01:54 - 29/03/2021

Πλάθοντας την τελευταία γενιά της ανθρωπότητας. Η τέλεια Δικτατορία, χρειάζεται και τους τέλειους σκλάβους.

Το μεγαλύτερο ψυχο-χειριστικό πείραμα στην ιστορία της Ανθρωπότητας, ονόματι πανδημία της COVID-19, γέμισε την φαρέτρα των μισόθεων/μισανθρώπων με κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Γνωρίζουν ότι είμαστε ευκολόπιστοι αλλά όχι και τελείως βλήμματα. Μετά από κάποιο σημείο αποζητάμε λίγα ψίχουλα ελευθερίας και ας μην είναι από ιδεαλισμό.

Αλλά η επόμενη γενιά παιδιών; Τί θα συμβεί με αυτούς; Παιδιά που το κλείδωμα μέσα, την μάσκα, το μη φιλί, την μη αγκαλιά και το μή αντίκρυσμα προσώπου το έχουν για δευτέρα φύση.

Βγαίνουν τώρα ακόμα και στις συστημικές ειδήσεις και χωρίς αιδώ λένε, ότι τα ψυχικά προβλήματα αυτής της γενιάς παιδιών θα είναι ανεπανάληπτα.

Παιδική κατάθλιψη, ιδεάσεις αυτοκτονίας, κοινωνική απομόνωση και αναπτυξιακή καθυστέρηση κλπ.

Η νούμερο ένα τακτική των ψυχοπαθών απαγωγέων, είναι να “σπάσουν” το θύμα τους. Πολτοποιώντας τον ψυχισμό του, να το καταστήσουν ένα άβουλο υποχείριο. Μία μαριονέτα. Ακόμα και να το εξαρτήσουν από αυτούς ολοκληρωτικά, σύνδρομο της Στοκχόμης καθώς το λένε.

Έτσι λοιπόν και οι αρχιδαιμονισμένοι της ελίτ σκεφτήκαν πως αν η παρούσα γενιά είναι ημι-έτοιμη, μπορούν να διασφαλίσουν ότι η επόμενη θα είναι τελείως έτοιμη. Να δεχτούν τον Αντίχριστο, το χάραγμα και την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Παιδιά που δεν είδαν συμμαθητές, που δεν έπαιξαν στο πάρκο, που δεν δοκίμασαν τα όρια του σώματος τους, αλλά και πως να θέτουν όρια με τους άλλους ανθρώπους.

Αυτοί μία μέρα θα είναι οι ενήλικοι πολίτες και ψηφοφόροι του μέλλοντος. Απλά φανταστείτε την κοινωνία αυτή που θα είναι απότοκος των ζόμπις με τα κινητά και την τραπ και το χασίς. Πιο είναι το επόμενο σκαλί εκφυλισμού; Αιμομιξία; κανιβαλισμός; εγκέφαλοι τόσο φαγωμένοι που ο άλλος απλά θα κουτουλάει στις πόρτες εώς θανάτου;

Συνδυάστε το με τις μεταλλάξεις του ψυχισμού λόγω εμβολίων, 5G, και όλων των άλλων μέσων της ελίτ. Και τέλος με την πολυπολιτισμικότητα, την αθεία, και το ξέχασμα όλων των αξιών δημιουργώντας ένα κυριολεκτικά ακυβέρνητο καράβι δίχως προορισμό.

Αν δεν επεμβούμε ΤΩΡΑ, και ελευθερώσουμε τα παιδιά μας από αυτή την λαίλαπα του μηδενισμού και της ψυχο-εξόντωσης, ταινίες σαν το 1984, ή το idiocracy, δεν θα είναι δυστοπικά σενάρια αλλά υπεραισιόδοξες ελπίδες. 1% από τους όρχεις και την πίστη των αγωνιστών του 21  χρειαζόμαστε. Τους ντροπιάσαμε με την επέτειο μας, ας είναι όμως αυτή η πληρωμή μας προς αυτούς. το ευτελές 1%, και θα αλλάξουν πραγματικά 180 μοίρες στροφή τα πράγματα. Η Παναγιά μαζί μας.

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠάνοςΓέριμου 03/29/2021 @ 3:03 ΠΜ

    Παναγιώτη εύγε, δώστε στά παιδιά Ευαγγέλιον καί καθημερινή Προσευχή καί θά δείτε τί γέμισμα θά βγάλουν….

  2. Ενεργό μελος 03/29/2021 @ 3:55 ΠΜ

    χριστος 666 όχι μόνο τώρα,υπάρχει σε κάθε γεννια προσομοιομενων υπακοων θνητών βολεμενων δούλων σε αυτή τη γη που άλλοι φεύγουν χορτατοι αλλα χωρίς να βρουν τίποτα στην χονεψη τους,διότι προσομοιοθεικαν ως τυχεροί και κάτοχοι ευτυχίας?χρημάτων του Χριστού 666,και αλλοι ως βλασφημοι του Χριστού 666,απενταροι και μη εκλεκτοί στην αδικη (μοιρασιά?) των μισθωμένων αγαθων?των αφεντων ψευδοθεων αυτού του Μάτριξ ψευτοκόσμου.Νηστικοί αλλά χαρούμενοι για την βλαστήμια τους σε λεφταδες χριστους αφεντες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh