Διαφημίσεις

Εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο;

Ο Πρόεδρός του, Μάρτιν Σουλτς, ελέγχεται για όσα εγκληματικά διέπραξε σε βάρος της Ελλάδας πριν και μετά το δημοψήφισμα.
Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής εξετάζει καταγγελία/αναφορά του Έλληνα Πολίτη και διερευνά αν οι συγκεκριμένες διοικητικές/πολιτικές πράξεις Σουλτς εμπίπτουν στις δικές του αρμοδιότητες ή άλλου αρμόδιου οργάνου.

Εκείνο που εκπλήσσει είναι η ταχύτητα της αντίδρασης του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή. Αν ήταν στην Ελλάδα, στο Δημόσιο, ίσως να είχε την τιμή να πεταχτεί στα σκουπίδια η καταγγελία.

Κατά πληροφορίες του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ, η έρευνα του Διαμεσολαβητή επέδρασε και διαμόρφωσε τη στροφή Σουλτς (έστω φαινομενική) που εκδηλώθηκε και με δηλώσεις του (Να αποφύγουμε την ταπείνωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού) κατά τις διαδικασίες της τελευταίας, ντροπιαστικής, Συνόδου των Ευρωπαίων Ηγετών που επέβαλε το νέο μνημόνιο αφού “τραυμάτισε” τον Α. Τσίπρα.

Ανεξάρτητα από τα “όρια” του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή, τα αποτελέσματα της έρευνας και την κρίση του (που πρέπει να κρίνει κυρίως διοικητικά αλλά και πολιτικά), ήδη η καταγγελία έχει τα πρώτα αποτελέσματα και επιβεβαιώνει τη δύναμη της παρέμβασης των πολιτών είτε δρουν ατομικά ή συλλογικά και κυρίως μέσα από (και) πανευρωπαϊκές-παγκόσμιες κινητοποιήσεις των λαών.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/07/blog-post_4079.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ραγδαίες εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο: Ο Σουλτς “παραπέμπεται” στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή για εγκλήματα κατά Ελλάδας”
  1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…
    — ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΟΡΑΜΑ…ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ 1984 ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΠΑΡΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΔΡΑ…ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΡΟΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΗΜΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΙΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗ… ΑΠΟ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΑΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…

    ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΕ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ…ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

    ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ…ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΡΜΕΝΟ ΣΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΣΤΑΧΥΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ….ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕ ΠΟΥ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ—…

    [ ΟΡΑΜΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ]

    ΚΑΘΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ …ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ…ΔΥΟ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ…ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ…ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ….

    ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΙΣ…ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΣ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΥ…ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ …ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ …ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ– ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ –…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    1. Πόσο γέροντας ήταν; Είχε προλάβει να πάρει σύνταξη; Γιατί με το νέο συνταξιοδοτικό προβλέπω ότι θα σταματήσουν και τα οράματα των… γερόντων!
      Έτσι όπως θα δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα, όχι όραμα αλλά ούτε απλό όνειρο δεν θα προλαβαίνουν να δουν οι γέροντες!

    2. Αυτά είναι δοξασίες. Σύμφωνα με τον νόμο, η έκτρωση επιτρέπεται μέχρι την δωδέκατη εβδομάδα της κύησης. Γνωρίζουμε πότε τοποθετείται” η ψυχή στο έμβρυο?? Πώς μπορούμε λοιπόν να μιλάμε για φόνο εάν το έμβρυο δεν έχει ψυχή ως την 12 π.χ. εβδομάδα?? Σύμφωνα με τους νεοπλατωνικούς, η ψυχή “προσκολλάται” στο έμβρυο την στιγμή της γέννησης. Πως γνωρίζουμε εμείς πότε είναι έμψυχο το έμβρυο?
      Ωραία όλα αυτά τα μελό και δακρύβρεχτα περί φόνου, όμως τι συμβαίνει αν οι προγεννητικές εξετάσεις δείχνουν τερατογένεση?

      1. φίλε μου καλές οι φιλοσόφιες…αλλά δεν πάυουν να είναι φιλοσοσοφίες…..κανείς δεν ξέρει…τόσο απλά….δεν θα το πάω ούτε σε θρησκευτικά μιας και δεν είμαι και χριστιανός ….. ουτε σε φιλσοφικά μιας και είμαι Εθνικός…..κανείς δεν ξέρει…τόσο απλά…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ενός ανθρώπου…ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΗ..ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑΓΑΝ για να ποιάσουν μια καλύτερη ζωή….αλλά κανε΄ς δεν αυτοκτονά …άρα φίλε μου πολύ απλά κανείς δεν ξέρεις!Άρα αφού δεν ξέρεις …τότε κάνεις έκγλημα!
        Θα σου πω κάτι που μου έγινε..είχαν ένα μογγολικο ξαδερφούλα το οποίο πέθανε σε ηλικία 50 χρόνων πέρσι…έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και δω ότι πάσχει θα το ρίξω….διότι έβλεπα την ξαδέρφη μου και δεν ζούσε..ενώ εμείς ζούσαμε ,εξελισόμασταν,ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ,ενώ εκείνη όχι…φαντασου μόνο αυτό..τίποτα άλλο…τέλος πάντων να μην τα πολυλογό, η γυναίκα μου ήταν στον 5 πριν κάτι μήνες και είχα αυτην την συζήτησ με κάποιον χριστιανό που μου έλεγε ότι είναι αμαρτία(πρόσεξε δεν το πάω χριστινικά μην μπερδευτείτε…απλά λέω το σωστό,αυτό που μου έγινε)…το λοιπόν του είπα εγώ αν είχα μογγολικο θα το έριχνα ….και του είπα την ιστορία τις ξαδερφης μου….τον έφερα σε δύσκολη θέση τον άνθρωπο,δεν ήξερε τι να απαντήση…ίσως το τράβηξα και εγώ λίγο μιας και ήταν χριστιανός.
        ……το βράδακι πάμε με την γυναίκα μου να περπατήση …και υτπάρχη ένα πλακάκι του δήμου όπως προχωράμε και σπάει και η γυναίκα μου πέφτει χάμω..και τρέχαμε στο Έλενας και πέρασε από εξετάσεις
        …όταν φίλε βγήκα και περίμενα στον διάδρομο θυμιθηκα την συζήτηση το πρωί και το πόσο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΜΑΙ και έκλεγα σαν μικρό παιδί και παρακαλούσα να είναι όλα καλά…..ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΗΝΗΜΑ από τον δημιουργό ότι δεν έχω δικαίωμα στην απόφαση που σου στέλνει ο ίδιος…από την στιμγή που το έποιασες πρέπει να το κρατήσεις..και να δεχτείς την μοίρα σου στωικά και με ψηλά το κεφάλι! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.

  2. Φοβερο….
    θα δικασουν τον Σουλτσ γιατι πηρε θεση…και θα αφησουν αδικαστο το οχι που εγινε ναι…

    Μπραβο..
    Μα για ποσο κοροιδα μας ..εχετε…

    Ειπαμε πρεπει να ολοκληρωθει η αδικια για να μην υπαρχει δικαιολογια..

    Οσο για την τεταρτη
    τα σηματα δειχνουν οτι τους εχουν. .

    Ετσι αλλωστε θα ολοκληρωθει..και το σχεδιο κατα το ημιση..

  3. Συγνώμη που το λέω τόσο ωμα, αλλά πραγματικα θα του κλ@σον τ’ @ρχίδι@! Εκτός αν ΠΡΕΠΕΙ να τον τελειώσουν! Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ θα έχει να κάνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ με την ΚΑΘΑΡΣΗ, αλλά απλα για ένα νέο παιχνίδι συμερόντων!!! (ΒΛ. Στρος Καν).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *