Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:29 - 04/08/2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Από την καταγραφή που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το βιβλίο του Πλάτωνα τον Τίμαιο βρήκαμε πολλά στοιχεία για την κρυμμένη αλήθεια που συνοδεύει την πατρίδα μας την φιλοσοφία και την καταγωγή μας , και όλο αυτό έχει να κάνει με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τα Κλασικά κείμενα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Ότι γράφω σε αυτές τις γραμμές δεν είναι μια δική μου μετάφραση αλλά κείμενα που πολλές φορές τα έχετε διαβάσει και εσείς αλλά δεν τους έχετε δώσει την ανάλογη προσοχή.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΗ : ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ.

Αυτή είναι μια αλήθεια που δεν αλλάζει αλλά μέσα από αυτήν την αλήθεια βγαίνει το πιο όμορφο συμπέρασμα!!!
Ο κόσμος που ζούμε είναι ένα αντίγραφο του πραγματικού κόσμου και επίσης άλλο ένα συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κάτω από όποιες δήποτε συνθήκες και να βρεθήκαμε εδώ η ουσία είναι ότι το σώμα πεθαίνει και εμείς που είμαστε από ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΙΗΜΕΝΟΙ δεν πρόκειται να πεθάνουμε ΠΟΤΕ.
Στον κόσμο της ύλης μόνον υπάρχει θάνατος.
Αυτοί που είναι ποιημένοι από την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ δεν μπορεί και δεν θα πεθάνουν ποτέ.
Επίσης το κείμενο Ο ΤΙΜΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, λέει μέσα πως Αυτός που έκανε τον ΚΟΣΜΟ (και ΚΟΣΜΟΣ είναι και ο ΟΡΑΤΟΣ αλλά ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ) τον ΕΚΑΝΕ μέσα από το δικό του ΠΡΙΣΜΑ, βλέπουμε ότι σύμφωνα με την δική ΤΟΥ αντίληψη ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

Άλλη μια μεγάλη αλήθεια που πρεπει σημερα να αποκαλύψουμε μέσα από τον ΤΙΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ είναι η εξής είναι πρωτη φορα στην ζωή μου σε αυτόν τον κόσμο που ανακαλύπτω πως το κειμενο μέσα μιλάει για δυο και παρά πάνω ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ, και αυτό δεν το λέω εγω αλλά ο ΠΛΑΤΩΝ.

Όχι πως εχω προβλημα να το πω εγω αλλωστε ποτέ δεν αρνήθηκα να αναλάβω και τις ευθύνες των πράξεών μου , αλλά στην προκειμένη περίπτωση όλα αυτά που σας γράφω σήμερα είναι εδώ και 3000 χιλιάδες χρόνια γραμμένα και κανείς δεν τους δίνει την ανάλογη προσοχή και από την άλλη πλευρά μας θεωρούν και τσιράκια τους κάποιοι επιτήδειοι που θέλουν να μας χώσουν κάτω από το άρμα τους.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Αυτός Ο ΠΟΙΗΤΗΣ που Δημιούργησε τους κόσμους σύμφωνα με την δική του ΟΥΣΙΑ είναι ένας κόσμος ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.
Άρα εδώ έχουμε ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

Ο Κόσμος αυτός ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΗΝΙΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ αυτός είναι φτιαγμένος από την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ και δεν αλλοιώνεται ούτε πεθαίνει ΠΟΤΈ.

Μέσα στην Δική του Αντίληψη δεν υπάρχει το φθαρτό και το ατελές. Μάλιστα το λέει καθαρά μέσα το κείμενο στην 59 σελίδα του ΤΙΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ πως Αν αυτός ο κόσμος που βλέπετε είναι άδικος και βίαιος τότε σε καμιά περίπτωση δεν τον έφτιαξε Ο ΠΟΙΗΤΗΣ αλλά κάποιος Δημιουργός που γεννήθηκε από τον ΠΟΙΗΤΗ και είναι καταδικασμένος να πεθάνει. Σίγουρα εδώ μιλάμε για ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.

Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ και ο άλλος είναι ο δημιουργημένος Δημιουργός. Ακόμη εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα στην ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ τον Μονοθεϊσμό αλλά που σαν παράγωγο του έχει και συνεργάτες έναν οι περισσότερους.

Καθώς διαβάζουμε και εμείς το κείμενο αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που το εξετάζει βλέπουμε πως ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ δεν χρειάζεται ΔΟΞΑΣΙΕΣ γιατί ΖΕΙ από την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ.

Εν αντιθέσει με τον δημιουργημένο Δημιουργό ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ και να τον δοξάζουν και να τον υμνούν. Μπορούμε επίσης να δώσουμε πλειάδα από παραδείγματα που θα μας οδηγήσουν στο ίδιο συμπέρασμα πως δεν χρειάζεται δόξα ο ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ.
ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΑΣ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. γιαννης 08/04/2016 @ 1:30 ΜΜ

  οπλατωνας στον τιμαιο μας εξηγει πως ακριβως επλασε οθεοσ οχι μονο τον ανθρωπο αλλα και το συμπαν
  νομιζω, χωρις να διαφωνω σε καποια, οτι παραφραζετε τα λογια του αιγυπτιου ιερεα, ο οποιος τα διηγηθηκε στο σολωνα

 2. [[[[ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΗ : ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ]]]] …………… ΓΙΑ ΑΡΧΗ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 3. Ανώνυμος 08/04/2016 @ 3:03 ΜΜ

  Ο θεός δημιουργός των γνωστικων.

 4. Ανώνυμος 08/04/2016 @ 4:59 ΜΜ

  Μυστικό που το γνωρίζει περισσότερο από ένα άτομο δεν είναι μυστικό

 5. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/04/2016 @ 8:20 ΜΜ

  ολα τα συναιαθηματα με μεταβλητο βαρος το καθε ενα αποτελουν πολυτημο αγαθο – πηγη θεψης για 4-5τοδιαστατα οντα το ιερατειο ξερει το ερεβαικο χολυγουντ ξερει. μια χοντροειδης αναπαρασταση της πραγματικοτητας ειναι το jupiter ascending…

 6. Πως ειναι δυνατον να μιλαει κανεις για ‘διαδικοτητα’…οταν στην ιδια παραγραφο ο ιδιος αναφερει οτι..
  Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…..και ο αλλος..ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ;

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ !!!
  ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ!!
  ο ΥΙΟΣ ..ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑΣ ,ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΕΙ ΔΙ ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ !!!

  ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!

  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ και να μην τα μπερδευουμε !!
  Επαναλαμβανω…το ιδιο το αρθρο το ομολογει !!!

  Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ…) ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ … ‘ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ..ΑΜΕΡΙΚΗ’ !!!!

  • ΠΟΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ?

 7. ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ 08/04/2016 @ 9:01 ΜΜ

  ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ*

 8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 08/04/2016 @ 11:24 ΜΜ

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΣ, “ΕΝ ΕΣΟΠΤΡΩ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  • Γιώργος Γλυφάδα 08/05/2016 @ 1:31 ΠΜ

   Αυθαίρετο ισοπεδωτικό συμπέρασμα φανατικού θρησκόληπτου!

   • Ανώνυμος 08/05/2016 @ 3:53 ΠΜ

    Γιατί βρε Γιώργο πολεμάς την άποψη του ανθρώπου και του βάζεις ταμπέλα ;

    Τον ξέρεις κι από χτές ή απλά διαφωνείς ;

    -Διαφώνησε ελεύθερα! Πες μας και το που και το γιατί όμως… αλλιώς είσαι μόνο ένα τρόλλ.

    Ακόμα καλύτερα, κάνε παρακάτω το δικό σου σχόλιο και πες μας την άποψη σου όμορφα κι ωραία.

    Ελεος με την τσάμπα μαγκιά και φαγωμάρα!

    • Γιώργος Γλυφάδα 08/05/2016 @ 2:30 ΜΜ

     Φίλε μου δεν πολεμώ καμιά ιδέα και καμιά άποψη. Απλά δεν μου αρέσει να διαστρεβλώνεται η παρακαταθήκη των προγόνων μου. Πώς είναι δυνατόν να δεχθεί κάποιος Έλληνας ότι όσα έλεγαν οι Πανεπιστήμονες και πάνσοφοι πρόγονοί μας τα έλεγαν γιατί “…ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΣ, «ΕΝ ΕΣΟΠΤΡΩ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.”

     Δεν έβλεπαν την αλήθεια ολόκληρη αλλά μερικώς!!!! Και αυτό γινόταν για να προετοιμάσουν τους ανθρώπους να μάθουν τον αληθινό Θεό Γιαχβέ που ΜΟΝΟ οι Εβραίοι γνώριζαν!! Και αυτό γινόταν κατόπιν σχεδίου του Θεού Γιαχβέ που αποκαλύφθηκε από τον Ιησού Χριστό! Κάποιον δηλαδή που είχε χριστεί δηλαδή, τον έχρισαν… πήρε χρίσμα, αλλά τί χρίσμα πήρε δεν μας λέει κανείς. Ήταν θεός ή τον έχρισαν Θεό;;; Οι θεοί χρειάζονται χρίσμα;;;; Και τελικά αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια από τον Ιησού που ήταν Χριστός, που είχε πάρει κάποιο χρίσμα!!! Ποιά αλήθεια… αλήθεια;;;;; Μήπως αυτή:
     «Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου» (Λουκάς 19:27)
     Διαφέρει αυτό σε κάτι από αυτό που σήμερα λένε (και πράττουν) οι Μουσουλμάνοι του ISIS;;;;

     Το συμπέρασμα δηλαδή του φίλου μας Δημήτρη είναι ότι όλες οι επιστήμες που υπάρχουν σήμερα έχουν θεμελιωθεί πάνω σε όσα ανακάλυψαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και ακόμα και σήμερα ΔΕΝ έχουν ξεπεραστεί οι θεωρίες τους, αλλά συνεχίζουν οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο να μελετούν αυτή την παρακαταθήκη των προγόνων μας, είχαν δηλαδή πάρει άριστα σε όλες τις επιστήμες, αλλά στα θρησκευτικά ήταν μπουμπούνες, κούτσουρα και βλάκες γιατί πίστευαν κάτι άλλο, κάτι ψεύτικο, ανύπαρκτο και φαιδρό!!!!

     Δηλαδή όλη αυτή η γνώση που έδωσαν στην ανθρωπότητα οι πρόγονοί μας προερχόταν από τον Θεό Γιαχβέ που διάλεξε τους Έλληνες να τους την δώσει για να την διαδώσουν στην ανθρωπότητα, αλλά για να διαδώσουν τον αληθινό Θεό, τον ίδιο δηλαδή τον Γιαχβέ, διάλεξε κάτι αγράμματους περιφερόμενους γιδοβοσκούς που λεηλατούσαν, έκλεβαν και σκότωναν τους λαούς τριγύρω τους!!!!!

     Τελικά μάλλον δεν είμαι τρολ ή τσάμπα μάγκας, ούτε επιδιώκω την φαγωμάρα!! Να ξυπνήσει ο κόσμος θέλω και να καταλάβει τί παίζεται!

 9. Η Αληθινή Θεά 08/05/2016 @ 4:31 ΠΜ

  Μην είστε προκατειλημμένοι Σεξιστές!!!! Γιατί δεν λέτε «η Θεά του σύμπαντος»;;; Η Αρχική Μητέρα Θεά που δημιούργησε τα πάντα στο Σύμπαν είναι η Θεά. Πώς ακούγεται αυτό στα βάθη της καλλιεργημένης σας συνείδησης;;;

  Γιατί δεν λέτε ότι η Μητέρα, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα αποτελούν την Αγία Τριάδα;;;;

  Το σύμβολο της πίστης θα είναι κάπως έτσι: «Πιστεύω σε μία Θεά, Μητέρα, Παντοκράτειρα, ποιήτρια του ουρανού και της Γης…»

  Όσο είναι «Θεός», άλλο τόσο είναι και «Θεά». Τα φύλα, αρσενικό και θηλυκό είναι κατασκευασμένα από την Ουδέτερη Σοφή Ενέργεια (είναι η Αρχική Ουσία), τα φύλα υπάρχουν μόνο στο κτιστό δημιουργημένο χωροχρονικό συνεχές, δεν είναι κάτι που μπορούν να χαρακτηρίσουν την Ουσία που τα δημιούργησε.

  Οπότε ούτε Θεός, ούτε Θεά. Εκτός κι αν πιστεύεται σε πρωτόγονες ανθρωπομορφικές καταστάσεις. Είναι κάτι ουδέτερο αυτό που τα δημιούργησε όλα, είναι το Αιώνιο κτλ. Αλλά σίγουρα γεννητικά όργανά δεν έχει!!! Οπότε πάψτε να λέτε ο Θεός τάδε και ο Θεός τάδε! Είναι αστείο αν το σκεφτείτε λογικά.

  Τώρα για να αφυπνίζετε συνειδήσεις και να ταρακουνάτε τα μυαλά της μάζας, μπορείτε επίτηδες αντί για Ουδέτερο να το λέτε Θηλυκό. Να λέτε ότι δεν είστε άθεοι, αλλά πιστεύετε στην Θεά.

 10. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, θα εισέλθουμε στο Βασίλειο του Αγαθού Θεού όταν τα Δυο γινουν Ενά!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*