Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:38 - 29/06/2019

Απαγορεύεται η θηλυκότητα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει υποταχτεί ολοκληρωτικά στο δικαιωματισμό και έτσι έφτασε στο φυσικό επακόλουθο της απαγόρευσης των κανονικών στερεοτύπων από τις πινακίδες. Ο λόγος είναι γιατί οι διαφημίσεις που προάγουν τη φιλικότητα ή και την αρρενωπότητα προκαλούν αρνητικά συναισθήματα στην ισχνή πληθυσμιακή μειοψηφία των ΛΟΑΤΚΙ. Ανά τον πλανήτη τα ποσοστά των ΛΟΑΤΚΙ τα οποία είναι από ένα μέχρι και τρία τις εκατό του συνολικού πληθυσμού της κάθε χώρας. Όμως για να μην νοιώθουν ότι είναι μειοψηφία πρέπει το 98 τις εκατό του πληθυσμού να εξαιρεθεί από τη δημόσια θέα. https://www.youtube.com/watch?v=3-5zl9lEmtk Voice of Europe



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ολα μια σουπα νεοταξικη 06/30/2019 @ 1:12 ΠΜ

    Η ΣΧΈΣΗ ΜΗΤΈΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΎ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΈΝΝΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ. Η ΣΧΈΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΜΈΝΕΣ . Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ. ΑΥΤΉ Η ΣΧΈΣΗ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ. ΔΙΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΓΎΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΘΑ ΕΚΛΕΊΨΟΥΝ . ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ,ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΡΙΖΙΚΉ ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ  ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΕΙ  Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ .Δεν μιλαμε για μαλθακοτητα των ανδρων σημερα. Μιλαμε για θηλυκόποιηση, και μια σχεδιασμενη προσπαθεια ..»Μεταβολης» των ρολων που εχουν τα δυο φύλα..Ομως αυτο γίνεται στις δυτικές κοινωνιες και ιδιαιτερα για την λευκη ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΣΙΦΑΝΈΣ,ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΆΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΆΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΕΞΕΛΊΧΘΗΚΕ  ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΑΝΔΡΏΝ ….ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ . ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ …ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ..ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ  ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ….Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ..ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΈΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ..Η ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ  ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΈΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤ    ,ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ  ΠΡΌΤΥΠΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΥΤΕ  ΠΟΥΘΕΝΑ.

    • Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ “ΕΛΕΝΓΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ” . ΘΑ ΠΑΩ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ . Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΣΤΟΥ. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ – ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ – ΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ. ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ (ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΟΙ AIDS- HIV , ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ )ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 2009 ,ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ «ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ» Ο ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ» ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΖΑ, ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ( ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ INTIGO ) ΠΟΥ ΘΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ. ΟΙ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΠ. ΑΥΤΗ Η ΕΛΙΤ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΠ.

  2. Σοφια Κ. 06/30/2019 @ 9:28 ΠΜ

    Διαίρει και βασίλευε….λευκοί εναντίον μαύρων και αντίστροφα,
    χριστιανοί εναντίον μουσουλμάνων, εθνη εναντίον εθνών κ.λ.π. και τέλος
    τα ανθρώπινα γένη, ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, διαχωρισμός, με τη βία….
    …….και μετά ΤΙ?…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*