22:16 - 01/07/2019

ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ; 2

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ; 2

Από την ημέρα που σ ‘ αυτή την φυσική ζωή αντιλαμβανόμαστε οτι μας περιμένει ένας φυσικός θάνατος, αργά ή γρήγορα, που ακόμα και το αργά ( πχ 100 χρόνια διάρκεια φυσικού βίου) ο χρόνος αυτός μέσα στην απειρότητα του σύμπαντος είναι αστείος.

Έτσι όταν καταλαβαίνουμε ότι όλους μας, μάς περιμένει ενας φυσικός θάνατος, εάν δεν προσπαθούμε κάθε ημέρα να βρούμε την απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα «ποιος είμαι»με οτιδήποτε ασχοληθείτε σ όλη την διάρκεια του φυσικού σας βίου θα είναι κυριολεκτικά όπως οι πύργοι που φτιάχνουν τα μικρά παιδιά στην άμμο.
Γιατί όπως αυτά δεν ξέρουν τι κάνουνε (τι είναι η άμμος, τι είναι το νερό, τι ειναι το σαθρό έδαφος, έτσι και όλη η ανθρωπότητα.

Χωρίς την απάντηση στο πρώτο ερώτημα (εάν φυσικά μπορεί να βγει η απάντηση), ασχολείται όπως τα μικρά παιδιά με τους πύργους στην άμμο.
Επειδή ακριβώς δεν μπορούν να απαντήσουν στο «ποιος είμαι» (φυσικά ο καθένας ξεχωριστά στον ίδιο τον εαυτό του) ασχολουνται με πραγματα ανούσια.

Ο άνθρωπος όμως είναι ομοούσιος με το θείο.

Σας μιλάνε άπαντες και σας προσανατολίζουν να ασχολείστε για ο,τιδηποτε το οποίο είναι έξω από εσάς τους ίδιους και δεν σας λένε πως μέσα σε εσάς τους ίδιους θα βρείτε την απάντηση στο θεμελιώδες και κορυφαίο ερώτημα «ποιος είμαι».
Οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες απόκρυψαν από ολόκληρη την ανθρωπότητα όλες τις αλήθειες. Σήμερα όμως το σχέδιο του Θεού τα έβγαλε όλα στο φως.

Ποιος είναι αυτός που σας είχε οδηγήσει μέχρι τώρα στο σκοτάδι και στην αμάθεια, ποιοι τον υπηρετούν ποιο είναι το κορυφαίο όπλο του για να μπορεί να έχει υποδουλωμένη όλη την ανθρωπότητα (χρήμα για αγορά όλων των στοιχειωδών αγαθών τροφής – στέγης).
Ακριβώς για αυτό το λόγο σήμερα το παγκόσμιο κακό (σκότος) της ανθρωπότητας προσπαθεί να ισοπεδώσει τα πάντα.
-Ανθρώπινες σχέσεις άντρας γυναίκα
-Εκφυλισμός της ερωτικής πράξης
-Ερωτικος εκφυλισμός ακόμα και στα παιδιά

Το πιο ιερό βιβλίο του σύγχρονου σκότους, το Κοράνι, προσπαθεί να το επιβάλει σε όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα.
Με γεωμηχανική αλλάζοντας παντελώς τον καιρό επάνω στον πλανήτη.
Με ασύλληπτη εξωγήινη τεχνολογία έχει πείσει τους ανθρώπους ότι πρέπει να μαζεύουν ένσημα για να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί σύνταξη πολύ λίγο πριν μπουν στο φέρετρο.
Φυσικά όλοι οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες όλων των εξουσιών μιλάνε για οικονομική κρίση.
Επειδή το φως που έρχεται από τα βάθη του Γαλαξία πιστεύουν ότι μπορούν να το σταματήσουν και κατ επέκταση να σταματήσουν με χωρίς όριο αεροψεκασμούς, αυτό που έρχεται.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Το φως όμως της Πηγής δεν σταματάει ποτέ.
Και επειδή υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος Να απαντήσετε στον εαυτό σας με ακρίβεια ποιος είμαι, θα βρείτε αυτά που πρέπει στο εσφραγισμένο βιβλίο.
Φυσικα χωρίς χρηματικά ανταλλάγματα, ποιμένες κ επικεφαλείς.
Γιατί μόλις απαντήσετε στον εαυτό σας στο θεμελιώδες ερώτημα ποιος είμαι, ΜΌΝΟ εσείς είστε επικεφαλής του εαυτού σας.

Κι επειδή γνωρίζετε ότι η γέννηση κ ο θάνατος σας είναι προσωπικό σας μέσα από το απόλυτο γνώθι σ εαυτόν, μετά εσείς οι ίδιοι μπορείτε να μετουσιωθείτε σε ένα ηλιακό ον και αυτόματα ελευθερώνεστε.
ΘΕΟΥ
2198

Δράση του Προφήτη Ηλία

Ιω. 16,10 Περί δικαιοσύνης δε, διότι αντίθετα προς
όσα εναντίον εμού, ως εάν ήμουν εγκληματίας, αποφασίζουν και πράττουν
οι σταυρωταί μου, θα αποδώση δικαιοσύνην ο Παράκλητος και θα αποδείξη
ότι είμαι δίκαιος και ότι πηγαίνω προς τον Πατέρα μου, διότι ετήρησα
κατά πάντα το θέλημά του και έτσι σεις δεν θα με βλέπετε πλέον με τα
μάτια του σώματός σας.
Ιω. 16,11 Περί δε της κρίσεως θα αποδείξη ο
Παράκλητος ότι ο άρχων του κόσμου τούτου έχει κριθή, καταδικασθή και
χάσει πλέον την εξουσίαν του επάνω εις την ανθρωπότητα.
Ιω. 16,12 Εχω πολλά ακόμη να σας είπω, αλλά δεν
ημπορείτε τώρα να τα κρατήσετε και να τα εννοήσετε.
Ιω. 16,13 Οταν όμως έλθη εκείνος, δηλαδή το Πνεύμα
της αληθείας, θα σας οδηγήση εις κάθε αλήθειαν, που αναφέρεται στο
έργον της σωτηρίας. Διότι δεν θα ομιλήση και εκείνος από τον ευατόν
του, άσχετα από τον Πατέρα και εμέ, αλλά θα είπη όσα ακούσει από τον
Πατέρα και θα σας αναγγείλη όσα πρόκειται να συμβούν.
Ιω. 16,14 Εκείνος θα δοξάση εμέ, διότι από τον
ιδικόν μου απεριόριστον πλούτον θα λάβη και θα τα αναγγείλη εις σας.
Ιω. 16,15 Ολα δε όσα έχει ο Πατήρ είναι ιδικά μου,
δια τούτο και σας είπα ότι ο Παράκλητος θα λάβη από τους ιδικούς μου
θησαυρούς της σοφίας, οι οποίοι είναι και του Πατρός και θα αναγγείλη
αυτά εις σας.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ

ΚΑΡΜΑ

ΥΨΙΣΤΑ ΟΝΤΑ – ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

ΝΟΥΣ – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ-ΘΡΩΠΟ

Loading...
Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (67)

 1. Θα σου πω εγώ ποιος είσαι.
  ▪️ Είσαι εβραιοέλληνας με τα μυαλά στα κάγκελα των αλκοολικών φαντασιώσεων των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων που εφηύραν την Θεότητα του Χριστού, που εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης στο πρόσωπο του, που έδωσαν παράταση στον Μύθο με πλαστογραφίες βυθίζοντας τα πρόβατα ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι, που που που …
  ➡️ Ιησούς: Εβραϊκό όνομα που σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία.
  ➡️ «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν (Γιαχβέ) των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)
  ➡️ Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.
  ? Είσαι εβραιοέλληνας! (το Έλληνας παίζεται)

  • ΓΙΑΤΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.

   • ΡομποΤρόλ δεν κάνεις μια αυτοδιάγνωση εκεί πέρα να δούμε τι έχεις κάψει; Είτε από τους κραδασμούς που υπέστεις από τα σχόλια μου (στο άλλο άρθρο) έφυγε από την θέση της κάποια φύσα, είτε κόλλησαν τα ανεμιστηράκια σου με αποτέλεσμα να ανεβάσει θερμοκρασία ο κεντρικός σου επεξεργαστής ( AMD Άθλιον ) και να πάθεις παράκρουση. Όπως και να`χει έλα απ`το ιατρείο μου να σε γρασάρω και να σε περάσω ένα αντισκωριακό από πάνω μέχρι κάτω μήπως ξεκολλήσει το μυαλό σου και πάρει στροφές.

    • ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥ Ν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ?ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ!!!
     ΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΥΠ ΟΨΗ.

     • Όταν δεν έχεις επιχειρήματα ασκείς την τέχνη της οδοποιίας.
      Βάζεις Ταμπέλες!
      Άλλο Άθεος, άλλο Άθρησκος, άλλο το ένα, άλλο το άλλο, κι άλλο το ένα μέσα στο άλλο.

 2. Το έχω πει είμαι πανέξυπνος!!!! 07/01/2019 @ Ιούλιος 1, 2019 10:58 μμ

  Δεν Υπάρχετε αλήθεια… Πόσες φορές πρέπει να σας πω ότι είμαστε ΡΟΜΠΟΤ;;; Αυτό είναι το πρόβλημα ότι με την υπάρχουσα ψεύτικη γνώση θρησκειών και λοιπών θα είστε πάντα ζωντανά… Δείτε και εδώ ένα βίντεο: https://youtu.be/mXJ-Ypwpn6I

  Πριν λίγο καιρό το ανακάλυψα και ότι υπάρχει και αυτός ο Νερούντα… Η ιστορία μπαζει όμως κατ εμέ… Αλλά το ότι υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια κάποιος ο οποίος λέει ότι είμαστε τεχνολογία και εγώ το έχω πάρει γραμμή από μόνος μου χωρίς καν να ξέρω γι αυτόν αυτό λέει πολλά… Άντε ξυπνάτε… Γιατί στη Γη μας έχουν μαμησει από όλες τις μπάντες…

  • «Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» (Al-Ma’arri)
   ➡️ Συμπέρασμα: Έχεις μυαλό και είσαι πανέξυπνος.
   θρησκεία: η ενσάρκωση πρωτόγονων προκαταλήψεων. (Αϊνστάιν)
   Βίβλος: μια συλλογή από σεβαστούς, αλλά πρωτόγονους θρύλους. (Αϊνστάιν)

  • Πού`σαι πανέξυπνε.
   Όλοι αυτοί με τα μυαλά στα κάγκελα του Ιησού – Γιαχβέ δεν είναι απλώς Ρομπότ, αλλά εβραιοΡομπότ.

   • Πανέξυπνο "ζωντανό"-ΑΙ ρομπότ... Χιχι... 07/02/2019 @ Ιούλιος 2, 2019 6:44 πμ

    Οι κάτοικοι της Γης είναι τα “ερεθίσματα” που “παίρνουν” από το περιβάλλον τους από τη στιγμή της γέννησής τους και την παιδεία που τους δίνεις… Και φυσικά παίζει ρόλο ο εγκέφαλος το πώς τα δέχεται και αν λειτουργεί σωστά η όχι… Γενικά αυτό… Γιατί.αν υποθέσουμε ότι υπάρχει συστημα ενσαρκώσεως ενσαρκώσεως όντων (οι οποίοι “διαφέρουν” σαν όντα) ή ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι “γραμμένα” τότε πιάνουμε το αυγό και το κουρευουμε… Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου έχουν ένα ήλιο που δίνει ενέργεια!!! που κάνει “βιώσιμο” τον πλανήτη; που υπάρχουμε- + νερό (καύσιμο) + “χώμα” (και καύσιμο) όπου έχουν δημιουργήσει όλην αυτή τη ρομποτική τροφική αλυσίδα… Και βέβαια δεν ξέρουμε τι άλλο υπάρχει γύρω μας πέραν του ορατού περιορισμένου για ένας φάσματος φωτός… Γιατί υπάρχουν πολλά σίγουρα… Ότι κατάλαβες… Θέλει ανάλυση μεγάλη το θέμα αυτό…. (Το κακό είναι ότι δεν βγαίνουν είτε από ΗΠΑ Νασα είτε από Ρωσία ή μυστικές υπηρεσίες να τα πουν στον κόσμο… Έχουν οι “οικογένειές” τους τον έλεγχο και όλους τους υπόλοιπους δούλους και τους συμφέρει πιθανώς εκτός και αν παίζονται άλλες “συμφωνίες” που δεν γνωρίζουμε…)

    • Δυστυχώς, η απλή και αδιάψευστη αλήθεια είναι ότι ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, εξολοθρεύτηκε και γενοκτονήθηκε με τη βία από τον άξεστο, μισαλλόδοξο και αφιλοσόφητο Παυλισμό της φθονερής και μισαλλόδοξης εβραϊκής αίρεσης, αντικαθιστάμενος στη συνέχεια από μια Χριστιανική Βαρβαρότητα! Η ίδια αυτή χριστιανική βαρβαρότητα δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι των ημερών μας με τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ άξεστους και αφιλοσόφητους, αφιονίζοντας μας με τα εβραϊκά ήθη, τρομοκρατώντας τον εύπιστο CROIF 101 με τα μεγάλα ψεύδη, και ανοησίες της δεισιδαιμονικής Κακοδοξίας τους περί Θεού, Σατανά , Κόλασης και Παραδείσου.

     • Α ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ?ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
      ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ,ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ!!!
      ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΥΠ ΟΨΗ ΓΙΑΤΡΕ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.
      NADA!!

     • Άλλο Άθεος, άλλο Άθρησκος, άλλο το ένα, άλλο το άλλο, κι άλλο το ένα μέσα στο άλλο.
      ▪️ Εσύ που είσαι θρήσκος και έχεις μέσα σου τον Ιησού δεν πρέπει να διαφωνείς για το παρακάτω.
      ➡️ Ιησούς: Εβραϊκό όνομα που σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία.
      ➡️ «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν (Γιαχβέ) των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)
      ➡️ Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.
      ? Είσαι εβραιοέλληνας!

   • ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ?ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΤΕ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΤΕ ΑΘΕΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ!!!Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΒΑΔΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ,Η ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ.

    • Εσύ είσαι ο Ιεχωβάς. Το όνομα του Θεού σου σημαίνει ο Γιαχβέ / Ιεχωβά είναι σωτηρία.
     Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία ⤵️
     «το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το «Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα». Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»
     ? Είπες κάτι, δεν σε ακούω;

     • ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ.
      Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ,ΠΟΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙ ΓΙΑΧΒΕ?ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!

     • Ο Θεός σου είναι ο Ιησούς του οποίου το όνομα είναι εβραϊκό και σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία.
      ➡️ Το ίδιο του το όνομα δίνει μαρτυρία για το ποιος είναι. ??
      ▪️ Πριν σου κοπανήσω στην μάπα καμιά εκατοστή στίχους από την Βίβλο που βεβαιώνουν ότι είναι ο Γιαχβέ θέλω να απαντήσεις στην παρακάτω ερώτηση.
      ? Αμφισβητείς την ορθόδοξη πίστη; Ναι ή Όχι;
      Ένα ένα τα βήματα. Πρώτα θα σε ξεκαλουπώσω …

     • ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΕ,ΕΣΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ?

     • Για να αποφύγεις το στρίμωγμα σκέφτηκες να πετάξεις το μπαλάκι σε μένα. Το μπαλάκι σου το κλώτσησε ο μπαλαδόρος της αλήθειας doctor και έφτασε στον τρίτο ουρανό, εκεί μου είχε φτάσει και ο Απόστολος Παύλος σε κατάσταση βαριάς μέθης.
      ▫️ Ξεβρακώθηκες κανονικά!
      Έχω μια απορία ρε φιλαράκι. Πως αντέχεις τόσο ξύλο; Μέσα στο κρανίο υπάρχει συνείδηση;

     • ΒΑΡΕΙΑ ΜΕΘΗ Ε!!!! ΓΙΑΤΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΟΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Θ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΑΙΑ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙΣ ΩΣ ΘΕΟΣ!!!
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ,ΘΕΣ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
      ΒΡΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΥΚΟΛΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΤΙΚ ΤΑΚ,ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ!!!

     • Αμφισβητείς την ορθόδοξη πίστη;
      ? Ναι ή Όχι;

     • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΓΙΑΤΡΕ!!!ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ.
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ,ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝΟΣ,ΣΥΝ ΤΩ ΠΑΤΡΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
      ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
      ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ.
      ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

     • ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΚΡΟΙΦ, ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ…ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

     • Ότι έμαθες Croif για την σταθερά σου το έμαθες από την Αγία Γραφή και την εκκλησία του Χριστού (Ορθοδοξία).
      ➡️ Αμφισβητείς και την Αγία Γραφή;

     • Αφού λοιπόν Κόρακα ο Χριστός δίδαξε την αλήθεια δέξου το παρακάτω.
      ▪️ Μάρκος 12:28-30. Ο Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία) δίνει την πρώτη εντολή («να αγαπάς Κύριον τον Θεόν σου») μέσα από την εντολή του Γιαχβέ προς τον Ισραήλ.
      ➡️ «άκουε λαέ Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός ημών (Γιαχβέ) ένας και μόνος Κύριος είναι. Και οφείλεις να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν.»
      ▪️ Έτσι λοιπόν ο λόγος του Γιαχβέ είναι και λόγος του Χριστού. Μήπως ο Χριστός επικαλέστηκε τον λόγο του διαβόλου (Γιαχβέ) για διδασκαλία;
      ? Καλή ανάρρωση Κόρακα!

     • Μάρτυρες του Ιεχωβά
      https://www.jw.org/el/εκδόσεις/αγία-γραφή-online/nwt/βιβλία/Μάρκος/12/
      ΓΙΑΤΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ,ΟΤΙ ;ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΠΛΩΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ.
      ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΟΤΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
      ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ,ΟΜΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ!!!
      ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
      ΠΟΥ ΤΡΟΜΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΕΒΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΡΟΠΙΑ!!!!
      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ.
      ΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΝΑΙ.
      ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ,ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΩΣ ΘΕΟΝ,ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ)!!!ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΠΕΣ ΜΟΥ?ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ?ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΦΙΓΓΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
      ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ?ΤΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΗΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!!!!ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΣΕΙ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
      Λουκ. 10,22 καὶ στραφεὶς πρὸς τοὺς μαθητὰς εἶπε· πάντα μοι παρεδόθη ὑπὸ τοῦ πατρός μου· καὶ οὐδεὶς ἐπιγινώσκει τίς ἐστιν ὁ υἱός, εἰ μὴ ὁ πατήρ, καὶ τίς ἐστιν ὁ πατήρ, εἰ μὴ ὁ υἱὸς καὶ ᾧ ἐὰν βούληται ὁ υἱὸς ἀποκαλύψαι.
      ΓΙ ΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΤΕ ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.
      Ε ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.

     • Από ποιους Ιεχωβάδες αγόρι μου, η Αγία Σου Γραφή τα λέει.
      ➡️ Απόλαυσε το: «άκουε λαέ Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός ημών (Γιαχβέ) ένας και μόνος Κύριος είναι. Και οφείλεις να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν.» (Μάρκος 12:28-30)
      ▪️ Αυτή είναι η πρώτη εντολή του Ιησού την οποία παρέθεσε από την Παλαιά Διαθήκη. Καλή διασκέδαση ⤵️
      « Άκουε, Ισραήλ· Κύριος ο Θεός ημών (Γιαχβέ) είναι εις Κύριος. Και θέλεις αγαπά Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της καρδίας σου και εξ όλης της ψυχής σου και εξ όλης της δυνάμεώς σου.» (Δευτερονόμιο 6:5)
      ▪️ Περαστικά σου Croif! Ο Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία) μίλησε μέσα από την Παλαιά Διαθήκη παραθέτοντας τους στίχους που αφορούσαν την λατρεία στο πρόσωπο του Γιαχβέ.
      ▪️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.

     • Μάρκος 12:18-27. Ο Χριστός συζητάει με τους Σαδδουκαίους που δεν πιστεύουν στην ανάσταση και τους λέει ότι ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (ο Γιαχβέ) είναι Θεός ζωντανών και όχι νεκρών, δηλώνοντας προς αυτούς ότι οι νεκροί θα αναστηθούν. Η αιτιολογία είναι ότι ο Γιαχβέ είναι Θεός των ζώντων και όσοι πεθάνουν θα ζήσουν.

     • ➡️ Αμφισβητείς και την Αγία Γραφή;

  • Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE!!! ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΩΡΑ!!!

   • ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ "ΖΩΝΤΑΝΟ"-ΑΙ ΡΟΜΠΟΤ... ΧΙΧΙ... 07/02/2019 @ Ιούλιος 2, 2019 9:54 πμ

    Δεν είναι από το youtube…. Ψάξε dr. Neruda interviews. Αν θυμάμαι καλά η πληροφορία έχει δωθεί από το 2001. Το θέμα είναι ότι τα μασονια το “κρυφοειπαν” όπως κάνουν πάντα… Όποιος κατάλαβε…

 3. Αντε ρε απο εδω με τους Ατλαντιους σας. Τους προδοτες συγγενεις μας. Κ φυσικα ουδεμια λεξη για τους προγονους μας και τους θεους μας. Οπου κατεβηθησαν την Ατλαντιδα κ την αλλη την βλακεια Λεμουρια γτ ηθελαν να καταλαβουν τον κοσμο μαζι με μια αλλη φυλη οχι και τοσο ευμορφη. Ουστ με ατλακολες σας και τους τιτανες σας. Θα σας δωσουμε το χρυσο με θηλεια να βουλιαξετε στις λιμνες. Προσοχη σε στερεα μορφη..μην ξεχνιομαστε

 4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ,ΑΠ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΚΑΓΚΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΟ!!!
  ΞΕΧΝΑΣ ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΓΑΜΑ ΚΟΡΑΚΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩ!!!
  ΕΙΜΙ,ΠΟΙΟΣ!!!ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ,ΕΙΜΙ(ΕΓΩ),ΠΟΙΟΣ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΟΡΑΚΑ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ?ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΝΕΠΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!!!
  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΙΗΣΩ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΗΤΗΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΟΤΕ ΚΟΡΑΚΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ?!ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ.
  ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ?ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ.
  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε ? ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
  ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!
  ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ?ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ!!!
  ΑΡΑ ΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΟΙΩΝ(ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ),ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΥ,ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΚΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!
  ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΡΩΣΚΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ!!!
  ΟΛΕΣ ΠΛΥΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!(ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ)!!!ΟΛΕΣ ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΦΗΝΕΙΑ,ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ,Η ΜΟΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟ,ΤΡΥΣΙΠΟΣΤΑΤΟ!!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΕΟΣ?ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΦΗΝΕΙΑ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ!!!
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ,Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ, ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.
  ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΟΤΙ ΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ,(ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ),ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝΤΟΣΟ ΝΕΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΑΤΣ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!!!!
  ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΓΥΡΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ,ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
  ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ(ΣΑΤΑΝΑ),ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΩΝ,ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΗΝ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΗ?ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΕΛΕΓΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,Η ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ.ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ,ΛΕΓΕΙ.
  Περί δικαιοσύνης δε, διότι αντίθετα προς
  όσα εναντίον εμού, ως εάν ήμουν εγκληματίας, αποφασίζουν και πράττουν
  οι σταυρωταί μου, θα αποδώση δικαιοσύνην ο Παράκλητος και θα αποδείξη
  ότι είμαι δίκαιος και ότι πηγαίνω προς τον Πατέρα μου, διότι ετήρησα
  κατά πάντα το θέλημά του και έτσι σεις δεν θα με βλέπετε πλέον με τα
  μάτια του σώματός σας.
  Ιω. 16,11 Περί δε της κρίσεως θα αποδείξη ο
  Παράκλητος ότι ο άρχων του κόσμου τούτου έχει κριθή, καταδικασθή και
  χάσει πλέον την εξουσίαν του επάνω εις την ανθρωπότητα.
  ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!
  ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ?ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΦΗΝΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΝ ΖΩΗ,ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ!!!
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ,ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ω ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠ ΤΗ
  ΝΑΖΑΡΕΤ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ!!!
  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΝΤΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΡΙΖΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΩΣ?
  ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΔΛΔ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ,ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ)!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ!!!
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ,ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!!!
  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΩΑΜΕΘ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΔΑΣ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ,ΕΙΤΕ ΙΝΔΙΑΝΟΣ,ΕΙΤΕ ΒΟΡΕΙΟΣ,ΕΙΤΕ ΝΟΤΙΟΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ
  ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,Ο ΣΥΝΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
  ΑΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΚΟΡΑΞ,ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ?ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΛΔ ΕΝΑΣ ΑΣΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ.
  ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
  ΑΜΗΝ

  • Υπερπανεξυπνο ον 12ης διαστάσεως!!!! 07/04/2019 @ Ιούλιος 4, 2019 11:24 πμ

   CROIF101 έχεις φάει τόσα “ταπιδια” από το γιατρό και ακόμη ο εγκέφαλός σου υπολειτουργεί άσχημα… Ξύπνα…

   • Α ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!WOW!!!!ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΕ!!!
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ,ΕΣΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!

 5. ΥΠΕΡΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΟΝ 12ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!! 07/06/2019 @ Ιούλιος 6, 2019 5:06 μμ

  Μα πως νομίζεις ότι ελέγχονται-ελεγχεστε μάλλον- τα ζόμπι πάνω στη Γη;; Αν ήταν όλοι ίδιοι και όλοι έξυπνοι δεν θα δεχόταν κανείς να έχει αρχηγούς (προέδρους προθυπουργους δημάρχους αφεντικά κτλ) πάνω από το “κεφάλι” του!!! Ο καθένας θα απαιτούσε τουλάχιστον να έχει με τη γέννησή του το δικό του μοναδικό κομμάτι Γης που θα ανήκε μόνο σε αυτόν!!! Βασικά θα έπρεπε να το απαιτεί πρώτα αυτός που αποφασίζει να φέρει έναν άνθρωπο στη Γη οι γονείς δλδ αλλά που μυαλά… Έτσι λοιπόν όταν η το πλείστον της Γης άνοικει στους λίγους σας έχουν μαζέψει στις πόλεις σαν τα “ζωντανά’ όλα είναι εύκολα… Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός το έγραψα γρήγορα… Και μην ξεχνάς φίλε Ολλανδε; Είμαι πανέξυπνος!!!!

  • ΒΛΕΠΩ ΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ!!!
   ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ?

   • ΥΠΕΡΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΟΝ 12ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!! 07/08/2019 @ Ιούλιος 8, 2019 1:25 πμ

    Εβραίος και μασόνος τουλάχιστον δεν είμαι σίγουρα!!! Άντε γειά!!!

    • ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΔΛΔ ΣΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΣ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ,ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ(ΣΚΟΤΟΣ).
     ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.
     ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!
     Η ΜΙΑΡΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!(ΤΕΚΝΑ ΦΩΤΟΣ)
     ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΟΝ!!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΩΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!!
     ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ,ΓΕΝΝΑ,ΠΡΟΣ ΓΕΝΝΑ,ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.
     ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ.
     Ιωάν. Α:12-13: «Όσοι δε έλαβον Αυτόν, έδωκεν αυτοίς εξουσίαν τέκνα Θεού γενέσθαι, τοις πιστεύουσιν εις το όνομα Αυτού. Οί ουκ εξ αιμάτων, οδέ εκ θελήματος σαρκός, ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ’ εκ Θεού εγεννήθησαν»
     ΤΕΛΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΕΟΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΤΡΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

     • ΥΠΕΡΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΟΝ 12ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!! 07/10/2019 @ Ιούλιος 10, 2019 1:29 μμ

      Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ότι πιστεύεις σαν ζόμπι σε κάτι που δεν έχεις δει ποτέ σου και δεν ξέρεις καν αν υπάρχει!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ γιατι το κρεατακι το τρώτε όλοι… Πόσοι από εσάς τρώτε μόνο ψάρια… Και αυτό που σου λέω είναι πολύ σημαντικό!!! Τώρα οποιος κατάλαβε….
      ΜΠΕΕΕΕ….

    • ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ!!!
     ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
     ΚΑΙ ΚΑΤΙΑΛΛΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΜΑΤΚΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
     ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
     ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΑΡΝΕΙΤΑΙ!!!
     ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΝΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ,ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
     Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕΤΑ ΑΣΤΑ!!!
     Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.

 6. Μάρκος 12:18-27. Εδώ Croif ο Κύριος σου ο Ιησούς Χριστός αποκαλεί τον Θεό του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) ΘΕΟ ζωντανών και όχι νεκρών, ενώ εσύ τον αποκαλείς κοπρόσκυλο (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)
  ▪️ Μήπως θέλεις να το ξανασκεφτείς;
  Ερώτηση: Ο Γιαχβέ είναι Θεός των ζωντανών ή το κοπρόσκυλο ο διάολος;

  • ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΧΥΜΑ.
   ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ.
   ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
   ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
   ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ!!!ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΡΕ ΑΛΛΟ ΓΕΝΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΑΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.
   ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΠΩΣ ΔΛΔ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΕΣΥ.
   ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ?ΠΑΠΑΛΑ ΓΙΑΤΤΡΕ!!!ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ.
   ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ,ΚΑΙ ΟΦΕΙΣ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΣΧΕΣΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΛΘΕΙ,ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ.
   ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΤΗ(ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ),ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ,Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
   ΑΡΑ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΛΥΤΡΩΤΗ ΤΟΥΣ.
   ΦΟΙΒΟΣ,ΑΠΟΛΛΩΝ,ΜΟΥΣΙΗΓΕΤΗΣ,ΧΙΡΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ!!!ΠΡΙΝ 36000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΧΘΗ.
   ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΗΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΗΓΑΖΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ(ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ),ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ (ΕΞΟΥΣΙΕΣ),Η ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΣΟΥΝ ΧΡΙΤΟΝ ΘΑ ΖΗΤΑΣ,Η ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ(ΔΙΑΒΟΛΟΝ,ΜΑΜΜΩΝΑ).
   ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ.
   ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ,ΓΙΑΤΤΡΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
   ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ ΜΙΣΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
   Η ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ.

   • Μάρκος 12:18-27
    ? Αυτά εδώ δεν είναι λόγια του Χριστού;
    Μούγκα στην στρούγκα λοιπόν ψευτοχριστιανέ Croif.
    Όσον αφορά την καταγωγή σου διάβασε το παρακάτω ⤵️
    Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.
    ➡️ Είσαι απόγονος των Εβραίων! Εβραιόσπερμα που λέμε.

    • Σ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΒΡΑΙΟΕΣΠΕΡΜΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΤΡΕ,ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΑΡΟΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
     ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ?

     • Ο Ιησούς Χριστός μπροστά στους απίστους (σαν κι εσένα) δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Γιαχβέ είναι ΘΕΟΣ ζωντανών και όχι νεκρών (Μάρκος 12:18-27) σε αντίθεση με σένα που τον αποκαλείς κοπρόσκυλο και διάολο. (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)
      ▪️ Ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό. Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία.
      ➡️ «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»
      ? Είσαι ένας χλευαστής του δευτέρου προσώπου της Αγίας Τριάδας και τσάμπα περιμένεις βοήθεια από αυτό.

     • Παραθέτω από δικό σου σχόλιο ⤵️
      «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ…» (croif101 9 Μαρτίου 2016 @ 22:09)
      ▪️ Αφού λοιπόν Croif πιστεύεις στους Αγίους της ορθόδοξης εκκλησίας, πίστεψε και το παρακάτω από τον Ιωάννη Χρυσόστομο.
      ➡️ «Τους ερωτούμε λοιπόν: Ακούσατε για τον κατακλυσμό, για την πανωλεθρία εκείνη; Μήπως και αυτό είχε ειπωθή για απειλή; Δεν έγινε, δεν πραγματοποιήθηκε; Και ενώ επί εκατό έτη κατασκευαζόταν η κιβωτός, και ο δίκαιος Νώε εφώναζε, κανείς δεν επίστευε. Και επειδή δεν επίστευσαν στην απειλή των λόγων, υπέστησαν ξαφνικά την τιμωρία των πραγμάτων. ΕΚΕΙΝΟΣ (ο Γιαχβέ / Ιησούς) λοιπόν που ΕΠΕΦΕΡΕ σ’ αυτούς τόσο μεγάλη τιμωρία, δεν θα μας ΤΙΜΩΡΗΣΗ εμάς πολύ περισσότερο; Διότι βέβαια τα κακά που γίνονται τώρα δεν είναι μικρότερα από τα κακά που εγίνονταν τότε. Τώρα δεν υπάρχει είδος αμαρτίας που να μη διαπράττεται.»
      ▪️ Ο Άγιος Χρυσόστομος εδώ δεν διαχωρίζει τον Γιαχβέ από τον Χριστό. Μιλάει για τον Θεό που τιμώρησε τους ανθρώπους στον κατακλυσμό και που θα τιμωρήσει στο μέλλον όσους δεν υπακούν στο θέλημα του.
      ➡️ Β Θεσ. 1:8 «Θα φανερωθή δε με φλόγα πυρός και θα αποδώση την δικαίαν ΤΙΜΩΡΙΑΝ εις εκείνους, που δεν θέλουν να γνωρίζουν τον Θεόν και να υπακούουν στο Ευαγγέλιον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.»
      ? Καλή χώνεψη άπιστε στην ορθοδοξία, στους Αγίους, στον Χριστό, στους Αποστόλους κτλ.

    • Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΔΛΔ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ?
     ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΓΙΑΤΙΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ?
     ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ?
     ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΤΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΦΕΡΝΩ,ΑΠΟΚΑΛΩ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ,Ο ΔΙ ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΓΕΝΕΤΟ!!
     ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΤΡΕ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ,ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?
     ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΙΕΡΟ ΤΑΛΜΟΥΔ,ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΙΑΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ.
     Α) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ(ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ)ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΤΡΕ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΛΔ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ.
     Β) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!
     Γ) ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.
     Δ) ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
     Ε) ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
     ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΡΤΕ,ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(ΑΙΝΤΕ ΚΟΛΥΜΠΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ).ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΡΑ!!!!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ?
     ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.
     ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΤΡΕ,ΠΙΣΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ,ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.
     ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ(ΓΙΑΧΒΕ),ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)
     ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ (ΓΙΑΧΒΕ),Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ).
     ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ,ΕΦΙΚΤΟ!!!
     ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!
     ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ.

 7. Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα απολύτως!
  ➡️ Μάρκος 12:18-27. Εδώ ο Ιησούς Χριστός αποκαλεί τον Θεό του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) ΘΕΟ ζωντανών και όχι νεκρών, ενώ εσύ τον αποκαλείς κοπρόσκυλο (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)
  ➡️ Ορθόδοξη εκκλησία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»
  ➡️ Άγιος Χρυσόστομος: «ΕΚΕΙΝΟΣ (ο Γιαχβέ / Ιησούς) λοιπόν που επέφερε σ’ ΑΥΤΟΥΣ (στον κατακλυσμό) τόσο μεγάλη τιμωρία, δεν θα μας τιμωρήσει ΕΜΑΣ πολύ περισσότερο;
  ▪️ Ο Άγιος Χρυσόστομος εδώ μιλάει για τον ΘΕΟ του Νώε τον Γιαχβέ ταυτίζοντας τον απόλυτα με τον Ιησού.
  ➡️Ο Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία) μίλησε μέσα από την Παλαιά Διαθήκη σχετικά με την πρώτη εντολή («θέλεις αγαπά Κύριον τον Θεόν σου») παραθέτοντας τους στίχους που αφορούσαν την λατρεία στο πρόσωπο του Γιαχβέ.
  Απόλαυσε το (Μάρκος 12:28-30 Δευτερονόμιο 6:5) Πω πω σφαλιάρα!!
  ▪️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.
  ? Ουδέν αντεπιχείρημα μέχρι στιγμής!

  • ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΤΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!
   ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ.
   ΟΜΩΣ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ,Η ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΑΨΕ,ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΥ.
   ΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.
   ΕΣΥ ΜΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΝΕ ΟΣΑ COPY ΘΕΛΕΙΣ.Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΝ,Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
   ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ.ΓΚΕΓΚΕ ΝΤΟΚΤΟΡ?
   ΤΕΛΟΣ.

   • Ισχυρίζεσαι ότι ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) είναι ένα κοπρόσκυλο. Ότι είναι ο Διάβολος. Αυτός ο ισχυρισμός είναι αντιγραφικός και πέρα ως πέρα αντιχριστιανικός. Μη μου πουλάς λοιπόν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες ότι και καλά είσαι χριστιανός. Είναι δυνατόν να χλευάζεις το δεύτερο πρόσωπο της Τριάδας και να μου λες ότι ομολογείς τον Χριστό; Τον Διάολο ομολογείς όχι τον Χριστό. Τόσες αποδείξεις παρέθεσα κι εσύ εκεί το βιολί σου.
    ➡️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.
    ▪️ Ομολόγησε το αν θέλεις να λέγεσαι χριστιανός.

 8. ΥΠΕΡΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΟΝ 12ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!! 07/10/2019 @ Ιούλιος 10, 2019 6:36 μμ

  Γιατρέ άστο.. Και εγώ κάποτε Χριστ..@@@ς ήμουν… Είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον να δει την απάτη γιατί έχει γραφτεί στον εγκέφαλο από γέννησης με τον καιρό και τα κύτταρα μνήμης τα οποία μένουν εκεί σαν σκληρός δίσκος ένα πράγμα… Δυστυχώς ξέρουν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος προγραμματίζεται από την νεαρή ηλικία και έχουν φροντίσει καλά για αυτό!!! Αν είχε γεννηθεί στην Τουρκία Αλλάχ θα έλεγε αλλά που μυαλό…

  • Υπερπανέξυπνε αυτός δεν κατάφερε να γίνει ούτε χριστιανός. Βρίζει τα Ιερά και τα όσια του χριστιανισμού και μετά μας πουλάει φούμαρα ότι ομολογεί τον Χριστό. Εκφράζει την ανθρώπινη κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.

 9. Ιάκωβος 5:4,7-8. Εδώ ο Απόστολος Ιάκωβος λέει στους χριστιανούς να είναι υπομονετικοί διότι ο Κύριος ΣΑΒΑΩΘ (το κοπρόσκυλο για σένα) ακούει τις φωνές των αδικημένων θεριστών και πολύ σύντομα θα θερίσουν τους καρπούς της πίστης τους διότι η παρουσία του Κυρίου πλησίασε.
  ▪️ Στο 11 εδάφιο διαβάζουμε: «Από την Αγ. Γραφήν έχετε ακούσει και μάθει την υπομονήν του Ιώβ και είδατε το χαρούμενον και ευτυχισμένον τέλος, που έδωσεν εις την δοκιμασίαν του ο Κύριος (Γιαχβέ). Διότι ο Κύριος είναι πολυεύσπλαγχνος και γεμάτος συμπάθειαν και στοργήν. »
  ▪️ Ο Απόστολος Ιάκωβος διαφωνεί μαζί σου Croif. Προφανώς δεν είχε το Πνεύμα του Θεού όπως εσύ.
  ➡️ Ποιος είναι Βρούτε αυτός ο πολυεύσπλαχνος Θεός του Ιώβ; Ποιος ακούει τις φωνές των αδικημένων πιστών; Θα συνεχίσεις να λες βλακείες;

  • ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,Η ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ?
   ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΤΤΡΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
   Η ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ(ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ).
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑΤΤΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙΣ!!!ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
   ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΒΑΩΘ(ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ).
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ).
   ΣΕ ΡΩΤΩ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤ ΕΣΕ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ,ΣΑΒΑΩΘ,Η ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ?
   ΓΙΑ ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟΣ,ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ Π[ΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΤ ΕΣΕ!!!
   Α ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ,ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΜΟΡΙΤΕΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!
   ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.
   ΓΙΑΤΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΥΑΛΟ,ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΤΑ!!!
   ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ,ΛΕΓΕΙ ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.

 10. Όπως είπα και πριν Croif δεν είσαι χριστιανός. Απορρίπτεις τα λόγια των αποστόλων, του Χριστού, της Αγίας Γραφής, των Αγίων, της εκκλησίας και όχι μόνο αυτό αλλά χλευάζεις το δεύτερο πρόσωπο της Τριάδας αποκαλώντας το κοπρόσκυλο. Όσο χριστιανός είσαι εσύ άλλο τόσο είμαι κι εγώ Ωνάσης.
  ➡️ Ο επινίκιος ύμνος «Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου, κ.λπ» είναι ο περίφημος ύμνος που ψάλλεται στη Θεία λειτουργία.
  ▪️ Σύμφωνα με την χριστιανική ομολογία ο ύμνος αυτός είναι θεόδοτος και συμμετέχουν ψάλλοντας τον οι πιστοί και τα λειτουργικά πνεύματα.
  ? Ο ίδιος ο Ιάκωβος αποκάλεσε τον Χριστό Σαβαώθ. Εδώ: Ιάκωβος 5:4,7-8, άπιστε Θωμά.
  ➡️ Η Αγία Γραφή, οι Απόστολοι, οι Άγιοι και η ορθόδοξη πίστη, δηλώνουν ότι ο Γιαχβέ (Σαβαώθ) της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.
  Πρόσεξε πως αποκαλεί ο Απόστολος Ιάκωβος τον Θεό του Ιώβ Γιαχβέ.
  «Διότι ο Κύριος (Γιαχβέ) είναι πολυεύσπλαγχνος και γεμάτος συμπάθειαν και στοργήν. » (Ιάκωβος 5:11) Ενώ εσύ τον αποκαλείς κοπρόσκυλο (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)
  Απόστολος Ιάκωβος ? Croif 90-0 ? Είσαι για κλάματα!

  • ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ,ΕΝΣΑΡΚΩΘΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΑΡΚΟΣ ΘΕΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
   ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ,ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣ!!!
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ?ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ!!!
   ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ?(ΓΙΑΧΒΕ),ΙΕΧΩΒΑΣ
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΗΣΟΥΣ ΙΣΟΝ ΣΩΤΗΡΑΣ,ΙΑΤΡΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΤΣΙ ΧΡΙΣΤΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΑΤΡΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ,ΠΟΙΟΣΕ ΙΣΑΙ,ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ.
   ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΑΦΟΥ ΜΙΣΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

 11. Ισχυρίζεσαι ότι ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) είναι ένα κοπρόσκυλο. Ότι είναι ο Διάβολος. Αυτός ο ισχυρισμός είναι αντιγραφικός και πέρα ως πέρα αντιχριστιανικός.
  ➡️ Ο ίδιος ο Ιάκωβος αποκάλεσε τον Χριστό Σαβαώθ (Ιάκωβος 5:4,7-8).
  ? Μούγκα στην στρούγκα!
  Έχεις πάει ποτέ στην Θεία λειτουργία; Εκεί οι χριστιανοί (όχι οι αντίχριστοι σαν κι εσένα) ψάλλουν τον επινίκιο ύμνο «Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ κτλ» ο οποίος σύμφωνα με την εκκλησία είναι θεόδοτος και όχι μόνο αυτό αλλά στην ψαλμωδία συμμετέχουν και τα λειτουργικά πνεύματα.
  ▪️ Εσύ τι ψάλλεις τέκνον μου Βρούτε; Άστο ξέρω, ως γνήσιος αντίχριστος έφτιαξες δικό σου ύμνο στα πρότυπα της κακοδοξίας σου. Γι` αυτό μην μου πουλάς φούμαρα εμένα ότι είσαι χριστιανός. ? Όποιος υποστηρίζει ότι ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ είναι ένα διαβολικό κοπρόσκυλο δεν πρέπει να λέγεται χριστιανός αλλά αντίχριστος. Αυτό είσαι κι εσύ, ένας αντίχριστος που έχεις και το θράσος από πάνω να μου κάνεις μάθημα.
  ▪️ Ισχυρίζεσαι ότι το όνομα Ιησούς σημαίνει σωτήρας.
  ? Γιατί μασάς τα λόγια σου Croif;
  ➡️ Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία: «Το όνομα Ιησούς είναι ένα Εβραϊκό όνομα. Σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.» Σε καίει φιλαράκι μου η αλήθεια ε;
  ➡️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.
  ▪️ Ομολόγησε το αν θέλεις να λέγεσαι χριστιανός.

 12. Ο απ. Παύλος γράφοντας στους Κορίνθιους τους υπενθυμίζει τη διαγωγή του Ισραήλ στην έρημο: ➡️ «Να μην εκπειράζουμε τον ΧΡΙΣΤΟΝ, καθώς και ορισμένοι απ’ αυτούς (τους Εβραίους ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ) τον επείρασαν, και πέθαναν από δάγκωμα φιδιών»
  ? Εδώ: (Α΄ Κορ. 10:9) Βρούτε!
  ▪️ Όταν όμως διαβάζουμε σχετικές περικοπές στην Π.Δ. εκεί βλέπουμε ότι ο Ισραήλ επείρασε τον Κύριο – Γιαχβέ.
  ? Εδώ: (Έξοδος: 17:2-7) Βρούτε!
  Ο Απόστολος Παύλος ταυτίζει ξεκάθαρα τον Ιησού με τον Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης.
  ? Μην πειράζετε τον ΧΡΙΣΤΟ όπως ΤΟΝ πείραξαν και οι Ισραηλίτες και απωλέσθηκαν από τα φίδια.
  ➡️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.
  ▪️ Ομολόγησε το αν θέλεις να λέγεσαι χριστιανός.

  • ΓΙΑΤΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ,ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΕΣΩ!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΠ ΟΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΚΙΖΕΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ,ΕΙΤΕ ΠΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙΝΗ!!!
   ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΑΝ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ.ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.
   ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?

 13. Ο μόνος που σκίζεται εδώ είσαι εσύ. Σκίζεσαι να αποδείξεις ότι ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ είναι ένα διαβολικό κοπρόσκυλο αλλά δεν σου βγαίνει. Όλοι και όλα είναι εναντίον σου! Πάρτα με την σειρά.
  1️⃣ Αγία Γραφή ✔️
  2️⃣ Ιησούς Χριστός ✔️
  3️⃣ Άγιο Πνεύμα ✔️
  4️⃣ Απόστολοι ✔️
  5️⃣ Άγιοι ✔️
  6️⃣ Ορθόδοξη εκκλησία ✔️
  7️⃣ και ένας γιατρός ??‍⚕️
  Απόστολος Παύλος ? «Ο Ιησούς είναι ο Γιαχβέ …» (Α Κορινθίους 10:9) Πέρα βρέχει ε;
  ➡️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.

 14. Ισχυρίζεσαι ότι ο Θεός του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ (Γιαχβέ) είναι ο Διάβολος. Αυτός ο ισχυρισμός είναι αντιγραφικός και πέρα ως πέρα αντιχριστιανικός.
  ➡️ Α Κορινθίους 10:4 Εδώ ο Απ΄Παύλος λέει ότι αυτός που ακολουθούσε τους Ισραηλίτες και φρόντιζε για τις πνευματικές τους ανάγκες ήταν ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Αυτόν τον Χριστό οι Ισραηλίτες τον γνώριζαν με το όνομα Γιαχβέ.
  ▪️ Πέντε στίχους παρακάτω στο 10:9 ο Παύλος ταυτίζει απόλυτα τον Γιαχβέ με τον Χριστό λέγοντας στους Κορίνθιους να μην πειράζουν με την διαγωγή τους τον ΧΡΙΣΤΟ όπως ΤΟΝ πείραξαν και οι Ισραηλίτες και απωλέσθηκαν από τα φίδια. Όταν όμως διαβάζουμε σχετικές περικοπές στην Π.Δ. εκεί βλέπουμε ότι ο Ισραήλ επείρασε τον Κύριο – Γιαχβέ. (Έξοδος: 17:2-7)
  ? Ο Απ Παύλος διαβεβαιώνει ότι ο Θεός τον οποίον γνώριζαν οι Ισραηλίτες με το όνομα Γιαχβέ ήταν ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός.
  ➡️ Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστόλους, τους Αγίους και την ορθόδοξη πίστη, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς.

 15. Ο μόνος μπερδεμένος εδώ είσαι εσύ.
  ➡️ Στην Παλαιά Διαθήκη ο διάβολος είναι αντίπαλος του Γιαχβέ. Δες την δοκιμασία του Ιώβ όπου ο διάβολος τον έβαλε στο μάτι ζητώντας από τον Θεό (Γιαχβέ) να αποσύρει την εύνοια του προς τον πιστό δούλο του.
  ? Ο Γιαχβέ δεν είναι ο διάβολος! Το βεβαιώνουν: Η Αγία Γραφή, οι Απόστολοι, οι Πατέρες της εκκλησίας, η ορθοδοξία και ένας γιατρός.

 16. Αλλάζεις θέμα γιατί δεν σε παίρνει. Έπιασες πάτο φιλαράκι.
  ➡️ Οι απόστολοι το κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Γιαχβέ είναι ο Ιησούς ώστε γράφοντας τα βιβλία τής Αγίας Γραφής, εφάρμοζαν στον Ιησού Χριστό διάφορα εδάφια που αναφέρονταν στον Γιαχβέ.
  ▪️ Ένα τέτοιο χωρίο, είναι το: Ιωάννης 12: 36 – 42. Εκεί, ο Ιωάννης παραθέτει από το Ησαϊας 6: 1 – 10. Ενώ εκεί ο Ησαϊας είχε δει τη δόξα τού «Γιαχβέ τών δυνάμεων», ο Ιωάννης εξηγεί ότι στην πραγματικότητα ο Ησαϊας «είδε την δόξαν αυτού, (τού Ιησού Χριστού), και ελάλησε περί αυτού. Αλλ’ όμως και εκ τών αρχόντων πολλοί επίστευσαν εις αυτόν, πλην δια τους Φαρισαίους δεν ωμολόγουν, δια να μη γείνωσιν αποσυνάγωγοι.»

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*