ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!! ΟΧΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

6
9

ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!! ΟΧΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πληρώνουμε το αριστερό έκτρωμα 12 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ το μήνα για να φέρει τον σπόρο και τον αφανισμό μας!!!
Έχετε καταλάβει ποιοι είναι όλοι αυτοί που μας μπολιάζουν με σπόρο από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ αντι να δίνουν επιδόματα για κάθε νέο κεφάλι που γεννιέται από ΕΛΛΗΝΙΚΟ σπέρμα;;;;

Υπάρχει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ή στον ΣΤΡΑΤΟ;;;

https://www.youtube.com/watch?v=_wHQ2YQAEzs

KORAKAS NEWS

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο με τα όπλα θα έρθει η κάθαρση. Ο εχθρός έχει μπει τόσο βαθιά που δεν γίνεται να τον διώξουμε χωρίς αίμα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, αυτοί που μας κυνερνάνε ΔΕΝ είναι Έλληνες, όπως δεν είναι και οι υπόλοιποι στη Βουλή. Η στιγμή θα έρθει πολύ σύντομα και θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση ποιος θα ζήσει: εσείς ή αυτοί. Σκεφτείτε το τώρα, ίσως αύριο το πρωί να μην έχετε την ευκαιρία.

  2. Μην ασχολειστε με το σκατο που διορισε ο κουλης.τζαμπα κοπος.τα σκατα οπως και να τα πιασεις λερωνεσαι.

  3. Ενω οι black μ@ιμούδες ας παίρνουν επιδόματα με τη σέσουλα για να κάθονται! Ή π@κιστάν@ είσαι ή σ’ αρέσουν τα πακιστανικά π@λ@μάρια! Και μόνο που το λες,ΠRΟΔΟΣΙΑ@ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ