in

“ΝΌΜΙΣΜΑ”= ΝΌΜΟΣ, ΕΝΏ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΔΙΈΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΡΟΉ ΤΟΥ ΝΟΜΊΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

“Νόμισμα”= νόμος, ενώ οι τραπεζίτες διέκοψαν την ροή του νομίσματος και του νόμου

Σαν νεοέλληνες θα έπρεπε να γνωρίζαμε καλύτερα την ετυμολογία των λέξεων που ανέπτυξε ο ελληνικός ΝΟΥΣ αλλά και τα ομόρριζα εαν θέλουμε να κατανοήσουμε το μέγεθος της απάτης που έριξαν την χώρα μας οι αόρατοι και οι υπάλληλοι τους.

Η λέξη νόμισμα προέρχεται από το ρήμα “νέμω” που σημαίνει, τι άλλο, από “δίνω, μοιράζω”…

Τι μοιράζω ή δίνω; Φυσικά χρήμα, νόμο, νόμισμα, μοιρασιά, ροή για να μπορεί μια κοινωνία να κινηθεί, να μπορεί να ανταλάξει προιόντα, υπηρεσίες και να υπάρχει ροή, ζωή και ζωτική ενέργεια!!! Θυμάσαι τι έκανε το AL6 με το κάπιταλ κοντρόλ. Έτσι το διέταξαν οι αόρατοι να πράξει εναντίον των Ελλήνων, εμποδίζοντας την ζωτική ενέργεια μέσω της ροής από την μοιρασιά-νόμο του ελληνικού νομίσματος που μόνο οι Έλληνες θα έπρεπε να έκοβαν. Και όχι οι ξένοι τραπεζίτες με το φασιστικό εξαναγκασμό και μονοπώλιο στο κουμπί.

Τι γίνεται λοιπόν με τους Κεντρικούς τραπεζίτες που κόβουν εικονικό αέρα κατά δισεκατομμύρια χωρίς κανένα αντίκρυσμα; Πλουτίζουν οι ίδιοι και ελέγχουν τους υπαλλήλους όλους, κάθε απόχρωσης, κάθε θεωρίας, κάθε οικονομικού συστήματος (πολιτικούς, τραπεζίτες, δικαιοσύνη, τάξη). Τα μαζεύουν και τα παίρνουν από τους λαούς που πιστεύουν ότι η ροή του νόμου-νομίσματος ανήκει μόνο σε 100 οικογένειες χλιδάτων σατανιστών!!!

Και πίσω από τις οικογένειες που ελέγχουν τα πάντα στον πλανήτη ο ανθρωποκτόνος θεός τους και ενώ θα έπρεπε να υπήρχε ροή στην μοιρασιά, στο νόμο του νομισματος, άρπαξαν το κουμπί και πατάνε και κόβουν την χοντρή.
Η χοντρή όμως τρώει τον αγλέωρα, η χοντρή τα τρώει όλα μόνη της.
Γιατί να μοιραστεί; γιατί να δώσει την ροή του νομίσματος όταν η πάθηση της, η ανωμαλία της δίνει το προ-νόμιο (μονοπώλιο) να τα τρώει όλα και να μην μοιράζεται=δίνει το νόμισμα=νόμο! Την Νομοτέλεια.

Σαν έλληνες θα έπρεπε να τα είχαμε όλα αυτά για κολατσιό, έλα όμως που όλα είναι εκπαίδευση από μικρά παιδιά και η χοντρή με την πάθηση της, τα θέλει όλα μόνο για την πάρτη της.

Η συνέχεια της περιπέτειας ενός πνευματικού όντος που είναι ο άνθρωπος, μέσα στην ύλη είναι η εξής, και φυσικά μόνο ένας ελληνικός ΝΟΥΣ θα μπορούσε να τα επεξεργαστεί και να βγάλει συμπέρασμα (λόγο της γλώσσας μας) ότι η μη ροή του νόμου-νομίσματος-μοιρασιάς έχει σαν αποτέλεσμα άλλο ομόρριζο:

<<ΝΕΜΕΣΗΣ>>, το αποτέλεσμα της δυσ-αρμονίας μέσα στον υλικό κόσμο επειδή οι αόρατοι εμπόδισαν την ροή και τα τρώνε, λαδώνουν τα μοιράζονται μεταξύ τους λόγω της σατανολατρείας τους…την δίψα για τον απόλυτο έλεγχο, εξουσία, με μίσος για τον άνθρωπο και την εξέλιξη του (μηδενίζει την αυτογνωσία και την πνευματικότητα του ανθρώπου).

νέμω < αρχ. “δίνω, μοιράζω” νεμητός

Αρχική – Ριζική: νέμω < αρχ. < ΙΕ nem- “δίνω, μοιράζω” νεμητός < νέμω
Ετυμολογία: [<αρχ. νόμισμα “καθιερωμένο” < νομίζω]

Απλά ομόρριζα

Σύνθετα με ουσιαστικά, επίθετα, ρήματα κτλ.Ομόρριζα της αρχαίας
νέμομαι
νέμεση <αρχ. νέμεσις < νέμω
νομή <αρχ. νομή < νέμω
νόμος <αρχ. νόμος < νέμω
νομός <αρχ. νομός < νέμω
νομέας < αρχ. νομεύς < νομή
νομευτικός <αρχ. νομευτικός < νομεύω
νομάς < νομός
νομάδας
νομαδικός <αρχ. νομαδικός < νομάς
νομαδισμός <αγγλ. nomadism < ελλ. νομάς
νομικός <αρχ. νομικός < νόμος
νομικά
νομική
νομικισμός <νομικός
νομικίστικος <νομικός
νόμιμος <αρχ. νόμιμος < νόμος
νομίζω < αρχ. < νόμος
νόμισμα < αρχ. “καθιερωμένο” < νομίζω < νόμος
νομισματική
νομισματικός <μτγν. νομισματικός < νόμισμα

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
 1. κορακα ολα καλα τα λες παντα..αυτο που κοβουν και τρωει η χοντρη ονομαζεται ΧΡΗΜΑ
  ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ειναι αυτο που κοβει καθε εθνος ξεχωριστα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ
  π.χ το δικο μας ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΜΟ-ΔΙΑΝΕΜΩ ηταν η δραχμη το ευρο ειναι χρημα [βρες τι συμαινει χρημα ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ]
  ψαξε τωρα και κατι που ανεβηκε στο κατοχικα σχετικα με τις γερμανικες αποζημιωσεις και σου βαζω στοιχημα απο τωρα οτι θα τις παρουμε σε μερικα χρονια ..το στοιχημα το καθοριζεις εσυ και ειμαι μεσα..

 2. τον λογο που θα παρουμε τις αποζημιωσεις θα στον διηγηθω απο κοντα οταν τις παρουμε και μου ικανοποιησεις το στοιχημα που θα καθορισεις..τι λες???

 3. Η ζυγαριά γέρνει εδώ και χρόνια προς τον υλισμό. Η ισοτιμία έχει χαθεί σε σχέση με το πνεύμα-πνευματικότητα. Μερικές φορές πιστεύω πως είναι αδύνατο να σώσεις ένα άτομο,όμως,αξίζει να προσπαθήσεις!
  Την καληνύχτα μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Υπίλαρχος Γουνελάς: Η λογοκριμένη και απαγορευμένη συνέντευξη του που ξεκαθαρίζει αλήθειες και ψέματα – Και σε βίντεο

‘ E PERON” ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΠΟΛΑΡΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ” ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ”