Διαφημίσεις

ΕΡΧΕΤΑΙ το τσιπαρισμα! Δακτυλικό αποτύπωμα στις πιστωτικές από το 2015
Μετά το Apple Pay η MasterCard ανακοίνωσε την πρώτη πιστωτική κάρτα στον κόσμο για ανέπαφες συναλλαγές.

Τι σημαίνει αυτό; Οι χρήστες θα χρησιμοποιούν το δαχτυλικό τους αποτύπωμα για να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία τους.

Η νέα κάρτα θα έρθει από το 2015 και θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Zwipe, εταιρεία που ασχολείται με την βιομετρική τεχνολογία και έχει ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και NFC.

Σύμφωνα με το techblog.gr, η Zwipe MasterCard, θα είναι εξαιρετικά ασφαλής διότι όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα αντί σε κάποιο εξωτερικό database της MasterCard . Η Zwipe υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που δεν ζητάει κάποιο PIN όπως οι κλασικές κάρτες, είναι πιο ασφαλής στη χρήση.

Η κάρτα βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο στην Νορβηγία, και για να λειτουργήσει χρειάζεται απλά ο αντίχειρας να βρίσκεται τοποθετημένος στον βιομετρικό αισθητήρα και η κάρτα να σημαδεύει το μηχάνημα του καταστήματος.

newpost.gr

ΠΗΓΗ


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΕΡΧΕΤΑΙ το τσιπαρισμα! Δακτυλικό αποτύπωμα στις πιστωτικές από το 2015”
  1. Αν παρουμε τα χρηματα μας απο την τραπεζα…. σε τι θα μας χρειαστει η καρτα τους ?

    Να βαλουν και την καρτα και το δακτυλο στον κ…λο τους!

    1. Για χαριν ευκολιας σε λιγο καιρο,θα πουν καλα τα βιομετρικα στοιχεια,αλλα δεν φτανουν για περισσοτερο "ιστορικο" του καθε ατομου.Εξάλλου,ολα αυτα μπορουν να μην ειναι αποτελεσματικα,οταν μεσολαβουν σωματικες παρεμβασεις(πλαστικες,φακοι επαφης,κτλ).Εν τω μεταξυ,η τεχνολογια θα προοδευει…ολο και μικροτερα γκατζετς,κινητα ολα σε ενα, σαν το κινητο-ρολοι-υπολογιστης,ηδη μια καρτα sd μνημης εχει πολλα GB σε αντιθεση με ενα σκληρο δισκο του 2005.Ειναι θεμα χρονου να το επιβαλλουν.Το μονο προβλημα τους ειναι οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!Το τσιπαρισμα θελουν να επιβληθει απο μια οικουμενικη κυβερνηση ωστε να ειναι και αποτελεσματικο αφου θα ειναι πιο ευκολο να βγαζουν διαταγες τα ανωτερα οργανα και να εκτελουνται σε τοπικο επιπεδο(ΗΠΑ,ΕΕ).Για αυτο και ο πολεμος σε καθετι εθνικο,για αυτο και η εισροη λαθρομεταναστων απο παντου,για να αλλοιωσουν το καθετι εθνικο.Τελικος σκοπος τους ειναι να μην υπαρχουν αντιδρασεις και αντισταση.Με την ατομικιστικη κοινωνια,την φτωχια,τις διαφορετικες κουλτουρες χανεται και η καθε εννοια πατριωτισμου,εθνικης υπερηφανειας ωστε ολοι μας(η μαζα) να ειμαστε ισοι,ολες οι φυλες του κοσμου….Βεβαια σαν γνησιοι ρατσιστες οι πνευματικοι μεντορες τους,για τον εκλεκτο τους λαο προωθουν μονο ρατσιστικη διαπαιδαγωγηση.Οπως οτι ολη η ανθρωποτητα αποσκοπει στο να τους υπηρετει….αυτο δεν το λενε.κατα τα αλλα αντι-ρατσιστες οι εκλεκτοι…
      Το πατριωτικο το βαφτιζουν εθνικιστικο,δηθεν μισανθρωπο και το πολεμουν με μανια με διαφορους τροπους(σχολεια,μμε,νομοι).Ποινικοποιουν τη γνωμη σου που μπορει να ειναι κατα ανθελληνικων συμφεροντων …μα αυτο δε σημαινει και δημοκρατια?να λες ελευθερα τη γνωμη σου?Τοτε αυτοι τι ειναι που βγαζουν τετοιους νομους?

  2. Δεν φοβομαστε τιποτα. Το τσιπακι οποιος θελει ας το βαλει στον πισινο του. Και αφου οι περισσοτεροι απο δω μεσα ειναι μπατηρηδες χωρις καταθεσεις, ουτε και αυτοι εχουν να φοβηθουν τιποτα. Ας χεστουν πανω τους οσοι εχουν παρε δωσε με τραπεζες εσωτερικου η εξωτερικου….

  3. γιατι οι ληστες δεν μπορουν να πιασουν καποιον και να τοποθετησουν τον αντιχειρα στο μηχανημα;; τους ειναι πιο ευκολο απ' το πιν.

  4. Ασχετο, αλλα καλο ειναι να ειπωθει.
    Στην Ευρώπη οι τραπεζες δεν εχουν ρευστο.
    Δεν δινουν πανω απο 1000 ευρω μεσω ΑΤΜ την εβδομαδα !
    Αν πας να σηκωσεις χρηματα στο ταμειο, δεν σου δινουν πανω απο 1000 ευρω την ημερα, αν τους πεις 2000, σε ρωτουν αν τα θελεις σε επιταγη διαφορετικα πρεπει να κανεις αιτηση για να τα εχεις μετα απο 4-5 μερες…
    Φιλτρο για να μην μπορει να παρει ο κοσμος τα χρηματα του απο την Τραπεζα….

  5. Αυτο που συμβαίνει με το τσιπάρισμα τσην τελική ειναι οτι αν το δεκτεις θα χαρακτηριστεις απιστος και εν συντομο καιρο θα εξολοθρευτεις.

  6. Ετσι όπως έχει ο καθένας και κρατά στιβαρά την αποψή του νομίζοντας πως ειναι καρδινάλιος χωρίς να ενδιαφέρεται για ουσιώδες προβλήματα παρα μόνο για αντιπαραθέσεις ,έκανε αρκετούς να αποχωρήσουν διότι εξάντλησαν τα πάντα.Συνολικά ο κόσμος θα το δεκτει γιατι δέν μπορεί να κάνει διαφορετικά,οσοι αποχώρησαν εχουν αναπτύξει άλλες κοινωνίες που καλύπτονται σε όλα εκτός απο ένα την λύσα του κόσμου…και εντέλει απο αυτό θα κινδυνεύσουν και αυτές.

  7. Οι άνθρωποι σε τέτοιες στιγμές που η συνείδηση τη σκαπουλαρει το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι γιατι να σφραγιστώ εγω και όχι εσύ…Τις στιγμές που δέν θα έχεις τίποτε να στηρικτείς θα κλείνεσαι στον εαυτό σου και όταν εκεί στις μαύρες σου η συνείδηση θα ξυπνά θα ψάχνεις να βρείς συ΄κια να κρεμαστείς …γιατι σε έκαναν προδοτη της ίδιας σου της ύπαρξης αφου μόνο αυτή υπάρχει για σένα

  8. Το τσιπάρισμα αφορά τους ισλαμιστές; Γιατι δέν ακούγεται κάτι η δέ μιλάμε αν αυτοι θα τσιπαριστουν;

  9. Οι σφραγιζόμενοι θα αισθανθουν κάπως και ένα μερος του εαυτού τυος θα φύγει,ετσι ποτέπια δέν θα εινα ο εαυτός τους.Αυτο θα προκαλέσει πρόβλημα παραγωγής και το σφράγισμα όπως ειναι ήδη γνωσ΄το θα γίνεται εν αγνοια του ανθρώπου μα και σε αυτή την περίπτωση πάλι ο εαυτός δέν θα ειναι όπως πρίν…εκει κάπου κάποιοι θα καταλάβουν πως κάποιος άλλος κατοικεί μέσα τους και λειτουργει πολλές φορές ανεξέλεκτα

  10. Έτσι, οι κλέφτες θα αρχίζουν να συλέγουν και δακτυλικά αποτυπώματα (πχ από ποτήρια, πόρτες, κλπ) ή θα κόβουν δάκτυλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *