ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Συναγερμός για εκλογές με επείγον έγγραφο του ΥΠΕΣ: “Ελέγξτε wifi, κλιματιστικά στα εκλογικά κέντρα, δηλώστε μεταβολές” οδηγία σε δήμους

· Κατοχικά Νέα

Το radiome.gr παρουσιάζει το έγγραφο του ΥΠΕΣ που τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκαλέσει τεράστιο ψίθυρο για προετοιμασία τυχόν πρόωρων εκλογών που έρχεται να ενισχυθεί τώρα με την αποκάλυψη του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ.

Έγγραφο από το Υπουργείο Εσωτερικών με τον χαρακτηρισμό “ΕΠΕΙΓΟΝ” σε όλους τους δήμους έχει φτάσει τις τελευταίες εβδομάδες προκαλώντας αναστάτωση και ενισχύοντας τα σενάρια για προετοιμασία πρόωρων εκλογών με το οποίο ζητείται να γίνει έλεγχος στις εγκαταστάσεις του Wifi και των κλιματιστικών στις αίθουσες που χρησιμοποιούνται ως εκλογικά κέντρα με βάση τις ακριβώς προηγούμενες εκλογές! Αν έχουν υπάρξει τροποποιήσεις, υπάρχει προσβασιμότητα κλπ.

Πληροφορίες του Radiome 88.4 και radiome.gr αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται το έγγραφο αυτό του ΥΠΕΣ στα χέρια δημάρχων της Κρήτης τουλάχιστον εδώ και κάποιες εβδομάδες γεγονός που σημαίνει ότι το Υπουργείο τουλάχιστον θέλει να γνωρίζει αν σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη για έκτακτες εκλογές ο μηχανισμός είναι έτοιμος και ζητούσε να απαντήσουν μέχρι και σήμερα οι δήμοι για την ετοιμότητά τους!

Αν υποτεθεί ότι το έγγραφο αυτό εστάλη πριν από δύο μήνες, αναφέρει πάνω ημερομηνία 7 Απριλίου τότε είναι ηλίου φαεινότερον ότι το επιτελείο της κυβέρνησης συζητά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εδώ και καιρό αλλά ενδεχομένως
γνωρίζοντας ότι ερχόταν “τυφώνας” με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ ή ακόμη και πληροφορίες για όσα σήμερα αποκαλύπτονται από την κατάθεση της σχηματισθείσας δικογραφίας στη Βουλή από την EPPO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς ανάλογο έγγραφο έχει φτάσει και στις Περιφέρειες της χώρας, και στην Περιφέρεια Κρήτης που έχει την ευθύνη και το συντονισμό του εκλογικού υλικού και τη διεξαγωγή αλλά και την επικοινωνία με το ΥΠΕΣ.

Τις τελευταίες ημέρες εξάλλου υπάρχει έντονος προβληματισμός και ψίθυρος ότι το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που έχει κλυδωνίσει ολόκληρη τη χώρα ενδεχομένως να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές αν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την περασμένη εβδομάδα είπε ότι κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον ορίζοντα. Ωστόσο η αποπομπή Υπουργών και υφυπουργών αλλά και ενδεχομένως βουλευτών από την Κ.Ο της Ν.Δ οι οποίοι εντοπίζονται στους διαλόγους της δικογραφίας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας να δημιουργούν ραγδαίες εξελίξεις!

triklopodia.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ολλανδία μετακίνησε 86 τόνους χρυσού στο Λονδίνο λόγω γεωπολιτικής αστάθειαςBusiness

Η Ολλανδία μετακίνησε 86 τόνους χρυσού στο Λονδίνο λόγω γεωπολιτικής αστάθειας

Κύπρος: Οι θέσεις εργασίας αυξάνονται, αλλά οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν προσωπικόBusiness

Κύπρος: Οι θέσεις εργασίας αυξάνονται, αλλά οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν προσωπικό

Business

Ρεύμα Σεπτεμβρίου: Η χονδρική ανέβηκε 21% αλλά η ΔΕΗ συγκρατεί τα τιμολόγια – Τι πληρώνουν τα νοικοκυριά

Μία απάντηση στο “Συναγερμός για εκλογές με επείγον έγγραφο του ΥΠΕΣ: “Ελέγξτε wifi, κλιματιστικά στα εκλογικά κέντρα, δηλώστε μεταβολές” οδηγία σε δήμους”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά