14:53 - 01/10/2020

Οραματισμός για Οικονομική Ευημερία & Πλούτο …

Ο Οραματισμός για οικονομική Ευημερία & Πλούτο, βασίζεται σε θετικές δηλώσεις που επαναλαμβάνονται και που έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να μαγνητίζετε χρήματα στην ζωή σας με μεγάλη ευκολία.

Έχει τεκμηριωθεί πλέον και επιστημονικά ότι, οι θετικές δηλώσεις όταν τις επαναλαμβάνετε συστηματικά, εντυπώνονται στον υποσυνείδητο νου σας, ο οποίος καταπίνει τα πάντα αδιάκριτα και δίχως να ξεχωρίζει το λάθος από το σωστό.

Η επανάληψη παίζει κυρίαρχο ρόλο και γίνετε αποτελεσματική κυρίως όταν αυτό που επαναλαμβάνετε το νιώθετε με όλη σας την ύπαρξη. Σα να έχει ήδη υλοποιηθεί στην πραγματικότητά σας.

Οι θετικές δηλώσεις μπορεί να επιφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας, μπορεί κ όχι όμως, όταν δεν συνδέεστε με το συναίσθημα κ τις αισθήσεις στο σώμα σας κατά την διάρκεια του επαναλαμβανόμενου ακούσματος. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείται τον εαυτό σας και το περιεχόμενο των σκέψεών  σας όταν  έρχονται κ φεύγουν.

Όταν αναδύονται εσωτερικές αντιστάσεις που είναι αντίθετες ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεων, περιορίζετε την αποτελεσματικότητα της προσπάθειά σας. Ωστόσο, με την συστηματική επανάληψη τουλάχιστον για 30 συνεχής ημέρες οι αντιστάσεις σας θα καμφθούν.

Στην περίπτωση εκείνη που διαπιστώσετε ότι συνεχίζουν, τότε χρειάζεται να ζητήσετε την βοήθεια του ειδικού έτσι ώστε να εντοπιστεί, εξισορροπηθεί και απελευθερωθεί το αρχικό-πυρηνικό αίτιο της οικονομικής δυσπραγίας ή μετριότητας στην ζωή σας, που μπορεί να ανάγεται τόσο πίσω στον χρόνο, όσο δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Αφεθείτε και επιτρέψτε στις συγκεκριμένες δηλώσεις να γίνουν κτήμα σας, να γίνουν ένα με το σύστημα των υπολοίπων πεποιθήσεών σας.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση και πολύ σύντομα Αφθονία, Πλούτο και Οικονομική Ευημερία στη ζωή σας …

www.hypnotherapy4u.gr

Loading...
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΟΥΞΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΒΛΑΧΟΓΥΦΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh