ για δήθεν παράνομες συναλλαγές διατυπώνονται από καιρό, ήδη εδώ και μερικά χρόνια” και ενώ εξήγησε ότι για άγνωστες οικονομικές υποθέσεις δεν μπορεί να έχει άποψη, πρόσθεσε ότι όσοι άνθρωποι έχουν συναναστραφεί τον πατέρα Εφραίμ, μεταξύ αυτών και ο ίδιος, που τον έχει γνωρίσει προ πολλού, από τις επισκέψεις στον ‘Αθω, “τον αντιμετωπίζουμε με μέγιστο σεβασμό και όλες του οι ενέργειες δείχνουν ότι είναι απίθανο να υπάρξουν κάποια δείγματα πως έπραξε όσα τον κατηγορούν”.
Σε πολλές ρωσικές ιστοσελίδες με ορθόδοξο εκκλησιαστικό περιεχόμενο και κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεκινήσει συγκέντρωση υπογραφών κατά της σύλληψης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ενώ συνεχής είναι η ειδησεογραφική κάλυψη από την Ελλάδα για το θέμα με κεντρικά πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ της χώρας να αναφέρονται ακόμη και πολλές φορές την ημέρα στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι χαρακτήρισε τον ηγούμενο Εφραίμ “επιφανή παράγοντα της ορθόδοξης Εκκλησίας, γνωστό κήρυκα και έναν από τους πρωταγωνιστές της γενικής ανοικοδόμησης του μοναστηριού του τις τελευταίες δύο δεκαετίες”.
Δείτε το βίντεο:

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*