00:45 - 20/08/2019

ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΏ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ…ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΊ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ.!!!

Οι παραχαράκτες των 20 ευρώ είναι εγκληματίες…οι κεντρικοί τραπεζίτες των δις δεν είναι.!!!

Διάλεξε τι θα πάρεις; Πλύση εγκεφάλου ή μάθημα οικονομικών;

Οι διαφορά μεταξύ τους είναι ότι οι πρώτοι είναι εγκληματίες των χρωματιστών εικοσάρικων, ενώ οι δεύτεροι δεν είναι και προστατεύονται από την αστυνομία και τον στρατό αν ο λαός αντιδράσει στα μέτρα δικαιοσύνης τους. 
Άλλη διαφορά είναι ότι οι πρώτοι δεν έχουν αυτη την διευκόλυνση, ενώ οι δεύτεροι στηρίζονται από τους κομπάρσους πολιτικούς των χιλιάρικων το μήνα και προστατεύονται με νύχια και δόντια από το μονοπώλιο της βίας των κρατών.

Διαβάσαμε πριν 3 μέρες ότι οι Παραχαράκτες από την Λάρισα ψώνιζαν με δεκάδες πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ γιατί τα εκτύπωναν οι ίδιοι, οι κεντρικοί τραπεζίτες με τον Ντράγκι πατάνε στο κουμπί και βγαίνει η χοντρή με δεκάδες δις την φορά και τα εκτυπώνουν οι ίδιοι εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Οι αλλοδαποί με τα πλαστά 20ρικα είναι παραχαράκτες, ενώ οι συνάδελφοι τους τραπεζίτες που δεν ελέγχονται από καμία δικαιοσύνη στον πλανήτη δεν είναι!

Όταν οι κεντρικοί τραπεζίτες πατάνε το κουμπί, μας μιλάνε οι οικονομολόγοι, για ποσοτική χαλάρωση (quantitative easing ή QE), γιατί λένε κάποιες γλώσσες ότι στηρίζουν την οικονομική ανάπτυξη σε όλη τη ζώνη του ευρώ, όταν οι παραχαράκτες πατάνε το κουμπί για 30 εικοσάρικα είναι εγκληματίες γιατί δεν στηρίζουν την οικονομία και ας αγοράζουν προιόντα. 

Για σκέψου για μια στιγμή, αν όλοι είχαμε το δικαίωμα της εκδόσης χρημάτων και πατάγαμε το κουμπί, δεν θα αγοράζαμε ότι χρειζόμαστε; δεν θα βοηθούσαμε την τοπική οικονομία με τις αγορές μας;;;

Και όμως οι μονοπωλήτες κεντρικοί τραπεζίτες είναι οι μοναδικοί που βοηθάνε την οικονομική ανάπτυξη της ευρωζώνης ενώ οι παραχαράκτες των εικοσάρικων δεν βοηθάνε αλλά σπάνε το μονοπώλιο των τραπεζιτων…

Οι παραχαράκτες δεν ζητάνε τόκο για τα χρωματιστά πλαστά τους και είναι εγκληματίες, ενώ οι τραπεζίτες που λαμβάνουν τόκο σε έλα τους τα πλαστά προιόντα είναι κύριοι. Όταν θα έρθει η στιγμή να ξυπνήσει το κοπάδι, τα ξυπνητούρια θα είναι ακαριαία και πανάκριβα.

ΚΟΡΑΚΑΣ

greek-dutch-truth

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh