15:19 - 03/01/2021

Όταν η κουράδα δεν κάνει την στροφή, ο οργανισμός παίρνει την ανάποδη…

Όταν η κουράδα δεν κάνει την στροφή, ο οργανισμός παίρνει την ανάποδη…

Στο παρελθόν εξηγήσαμε τι συμβαίνει με τα μαύρα συναισθήματα των κάκιστων δίποδων μεταξύ μας. Υπάρχουν πολλοί από δαύτους, που κυριολεκτικά είναι πιο σάπιοι και από τον ορισμό της σαπίλας. Τα συναισθήματα που τρέφουν όλη την ημέρα είναι κατάμαυρα, η πηγή τους βασίζεται επάνω στο μίσος, την ζήλεια, τον φόβο, την αυτοπροβολή εις βαρος των άλλων και τον φόβο να αποκαλυφθούν ότι κατα βάθος είναι σάπιοι.
Όλη την ημέρα σκεπάζουν τα μάυρα συναισθήματα που θρέφουν. Το μίσος τους κυριεύει όλη τους την ζωή. Εκτός από την συναισθηματική πανούκλα που θρέφουν για άλλλους, μισούν κατά βάθος τους ίδιους τους εαυτούς τους. Δεν το γνωρίζουν βέβαια γιατί τα συναισθήματα του μίσους, ζήλειας, κακίας, εχθρότητας, της οργής έχουν όλα κοινα θεμέλια. Το μίσος της δικής τους ύπαρξης και αποδοχής.

Συνήθως προσπαθούν να διαστρέψουν την πραγματικότητα των άλλων για να βγουν οι ίδιοι κερδισμένοι. Τα βαθύτερα συναισθήματα της ζήλιας, μίσους, και κακίας που θρέφουν προς τους άλλους έχει να κάνει με την απόρριψη του ίδιου τους, του εαυτού. Ενώ είναι πεποισμένοι ότι τους αξίζει μια καλύτερη ζωή και ας είναι εις βάρος των άλλλων. Ο οργανισμός αυτός αρχίζει την εντροπία, αρχίζει να νοσεί, να σαπίζει από μέσα λόγω της πληθώρας αρνητικών συναισθημάτων.
Ξεκινά στα έντερα και η κουράδα δεν παίρνει την στροφή αρχίζοντας θα αποβάλλει όλες τις τοξίνες και βρωμιές στο έντερο.
Οι δυσκοίλιοι γνωρίζουν τους πόνους των εντέρων τους, επειδή δεν μπορούν να ενεργηθούν. Έτσι ξεκινάει η ανάποδη στροφή και αρχίζουν οι πόνοι. Δεν ενεργούνται γιατί είναι αποκομμένοι από την ΠΗΓΗ των Πάντων, την ενέργεια της ζωής. Οι ίδιοι είναι η αιτία να αποκοπούν από την πηγή και να αρρωστήσουν με τις σκέψεις και τα συναισθήματα που θρέφουν όλη την ημέρα.

Στην συνέχεια η κουράδα που δεν κάνει την στροφή, αρχίζει την δουλειά της και αποβαλλει τοξίνες. Ο οργανισμός παίρνει ανάποδη στροφή. Οι κακοί, οι φοβιτσιάρηδες (με ή χωρίς μάσκα) οι υποκριτές, οι παράνομοι, οι εγκληματίες, οι τρομοκρατημένοι κτλ. νοσούν, σαπίζουν εσωτερικα με καρκίνους και πάνε για ανακύκλωση χωρίς να μάθουν το παραμικρό για την υγεία τους και τα την κουράδα που όλη την ημέρα την κουβαλάνε μέσα τους σαν πυρηνική βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Περάστε και από εδώ: ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ

KORAKAS NEWSTHEODOROS ILIA DRASI

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh