Μάθε ποιος-α είσαι …..

Μάθε ποιος είσαι …..

Ποιός είσαι…. Πραγματικά; from dion dionysos on Vimeo.

Loading...

8 thoughts on “Μάθε ποιος-α είσαι …..

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ

  ΚΑΤΣΕΙ? ΣΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ-Α

  ΕΙΣΑΙ.

  Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ

  ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.

  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ,

  ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ-Α ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ

  ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.

 2. ΤΡΕΛΟΣ says:

  Από τα πρώτα χρόνια της ψυχοσωματικής ανέλιξης μας ως Πρόσωπα Ανθρώπων αποκτούμε Συνείδηση του Προσώπου μας (ΕΓΩ) που το διαχωρίζουμε από τα άλλα Πρόσωπα και τα Αντικείμενα στο Περιβάλλον μας …. Όποιο Πρόσωπο Ανθρώπου δεν κατασταλάζει σε αυτή την σημαντική ψυχοσωματική ανελικτική περίοδο απόκτησης Συνείδησης, οδηγείται στα πρόθυρα της τρέλας και τελικά την τρέλα … την οποία δυστυχώς ως τρελός Άνθρωπος δεν συνειδητοποιεί … Παράλληλα όμως ενδέχεται επειδή διαθέτει ανεπτυγμένους τους μηχανισμούς διερεύνησης της ψυχοσωματικής κατάστασης του έστω και μη διαχωρισμένης συνείδησης από τα Πρόσωπα των Συνανθρώπων του περιβάλλοντός του, εκδηλώνεται με σειρά από αναζητήσεις που οι γύρω χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία τις θεωρού σοφίες και το «Πρόσωπο» ανώριμης ψυχοσωματικής ανέλιξης Τρελό που νομίζουν ως διακεκριμένο «Φιλόσοφο» …
  Η Συνείδηση στα Πρόσωπα των Ανθρώπων, αντιληπτή από την κλασσική αρχαιότητα, προσφέρεται εύκολα μέσα από την Ελληνορθόδοξη Χριστιανική θέση που «αποκαλύπτει» ότι τα Πρόσωπα των Ανθρώπων είναι Δημιουργήματα Αρχής ΕΙ [ΕΙΝΑΙ] και Εικόνες του Προσώπου Του Θεού με δυνατότητα Ελεύθερης Επιλογής «Αγάπης στον Πλησίον» ως μέσου ανέλιξης που τα οδηγεί στην τελειότητα της Θέωσης.
  Αυτονόητο ότι η παραπάνω θέση δεν ερμηνεύεται ούτε με «φιλοσοφικές εμπνεύσεις-θέσεις» αλλά ούτε και με την «επιστημονική μαθηματική λογική έρευνα και ανακάλυψη» … Η θέση αυτή είναι προϊόν αμιγούς αποκάλυψης που δεν υπακούει στην όποια μαθηματική λογική … και αποκαλύπτεται δωρεάν … ως Υπέρτατη Αλήθεια του Τριαδικού Προσώπων Θεού σε όλα τα Πρόσωπα που ζητούν το Έλεος Του μέσα από την αμέριστη Αγάπη για τον Πλησίον τους.

 3. ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ says:

  ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΣΑΛΤΑΡΑ!!!! ΡΕ ΦΕΛΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ Κ ΔΙΑΠΑΜΠΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ????? ΕΙΣΤΕ ΡΙΧΟΙ ΣΑΝ ΠΙΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ! ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ !! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΟΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Κ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΨΥΧΗ Κ ΣΩΜΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Κ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!

 4. Ενας says:

  Οταν δεν καταλαβαινεις Αυτο το Κατι δεν χρειαζεται να το χλευαζεις ,

  μονο κ μονον για να φανεις εξυπνος

  Αυτην ειναι κ η ποιο απλη κατανοηση.

  Ζουμε σε εναν Κοσμο δυστυχως που κανενας δεν Προσπαθει να καταλαβει-κατανοησει Εστω κ λιγο τον συνανθρωπο του.

  Κριμα. ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *