Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:09 - 07/03/2019

Ο Σκοπός της Ζωής μας είναι ήδη Εδώ και Συμβαίνει Τώρα …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από: Μαρία Πέππα

Πιστεύω ότι η ύπαρξη, μας έστειλε εδώ για έναν πολύ καλό και σημαντικό λόγο και ότι όλοι έχουμε σημασία σε αυτόν τον κόσμο. Σε όλους μας έχουν δοθεί ευλογίες και δώρα μοναδικά και πως η έκφραση αυτών των δώρων συμβάλλει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και που ξεπερνάει τον εαυτό μας ακόμη και αν δεν είμαστε σε θέση να τον αποσαφηνίσουμε πλήρως.

Η εγγενής αίσθηση πως ερχόμαστε σε αυτό τον κόσμο με σκοπό να εκπληρώσουμε μια αποστολή, να αφήσουμε το στίγμα μας, να συμβάλουμε στη ζωή με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε είναι ένα γεγονός καταπληκτικό.

Δυστυχώς στον κόσμο μας κάνουμε την ζωής μας περισσότερο πολύπλοκη από ότι χρειάζεται και αυτό συχνά οφείλετε στο γεγονός πως κατά την διάρκεια της αναπτυξιακής διαδικασίας μας, οι φυσικές ικανότητες, ιδιότητες και τα ταλέντα μας συχνά αγνοούνται. Το οικογενειακό μας περιβάλλον, μας καθοδηγεί έτσι ώστε να ακολουθούμε μια συγκεκριμένη πορεία για να οδηγηθούμε προς την επιτυχία ή την ζωή γενικότερα, με αποτέλεσμα να ακολουθούμε μονοπάτια δύσβατα και επώδυνα εφόσον δεν προορίζονται για εμάς και φυσικά να μην πιστεύουμε στον εαυτό μας και να χάνουμε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας.

Ο σκοπός της ζωής μας δεν είναι κάτι που πρέπει να αναζητήσουμε έξω από τον εαυτό μας. Όταν το συνειδητοποιήσουμε μπορούμε να την αλλάξουμε και να καταλάβουμε ότι όλη μας η ζωή είναι σκοπός.

Ο σκοπός της ζωής μας είναι ήδη εδώ και συμβαίνει τώρα. Είστε ήδη ο σκοπός σας. Δεν χρειάζεται να ψάξετε να τον βρείτε ή να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Για να ανακαλύψετε το σκοπό της ζωής σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βυθιστείτε μέσα στον εαυτό σας ακόμη και να επιστρέψετε στην παιδική σας ηλικία για να καταλάβετε ποια ενδιαφέροντά σας αναδύονταν με τρόπο φυσικό και ασφαλώς να ενθυμηθείτε όλα εκείνα που απολαμβάνατε και σας έκαναν ευτυχισμένους.

Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη στα πάντα. Χρειάζεται να βάζουμε και εμείς το χεράκι μας για να την διευκολύνουμε. Απαλλαγείτε λοιπόν από την πεποίθηση ότι για να αυτο-πραγματωθείτε συναισθηματικά, κοινωνικά, ή για να κερδίσετε χρήματα θα πρέπει να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Μετατοπίστε τη νοοτροπία σας, πιστέψτε ότι οι βαθύτερες επιθυμίες σας μπορούν να συνδυαστούν και να εκπληρωθούν μια χαρά. Και δεν έχει και τόση σημασία αν σας πάρει ένα μήνα, ένα χρόνο ή πέντε χρόνια για να φτάσετε στον προορισμό σας. Τουλάχιστον θα ξέρετε ότι ζείτε την αλήθεια σας και εργάζεστε για τον πραγματικό σκοπό σας.

Ακολουθεί μια λίστα ερωτήσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενθυμηθείτε τον σκοπό σας, την προσωπική σας αποστολή.
Έτσι λοιπόν, πάρτε ένα φύλλο χαρτιού και ένα στυλό, κλείστε το κινητό σας, βεβαιωθείτε πως δεν θα σας ενοχλήσει κανείς και απαντήστε στην κάθε ερώτηση με την πρώτη σκέψη που έρχεται στο νου σας. Είναι σημαντικό να γράφετε τις απαντήσεις σας αντί μόνο να τις σκεφτόσαστε.

Γράψτε γρήγορα. Δώστε στον εαυτό σας λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα για τις απαντήσεις σας. Να είσαι ειλικρινείς. Είναι σημαντικό να γράφετε χωρίς επεξεργασία. Απολαύστε τη στιγμή και το χαμόγελο στα χείλη σας καθώς γράφετε.

17 Ερωτήσεις …

1. Σε τι αφιερώνετε ή με τι ασχολείστε περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο σας
2. Σε ποιες δραστηριότητες νιώθετε πως χάνετε το χρόνο σας
3. Με τι καταπιάνεστε αβίαστα και με ευκολία
4. Με τι θέλατε να ασχοληθείτε όταν ήσασταν νεότερος/η
5. Τι σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα με τον εαυτό σας, να χαμογελάτε.
Δραστηριότητες, άνθρωποι, εκδηλώσεις, χόμπι κλπ
6. Πως φαντάζεστε να εξελίσσεται η ιδανική ημέρα των ονείρων σας
7. Για ποιες σας ιδιότητες και κάτω από ποιες περιστάσεις οι άλλοι
σας συγχαίρουν
8. Για ποια πράγματα συνήθως σας ζητούν συμβουλές ή βοήθεια
9. Για ποια πράγματα μπορείτε να μιλήσετε αβίαστα με τους φίλους και την
οικογένειά σας
10. Σε ποιους τομείς νιώθετε επιτυχημένοι την τελευταία δεκαετία
11. Ποιες ήταν οι αγαπημένες σας ενασχολήσεις στο παρελθόν. Τώρα?
12. Ποιοι άνθρωποι σας εμπνέουν περισσότερο από αυτούς που γνωρίζετε ή δεν
γνωρίζετε, οικογένεια, φίλοι, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ηγέτες κλπ.
13. Εάν έπρεπε να διδάξετε κάτι, τι θα διδάσκατε
14. Για ποια πράγματα μετανιώνετε που δεν προλάβατε έως σήμερα να κάνετε
15. Τώρα υποθέστε πως είστε 100 ετών, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι με την
υπέροχη ζωή που σας ευλόγησε. Κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο και όλα όσα
έχετε επιτύχει και αποκτήσει, όλες τις σχέσεις που έχετε αναπτύξει,
τι έχει σημασία για εσάς περισσότερο? Καταγράψτε τα.
16. Ποιες ήταν οι προκλήσεις, οι δυσκολίες και οι κακουχίες που έχετε ήδη
ξεπεράσει. Πώς τα καταφέρατε ?
17. Εάν θέλατε να περάσετε ένα μήνυμα σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων.
Ποιοι θα ήταν αυτοί οι άνθρωποι και ποιο το μήνυμά σας ?

Η ζωή, όλους μας ευλογεί με δώρα μοναδικά και που κανείς άλλος δεν έχει. Αφήστε στην άκρη όλα όσα νομίζετε ότι ¨πρέπει¨ να ακολουθήσετε και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και τις φυσικές κλήσεις σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να βιώσετε εσωτερική πληρότητα και αυτοπραγμάτωση, να συνεισφέρετε στο κόσμο είτε με κάτι μικρό ή μεγάλο …

Σχετικά Άρθρα & Video …

Πώς να Καλλιεργήσετε τον Παρατηρητή Μέσα σας …

Άφημα στην Ροή. Ο Κόσμος που δεν Γνωρίζεις …

Μαρία Πέππα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Stress Coach
hypnotherapy4u.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. … γεια χαρα,καλως ηλθες

  2. Μόνο μία ερώτηση στην κυρία που έγραψε το άρθρο. Ποια είναι τα δώρα της ζωής που δόθηκαν σε ένα παιδάκι ενός έτους που γεννήθηκε στην Αφρική και οι γονείς του το έδιωξαν από το σπίτι κατηγορώντας το ότι τους έφερε κακοτυχία;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*