00:12 - 26/02/2020

ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ: Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ: Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ

Τεράστια η παγίδα που έστησε η μαύρη θανατηφόρα σέκτα της ανθρωπότητας, όλη μέρα κυνήγι το 10ρικο για λίγα ψίχουλα, ενώ όλα είναι τζάμπα, τζαμπα χρήμα, τζάμπα νερό από τα πηγάδια (που το φορολόγησε ο απατεώνας ΑΛ6 μαζί με άλλα αριστερά υποκείμενα…).

Πως τα έφερε βόλτα άραγε ο αριστερός επαναστάτης της πορδής, ο καρπαζοεισπράκτορας της μηχανής θανάτου, ναζοΓερμανίας; Το κατάφερε όμως γιατί ο άνθρωπος κυνηγάει την ουρά του. Το αριστερό υποχείριο της μαζόχας γερμανίδας και του σακάτη πρωθυπουργού οικονομικών δεν βρέθηκε τυχαίως στην αναπηρική καρέκλα.

Φυσικά, και λόγω εκπαίδευσης της φάρμας, όλα τα κανάλια αποχάυνωσης της ανθρωπότητας πιστεύουν ότι ο σακάτης υπουργός οικονομικών της Ναζογερμανίας είναι τυχαία σακάτης. Για να φτάσει στην αναπηρική καρέκλα ο γερμαναράς, και δεν είχα τον χρόνο να το ερευνήσω, έχει προκαλέσει στο παρελθόν τις συνθήκες αναζήτησης της αναπηρικής καρέκλας. Γιατί όλοι κυνηγάμε τη ουρά μας. Όσο για την Κούρου-φρουλάιν, το κάρμα των πράξεων της, φαίνονται ξεκάθαρα στα βίντεο που σας έχουμε δείξει, φυσικά με «υπότιτλους» γιατί η φάρμα δεν έχει διδαχθεί ποτέ την αλήθεια.

Η εκπαίδευση της φάρμας μαθαίνει τα μαθήματα επιπέδου νηπιαγωγείου. Σας εξηγεί ότι οι πράξεις των εξουσιαστών της ανθρωπότητας, οι καραμασόνοι και υπηρέτες του ανθρωποκτόνου κερατά, θα σας λύσουν τα προβλήματα, το γνωστό για εμάς “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”. Ενώ από πίσω οργανωμένη προδοσία του ελληνισμού, πλήρη υποταγή, οικονομική αφαίμαξη και παραχώριση της εθνικής κυριαρχίας με σαν τέλος τον αφανισμό μας. Ο μαύρος σπόρος των ισλαμιστών κυλάει και μολύνει άπλετα τα εδάφη μας. Εαν δεν κάνουμε κάτι, ενεργοποιούμαι το κάρμα μας…Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, όλοι λίγο πολύ κυνηγάμε την ουρά μας χωρίς να γνωρίζουμε τι ενεργοποιούμαι.

Τα εγχώρια υποχθόνια πολιτικά υποκείμενα, πιστεύουν ότι έχουν προνόμια, την καρέκλα με τα αξιώματα, τα εύσημα και ότι ο πλούτος δεν συνεπάγεται στην περίπτωση τους την αναπηρική καρέκλα ή την Κούρου νόσο. Τα γνωστά τρέμουλα της φρουλάιν και της άλλης σατανολάτρειας Χίλαρυ που έπεφτε κάτω απ΄ αυτά που έβλεπε ξαφνικά να εμφανίζονται μπροστά της, όλα είναι τυχαία, όλα είναι απλά το αποτέλεσμα μιας υπερφόρτωσης εργασιών και μια κακή υγεία. Όμως κυνηγάνε την ουρά τους και δεν την φτάνουν.

Αυτή είναι η εκπαίδευση της φάρμας, αυτά διδάσκουν για να καλύψουν τις επιπτώσεις της ψυχής μέσα από την εκπαίδευση της ύλης. Το παπαδαριό κάνει την υπόλοιπη ζημιά. Το ΚΑΡΜΑ, ένας από τους μεγαλύτερους συμπαντικούς νόμους, δεν διδάσκονται στην ανθρωπότητα, γιατί η άγνοια της φάρμας είναι και η φυλακή της. Γιατί να σας εξηγήσουν ότι είστε θεικά όντα και όλοι πνεύμα;;; Θα ήταν ο έλεγχος σας πιο εύκολος αν γνωρίζατε;


Τούμπα στην Σκάθιο

Στον δικό μας πολιτικό χώρο, είδαμε τις ΤΟΥΜΠΕΣ του Τζέφρυ, που φυσικά το κάρμα, ξεδιπλώνει τις διαθέσεις του και αποδείχνει ότι οι τούμπες που έχει φάει ο πράκτορας τελευταία στην Βουλή, είναι η αρχή της διαδικασίας του συμπαντικού νόμου. Ο ΚΑΡΜΑ-καμμένος, ο άλλος εθνικός προδότης, έχασε 3/4 του στομαχιού του και έμεινε το μισό σε αξία κρέας. Πετσόκοψε το στομάχι του για να το κάνει έντερο. Η εξυπνάδα του και δεξιότητα του στην ηλιθιότητα να ψεύδεσαι είναι δεδομένο στα πολιτικά κινήματα που ακόμη πιστεύετε.
Η προδοσία της Μακεδονίας και η υποκρισία του ενεργοποίησαν τον συμπαντικό νόμο, έναν από τους 7. Αν ακούσετε σύντομα ότι κάτι τρέχει με το πετσοκομμένο κρέας, γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει. Το ΚΑΡΜΑ ις α Μπιτς! Για τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛ6 Χαβαναγκίλα, να γνωρίζετε ότι κάνει ήδη νερά, το πλοίο θα βρει πάτο, τον είδατε πολλές σε φορές σε βίντεο να βλέπει αστεράκια. Είχε χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.
Ο Καρμακούλης βρίσκεται στην εξουσία και συνεχίζει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Χαβαναγκίλα ΑΛ6, οι συνέπειες είναι όλες ατομικές και κομμένες κουστούμι στο ξεπούλημα της χώρας μας. Το σύμπαν είναι απόλυτο αδέλφια, γι αυτό θα εργαστεί μαζί μας όταν ξεκινήσουμε το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ…Χωρίς την δική μας ενεργή και συνειδητή συμμετοχή δεν συμβαίνει τίποτα. Αντιθέτως κυνηγάμε την ουρά μας.

Έτσι ακριβώς, επέλεξαν απο μόνοι τους ενεργά και συνειδητά να μας ξεπουλάνε οι εγχώριοι Οικονομικοί Εκτελεστές του Ελληνισμού!

Πάρτε την Κούρου Αγγελικούλα και χτυπάτε την Χίλαρυ, πάρτε την Χίλαρυ και χτυπάτε τον Χαβαναγκίλα ή τον Καρμα-καμμένο.

Το κρέας παραμένει ύλη, ενώ εσείς είστε αιώνιες ψυχές!

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Κι οταν θα’ρθει εκείνη η μέρα
  που η νίκη θα αστράψει λαμπρή
  θα’ναι αυτοί που με δάδες στα χέρια
  της κάθαρσης θα’χουν την αποστολή

  Οι ταγοί της φριχτης προδοσίας
  θα ριχτούν στο πιο μαύρο κελί
  και οι γόνοι της μειοδοσίας
  στη γη των Ελλήνων θα γίνουν σπονδή

  ZΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*