09:39 - 02/06/2016

Οι Φύλακες Της Πύλης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι Φύλακες Της Πύλης

Δυστυχώς δεν είμαστε ελεύθεροι. Δεν είμαστε ελεύθεροι εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια.Έχουμε αφέντες, υπερδιαστατικά όντα που έχουν εισβάλει στη γη πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Στους αρχαίους μύθους, είναι γνωστοί ως θεοί. Οι Γνωστικοί τους αποκαλούσαν Άρχοντες. Ο Don Juan τους αποκαλούσε τα αρπακτικά.

Είναι οι αφέντες μας, και έχουν κατασκευάσει ένα matrix, μια μήτρα, ή ψευδή κάλυψη των ψευδαισθήσεων, για να καλύψoυν τη Γη, και το οποίο μας κρατά σε αιχμαλωσία. Ελέγχουν το μυαλό μας, μας κάνουν συνεχή πλύση εγκεφάλου και μας υπνωτίζουν να πιστεύουμε ότι αυτές οι αυταπάτες είναι πραγματικότητα. Μας θεωρούν κοπάδι τους, και τρέφονται από εμάς. Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Αυτές οι ηγεμόνες έχουν προσλάβει πολλούς υποτακτικούς – ακόλουθους ώστε να μας κρατούν υποταγμένους. Στο παρελθόν, υπήρχαν οι βασιλικές γραμμές αίματος και οι ιερείς που ενεργούσαν ως τσιράκια. Σήμερα έχουμε το ίδιο σενάριο, αλλά οι βασιλικοί πρόγονοι εξ αίματος κρύβονται ως αρχηγοί κρατών. Οι αρχιερείς δεν βρίσκονται μόνο στις παραδοσιακές θρησκείες, αλλά έχουν βρει το δρόμο τους στη νέα εποχή και ως «πνευματικοί» δάσκαλοι. Και φυσικά όλα αυτά τα παρακλάδια εισήλθαν στο τραπεζικό σύστημα, στις εταιρείες, στον στρατό και την αστυνομία, κ.λπ. Από την πνευματική πλευρά έχουμε όλους τους φονταμενταλιστές οπαδούς των θρησκειών και των αιρέσεων.

Έχουμε, επίσης, τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς ηγέτες που κάνουν το καθήκον τους να διατηρήσουν τα κοπάδια στη γραμμή. Έχουμε τους «υποστηριχτές του λαού» που κατευθύνουν τα τμήματα της κοινωνίας εκεί που θέλουν. Αυτοί είναι πάρα πολλοί για να τους αναφέρω.

“Από τη στιγμή που ακούω ότι κάποιος σκέφτεται ότι μια άλλη αρχή, ένα άλλο πρόσωπο, να έχει τα δικαιώματα πάνω στη νοητική και συναισθηματική και συμπεριφορική και ψυχική ζωή του, εγώ ανησυχώ για το εν λόγω πρόσωπο. Επειδή ξέρω ότι το εν λόγω πρόσωπο έχει μερικά πολύ σοβαρά ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα.

Στη συνέχεια, το πρόσωπο αυτό πρόκειται να γίνει μέρος μιας αγέλης, ή θα είναι ένας ελεγκτής μιας αγέλης, ή θα χειραγωγείται από το κοπάδι, ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε. Αλλά ποτέ δεν θα βρείτε αυτό το άτομο να κάνει κανένα καλό στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα το καλό σε όλα αυτά.Είναι μια αντίφαση όρων. Μπορούν να έχουν την ψευδαίσθηση ή την αυταπάτη ότι κάνουν θαυμάσια δουλειά, επειδή έδωσαν στο Live Aid ή το επόμενο ηλίθιο φιλανθρωπικό ίδρυμα που αναδύεται από την ξυλοκατασκευή. [Είναι] οι υποστηριχτές του λαού που σας απομακρύνουν.
“-Michael Tsarion

Όλα αυτοί οι υποτακτικοί των αφεντικών τους κάνουν τη δουλειά τους για να μας κατευθύνουν μακριά από την Αλήθεια. Όπου και να κοιτάξεις, θα βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τσαρλατάνους που θα σε οδηγούν προς τη λάθος κατεύθυνση. Ξέρω, έζησα 50 χρόνια με αδιέξοδα και παρακάμψεις. Από όλους τους πολλούς πνευματικούς δασκάλους που έχω γνωρίσει, σχεδόν κάθε ένας από αυτούς ήταν προϊόν απομίμησης και τσαρλατάνος. Νιώθω το ίδιο και για τους περισσότερους από αυτούς που διάβασα και παρακολούθησα. Αν παρατηρήσετε, επίσης, τους κοινωνικούς ηγέτες, τους πολιτικούς, τα μέσα ενημέρωσης, τη δικαιοσύνη, τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς, κλπ, θα δείτε να έχουν μια αρκετά σφιχτή λαβή για το λαό. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τελείως υπνωτισμένοι να πιστεύουν ό, τι λένε οι ηγέτες τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο ενσωματωμένοι στο σύστημα, που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν. Έχουν υπνωτιστεί να πιστεύουν ότι ο τεχνητός κόσμος που ζούμε είναι πραγματικός. Βλέπουν κάποιον που θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια ως εχθρό. Βλέπετε λοιπόν ότι ανά πάσα στιγμή που κάποιος μιλάει την αλήθεια, τον συκοφαντούν αμέσως ως τρελό και συνομωσιολόγο. Έτσι, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στην ψευδαίσθηση, πρόθυμα την προστατεύουν.Θα πολεμήσουν και θα πεθάνουν για να διατηρήσουν την φυλακή στην οποία υπάρχουν.

Αυτοί οι υποτακτικοί είναι οι φύλακες των πυλών, και οι θέσεις εργασίας τους είναι να μας κρατήσουν μακριά από το να βρούμε την πύλη, την πύλη για την αληθινή ελευθερία από τη φυλακή τους. Έτσι θα μας οδηγήσουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα, απομακρύνοντας μας από την πύλη. Οι φύλακες που βρίσκονται πλησιέστερα προς την πύλη είναι οι πνευματικοί τσαρλατάνοι.Προσποιούνται ότι σου παρέχουν πνευματικές αλήθειες, αλλά στην πραγματικότητα, σε κατευθύνουν πίσω στη μήτρα. Μπορούν να σε δελεάσουν ακόμη και με μικρά κομμάτια της πραγματικής αλήθειας, αλλά στην πραγματικότητα σε εξαπατούν. Χρησιμοποιούν την αλήθεια ως δόλωμα για να σε συλλάβουν.

Το διαδίκτυο και τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα με αυτούς τους τσαρλατάνους.Παπαγάλοι, λογοκλόποι, κλέφτες, εγωιστές, ακόμη και διεστραμμένοι και ψυχοπαθείς. Τα σκάνδαλα αφθονούν. Ο τεράστιος αριθμός των εν λόγω απατεώνων που ξεπηδούν είναι αναρίθμητος. Κάθε μέρα, νέοι δάσκαλοι, οδηγοί, κανάλια, καθοδηγητές, γκουρού και συγγραφείς εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Και όλοι έχουν ατζέντες – χρήματα, οπαδούς, φήμη και αναγνώριση, προσηλυτίζοντας το μήνυμά τους, ακόμη και τις σεξουαλικές χάρες και άλλους αποκλίνοντες λόγους.

Πολλοί από αυτούς τους τσαρλατάνους γνωρίζουν ότι εξαπατούν, αλλά και πολλοί δεν έχουν ιδέα. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι μεταφέρουν την αλήθεια. Ήμουν σε ένα άσραμ, όπου όλοι ήταν πεπεισμένοι ότι οι γραφές και οι γκουρού ήταν αλήθεια.Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι(συμπεριλαμβανομένων των γκουρού) είχαν εξαπατηθεί να πιστεύουν ότι όλα είναι αλήθεια.Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες απάτες, αυτές πολλαπλασιάζονται με αληθινούς πιστούς.

Αυτοί οι παραπλανητικοί δάσκαλοι και διδασκαλίες μπορούν συνήθως να εντοπιστούν, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολα. Μερικοί από αυτούς είναι αρκετά ειδικοί στην εξαπάτηση. Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ είναι αν ο δάσκαλος είναι αυθεντικός, ότι έχει πράγματι καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάει, ότι είναι ειλικρινής, μοναδικός και χωρίς ατζέντα. Τότε διακρίνω το μήνυμα. Είναι αυτό που είπε η αλήθεια; Πού την οδηγεί; Ποια είναι η ατζέντα;

«Υπάρχει μια πληθώρα εργαλείων παραπληροφόρησης ραμμένη στην αρένα της εναλλακτικής πνευματικότητας. Αν αποδυναμώνει, είναι λάθος. Αν κατευθύνει την πίστη σας, είναι λάθος. Αν σας στερεί την κυριαρχία σας, είναι λάθος. Αν είναι δογματικό και ιεραρχικό, είναι λάθος. Τα περισσότερα ψέματα και συστήματα έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ άλλες πτυχές είναι πιο διακριτικές. Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά, αλλά για μένα αυτά τα παραπάνω είναι τα πιο σημαντικά. Το λεγόμενο Κίνημα Της Νέας Εποχής είναι γεμάτο με ψεύτικα ανόητα ταξίδια, μεσσίες και λυτρωτικά δόγματα».
– Zen Gardner

Η πνευματική αλήθεια δεν υπόκειται σε κάποια θρησκεία, γκουρού ή διδασκαλία. Δεν μπορεί να διδάξει ή να δοθεί. Είναι αυτό που είστε αυτή τη στιγμή. Αναζητήστε ποιο είναι αυτό.

“Το να είσαι πνευματικός δεν έχει τίποτα να κάνει με το τι πιστεύεις και οτιδήποτε κάνεις με την κατάσταση της συνείδησής σου.»
– Eckhart Tolle

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. O Michael (pou)Tsarionn είναι γνωστός psychic vampire όπως και αρκετοί άλλοι που φαντάζονται ότι κάνουν πολέμους με τους θεούς και το σύμπαν όπως και ο David Icke και ο Ίων Μάγγος και αρκετοί άλλοι “αφυπνιστές”.

  Εδώ υπερασπίζεται τον Crowley που επίσης αγωνιζόταν για να μας ελευθερώσει από τους θεούς:

  http://www.michaeltsarion.com/aleister-crowley.html

  Όταν όλοι αυτοί οι “εξυπνάκιδες” θα ξυπνήσουν μέσα στον εφιάλτη τους θα είναι πολύ αργά.

  Ο κωδικός είναι: brain fucking

 2. Δεν είναι φυσικά όλα άκυρα όσα λένε οι “αφυπνιστές” αλλά τις περισσότερες φορές είναι ΑΝΑΠΟΔΑ και μη εφαπτόμενα επί της ιστορικής πραγματικότητας και σε σχέση με τις διάφορες μυστηριακές σχολές της αρχαιότητας με τις οποίες στις πλείστες των περιπτώσεων απλά ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ότι θα μπορούσαν να έχουν κάποια σχέση.

  Εδώ πέρα ο (pou)Tsarion διαφημίζει της γυναίκες “illuminati” και τον Μπαφομέτ που είναι ο θεός άλλωστε όπως σας έχω εξηγήσει των εκπρόσωπων των εν λόγω “αφυπνιστών” ψευτογνωστικών στην Ελλάδα όπως ο Ίων Μάγγος που είτε το γνωρίζει είτε όχι και αυτός είναι αναποδογυρισμένος από τους θεούς (σε σχέση με τους αναποδογυρισμένους από τους θεούς ψάξτε στην αρχαία Αίγυπτο):

  http://www.modernknowledge.ca/michael-tsarion—female-illuminati.html

 3. Τυχερεεεε!
  Πόσα ξέρεις!!!!!!!!

 4. Περισσότερες πληροφορίες για τον pou(Tsarion) μήπως και έστω αργά καταλάβετε πόσο επικίνδυνο είναι πραγματικά αυτό το κίνημα των αυτοχριζόμενων (αντίχριστων) “μυστών” που παριστάνουν τους μαχητές της “πνευματικής ελευθερίας”.

  “Michael Tsarion had already shown that he’s not what many want to believe he is. When you watch just one of Tsarion’s video’s, you can see how he produces courses of the very same Mystery Schools in which the Secret Rulers Of The World had learnt to keep mankind under slavery for so many thousands of years now. He presents it as Truth, though: the ultimate research into the Illuminati.

  Just like Peter Joseph, the creator of the movie sequel “Zeitgeist”, Tsarion claims to be a “Truth Seeker”. Just like Peter Joseph, he turns out to be doing nothing else but teaching the very same theories and practices of Helena Blavatsky and Aleister Crowley, and even Adolph Hitler and presents it as Gospel Truth.”

  http://babylonobserver.blogspot.com.cy/2009/04/why-is-michael-tsarion-so-angry.html

  Όχι ότι έχει κάποια σχέση η Μπλαβάτσκυ με τον Crowley και τον Χίτλερ αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στα μυαλά των ψευδοπροφητών που από την μια κατηγορούν τον Μπαφομέτ ως τον θεό των “κακών” γυναικών (δημιουργεί δηλαδή στρατόπεδα κατά των “κακών” Χριστιανών και ανοίγει πόρτες προς το σκότος) και από την άλλη δηλώνουν θαυμαστές του Crowley που δήλωνε ότι είναι ο ενσαρκωμένος Μπαφομέτ και ακόμα και του Χίτλερ!!! lol

  Μιλάμε για το απόλυτο brain fucking και σε ελάχιστα διαφέρουν επί της ουσίας όλοι αυτοί οι ηλίθιοι “αφυπνιστές” όπως για παράδειγμα ο David Icke και άλλοι, καθώς δεν έχουν και ούτε θα έχουν ποτέ πρόσβαση στην μήτρα των θεών με τους οποίους και καλά θα κάνουν πόλεμο μέσα στα όρια της παραίσθησης τους. lol

 5. Telos ta arnitika onta gia tin Gi,pame olotahos gia tin ekplirosi tou shediou ekatommurion hronon http://in5d.com/a-new-species-is-being-born/

 6. Δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις, αυτό πού βιώνει ο καθένας είναι πραγματικότητα σε όλες τις περιπτώσεις.
  Δεν υπάρχει καλό καί κακό με απόλυτους όρους.
  Οτιδήποτε εκδηλώνεται το έχεις δημιουργήσει εσύ.
  Δεν μπορείς να καταστρέψεις τα διάφορα πιστεύω στον εκδηλωμένο σύμπαν, διότι αποτελούν δομικά στοιχεία του.
  Η αλήθεια είναι αυτό που ισχύει παντού.
  Να είσαι οτιδήποτε είσαι.

  Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά, παρ’ όλο που, όλα είναι ένα μπέρδεμα, όλα πάνε καλά.

  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 7. Πρίγκιπας του Φωτός 06/02/2016 @ Ιούνιος 2, 2016 6:22 μμ

  Έχω εξηγήσει και εδώ πέρα τι συμβαίνει με τους αναποδογυρισμένους:

  6.6.16: Εορτασμός της αποχριστιανοποίησης των ΗΠΑ με μία κολοσσιαία πεντάλφα στο Λ.Α.

  Περισσότερες πληροφορίες:

  Brian Heatley (born 1968), better known as Michael Tsarion, is a proponent of the New Age movement and the Truth movement. Originally from Belfast, Northern Ireland, he moved to the United States and became a protégé of the freemason Jordan Maxwell (real name, Russell Pine). He has stated that he is sympathetic to freemasons such as Aleister Crowley, Manly Palmer Hall and Helena Blavatsky.

  Heatley presents himself as an alternative historian and wrongly affiliated with the Paul Solomon Foundation of Virginia[1] and has taught Indigo children at the New Age Academy in Berkeley, California.[1] He is a friend of freemason and shill Jordan Maxwell who has commended him publicly for his “true spiritual understanding”.

  http://en.metapedia.org/wiki/Michael_Tsarion

  lol

  >>> A human figure head downwards naturally represents a demon that is, intellectual subversion, disorder or madness.

  lol

 8. Όλα ήρθαν από την πατρίδα του την Ιρλανδία:

  http://www.irishoriginsofcivilization.com

  Σας θυμίζει κάτι; lol

  Αυτός είναι και ο λόγος που τσακώθηκε με τον Gnostic Warrior που αν και διαφωνώ σε αρκετά από αυτά που λέει είναι ξεκάθαρο ότι αυτός έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με τα πραγματικά μυστήρια των θεών και τον Manly Palmer Hall αλλά και με την ιστορική πραγματικότητα.

  http://gnosticwarrior.com/why-i-would-like-to-debate-michael-tsarion.html

  Από την μια είναι φίλος του Εβραιομασόνου Jordan Maxwell και από την άλλη λέει:

  Researchers into the history and influence of the Order of Sion have established the fact that it instigated what is known as the “Scottish Rite” Freemasonic system prevalent in the United States of America. Agents of the order, such as Chevalier Ramsey and Albert Pike, were very active propagators of the “Scottish Rite” systems and practices, those which for all their mystique are merely vehicles carrying forth a very old and insidious agenda.

  Michael Tsarion -The Irish Origins of Civilization, Volume 2-

  Και παρά όλα αυτά είναι θαυμαστής του Manly Palmer Hall που ήταν θαυμαστής του Albert Pike και μυημένος μασόνος 33ου βαθμού στο Scotish Rite. lol

  >> Intellectual subversion, DISORDER or MADNESS.

 9. ενα μεγαλο μπραβο στον POUTSARION για τις πληροφοριες που μας εδωσε..αλλα και την κριτικη που εκανε στον ιρλανδο γνωστικο,

  αν και δεν καταλαβαινω ολα οσα λεει ουτε και συμφωνω σε ολα οσα λεει.
  παντως με τα λινκ που μας εδωσε μας ανοιξε πορτα για μελετη….

  αυτοι γνωστικοι ρε γαμωτο ειναι περιεργη φυλη…ψιλομαγοι,ψιλοφιλοσοφοι..ολα στο ψιλο τα παιρνουν…!!!
  ελπιζω να μην τον ψιλοπαιρνουν…αλλα αν κρινουμε απο τους ηγετες τους τους ,ολοι γυαλιζανε το πομολο..

  τελος παντων…εκανες καλη δουλεια φιλε…

 10. Είναι λίγο μπερδεμένα έτσι όπως τα παρουσίασα αλλά έτσι μπερδεμένα όπως τα παρουσιάζει σηκώνει λίγο περισσότερο brain fucking η όλη φάση. Με τον τρόπο που μιλάει για τις “γυναίκες illuminati” που σχετιζονται με την μητριαρχία και τις αρχαίες θεές και τον Μπαφομέτ επί της ουσίας, κάνει διαφήμιση σε άλλες οργανώσεις και ιδεολογίες που υποστηρίζουν τις ίδιες μαλακίες και παριστάνουν τις εκπροσώπους της μητριαρχίας. Το τραγικό φυσικά είναι που ταυτίζει τον Μπαφομέτ με τις “γυναίκες illuminati” εκεί όπου δηλώνει θαυμαστής του Crowley που έλεγε ότι είναι ο ενσαρκωμένος Μπαφομέτ. lol

  Ε;iναι μια εξελιγμένη έκδοση του παντογνώστη Ίων Μάγγου που έχει διαβάσει αρκετά βιβλία και γνωρίζει τις πνευματικές “αλήθειες” που είναι πάνω από τις πνευματικές ιεραρχίες και τους θεούς. lol

  Γενικά δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη με αυτά που λένε όλοι αυτοί οι ηλίθιοι και όσο περισσότερο γεμίζουν όλοι αυτοί τα κεφάλια τους με ανοησίες, τόσο μεγαλύτερο θα γίνεται το πρόβλημα γιατί βαδίζουν σε λάθος δρόμο και πάσχουν από την ρίζα.

 11. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*