in

Ολόγραμμα που μπορείς να το νιώσεις και να το ακούσεις σου δείχνει πως είναι φτιαγμένο το Μάτριξ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ολογράμματα τα οποία μπορεί ο άνθρωπος να δει , να ακούσει αλλά και να νιώσει. 

Δυστυχώς παρόλο που οι απαντήσεις είναι όλες γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής 100 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά μας παρά ότι ζούμε σε ένα τεράστιων διαστάσεων ολόγραμμα. Αγνοούν τη πιθανότητα να λαθεύουν οι αισθήσεις μας. 

Δείτε το βίντεο ενός απλού τέτοιου ολογράμματος.

Όπως είδατε στο βίντεο μια μικρή σφαίρα είναι ικανή να παίρνει διάφορα σχήματα , να αλλάζει χρώματα , να αλληλεπιδρά όταν προσπαθούμε να την αγγίξουμε και επίσης μπορούμε να ακούσουμε ότι ήχους μπορεί να παράξει.

Αν πάρουμε όλο αυτό και το φέρουμε στο μέτρα του Μάτριξ που ζούμε μπορούμε να πούμε ότι όλα γύρω μας είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό.

Το υλικό αυτό κάθε φορά με διαφορετικές δονήσεις-συχνότητες το αντιλαμβανόμαστε ποτέ ως νερό , ποτέ ως έδαφος, ποτέ ως ένα τηγανισμένο αυγό , ποτέ ως άμμο και πάει λέγοντας. 

Το Μάτριξ είναι ένα πρόγραμμα και όπως όλα τα προγράμματα δουλεύουν με συγκεκριμένες εντολές. Αυτές έχουν να κάνουν με συχνότητες , δονήσεις , αριθμούς και πιθανόν και άλλων παραμέτρων. 

Όλες οι αισθήσεις μας έτσι δουλεύουν. Κατάλληλα κάθε φορά ερεθίσματα κωδικοποιούνται στον ανθρώπινο εγκέφαλο ως ρόφημα , ως τροφή , ως μουσική και γενικά όλα όσα βλέπουμε γύρω μας. 

Όλα όμως ειναι πλασμένα κωδικοποιημένα σε αριθμούς , συχνότητες , δονήσεις και πολλά άλλα.

Αν μπορέσεις και φέρεις το παράδειγμα του βίντεο στα μέτρα του κόσμου που βρισκόμαστε τότε ίσως έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα να γνωρίσεις την αλήθεια και να ελευθερωθείς.

Γνώσεσθε την αλήθειαν είπε ο Χριστός. Όταν μάθεις την αλήθεια και το ποσό ψεύτικος και μάταιος είναι ο κόσμος τίποτα δεν θα μπορεί να σε κρατήσει εδώ.

Όλα όσα παλεύεις είναι μάταια. Το μόνο που μένει είναι αυτό που αφήνεις ως παρακαταθήκη στη ψυχή σου , η οποία θα υπάρχει και μετά το βιολογικό σου θάνατο.

Μαζεύεις υλικό πλούτο στη ζωή σου; Φιλαργυρία είναι αυτό που μένει στη ψυχή σου , καθώς τίποτα δεν θα πάρεις από αυτό το κόσμο φεύγοντας.

Ήσουν ελεήμονας σε όλη σου τη ζωή; Ελεημοσύνη θα λάβεις και μετά από αυτήν.

Έχεις μίσος ακόμα και για τα τζιτζίκια; Η κακία θα μείνει στη ψυχή σου.

Συγχωρείς ακόμα και τους εχθρούς σου; Συγχώρεση θα λάβει και η ψυχή σου.

Ένα απλό γεγονός , το βίντεο του ολογράμματος, σου δείχνει το δρόμο της αλήθειας. 

Αν θα συνεχίσεις να ζεις στη ματαιότητα ή θα δώσεις πράγματα ουσιώδες στη ψυχή σου είναι στο χέρι σου.

Ο Χριστός σου έδειξε το δρόμο να βγεις από αυτή τη καλά φτιαγμένη φυλακή. Αυτοί που σε θέλουν μέσα σε αυτήν σου έχουν ωθήσει στο να πατάς επί πτωμάτων για να ανέβεις , να μαζεύεις πλούτο που αν τα καταφέρεις δεν θα μπορέσεις να ξοδέψεις ποτέ , να αδιαφορείς για όλα ζώντας στην ουδετερότητα , να μισείς τον αλλόθρησκο ή τον διαφορετικό κάθε είδους, να ζητάς περισσότερα γιατί σου αξίζουν , να περνάς καλά γιατι μια ζωή την έχουμε και πάει λέγοντας.

Πράγματα ανούσια και μάταια είναι όλα όσα σου προσφέρουν πρόσκαιρη χαρά. Ακόμα και η ζωή σου είναι πρόσκαιρη επομένως και μάταιη. Το ελάχιστο χρόνο που διαθέτεις φρόντισε να τον αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε έμαθαν για μετενσαρκώσεις. Για να εφησυχαστείς ότι θα έχεις άλλη ευκαιρία; Αν όμως δεν έχεις θα έχεις πετάξει τη μοναδική σου ευκαιρία να σωθείς.

Μην ξεχνάς ότι ο ληστής σώθηκε πάνω στο σταυρό στην εκπνοή της ζωής του όταν πίστεψε στο Χριστό. Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν. Αυτός πάντα Περιμένει.

Report

What do you think?

31 points
Upvote Downvote

9 Comments

Leave a Reply
 1. Πολύ ωραίον Κωνσταντίνε! Αυτόν όμως οπού ονομάζουν μάτριξ είναι μία κλεψιά διά τόν κόσμον τής ύλης τόν οποίον έφτειαξε Ό Χριστός, είναι δημιουργία Θεού, τής ύλης καί όλα όσα γράφεις είναι η μεταβολή τού Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμού σέ άπειρες χυμείες…. Είναι ευλογημένη πανφύση, αλλά αναλόγως τού πώς ζούμε γίνεται ευλογημένη ή καταραμένη. Βεβαίως δέν είναι αληθινή μέ τήν έννοια τού παραδείσου καί τού άκτιστου, εξού καί ουδείς αναμάρτητος… Αλλά η αλλαγή τού ονόματος σέ mad tricks από συγκεκριμμένους κύκλους έχει σκοπόν τήν παραπλάνηση.

  • Λόγος ΣΤ Ερμή Τρισμέγιστου :

   <>

   Δεν μπορούμε να λέμε τον κόσμο καλό αγαθό τη φύση ευλογημένη και ότι άλλο σκεφτείς γιατί πολύ απλά αυτές είναι έννοιες τις οποίες δεν τις έχουμε δει έξω από εδώ.

   Πώς μπορείς να πεις αγαθό ένα κόσμο που κυριαρχεί η αναρχία , το μίσος , οι πόλεμοι και όλα όσα βασανίζουν τους ανθρώπους.

   Ο Θεός έδωσε την άδεια του να γίνει αυτό το στούντιο (γη) που δίνουμε τις εξετάσεις μας. Μέχρι εκεί. Θεϊκό δημιούργημα δεν μπορεί να είναι γιατί είναι ατελές. Ένα τέλειο Ον όπως ο Θεός δεν γίνεται να φτιάξει κάτι ατελές.

  • Λόγος ΣΤ Ερμή Τρισμέγιστου:
   Επομένως , όπως συλλαμβάνεις την έννοια του Θεού έτσι να συλλάβεις και την έννοια του καλού και του αγαθού,
   Καθόσον αυτά δεν έχουν μοιραστεί στους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς, αφού είναι αχώριστα από το θεό.

   Εάν αναζητάς το θεό, τότε να αναζητάς και το καλό.

   Διότι μια είναι η οδός που οδηγεί σε αυτό, η ευσέβεια, που συνοδεύεται από τη γνώση.

   Έτσι λοιπόν , αυτοί που δεν έχουν γνώση και δεν βάδισαν την οδό της ευσέβειας, τολμούν να χαρακτηρίσουν καποιον άνθρωπο καλό και αγαθο,

   Αν και δεν έχουν δει ούτε στο όνειρο τους τι είναι το αγαθό.

   Αλλά αντίθετα έχει καταληφθεί από κάθε τι καλό κι έχει πιστέψει πως το κακό είναι αγαθο

   Κι έτσι το χρησιμοποιεί ακόμα περισσότερο αχόρταγα , καθώς φοβάται μήπως το στερηθεί καταβάλλοντας τεράστιο αγώνα, όχι μόνον για να το διατηρήσει , αλλά και για να το επαυξήσει.

   • Αντίθετα έχει καταληφθεί από κάθε τι ΚΑΚΟ το σωστό * σύμφωνα με το κείμενο του Ερμή.

    Επομένως αν σκεφτούμε καλά τα λόγια και το τι είναι ο κόσμος μόνο καλό και τη φύση μόκο ευλογημένη δεν τη λες.

 2. Έν σοφία εποίησε….
  Η φύση, η εδώ ζωή διακατέχεται από τό τρίπτυχον δίκαιον/αγαθόν, άδικον/κακόν καί ελευθερία….
  Διά νά υπάρχει τό έναν πρέπει νά υπάρχουν καί τά άλλα δύο…
  Διά νά υπάρχει καλόν πρέπει νά υπάρχει η επιλογή καί διά κακόν ή δέ μή είναι καταναγκασμόν, καί η επιλογή έξω από τόν καταναγκασμόν είναι η ελευθερία…
  Διά νά υπάρχει κακόν πάλιν πρέπει νά υπάρχει η διττή επιλογή….
  Καί διά νά υπάρχει η επιλογή πρέπει νά υπάρχει η ελευθερία….
  Εδώ σ’ αυτόν τον κόσμον κάποιοι άγιασαν καί κάποιοι κολλάστηκαν, αναλόγως τής αντιμετώπισης τού…
  Αναλόγως τής αντιμετώπισης τούς βγαίνει σέ καλόν ή κακόν, ουδέτερον ή ανάμεικτον…. Καί εννοείται υπάρχει η ανώτερη ή κατώτερη ανταμοιβή μετά θάνατον, έξω από τό μάτριξ ή βαθειά μέσα σέ χειρότερον μάτριξ….
  Εδώ τά γνωρίζεις όλα, καί αυτόν είναι καλόν, χωρίς νά σημαίνει ότι δέν υπάρχει μεγαλύτερον καλόν, μέ βεβαιότητα υπάρχει μεγαλύτερον καλόν εκεί έξω πέρα είς τήν αϋλία…

  • Πάλι πέφτεις στη παγίδα συμπερασμάτων βάση του Μάτριξ.

   Αγίους έχουν ονομάσει οι άνθρωποι κάποιους ανθρώπους. Το ότι είπαν οι άνθρωποι κάποιον άγιο δεν σημαίνει ότι είναι. Μπορεί να είναι αλλά δεν το ξέρεις.

   Επειδή προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να υπάρχει το κακό ως επιλογή δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό.

   Αυτό ο κόσμος τη Δευτέρα παρουσία κατά την κρίση θα καταργηθεί.

   Επομένως τέλος το κακό. Εκτός αν πεις ότι στη Δήλο του Θεού έχει και το κακό. Σε παρακαλώ μην το συλλογιστείς αυτό για το καλό σου.

   Συμπερασματικά ότι θεωρεί καλό , αγαθό ,κακό , σωστό, λάθος , πρέπει να υπάρχουν και τα δύο και πολλά άλλα δεν σημαίνει ότι είναι αυτό που σε έχουν διδάξει εσένα εμένα και τον κάθε ένα.

   Μην ξεχνάς ότι έχεις μάθει στο έχει μάθει κάποιος άλλος και αυτός ο κάποιος άλλος από κάποιον άλλο ποιος ήταν αυτός που το ξεκίνησε; Ποιος ήταν αυτός που βάφτισε κάτι καλό , κάτι αγαθό , κάτι κακαο και πάει λέγοντας; Από τη στιγμή που ελάχιστοι ακολουθούν τα λόγια του Χριστού όλα ήταν περί καλού αγαθού τα ξεκίνησε κάποιος που δεν ακολουθεί τα λόγια του Χριστού. Άρα είναι όλα διδάγματα του διαβόλου.

 3. Κωνσταντίνε δέν κατάλαβες τί είπα….
  Πρώτον, αγίοι υπάρχουν διότι πολλοί απ’ αυτούς θαυματουργούν, τουλάχιστον αυτούς τούς γνωρίζουμε….
  Δεύτερον, δέν μ’ αρέσει προσωπικά η αντικατάσταση τής έννοιας τής οντότητας τής ύλης έστω καί άν θά καταργηθεί ή όχι που τήν μετονόμασαν μάτριξ, διότι αυτή η λέξη παραπλάνησε καί παραπλανεί πολλούς…
  Τρίτον, θαυμαστός Ό Θεός έν τοίς αγίοις αυτού… Ακόμη καί τά υλικά πράγματα ενός αγίου, ή ένας σταυρός όπως είς τούς Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού φέρουν ευλογία αγιότητος έστω καί άν είναι υλικά πράγματα..
  Τέταρτον, μέ βεβαιότητα υπάρχουν τεράστιοι αγίοι οπού δέν τούς γνωρίζουμε, αυτόν είναι δηλωμένον από αγίους καί εξακριβωμένον από παρατηρήσεις, ότι πολλοί αγίοι έμειναν εντελώς είς τήν αφάνεια κατ’ επιλογήν τούς….
  Η λέξη μάτριξ η οποία είναι μία παραγραμματοσύνη τών λέξεων mad tricks εκτός τών άλλων προσβάλλει τήν υλική δημιουργία Τού Θεού όπως τήν ζούμε διά νά εξεταστούμε, είτε είναι έτσι είτε αλλιώς, διότι προέρχεται ώς όρος από ανθρώπους τού διαβόλου… Καί σκοπός τού διαβόλου είναι νά προσβάλλει καί νά παραπλανεί ακόμη περισσότερον… Π.χ. ό ορισμός ψεύτικος ή ;ανακυκλώσιμος γήινος ή προσωρινός κόσμος είναι καλύτερος από τόν mad tricks διότι μέ αυτόν τόν όρον δημιουργούνται εντυπώσεις άλλου εκτοπίσματος πλάνης από τούς μή πιστεύσαντες είς Τόν Χριστόν…
  Πέμπτον, είτε μάς αρέσει είτε όχι, είτε είναι έτσι είτε αλλιώς αυτός ό κόσμος τής ύλης που δέν ήρθαμε νά ζήσουμε διά παντός καί δέν είναι τέλειος εννοείται, είναι δημιουργία Τού Θεού διότι ουδείς άλλος δημιούργησε…
  Έκτον, αυτά τά καταλαβαίνουμε περισσότερον ερευνώντας τήν Παλαιά Διαθήκη….
  Έυδομον, δέν είναι τυχαίον ότι υφίστανται άγιοι τόποι επί γής ήτοι ευλογημένοι έκ τής αγιότητος περιοχών τής ύλης, πώς θά τό λέμε ευλογημένοι από τήν αγιότητα περιοχών τού μάτριξ;…. Ακούεται χυδαίον, κάτι δέν κολλάει καί δέν πάει καλά… Αυτά ήθελα νά πώ… Όχι τίποτε άλλον, Ό Θεός μαζύν σού….
  Η μετονομασία ή έστω η συχνή αναφορά τού κόσμου τής ύλης σέ μάτριξ είναι πονηρή καί έχει άρωμα κόλασης….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κατάντια – Japan Airlines: Προσφώνηση μόνο σε ουδέτερο γένος!

Stranger – Nesara Law- Ξανα απο το 2013 …