in

ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΚΆΠΝΙΣΜΑ ΒΛΉΤΟ ΒΛΆΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΣΟΥ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΗΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ….

ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023!!!

Το κάπνισμα βλήτο βλάπτει την υγεία σου! Οι αρρώστειες των λάθρο όμως είναι υπό ιατρικό έλεγχο και δεν κινδυνεύει κανείς.

Ο σώστης των Ελλήνων οραματίζεται ένα κράτος με πρωταρχικό σκοπό την φροντίδα της ατομικής και συλλογικής υγείας μέχρι και στην πάφα πούφα…

Οι ανθρωπιστές πολιτικοί ανησύχησαν ξανά και τα έβαλαν και με την υγεία σας!!! Μπράβο τους που για πρώτη φορά μέσα στα τελευταία 10 ΧΡΟΝΙΑ ξεπατώματος, πήραν τα σωστά μέτρα για τον Ελληνα και εναντίον του καπνίσματος.

Το κάπνισμα βλήτο βλάπτει την υγεία σου! Πάφα,, πούφα… το τσιγάρο, είσαι πιο κοντά στο Χάρο.

Στην Νέα Ισλαμική Δημοκρατία ανησύχησαν για την υγεία του ντόπιου σπόρου, λόγω του καπνίσματος που είναι βλαβερό για την παραγωγηκότητα. Για όλες τις αρρώστιες που κουβαλάνε όλοι αυτοί οι πνευματικά και σωματικά άρρωστοι λαθρομετανάστες, στο σπέρμα τους, μούγκα ο Κατρακούλης!

Ο επικεφαλής του ισλαμικού Νέου Δημοκινήματος στην Ελλάδα, Φαρμα-κούλης, θα αναγκάσει τον έλληνα καπνιστή μέχρι το 2023 να μειώσει την πάφα. Με η χωρίς τα φάρμακα.

Το κάπνισμα βλήτο βλάπτει την υγεία σου! Πάφα,, πούφα… το τσιγάρο, είσαι πιο κοντά στο Χάρο.

Δώστου επιδοτήσεις σε χιλιάρικα από τις ΜΚΟ, δώστου εικονικό χρήμα από τους τραπεζίτες για τα κόμματα της α-ληθείας, για κάθε μαύρο σπόρο που θα φυτευτεί για να αναπαράγει σπόρο στην Ελλάδα, και έξτρα χρήμα σαν μπόνους του εργολάβου.

Εις-αγωγή ισλαμικού φρέσκου σπόρου από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, και αν δεν φτάσει ο σπόρος θα εισαχθεί βαθιά μέσα από τα σπλάχνα της Ασίας. Εις-αγωγή μαύρου καρπού χωρίς όριο, σε χωριά, σε πόλεις, στην ύπαιθρο και στις μήτρες των ελλήνων…η διασταύρωση σπόρου θα βγάζει μεταλλαγμένους Έλληνες. Νέα σοδειά Νεοέλληνες…

Το κάπνισμα βλήτο βλάπτει την υγεία σου! Πάφα,, πούφα… το τσιγάρο, είσαι πιο κοντά στο Χάρο

Φυσικά δεν θα χρηματοδοντούνται συστηματικά και δόλια με χιλιάρικα για να σπείρουν τον μαύρο σπόρο στην χώρα των Ελλήνων.

Το κάπνισμα βλήτο βλάπτει την υγεία σου! Πάφα,, πούφα… το τσιγάρο, είσαι πιο κοντά στο Χάρο.

Ενώ ο κόσμος καίγεται το μουνί χτενίζεται, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της δημοκρατίας, της Νέας Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Το κάπνισμα βλήτο βλάπτει την υγεία σου! Πάφα,, πούφα… το τσιγάρο, είσαι πιο κοντά στο Χάρο.

Θα σας βοηθήσει θέλετε ή δεν θέλετε στο να κόψετε το κάπνισμα, η Νέα Ισλαμική Δημοκρατία έχει οράματα, έχει πάρει όλη την ευθύνη επάνω της στην υγειή διασταύρωση του νέου καρπού και της ατομικής σας υγείας.

Πάφα,, πούφα… το τσιγάρο, είσαι πιο κοντά στο Χάρο…και η εισαγωγή σπόρου την νύχτα στα χωριά και πόλεις θα τρέχει σαν το νερό.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η καταντια της Ταμπελας σε μια … Δημοκρατια Τραβεστι..!

Προσωπική νοητική-ψυχική προετοιμασία