Διαφημίσεις

Πως μέσω του smartphone η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μας επιβάλλει το σατανικό RFID
Τα smartphones είναι ο προθάλαμος της ολοκληρωτικής σκλαβιάς των ανθρώπων αφού ο τελικός σκοπός είναι η επιβολή του εμφυτεύσιμου RFID με το οποίο θα ελέγχουν το σώμα μας και τις σκέψεις μας.

Τα smartphones είναι αθώα και δημιουργήθηκαν για να κάνουν καλύτερη τη ζωή του ανθρώπου… Η απάντηση είναι ΛΑΘΟΣ… Τα smartphones δημιουργήθηκαν για να μπορέσει ο άνθρωπος να εθιστεί σε αυτά και σιγά να δεχτεί χωρίς αντιρρήσεις να τα τοποθετήσει ακόμα και μέσα στο σώμα του!!! Και να μπορεί να συνδεθεί ο ίδιος με το τηλέφωνο του μέσω του ίδιου του σώματος του!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Δεν πρόκειται για εικονική πραγματικότητα… Αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει….

Πέρυσι, για παράδειγμα, o καλλιτέχνης Anthony Antonellis είχε ενσωματωμένο στο χέρι του ένα τσιπ RFID, το οποίο θα μπορούσε να αποθηκεύσει και να μεταφέρει στο φορητό smartphone του όσα δημιουργούσε ανά πάσα στιγμή!!!

Οι ερευνητές πειραματίζονται πάνω σε αυτό με ενσωματωμένους αισθητήρες που μετατρέπουν τα ανθρώπινα οστά σε ζωντανούς ομιλητές. Άλλοι επιστήμονες εργάζονται για τα εμφυτεύματα ματιών, τα οποία αφήνουν μια εικόνα να αποτυπωθεί με μια ριπή και στη συνέχεια να μεταδίδεται και να αποθηκεύεται αυτόματα!!!

Αλλά ποιο θα είναι αυτό το σύστημα που θα αντικαταστήσει τη θέση της οθόνης όταν το τηλέφωνο είναι μέσα σας; Οι τεχνικοί στο Autodesk πειραματίζονται με ένα σύστημα που μπορεί να εμφανίσει εικόνες από τεχνητό δέρμα. Ή εικόνες που μπορούν να εμφανιστούν μέσω εμφυτευμάτων στα μάτια σας

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Πως μέσω του smartphone η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μας επιβάλλει το σατανικό RFID”
  1. Πετάξτε όλοι τα "έξυπνα" και γυρίστε πίσω στο Nokia. Τι μας χρειάζονται τόσα πράγματα σ' ένα μπιχλιμπίδι; Τον υπολογιστή μας στο σπίτι μόνο και με σύνεση… "Χάσαμε και το χέρι, έλα… Και ψεύδεσαι και τρως! Κρεοπωλείο "η αφθονία". 🙂 …Καλημέρα Νικόλα!

    http://www.youtube.com/watch?v=L5H-HqWQf6Y

    1. @ Ανώνυμος • 20 Οκτωβρίου 2014 – 11:44 π.μ.,

      Τα είπες όλα. Συγκεκριμένα, τα απλά (μη smartphones) αυτά Nokia είναι αυτά με το λογισμικό Series 40. Σε smartphone αν κανεις upload την φώτο που τράβηξες, εντοπίζουν με συντεταγμένες από που τραβήχτηκε (δοκιμασμένο). Όποιος το googleάρει, θα βρει περισσότερες πληροφορίες.

    2. Μου εχουν χαλασει ενα σωρο nokia (ελαττωματικες μπαταριες), πηρα το galaxy επειδη ειναι οικονομικο και δεν χαλαει η οθονη ευκολα. Ακομα και ads να σου μπουνε τα κανεις remove πιο ευκολα απο το pc που θελει ψαξιμο

  2. Και η φωτιά όταν την ανακάλυψαν του σατανά ήταν για αρκετούς. Επίσης η γη είναι επίπεδη και αν πάτε στην άκρη θα πέσετε στο κενό. Δεν πειράζει ο κόσμος προχωρά. Μείνετε στις σπηλιές σας εσείς.

    Άσχετο: H Autodesk αναπτύσσει λογισμικό για τρισδιάστατο σχεδιασμό, ή για τους μη-τουρίστες, 3D Design, κυρίως για μηχανικούς. Για παράδειγμα τα σπίτια σας οι μηχανικοί (αρχιτέκτονες, πολιτικοί, κλπ.) με προγράμματα της Autodesk κυρίως τα σχεδιάζουν.

    Αν τώρα αυτά σας μοιάζουν εξωγήινα, τότε είναι. Εξάλλου και οι αρχιτέκτονες, τέκτονες είναι και οι πολιτικοί μηχανικοί είναι πολιτικοί οπότε μασόνοι και αυτοί. Τα κομπγιούτερ είναι του σατανά. Στις σπηλιές δεν χρειάζονται σχέδια.

    ΖΦΝΤ (Πράκτορας – RFID)

    1. Μονο που η φωτια οταν την χρησιμοποιεις δεν κανεις καρκινο στο κεφαλι ._

      υ.γ Ακακιε να θυμασαι, να πεις στον Κοσμο μην προχωρα πολυ γρηγορα , θα δει μια ωρα αρχυτερα αυτο που λεμε εμεις στις σπηλιες , το ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ._

      Σπηλαιολογος ._ (μπαφ)

      1. Η φωτιά καίει όμως και από τα κάρβουνα και τις αναθυμιάσεις παθαίνεις και καρκίνο αν θες. Το ίδιο κακό κάνει και ο ηλεκτρισμός (του σατανά και αυτός). Η ασύρματη τεχνολογία επίσης. Τηλεόραση, τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, βαπόρια, όλα επικίνδυνα είναι. Η τεχνολογία είναι δύσκολο πράγμα και έχει ρίσκα. Για αυτό μείνε στην σπηλιά όπου δεν κινδυνεύεις. Το πολύ να γίνει κανένας μεγα-σεισμός και να πέσουν τα βράχια στο κεφάλι σου.

        ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Τεχνολογικός)

          1. Εγώ είμαι οπαδός της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων.

            ΖΦΝΤ (Πράκτορας – ΠΤΠ)

          2. Πώς δεν φαίνεται δηλαδή; Υπέρ της επιστροφής στα σπήλαια είμαι και εγώ.

            ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Των σπηλαίων)

          3. επειδη επισημαινουμε καποια ασχημα της τεχνολογιας δε σημαινει οτι θελουμε να επιστρεψουμε στα σπηλαια.η τεχνολογια προχωραει και τη χρησιμοποιουμε ολοι μας ομως τα παραπανω ισχυουν.

          4. Απλά πράγματα: τα παραπάνω ΔΕΝ ισχύουν γιατί τα smartphones ΔΕΝ έχουν RFID, αλλά έχουν τεχνολογία NFC. Αν δεν ξέρετε, να διαβάσετε να δείτε τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο.

            Η χρήση της τεχνολογίας και όσων προσφέρει θέλει έλεγχο, όχι αφορισμούς.

    2. σκεψου με το αμμοχαλικο που καις για καυσιμο σκεψης,να εισαι και μηχανικος και να σε εμπιστευονται ανθρωποι για τη στεγη τους…..
      ποιος μιλησε οτι η τεχνολογια ειναι κακη?μπορει να χρησιμοποιηθει για καλους και για κακους σκοπους,οπως τα πυρηνικα για πχ.το θεμα ειναι οτι τα αφεντικα που εσυ αποδεχεσαι,τα εχουν κανει πλακακια,με τους ισχυρους για να ελεγξουν ολη την υφηλιο.Αν αυτο δεν σε χαλαει,χαλαει εμενα και εσυ θα φταις καποια μερα που θα με κυνηγανε ως "εν δυναμει τρομοκρατη",γιατι δεν θα θελω να τσιπαριστω…θα φταις γιατι εκλεγεις τα καθικια που μας κυβερνουσαν και μκυβερνουν και μας εφεραν εδω που ειμαστε…..
      καλο ξημερωμα

      1. Ισχυροί, αφεντικά, κλπ. Ωραίες δικαιολογίες για την ανικανότητα. Πάντα κάποιος άλλος είναι ο κακός που φταίει και ευθύνεται. Αυτοί που σας έχουν παραμυθιάσει έχουν κάνει καλή δουλειά. Φταίει βέβαια και το αμμοχάλικο που καταναλώνετε για σκέψη όπως λες – θα ξέρεις από δική σου εμπειρία σίγουρα.

        ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Καίω ΚΑΙ αμμοχάλικο)

        1. καλυτερα να ειναι παραμυθιασμενος και να μη γινει τελικα τιποτα παρα στην κοσμαρα του σαν εσενα και του ρθει ξαφνικα

          1. Μην ανησυχείς, και στους παραμυθιασμένους θα έρθει ξαφνικά. Θα τους έχουμε υπόψη μας να μην μείνουν παραπονούμενοι.

            ZΦΝΤ (Πράκτορας – Στην κοσμάρα του)

    3. Την φωτιά δεν την "ανακάλυψαν" πανίβλακα, διότι οι πρώτοι άνθρωποι δεν ήταν πιθήκια σε σπηλιές.

      1. Ναι, σωστά την φωτιά την έκλεψε ο Προμηθέας από τους Θεούς. Ήταν τότε που η Γη ήταν επίπεδη ακόμα. Για αρκετούς από ότι φαίνεται είναι ακόμα επίπεδη.

        ΖΦΝΤ (Πράκτορας – 3D)

  3. Πρώτα θέλουν να κάνουν την ταυτοποίηση στα δεδομένα που μαζεύονται από το Facebook google I could κ.τ.λ.
    Αυτό θα το κάνουν με το δακτυλικό αποτύπωμα στα κινητά.(Μην πιστεύεται αυτά που λένε περί ασφαλείας, προσωπικά δεδομένα και ότι μένουν τα στοιχεία στο κινητό, η δουλειά γίνεται απο τις εταιρείες που τα τηλέφωνα τους "ρουφιανεύουνε ολη μέρα μέσω internet.)
    Στην συνέχεια θα μπορούν να βλέπουν on line την ζωή του καθενός, τι διαβάζουμε που το διαβάζουμε (GPS) τι αγοράζουμε από αυτά που είδαμε στο κινητό, πως αντιδράς μετά απο κάποια είδηση & ένα σωρό άλλα γραφήματα της ζωής μας.
    Στην καλύτερη περίπτωση τα παραπάνω δεδομένα θα τα πουλάνε σε εταιρείες.
    Το κουφο είναι ότι πληρώνουμε για να παρακολουθούν την ΖΩΗ μας!

    1. Σε λίγο θα σας ρουφάνε και το αίμα με ειδικό καλαμάκι που θα βγαίνει από το κινητό και θα μπαίνει στο αυτί σας. Είναι βρυκόλακες αυτοί οι Νεοταξικοί.

      Επίσης είναι ματάκηδες, μπαίνουν από τις κάμερες των κινητών και των laptop στα σπίτια σας και βλέπουν τι φοράτε κάτω από τα ρούχα σας με ειδικά προγράμματα ακτίνων Ψ οπότε να πάρετε καινούρια καλσόν, μην είστε με τα παλιά και σκισμένα. Να κάνετε καλή εντύπωση.

      ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Με σκισμένο καλσόν)

    2. ΖΦΝΤ
      Μην γελοιοποιείς το θέμα είναι σοβαρό και μάλλον δεν σκαμπάζεις πολλά απο τις δυνατότητες των "εφαρμογών" γιατί αλλιώς δεν θα έλεγες για καλαμάκια!
      Τα πάντα καταγράφονται σε βάσεις δεδομένων απο την IP address , τι έκδοση έχει ο browser,η συσκευή που σερφάρεις κ.λπ. αυτά σε δωρεάν εφαρμογές για τον απλό χρηστή!
      Αν σου έλεγα πριν απο μερικά χρόνια ότι θα εχεις όλους τους χάρτες στο κινητό σου και θα σε καθοδηγεί ένας δορυφόρος θα έλεγες ότι δεν γίνεται ολόκληρος δορυφόρος να ασχολείται με εμένα.Με εσένα και εμένα ασχολείται η google και βγάζει εκατομμύρια μόνο από τα κλικ που κάνουμε, φαντάσου τι θα βγάζουν με τα υπόλοιπα δεδομένα! Αυτός είνα και ο λόγος προσπαθούν να συγχρονίσουν τα πάντα.Γιατί σου δίνουν "δωρεάν" χώρο στους servers τους που τα δεδομένα έχουν αντίγραφα σε 2 & 3 server για να μην χαθούν με τεράστιο κόστος; Any way Δεν είναι κακή η τεχνολογία αλλά οι εταιρείες αρχίζουν να ξεφεύγουν, αν διαβάσεις &αυτά που λέει ο snowden θα καταλάβεις.

      1. Το κακό είναι ότι λογικά επιχειρήματα εδώ μέσα δεν γίνονται κατανοητά ή απορρίπτονται ως απόψεις των Αμερικανοεβραιογερμανοκινεζοϊαπωνομασόνων. Τώρα για το τι είναι ή όχι εφικτό με την τεχνολογία, τι μπορεί να επιτευχθεί ή όχι, τι κίνδυνοι υπάρχουν για την υγεία, για την ασφάλεια δεδομένων κλπ. καλό είναι κανείς να ενημερώνεται από έστω λίγο πιο σοβαρές πηγές από ότι είναι τα katohika και οι φαντασιόπληκτοι συνωμοσιολόγοι που συχνάζουν εδώ μέσα. Εκτός φυσικά αν όλοι κάνουν την πλάκα τους (αυτό είναι πιθανό), οπότε καλά κάνουμε και εμείς οι πράκτορες και κάνουμε πλάκα.

        Για τα υπόλοιπα που λες: Το τι δεδομένα καταγράφονται έχει να κάνει κυρίως και με το πόσο αδαής είναι ο χρήστης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι προστασίας ακόμα και αν όντως κάποιος έχει μόνιμη φοβία ότι τον παρακολουθούν – προσέχει τι δεδομένα αποθηκεύει και πού, κλείνει τις συσκευές, βγάζει μπαταρίες, τις βάζει στην κατάψυξη (γελοίο αλλά γελοία είναι και άλλα πολλά εδώ μέσα) κλπ. Στο κάτω κάτω είναι επιλογή του καθενός τι θα χρησιμοποιεί και πώς. Τώρα αν σε βάλουν στο μάτι υπηρεσίες ασφαλείας, όπως μπορεί να συμβεί, δεν γλυτώνεις εύκολα εκτός αν είσαι καλά εκπαιδευμένος στην αντι-κατασκοπεία. Για αυτό και χρειάζονται συνετές φωνές (όχι κραυγές) να βάζουν όρια στο τι μπορεί να κάνουν αυτές οι υπηρεσίες. Οι συνωμοσιολόγοι που κραυγάζουν συνήθως ακούγονται απλά σαν γραφικοί και αγνοούνται. Για τον Snowden που λες, υπάρχουν και θέματα εκμετάλλευσης όσων λέει από άλλα συμφέροντα, όχι τόσο φανερά και δεν χρειάζεται να είναι κανείς τόσο ευκολόπιστος με την παραμικρή κραυγή.

        Για την τεχνολογίες NFC και RFID μάλλον δεν αξίζει η προσπάθεια εξήγησης εδώ μέσα – τζάμπα θα πάει. Πάντως 1ον επιλογή απενεργοποίησης έχουν οι περισσότερες τέτοιες συσκευές, 2ον τα τσιπ στα smartphones βασίζονται στην τεχνολογία NFC (near-field communication) και όχι RFID που αφήνει να εννοηθεί βλακωδώς το άρθρο. Δυστυχώς οι γνώσεις που χρειάζονται για να κατανοήσει κανείς το πόσο ανακριβή είναι αυτά που γράφονται εδώ είναι αρκετά τεχνικές και εκεί ακριβώς βασίζονται οι "έξυπνοι" συνωμοσιολόγοι. Είναι κάτι σαν το "η γη κινείται" και την αντίδραση των τότε "έξυπνων" που για να κρατούν τα πλήθη σε έλεγχο χρησιμοποιούσαν ό,τι εργαλείο είχαν στην διάθεσή τους για να αντιμετωπίσουν την "επανάσταση" της τότε επιστήμης και τεχνολογίας. Ο σκοταδισμός του μεσαίωνα δεν έχει τελειώσει, επικρατεί ακόμα – ευτυχώς μόνο – σε κλειστούς κύκλους ημιμαθών θρησκόληπτων και άλλων γενικώς περίεργων τύπων. Όσο για την κακή πλευρά της τεχνολογίας που λες, και ένα μολύβι αν το χρησιμοποιήσεις λάθος μπορείς να βγάλεις το μάτι σου.
        Αν τώρα τα παραπάνω είναι ακατανόητα και εξωγήινα, μπορούμε να συνεχίσουμε την πλάκα – εεεε, την δουλειά μας σαν πράκτορες – και να σας παρακολουθούμε διαρκώς μέσω των κλειστών κινητών σας από τους δορυφόρους, τα μάτια στον ουρανό, την γεμιστή Σελήνη, την Ανδρομέδα κλπ.

        ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Πολυγραφότατος)

    3. ΖΦΝΤ
      "κάνε το καλό & ριξε το στο γιαλό"
      Μπορείς να πεις την άποψη σου συμπληρώνοντας ή διορθώνοντας το άρθρο,όποιος θέλει θα ενημερωθεί,(δεν διαβάζουν μόνο συνωμοσιολογοι) αυτός είνα ένας λόγος ύπαρξης των σχολίων πέρα απο τον χαβαλέ.
      Δεν είπαμε να κάνεις πλήρες ανάπτυξη σε τεχνικά θέματα,αυτά είναι ειδικούς.
      Σχετικά με το πόσο αδαείς είνα ένας χρηστής, παίζει ρόλο, αλλά μικρό όταν οι default ρυθμίσεις (αυτές που σου δίνουν πρόσβαση) είναι στο να στέλνουν φουλ δεδομένα & πρέπει να ψαχτεί αρκετά για να τις βρει ακόμα και κάποιος ενημερωμένος χρήστης. Μετά σου λένε αν θες να χρησιμοποιήσεις την μια εφαρμογή πρέπει να συμφωνήσεις ότι θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σου σε τρίτους για στατιστικούς λόγους, ακόμα & στα email ζητάνε για ασφάλεια" το κινητό(αν δειςπου έχουν κρύψει την παράβλεψη θα τρελαθείς).Ασε που σε κάποιες εφαρμογές της google στο Android ενώ τις έκλεινε ο χρηστης συνέχιζαν να τρέχουν στο παρασκήνιο. Μπορεί απλά να γίνεται ενημέρωση ή να είναι κάποιο bug, δεν λέμε να πετάξουμε τα κινητά αλλά να ξέρουμε τι παίζει.
      Όσων αφορά την υπηρεσία ασφαλείας που λες δεν χρειάζεται σε πρώτη φάση να σε βάλει στο μάτι, όταν χρειαστεί θα βρει τα δεδομένα (θα υπάρχουν για κάποιο διάστημα φυσικά όπως γίνεται με τις κάμερες καταγραφής) για έρευνα & αν χρειαστεί πάνε στη δεύτερη φάση.
      Αν φυσικά δεν έχεις κάνει κάτι δεν υπάρχει λόγο ανησυχίας,θα πουν μερικοί, και αυτό σωστό.
      Σχετικά με το μολύβι και την τεχνολογία έχει μεγάλη διαφορά (οχι το μολύβι αποκλειστικά όπως καταλαβαίνεις) γιατί όταν η τεχνολογία χρησιμοποιείται με "θύμα" ολόκληρη την ανθρωπότητα είναι μεγάλη ζημιά και είναι μεγάλη δύναμη στα χέρια 3-4 εταιριών.Αν δεις οι αυτές οι εταιρείες μπαίνουν σε "ξενα χωράφια" σιγά σιγά και έχουν κατηγορηθεί για αυτό.
      Δημιουργούν μονοπώλια & οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να τους ελέγξουν.Τουλάχιστον ας μην τους βοηθάμε.
      Πλάκα πλάκα Για πράκτορας έχεις αρκετές γνώσεις, χάρηκα για την κουβέντα.

  4. Μεγαλυτερη βλακεια απο αυτα τα τηλεφωνα δεν υπαρχει. Αφου υπαρχει κοσμος που αγοραζει με δοσεις ενα πανακριβο τηλ. τη στιγμη που δυσκολευεται να βγαλει το μηνα, αξιζει να του κανουν ο,τι θελουν, καθωτι βλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *