Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
01:08 - 26/01/2022

Ήχοι Του Δάσους Για Χαλάρωση. Νιώσε Την Ευεργετική Επίδραση Τους

Αν δεν μπορείς να βρεθείς σε ένα δάσος, μπορείς να έχεις μια θετική εμπειρία ακούγοντας ήχους της φύσης. Η έκθεση στους ήχους της φύσης μπορεί να έχει πολλά οφέλη και ευεργετικά αποτελέσματα για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή μας. Οι ήρεμοι ήχοι της φύσης και η σιωπή της εξοχής, μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης.

Επιπλέον, οι ήχοι της φύσης μπορούν επίσης να έχουν μια καταπραϋντική επίδραση, βοηθώντας να αποσπάσουν την προσοχή σας από την αρνητική σκέψη και να μειώσουν την ανησυχία σας. Και το πιο σημαντικό, η ταχύτητα που τρέχει η πληροφορία σε ένα φυσικό περιβάλλον είναι πολύ αργή, σε αντίθεση με τις πληροφοριακές υπερταχύτητες της μεγαλούπολης που τρελαίνουν τον εγκέφαλο.

Με βάση τη θεωρία των ηχητικών κραδασμών, αρκετοί ήχοι μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι αυτό δεν προορίζεται για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών. Εάν έχετε κάποια σωματική διαταραχή πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*