Έβγαζα τα απωθημένα μου εναντίον του Θεού! Το θαύμα που άλλαξε την ζωή ενός blogger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Χαίρετε. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θαυμαστό γεγονός που συνέβη σε μένα τον ανάξιο προ ολίγων μηνών. Έχω μεγαλώσει σε άθεη οικογένεια. Απο μωρό παιδί έχω διδαχθεί το μίσος προς οποιαδήποτε θρησκεία, είτε αυτή ονομάζεται μουσουλμανισμός, είτε χριστιανισμός κ.τ.λ.

Μεγαλώνοντας λοιπόν δημιούργησα το δικό μου blog – ιστοσελίδα, μέσα απο το οποίο παρέθετα άρθρα ενάντια στην θρησκεία και ειδικότερα κατά του χριστιανισμού. Τα άρθρα μου περιείχαν αρκετά “σεβαστά” επιχειρήματα, μέσα απο τα οποία θα μπορούσε κανείς όχι μόνο να απορρίψει την ύπαρξη του Θεού, αλλά και να μισήσει ότιδήποτε τον θυμίζει.

Μεταξύ αυτών των επιχειρημάτων, η θεωρία της εξέλιξης, άλλα επιστημονικά επιχειρήματα, χωρία απο την Παλαιά Διαθήκη τα οποία θεωρούσα ρατσιστικά και βίαια και άλλα πολλά.Μέσω των άρθρων αυτών, έβγαζα τα απωθημένα μου εναντίον του Θεού και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να χτυπήσω τον χριστιανισμό και να φέρω στην αθεΐα όσο το δυνατό περισσότερους πιστούς.

Μέχρι που συνέβηκε το ακόλουθο θαύμα (εάν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιο), το οποίο μου έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή. Μερικούς μήνες πρίν, στα γενέθλιά μου, μια αγαπημένη φίλη μου, η οποία απο μικρή ήτανε στο δρόμο της Εκκλησίας μου χάρισε για δώρο μια εικόνα του Χριστού. Εγώ απόρησα, γιατί όλοι οι φίλοι και φίλες μου γνώριζαν ότι απο μικρός ήμουνα άθεος και ότι είχα απορρίψει κάθε πιθανότητα και ενδεχόμενο ύπαρξης του Θεού.

Δέχτηκα όμως το δώρο αυτό και απο ευγένεια τοποθέτησα την εικόνα του Χριστού στο δωμάτιό μου.Ένα βράδυ λοιπόν, χωρίς να κατανοώ ακόμα το γιατί, άρχισα να “μιλάω” στην εικόνα του Χριστού και να της θέτω αρκετά ερωτήματα όπως “Αν υπάρχει Θεός, γιατί το κακό κυριαρχεί στον κόσμο”, “Γιατί ο Θεός δεν κάνει γνωστή την παρουσία του (αν υπάρχει) σε μένα και στους άλλους άθεους για να πιστέψουμε σε αυτόν” και άλλα τέτοιας φύσεως ερωτήματα.

Ξαφνικά, αστραπιαία, φώς απλώθηκε απο την εικόνα σε όλο το δωμάτιό μου, ενώ παράλληλα ένα συναίσθημα που βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κατέλαβε. Μια εσωτερική αγαλίαση, ένα αίσθημα που με διαβεβαίωνε για την ύπαρξη του Θεού, ενώ με δάκρυα στα μάτια ζήτησα συγχώρεση απο τον Χριστό για όλα τα χρόνια που όχι μόνο τον αμφισβήτησα, αλλά και τον πολέμησα.

Έκτοτε έχω διαγράψει το αντι-χριστιανικό μου blog, προσεύχομαι στον Θεό να με συγχωρέσει για την ζημιά που έχω κάνει σε πολύ κόσμο με τα πρώην αθεϊστικά άρθρα μου. Επίσης, βρήκα ένα πνευματικό πατέρα τον οποίο εμπιστεύομαι και στον οποίο προσπαθώ να εξομολογούμαι σε τακτική βάση για όλες μου τις αμαρτίες.

Η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά, αφού για πρώτη φορά εδώ και χρόνια βιώνω το αίσθημα της εσωτερικής ησυχίας και χαράς. Εύχομαι να διαδώσετε το πιο πάνω θαύμα προς δόξαν Θεού, ώστε περισσότερος κόσμος να πιστέψει και να επιστρέψει στο δρόμο του Θεού. Ευχαριστώ.

Κώστας πηγη Voice

Loading...

574 thoughts on “Έβγαζα τα απωθημένα μου εναντίον του Θεού! Το θαύμα που άλλαξε την ζωή ενός blogger…

 1. Μανιάτη Βηρσαβέε says:

  Μπράβο τα όσα θαυμαστά, λες ότι σου έδειξε ο Θεός και ποιος έχει λόγο να αμφιβάλλει άλλωστε. Όμως η Εκκλησία δεν μπορεί να σε θεωρεί αιρετική, διότι η Εκκλησία είναι το σπίτι του Θεού και ο Θεός τους δέχεται όλους. Ο Θεός θέλει πάντας ανθρώπους σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας εστί. Όμως η σχέση ανάμεσα στο Θεό και στο άνθρωπο ολοκληρώνεται μόνο μέσα στην Εκκλησία και αυτό ήταν ένα κάλεσμα προς εσένα να πας στην Εκκλησία, διότι η ένωσή μας με τον Ιησού Χριστό γίνεται μόνο μέσα από την συμμετοχή μας στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας (εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία) και φυσικά με την προσευχή. Δεν υπάρχει σωτηρία εκτός Εκκλησίας. Φρόντισε να βρεις έναν καλό πνευματικό και υπάρχουν καλοί πνευματικοί και εκείνος θα σε καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνεις.

   • NJ says:

    Κ ΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΝΤΡΩΜΑΤΟΣ ,ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΛΔ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ -ΟΥΓΚ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΕΓΩ ?ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ Τ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣΩΝΩΝ Η ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ Κ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ …ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΜΟΥΡΗ Κ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ,ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΡΠΟΤΟΓΙΔΙΑ

   • Ηeron says:

    Τα «πρόβατα» που είναι έξω απο το μαντρί , ως γνωστόν τα τρώει ο «Λύκος»! Απο την άλλη άν επιμένει το πρόβατο να έχει μια τέτοια τύχη , είναι ελεύθερο να το πράξει οποιαδήποτε στιγμή !

     • Ηeron says:

      Ο δικός σου Τσέλιγκας πάντως αυτήν την δουλειά κάνει ! Γδέρνει αδιακρίτως και καταπίνει όποιον άνθρωπο πέφτει στα χέρια του .

    • Ανώνυμος says:

     heron ψαροφαγε το ξερουμε οτι εισαι προβατο δεν χρειαζετε να μας το υπενθυμιζεις συνεχεια βρωμας απο μακρια.Την προηγουμενη φορα σε κουρεψα με την ψιλη.Κατσε καλα γιατι τωρα θα σου βαλω φωτια και θα γινεις φλαμπε.

     • Ηeron says:

      Τώρα θα πάθω δωδαικαθεϊστική υστερία , θα αρχίσω να βγάζω καπνούς , να προκαλώ τους πάντες και τα πάντα , και θα φωνάζω οτι με σφάζουν τρελογιατροί κλάψ , πάει με κουρελιάσανε θα πάθω διατροφική κατάθλιψη !

     • Ανώνυμος says:

      Φιλε μου η αρρωστια που εχεις μεταδιδεται απο γενια σε γενια 2000 χρονια τωρα.Η μονη θεραπεια ειναι να ερθεις απο το ιατρειο μου,να σου πατησω την σφραγιδα μου στο μετωπο σου[μην φοβασαι δεν θα ειναι το χαραγμα]και να σε αρχισω στις ενεσεις.Αλλη μια αποδοτικη θεραπεια εινα τα ηλεκτροσοκ.Εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι οταν το θυμα δεχεται τα βολτ η συνειδηση εξερχεται στιγμιαια απο το κρανιο του και επανερχεται απαλλαγμενη απο το παρασιτικο σκοταδι που επιβιωνει εδω και 2000 χρονια στα σωματα των ανοητων.Παρομοια οι εξορκιστες παπαδες, οταν ενα προβατο ξυπνησει και μπουν μεσα του οι 12 θεοι του ολυμπου,το δενουν σε μια κολωνα και επι ωρες διαβαζουν δυνατα μεσα απο την αγια γραφη,εως οτου το θυμα να καταρρευσει απο τις πολλες ανοησιες [μπουρδες] και να εξελθει η συνειδηση του.Επειτα αφου επανελθει του μεταγγιζουν με την μεθοδο της παπαρολογιας το μαυρο σκοταδι.Με αυτο τον τροπο σας κρατανε στο σκοταδι 2000 χρονια.ΨΙΤ μπεεε ΞΥΠΝΑ ψαροφαγε

   • Hera M says:

    Δεν είναι μάντρωμα, είναι ασφάλεια. Ο χώρος προστατεύεται, δεν τόχεις ακούσει; Τόσοι εχθροί ψυχών και σωμάτων κυκλοφορούν; Ο ανθρωποκτόνος λυσσομανάει αν αρπάξει ανθρώπνες ψυχές. Η Εκκλησία είμαστε εμείς οι ίδιοι, η μάνα μας, η καταφυγή μας, ο σύμβουλός μας, η ασφάλειά μας από «λύκους»

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Μανιάτη Βηρσαβέε
   Μπράβο τα όσα λες……

   Η Εκκλησία δεν είναι κυρίως θεσμός, ίδρυμα, σωματείο, οργάνωσις, αλλά κοινωνία προσώπων εν Χριστώ. Όπως ελέχθη από Ορθόδοξο θεολόγο, Εκκλησία είναι ο Λυτρωτής, η Μήτηρ του Λυτρωτού και οι φίλοι του Λυτρωτού. Όπως όμως κάθε σώμα έτσι και η Εκκλησία έχει οργανισμό που διασφαλίζει την λειτουργία της. Ο οργανισμός της δεν είναι οργάνωσις ανθρώπινης πρωτοβουλίας αλλά έκφρασις του θεανθρωπίνου χαρακτήρος του Σώματός της και αποβλέπει στην διατήρησι της ενότητος των μελών του Σώματος.

   Η συνοδική και Ιεραρχική δομή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μάς μαρτυρεί για τον χαρακτήρα της ως κοινωνίας προσώπων εν Χριστώ, εν αντιθέσει με την παποκεντρική δομή της Ρωμαϊκής Εκκλησίας όπου προηγείται ο ιδρυματικός και θεσμικός χαρακτήρ.

   Ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα έχει και η Εκκλησία των Προτεσταντών. Κατά τους Προτεστάντας η Εκκλησία έπεται της σωτηρίας. Ο πιστός σώζεται ατομικά εκτός Εκκλησίας με μια κατακόρυφο σχέση με τον Θεό. Έτσι οι σεσωσμένοι συγκεντρώνονται δια να αποτελέσουν την Εκκλησία προς αλληλοβοήθεια και εξασφάλισι της ατομικής σωτηρίας.

   Δεν κάνει δηλαδή ο Χριστός την Εκκλησία ενώνοντας στο Σώμα Του τους πιστούς, αλλά οι πιστοί κάνουν την Εκκλησία. Γι’ αυτό στους Προτεστάντας η Εκκλησία δεν είναι Σώμα Χριστού, αλλά σωματείο. Ούτε είναι κοινωνία προσώπων εν Χριστώ, αλλά σύνολο ατόμων που τους συνδέει κοινή θρησκευτική πίστις.

   Ο άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως είχε σοφά τονίσει ότι: «Μόνη δε διαφορά μεταξύ των δύο αυτών συστημάτων (Παπισμού και Προτεσταντισμού) είναι η εξής: Εν μεν τη δυτική Εκκλησία το άτομον. Ήτοι ο Πάπας, συνκεντροί περί εαυτόν πολλά βωβά και ανελεύθερα πρόσωπα συμμορφούμενα εκάστοτε προς τας αρχάς και τα φρονήματα του επικαθημένου άτομου. Εν δε τω Προτεσταντισμώ η Εκκλησία συνεκεντρώθη περί το άτομον. Όθεν η Δυτική Εκκλησία είναι άτομον και ουδέν πλέον. Αλλά τις δύναται να εγγυηθή ημίν περί της ομοφροσύνης όλων των Παπών; Αφού δε πας Πάπας κρίνει περί του ορθού κατά το δοκούν αυτώ και ερμηνεύει την Γραφήν ως βούλεται. Και αποφθεγματίζεται ως θεωρεί ορθόν, κατά τι διαφέρει ούτος των παντοίων δογματιστών της Προτεσταντικής Εκκλησίας; Οποία διαφορά των αρχόντων; Ίσως εν μεν τη των Προτεσταντών έκαστον άτομον αποτελεί μίαν Εκκλησίαν. Εν δε τη δυτική όλην την Εκκλησίαν αποτελεί εν άτομον. Ουχί πάντοτε το αυτό. Αλλ’ αείποτε έτερον». (Αγίου Νεκταρίου «Αι Οικουμενικαί Σύνοδοι», εκδόσεις Ρηγόπουλου, Θεσ/νίκη 1972. Σελ. 73).

   Για μας τους Ορθοδόξους προηγείται η Εκκλησία και έπεται η σωτηρία. Δικαιούμεθα και σωζόμεθα, επειδή ο Χριστός μάς κάνει μέλη του Σώματός Του. Από αυστηρά Ορθόδοξο άποψι δεν πρέπει η Εκκλησία να χαρακτηρίζεται ως ηθικό ή μυστικό Σώμα του Χριστού γιατί οι χαρακτηρισμοί αυτοί (δυτικής προελεύσεως) τείνουν να μειώνουν τον χαρακτήρα της Εκκλησίας ως πραγματικού και ενιαίου Σώματος του Χριστού. Ούτε πάλι μπορούμε να χωρίζουμε την Εκκλησία σε στρατευόμενη και θριαμβεύουσα, διότι και τα μέλη της που στρατεύονται, συμμετέχουν από την παρούσα ζωή στο έσχατον. Προγεύονται την Βασιλεία του Θεού και γι’ αυτό από την παρούσα ζωή έχουν αρχίσει να θριαμβεύουν, έχουν την απαρχή της δόξης του Θεού.
   Σωζόμεθα λοιπόν στην Εκκλησία, που κατά τον Απόστολο Παύλο «είναι στύλος και εδραίωμα της Αληθείας» και που κατά τον αψευδή λόγο του Κυρίου είναι θεμελιωμένη επί την πέτραν (την ομολογία του θεανθρώπου Χριστού) και γι’ αυτό «ούτε αι πύλαι του Άδου θα κατισχύσουν αυτής».

  • βασιλεια says:

   ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΤΟ.

  • Ανώνυμος says:

   Για σενα Μανιάτη Βηρσαβέε δεν θα πω κατι καθοτι οδηγεισε κατα 80 τοις εκατο απο τον συναισθηματικο σου κοσμο.Δεδομενου οτι μια γυναικα δεν την ραπιζουν ουτε με ενα τριανταφιλο αν θελουν να με εκδικηθουν οι ψυχωτικοι φιλοι μου με τα μυαλα στα καγκελα μπορουν να χρησιμοποιησουν γυναικεια ονοματα και να μου δεσουν τα χερια.Τελος παντων σου ευχομαι καλη χρονια με υγεια και να μην διαβαζεις τα μηνυματα μου γιατι θα αγχωθεις.

 2. XRC says:

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΙΝ ΑΘΕΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .

  • Ανώνυμος says:

   Δεν ησουν Αθεος ΗΛΙΘΙΟΣ εισαι το βεβαιωνει και ο Al-Ma’arri «Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» Αρε καμενε crx λαδια καις.

   • Έλεος! says:

    Είναι πολλαπλή η φορά που αναφέρεσαι στον αγαπημένο σου Άραβα φιλόσοφο..
    Αυτός ήταν τυφλός!
    Πόσα κοινά ακόμα έχετε άραγε που δεν γνωρίζουμε και θα μάθουμε στο μέλλον..
    Α! Κι αυτός δεν ήταν Έλληνας όπως εσύ.. Χαχαχα Ααααχ! Καθυστερησηηηη…

    • Ανώνυμος says:

     ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ… εχω πολλα κοινα με τους φιλοσοφους,τους γιατρους,τους ηλεκτρονικους,τους ερευνητες,και με τον ταξιαρχο Θεοχαρη Σεφερλη.Εσυ ομως εισαι ενα φουντωτο παραφουσκωμενο προβατο που ειτε θα σε κουρεψω με την ψιλη, ειτε θα σου βαλω φοκο και θα γινεις φλαμπε.Αιντε σοβαρευτειτε ρε απιθανοι ανθρωποι μην οργιστει ο Θεος με τα χαλια σας και παμε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια ,τελευταιοι…

     • Έλεος! says:

      Γεγονός είναι ότι είσαι ηλίθιος και ότι μόνο εγώ ασχολούμαι μαζί σου..
      Και ξέρεις γιατί λένε δεν κάνει νταντά βάζεις με ένΑν ηλίθιο.
      Πρώτα σε ρίχνει στο επίπεδο του και μετά σε νικάει λόγω εμπειρίας..
      Ρισκάρω με λιγα λόγια, αλλά χαλάλι σου..

     • Ανώνυμος says:

      Χρησιμοποιω μια τεχνικη παρομοια με αυτην του Μοχαμεντ αλι.Πρωτα ζαλιζω το θυμα με την παπαρολογια μου, και σε ανυποπτο χρονο καταφερνω ενα απερκατ στο σαγονι του και μην τον ειδατε τον παναη.Η δικια σου η περιπτωση ομως ειναι μοναδικη καθοτι εισαι το μοναδικο θυμα που σωριαστηκες ξανα και ξανα και ξανα μονο με την παπαρολογια μου.Αν δεν αντεχεις τις αναθυμιασεις ελα να σου χωσω μια φιλτροχοανη στο στομα, για να γευτεις το βιαιο και κοφτο μου απερκατ στο σαγονι σου.Ο κιτρινος πρακτωρ εναντιον της μαφιας [εσυ εισαι η μαφια].ΕΛΕινο προβατο εχεις ριξει πολυ την συζητηση ,και εκτος απο τις πετρες, θα γελασουν και οι 12 θεοι του ολυμπου,και δεν αποκλειεται να γινεις το αλεξικεραυνο του ΔΙΑ.Σε βλεπω ψητο στην σχαρα με πατατες τηγανιτες.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καταπιες αμασητη μια θεολογια που προσβαλλει την ανθρωπινη νοημοσυνη,και οπως λεει και ο αραβας φιλοσοφος Al-Ma’arri δεν εχεις μυαλο.Αν διαφωνεις τα παραπονα σου σε αυτον.

   • Έλεος! says:

    Γιατρέ σεβόμενος την κοπέλα που ζήτησε στο άρθρο της να μη βρίζουμε σκουλήκια σαν κι εσένα.. συγνώμη.. συνανθρώπους μας ήθελα να γράψω, δεν θα το κάνω..
    Άντε να κάνεις copy paste κανένα σεντονι που ποτέ δεν θα διαβάσω..

    • Ανώνυμος says:

     Απο οτι φαινεται σεβεσαι τον συνανθρωπο σου επιλεκτικα.. Το ξερω αγορι μου οτι εισαι ενας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ με τα μυαλα στα καγκελα.ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικα σου μηνυματα [Έλεος! 1 Ιανουαρίου 2017 @ 22:33 Θα μπορούσα να σου πω να φτύσεις δύο δάκτυλα και να τα βάλεις στο πάτο σου μπας και συνέλθεις,Φτύσε λοιπόν και το πουλάκι σου και βάλτο στις τρύπες και των δώδεκα θεών σου και πότισε τους σπέρμα που τόσο γουστάρουν. Γάμα και κανένα αγοράκι που επίσης γουστάρουν οι θεοι σου και κάνε και καμία παρτούζα με τη μάνα και την αδερφή σου..Έλεος! 2 Ιανουαρίου 2017 @ 12:39 Ρουφά το αγγουράκι σου λοιπόν Αφού αρχιδια δεν έχεις] χαχαχα Η πλακα ειναι οτι εγω δεν ειμαι 12θειστης αλλα εισαι τοσο καθυστερημενος που ο κοσμος σου δεν συνδεεται με τον πραγματικο.Δηλαδη με λιγα λογια ζεις στον κοσμο σου.Ελπιζω να γελαει ο Θεος με τα χαλια σου γιατι αν οχι σε βλεπω φυτο οχι οτι θα καταλαβεις και την διαφορα δηλαδης.Στην ιδια συχνοτητα εκπεμπεις ,παιρνεις το φως το θεικο και το μετατρεπεις σε καυσαεριο.καταλυτη θα σου βαλω στο στομα για να μην λες βλακειες.

     • Έλεος! says:

      Χαχαχα με έπιασες γιατρέ.. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ.. Το να σε βρίζω είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία για’μένα.. Είσαι καλός γιατρός τελικά. Ακομα και με μηνύματα κάνεις δουλειά. Και χωρίς ν το ξέρεις.. χαιβανι..

     • Ανώνυμος says:

      Εσυ δεν χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια αλλα χημειοθεραπεια,μεσω της οποιας θα αλλαξω την χημικη συσταση του εγκεφαλου σου εισαγοντας μεσα στο κρανιο σου εγκεφαλικα κυτταρα γαιδουριου για να αναπληρωσεις αυτα που εχασες απο το πολυ το τακα τακα που σε εκανε Μ—-Α. ΨΙΤ μπεεε ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Τελικά, εσείς οι δύο πρέπει να έχετε μεγάλη κόντρα. Έχει πλάκα πάντως ο τρελογιατρός. Τον φαντάζομαι με την αφάνα σηκωμένη και την άσπρη ποδιά…και τι στον κόσμο…

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Ρε τρελογιατρέ μπας είσαι αυτός που έβγαινε κάποτε στην τηλεόραση και έβριζε τον Θεό και την Ορθοδοξία συνέχεια; Επειδή είπες κάποτε ότι έχεις αφάνα, κάτι μου λέει αυτό. Άσχετο…

     • Ελεος! says:

      Δε μου ειπες τα εφτυσες τα δυο σου τα δακτυλα να τα χρησιμοποιησεις οπως σου προτεινα?
      Μη μου πεις πως ηθελες να το καψεις εχθες και εφτυσες 3 η και παραπανω???!!! Να προσεχεις γιατι οι πρωκτοραφες ειναι επωδυνες μαθαινω απο ομοιους σου και δε θελουμε να μας λειψεις επειδη θα εισαι στην αναρρωση..
      Με την αιμομεικτη παρτουζα? Το προχωρησες καθολου?

     • Ανώνυμος says:

      «ΕΛΕΟΣ» εγω κατι τετοια τα αποφευγω δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου.Απο μικρο παιδι διδαχτηκα την τεχνη του πολεμου,Ειμαι ενας αρχαιοελληνικος σπαρτιατης στην ψυχη και στο σωμα.Εκπαιδευτηκα να μην φοβαμαι το σκοταδι,να αψηφω το κρυο [σαν τον ραμπο] σκληραγωγηθηκα και στην ψυχη και στο σωμα ωστε να γινω πολυ σκληρος για να πεθανω [κατι σαν τον Μπρους Γουιλις] Οταν εξασκουμαι στον πολεμικο χορο «πυρρίχη» [αντι για ζειμπεκικο 9/8] αισθανομαι σαν αρχαιοελληνικος Θεος ετοιμος να αντιμετωπισω καθε προκληση ειτε γηινη ειτε εξωγηινη.Αιωνιοι εχθροι μου ειναι αυτοι που ζουν αναμεσα μας [συμφωνα με τον λιακοπουλο] τους οποιους και εξοντωνω δια της μεθοδου sailed death [σιωπηλος θανατος].Η Ενσαρκωση μου σε αυτον τον κοσμο [αβαταρας] ειναι η εκπληρωση του θεικου σχεδιου για την εξοντωση των νεφελιμ [λιακοπουλος] που συντομα με εντολη του διαβολου θα εξελθουν απο τις πυλες με σκοπο να ξεσκισουν και να κατασπαραξουν τις σαρκες μονο των χριστιανων απανταχου της γης.[Αποκαλυψη 16.4] Υψιστη προτεραιοτητα ειναι η διαφυλαξη της ζωης σου.Με εντολη του μεγαλοδυναμου συμπανταρχη και θεου των Θεων ΔΙΑ [ΖΕΥΣ] θα σε δεσω ωστε να γινεις το μαντροσκυλο μου.Θα σου βρω και ενα θηλυκο κοπροσκυλο να ζευγαρωσεις ωστε να δημιουργησω την Νεα Ρατσα Αριων κοπροσκυλων τυπου ΧΟΥΛΚ που θα συμβαλλουν με την παρουσια τους στον μεγαλο πολεμο τον ονομαζομενο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ δαγκωνωντας και ξεσκιζωντας τα μπατζακια των σιωνιστων πρακτορων αποπροσανατολιζοντας τους, τους οποιους θα σφαξω εν στοματι μαχαιρας εξολοθρευοντας τους απο προσωπου της γης ωστε να ανθισει το αρχαιοελληνικο πνευμα και να γινει ολος ο πλανητης μια πατριδα.Η δικη μας Πατριδα η ελλαδαρα μας.Για την ελλαδα ρε γαμωτο.Γενηθητω το θελημα μου φλουφληδες νεοελληναρες του φραπε .Να σε καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα,ο κοπελιες διπλα μου εχουν λιωσει στο γελιο, κλαιμε με την παρτι σου ,εισαι για κλαματα..

     • Ανώνυμος says:

      ΠΔ οταν ονειρευομαι και terminator γινομαι και χουλκ και οτι θελεις.Γιατι ετσι οπως καταντησατε τον κοσμο μονο τα ονειρα μας εμειναν.

 3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  Ελληνες! οι άγνοια συμπαντικών νόμων σας πιάνει στα δίχτυα των συστημάτων πεποιθήσεων και κατά προέκταση στα νύχια επιτήδειων που πουλάνε φούμαρα άλλοι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και άλλοι οχι και σας γδέρνουν.
  υγ προσοχή στα μυγιασματα.

 4. Α+++ says:

  Ο Χριστος ηρθε για ολους τους ανθρωπους…περισσοτερο δε, γι αυτους που καποια στιγμη χαθηκαν μεσα στο σκοταδι της αγνοιας και του ψεματος…. για καθε εναν που ανακαλυπτει το φως της αληθειας …..γινεται μια μεγαλη γιορτη …..

  • Ανώνυμος says:

   Αυτος που χαθηκε στο σκοταδι εισαι εσυ αφου πιστεψες σε μια κατασκευασμενη θρησκεια και εναν ανυπαρκτο Θεο που τον περιμενετε εδω και 2000 χρονια να ερθει και να βαλει τα δυο ποδια του διαολου σε ενα παπουτσι.Και να ηταν μονο αυτο? Αυτη η θρησκεια εξολοθρευσε τους αρχαιους ημων προγονους και σημερα τους χλευαζει απο πανω κιολας.Τα χαλια σου εχεις, εσυ δεν εισαι Α+++ αλλα Β—–

   • Έλεος! says:

    Όταν ανοίξεις ένα βιβλίο ιστορίας Ίσως συνειδητοππιησεις οτι οι ίδιοι οι πρόγονοί μας αντιλήφθηκαν το ανώτερο δόγμα της Ορθοδοξίας και έκαναν πέρα τους παλιούς θεούς τους.
    Αλλά όπως οι τότε παγανιστες=χωριάτες που δεν είχαν γνώσεις και μόρφωση δεν γνώρισαν και επέμεναν στην παλιά τους θρησκεία έτσι κι εσύ όντας αμόρφωτος πιστεύεις στη λασπη (γαια) στο αυγό που γέννησε τα πάντα και τους ανήθικους θεούς σου που γαμουσαν από παιδάκια μέχρι και τη μάνα και την αδερφή τους. Άνοιξε κανένα βιβλίο μυθολογίας να δεις πόσες τρύπες είχε κάθε Θεός σου και κάθε ποτέ τις βουλωνε κάποιος όμοιος του.. Βλακακο..

    • Ανώνυμος says:

     Εισαγεις μεσα στο κεφαλι σου ΑΧΡΗΣΤΕΣ πληροφοριες και εξαγεις κουραδες.«Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, καταδίκες για μαγεία των πιστών του αρχαίου πάνθεου, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2).Εσυ τωρα ΕΛΕΟΣ ειτε εισαι φανατικο προβατο,ειτε χριστιανικο πρακτορακι .Εκτος αν δεν εισαι τιποτα απο αυτα τα δυο,οποτε ο λογος σου ειναι αερας κοπανιστος.Κουραδομηχανη εισαι παντως σιγουρα στο βεβαιωνω εγω ο γιατρος σου.Ελα απο το ιατρειο μου να κανω κλυσμα στο κεφαλι σου μηπως απαλλαγεις απο τα σκατα που σε βαραινουν.

     • Ελεος! says:

      Παρε λιγο απο το φαρμακο σου το Copy Paste γιατι δεν εχω πολυ χρονο σημερα…
      Και οταν μας παραπεμπεις στα υποτιθεμενα επιχειρηματα σου να μη βαζεις γενικα και αοριστα Ιστορια του Ελληνικου Εθνους Β’ τομος. Δεν θα ψαχνουμε σαν τους μαλακες.. Θα μας παραπεμπεις οπως θα κανω τωρα εγω..
      Μπουφακο..
      Ο Μέγας Κωνσταντίνος κατηγορείται ότι απαγόρευσε τη λατρεία και έκλεισε ναούς. Οι μόνοι ναοί που έκλεισε ήταν της Αφροδίτης στην Ηλιούπολη, για συγκεκριμένους λόγους . Εξάλλου, ο Μέγας Κωνσταντίνος επέτρεψε την ίδρυση νέων εθνικών ναών (Ζώσιμος, 2,31. Aurel. Victor, Caesares, 40. Orelli, Iscriptiones latinae, III, αρ. 55880)
      Μόνο το ιερό της Αφροδίτης στην Άφακα του Λιβάνου κατεδάφισε ο Μέγας Κωνσταντίνος (Ευσέβιος, Βίος Κωνσταντίνου, Γ’, 55), διότι εκεί εκπορνεύονταν όχι μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες γύννιδες (τραβεστί) [Οι τελευταίοι Εθνικοί, Pierre Chuvin, Harvard University Press / μετάφραση Ο. Χειμωνίδου, ελλ. εκδ. Θύραθεν (σ. 47)]. Στην Ηλιούπολη της Φοινίκης, όπου φαίνεται πως υπήρχαν μόνο γυναίκες ιερόδουλοι της Αφροδίτης, ο Κωνσταντίνος περιορίστηκε στο να συστήσει στον πληθυσμό μεγαλύτερη εγκράτεια και να χτίσει μια εκκλησία. Στην Αίγυπτο ο αυτοκράτορας απλώς απαγόρευσε τον ευνουχισμό των ιερέων του… θεού Νείλου, όμως επέτρεψε τις τελετές και εορτές που εξασφάλιζαν τις πλημμύρες του ιερού ποταμού (Ευσέβιος, Δ’, 25. Λιβάνιος, Υπέρ των Ιερών, Λ’, 35. Γρηγόριος Θεολόγος PG 35, 705)
      Στην πραγματικότητα, πολύ εκτενέστερο διωγμό κατα της μαγείας διεξήγαγε ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ αυτοκράτορας. Ο παγανιστής αυτοκράτωρ Αύγουστος είχε συγκεντρώσει και κάψει πάνω από 2.000 μαντικά και προφητικά βιβλία (Σουητώνιος, Div. August., 31.).

      Γράφει χαρακτηριστικά ο Γερμανός ιστορικός F. Gregorovius:

      «από τους βανδαλισμούς αυτούς [που έγιναν βάσει των διατάξεων του Θεοδοσίου] η αρχαία Ελλάδα έπαθε ελάχιστα, συγκριτικά με όλες τις άλλες χώρες της Αυτοκρατορίας. Κυρίως η Αθήνα έμεινε απαλλαγμένη από καταστροφές. Κανένα από τα εν Αθήναις μεγάλα κι ονομαστά ιερά δεν γκρεμίστηκε. (…) Ο Χριστιανισμός ανεδείχθη ίσως ευλαβέστερος προς τα μνημεία της αρχαίας τέχνης στην Αθήνα απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εξαιρουμένων ορισμένων καταστροφών καλλιτεχνημάτων και ιερών προς τα οποία είχε μετά ιδιάζουσας εμμονής συμφυή η παγανιστική πίστη, η νικώσα θρησκεία φαίνεται να έλαβε κατοχήν των Αθηνών ειρηνικά. (…) Η καταστροφή του ναού του Ολυμπίου Διός δεν δύναται να αποδοθεί εις τον βανδαλισμό βυζαντινού ανθύπατου ή εις τον ευσεβή ζήλο κάποιου επισκόπου. (…) Πολλοί ναοί κατέπεσαν υπό σεισμών και μάλιστα σε μεταγενέστερα χρόνια. Ο ναός του Διός εν Ολυμπία κατέπεσε τον 6ο αιώνα, ο ονομαστός εν Κυζίκω μετά τον 11ο αιώνα υπερμεσούντα.» [ Ιστορία των Αθηνών», F. Gregorovius, Βιβλιοθήκη Μαρασλή, Αθήναι 1904 ] (τ. 1, σ. 97, 128, 133)

      Όσο για τον Αλάριχο, ο Gregorovius αναφέρει τα εξής:

      «Ουδείς ιστορικός μαρτυρεί ότι ο βασιλεύς των βαρβάρων (ο Αλάριχος) εξηκόντισε τον πυρσό του εμπρησμού εις το ιερό της Δήμητρος. (…) Υπερβάλλουσι όμως δεινώς όσοι ανάγουν στον Αλάριχο την εξολόθρευση των εθνικών θεών της Ελλάδας κι όσοι θεωρούν ότι οι Γότθοι (του Αλάριχου ) προέβησαν εξεπίτηδες σε σκόπιμη καταστροφή των ναών και ιερών.» (τ. 1, σ. 101, 103)

      Ο Μέγας Κωνσταντίνος έλεγε στους υπηκόους του «πηγαίνετε στους βωμούς και στα δημόσια ιερά και τελέστε τις τελετές κατά τις συνήθειές σας» (Θεοδ. Κώδ. IX, 16, 1 και 2, νόμοι του 319 και 320 μ.Χ.)

      Για τα όσα λέει ο Λιβάνιος σχετικά με τους νόμους του Κωνστάντιου ο Παπαρηγόπουλος σχολιάζει: «Αλλά ότι ο Λιβάνιος λέει υπερβολές και ότι ούτε εκείνοι οι ρητοί νόμοι (του Κωνστάντιου) εκτελέστηκαν, συμπεραίνεται από τη συνεχή επανάληψή τους και από πολλές άλλες αναμφισβήτητες μαρτυρίες και γεγονότα. Επίσης ο εθνικός Σύμμαχος βεβαιώνει ότι ο ίδιος ο Κωνστάντιος, που το 353 εξέδωσε το νόμο 4, όταν επισκέφθηκε τη Ρώμη μετά από 4 χρόνια (357), διατήρησε ευλαβικά τα προνόμια των Εστιάδων και γενικά επέτρεψε ο ίδιος την λατρεία.» [Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Κ. Παπαρηγόπουλου, 1885, επανέκδ. εκδ. Κάκτος, 1992 (8,3) ]

      «Η πολιτική που χάραξε ο Αυτοκράτορας Κωνστάντιος με τους αντιπαγανιστικούς νόμους του τού 356-7 έμελλε να μείνει νεκρό γράμμα ώς τον Θεοδόσιο» [ Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Εκδοτικής Αθηνών Α.Ε. τ. Ζ’, σ. 54]

      Τι λέει ο Gibbon, από την «Ιστορία της παρακμής και πτώσης της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας»:

      «..Υπάρχει σοβαρός λόγος να πιστεύουμε ότι τό το επίσημο έδικτο [σημ. :των Αυτοκρατόρων Κωνστάντιου και Κώνστα κατά των Εθνικών] είτε εγράφη δίχως να δημοσιευθεί, είτε εδημοσιεύθη δίχως να εκτελεστεί. Η μαρτυρία των γεγονότων και τα μνημεία που ακόμη είναι σε ύπαρξη, αποδεικνύουν την δημόσια εξάσκηση της παγανιστικής λατρείας καθ’ όλη τη βασιλεία των γιών του Κωνσταντίνου. Στην Ανατολή καθώς και στη Δύση, στις πόλεις καθώς και στην επαρχία, μεγάλος αριθμός ναών παρέμεινε σεβαστός, ή τουλάχιστον διασώθηκαν, και το ευσεβές πλήθος ακόμα απολάμβανε την πολυτέλεια των θυσιών, των τελετών και των πομπών, με την άδεια ή την συγκατάθεση της δημόσιας αρχής. Τέσσερα περίπου χρόνια μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία του φοβερού έδικτού του, ο Κωνστάντιος επεσκέφθη τα τεμένη της Ρώμης και η εντιμότητα της συμπεριφοράς του συνιστάται απο έναν παγανιστή ρήτορα ως ένα παράδειγμα άξιο μίμησης από τους επόμενους ηγεμόνες. «Ο αυτοκράτωρ», λέει ο Σύμμαχος, «επέτρεψε να μείνουν άθικτα τα προνόμια των Εστιάδων. Εγγυήθηκε τη καθορισμένη παροχή για να παράσχει τα έξοδα των δημόσιων τελετών και θυσιών. Και παρ’ όλο που ασπάζεται μια άλλη θρησκεία, ποτέ δε σκέφτηκε να στερήσει την αυτοκρατορία από την ιερή λατρεία της αρχαιότητας».[ The decline and fall of the Roman Empire, E. Gibbon, Collier Books, N.Y., N.Y. (Vol. 1, p.399) ]

      Ο Σύμμαχος (επιστολή, Migne, 18, 391) επαινεί τον Κωνστάντιο ότι επικύρωσε τα προνόμια των Εστιάδων, απένειμε ιερατικά αξιώματα σε εξέχοντες Ρωμαίους και έδωσε επιχορηγήσεις σε εθνικούς ναούς και αγώνες.

      Ο Κωνστάντιος μερίμνησε και για την εκλογή εθνικού πρωθιερέως της Αφρικής με ειδικό νόμο του (C. Th., XII, 1, 46), το έτος 358. Έτος διωγμών, κατά τους Νεοπαγανιστές.

      Ολα αυτά, συ συνδυασμό με το γεγονώς πως το ποσοστό των Χριστιανών στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν 56,5 % το έτος 350 μ.Χ. [ Πηγή : The Rise of Christianity, Princeton 1996], μας δείχνει πως ο Χριστιανισμός ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!

      Ενδιαφέρον είναι ότι ο Ονώριος και ο Θεοδόσιος Β’ (γιοί του Θεοδόσιου Α’) επενέβησαν για να προστατεύσουν τους νομοταγείς Εθνικούς από κακοποιήσεις από μέρους των φανατικών χριστιανών και απαίτησαν σύμφωνα με νόμο να καταβάλλεται διπλάσια αποζημίωση για κλοπή περιουσιών. (τ. Ζ’, σ.345)

      Codex Theodosianus XVI.10.24 (8 Ιουνίου 423 μ.Χ.) Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Ασκληπιόδοτο, ‘Επαρχο Πραιτορίου: «(…) Ιδιαιτέρως διατάσσουμε τους πραγματικούς χριστιανούς και αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι, να μην κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους δίνει η Εκκλησία και τολμήσουν να απλώνουν βίαιο χέρι επάνω στους εβραίους και εθνικούς που ζουν ήσυχα και δεν επιχειρούν ενάντιο στην τάξη και στους νόμους Μας. Γιατί αν τέτοιοι χριστιανοί φερθούν βίαια εναντίον φιλήσυχων ανθρώπων που ζουν με ασφάλεια, ή λεηλατήσουν τα αγαθά των, θα υποχρεωθούν να αντικαταστήσουν εις διπλούν, τριπλούν ή και ακόμη τετραπλούν αυτά που έκλεψαν. Επίσης, οι διοικητές των επαρχιών, το προσωπικό τους και οι κάτοικοι των επαρχιών αυτών ας ενημερωθούν ότι δεν θα επιτρέψουν να διαπραχθεί ένα τέτοιο έγκλημα. Αλλιώς, θα τιμωρηθούν κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο μ’ αυτούς που διέπραξαν το έγκλημα.»

      Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.8, Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Παλλάδιο, Δούκα της Οσροηνής (30 Νοεμβρίου 382 μ.Χ.):

      «Με την έγκριση του δημοσίου συμβουλίου διατάσσουμε ότι οι ναοί όπου προηγουμένως σύχναζαν τα πλήθη, και που βρίσκονται ακόμα σε δημόσια χρήση, θα παραμείνουν ανοικτοί. Έτσι θα μπορούν τα πλήθη γηγενών και επισκεπτών να βλέπουν το ναό. Η αξία των αγαλμάτων, που βρίσκονται μέσα στους ναούς, θα υπολογίζεται με βάση την αισθητική τους και όχι τον ιερό τους χαρακτήρα.(..)»

      Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.15, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο, Βικάριο της Ισπανίας, και Προκλιανόν, Βικάριο των Πέντε Επαρχιών (29 Ιανουαρίου 399 μ.Χ.):

      «(..) επιθυμούμε και να διατηρηθούν τα διακοσμητικά στοιχεία των δημοσίων κτιρίων. Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν θα βασίζεται σε καμία εξουσία.»

      Θεοδοσιανός Κώδικας XVI.10.18, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Απολλόδωρο, Ανθύπατο Αφρικής (20 Αυγούστου 399 μ.Χ.):

      «Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει ναούς, οι οποίοι είναι κενοί από παράνομα αντικείμενα, δεν θα έχει την αυτοκρατορική υποστήριξη. Διατάσσουμε ότι η κατάσταση των κτιρίων θα πρέπει να παραμείνει αλώβητη.(..)»

      Ιουστινιανός Κώδικας I.11.3, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο και Βικάριο Προκλιανό (399 μ.Χ.) :

      «Όπως απαγορεύθηκαν οι θυσίες, έτσι θέλουμε να διατηρήσουμε το διάκοσμο των δημοσίων έργων. Όποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν βασίζεται σε καμία εξουσία. Αν τυχόν εμφανίσει κάποια αυτοκρατορική απάντηση ή νόμο για να υπερασπίσει τον εαυτόν του, τα έγγραφα αυτά θα αποσπασθούν απ’ τα χέρια του και να παραπεμφθούν στη Σοφία Μας.»

      Το 1994 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ελληνικά» (τ. 44, Θεσσαλονίκη 1994, σ. 31-50), μελέτη της κ. Πολύμνιας Αθανασιάδη, καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον τίτλο: «Το λυκόφως των Θεών στην Ανατολική Μεσόγειο: Στοιχεία ανάλυσης για τρεις επί μέρους περιοχές». Η κ. Αθανασιάδη, επέλεξε εκεί τρεις περιοχές της αυτοκρατορίας με διαφορετική γεωγραφική φυσιογνωμία, ιστορικό υπόβαθρο και δημογραφική σύνθεση, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία στην έρευνά της. Οι περιοχές αυτές είναι η Ελλάδα, η Κωνσταντινούπολη και η Συρία – Παλαιστίνη. Έτσι αντιμετωπίζει εύκολα τις «γενικεύσεις του Λιβανίου» όσο και τον «υπερβολικά μεγάλο αριθμό φιλολογικών μαρτυριών» σε Χριστιανούς και εθνικούς συγγραφείς για την καταστροφή των ναών, που καταντά όπως λέει: «ύποπτος»!

      Γράφει: «Στην προσπάθειά τους να ηρωοποιήσουν επισκόπους και αυτοκράτορες, σε μια περίοδο, κατά την οποία ο θρησκευτικός φανατισμός θεωρείτο αρετή, συχνά οι εκκλησιαστικοί συγγραφείς απέδιδαν σ’ αυτούς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑΩΝ ή στην καλύτερη περίπτωση, μεγαλοποιούσαν τα ηροστράτεια ανδραγαθήματά τους».

      Η ίδια η συγγραφέας αναφέρει ότι «Σε τόπους όπως η Αθήνα ή οι Δελφοί, ο κανόνας είναι ότι τα μεταγενέστερα στρώματα έχουν καταστραφεί από τους ίδιους τους αρχαιολόγους στην προσπάθειά τους να φτάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλασικό υπόστρωμα» των ανασκαφών. Τις παρατηρούμενες καταστροφές αποδίδουν οι αρχαιολόγοι στους σεισμούς, τις βαρβαρικές επιδρομές (4ο – 6ο αιώνα) και την εγκατάλειψη. Τα αρχαία μνημεία των Αθηνών και των Δελφών έμειναν απείραχτα από τους Χριστιανούς.»

      Ο Βαλεντιανός Α’ (364-375 μ.Χ.) διακηρύσσει ότι «…οι νόμοι που εξέδωσα κατά την αρχή της βασιλείας μου, που επιτρέπουν στον καθένα να ακολουθεί την θρησκεία στην οποία ανήκει»(Θεοδ. Κώδ., IX, 16, 9 του έτους 371 μ.Χ.).

      Ο Βαλεντιανός περιορίστηκε στο να απαγορεύσει, επί ποινή θανάτου, τις νυχτερινές τελετές (Θεοδ. Κώδ., X, 1, 8 και IX, 16, 9 της 9ης Σεπτεμβρίου 364). Επίσης απαγορεύει να αναλαμβάνει Χριστιανός την ευθύνη ενός παγανιστικού ναού. Όμως αυτά τα μέτρα, όπως τονίζει ο G. Fowden, περιόριζαν επίσης τη δικαιοδοσία των επισκόπων σε ζητήματα δημόσιας τάξης(σ. 66). Με άλλα λόγια, απέτρεπαν τις αυθαιρεσίες των Χριστιανών επισκόπων.

      Στις 29 Μαΐου 371 μ.Χ. οι δύο αυτοκράτορες Βαλεντιανός και Βάλης ενέκριναν την πρακτική της δημόσιας προφητείας στη ρωμαϊκή Σύγκλητο, καθώς και «όλα τα θρησκευτικά έθιμα που επέτρεπαν οι πρόγονοι» (omnis concessa a maioribus religio)(σ. 70). «Δεν καταδικάζουμε [την προφητεία], αλλά απαγορεύουμε τη χρήση της για επιβλαβείς σκοπούς», διατάζουν (Θεοδ. Κώδ., IX, 16, 9).

      Θεοδώρητος Κύρου, Εκκλησιαστική Ιστορία, Ε’, 20 :«Ωστόσο, ο Βάλεντας [364-378 μ.Χ.] επέτρεψε σε όλους να λατρεύουν και να τιμούν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ήθελαν ό,τι ήθελαν. Μόνο κατά των υπερασπιστών των Αποστολικών εντολών επέμεινε σε πόλεμο. (σσ: Δηλαδή κυνήγησε τους Ορθόδοξους!) Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Βάλεντα το πυρ των ναών ήταν αναμμένο, οι σπονδές και οι θυσίες προσφέρονταν στα είδωλα, δημόσιες εορτές γίνονταν στις πλατείες, και οι λάτρεις των διονυσιακών οργίων τριγυρνούσανε φορώντας δέρματα αιγών, σε βακχικό παραλήρημα, και γενικά συμπεριφερόμενοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνουν την κακοήθεια του αφέντη τους.»

      Ο Βάλεντας ως γνωστόν δίωξε Ορθόδοξους και κυρίως τους μοναχούς. Η καταγωγή (από επαρχία) και η κοινωνική προέλευση (χωρικοί και στρατιώτες) του Βάλεντα δείχνουν τους «λόγους» που δίωξε την παραδοσιακή αριστοκρατεία. Υπήρχε αντίθεση μεταξύ στρατιωτικής και παραδοσιακής αριστοκρατείας, όταν από τον 3ο αιώνα και μετά άρχισαν να ανέρχονται στην ιεραρχία άτομα μη αριστοκρατικής καταγωγής, κι αυτή ακριβώς την αντίθεση εκφράζουν οι διωγμοί του Βάλεντα, και όχι την αντίθεση εθνισμού-χριστιανισμού, μια και όπως είπαμε ο Βάλεντας εδίωκε και χριστιανούς.

      «Ο Γρατιανός (…) αποδοκίμαζε τις διώξεις λόγω των διαφορετικών θρησκευτικών πίστεων και επανέφερε όλους όσοι είχαν εξοριστεί λόγω της θρησκείας τους. Επίσης εξέδωσε ένα νόμο με τον οποίο θέσπισε ότι ο καθένας μπορούσε ελεύθερα να εξασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα και επιτρεπόταν να κάνει θρησκευτικές συναθροίσεις.» Σωζόμενος, Εκκλησιαστική Ιστορία, Ζ’, 1.

      «Αλλά ο Αυτοκράτορας [σημ. ο Γρατιανός: 375-383 μ.Χ.] εφείσθη των αγαλμάτων των θεών που ο λαός σεβόταν. 424 ναοί ή ναΐδρια ακόμη υπήρχαν, για να ικανοποιούν την αφοσίωση του λαού. », [Vol. II, p. 73].

      Οι ίδιοι οι Εθνικοί είχαν ανακηρύξει θεό τους τον Θεοδόσιο στα 393 -αφού είχε αρχίσει τους υποτιθέμενους διωγμούς – λέγοντας σε εορταστική συνεδρίαση της Σύγκλητου: «Deum dedit Hispania quem videmus» = Η Ισπανία μας χάρισε το Θεό που βλέπουμε!

      Όπως λέει κι ο ιστορικός της εποχής Σωζόμενος «μέσα στους νόμους ο Θεοδόσιος περιέγραφε τιμωρίες που δεν εφαρμοζόταν. Φρόντιζε όχι να τιμωρεί αλλά να προκαλεί το φόβο της τιμωρίας»(Σωζόμενος, Εκκλησιαστική Ιστορία, Ζ’, 12)

      Ο Πλούταρχος αναφέροντας την παρακμή των αρχαίων μαντείων, γράφει μεταξύ άλλων παραδειγμάτων πανάρχαιων μαντείων που σίγησαν στην εποχή του, ότι το ίδιο το δελφικό μαντείο, άλλοτε είχε δύο «προφήτιδες» και μια τρίτη εφεδρική, ενώ στην εποχή του (1ος –2ος μ.Χ. αι.) μία ήταν αρκετή (Περί των εκλελοιπότων χρηστηρίων, 8). Ο Παυσανίας (2ος μ.Χ. αι.) αναφέρει πλήθος εγκαταλλελειμένων ναών της αρχαιοελληνικής θρησκείας στην ελληνική ύπαιθρο. Μόνο στην Αρκαδία, στο κέντρο της Αρχαίας Κλασσικής Ελλάδας, ο Παυσανίας (Αρκαδικά) αναφέρει πλήθος ναών ερειπωμένων, δίχως στέγη, και εγκατελειμένων: της Αφροδίτης (9,6), της Αθηνάς (14,4), της Αφροδίτης (12,6), του Απόλλωνα (15,4), του Ερμή (17,1), της Αφροδίτης (24,6), των Δώδεκα θεών (25,3), της Ήρας (26,2), της Δήμητρας (29,5), του Ερμή (32,1), του Ερμή (30,6), των Μουσών ( 32,2), του Άρη (32,3), της Αρτέμιδος (35,5), της Αθηνάς (36,7), της Αφροδίτης (41,10), της «Μητρός των θεών» (44,1), της Αρτέμιδος (53,11) και του πυθίου Απόλλωνα (54,5). Αναρωτάται κανείς πού είχε πάει η θεοσέβεια προς τους παλιούς θεούς, και δεν αναστυλώνονταν τόσοι μεγάλοι ναοί, μεγάλων θεών από τους Ελληνες. Μήπως επειδή δεν τους ένοιαζε πια και τόσο το Δωδεκάθεο;

      Πολλοί παγανιστικοί ναοί ερήμωσαν επειδή απλούστατα εγκαταλείφθησαν από τους πρώην πιστούς τους, κι όχι επειδή κατεστράφησαν από τους Χριστιανούς. Το παράδειγμα της Αντιοχείας, που αναφέρει ο ίδιος ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, οι Αντιοχείς να αδιαφορήσουν παντελώς για την εορτή του πολιούχου τους Απόλλωνα, ασφαλώς και δεν ήταν μεμονωμένη περίπτωση.

      Το ποσοστό των Χριστιανών στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το 350 μ.Χ. ήταν 56,5% [Rodney Stark, The Rise of Christianity: A Sociologist Reconsiders History (Princeton, 1996).], δηλαδή ήδη, στο σύνολο της αυτοκρατορίας οι Χριστιανοί ήταν πλειοψηφία. Αν λοιπόν ήταν στο σύνολο της Αυτοκρατορίας πλειοψηφία χριστιανική, τότε στο ανατολικό ελληνικό τμήμα της (το οποίο αφενός είχε αποδεδειγμένα πάντοτε περισσότερους Χριστιανούς απ’ ότι το δυτικό, και αφετέρου είχε αρχίσει να εκχριστιανίζεται πολύ πιο νωρίς απ’ ότι το δυτικό λατινικό τμήμα) είναι προφανές ότι οι Χριστιανοί όχι απλώς ήταν πλειοψηφία αλλά και μεγαλύτερη του 56%!!

      Όταν οι Ειδωλολάτρες ήταν πλειοψηφία, δίωκαν σκληρά επί τρεις συνεχείς αιώνες τους Χριστιανούς. Αντιθέτως οι Χριστιανοί, ΠΟΤΕ δεν δίωξαν τους Ειδωλολάτρες. Και οι ΨΕΥΤΕΣ σημερινοί Νεοειδωλολάτρες, θα υποστούν τις συνέπειες της απάτης τους, με το να εκτεθούν στα μάτια όλου τους κόσμου ως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, απόγονοι των αρχαίων Ειδωλολατρών δολοφόνων

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Γιατρέ για να σοβαρευτούμε και λίγο. Είσαι γεννήτρια αναπαραγωγής ασυστόλων ψευδών απο ανιστόρητες πηγές και έχει καταντήσει γελοίο το όλο θέμα. Όλη αυτή η ιστορία περί της βίαιης επιβολής του χριστιανισμού ξεκίνησε πριν 250 χρόνια από τον περιβόητο Γίββωνα και αργότερα τον Φαλμεραυερ, ανθρώπους που σιχαινόντουσαν το ελληνικό γένος και τη θρησκεία του. Ακόμη και ο Γεώργιος Γεμιστός ή Πλήθων που ήταν φανατικός αρχαιολάτρης ουδέποτε ανέφερε ή υπαινίχθηκε τέτοια πράγματα, διότι πολύ απλά δεν ισχύουν. Αν θέλεις μπορώ να σου κατεβάσω και εγώ copy /paste σεντονάρες και άλλων και δικά μου. Και πάνω σε αυτούς λοιπόν, τους ανθέλληνες, πατήσανε μετά οι άλλοι οι ελληνάρες τύπου Καλλόπουλου, Τσαγκρινού (ρε φίλε τον θυμάμαι στο New Channel αρχές δεκαετίας του 90 να παρουσιάζεται ως ηλεκτρονικός, μετά έγινε μαθηματικός και τελευταία παρουσιάζεται ως φυσικός – Πανεπιστήμιο βέβαια δεν έχει πάει απ’ όσο ξέρω, μπράβο του), Καλογεράκη, Πασσά κ.α. Ο μέντοράς σας όμως ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ σας ξεβράκωσε αποκαλώντας όλου σας ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Σαν να έβγαινε ο Απόστολος Παύλος για τους χριστιανούς δηλ. και μας έλεγε ότι όλα είναι ψέμα. Ο Απόστολος Παύλος δεν το έκανε, ο Φουράκης όμως το έκανε.

     • Ανώνυμος says:

      ΕΛΕΟΣ παραθετεις στοιχεια απο την ορθοδοξη ομαδα δογματικης ερευνας τα οποια ειναι κομμενα και ραμμενα στα μετρα σας.Η πηγη σου ειναι δογματισμενη ΕΔΩ http://oodegr.co/neopaganismos/diogmoi/anyparkt1.htm Οι χριστιανοι λεγονται και αλλιως ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και η παρουσια σου το επιβεβαιωνει. [Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος Αύγουστοι, προς Ευτυχιανό, έπαρχο του πραιτωρίου Ανατολής, 10 Ιουλίου 398, Θεοδοσιανός κώδικας 16.10.16:«Εάν υπάρχουν ακόμη ναοί σε επαρχιακές περιοχές, να καταστραφούν χωρίς φασαρία ή οχλαγωγία. Γιατί μόνο όταν θα έχουν γκρεμισθεί και εξαλειφθεί από προσώπου γης, θα έχει καταστραφεί η υλική βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η δεισιδαιμονία». ..Αυτοκράτορες Αύγουστοι Θεοδόσιος (Β’) και Βαλεντινιανός, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ., Θεοδοσιανός κώδικας 16. 10. 25: «Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους, αν βρίσκονται ακόμα άθικτοι, να καταστραφούν. Οποιος παραβλέψει αυτόν τον νόμο θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου»….Αυτοκράτορας Ιουστινιανός, Ιουστινιάνειος κώδικας 1.11.10: «Επειδή έχουν συλληφθεί μερικοί που διακατέχονται από την πλάνη των ανόσιων και μιαρών Ελλήνων…. αν επιμείνουν, θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών».]

     • Ανώνυμος says:

      Εσεις οι χριστιανοι οι παραποιητες της ιστοριας δεν εχετε ΦΙΛΟΤΙΜΟ διοτι αυτη η λεξη ειναι ελληνικη και εσεις δεν ειστε ελληνες.Ειστε το χειροτερο ανθρωπινο ειδος, αυτο που δεν τιμα τους προγονους του.

     • Ανώνυμος says:

      ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η απάτη του υποτιθέμενου «χρησμού» της Πυθίας προς τον Ιουλιανό Εφευρέθηκε από τον Βυζαντινό χρονογράφο Γ. Κεδρηνό 700 χρόνια αργότερα![Πείτε στον βασιλιά, ότι στο χώμα κείτεται ο έντεχνος αυλός, ο Φοίβος δεν έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα. Χάθηκε και το νερό που μιλούσε] Ο «χρησμός» εφευρέθηκε και καταγράφηκε από τον Βυζαντινό χρονογράφο Γεώργιο Κεδρηνό τον 11ο αιώνα, δηλαδή 700 χρόνια αργότερα!!! Φαίνεται πως ακόμη και τον 11ο αιώνα, παρά τις καταστροφές, διώξεις, λεηλασίες, σφαγές τόσων αιώνων, οι χριστιανοί δεν είχαν εξαφανίσει τους Εθνικούς. Η Ελληνική ψυχή ήταν ακόμα ζωντανή.Ένα άλλο δεδομένο πάντως που δεν θα πρέπει να διαφεύγει από κανέναν λογικό άνθρωπο είναι επίσης το εξής: Οι χριστιανοί πρέσβευαν με πάθος πως τάχα η Μαντική Τέχνη των προγόνων μας ήταν μία «πλάνη». Παρόλα ταύτα, εκτός από τους απηνείς διωγμούς που οργάνωσαν επί αιώνες για να ξηλώσουν από προσώπου γης αυτή την «πλάνη», προσέδωσαν μέσω του Κεδρηνού σε αυτά τα υποτιθέμενα «τελευταία» «λόγια» της Πυθίας μεγάλη εγκυρότητα και βαρύτητα και τα χρησιμοποίησαν ως τρανταχτό τάχα επιχείρημα κατά των Εθνικών, επί αιώνες. Έστω ότι ο Χριστιανισμός δέχεται ειλικρινά την αλήθεια και βαρύτητα του εν λόγω «χρησμού». Τότε οφείλει να δέχεται και την σοβαρότητα και βαρύτητα ΟΛΩΝ των χρησμών που έδινε η Πυθία, γιατί είναι μάλλον παράλογο να χρησμοδότησε αυτή σε διάρκεια τριών περίπου χιλιετιών μία μόνο φορά σωστά, και αυτήν στον Ιουλιανό. Έστω ότι ο Χριστιανισμός δεν δέχεται την αλήθεια και βαρύτητα κάθε χρησμού της Πυθίας. Άρα και ο «χρησμός» που υποτίθεται ότι αυτή έδωσε στον Ιουλιανό, είναι λανθασμένος. Άρα και ο Φοίβος έχει καλύβην και μάντιδα δάφνην!Και έρχεται στη Λογική Επιστήμη η Ιστορική Επιστήμη να προσθέσει και αυτή το στοιχείο ότι ούτε το Μαντείο χρησμοδοτούσε επί Ιουλιανού, ούτε κανείς ήξερε για τέτοιον «χρησμό» έως τον 11ο αιώνα !!!

     • Ανώνυμος says:

      ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ «ΜΑΣ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο δολοφόνος Ελλήνων «Μέγας Θεοδόσιος» των εβραιοχριστιανών, έκανε με βία αίματος το 379 νέα χρον. Καίσαρος, τον «Χριστιανισμό» επίσημη θρησκεία του Βυζαντινού κράτους. Κυνήγησε τους οπαδούς της «Θεογονίας» γνήσιους Έλληνες σαν εχθρούς του κράτους του και σαν εγκληματίες. Έκλεισε κατά προτροπή της Β΄ Οικουμενικής συνόδου των χριστιανών, τους αρχαίους ναούς της «Θεογονίας» και στην θέση τους, αφού τους τροποποίησε έδωσε αυτούς στους ορθοδόξους για τις τελετουργίες τους.Οι εβραίοχριστιανοί φανατίστηκαν πάρα πολύ από τους αρχηγούς των, Μητροπολιτών και Ιερέων και βάλθηκαν να καταστρέφουν ότι θύμιζε «Έλληνες το γένος και Ελληνικό πολιτισμό».Καταστράφηκαν «έργα τέχνης», αγάλματα θεών, ζωγραφιές θεών, ψηφιδωτά αγάλματα, σκεπάσθηκαν από Έλληνες για να μην καταστραφούν από τους «χριστιανούς» και αυτά, αρχαίοι ναοί μετατράπηκαν σε χριστιανικές εκκλησίες και 98% των αρχαίων συγγραμμάτων κάηκαν στην πυρά. – Έκαναν σφαγές στους γνήσιους Έλληνες οπαδούς της «Θεογονίας» στην Ελληνιστική Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

     • Ανώνυμος says:

      Ψαλμοί στην εκκλησία των εβραιολατρών χριστιανών, των καταραμένων μητροπολιτών, την «Κυριακή ορθοδοξίας», κατά Ελλήνων εθνικών»! η εβραιοχριστιανική Εκκλησία πάντα έκανε εγκλήματα κατά ΕΛΛΗΝΩΝ και μάλλον θα συνεχίζει να κάνει,

     • Ανώνυμος says:

      Μηπως και ο καθηγητης Λιαντινης ελεγε ψεματα? [Δυστυχώς, από τόν Θεοδόσιο έως τήν Ευδοξία καί τό 843 εξοντώθηκε ό Ελληνισμός.](Κείμένο από την ΓΚΕΜΜΑ του Δ. Λιαντίνη).

     • Ανώνυμος says:

      Το 75% των Απανταχού Ελλήνων πού αριθμούσε 15.000.000 ψυχές, σύμφωνα με την επίσημη Ιστορία του Παπαρηγόπουλου, σταυρώθηκαν, κρεμάστηκαν, σουβλίστηκαν, σφαγιάστηκαν, εκτελέστηκαν με κάθε είδους τρόπο. Ήταν τόση η ερήμωση της Χερσονήσσου του Αίμου, πού ο περιηγητής Παυσανίας δηλώνει: Μπορούσες να περπατάς και μία ολόκληρη ημέρα χωρίς να συναντήσης ούτε έναν άνθρωπο.
      Οι Ελληνικοί ναοί γκρεμίστηκαν εκ’ θεμελίων και όπου δεν χτίστηκε »Χριστιανικός» θάφτηκαν κάτω από τόνους χώματος.

     • Ανώνυμος says:

      Νέο έδικτο του Κωνσταντίου με το οποίο «επιβάλλει αύθις την ποινήν του θανάτου εις τους θύovτας.., και τα Ιερά και τους Ναούς τους μεν έκλεισε τους δε κατέσκαψε» όπως γράφει ο Λιβάνιος. Σε όλη την Αυτοκρατορία στήνονται ασβεστοκάμινα δίπλα στα εθνικά Ιερά όπου μετατρέπεται σε ασβέστη η γλυπτική και αρχιτεκτονική των «ειδωλολατρών». Αρχίζουν οι πρώτες πυρπολήσεις μεγάλων βιβλιοθηκών.Ο αυτοκράτωρ Βάλης εξαπολύει μεγάλο διωγμό κα­τά των εθνικών σε ολόκληρη την Ανατολική Αυτοκρατορία με κέντρο την Αντιόχεια (όπου μαρτυρούν ο πρώην κυβερνήτης Φιδούστιος, οι ιερείς Ιλάριοςκαι Πατρίκιος κ.α.). Σωροί βιβλίων καίγονται στις πλα­τείες και θανατώνονται ή βασανίζονται χιλιάδες αθώοι άνθρωποι που απλώς αρνούνται να προδώσουν την λατρεία των προγόνων τους. Στα θύματα του διωγμού συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι επιφανείς συνεργάτες του lουλιανού (Ορειβάσιος, Σαλλούστιος, Πηγάσιος, κ.α.). Μετά από φρικτά βασανιστήρια καίγεται ζωντανός ο φιλόσοφος Σιμωνίδης και αποκεφαλίζεται, στις 12 Μαρτίου, ο φιλόσοφος Μάξιμος.

     • Ανώνυμος says:

      Μέγας Βασίλειος «Προς τους νέους»
      «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν κατα-βροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.» – Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8 «Προσταγή: Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων… τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν.» – Βασίλειος ο Μέγας, (330-379 μ.Χ.) εις τον Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον 7.196.3 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ.

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Ο Θεοδόσιος με διάταγμά του στις 27-2-380 μ.Χ., ανακηρύσσει επίσημη θρησκεία του κράτους τον Χριστιανισμό. (Cod. Theod. XVI, 1,2). Μέτρα κατά της αρχαίας θρησκείας έλαβε πολλά (απαγόρευση θυσιών, δήμευση λατρειακών χώρων, αποπομπή εθνικών ιερέων, 391 π.Χ.). Το 392 με διάταγμα παρακωλύονται οι αθλητικοί αγώνες, λόγω του θρησκευτικού (ειδωλολατρικού) τους χαρακτήρα, με αποκορύφωση την κατάργηση των Ολυμπιακών (393), στο πλαίσιο όμως της απαγόρευσης στο πλαίσιο όμως κάθε εθνικής θρησκευτικής εκδηλώσεως (Ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (324 – 1453), μετάφρ. Δ. Σαβράμη, Αθήνα 1954, σ. 110 ε. Πρβλ. Αικ. Χριστοφιλοπούλου, Βυζαντινή Ιστορία, Α΄ Αθήνα 1975, σ. 175 ε.).
      Παρ’ όλα αυτά, το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία, έργο του Φειδία, δεν καταστράφηκε, όπως δεν καταστράφηκαν και τα ιερά του χώρου. Αντίθετα το άγαλμα μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, για τη διακόσμηση της πρωτεύουσας του κράτους! (όπως είχε μεταφερθεί εκεί και το άγαλμα του Απόλλωνα, και πλήθος άλλων αγαλμάτων). Άρα το πρόβλημα ήταν η λατρεία των ειδώλων, και όχι η τέχνη ή το πνεύμα του Ολυμπισμού. Αυτό που απορρίφθηκε, δεν ήταν η επιστήμη η τέχνη και η διανόηση, αλλά το ειδωλικό Πάνθεο, «ό,τι εις δαίμονας φέρει», κατά την επισήμανση του αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου (Επιτ. Εις τον Μ. Βασίλειον, κεφ. 11).
      Κατά τον Κ. Παπαρρηγόπουλο, «η αρχαία θρησκεία κατέρρεε εσωτερικά. Ο αρχαίος κόσμος κατέπιπτε βαθμηδόν, οίκοθεν μάλλον ή δι’ εξωτερικής επιδράσεως… Οι ναοί κατέπιπτον και η πίστις εμαραίνετο και εν γένει το αρχαίον θρήσκευμα εφθείρετο. Αλλ’ εφθείρετο ηρέμα, ως εξ οργανικού θανατηφόρου νοσήματος μάλλον ή δια πληγών έξωθεν καταφερομένων». (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους (εκδ. Ν.Δ. Νίκαια) τ. Γ, σ. 527 ε.). Σαφέστατα λοιπόν, ήδη η ειδωλολατρεία βρισκόταν ήδη σε μαρασμό, και απλώς ο Θεοδόσιος επιτάχυνε το τέλος της. Δεν ήταν η εξαφάνισή της αποτέλεσμα διωγμών, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι νεοπαγανιστές, αλλά ήταν αποτέλεσμα μαρασμού, επειδή οι Έλληνες έβλεπαν την ανωτερότητα της Χριστιανικής πίστης, και εγκατέλειπαν τα είδωλα. Έβλεπαν για 3 αιώνες τη Χριστιανική πίστη να αυξάνει, παρά τους συστηματικούς ανελέητους διωγμούς κατά των Χριστιανών. Αντιθέτως, η ειδωλολατρική πίστη που ήδη πέθαινε από μόνη της, κατέπεσε χωρίς διωγμούς, μόνο με την εξαγγελία νόμων, που ποτέ δεν εφαρμόσθηκαν πραγματικά.
      Ο Αυτοκράτωρ Θεοδόσιος ο Μέγας (379-395 π.Χ.) παρορμητικός, (ως Ισπανικής καταγωγής), στις συμπεριφορές του, δέχεται την μήνη των νεοπαγανιστών όχι μόνο για τα διατάγματά του, για τα οποία έγινε λόγος παραπάνω, αλλά κυρίως για την κατάργηση από αυτόν των Ολυμπιακών αγώνων (393 μ.Χ.). Επειδή και αυτό το θέμα αντιμετωπίζεται από τους αντορθόδοξους αρχαιολάτρες συνήθως με πολύ πάθος και λίγη ιστορική γνώση, αναπαράγονται δε άκριτα οι ίδιες στερεότυπες θέσεις, παραθέτουμε τα εξής:
      Οι αγώνες τον καιρό εκείνο, είχαν εκφυλισθεί εντελώς. Κορύφωση του εκφυλισμού ήταν ο Νέρων (+54 μ.Χ.) στον οποίο απονεμηθήκαν 1808 στεφάνια (μετάλλια) από διάφορες περιοχές, με την εξαγορά διαφόρων παραγόντων κατά τον Σουετώνιο (Νέρων 22-24).
      Είναι ιστορικό λάθος η αντιμετώπιση του Θεοδοσίου Α΄ με αναχρονιστικά κριτήρια, που επιβάλλει η ανέρειστη μυθοπλασία της ανεπιστημοσύνης. Οι εθνικοί ιστορικοί Λιβάνιος και Θεμίστιος, που καταφέρονται εναντίον του, κατά την επιστημονική κριτική, δεν είναι πάντα ακριβείς και αντικειμενικοί. Συχνά κυριαρχούνται από προκατάληψη και πάθος κατά των Χριστιανών.
      Ο Θεμίστιος (+380 π.Χ.) παρέμεινε στη θέση του καθηγητού ως τον θάνατό του. Η τοποθέτηση του Παπαρρηγόπουλου είναι πολύ ενδιαφέρουσα: «Ο Θεοδόσιος «κατήργησεν εν έτει 394 δια νόμου τον μέγαν ολυμπιακόν αγώνα, κατά την 293ην Ολυπιάδα». Παρατηρεί με νόημα ότι τελευταίος Ολυμπιονίκης στην πυγμή (393) ήταν ο Αρμένιος (!) μετέπειτα ηγεμόνας Βαραστάδης ή Αρδαβάζης, και προσθέτει: «και εξέλειπεν ούτω τότε δια παντός η επιφανεστάτη εκείνη των αρχαίων Ελληνικών πανηγύρεων». (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους (εκδ. Ν.Δ. Νίκαια) τ. Β2, σ. 198 ε.).
      Οι Ολυμπιακοί αγώνες, είχαν ήδη πεθάνει ηθικά, πολύ προ του Θεοδοσίου (http://www.geocities.com/nik_rom/gegon1/olympia1.htm)
      Η παύση τους δεν ήταν μια φανατική αυθαίρετη ενέργεια, αλλά κάτι που επιβλήθηκε από την ιστορική συγκυρία. Όπως είχαν καταντήσει, ήδη από τους τελευταίους π.Χ. αιώνες, οι Ο.Α., η παύση τους το 393 ήταν η μεγαλύτερη ευεργεσία γι’ αυτός και για το αθλητικό πνεύμα. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν μόνο οι αρχαιολατρικά σκεπτόμενοι, λόγω προκατάληψης και φανατισμού.
      Εξ’ άλλου, είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αντιόχεια, την πόλη του Λιβανίου, αλλά και του αγίου Ιωάννου του Χρισοστόμου, την πόλη των μεγάλων φιλοσοφικών και θεολογικών αναζητήσεων, αλλά και των μεγάλων θρησκευτικών παθών, διεξάγονταν κανονικά ως το 510 η 521 μ.Χ. γυμνικοί αγώνες προς τιμήν του Ολυμπίου Διός, με το όνομα «Ολυμπιακοί», μολονότι οι κυρίως Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν προ πολλού καταργηθεί, χωρίς αυτό να ενοχλεί κανέναν.
      Το 1994 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ελληνικά» (τ.44, Θεσσαλονίκη 1994, σ. 31-50), μελέτη της κ. Πολύμνιας Αθανασιάδη, καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον τίτλο: «Το λυκόφως των Θεών στην Ανατολική Μεσόγειο: Στοιχεία ανάλυσης για τρεις επί μέρους περιοχές». Η κ. Αθανασιάδη, επέλεξε εκεί τρεις περιοχές της αυτοκρατορίας με διαφορετική γεωγραφική φυσιογνωμία, ιστορικό υπόβαθρο και δημογραφική σύνθεση, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία στην έρευνά της. Οι περιοχές αυτές είναι η Ελλάδα, η Κωνσταντινούπολη και η Συρία – Παλαιστίνη. Έτσι αντιμετωπίζει εύκολα τις «γενικεύσεις του Λιβανίου» όσο και τον «υπερβολικά μεγάλο αριθμό φιλολογικών μαρτυριών» σε Χριστιανούς και εθνικούς συγγραφείς για την καταστροφή των ναών, που καταντά όπως λέει: «ύποπτος»!
      «Στην προσπάθειά τους να ηρωοποιήσουν επισκόπους και αυτοκράτορες, σε μια περίοδο, κατά την οποία ο θρησκευτικός φανατισμός θεωρείτο αρετή, συχνά οι εκκλησιαστικοί συγγραφείς απέδιδαν σ’ αυτούς φανταστικές καταστροφές ναών ή στην καλύτερη περίπτωση, μεγαλοποιούσαν τα ηροστράτεια ανδραγαθήματά τους».
      Από την άλλη πλευρά, είναι η «κινδυνολογία» των εθνικών, για να παρουσιάσουν «τους εαυτούς τους ως μάρτυρες και την κοσμοθεωρία τους ως αντικείμενο συστηματικού και βάναυσου διωγμού, που διεξήγετο παράνομα, στο πλαίσιο μιας θεωρητικά ανεξίθρησκης αυτοκρατορίας». Γι’ αυτό η αντικειμενική αυτή συγγραφέας, συνιστά «επιφυλακτική στάση» στις όποιες κρίσεις.
      Η ίδια η συγγραφέας αναφέρει ότι «Σε τόπους όπως η Αθήνα ή οι Δελφοί, ο κανόνας είναι ότι τα μεταγενέστερα στρώματα έχουν καταστραφεί από τους ίδιους τους αρχαιολόγους στην προσπάθειά τους να φτάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλασικό υπόστρωμα» των ανασκαφών. Τις παρατηρούμενες καταστροφές αποδίδουν οι αρχαιολόγοι στους σεισμούς, τις βαρβαρικές επιδρομές (4ο – 6ο αιώνα) και την εγκατάλειψη. Τα αρχαία μνημεία των Αθηνών και των Δελφών έμειναν απείραχτα από τους Χριστιανούς. Η μετατροπή τους σε Χριστιανικές Εκκλησίες, δείχνει περίτρανα τη συνείδηση της ιστορικής συνέχειας. Όσο και αν αυτό δεν ικανοποιεί τους σημερινούς αρχαιολάτρες.
      Τη συνείδηση της ιστορικής συνέχειας των Ελλήνων Χριστιανών, που δεν απέρριψαν τον πολιτισμό των προγόνων τους, αλλά μόνο τη θρησκεία τους, υποστηρίζει και η κα Αθανασιάδη: «Οι εκκλησίες και τα παρεκκλήσια, που βρέθηκαν σπαρμένα μέσα και γύρω από το τέμενος του Απόλλωνα (=στους Δελφούς) υπογραμμίζουν τη συνέχιση της πανάρχαιης θρησκευτικής παράδοσης του τόπου».
      Ο βανδαλισμός ιερών αντικειμένων (από Χριστιανούς Έλληνες) ήταν πράξη σπάνια στην Ελλάδα» δέχεται η κ. Αθανασιάδη. Τέτοιες περιπτώσεις είναι «μεμονωμένες». «Η γενική εντύπωση από την Ελλάδα είναι ότι η φθίνουσα αρχαία πίστη ενέπνεε στους νεοφώτιστους Χριστιανούς, παρά τη δομική μισσαλοδοξία της θρησκείας τους, σεβασμό και συχνά κάποια συγκίνηση»
      Μόνο εκεί που δεν υπήρχε «επαφή με την αστική παιδεία του Ελληνορωμαϊκού κόσμου», εκτός δηλαδή του ιστορικού Ελληνικού χώρου, και όπου «η παραδοσιακή θρησκεία είχε ισχυρές ρίζες», παρατηρείται φανατισμός και γίνονται καταστροφές. Αυτό συνέβαινε περισσότερο στην Ανατολή (Συρία – Φοινίκη – Παλαιστίνη). Η κ. Αθανασιάδη όμως ερμηνεύει με τα επιστημονικά κριτήριά της τις συμπεριφορές και σε περιοχές όπως η Συρία: «Εδώ δεν έχουμε μιαν αμιγή περίπτωση θρησκευτικού φανατισμού, αλλά είναι ξέσπασμα κοινωνικού και φυλετικού μίσους, ένα υποσυνείδητο, εθνικό κίνημα με αμφίεση, βέβαια, θρησκευτική». Με αυτό το κριτήριο μπορούν να ερμηνευτούν και μεταγενέστερες συμπεριφορές, χωρίς βέβαια να αγνοούνται και οι προκλήσεις εθνικών ομάδων. Όπου δε κυριαρχούν προκλήσεις (προβοκάτσιες), οι συμπεριφορές μένουν ανεξέλεγκτες.
      Τα συμπεράσματα της κας Αθανασιάδη, δεν είναι μεμονωμένα, ούτε υποκειμενική γνώμη. Στα ίδια πορίσματα καταλήγει και ο γνωστός αρχαιολόγος Άγγελος Χωρέμης, ερμηνεύοντας την περίπτωση του Μεγάλου Θεοδοσίου. Κατά γραπτή δήλωσή του, «το διάταγμα του Θεοδοσίου του Μεγάλου (391 – 3 μ.Χ.), αναφέρει απαγόρευση λατρείας σε αρχαία ιερά και την είσοδο στους ναούς, δεν εντέλλεται όμως την καταστροφή τους. Άλλωστε δεν φαίνεται τέτοια καταστροφή στις αρχαιολογικές ανασκαφές. Τα μεγάλα κέντρα της αρχαίας λατρείας, εκείνα ακριβώς που λογικά θα έπρεπε να υποστούν τη μεγαλύτερη καταστροφή, όπως οι Δελφοί, η Ολυμπία, η Δωδώνη, τα ιερά των Αθηνών κ.ά. δεν φαίνεται, ανασκαφικά τουλάχιστον, να έπαθαν ζημιές από ανθρώπινο χέρι στα τέλη του 4ου Αι. μ.Χ. Εξ’ άλλου πολλοί ναοί της αρχαίας λατρείας σώθηκαν ως τις ημέρες μας σχεδόν ανέπαφοι, κυρίως στην Κάτω Ιταλία και τη Σικελία (όπου επίσης βασίλευε ο Μ. Θεοδόσιος), αλλά και την κυρίως Ελλάδα, όπως το συγκρότημα της Ακροπόλεως των Αθηνών, ο ναός του Ηφαίστου (Θησείον) και ο Ναός του Ιλισσού». Μάλιστα, στον Θεοδοσιανό Κώδικα (XVI, 10,25) «επιτρέπεται στους Χριστιανούς να μετατρέπουν τους αρχαίους ναούς σε Χριστιανικούς», και γι’ αυτό τον λόγο δεν καταστράφηκαν, αλλά σώθηκαν αυτούσιοι (βλ. τον αρχαίο ναό κάτω από τον ανηγερμένο από την αγία Ελένη τον 4ο αιώνα ναό της Παναγίας της Καταπολιανής ή Εκατονταπυλιανής στην Πάρο, που ανακάλυψε ο αρχαιολόγος Α. Ορλάνδος). Κατά τον μεγάλο βυζαντινολόγο Διον. Ζακυθηνό η διάταξη αυτή έγινε ακριβώς για να σωθούν οι ναοί. «Δεν υπάρχει λοιπόν καμία κρατική πολιτική, που να ενθαρρύνει την καταστροφή των αρχαίων ιερών».
      Εκδηλώσεις φανατισμού μεμονωμένων προσώπων παρατηρούνται – και κατά τον Άγγ. Χωρέμη – στο πνεύμα της «ρεβάνς», αυτό όμως ουδέποτε υπήρξε πολιτική του Μεγάλου Θεοδοσίου, για να μείνουμε σε έναν τόσο παρεξηγημένο στο σημείο αυτό αυτοκράτορα.
      Κατά τον ίδιο αρχαιολόγο, «η απαγόρευση δεν φαίνεται να εφαρμόστηκε αυστηρά σε όλη την έκταση της Αυτοκρατορίας. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα η επανάληψή της 40-45 χρόνια αργότερα από τον Θεοδόσιο τον Β΄ στον Θεοδοσιανό Κώδικα (C.Th. XVI, 10,25). Στον ίδιο κώδικα, λίγο παρακάτω, (C.Th. XVI, 10,25), επιτρέπεται στους Χριστιανούς να μετατρέπουν τους αρχαίους ναούς σε Χριστιανικούς, πράγμα που σημαίνει ή ότι οι ναοί αυτοί ακόμη λειτουργούσαν, ή ότι είχαν εγκαταλειφθεί. Πάντως δεν είχαν καταστραφεί. Ενώ λοιπόν υπάρχει κρατική πολιτική για την επιβολή του Χριστιανισμού (πολιτική που άλλωστε εφαρμόστηκε αρκετά ήπια), δεν υπάρχει καμία πολιτική που να ενθαρρύνει την καταστροφή των αρχαίων ιερών. Αυτό που πράγματι έγινε είναι καταστροφές και ακρότητες σε τοπικό επίπεδο, από φανατικούς εκκλησιαστικούς και πολιτικούς παράγοντες, κυρίως εναντίον αγαλμάτων αρχαίων θεοτήτων με συνηθέστερο το φαινόμενο της ρινοκοπής και καταστροφής των προσώπων. (Φυσικά δεν πρέπει να θεωρούμε ότι κάθε κατεστραμμένο άγαλμα μαρτυρεί και Χριστιανικό βανδαλισμό. Πολλά καταστράφηκαν από άλλες αιτίες και πάρα πολλά μεταφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, για το στολισμό της καινούργιας πρωτεύουσας). Οι άνθρωποι αυτοί εξαγρίωναν τον όχλο, πράγμα όχι δύσκολο, αν σκεφθούμε ότι μόλις 75 – 80 χρόνια χώριζαν την εποχή αυτή από τους φοβερούς διωγμούς του Διοκλητιανού και Γαλερίου (+311) και 55 – 60 χρόνια από τον «ηπιότερο» διωγμό του Λικινίου (311 – 324). Τον εξαγριωμένο αυτόν όχλο τον εξαπέλυαν να κάψει και να καταστρέψει οτιδήποτε «εθνικό» έβρισκε μπροστά του. Αυτή όμως ουδέποτε υπήρξε πολιτική του Μεγάλου Θεοδοσίου, και όπως θα δούμε, όταν έγινε, προσπάθησε να το σταματήσει και να το θεραπεύσει».
      Σώζεται επίσης Λιβανίου Αντιοχέως, Λόγος προς Θεοδόσιον τον βασιλέα, «Υπέρ των Ιερών» (αρ. 30). Ο μεγάλος ρητοροδιδάσκαλος (314 – 393), επιφανής εκπρόσωπος της φθίνουσας Ελληνικής αρχαιότητας, διδάσκαλος και του αγίου Ιω. Χρυσοστόμου, έγραψε το 386 το κείμενο αυτό, απευθυνόμενος στον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Α΄ 379-395) και παραπονούμενος για τη στάση φανατικών μοναχών (της Αντιοχείας) έναντι των τεμενών (εθνικών ναών). Απεχθανόταν ιδιαίτερα τους «μελανειμονούντας» (Λόγ. 30,8). Εν τούτοις, Χριστιανοί νέοι, όπως ο Μ. Βασίλειος, Αμφιλόχιος Ικονίου και Ιωάννης ο Χρυσόστομος έγιναν μαθητές του. Χαρακτηριζόταν «μικρός Δημοσθένης». Για την κατανόηση της στάσης του απέναντι του Χριστιανισμού, ας σημειωθεί ότι ήταν συνεπής οπαδός της ειδωλολατρίας, θυσίαζε στις θεότητές της και μετερχόταν τα μαντεία. Είχε μυηθεί σε διάφορα εθνικά μυστήρια. Ο ιερός Χρυσόστομος τον ονομάζει «πάντων διεσιδαιμονέστατον» (ευσεβέστατον) (Εις Νεωτ. Χηρεύσασαν, 1). Πίστευε στην προσπάθεια του αυτοκράτορα Ιουλιανού και στην ανάσταση του ειδωλολατρικού κόσμου, μολονότι κατά την νεότητά του έδειξε τάσεις φιλοχριστιανικές. Τον επηρέασε όμως ο Ιουλιανός, όπως και αυτός επηρεάσθηκε από τον Λιβάνιο, του οποίου μελετούσε τα έργα και έγινε έμμεσα μαθητής του.
      Περί του έργου του Λιβανίου το οποίο επικαλούνται οι αρχαιολάτρες ως απόδειξη για τους δήθεν Χριστιανικούς βανδαλισμούς εξ’ αιτίας του διατάγματος του Θεοδοσίου, ο Αρχαιολόγος Άγγελος Χωρέμης παρατηρεί το εξής:
      «Ο λόγος του Λιβανίου «Υπέρ των Ιερών» δεν γράφτηκε λόγω ακροτήτων, που έγιναν εις εφαρμογήν του διατάγματος κατά της αρχαίας θρησκείας. Το διάταγμα εξεδόθη το 391 και το κείμενο του Λιβανίου γράφτηκε το 386, δηλαδή πέντε ολόκληρα χρόνια ενωρίτερα με άλλη ευκαιρία. (P. Petit, “Sur la date du “pro Templs” de Libanius”, στο Byzantion XXI (1951), fasc. I, 285-310). Ο Θεοδόσιος διόρισε ύπαρχο της Ανατολής κάποιον συμπατριώτη και φίλο του, τον Ίβηρα Μάτερνο Κυνήγιο. Ο άνθρωπος αυτός ήταν φανατικός θρησκόληπτος και έξαλλος. Υπεκίνησε πράγματι τον όχλο, επί κεφαλής του οποίου ήταν φανατικοί καλόγεροι, και άρχισαν να καταστρέφουν τα αρχαία ιερά, στην αρχή κυρίως τα μικρά και απροστάτευτα) ιερά της υπαίθρου και εν συνεχεία άρχισαν να μπαίνουν και να καταστρέφουν ιερά και μέσα στις πόλεις. Τότε ο Λιβάνιος γράφει τον περίφημο και ωραιότατο λόγο του «Υπέρ των Ιερών». Η αντίδραση του «θρησκόληπτου» Θεοδοσίου ήταν να… απαγορεύσει στους μοναχούς την είσοδο στις πόλεις, προστατεύοντας έτσι τα εθνικά ιερά των άστεων και όταν σε λίγο πέθανε ο Μάτερνος Κυνήγιος τοποθέτησε Ύπαρχο της Ανατολής τον σώφρονα εθνικό Ευτόλμιο Τατιανό, ο οποίος κατάφερε να ηρεμήσει τα πράγματα και να φέρει την καταλλαγή.
      Όλα αυτά μαρτυρούν ότι ουδέποτε υπήρξε επίσημη πολιτική του Θεοδοσίου η καταστροφή του αρχαίου κόσμου και μάλιστα με την μορφή των ακραίων βανδαλισμών, όπως λέγεται συνήθως. Μαρτυρούν επίσης το κύρος που είχε ο Λιβάνιος στον θεωρούμενο θρησκόληπτο βασιλέα, κύρος που φάνηκε και όταν με δύο ακόμα λόγους του, τους: «Προς Θεοδόσιον τον Βασιλέα επί ταις διαλλαγαίς» κατόρθωσε να σώσει την Αντιόχεια, η οποία είχε στασιάσει. Σ’ αυτήν την προσπάθεια είχε και την συνεπικουρία του επισκόπου Αντιοχείας Φλαβιανού, του οποίου τον λόγο φαίνεται ότι είχε γράψει ένας νεαρός Χριστιανός κληρικός, μαθητής του Λιβανίου, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Βλέπουμε λοιπόν, ότι και συνεργασία με Χριστιανούς είχε ο Λιβάνιος, όταν κοινοί στόχοι το επέβαλλαν».
      Παρατηρούμε ότι οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, ζούσαν τα πράγματα μέσα στη φυσικότητά τους, και όχι στο τεχνητό κλίμα αντιπαλότητας, που δημιουργούν οι φανατικοί παγανιστές των ημερών μας.
      Συνεχίζει ο κ. Χωρέμης: «Τα θρησκευτικά διατάγματα του Θεοδοσίου ανήκουν σε μια σειρά διαταγμάτων που αρχίζουν ήδη από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο και ολοκληρώνονται με τον Ιουστινιανό. Είναι διατάγματα που υποβοηθούν την, ούτως ή άλλως, εξελισσόμενη πορεία της Αυτοκρατορίας προς τον Χριστιανισμό. Άλλωστε κανέναν λαός δεν άλλαξε ποτέ την πίστη του, αν η πίστη αυτή δεν είχε ήδη ξεπέσει στην συνείδησή του και αν δεν ήταν έτοιμος ψυχικά να δεχθεί τη νέα θρησκεία. Στην πορεία αυτή προς τη νέα θρησκεία, υπάρχει αναμφισβήτητα κάποια πίεση εκ μέρους των Χριστιανών, αλλά όχι κρατικά κατευθυνόμενη βία.
      Δεν μαρτυρούνται διωγμοί σαν αυτούς, που είχαν υποστεί οι ίδιοι οι Χριστιανοί μερικές δεκαετίες πριν, ούτε βίαιοι εκχριστιανισμοί, όπως έγιναν τον καιρό του Καρλομάγνου, της Ισπανικής reconquista κ.ά. Μαρτυρούνται ακρότητες, συχνά άγριες, αλλά πάντα περιορισμένες τοπικά και χρονικά. Το περίεργο δεν είναι πως έγιναν ακρότητες, το περίεργο είναι πως δεν έγιναν μόνο τόσο λίγες μετά τα μαρτύρια που είχαν υποστεί οι Χριστιανοί.
      Εκτός από τους θρησκευτικούς λόγους, που επέβαλαν την έκδοση των διαταγμάτων, υπήρχαν και σοβαρότατοι πολιτικοί λόγοι. Οι μεγάλες πολυεθνικές αυτοκρατορίες πάσχουν έντονα από την απουσία συνεκτικού ιστού. Κατά καιρούς προσπάθησαν να αναπληρώσουν αυτήν την έλλειψη με διάφορους τρόπους, θεοποίηση του βασιλέως, πίστη στην βασιλεύουσα Δυναστεία κ.ά. Η Ρώμη βρήκε την λύση της θεοποίησης της ίδιας της πόλεως (θεά Ρώμη) και μετά την ίδρυση της αυτοκρατορίας, θεοποίηση του ιδίου του αυτοκράτορα. Συνεπώς ο υπήκοος της Αυτοκρατορίας μπορούσε να λατρεύει όποιους θεούς ήθελε υπό τον όρον ότι θα θυσίαζε και στην Ρώμη και στον Καίσαρα. Το σύστημα αυτό απέτυχε. Μέσα στο παρακμιακό θρησκευτικό κομφούζιο του τέλους του αρχαίου Ρωμαϊκού κόσμου η λατρεία της Ρώμης δεν έλεγε και πολλά πράγματα σε πληθυσμούς όπως οι Βρετανοί, οι Γαλάτες, οι Ίβηρες, οι Σύριοι, οι Έλληνες κ.ά., η δε λατρεία του Καίσαρος (με τις διάφορες Damnatio Memoriae) είχε εξευτελισθεί εντελώς. (Θαυμάσια εικόνα του θρησκευτικού αυτού κυκεώνα δίδει ο Δ. Ζακυθηνός στο: «Ιστορία του Βυζαντινού κράτους» Ι (395-1081), 10-11 Αθήνα 1953). Εν τω μεταξύ ο Χριστιανισμός διωκόμενος και βασανιζόμενος προχωρούσε, αγκάλιαζε όλους τους λαούς της Αυτοκρατορίας και τους έδινε μια κοινή πίστη και μια κοινή σωτηριολογική ελπίδα. Πρόσφερε έτσι, άθελά του ίσως (κατά θείαν οικονομίαν θα έλεγε ο πιστός), και στην αυτοκρατορία τον ισχυρό συνεκτικό ιστό, που τόσο χρειαζόταν για την επιβίωσή της.
      Μια σειρά Αυτοκρατόρων, από τον Μεγ. Κωνσταντίνο ως τον Ιουστινιανό, κατάλαβαν την αναγκαιότητα αυτή. Η αλλαγή πέτυχε και χάρισε στην γερασμένη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μια χιλιετή δημιουργική παράταση ζωής.
      Στα πλαίσια αυτής της διαδρομής πρέπει να κατανοήσουμε και τα θρησκευτικά διατάγματα του Θεοδοσίου».
      Μετά από όλα αυτά, είναι πλέον φανερή η πραγματική κατάσταση της Χριστιανικής πλέον Ρώμης, και είναι ακόμα πιο φανερή η διαστρέβλωση που κάνουν στην ιστορία οι νεοπαγανιστές, προσπαθώντας αφ’ ενός να διογκώσουν τα γεγονότα, για να φανούν «θύματα», και να κερδίσουν τη συμπάθεια του κόσμου. Όμως η ιστορία μιλάει καθαρά, μέσω των στοιχείων που υπάρχουν. Και η ίδια η ιστορία, αντί για θύματα, τους αναδεικνύει απατεώνες!

     • Ανώνυμος says:

      Ο δολοφόνος Ελλήνων «Μέγας Θεοδόσιος» των εβραιοχριστιανών, έκανε με βία αίματος το 379 νέα χρον. Καίσαρος, τον «Χριστιανισμό» επίσημη θρησκεία του Βυζαντινού κράτους. Κυνήγησε τους οπαδούς της «Θεογονίας» γνήσιους Έλληνες σαν εχθρούς του κράτους του και σαν εγκληματίες. Έκλεισε κατά προτροπή της Β΄ Οικουμενικής συνόδου των χριστιανών, τους αρχαίους ναούς της «Θεογονίας» και στην θέση τους, αφού τους τροποποίησε έδωσε αυτούς στους ορθοδόξους για τις τελετουργίες τους.Οι εβραίοχριστιανοί φανατίστηκαν πάρα πολύ από τους αρχηγούς των, Μητροπολιτών και Ιερέων και βάλθηκαν να καταστρέφουν ότι θύμιζε «Έλληνες το γένος και Ελληνικό πολιτισμό».Καταστράφηκαν «έργα τέχνης», αγάλματα θεών, ζωγραφιές θεών, ψηφιδωτά αγάλματα, σκεπάσθηκαν από Έλληνες για να μην καταστραφούν από τους «χριστιανούς» και αυτά, αρχαίοι ναοί μετατράπηκαν σε χριστιανικές εκκλησίες και 98% των αρχαίων συγγραμμάτων κάηκαν στην πυρά. – Έκαναν σφαγές στους γνήσιους Έλληνες οπαδούς της «Θεογονίας» στην Ελληνιστική Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.Δύο διαμαρτυρίες πού έγιναν για αυτή την σφαγή των Ελλήνων της «Θεογονίας» στην Αλεξάνδρεια πνίγηκαν στο αίμα των γνησίων Ελλήνων οπαδών της «Θεογονίας». Στην Αντιόχεια εβραιοχριστιανοί μισθοφόροι (μη Έλληνες) έσφαξαν μέσα στην πόλη όποιον θεωρείτο ότι δεν ήταν χριστιανός αλλά ενεργό μέλος της θρησκείας της «Θεογονίας». – Στην Θεσσαλονίκη σφάγιασαν οι «Χριστιανοί», πάνω από 7000 Έλληνες οπαδούς της «Θεογονίας» μέσα στον ιππόδρομο. Στην θέση αυτή αργότερα, οι Χριστιανοί για να μην θυμάται κανένας τα εγκλήματά τους, έκτισαν τον ναό του Αγίου Δημητρίου. Κάτω αυτού του ναού, βρίσκονται σήμερα τα αρχαία λουτρά και τα δώματα των αθλητών του ιπποδρόμου.Η Γενοκτονία 270.000 Ελλήνων το 961 από τους βυζαντινούς κατακτητές! ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΛΑΚΩΝΩΝ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΤΟΣ1345 ….ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ…….ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ»…..ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ Επιστήμονες λογαριάζουν την εξαφάνιση (θανάτωση) 20-30 εκατομμύρια γνησίων Ελλήνων της Θεογονίας, από το 314 μέχρι τώρα, κατά αρχάς με τον Ιουστινιανό, τον Θεοδόσιο και μετά, παραδίδοντας τους γνήσιους Έλληνες, στους μογγόλους τούρκους με την ρήση «καλύτερα τούρκου φέσι παρά τιάρα παπική» και «ου φονεύσεις»

     • Ανώνυμος says:

      528 μ.χ
      Ο κορυφαίος ανθέλληνας Γιουτπράβδα (Ιουστινιανός), καταργεί τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στις μέρες του εκδηλώνεται η περίφημη στάση του Νίκα. Οι δύο μεγάλες φατρίες του ιππόδρομου, οι Πράσινοι και οι Βένετοι, επιζητούσαν την παύση κάθε είδους διωγμού για θρησκευτικούς και λατρευτικούς λόγους. Με την αρχή της εξέγερσης πυρπόλησαν τις φυλακές, για να ελευθερώσουν τους κρατούμενους εθνικούς. Έπειτα έκαψαν τη «χαλκή πύλη» του παλατιού και την Αγία Σοφία. O αυτοκρατορικός στρατός, σε συνεργασία με το βαρβαρικό φύλο των (χριστιανών) Έρουλων, πνίγει την εξέγερση των Ελλήνων στο αίμα. 40.000 νεκροί αρχικά και εν συνεχεία γκρέμισμα ελληνικών ναών και κλείσιμο φιλοσοφικών σχολών. Η τελευταία ελπίδα του ελληνισμού είχε χαθεί. Ο Ιουστινιανός επιβάλλει ποινές θανάτου δια σταύρωσης, πυρός και βασανιστηρίων στους «εκ τους των ανοσίων και μυσαρών Ελλήνων κατεχομένους πλάνης». Συντάσσει τον «Ιουστινιάνειο κώδικα», μνημείο ανθελληνικού παροξυσμού.

     • Ανώνυμος says:

      330 μ.χ.Ο Κωνσταντίνος κλέβει όλους τους θησαυρούς και τα αγάλματα που βρίσκονται μέσα στα Ελληνικά ιερά για να διακοσμήσει την Κωνσταντινούπολη. Τον ίδιο χρόνο ο χριστιανικός όχλος, καίει στο Bayeux το ιερό του Βελλενού – Απόλλωνα και λυντσάρει τους ιερείς του.335 μ.χ.Ο Κωνσταντίνος καταστρέφει δεκάδες εθνικούς ναούς στη Μικρά Ασία και Παλαιστίνη ενώ διατάζει τη σταύρωση(!) όλων των εθνικών επιστημόνων, φιλοσόφων και ιερέων. Τότε μαρτύρησε και ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Σώπατρος. Ακολουθούν καταστροφές ελληνικών ναών και στη θέση τους κτίζονται χριστιανικές εκκλησίες.337 μ.χ.Ο Κωνσταντίνος, από τους πρώτους καταστροφείς του ελληνικού πνεύματος, παιδοκτόνος και συζυγοκτόνος πεθαίνει και η εκκλησία για το θεάρεστο(!) έργο του, ανακηρύσσει αυτόν και τη μητέρα του Ελένη Αγίους και Ισαποστόλους.

     • Ελεος! says:

      Τις απαντησεις σου τις πηρες απο 2 διαφορετικα ατομα..
      Βρισκεσαι σε συγχυση και παραλήρημα ταυτοχρονα…
      Και δεν πειθεις οσα σεντονια και να κανεις copy paste..
      Τις εχουμε διαβασει τις επιλεκτικες σας αποδειξεις, αλλες γραμμενες απο ομοιους σας και αλλες μισες και αποκομενες απο το υπολοιπο νοημα των συγγραφεων..
      Το μονο που εχεις ειναι τα διαταγματα των Αυτοκρατορων τα οποια βαση αδιασειστων ιστορικων δεδομενων δεν υλοποιηθηκαν ποτε..
      Τολμας και χαρακτηριζεις τις δικες μας πηγες δογματικες και κομμενες και ραμενες στα μετρα μας? Αυτο ειναι ιδιωμα των ανθρωπων του ιδους σου που ενω εχουν ορθανυχτα ματια κοιμουνται ορθιοι..
      Οπως και να εχει και οτι και να γραψεις τις πηρες τις απαντησεις σου..

     • Ανώνυμος says:

      Τις απαντησεις σου τις πηρες απο πολλες εγκυκλοπαιδειες οπως η (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2 Εκδοτική Αθηνών Ένα μνημειώδες έργο που αποτελεί μια υπεύθυνη, αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη πολιτική και πολιτιστική Iστορία από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Tο κείμενο της Iστορίας του Eλληνικού Έθνους συντάχθηκε από 300 ακαδημαϊκούς, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλους ειδικούς επιστήμονες, υπό την εποπτεία επιτροπής από διακεκριμένους και διεθνούς προβολής πνευματικούς ανθρώπους και με τη βοήθεια και συμπαράσταση ειδικών συμβούλων για κάθε περίοδο) Απο ιστορικους οπως Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος (1815 – 1891) ήταν ιστορικός που χαρακτηρίζεται από τους σύγχρονους ιστορικούς ως ο «πατέρας» της ελληνικής ιστοριογραφία…Απο πανεπιστημιακους οπως Ο Δημήτρης Λιαντίνης Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής…..Εσεις οι χριστιανοι οι παραποιητες της ιστοριας δεν εχετε ΦΙΛΟΤΙΜΟ διοτι αυτη η λεξη ειναι ελληνικη και εσεις δεν ειστε ελληνες.Ειστε το χειροτερο ανθρωπινο ειδος, αυτο που δεν τιμα τους προγονους του.

     • Ανώνυμος says:

      ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ [Ιουστινιανός Α´…Θρησκευτική πολιτική…, από νωρίς (το 529), έλαβε σκληρά μέτρα κατά των εναπομεινάντων ειδωλολατρών, και έκλεισε την περίφημη Ακαδημία Πλάτωνος. Περιόρισε με νομοθετικά μέτρα τα δικαιώματα των Εβραίων, και συνέτριψε με σκληρότητα την εξέγερση των Σαμαριτών. Ακόμα καταδίωξε τους μανιχαϊστές, οι οποίοι, λόγω της συσχέτισής τους με την εχθρική Σασσανιδική Περσία, υπέφεραν ιδιαίτερα.] https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%91%C2%B4#.CE.98.CF.81.CE.B7.CF.83.CE.BA.CE.B5.CF.85.CF.84.CE.B9.CE.BA.CE.AE_.CF.80.CE.BF.CE.BB.CE.B9.CF.84.CE.B9.CE.BA.CE.AE

     • Ανώνυμος says:

      ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ Θεοδόσιος Α΄Η θρησκευτική πολιτική του..Την ίδια εποχή κατά τον ιστορικό Σωκράτη, καταστραφήκαν πολλοί ναοί των εθνικών και ειδωλολατρών, κατά κύριο λόγο στην Αίγυπτο και τη Συρία, ενώ πολλοί άλλοι μετατράπηκαν σε χριστιανικούς ναούς. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%84#.CE.97_.CE.B8.CF.81.CE.B7.CF.83.CE.BA.CE.B5.CF.85.CF.84.CE.B9.CE.BA.CE.AE_.CF.80.CE.BF.CE.BB.CE.B9.CF.84.CE.B9.CE.BA.CE.AE_.CF.84.CE.BF.CF.85

     • Ανώνυμος says:

      Ειναι γνωστο αγραμματο τεκνο μου οτι καθε δραση εχει και την αναλογη αντιδραση,μεσω της οποιας θα σε αναμορφωσω εξαγοντας απο τη νευροφυτική δομή του μυαλού σου ολα τα παρασιτικα ζωωδη ενστικτα του σκοταδισμου μεταμορφωνοντας σε απο λυκο σε προβατο οπως αρμοζει σε εναν χριστιανο ωστε οταν σε ραπιζει ο διαολος να γυρνας και το αλλο μαγουλο για να μην πρηστεις μονοπαντα.Τα γεγονοτα ομως δειχνουν οτι συντομα το μπαζουκα της νεας ταξης πραγματων θα βρει στοχο το αδειο κεφαλι σου και θα καταληξεις στους σκουπιδοτενεκεδες nwo απο οπου οι ανακυκλωτες της νεας ταξης θα εξαγουν την συνειδηση σου απο το αχαρο κεφαλι σου και θα την εισαγουν σε εναν σκυλο ωστε να γινεις πιστος στα νεα αφεντικα σου.

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Γιατρέ, οι ίδιοι οι αρχαίοι δεν σέβανταν τα ιερά τους. Παραδείγματα; 1) Οι Εθνικοί αναφέρουν την καταστροφή ναών και αγαλμάτων από τους Χριστιανούς αυτοκράτορες, αλλά τηρούν σιωπή ιχθύος για τα αγάλματα και τα χρυσάφια που οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες (θεοί – άνθρωποι όλων των Εθνικών ακόμη και των Ελλήνων βλέπε Σπάρτη κ.α.) άρπαξαν από όλους τους ναούς της Ελλάδας για να στολίσουν στην Ρώμη παλάτια, ιππόδρομο, αγορές, και τους Εθνικούς τους ναούς (π. χ. τον ναό της Ήρας της Σάμου που ληστεύτηκε από τους Ρωμαίους Εθνικούς, αρχίζοντας από τον Γάιο Λικίνιο Ουήρο και όλους του άλλους μετέπειτα ύπατους αλλά και μερικούς αυτοκράτορες, όπως ο Νέρων. Άλλο παράδειγμα αποτελεί η καταστροφή των ιερών της Δωδώνης κατά τις πρώτες εκστρατείες των Ρωμαίων στην Ελλάδα. Ήταν δε τόσο πολλά τα λάφυρα από τους ναούς ώστε από εκείνη την στιγμή όλοι οι ρωμαίοι στρατηγοί θα γίνουν παντελώς άπληστοι στις στρατιωτικές εκστρατείες τους) . Αυτοί γιατί δεν κατηγορούνται από τους Εθνικούς ως ανθέλληνες; Μήπως επειδή τιμούσαν και εκείνοι τους ίδιους Εθνικούς – Ολύμπιους θεούς;
      Όλα τα στοιχεία, που καταγράφονται παρακάτω, παρουσιάζονται για να φανερωθεί το μεγάλος λάθος που κάνουν όσοι νέο-Εθνικοί κατηγορούν τους Χριστιανούς για καταστροφές αρχαίων μνημείων. Αν οι ίδιοι οι Εθνικοί της αρχαιότητας τα καταστρέφανε χωρίς καμιά τύψη, θρησκευτική ή καλλιτεχνική, που τα πίστευαν και τα λάτρευαν, σε τι είναι χειρότεροι από αυτούς οι Χριστιανοί, που στο κάτω – κάτω όλα αυτά τα θεωρούσαν είδωλα ψεύτικων θεών ή αληθινών δαιμόνων; Ίσως κάποιος εδώ να παρατηρήσει, ότι οι περισσότερες από αυτές τις καταστροφές, έγιναν κατά ανδριάντων Τυράννων από τον λαό, που οι Τύραννοι αυτοί είχαν ταλαιπωρήσει για χρόνια. Όμως και εδώ, όσοι το λένε αυτό ως δικαιολογία, ξεχνούν, ότι και οι Χριστιανοί βασανίστηκαν, διωχτήκαν και σκοτώθηκαν για τρεις συνεχόμενους αιώνες, από τους Τυράννους αυτοκράτορες – θεούς των ειδωλολατρών. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν, όταν οι Χριστιανοί ελευθερώθηκαν από αυτή τη φριχτή καταπίεση τριών αιώνων, από την τυραννία των ειδωλολατρών και των θεών τους, να ξεσπάσουν πάνω στους ανδριάντες τους; εξάλλου μήπως αυτοί οι Χριστιανοί δεν ήσαν ούτως ή άλλως οι πρώην Εθνικοί; Ας σημειωθεί εδώ πως οι αρχαίοι Ειδωλολάτρες, καταστρέψανε όλους τους ανδριάντες των τυράννων τους. Οι Χριστιανοί μόνο τους λατρευτικούς, και σπάνια όσα αγάλματα ήταν για στόλισμα. Μάλιστα, πολλά από αυτά τα αγάλματα, τα διατήρησαν, και τα θαύμαζαν σε πλήθος πόλεων για την τέχνη τους, για πολλούς αιώνες. Για παράδειγμα το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία, έργο του Φειδία, δεν καταστράφηκε, όπως δεν καταστράφηκαν και τα ιερά του χώρου της Ολυμπίας. Αντίθετα το άγαλμα μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, για να διακοσμήσει την πρωτεύουσα του κράτους (όπως είχε μεταφερθεί εκεί και το άγαλμα του Απόλλωνα, και πλήθος άλλων αγαλμάτων). Το πρόβλημα λοιπόν ήταν η λατρεία των ειδώλων, και όχι η τέχνη. Αυτό που απορρίφθηκε, δεν ήταν η επιστήμη, η τέχνη και η διανόηση, αλλά το ειδωλικό Πάνθεο, «ό,τι εις δαίμονας φέρει», κατά την επισήμανση του Αγ. Γρηγόριου του Θεολόγου (Επιτ. Εις τον Μ. Βασίλειον, κεφ. 11). Καταστροφές πολλών αγαλμάτων έγιναν κατά την διάρκεια της εικονομαχίας αλλά τότε κατεστράφησαν και Χριστιανικές εικόνες. Σίγουρα ελεεινές πράξεις έγιναν και από «χριστιανούς» αλλά αυτό δεν είναι λόγος αλλαγής της πίστης. Ο καθείς είναι υπεύθυνος έναντι του Θεού για τις πράξεις του. Και ο Θεός παραμένει ο ίδιος (για τις θρησκευτικές διαφορές εικόνας και αγάλματος βλέπε σελίδα Εθνικός).

      Το 498 π.Χ. (Ηρόδοτος: Ιστορίαι,, Ερατώ 19) κατά την διάρκεια της Ιωνικής επανάστασης ο αρχαιότερος βωμός και ο ναός των Ιώνων, που είναι αφιερωμένος στον Απόλλωνα, ο οποίος ονομάζεται στην Μίλητο και «Διδυμαίος», καταστρέφεται, οι θησαυροί του καταλήγουν στους Πέρσες και οι λιγοστοί επιζώντες σύρονται αιχμάλωτοι στα Σούσα ενώ κατά άλλη εκδοχή το ιερό καταστράφηκε από τον Ξέρξη, αλλά προ της καταστροφής οι Βαγχίδες παραδίδουν τους θησαυρούς στους Πέρσες και καταφεύγουν σε περιοχή της Κεντρικής Ασίας για να αποφύγουν τις συνέπειες της άνευ όρων ιεροσυλίας (Αριστοφάνης: Λυσσιστράτη [Σχόλια] 1283 και Στράβων: Γεωγραφικά, xiv, 634). Ο οικισμός των βραγχιδών εντοπίζεται στην βακτρία, στην διαδρομή από τα Βάκτρα προς την Ταρμίτα, πριν από τον ποταμό Ώξο και παρά την παράδοση του στον Μ. Αλέξανδρο το 329 π.Χ., όπως καταγράφει ο Κούρτιος, η ευθύνη για την τύχη του παραδίδεται στους Μιλήσιους μισθοφόρους του εκστρατευτικού σώματος, οι, οποίοι για τον εξιλασμό της ιεροσυλίας, και παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι δεν μιλούν πλέον με άνεση ελληνικά, εξοντώνουν τους πάντες και ανασκάπτουν τον οικισμό, καταστρέφοντας τα πάντα (Quintus Curtius: Historiae Alexandrii, xii, 28 – vii, 35) (Ιχώρ, τεύχο 37, άρθρο «Οιωνοσκοπία, η διάγνωση του μέλλοντος, σελίδες 44 – 45)
      Το 307 π.Χ. οι Αθηναίοι μετά την εκδίωξη τού Δημητρίου τού Φαληρέως, γκρέμισαν 360 αγάλματά του κατά τον Πλίνιο, και έλυωσαν τα μεταλλικά, και τα έκαναν ακόμα και δοχεία νυκτός («κατέσπασαν και κατεχώνευσαν ένιοι δε και προστιθέασιν και εις αμίδας» Γεωγραφικά C398. Naturalis Historia, XXXIV, 12). Κατά τον Δίωνα τον Χρυσόστομο, οι ανδριάντες που καταστράφηκαν ήταν 1500. Την ίδια τύχη είχαν και οι ανδριάντες τού Φιλίππου τού Μακεδόνος, τού πατρός τού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τους γκρέμισαν και με αυτούς έφτιαξαν ουροδοχεία. Ετόλμησαν δε και Φιλίππου τής Μακεδονίας αμίδας κατασκευάσαι. Αθηναίοι μεν ουν τής εικόνος ούρον κατέχεον, εκείνοι δε τής πόλεως αίμα και τέφραν και κονίαν» (Κορινθιακά 41).
      Ο Ξέρξης κατά την εισβολή στην Ελλάδα, στο πέρασμά του πυρπόλησε ή λεηλάτησε όλα τα μνημεία και καλλιτεχνήματα. Κατά την κάθοδό του προς τη Βοιωτία και την Αττική, ένα τμήμα τής στρατιάς του στάφηκε προς τους Δελφούς για λαφυραγωγία. (Ηρόδοτος Η΄ 34) «Πλούσιον θυσαυροίσι και αναθήμασι πολλοίσι κατεσκευασμένον…και τούτο το ιερόν συλήσαντες ενέπρησαν». (Ηρόδοτος Η΄ 33). Στην Αθήνα οι Πέρσες εσύλησαν όλους τους ναούς και πυρπόλησαν την Ακρόπολη «το ιερόν συλήσαντες ενέπρησαν πάσαν την Ακρόπολιν» (Ηρόδοτος Θ΄ 53). Ο Μαρδόνιος εγκαταλείποντας την Αττική, πυρπόλησε την Αθήνα και κατεδάφισε ό,τι είχε απομείνει όρθιο από τα τείχη, τα ιερά και τις κατοικίες «υπεξεχώρεε εμπρήσάς τε Αθήνας και εί κού τι ορθόν ήν τών τειχέων ή τών οικημάτων ή τών ιερών» (Ηρόδοτος Θ΄ 13). Γιατί όμως όλες αυτές οι καταστροφές από τους Πέρσες; Ο Ηρόδοτος γράφει ότι οι καταστροφές Ελληνικών μνημείων και έργων τέχνης αποτελούσαν Περσική ΕΚΔΙΚΗΣΗ για τον εμπρησμό τού ναού τής Κυβήβης κατά την άλλωση τών Σάρδεων από τους Έλληνες τής Ιωνίας το 499 π.Χ.
      Κατά τον Φωκικό πόλεμο (348 π.Χ.) οι Φωκιείς μετά την ήττα τους από τους Θηβαίους, κατέφυγαν ικέτες στον ναό τού Αββαίου Απόλλωνος. Αλλά οι Θηβαίοι τους έκαψαν μαζί με το ιερό και τα έργα τέχνης, για δεύτερη φορά μετά τους Μήδους (Παυσανίας Χ, 35,3).
      Μετά τον πόλεμο των Ηλείων κατά τών Λακεδαιμονίων, ο Ναός της Ήρας στην Ολυμπία έπαθε ζημιές στη στέγη. (Παυσανίας 5.20.4-5).

      Το αρχαίο τείχος [της Ελληνιστικής περιόδου της Πάρου] με εντοιχισμένα αρχιτεκτονικά μέλη [γείσα] του ναού του Πυθίου Απόλλωνα. Ο ναός καταστράφηκε κατά το τέλος της Ελληνιστικής περιόδου μαζί με άλλα οικοδομήματα και το οικοδομικό τους υλικό χρησιμοποιήθηκε για να ενισχυθεί το τείχος της πόλης. (Πηγή: Περιοδικό Αρχαιολογίας – Ιστορίας των Πολιτισμών «Corpus», τεύχος 43, ʼρθρο «Πάρος, νέα σημαντικά ευρήματα», Γιάννος Κουράγιος – Σοφία Λετοράτου, Αρχαιολόγοι της ΚΑ’ ΕΠΚΑ Κυκλάδων, σελίδα 70, 71)

      To 219 π.Χ., οι Αιτωλείς, με επικεφαλής τον Σκόπα, εισβάλλουν στη Μακεδονία, κυριεύουν το Δίον, παραδίδουν στο πυρ τις στοές γύρω από τον ναό, και ανατρέπουν όλους τους ανδριάντες. «Ενέπρησε τας στοάς τας περί το τέμενος και τα λοιπά διέφθειρε των αναθημάτων, έτρεψε δε τας εικόνας των βασιλέων απάσας» (Πολύβιος, Ιστορίαι, Δ΄ 62, 2-3).
      Τον ίδιο χρόνο, (219 π.Χ.), ο στρατηγός των Αιτωλών Δωρίμαχος, πυρπόλησε το ιερό της Δωδώνης, κατάστρεψε τα αναθήματα, και «κατέσκαψε την ιεράν οικίαν». (Πολύβιος, Ιστορίαι, Δ΄ 67,3).
      Με τη σειρά τους οι Μακεδόνες (υπό τον Φίλιππο Ε΄), εισβάλλουν στο Θέρμον και επιδίδονται σε χειρότερες βαρβαρότητες. Μετά τη λεηλασία της περιοχής, πυρπόλησαν τις στοές των ναών και κατέστρεψαν τα αφιερώματα, που ήταν πολύτιμα έργα εξαιρετικής τέχνης «όντα πολυτελή ταις κατασκευαίς και πολλής επιμελείας ένια τετευχότα και δαπάνης». Ξεθεμελίωσαν τα κτίρια, γκρέμισαν τα αγάλματα που υπολογίζονταν σε δύο χιλιάδες, και προχώρησαν στον θρυμματισμό τους, εκτός από εκείνα που στο βάθρο είχαν εγχάρακτα τα ονόματα των θεών, από ευλάβεια ή φόβο «Ανέτρεψαν δε τους ανδριάντας όντας ουκ ελάττους δισχιλίων» (Πολύβιος Ιστορίαι, Ε΄ 9). Όλα αυτά έγιναν με εντολή του Φιλίππου και των συνεργατών του «τους περί αυτόν φίλους», που πίστευαν ότι ενεργούν «δικαίως και καθηκόντως». Κατά τον Μεγαλοπολίτη ιστορικό, η καταστροφές αυτές, δεν αποτελούν βάρβαρες πράξεις «αναγάζουσιν οι του πολέμου νόμοι και τα τούτου δίκαια». (Πολύβιος Ιστορίαι, Ε΄ 11, 3).
      Το 201 π.Χ., ο Φίλιππος εισβάλλει στη Μ. Ασία, κυριεύει την Πέργαμο όπου ηγεμόνευε ο Άτταλος Α΄, και με λυσσώδη οργή «λυττώντι τω θυμώ», (όπως γράφει το Πολύβιος), καταστρέφει μνημεία και έργα τέχνης. «Εις τα των θεών έδη και τεμένη διετίθετο την οργήν» Δεν αρκείται όμως στον εμπρησμό και την κατακρήμνιση των ναών, των βωμών και των αγαλμάτων. Κατασυντρίβει και τους λίθους για να μην ξαναχτιστούν τα ξεθεμελιωμένα ιερά «προς το μηδέν ανασταθήναι των κατεφθαρμένων». Πελέκησε ακόμα και τα ιερά άλση. (Πολύβιος Ιστορίαι ΚΑ΄ 1).
      Το 200 π.Χ., ο Φίλιππος πάλι, κατέστρεψε και τα έργα τέχνης της Αττικής κατά την εισβολή του. Όπως κατήγγειλαν οι Αθηναίοι στο συνέδριο των Αιτωλών (στο Θέρμον), θρήνισαν για τον χαλασμό του τόπου τους, για τον αφανισμό της σοδειάς, την κατεδάφιση των σπιτιών και τη λαφυραγωγία. Αλλά εκείνο που τους συγκλόνισε και τους εξαγρίωσε, γράφει ο Λίβιος, ήταν οι βέβηλες και ανίερες πράξεις του Μακεδόνα μονάρχη. Το γκρέμισμα των μνημείων, η βεβήλωση των ιερών, η καταπάτηση κάθε θείου και ανθρώπινου νόμου. «Κατέστρεψε τα προγονικά ιερά που στόλιζαν και τον μικρότερο δήμο (της Αττικής), πυρπόλησε ΟΛΟΥΣ τους ναούς, ακρωτηρίασε τα αγάλματα των θεών που κατάκεινται σήμερα ανάμεσα στις γκρεμισμένες πύλες των ναών» (Λίβιος Τίτος Ρωμαϊκή ιστορία ΧΧΧΙ, 30).
      Στα τέλη της αρχαϊκής εποχής, μετά τον οστρακισμό του τυραννόφιλου Ίππαρχου Χάρμου, οι Αθηναίοι έλειωσαν τον ανδριάντα του, κατασκεύασαν μεταλλική στήλη και χάραξαν επάνω τον νόμο κατά των εχθρών της πόλης (Λίβιος Ρωμαϊκή ιστορία ΧΧΧΙ,44). Για τους ίδιους λόγους, με αξίωση των δημοκρατικών πολιτών, καταστρέφεται το άγαλμα του τελευταίου βασιλιά της Κυρηναϊκής Αρκεσίλαου Δ΄, υποτελούς των Περσών.
      Μετά τη μάχη των Πλαταιών, οι Έλληνες αφιέρωσαν στον δελφικό Απόλλωνα ένα χρυσό τρίποδα τοποθετημένο πάνω σε χάλκινο κίονα με τρικέφαλο περιελισσόμενο δράκοντα. Γράφει ο Ηρόδοτος: «Ο τρίπους ο χρύσεος ανετέθη ο επί του τρικαρήνου όφιος του χαλκέου επιστεώς άγχιστα του βωμού» (ΙΧ, 81). Και ο Παυσανίας γράφει: «Εν κοινώ δε ανέθεσαν από έργου του Πλαταιαίσιν οι Έλληνες χρυσούν τρίποδα δράκοντι επικείμενον χαλκώ». «Τον είδα με τα μάτια μου!» Γράφει ο περιηγητής. «… έλειπε όμως ο χρυσός τρίποδας». Τον είχαν αρπάξει «οι Φωκέων ηγεμόνες» (Χ, 13,9). Στη βάση της κολώνας, ο στρατηγός των Σπαρτιατών Παυσανίας, χάραξε ένα αλαζονικό επίγραμμα με το όνομά του «Ελλήνων αρχηγός, επεί στρατόν ώλεσε Μήδων, Παυσανίας Φοίβω μνήμ ανέθηκε τόδε». Αυτό εξόργισε τους άλλους Έλληνες, που έσβησαν το όνομά του, και χάραξαν τα ονόματα των πόλεων που πολέμησαν κατά των Περσών εισβολέων, μια και οι Σπαρτιάτες χάριν της ειδωλολατρικής θρησκείας δεν πολέμησαν κατά των Περσών.
      Παραμονές της εκστρατείας στη Σικελία, στην Αθήνα με διοργανωτή των βανδαλισμών (πιθανότατα) τον Αλκιβιάδη, λαϊκή εξέγερση καταστρέφει τις ορθογώνιες μαρμάρινες στήλες με το κεφάλι τού Ερμή στην κορυφή. «Περιεκόπησαν τα πρόσωπα» γράφει ο Θουκιδίδης. Τις στήλες αυτές, τις τοποθετούσαν στις αυλόπορτες των σπιτιών και στους ναούς «και εν ιδίοις προθύροις και εν ιερείς» (ΣΤ΄ 27,28).
      Το 356 π.Χ. ο Ηρόστρατος «ενέπρησε» τον ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο. Υποβλήθηκε σε βασανιστήρια και ισχυρίσθηκε ότι με την πράξη του αυτή φιλοδοξούσε να κερδίσει την αθανασία (Κυριάκου Σιμόπουλου η λεηλασία και η καταστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων» Εκδόσεις Στάχυ Αθήνα 2003, σελ. 116).
      Ο Διαγόρας ο άθεος ο Μήλιος (σοφιστής και ποιητής), χρησιμοποίησε ως καύσιμη ύλη ένα ξύλινο άγαλμα του Ηρακλή. Και καθώς το ξόανο καιγόταν, έλεγε ο Διαγόρας: «Έλα, κάνε τώρα τον δέκατο τρίτο άθλο σου και βράσε το ζουμί στη χύτρα μου!». Ήταν επικηρυγμένος από τους Αθηναίους το 416 π.Χ. με τεράστιο ποσό (ενός ταλάντου) επειδή ήταν άθεος, και καταδικάστηκε σε θάνατο το 415 π.Χ. (Αριστοφάνη Όρνιθες, στ. 1071 – 1072).
      Οι Έλληνες της Σικελίας, αγανακτισμένοι από τα εγκλήματα του Ρωμαίου επάρχου Verres που απογύμνωσε όλες τις πόλεις από τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς, ανέτρεψαν όλους τους ανδριάντες του, όπως μαρτυρεί ο Κικέρων. (Actio ΙΙ, 154). Οι κάτοικοι του Ταυρομενίου, ανέτρεψαν το άγαλμα του Verres και άφησαν το βάθρο για καταισχύνη. Στην αγορά της Τυνδαρίδος, γκρέμισαν το άγαλμά του, και άφησαν από το άλογο πάνω στο οποίο βρισκόταν. Στις Συρακούσες το ίδιο, ανατράπηκαν όλα του τα αγάλματα.
      Σε άλλη περίπτωση, μόλις ο ανθύπατος της Μακεδονίας L. Calpurnius Piso έφυγε από την επαρχία, ο λαός της πόλης γκρέμισε τα αγάλματά του σε ένα άγριο ξέσπασμα οργής. (Κικέρων, In L. Pisonem, XXXIV).
      Μερικοί οχλοκρατικοί βανδαλισμοί Ελλήνων ειδωλολατρών κατά μνημείων, που διασώθηκαν επειδή καταγράφηκαν, (μόνο στους Ελληνιστικούς χρόνους), είναι τουλάχιστον 60. (Dieter Metzler, Bildersturme und Bilderfeindlichkeit in der Antike (στο Martin Warnke, Bildersturm. Die Zesturung des Kunstwerks, Frankfurt 1988, σ. 15). Δυόμισι περίπου αιώνες μετά τις Περσικές καταστροφές στην Ελλάδα, ο Μέγας Αλέξανδρος παραδίδει στις φλόγες τα ανάκτορα και τα μνημεία τής Περσέπολης. Οι συνθήκες τής καταστροφής ήταν οι εξής:
      Ο Μέγας Αλέξανδρος, υιός του Δία και θεός ο ίδιος, γλεντοκοπούσε στην Περσέπολη, όπως ιστορεί ο Διόδωρος Σικελιώτης, εορτάζοντας τη νίκη μαζί με αυλικούς και πόρνες που ακολουθούσαν το εκστρατευτικό σώμα στην Ασία. Κι ενώ διασκέδαζαν «εν κραιπάλη», «και δη ποτε τών εταίρων ευωχουμένων και τού μεν πότου προβαίνοντος, τής δε μέθης προϊούσης» μια εταίρα από την Αττική, η Θαϊς, καλεί τον Αλέξανδρο να βγουν όλοι έξω, και να κάψουν τα παλάτια με τα περίφημα Περσικά μνημεία. Η πρόταση τους ενθουσίασε «δια την μέθην αλόγως μετεωριζομένους». Σχημάτισαν Διονυσιακή πομπή «επινίκιον κώμον Διονύσω» με πυρσούς, αυλούς, σύριγγες και τραγουδίστριες. Και επικεφαλής ο Αλέξανδρος με τη Θαϊδα, την εταίρα «Προήγεν ο βασιλεύς επί τον κώμον καθηγουμένης τής πράξεως Θαϊδος τής εταίρας». Πρώτος ο Αλέξανδρος πετάει την αναμένη δάδα «αύτη δε μετά τον βασιλέα πρώτη την δάδα καιομένην ηκόντισε εις τα βασίλεια». Και αμέσως τα περίλαμπρα κτίρια, τα μνημεία τής πρωτεύουσαν και τα καλλιτεχνήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες «ο περί τα βασίλεια τόπος κατεφλέχθη δια το μέγεθος τής φλογός». (ΙΖ΄ 72).

      2) Παρά τους φανατισμούς οι ανώτεροι σε μόρφωση Χριστιανοί, όπως οι τρεις Ιεράρχες (Γρηγόριος, Βασίλειος, Χρυσόστομος) τιμούσαν τους Εθνικούς και έτρεφαν βαθύ σεβασμό για τον Λιβάνιο. Ο επίσκοπος Κυρηναϊκής Συνέσιος ήταν μαθητής της Υπατίας (Εθνική φιλόσοφος της Αλεξάνδρειας) με την οποία είχε πάρα πολύ καλές και εγκάρδιες σχέσεις και ζούσε σαν αρχαίος φιλόσοφος
      3) Τα επιγράμματα του Ζ΄ & ΣΤ΄ αιώνα και οι φιλοσοφίες του Ιωάννου του Δαμασκηνού δείχνουν τι στενές σχέσεις με την αρχαία φιλοσοφία
      4) Προηγήθηκαν οι διώξεις εναντίων των Χριστιανών επί 3 αιώνες (μέχρι ίδρυσης Κων/πολης 330 μ.Χ. από τον Κωνσταντίνο). Στις διώξεις που γίνονταν στον ελλαδικό χώρο συμμετείχαν και «άναβαν» τα αίματα οι Εθνικοί πολίτες (Έλληνες και μη). Μάλιστα υπήρχαν περιπτώσεις που διώξεις γίνονταν στην Ελλάδα από Ρωμαίους και Έλληνες Εθνικούς, ενώ δεν γίνονταν στην Ρώμη.
      5) Προτού ακόμη υπάρξει «Βυζάντιο» και όταν ο ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός έφτασε στην Αθήνα, ο όχλος εξεγέρθηκε ενάντια των Χριστιανών και Έλληνες αδελφοί Εθνικοί σκότωσαν Έλληνες αδελφούς Χριστιανούς. (ανυπόστατη και γελοία η κατηγορία για διαχωρισμό «Εθνικών Ελλήνων» και «Χριστιανών Βυζαντινών» καθόσον οι Εθνικοί αποκρύπτουν έντεχνα την Ελληνιστική περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα τελεί σε Ρωμαϊκή κατοχή και οι Έλληνες Χριστιανοί διώκονται από τους ρωμαίους με την βοήθεια και Ελλήνων Εθνικών.)
      6) Οι «Χριστιανοί» είναι άνθρωποι και πέφτουν και αυτοί σε αμαρτίες και λάθη, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μισούσαν καθετί αρχαίο Ελληνικό, ούτε ότι είχαν ανθελληνικά αισθήματα. Απόδειξη τα πανεπιστήμια του Βυζαντίου με την διδασκαλία γύρω από την Ελληνική σοφία, καλλιτεχνική, γράμματα κ.λ.π. (Η βία βέβαια δεν περικλείεται στο Χριστιανικό πνεύμα. Αλλά ανθρώπινα τα λάθη). Το ότι όμως οι «Χριστιανοί» έκαναν λάθος ως άνθρωποι, δεν μειώνει καθόλου την Θεϊκή Υπόσταση του Χριστού.
      7) Ο σεβασμός που είχαν οι Χριστιανοί προς τους αρχαίους Έλληνες φαίνεται και από το ότι οι αρχαίοι φιλόσοφοι μετατρέπονταν σε Άγιους (βλέπε αγιογραφίες Αρχαίων σοφών ) ενώ ουδέποτε χριστιανός ηρωποιήθηκε στο κίνημα του νεοπαγανισμού.
      8) Ακόμη και οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες μεταξύ τους, και αυτοί ως άνθρωποι, μίσησαν και σκότωσαν πολλές φορές αλλήλους όπως στους πελοποννησιακούς πολέμους αλλά και σε χιλιάδες άλλες μικρές συγκρούσεις για ταπεινά συμφέροντα. Αυτοί ήταν ανθέλληνες; Το μαντείο το Δελφών βρέθηκε ανάμεσα σε διαμάχες για την κατοχή του μεταξύ Φωκαίων και Αθηναίων που ξεκίνησαν το 448 π.Χ. («κλασικοί χρόνοι») μέχρι και το 339 π.Χ. με πόλεμο των Αμφισσέων. Το 356 π.Χ. για να πληρώσουν του μισθοφόρους τους σφετερίστηκαν τα χρήματα του ναού και κατόπιν τον έκαψαν. Μάλιστα για να ξεπλυθεί η ιεροσυλία οι Μακεδόνες αφού νίκησαν τους Φωκείς, έπνιξαν 3000 αιχμάλωτους στην θάλασσα. Υπήρξαν επίσης καταστροφές για τις οποίες έγινε προσπάθεια να αποκατασταθούν, αλλά όχι εντελώς μέχρι το 329 π.Χ. Κατόπιν αυτών των καταστροφών ακολούθησαν και άλλες, όπως από τους Ρωμαίους (Σύλλας το 86 π.Χ. που μεταφέρει τα πολύτιμα αναθήματα για να καταλάβει την Αθήνα) Θράκες (83 π.Χ. μερική καταστροφή μαντείου), Νέρων (μεταφορά 500 Αγαλμάτων στην Ρώμη), όπως βεβαίως και ο Μ. Κωνσταντίνος που μετέφερε πλήθος καλλιτεχνημάτων για να στολίσει την Κων/πολη. Καταστροφές δεν έκαναν μόνο οι «Χριστιανοί» αλλά όλοι οι άνθρωποι.. Οι Εθνικοί λοιπόν δεν είναι αναμάρτητοι, ούτε οι Χριστιανοί αποκλειστικά, και κανείς άλλος, κάνουν κακό.
      9) Κάποτε σε μια τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάσθηκε ο Μάριος Βερέττας και αιτιολόγησε τις καταστροφές κατά τις προ του Βυζαντίου εποχές με το σκεπτικό ότι «αυτές οι καταστροφές αποτελούν εσωτερική ελληνική διαμάχη και συνεπώς είναι αποδεκτές…». Δηλαδή πώς μπορεί να είναι αποδεκτές οι καταστροφές που υπέστησαν οι Αργείοι και οι Κορίνθιοι από τους Σπαρτιάτες, από την πλευρά των μέσων Αργείων και Κορίνθιων πολιτών της εποχής εκείνης; Είναι συνετό και λογικό να συνάγουμε το συμπέρασμα σήμερα, ότι επειδή πρόκειται για καταστροφές μεταξύ ομοεθνών, συνεπώς δεν αποτελούν και βίαιες πράξεις ενάντια στον πολιτισμό και την ευημερία;
      10) Ήδη από Θεοδοσίου Β΄ 423 μ.Χ. υπάρχει διάταγμα για μη καταστροφή ναών και έργων τέχνης στο Βυζάντιο
      11) Όσο αναφορά τους αρχαίους ναούς, πρέπει να λεχθεί ότι πολλές εκκλησίες κτίστηκαν πάνω από τα θεμέλια τους αν και όχι όμως και όλες. Αλλά σε αυτό συνέβαλε και ο ίδιος ο απλός κόσμος, και όχι μόνο «κάποιοι αρχιερείς και ρασοφόροι» όπως υποστηρίζεται. Μέγιστο κομμάτι του ελληνικού λαού με την θέλησή του βαπτίζονταν στην Χριστιανική πίστη. Γιατί μπορεί από την μια, κάποιες στιγμές του Βυζαντίου να υπήρχαν απαγορεύσεις και καταστροφές αλλά από την άλλη υπήρχαν και θέληση για διατήρηση του αρχαίου πνεύματος καθότι πάρα πολλοί Χριστιανοί ήταν Έλληνες. Έτσι στην αρχή στους αρχαίους ναούς χαράσσονται σταυροί ώστε να «εξαγνιστούν» και να τελούνται λειτουργίες. Αργότερα όμως τους εγκατέλειψαν και έχτισαν τις Ορθόδοξες εκκλησίες σαν τόπους λατρείας. Η καταστροφή εξηγείται διότι δεν υπάρχουν δομικά υλικά για το χτίσιμο των χριστιανικών ναών, παρά εκείνα που είχαν χρησιμοποιηθεί για τους Εθνικούς
      12) Επί Θεοδοσίου Β΄ το άγαλμα της θεάς Αθηνάς από την ακρόπολη, μεταφέρθηκε στην Κων/πολη για να προστατευθεί, παρά να καταστραφεί όπως υποστηρίζουν οι Εθνικοί, από την γυναίκα του Αθηνά, βαπτισμένη και μετονομασθείς εις Ευδοκία, μορφωμένη Ελληνίδα και υπερήφανη για την καταγωγή της, όπως φαίνεται και από λόγο της εν Αντιόχεια. Το ίδιο σύμβαινε και στην αρχαιότητα π.χ. κοσμήματα και φορέματα από το ιερό της Αρτέμιδος Βραυρώνας μεταφέρθηκαν στην Αθήνα επί πελοποννησιακών πολέμων για να προστατευθούν.
      13) Αν δεν μεταφέρονταν το εν λόγω άγαλμα της Αθηνάς εις της Κων/πολή τότε το κατηγορητήριο έναντι των Χριστιανών μπορεί να ήταν : «Οι Βυζαντινοί δεν προσπάθησαν να διασώσουν κανένα καλλιτέχνημα των αρχαίων χρόνων αλλά τα άφησαν όλα έρμαια των λαών – επιδρομέων» βλέπε Αλάριχο.
      14) Oι αρχαίοι Αθηναίοι για ποταπές φιλοδοξίες έναντι του ίδιου του Περικλή, εξόντωσαν το 435 π.Χ. για θρησκευτικούς λόγους – προσχήματα τον Φειδία, αυτόν τον θαυμαστό καλλιτέχνη που κατασκεύασε και τα θαυμαστά αγάλματα των Εθνικών, του ελληνισμού και όλα τα θαυμαστά έργα του Χρυσού Αιώνα του Περικλή συμπεριλαμβανομένου και του αγάλματος της Αθηνάς. Ολόκληρη η γέννηση του κλασικού ρυθμού συνδέεται με αυτόν τον καλλιτέχνη. Ο άνθρωπος αυτός, ο «θεοποιός» των παγανιστών, ο γλύπτης αγαλμάτων θεών, του Απόλλωνα, της Αθηνάς, του Δία εις τον οποίο υπάκουε μια ολόκληρη στρατιά όχι μόνο από εργάτες αλλά από καλλιτέχνες διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας όπως ο Αγοράκριτος, Καλλικράτης, Ικτίνος, Μνησικλής, Κόροιβας, Παιώνιος, Αλκαμένης, Κρησίλαος θαυμάζεται από αυτούς και του δείχνουν υπακοή. Μόνο έτσι ήταν δυνατό να αποπερατωθεί ένα τέτοιο έργο σαν την Αθήνα του Περικλή. Το αποκορύφωνα του, το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου και του Διός στην Ολυμπία, όπου δέχεται τα θρησκευτικά πυρά των φανατικών. Ο Φειδίας άδικα, στην αρχή κατηγορήθηκε για κατάχρηση χρυσού για την κατασκευή του αγάλματος της Αθηνάς. Επειδή αποδείχθηκε περίτρανα η αθωότητά του κατηγορήθηκε διότι εις την ασπίδα της Αθηνάς παρίστατο μια Αμαζονομαχία εις την οποία ο Φειδίας ζωγράφισε τον Περικλή, έντεχνα καλυμμένο στο πρόσωπο, αλλά και τον εαυτό του με την μορφή ενός γέροντα. Κατηγορήθηκε για ιεροσυλία επειδή εμπεριέκλειε τους θνητούς με τους αθανάτους, από τους εχθρούς του Περικλή και στενό του φίλο, και πριν καν βγει το πόρισμα, θανατώθηκε στο δεσμωτήριο. Ο θάνατος του καλλιτέχνη του Παρθενώνα στέρησε όλη την Ελλάδα από νέα έργα τέχνης. Μήπως λοιπόν αυτοί που σκότωσαν τον Φειδία και άλλους επιφανείς ήταν μισέλληνε; ή εξόντωναν τον Εθνισμό;
      15) Η δυστυχής καταστροφή αρχαίων ναών και καλλιτεχνημάτων δεν πρέπει να αναζητηθεί εις το μίσος έναντι της ελληνικής τέχνης αλλά εις την αντιπάθεια του Χριστιανικού πλέον λαού, ενάντια στους παλιούς ειδωλολατρικούς θεούς του. Δηλαδή προς αγάλματα που δεν είχαν πρακτικό αντίκρισμα κατά την προσωπική τους γνώμη. Πρόβλημα που διαφαίνεται εις την εικονομαχία στο Βυζάντιο στον κατά πολύ μετέπειτα 9 μ.Χ. αιώνα.
      16) Το πανεπιστήμιο των Αθηνών κλείσθηκε από τον Ιουστινιανό για θρησκευτικούς λόγους, καθ’ όσον ο Πρόκλος, που υποστήριζε ότι τελεί υπό την χείρα της Αθηνάς, και οι διάδοχοί του είναι μανιώδεις πολέμιοι του Χριστιανισμού, προκαλώντας κατά αυτόν τον τρόπο την προσοχή του κράτους με συνέπεια το οριστικό κλείσιμο του πανεπιστημίου. Ας μην ξεχνά κανείς ότι υπήρχε και το υπόβαθρο 3ων αιώνων Εθνικών διωγμών . Όμως η Ελληνική παιδεία υποστηρίζεται μετά μανίας και συνεχίζεται στα πανεπιστήμια της Κων/λεως και της Αντιοχείας «καθαρισμένη» από Εθνικούς πληθωρισμούς.
      17) Ο ναός του Απόλλωνα στο μαντείο των Δελφών κτίστηκε πάνω από άλλον αρχαιότερο, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην αρχαιότατη θεά Γαία ή Γη, η οποία είχε και τις μαντικές ικανότητες σαν μητέρα των όντων και κυρίαρχος του κάτω κόσμου μέσω του οποίου στέλνει τα όνειρα. Το αυτό όσο αναφορά και την Αφροδίτη εις Κύπρο. Παρόλο που κάποιοι από τους βωμούς της γαίας παρέμειναν, υποδαυλίστηκαν από την λαμπρότητα του νεοφερθέντα θεού Απόλλωνα. Όμοια παραδείγματα πιθανόν να υπήρξαν εκατοντάδες, μόνο που δεν αναφέρονται ιστορικά, εφόσον οι ιστορικοί δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη σε ικανούς αριθμούς και επίσης επειδή οι Εθνικοί των αρχαίων χρόνων δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες. Επίσης λατρεύονταν και ο Ποσειδώνας ως άνδρας της γαίας στο μαντείο των Δελφών, ο οποίος τότε δεν ήταν θεός της θάλασσας αλλά, όπως φαίνεται και από άλλες πόλεις του Κορινθιακού, ήταν θεός των υδάτων της γης (πηγών, ποταμών) που είναι υπεύθυνοι της γονιμοποίησης της Γης, γι’ αυτό άλλωστε θεωρείται και άνδρας της. Ο Απόλλωνας αντιθέτως σαν Δήλιος που ήταν, δεν είχε κανένα ίχνος μαντικής ικανότητας. Είσαι σημαντικό να αναφερθεί πως η Δήλος κατοικούνταν από Φοίνικες και Κάρες και με την έλευση των Ιώνων άλλοι αρχαιότεροι θεοί υποδαυλίσθηκαν και εξαφανίσθηκαν για χάρη του Απόλλωνα.
      18) Η άποψη ότι οι Εθνικοί εξοντώθηκαν εφόσον διώχθηκαν από τους Χριστιανούς δεν έχει ευστάθεια καθ’ όσον επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οι Χριστιανοί διώκονταν από τους Εθνικούς, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα. Αντί όμως να εξαφανιστούν μαρτύρησαν κατά χιλιάδες και η Θρησκεία του Χριστιανισμού όχι μόνο επέζησε αλλά και κυριάρχησε. Η Εθνική πίστη γιατί δεν «μαρτύρησε» και γιατί δεν «κυριάρχησε» τόσο στον ελλαδικό αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο;
      19) Ιδίως κατά την διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ειδικότερα μέσα σε αυτήν την ίδια την ειδωλολατρική Ρώμη, αλλά και την Ελληνική Μήλο, οι Χριστιανοί με την πίστη τους έφτιαξαν κατακόμβες μέσα στις οποίες μαζεύονταν για να δοξάσουν τον Θεό τους. Αφού υποστηρίζεται ότι και οι Εθνικοί διώκονταν, γιατί δεν έκαναν κι αυτοί το ίδιο, ώστε να περισώσουν την πίστη τους και τους θεούς τους; Μήπως δεν έβρισκαν πίστη για κάτι το ανορθολογικό και δηλαδή για τους μυθικούς θεολυς; Ή μήπως οι υποστηριζόμενοι «διωγμοί» έναντι των Εθνικών περιορίζονται σε ορισμένα τοπικά γεγονότα, τα οποία αποτελούσαν και το θέρισμα όσων κακών έσπειραν; (χωρίς να υπάρχει υποστήριξη γεγονότων μίσους και εκδίκησης υπό του γράφοντος)
      20) 2000 χρόνια μετά Χριστό τα μουσεία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδας είναι γεμάτα αγάλματα της αρχαιότητας.
      21) Ο Ιουλιανός, αυτός ο νέος ήρωας των Εθνικών, θα απαγορεύσει στους Χριστιανούς την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και γενικότερα στα ελληνικά γράμματα. Αν οι Χριστιανοί δεν ήταν Έλληνες και ακόμη χειρότερα ήταν ανθέλληνες, τότε γιατί προσπαθούσαν να πάρουν ελληνική μόρφωση; Αν δεν προσπαθούσαν ο Ιουλιανός δεν θα διάταζε απαγόρευση. Και γιατί οι Εθνικοί απαγορεύουν την πρόσβαση στους αδελφούς τους Έλληνες Χριστιανούς; μήπως αυτό δεν αποτελεί ρατσισμό και όχι τάχα εθνική σοφία;
      22) Ο Χριστιανισμός θα κρατήσει πάρα πολλά στοιχεία από την αρχαιότητα, όπως το αρχαίο ιδεώδες της πόλεως, οι ήρωες θα αντικατασταθούν από τους αγίους, οι κάτοικοι συγκεντρώνονται στα «γυμνάσια», κέντρα Ελληνικού βίου, η κυβέρνηση θα γίνεται κατά μίμηση των αρχαίων αστικών θεσμών και οι κοινότητες, οι εκκλησίες του Χριστιανικού Ελληνισμού διαμορφώθηκαν κατά το πρότυπο αυτών.
      23) Ο Ιουστίνος ο μάρτυς διδάσκει τον Β΄ αιώνα «οὐκ ἀλλότριά εἰσι τὰ Πλάτωνος διδάγματα τοῦ Χριστοῦ»
      24) Ο Κλήμης ο Αλεξανδρέως κατά τον Δ΄ αιώνα «Ἢν μὲν οὖν πρὸ τῆς Κυρίου παρουσίας εἰς δικαιοσύνην Ἕλλησιν ἀναγκαία φιλοσοφία νυνὶ δὲ χρησίμη πρὸς θεοσέβειαν γίνεται»
      25) Ο Βασίλειος ο Μέγας κηρύττει την ανάγκη να προσεταιρισθεί την Ελληνική φιλοσοφία ο Χριστιανισμός. Στην Παραίνεσιν του «πρὸς τοὺς νέους ὅπως ἂν ἐξ ἑλληνικῶν ὠφελεῖντο λόγων» και δηλαδή συμβουλεύει τους νέους ότι ο Σωτήρας ενώνεται πάρα πολύ καλά με το αρχαίο και γι’ αυτό να καλλωπίσουν την πίστη με την «θύραθεν», έξω του Χριστιανισμού, Ελληνική σοφία.
      Συνεπώς, η εξαφάνιση του Εθνισμού δεν πρέπει να αναζητείται σε «διωγμούς» και «εξοντώσεις», αλίμονο, αλλά στην «κενότητα» που παρουσίαζε κάθε μορφή πολυθεϊκότητας. Μήπως οι Τούρκοι δεν προσπάθησαν να εξισλαμίσουν Χριστιανούς ιδίως τα πρώτα χρόνια; Δεν έκτισαν πάνω από ναούς μετατρέποντάς τους σε τζαμιά; Δεν κρέμασαν κληρικούς και δεσποτάδες;. Ο Χριστιανισμός όμως δεν πέθανε. Πως εξηγείται αυτό;

     • Ανώνυμος says:

      Η πλακα ειναι που κατηγορεις εμενα οτι ανεβαζω μεγαλα μηνυματα τυπου σεντονια. Τελος παντων ολο αυτο το σεντονι σου ειναι μια προσπαθεια να δικαιολογηθεις για το γκρεμισμα των ναων, με το παραπλανητικο επιχειρημα οτι δεν ηταν οι χριστιανοι οι μοναδικοι κατεδαφιστες Ναων.Η ολη αληθεια συνοψιζεται σε αυτο [«Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, καταδίκες για μαγεία των πιστών του αρχαίου πάνθεου, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2 Εκδοτική Αθηνών Ένα μνημειώδες έργο που αποτελεί μια υπεύθυνη, αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη πολιτική και πολιτιστική Iστορία από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Tο κείμενο της Iστορίας του Eλληνικού Έθνους συντάχθηκε από 300 ακαδημαϊκούς, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλους ειδικούς επιστήμονες, υπό την εποπτεία επιτροπής από διακεκριμένους και διεθνούς προβολής πνευματικούς ανθρώπους και με τη βοήθεια και συμπαράσταση ειδικών συμβούλων για κάθε περίοδο].. 300 ακαδημαικοι καθηγητες [σαν τους 300 του λεωνιδα] θα ανοιξουν με λοστο το κλειστο σου κεφαλι [θρησκοληπτος-οπαδος] και θα σου κανουν τα μυαλα κιμα αποδεικνυοντας σου οτι εισαι ενας ΜΠΟΥΦΟΣ.

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Όχι αγαπητέ τρελογιατρέ, με την καλή έννοια. Όλη αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και να αποκόπτονται μεμονομένα από όλο το πολιτικο – κοινωνικό – θρησκευτικό status της κάθε εποχής. Καθόμαστε τόσες μέρες και αναλύουμε οι μεν και δε τα επιχειρήματά μας. Ξεκινάμε την αντιπαράθεση των στοιχείων από τον 4ο αιώνα λες και πριν δεν υπήρχε τίποτα. Γιατί να μην αναφερθούμε στους διωγμούς των χριστιανών από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία; Μήπως είναι παραμυθάκι και αυτό; Όλα τα δικά μας είναι ψεύτικα και τα δικά σας αληθινά; Τέλος πάντων. Πέρνεις μια φράση π.χ. από τον Μέγα Βασίλειο την απομονώνεις και βγάζεις το αυθαίρετο συμπέρασμα που θες. Η τέλεια προπαγάνδα, όπως κάνουν και οι δημοσιογράφοι. Άλλα λες και άλλα σου φορτώνουν ότι είπες. Αυτή η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η θρησκεία των ολυμπίων είχε παρακμάσει τόσο πολύ την ελληνιστική περίοδο, που δεν υπήρχε σοφός άνδρας της εποχής που να πίστευε. Έχω κατεβάσει σχετικό σεντόνι δικό μου και όχι copy/paste σε άλλο άρθρο. Αν θες το ξανακατεβάζω. Εγώ ένα τελευταίο θα πω. Εννοείται ότι η σοφία της αρχαίας Ελλάδος είναι απαρράμιλλη στις τέχνες, στον πολιτισμό και στην επιστήμη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η θρησκεία τους είναι δεδομένη. Εσύ δηλαδή πως το καταλαβαίνεις αυτό. Είναι όμορφη και καλή η θρησκεία αυτή που ο ένας γαμούσε τον άλλον, ο ένας ζήλευε τον άλλον ή που μεταμορφωνόντουσαν σε ζώα και κτηνοβατούσαν; Θα μπορούσαν οι σοφοί έλληνες που ανακάλυψαν τα πάντα να μείνουν στην πίστη αυτή; Τους ανεβάζει ή τους κατεβάζει το επίπεδο; Σε πνευματικό επίπεδο, συγκρίνεται η διδασκαλία του Χριστού με το όποιο πνευματικό υπόβαθρο των ολυμπίων. Τι θα πει ότι είναι εβραίος; Όταν κάποιος ή κάτι είναι θεός, είναι θεός για όλους τους ανθρώπους. Αν οι ολύμπιοι είναι θεοί πραγματικοί, είναι μόνο για τους έλληνες ή και για όλον τον κόσμο άρα και για τους εβραίους; Οπότε ας εστιάσουμε πρώτα στο ποιος είναι ΘΕΟΣ ΑΑΛΗΘΙΝΟΣ και εάν υπάρχει και μετά συνεχίζουμε.

     • Δημητρης says:

      Αντε ξυπνα ρε βλακα αντιχριστε δαιμονισμενε.Τσιρακι του διαβολου εισαι που αναπαραγει ηλιθιοτητες αλλων πλανεμενων που ειναι πνευματικα τυφλοι και δε ξερουν τι τους γινεται.Αντε κανε καμια αυτοσυγκεντρωση και καμια προσευχη μηπως και σε φωτισει ο Θεος με το φως του και βρεις την αληθεια του Χριστου και το φως μεσα σου που θα σε οδηγησει στην αληθεια γελοιε φανατισμενε ειδωλολατρη.Ουτε ξερεις τι λες.Βρωμισε το κομπιουτερ απ’την σαπια την αυρα σου.Για λυπηση εισαι.Ξεφτυλιζεις και το αρχαιο ελληνικο πνευμα και τους φιλοσοφους που προετοιμασαν το δρομο του Ιησου Χριστου.

 5. ΣΟΦΟΣ says:

  Δηλαδή τι μας λες; ότι αν είχες μεγαλώσει σε μια χώρα όπως η Ιταλία θα γινόσουν καθολικός Χριστιανός.
  Άρα και ο Θεός υπάρχει!! και φυσικά για όλους τους ανθρώπους!! και όχι για την μια και μοναδική θρησκεία που λυμαίνεται τον Θεό με την μία μοναδική της δογματική «θεόπνευστη» !! διότι ο Θεός βρίσκεται μέσα μας είναι η ψυχή μας!! και όχι στις εκκλησίες καθολικές πρωτεσταντικές ορθόδοξες κτλ.

  • Ηeron says:

   «Σοφέ»είσαι λάθος . Για ποιό λόγο ; Η πίστη στον Θεό δεν είναι σαν το παπούτσι που βάζεις όποιο νούμερο σου κάνει και σου αρέσει , και τα άλλα τα πετάς . Την πίστη στον Χριστό την διδαχτήκαμε πρώτα απο όλα , απο τον ίδιο και μετά απο τους μαθητές του , στους οποίους άφησε συγκεκρυμένες εντολές , όπως : Εξουσιοδότηση να συγχωρούν και να λύνουν αμαρτείες για λογαριασμό του , την δύναμη να θαυματουργούν κ.λ.π. και όχι τίποτα τυχαίο . Π.χ. τι του αρέσει , τι όχι , τι πρέπει να κάνει για να σωθεί ο άνθρωπος κ.λ.π. Και όχι ότι βολεύει ή αρέσει στον καθένα μας . Αυτοί οι μαθητές του με την σειρά τους διαφύλαξαν αυτές τις εντολές ακόμη και με αντίτιμο το αίμα τους στην πλειοψηφία τους αφήνοντας συνεχιστές μέχρι σήμερα ,που δεν είναι άλλοι απο τους Ορθόδοξους δεδομένου οτι είμαστε οι μόνοι που δεν αλλάξαμε τίποτα απο όσα είπε και μας άφησε , σε ότι αφορά την διδασκαλία του . Αυτό είναι η Ορθοδοξία ! Η οποία είναι και ζωντανή αλλά και η μόνη που θαυματουργεί συνεχώς .

   • Ανώνυμος says:

    Ποσο ανοητος πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι διδαχτηκες απο τον Χριστο.Η ρωμαικη αυτοκρατορια στην καλυτερη περιπτωση και αν αποδειχτει οτι ο χριστος ειναι ιστορικο προσωπο,τοτε Θεοποιησε εναν ανθρωπο και εχτισε πανω του την θρησκεια της υποδουλωσης με την συμβολη του ρωμαιου Απ Παυλου.Μελετωντας προσεκτικα τα ιερα κειμενα του χριστιανισμου και την ιστορια αποκαλυπτεται η ολη απατη του ιερατειου ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑ Ηeron ψαροφαγε.Εισαι παραδειγμα προσ αποφυγην ,Πιστευε,και μη ερευνα. Εκει παει το κομμα για σενα.

    • Ηeron says:

     Α , πάλι εσύ ; Είπα κι εγώ … Μπάς και είναι κανένα σοβάρο άτομο , και με φέρει σε δύσκολη θέση . Δωδαικαθεϊστης που ερμηνεύει κείμενα ; = Γιαννης πίνει , Γιάννης κερνάει – Ρίζο με λένε κι όπως θέλω τα γυρίζω – Σε κάθε περίπτωση κερδισμένος , ένα διαρκές «θύμα» όλων των άλλων που είναι οι κακοί Χριστιανοί .

     • Ανώνυμος says:

      Ο HERON ο ψαροφαγος ισχυριζεται οτι δεν τον εχω φερει σε δυσκολη θεση ,για να δουμε ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικα του μηνυματα [Heron 13 Νοεμβρίου 2016 @ 22:41 Τι έγινε μάγκα ; Επειδή είσαι φρέσκος και νεοφώτιστος στον παγανισμό – ειδωλολατρεία και έχεις την ονείρωξη ότι «ανακάλυψες την Αμερική» και θέλεις να «δείξεις» στους ομοίους σου ότι είσαι «κάτι» θα χάσουμε εμείς την ησυχία μας ; ΚΑΒΑΛΗΜΈΝΕ ! Νευρόσπαστο ψυχάκια ! Άμα τρώγεσαι με τα ρούχα σου , άντε να δαγκώσεις κανέναν του σιναφιού σου , που είστε που είστε , όλοι σας ψυχικά άρρωστοι τρελαμένοι και τόσο υστερικοί που καίτε ασφάλειες από τον φθόνο και την κακία σας. Α , και χαιρετισμούς στον Σούπερμαν.] Ισοπεδοθηκες σε ολα τα Θεολογικα ζητηματα τα πηρες στην κρανα και λαλησες.Η πλακα ειναι οτι δεν ειμαι 12θειστης χαχα Κοινα χαρακτηριστικα σας ειναι..[ Heron 13 Νοεμβρίου 2016 @ 23:08 η νευρικότητα , η σχιζοφρένεια , η κακοήθεια το ψέμα και ο φθόνος].ΨΙΤ μπεε ΞΥΠΝΑ ερχεται ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ να σας ισοπεδωσει με τα σουπερ αφυπνιστικα κειμενα που σας καθονται στο στομαχι σαν χταποδι κρασατο με αποτελεσμα να κλανετε απο το στομα αηδιες.

     • Heron says:

      «Γιατρέ», λές ψέμματα ! Είσαι δωδαικαθεϊστής . Αλλά και αν δεν είσαι , σε κάποια άλλη σέχτα ανήκεις και είσαι και πολύ φανατικός . Πάντως μόνο άθεος δεν είσαι . Και αυτά τα περι νίκης σου στην συζήτηση περι Θεού και ιστορίας απο που τα προεξοφλείς ; Επειδή έκανες αντιγραφή κάποια πράγματα που έλεγα και καταφερόμουν εναντίον των δωδαικαθεϊστών που προκαλούσαν χωρίς λόγο ; Γιατί δεν είδα να έχω βρεθεί σε καμιά δύσκολη θέση , ιστοριολογικά και θεολογικά . Ότι θυμάσαι χαίρεσαι . Ενώ μας λές οτι δεν είσαι δωδαικαθεϊστής παρεμβαίνεις στις διαμάχες τους και τους υποστιρήζεις . Φάσκεις και αντιφάσκεις . Άντε να σε δεί κανένας γιατρός (αληθινός) .

     • Ανώνυμος says:

      ΨΑΡΟΦΑΓΕ ισχυριζεστε οτι λεω ψεματα γιατι ειμαι 12θειστης,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ γραφεις [ Αλλά και αν δεν είσαι]—–Βρε λοβοτομημενε το εγκεφαλογραφημα σου ειναι μια ευθεια γραμμη η οποια δηλωνει την νεκρωση του εγκεφαλικου σου στελεχους.Μου αρεσει που γραφεις οτι δεν ΕΙΔΕΣ να εχεις ερθει σε δυσκολη θεση..Τι να δεις ρε μεγαλε,την τυφλα σου δεν βλεπεις,ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ,και μην φοβασαι δεν θα σε δεσω, διοτι ως φορεας της βλακειας εισαι εντελως ακινδυνος. ΨΙΤ μπεεε ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ σε περιμενει.

  • Έλεος! says:

   Σοφέ, ο Θεος βρίσκεται Παντου Όχι μόνο μέσα μας. Το ότι δέχεσαι ότι υπάρχει Θεος σημαίνει ότι δέχεσαι και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απέναντι του. Άρα απαιτείται λατρεία.. Αν δεν θέλεις να την αποδόσεις απλά μην ασχολείσαι με το Θεό. Αν θέλεις πρε πει να επιλέξεις τον τρόπο γιατί από το σπίτι δεν γίνεται. Αν το πιστεύεις αυτό τότε σου ξανά λέω μην ασχολείσαι γιατί άδικα παιδευεσαι. Αν ασχοληθείς όμως μια από τς παραπάνω εκκλησίες πρεπει να έχει την αλήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνος σου άκρη δεν θα βγάλεις. Γιατρέ άντε γαμησου προκαταβολικά..

   • Ανώνυμος says:

    Ο Θεος βρισκεται παντου εκτος απο μεσα σου ,διοτι η Αγια Γραφη λεει οτι ο Θεος επλασε τον ανθρωπο ανωτερο απο τα αλογα ζωα [χωρις λογικη] κατ εικονα και ομοιωση του. Συμφωνα με τον Al-Ma’arri Εσυ εισαι πιο ηλιθιος απο τα αλογα ζωα και δεν αποκλειεται να εισαι προβατο με μορφη αλογου -αλογομουρης δηλαδη.Αυτο που εχεις μεσα σου ειναι τα ζωωδη ενστικτα του ερπετικου σου εγκεφαλου και εναν μακροστενο εγκεφαλο παρομοιο με αυτο των κροκοδειλων.Εισαι ενα αρχαιο ειδος ζωης που λογω της βλακειας σου καταφερες να επιβιωσεις,κατι σαν τον αστυνομο σαινη.Σαινη μου εσυ σπιθες πετας απο τα ματια και φωτια απο τον κολο.Προσεχε μην καεις.ΨΙΤ μπεεεε ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ…

    • Heron says:

     Ειληκρινά , εσύ που τα λές αυτά , τι ζόρι τραβάς ; Γιατί όλη αυτή η στεναχώρια και η υστερία ; Σε πρόσβαλε κάνεις χωρίς λόγο ; Αν όχι γιατί αφηνιάζεις ; ΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ , ΑΡΧΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ , ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ .

     • Ανώνυμος says:

      Το μονο ζορι που τραβαω ειναι οταν αποβαλλω τα αποΒΛΗΤΑ στην χεστρα του λουτροκαμπινε,παρομοια και η συμπαντικη μητρα με πολλα ζορια θα αποβαλλει απο μεσα της το μαυρο σκατο της [εσενα δηλαδη] ριχνοντας σε στην αβυσσο της οποιας τα κλειδια εχω μονο εγω ο[κλειδοκρατορας] για να κανεις παρεα με το σατανικο παιδι chaoskampf ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ Ο ΑΝΑΡΧΟΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ της μητρας του αρχετυπου του αποκρυφισμου του ΧΑΟΥΣ. ΨΙΤ Χρονια πολλα και καλα μυαλα .

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      HERON, τι καθεσαι και ασχολείσαι μαζί του στα σοβαρά. Δεν βλέπεις ότι ο τρελογιατρός είναι πυροβολημένος; Παραφυλάει στα κατοχικά κι αν εμφανιστεί κανά χριστιανός αρχίζει τις ύβρεις και την παπαρολογία. Δουλειά δεν έχει και προσπαθεί να τρελάνει εμάς για να αποκτήσει πελατεία. Αμ δε όμως, εμείς θα πάμε σε άλλον Γιατρό.

     • Ανώνυμος says:

      Ναι ειμαι το λυσασμενο κυνηγοσκυλο του κατοχικα και οταν καποιος χριστιανος εισερχεται στον χωρο μου τον φερμαρω και τον ξεσκιζω. Θα σας φαω ολους,ωστε να εκπληρωθει η προφητεια της Αγιας Γραφης οτι στις εσχατες ημερες οι χριστιανοι θα διωκονται και πολλοι απο αυτους θα χασουν την ζωη τους,μεχρι να ερθει ο χριστος και να με δεσει.

    • Ελεος! says:

     Γιατι ρε Ρωμιοσυνη ασε τον ανθρωπο να ασχοληθει..
     Ο γιατρος ειναι η καθημερινη μας ψυχοθεραπεια..
     Μπαινουμε στα κατοχικα, γραφουμε σοβαρα με αλλους σχολιαστες και οταν τελειωσουμε ασχολουμαστε με το γιατρο και τις μαλακιες του.
     Αλλοι πληρωνουν για να εκτονωθουν ετσι κι εμεις που βρηκαμε εναν καθυστερημενο στο τζαμπα να μην το διασκεδασουμε λιγο?

     • Ανώνυμος says:

      Κατα την ιατρικη μου σταδιοδρομια και εως να βγω στην συνταξη επιτελεσα τα ιατρικα μου καθηκοντα στον τομεα της ψυχιατρικης στελνοντας πολλους συνανθρωπους μας στο δρομοκαΐτειο.Εκτοτε κεντριζω το ενδιαφερον των ανθρωπων στελνοντας μηνυματα στα κατοχικα εισαγοντας μεσα τους την αμφιβολια στοχευοντας τοσο το συνειδητο οσο και το υποσυνειδητο τμημα του εγκεφαλου τους στα πλαισια ενος ευρωπαικου προτζεκτ με αρκετα καλες αποδοχες.Ενιοτε και οταν βαριεμαι χρησιμοποιω την σατιρα εναντιων σας ως μεσο ψυχαγωγιας,διασυροντας το ονομα σας,και κουρελιαζοντας το εγω σας.Οταν βαρεθω και την σατιρα ,κατασκευαζω κακοβουλα προγραμματα trojan στοχευοντας τα προγραμματα προστασιας των υπολογιστων σας, αποδομωντας σταδιακα το λογισμικο και αφου αποκτησω τον ελεγχο του υπολογιστη σας, σας σπαω τα νευρα. Ε και ετσι περναει η ωρα.

    • ΤΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

     Τρελογιατρέ…έλα…πες την αλήθεια. Ηδονίζεσαι όταν οι τζιχαντιστές σφάζουν χριστιανούς; Έτσι δεν είναι; Μήπως ανυπομονείς να έρθουν και στην Ελλάδα για να σφάξουν και εμάς;

     • Ανώνυμος says:

      Αν θελουμε να χτισουμε ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας τοτε πρεπει να αποβαλουμε απο πανω μας τον θρησκευτικο φανατισμο και να μην τα περιμενουμε ολα απο τον Θεο.Αυτοι οι ανθρωποι ειναι 4000 χρονια πισω απο εμας και η πολυπολιτισμικη ατζεντα στοχευει στην διαλυση της κοινωνιας μας.Ωστοσο οταν θα ερθει η ωρα εγω εσυ ο ΕΛΕΟΣ και ολοι οι ελληνες θα γινουν μια γροθια που σαν κεραυνος θα πεσει πανω στον εχθρο και θα τον εξαφανισει. προς το παρων αυτη η γροθια στρεφεται εναντιον μας, καταναλωνοντας ενεργεια ωστε να μην χασει ποτε την ισχυ της.

 6. I'm not a robot says:

  Και εγώ, όπως και άλλοι πολλοί, πρώην άθεοι και πολέμιοι του Χριστιανισμού, έχουμε βιώσει την αλλαγή μας μέσω κυρίως παιδαγωγικών χαστουκιών. Η συγγραφέας είχε μάλλον πολύ καλή ψυχή, και η αλήθεια της παρουσιάστηκε εξ’ αποκαλύψεως. Χωρίς κανένα επιχείρημα, χωρίς λόγια. Έτσι είναι αγαπητοί μου, η πίστη βιώνεται. Είμαι σίγουρος πως όπως ήταν λαύρα πολέμια του Χριστού, θα μεταλλαχθεί σε πύρινη πιστή και θα διαλαλεί παντού την αλήθεια από εδώ και πέρα.

  • Ανώνυμος says:

   Δεν ησουν Αθεος ΗΛΙΘΙΟΣ εισαι το βεβαιωνει και ο Al-Ma’arri «Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» Και μονο που εισαι θρησκοληπτος χριστιανος ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΟΤ.Και σε λιγο θα σε πεταξουν στους καδους ανακυκλωσης nwo απο οπου οι ανακυκλωτες της νεας ταξης θα εξαγουν βιολογικο υλικο για να φτιαξουν αυτα τα καινουρια βιορομποτ μικτης τεχνολογιας, βιολογικο υλικο απο το πτωμα σου,και εξελιγμενη θεικη ρομποτικη 8ης γενιας με χαλκινα εξαρτηματα οπως ο ταλως.χαχαχαχαχα Ρε ποσο καμενοι ειστε…

    • Ανώνυμος says:

     Εσενα φιλε ΠΔ σε προσεχω γιατι εισαι ο προστατευομενος του chaoskampf και υπαρχει το ενδεχομενο να κρανιωθει το παιδι του χαους και να στρεψει πανω μου την μαυρη μαγεια την Μητρας του αρχετυπου του αποκρυφισμου του και να μου κανει τα μυαλα κιμα.Αφου να φανταστεις οταν τον κοντραρω χρησιμοποιω μονο το ενα τοις εκατο της νοητικης μου δυναμης ελεγχοντας ταυτοχρονα τις αντιδρασεις του.Το ολο θεμα ειναι να βρασει στο ζουμι του και οχι να εκραγει με απροβλεπτες συνεπειες για το ανθρωπινο γενος.Οπως καταλαβαινεις εισαι στο απυροΒΛΗΤΟ.Καλη χρονια με υγεια ωστε να μεινω ανεργος και να σκυλοπεινασω.

     • Ανώνυμος says:

      ΠΔ ηθελα να δω αν εισαι συντονισμενος.. αφου ξερεις οτι εκτιμω την προσωπικοτητα σου, καθοτι εισαι πιο ισορροπημενος απο τον chaoskampf.Καταλαβαινεις τι γραφω, εχεις σωστη κριση,εισαι ευγενικος σε αντιθεση με τον chaoskampf που δεν ξερει τι του γινεται και χλευαζει τους αρχαιους ημων προγονους.

   • Έλεος! says:

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ COPY PASTE
    Είναι πολλαπλή η φορά που αναφέρεσαι στον αγαπημένο σου Άραβα φιλόσοφο.. Αυτός ήταν τυφλός! Πόσα κοινά ακόμα έχετε άραγε που δεν γνωρίζουμε και θα μάθουμε στο μέλλον.. Α! Κι αυτός δεν ήταν Έλληνας όπως εσύ.. Χαχαχα Ααααχ! Καθυστερησηηηη…

  • Ανώνυμος says:

   Δεν ηξερα οτι τα λοβοτομημενα ρομποτ βιωνουν κιολας,καλο κι αυτο.Το αλλο με τον τοτο το ξερεις. Κανω χαζι τους απιθανους ανθρωπους σαν και σενα.Ειστε οι διασκεδαστες θεου και ανθρωπων. Η ΠΙΣΤΗ σας γελοιοποιησε.Καθολικισμός – 1,2 δισ. πιστοί Προτεσταντισμός – 800 εκατ. Ορθόδοξοι – 225-300 εκατ. και δεκαδες χιλιαδες ακομα αιρεσεις ολοκληρωνουν το μεγεθος της απατης, και της ανοησιας σας.Ισλάμ – 1,6 δισ. πιστοί Ινδουισμός – 1 δισ. πιστοί Παραδοσιακή κινέζικη θρησκεία – 394 εκατ. πιστοί Βουδισμός – 300 εκατ. πιστοί Παραδοσιακές αφρικανικές θρησκείες – 100 εκατ. πιστοί Ιουδαϊσμός – 14 εκατ. πιστοί …ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η —ΠΙΣΤΗ— ΩΣ ΑΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ? Απαντησε απιθανε ανθρωπε για να προκαλεσεις για αλλη μια φορα τον γελωτα και να αποδειξεις οτι εχεις πολλα κοινα με τους πιθηκους.

   • Έλεος! says:

    Μπλα μπλα μπλα…
    Τα νούμερα δεν αποδεικνύουν τίποτα. Δεν επιχειρηματολογησαμε Εμείς κατ’αυτόν τον τρόπο, αλλά η βλακεία σου ότι ο δεν έχει..
    Το ότι υπάρχουν 100 θρησκείες δεν σημαίνει ότι καμία δεν είναι σωστή..
    Εσύ ρε αθεε μπορείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει Θεος? Όχι. ΟΠΌΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΊΑ ΣΟΥ..
    Αυγό ρουφήξει Σήμερα?

    • Ανώνυμος says:

     Εισαι ενα αλογο ζωο [χωρις λογικη] αφου κατεληξες στο συμπερασμα οτι ειμαι ΑΘΕΟΣ και 12θειστης.Ουτε που καταλαβες τι εγραψα εισαι για γελια και για κλαματα.Και αν μας το παιζεις δασκαλος τοτε εισαι δασκαλος για κλαματα.Εισαι να σε κλαινε οι ρεγγες.Εκτος απο αυτες σε κλαιω και εγω ..κλαιω απο τα γελια ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ειπα εγω ρε φυτο οτι δεν υπαρχει?? Ρε σεις η Αγια γραφη λεει οτι η ανοησια ειναι συνδεδεμενη με τα παιδια.Μηπως ρε κακομοιρικο εισαι 5 χρονων και παιζεις με το ταμπλετακι σου αντι με το πουλακι σου?? ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ και παψτε να προσβαλλεται το ανθρωπινο ειδος ..Γιατι αν εσεις ειστε homo sapiens [σοφος ανθρωπος] εγω ρε δεν ειμαι γιατρος ειμαι ΩΝΑΣΗΣ η συμπαντΑΡΧΗΣ σαν τον αλλον τον ψυχακια τον chaoskampf..ακου συμπανταρχης χαχαχα..

     • Έλεος! says:

      Πες μας τι είσαι λοιπόν για να σε αντιμετωπίσουμε ανάλογα. Εκτός κι αν είσαι μόνο ενάντια στην Ορθοδοξία.. Τότε είσαι άξιος για λύπηση. Ελπίζω να ανακουφίζεσαι κάθε φορά που μας λες προβατα για να ξεδωσεις λιγάκι γιατί η μαλάκια δε βλέπω να σε βοηθάει.. Και κάποιος πρε πει να σε βοηθήσει.. Το χρειάζεσαι..

     • Ανώνυμος says:

      Θες να μαθεις τι ειμαι??ειμαι ο γιατρος που θα σε δεσει και θα κανει κλυσμα στο αδειο κεφαλι σου μηπως και απαλλαγεις απο τα σκατα που σε βαραινουν.Ελπιζω να ανακουφιζεσαι καθε φορα που πας στην τουαλετα,γιατι αν οχι θα χρειαστεις και κλυσμα απο πισω.Ρε τι φρικουλο εισαι εσυ ..Ολοι οι τρελοι ειναι απ εξω.. εκτος και αν εισαι σε κανα ιδρυμα μεσα και προσπαθεις να λολανεις και τους απ εξω για να εχεις παρεα.Κατσε εκει που εισαι σε λιγο θα σου στειλω μεγαλη παρεα και τον αρχηγο της τον ονομαζομενο chaoskampf.θα κανετε καλη παρεα, ειστε νταλε κουαλε.Σιγουρα θα σας παρει ο διαολος και θα σας σηκωσει.ΨΙΤ ΨΙΤ κοπρογατο.

   • I'm not a robot says:

    Όταν είσαι έτοιμος για απαντήσεις, ξαναρώτα. Τώρα, μόνο να βγάλεις το μίσος σου προσπαθείς. Δεν μου προκαλείς καν θυμό, λυπάμαι για την πνευματική σου κατάσταση. Ηρέμησε λιγάκι.

    • Ανώνυμος says:

     Η πνευματικη σου υποσταση ΡΟΜΠΟΤ ειναι δομημενη πανω στον μυθο των εξουσιαστων και ως εκ τουτου η χειραγωγηση του μυαλου σου σε οδηγησε σε περιορισμενη αντιληπτικη ικανοτητα με προκαθορισμενα ορια,και αναλογη συμπεριφορα εν απουσια επιχειρηματων και αποδειξεων επι της ουσιας..Και επειδη δεν καταλαβες τιποτα απο τα παραπανω θα μιλησω στη γλωσσα σου.Η θρησκεια σου εκαψε τον κεντρικο σου επεξεργαστη και μολυνε με ψυχοπνευματικους ιους τα προβληματικα σου Windows με αποτελεσμα να σερνεσαι παλινδρομωντας απο την μια ανοησια στην αλλη.Η λυση ειναι μια.Ελα να σου αλλαξω επεξεργαστη και να φορμαρω στο αδειο σου κεφαλι ubuntu linux για ανθρωπινα οντα.

     • Ανώνυμος says:

      ΡΟΜΠΟΤ δεν κανεις μια αυτοδιαγνωση εκει περα να δουμε τι εχεις καψει? ΕΙτε απο τους κραδασμους που υπεστεις απο τα μηνυματα μου εφυγε απο την θεση της καποια φυσα, ειτε κολλησαν τα ανεμιστηρακια σου με αποτελεσμα να ανεβασει θερμοκρασια ο κεντρικος σου επεξεργαστης και να παθεις παρακρουση.Οπως και να εχει ελα απο το ιατρειο μου να σε γρασαρω και να σε περασω ενα αντισκωριακο απο πανω μεχρι κατω μηπως ξεκολλησει το μυαλο σου και παρει στροφες.Σας μεταχειριζομαι κατα αυτον τον τροπο γιατι δεν ειστε ανθρωποι σοβαροι.Δεν σας νοιαζει να μαθετε κατι.Στον διαλογο συμπεριφερεστε σαν μικρα παιδακια..Εχετε τους πολιτικους που σας αξιζουν και την αντιστοιχη αντιμετωπιση.

 7. I'm not a robot says:

  Για να διδαχθεί ένας τα πρώτα του βήματα στην Ορθοδοξία, το σίγουρο μονοπάτι είναι τα βιβλία του Αγίου Παϊσίου. Το έργο των μοναζουσών της Σουρωτής Θεσσαλονίκης, είναι ότι καλύτερο. Βέβαια, η συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας μας είναι αναγκαία. Πνευματικός οδηγός, υπακοή σ’ αυτόν, εξομολόγηση, Θεία κοινωνία.

 8. Τρελος says:

  Βασικα κι εγω αιρετικος θεωρουμαι απο την εκκλησια τους εκκλησιαστικους.
  Αυτο βεβαια δεν ειναι κατι που με νοιαζει.
  Ο Θεος υπαρχει κι ο Χριστος προσφερει ενα δρομο προς τη φωτιση αυτος ο δρομος ειναι ο δρομος της αγαπης δυσκολος δρομος και με πολλες δυσκολιες ενας δρομος ομως που απελευθερωνει κατα καποιο τροπο το πνευμα.
  Ο Χριστος δε ζητησε απο κανεναν να γινει μοναχος ή να αφιερωσει αποκλειστικα τη ζωη του σε αυτονε αυτα ειναι θελησεις των ανθρωπων απλα εδειξε ενα δρομο κι οποιος θελει τον ακολουθει.
  Εγω γραφω κατα καιρους και για παραξενα ονειρα που βλεπω για να φτασω ως εκει περα επρεπε να περασω απο τις συμπλιγαδες ατελιωτοι εφιαλτες ολοι μου οι φοβοι μαζεμενοι σε ονειρα μονος δυσκολα να τα καταφερω χρειαζομουν βοηθεια στην αρχη ηταν δυσκολα για χρονια το παλευα οι παπαδες δεν μπορουσαν να βοηθησουν.

  Ωσπου καποια στιγμη κατι αρχισε να με προστατευει και καπου εκει οι εφιαλτες μειναν εγω ομως δε φοβομουν πλεον κι απλα αρχισα να μαζευω τις γνωσεις που μου παραδιδαν οι εφιαλτες γιατι ο εφιαλτης μπορει να σου παραδωσει ενα κομματι γνωσης για να το παραλαβεις ομως δεν θα πρεπει να τρομοκρατηθεις σε αυτο που θα δεις..

  • Έλεος! says:

   Θα δανειστω τα λογια ενκς γεροντα..
   Τον Χριστό ή τον δέχεσαι σαν Θεό και τον λατρεύεις η πρε πει να το θεωρήσεις ως την χειρότερη ύπαρξη που πέρασε από τον πλανήτη..
   Ο ίδιος δήλωνε Υιός του Θεού, οπότε Θεος..
   Η αυτό ισχύει ή ήταν ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε από τη γη οπότε τι ακριβώς σου αρέσει?

 9. Ακούων says:

  Δηλαδή ενας αθεος εβαλε την εικονα που του εκανε μια που ηξερε οτι ηταν αθεος στο δωματιο του κ τη στολισε κ ηρθε η αλλαγη…
  Καλα ποιος τα πιστευει αυτα ηθελα να ξερα; Τοσα ζωα ειστε πια;
  Διαβαστε ρε βλημματα πως κατασκευαστηκε ο χριστιανισμος και γιατι. Διαβαστε τι ςιδιες ακριβως ηλιακες θρησκειες που προυπηρχαν εκατονταδες αλλα και χιλιαδες χρονια πριν απο τη θρησκεια σας και βγειτε απο αυτη τη μαρτυρικη δονηση που σας βαλανε για να σας ελεγχουν! Προβατα ε προβατα!

  • Ανώνυμος says:

   Μεγαλε οχι μονο ακους καλα αλλα βλεπεις και καλα, οπως εσυ ετσι και εγω με την υπερυθρη σουπερ οραση που διαθετω βλεπω τα βληματα να ξεπεταγονται απο το μαυρο σκοταδι του χριστιανισμου σαν κλανιες βρομιζοντας μας με μποχα 2000 χρονων..Οι νεες γενιες εχουν αρχισει και σας ραπιζουν παφ πουφ μια απο το ενα μαγουλο μια απο την αλλη και οπως προβλεπεται συντομα θα καταληξετε στα σκουπιδια μαζι με την σαπια ιδεολογια σας ωστε να ανθισει και παλι το σουπερ ελληνικο πνευμα που θα μετατρεψει τα ζομπι σε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ δια της μεθοδου GREEK WAY ανατιναζοντας τα μυαλα των ανθελληνων μιαρων διποδων μαιμουδων.

 10. Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ says:

  μαλιστα….αρα λοιπον για να αποδεικνυεται η υπαρξη του χριστου χρειαζονται ‘θαυματα’….διαχυτα φωτα, οραματα, ονειρα και αλλες τετοιες σεληνιακες τεχνολογιες….βλεπει ο ανθρωπος κατι που αδυνατει ο ιδιος να εξηγησει λογω ανεπαρκους γνωσεως και γινεται ενας ακομη παθητικος χριστιανος ετοιμος να αγαπησει και τον εχθρο που λιγουρευεται την πατριδα του…..αυτος και ολοι οσοι τον ακολουθησουν….διαβαστε τα κειμενα της οεα και γρηγορειτε…γιατι ο αντιχριστος θα ναι η Ελλας!!!

  • Ανώνυμος says:

   Μεγαλε για να αποδειχθει η υπαρξη του Χριστου χρειαζονται μονο 2.5 δις χριστιανοταλιμπαν καθοτι ο Χριστος οχι μονο δεν ειναι ιστορικο προσωπο αλλα ειναι ενα κατασκευασμενο παραμυθι οπως και η Αγια Γραφη.Για οποιο προβατο διαφωνει παραδιδω εντατικα μαθηματα Θεολογιας και Ιστοριας και αν αποτρελαθειτε ειμαι και ψυχιατρος θα σας περιποιηθω καταλληλα.

 11. Ανώνυμος says:

  Φιλε μου Κωστα Η ψυχολογια των Αθεων ειναι δυαδικη.Χωριζονται σε δυο κατηγοριες.Στην μια κατηγορια ανηκουν αυτοι που δηλωνουν Αθεοι, ενω υποσυνειδητα βρισκονται σε μια διαρκης συγκρουση με το θρησκευτικο κατεστημενο και τον Θεο.Ο ΓΙΟΥΝΓΚ υπογραμμισε οτι οταν μια ψυχικη λειτουργια φτασει στο ακρο της, η μεταστροφη της στην αντιθετη ροη ειναι η πιο πιθανη συνεχεια της πορειας της.Αυτο σημαινει οτι οσο πιο πολυ μαχεται κανεις τον Θεο τοσο πιο γρηγορα πορευεται προς συναντηση του Θεου.Στην αλλη κατηγορια ανηκουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αθεοι για τους οποιους ο Θεος ειναι απων απο το υποσυνειδητο τους.Αυτοι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αθεοι δεν βγαζουν τα απωθημενα τους στον ανυπαρκτο για αυτους Θεο.Εσυ λοιπον τωρα ισχυριζεσαι οτι μεγαλωσες ως Αθεος και εβγαζες τα απωθημενα σου εναντιον του Θεου.Εδω δυο τινα συμβαινουν .Ειτε ανηκεις στην πρωτη κατηγορια,ειτε η ιστορια σου ειναι ψευτικη ,μια προπαγανδα με στοχο τα μυαλα των χειραγωγημενων απο την θρησκεια συνανθρωπων μας.Στην συνεχεια γραφεις οτι δεχτηκες την εικονα του Χριστου την οποια τοποθετησες στο δωματιο σου,ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ.Η αιτιολογια δεν στεκει.Δυο περιπτωσεις υπαρχουν.Ειτε ανηκεις στην πρωτη κατηγορια και η ψυχικη σου ενεργεια εφτασε στα ακρα,οδηγωντας σε σε μεταστροφη,Ειτε η ιστορια σου ειναι ψευτικη και αποπροσανατολιστικη.Στην συνεχεια γραφεις οτι απο την εικονα βγηκε ενα φως και ενιωσες μια εσωτερικη αγαλλιαση.Δεν θα εστιασω την προσοχη μου σε αυτο που ΒΙΩΣΕΣ διοτι δεν βλεπω τον καθρεφτη της ψυχης σου [τα ματια σου] αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου πιστεψες οτι υπαρχει Θεος.Το ερωτημα που προκυπτει ειναι ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ? Αν η εικονα απεικονιζε εναν αλλον Θεο θα πιστευες σε εκεινον ? και στο αναλογο θρησκευτικο συστημα? Το κριτηριο λοιπον ειναι η εικονα ?Μηπως βιωσες την παρουσια ενος Θεου που ειχε γραμμενο στο στο μετωπο του το ονομα ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.Μηπως καταλυτικο ρολο επαιξε η Αγια Γραφη ? Εχεις μελετησει Κωστα την Αγια Γραφη ? Την ιστορια του χριστιανισμου? Αυτο που θα πω Κωστα ειναι ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ.

  • Έλεος! says:

   Ό Γιουνκ (γιος Ιερεα) είχε πει επίσης ότι η εποχή μας έχει ανάγκη από Αγιους και ότι η κατάρρευση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ακολουθείται συχνά από κατάρρευση της προσωπικότητας. Οταν λοιπον αυτη η καταρευση συνοδευεται απο υγειη μεταστροφη της προσωπικοτητα να υποθεσουμε αυτοματα οτι η εν λπγω προσωπικοτητα βρηκε την αληθεια???
   Βάλε λοιπόν και ένα ακόμα μήπως..
   Μήπως ο Χριστός είναι αληθινός και το φως ήταν η ίδια παρουσία του στο χώρο..
   Μήπως..

   • Ανώνυμος says:

    Ελεος προφανως δεν καταλαβες οτι το μηνυμα το εστειλα εγω ο προσωπικος σου γιατρος.Ασε τα ψυχιατρικα σε μενα.Εσυ απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει.Εισαγεις αχρηστες πληροφοριες και εξαγεις κουραδες.Αν θελεις να μαθεις για τον ΓΙΟΥΝΓΚ ρωτα τον Νεοταξιτη φιλο σου chaoskampf.Πες του στο αυτι οτι ο ΓΙΟΥΝΓΚ ηταν ενας τρελαρας.ΑΙΝΤΕ ΤΡΕΛΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    • Έλεος! says:

     Είναι προφανές πλέον ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις. Τα γρααμματα τα μαθαίνουν στο δημοτικο οποτε εσυ πρεπει να είσαι προνήπια ακόμα. Δεν πειράζει θα μάθεις..
     Όταν βλέπεις ότι οι μεγάλοι έχουν σοβαρό διάλογο και αντιπαρατεθούν απόψεις και όχι μαλακίες πρε πει να μάθεις να μην πετάγεται.. Άντε να ξεχηλωσεις το πουλάκι σου..

     • Ανώνυμος says:

      Πουσε τρισμεγιστε εσυ και ο αλλος που την ειδε χριστος και ηθελε να τον τρεχουμε στα δικαδικα [δικαστηρια] λεω να σας κλεισω στο ιδιο δωματιο ωστε να μην σας ενοχλω οταν εσεις οι μεγαλοι κανετε σοβαρο διαλογο.Πιο σοβαρο διαλογο ρε καμενο χαρτι ?? Παραισθησεις εχεις? Εγω ρε ψυχακια εκανα μια αναλυση του αρθρου και εσυ δεν καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ,μα καλα δεν εχεις μυαλο μεσα στο κεφαλι σου ?

     • Ελεος! says:

      Κοιτα..
      Το οτι εισαι αγραμματος το ηξερα..
      Το οτι εισαι τοσο αγραμματος, κι αυτο το ηξερα…
      Πως να στο εξηγησψ αλλιως ομως?
      Για να βγαλεις ενα σωστο πορισμα, πρεπει να αναλυσεις ολα τα ενδεχομενα..
      Εσυ, παιρνεις ολα τα ενδεχομενα σαν πιθανα, πλην της αληθειας που ειναι να υπαρχει Χριστος..
      Οποτε δεν χρειαζεται να σε αποκαλεσω ηλιθιο, το κανεις μονος σου και οι 25 γραμμες αναλυση σου παει περιπατο..
      Αλλα ας ξςκινησουμε απο τα βασικα…
      Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω
      Μαθε αυτα και μετα θα περασουμε σε συνδιασμους..

     • Ανώνυμος says:

      Θα στα πω οσο πιο απλα γινεται σαν να απευθυνομαι σε ενα πενταχρονο καθυστερημενο παιδακι.Θετουμε ως βαση την υπαρξη του Θεου,ειτε γιατι καποιοι βιωσαν μεσα τους το φως,ειτε γιατι δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε την πολυπλοκοτητα της φυσης αφου φαινεται οτι υπαρχει σχεδιο.Αυτη ειναι μια σταθερη βαση και εκει πανω πρεπει να κινηθουμε.Τι θα συμβει ομως αν καποιος πει οτι αυτος ο Θεος ονομαζεται ΔΙΑΣ και αυτη ειναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ? Υπαρχει καποια αποδειξη ως τεκμηριο αυτης? Μπορει καποιος να πει οτι οι αρχαιοι ημων προγονοι οι οποιοι εδωσαν τα φωτα του πολιτισμου λατρευαν αυτον τον Θεο.Αρα δεν ειναι μια αποδειξη αυτο ?Καποιος αλλος ομως θα πει οτι εδω και 2000 χρονια οι χριστιανοι λατρευουν τον Χριστο.Δεν ειναι μια αποδειξη αυτη για την αληθεια του Χριστου? Καποιος αλλος ομως θα πει οτι εδω και 4000 χρονια λατρευουμε τον Κρισνα.Αυτο δεν ειναι μια αποδειξη της υπαρξης του? Και θα απαντησει ο χριστιανος,οτι τα ιερα κειμενα του χριστιανισμου ειναι η καταγραφη της ιστοριας η οποια βεβαιωνει την υπαρξη του χριστου.Και θα απαντησει ο ινδουιστης τα ιερα μας κειμενα ειναι η καταγραφη της ιστοριας χιλιαδων χρονων η αληθεια μας ειναι αδιαμφισβητητη,και τελευταιος ο εβραιος θα πει οτι συμφωνα με τα ιερα μας κειμενα ο θεος εφτιαξε τους πρωτοπλαστους πριν απο 7000 χρονια,και ο ινδουιστης θα πνιγει απο τα γελια.και οι αρχαιολογοι που βρισκουν ανθρωπινους σκελετους εκατονταδων χιλιαδων χρονων θα κλασουν πανω τους.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΣ , ΧΡΙΣΤΟΣ ,ΑΛΛΑΧ ΚΡΙΣΝΑ κτλ.Και τοτε λοιπον τι υπαρχει ??Υπαρχει ανθρωπινη ανωμαλια.Αυτη που λεει οτι οποιος πιστευει στον ΔΙΑ η στον ΑΛΛΑΧ η στον ΚΡΙΣΝΑ δεν θα εχει σωτηρια ,γιατι ο Κυριος μας Ιησους Χριστος ειπε οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΖΩΗ και οποιος πιστεψει σε μενα θα σωθει,οι ειδωλολατρες θα εχουν την μεριδα τους στην λιμνη του πυρος.Τα ιδια ακριβως ισχυουν και για τις αλλες θρησκειες. Η Μεγαλυτερη ανωμαλια ομως ειναι η χριστιανικη η οποια διαιρεθηκε σε 20000 κομματια με ενα βιβλιο πιστης.Η καθε μια απο τις χριστιανικες εκκλησιες χαρακτηριζει τις αλλες αντιχριστες που οδηγουν τους πιστους στον ολεθρο.Σχετικα με το αρθρο ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Αλλα εγραψα αυτο [,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ? Αν η εικονα απεικονιζε εναν αλλον Θεο θα πιστευες σε εκεινον ? και στο αναλογο θρησκευτικο συστημα?] Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ.Αν ΕΛΕινο παραφουσκωμενο προβατο δεν καταλαβες και τωρα θα σου βαλω φωτια και θα γινεις φλαμπε.

     • Ελεος! says:

      Βαλε λοιπον στην ακρη τα ιστορικα δεδομενα τσομπανοβλαχε και ανοιξε τα ματακια σου για να δεις γιατι εμεις οι Ορθοδοξοι χαρακτηριζουμε την πιστη μας ζωντανη. Εμεις δεν χρειαζομαστε περγαμηνες και παπυρους 10000 ετων για να αποδειξουμε την αληθεια μας, εμεις εχουμε Θεο ζωντανο με καθημερινα θαυματα, κι αν εδινες το 1% του χρονου που δινεις για να ξεθαψεις τις μαλακιες που κανεις copy paste στο να ψαξεις τα θαυματα των Αγιων μας θα ειχες γινει ηδη Χριστιανος.
      Δεν ειναι αποδειξη η πιστη αυτη καθ’αυτη. Ποιος σου ειπε οτι επειδη πιστευουν 1 δις ανθρωποι καπου εκει ειναι και η αληθεια?
      Οσον αφορα την Ορθοδοξη πιστη που υποτιθεται οτι γνωριζεις και πολεμας, σκατα στα μουτρα σου γνωριζεις βλακεντιε που πιστευεις οτι μονο οι Ορθοδοξοι θα σωθουν, αλλα τοσα ξερεις τοσα γραφεις.
      Η Ορθοδοξια λεει οτι οι απιστοι και οσοι δεν γνωρισαν την αληθεια θα κριθουν με αλλα κριτηρια και οχι με αυτα του Ορθοδοξου δογματος.
      Οσον αφορα την εικονα του Χριστου και την επιλογη του ανθρωπου να πιστεψει εκει προφανως και ηταν η εικονα, χωρις να σημαινει οτι ηταν αυθυποβολη. Αν του εφερναν μια εικονα του Βουδα και εβλπεπε τα ιδια θα εγραφε σε site του Νεπαλ και οχι εδω. Αλλα εαν η εικονα ηταν του Βουδα δεν θα εβλεπε τιποτα. Η περιγραφη ειναι καθαρα Ακτιστο Φως, μια ενεργεια του Τριαδικου Θεου των Ορθοδοξων και οι μαρτυριες γι’αυτην ειναι απειρες. Πες μας εσυ εαν οι αλλες θρησκιες εχουν κατι αντιστοιχο και εαν υπαροχουν μαρτυρες να το ισχυριστουν..
      Τι σου γραφω ρε γιατρε? Παρε κανενα χαπι να συνελθεις..

     • Ανώνυμος says:

      ΕΛΕΟΣ ολα αυτα τα ψευτοθαυματα και τα ψευτοφωτα ειναι κοινα γνωρισματα των θρησκευτικων συστηματων.Ολοι πασχετε απο την ιδια νοσο.Αυτή η ελαφρότητα που έχεις στο κεφάλι σου είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία.Για εσας τους χαμενους στην μεταφραση ο Ράσελ Μπ ειπε [Γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η ευρέως διαδεδομένη άποψη, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή.]Ο θρησκοληπτος φανατισμενος νεοελληνας με τα μυαλα στα καγκελα σαν και σενα ΕΛΕΟΣ δεν εχει να επιδειξει καμια αρετη καθως βασικό χαρακτηριστικό της αμορφωσιάς και του χαμηλού πνευματικού επιπέδου ειναι η θρησκοληψια απο την οποια πασχεις.Η βλακεία, όταν συνοδεύεται και με μια ελάχιστη δόση θρησκοληψίας δεν είναι καθόλου δύσκολο να οδηγήσει στην αυθυποβολή, καθώς ο θρήσκος έχει ανάγκη να πιστέψει, ακόμη και σε πράγματα, με τα οποία θα γελούσε κι ένα μικρό παιδί… Εισαι ενα καμενο χαρτι που ενω εχεις καει, συνεχιζεις να αποτελεις ρυπογονο παραγοντα μπλοκαροντας την ανοδο της συλλογικης συνειδησης σε αυτο ενος ανωτερου επιπεδου, και σε αυτη την τραγικη κατασταση στην οποια εχεις περιελθει με χαρακτηριζεις ΤΣΟΠΑΝΟΒΛΑΧΟ.Ετσι οπως τα λες ειναι. Εγω ειμαι ο Τσοπανης, το τσοπανοσκυλο μου ο ΠΔ, και εσυ ο ΒΛΑΧΟΣ καραβλαχος μαλλον.

    • ΠΔ. says:

     ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο CHAOSKAMPF.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 30 Μ.Χ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.(ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ).

     • Ανώνυμος says:

      Ουδεποτε ειπα οτι ολες οι Θρησκειες οδηγουν στην αληθεια.Φαινεται πως ο chaoskampf σε κολλησε με τα ψυχοπνευματικα μικροβια της Νεας Εποχης ως αποτελεσμα να μειωθει αισθητα η αντιληψη σου.Η Αγια Γραφη λεει σχετικα [ Μην πλανάστε! Φθείρουν τα χρηστά ήθη οι κακές συναστροφές. Α Κορινθιους 15.33]

     • Ανώνυμος says:

      Θα τρυπωσω κρυφα μεσα στην χρονομηχανη του δοκτορα Emmett Brown [back to the future] θα πληκτρολογησω στο πανελ το ετος 33 και με την σουπερ ψηφιακη μου καμερα θα βιντεοσκοπησω την σταυρωση του Θεανθρωπου χριστου απαθανατιζοντας το περιφημο ηλι ηλι λαμα σαβαχθανι,υλικο το οποιο θα παραδωσω στο τηλεοπτικο καναλι που θα μου δωσει τα περισσοτερα χρηματα, τα οποια αργοτερα θα πεταξω σε ενα χωραφι για να κρεμαστω οπως ο ιουδας, ωστε να γινω η πρωτη ειδηση σε ολα τα τηλεοπτικα καναλια του κοσμου ενισχυοντας την πιστη των απανταχου χριστιανων ολου του κοσμου και τεκμηριωνοντας παραλληλα την Ιστορικοτητα του Χριστου καλυτερα και απο την βικιπαιδεια .

     • ΠΔ. says:

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ.

     • Ανώνυμος says:

      Ολες οι θρησκειες ειναι εργαλεια χειραγωγησης και ΕΣΥ ενα χειραγωγημενο προβατο.Και οπως λεει και ο Al-Ma’arri «Οι κάτοικοι της γης είναι δύο ειδών: εκείνοι με μυαλά, αλλά χωρίς θρησκεία, και εκείνοι με θρησκεία, αλλά χωρίς μυαλά» ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ δεν εχεις μυαλο.

    • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

     Πρέπει να γίνει κατανοητό και πάλι ότι, όλες οι θρησκείες στον κόσμο έχουν κοινή βάση και καταγωγή διότι ένας είναι ο Κύριος. Γι αυτό όλες οι πανάρχαιες θρησκείες μοιάζουν πάρα πολύ. Στην ουσία αυτές διηγούνται όχι γεγονότα που έγιναν, αλλά γεγονότα αναμενόμενα. Αυτές, λοιπόν, μιλούν για τα ίδια πράγματα που στην πορεία αλλοιώθηκαν από τους ντόπιους πληθυσμούς ανάλογα με τις ιδιομορφίες, τα ήθη και τα έθιμά τους. Επαναλαμβάνω για να το καταλάβετε, ΠΡΩΤΟΝ την Παλαιά Διαθήκη την αποδεχόμαστε όχι για τις ιστορικές αναφορές των εβραίων, αλλά γιατί εκεί μέσα προφητεύτεται και αποκαλύπτεται ο ίδιος ο Θεός. ‘Οπως προφητεύτεται και σε άλλες θρησκείες. Όμως ο Κύριος επέλεξε να εμφανιστεί στην Παλαιστίνη. ΔΕΥΤΕΡΟΝ δεν σας κάνει εντύπωση πως κείμενα αρχαιότατα όπως η ριγκ-βέδα, τα ορφικά, τα αιγυπτιακά, τα εβραϊκά – διαφορετικών πολιτισμών όλα – αναφέρονται σε τριαδική θεότητα, για την παρθένο που μέσω αυτής θα έρθει ο σωτήρας υιός του θεού; Για τον θάνατο και την Ανάσταση; Για την Ριγκ-βεδα η κυρία Βασιλεία Δερουκάκη, καθηγήτρια Θεολογίας και σανσκριτικής έχει κάνει καταπληκτική εργασία και την παρουσιάζει αποσπασματικά στο περιοδικό Τρίτο Μάτι. Όλες οι αρχαίες αναφορές λοιπόν, ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ με τη ΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Αυτόν Τον οποίο είδαμε, Αυτόν Τον οποίο ακούσαμε και Τον γνωρίσαμε γιατί έζησε ανάμεσα στους ανθρώπους. Και είναι γελοίο το επιχείρημα της μη ιστορικής ύπαρξης του Ιησού. Αυτό δεν αμφισβητήθηκε ιστορικά από κανέναν. Ούτε από εχθρούς ούτε από φίλους. Δεν υπάρχει καμία ιστορική πηγή της εποχής που να αμφισβητεί την ιστορική ύπαρξη του Ιησού. Αυτό το φαινόμενο είναι καινούργιο, γέννημα των μασσωνικών στοών. Είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες ιστορικές αναφορές και καθαρά επιστημονικά πρέπει να γίνει αποδεκτή η ύπαρξή του. Διότι οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια που ισχύουν στην επιστήμη της ιστορίας, ισχύουν για όλους τους ανθρώπους. Δεν γίνεται εκλεκτική επιλογή. Αν δεν θέλει κάποιος να δεχθεί την ιστορική παρουσία του Χριστού, τότε θα πρέπει να διαγράψει όλη την ιστορία. Δεν έζησε στον Όλυμπο, ούτε ήταν Βούδας στο δάσος. Δεν έζησε σε άλλο πλανήτη και ούτε ήταν κάποιος θρύλος. Αν κάποιος είναι άθεος, τότε μπορεί να αμφισβητεί την Θεότητα του Χριστού, δεχτό, όχι όμως την ιστορική του ύπαρξη. Να αμφισβητήσει όμως και τις άλλες θεότητες και να μην γράφει μόνο για τους χριστιανούς. Πάρτε το χαμπάρι ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ σας αρέσει δεν σας αρέσει. Κι ο Θεός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Εβραίος για να τον διαχωρίζετε. Ανήκει σε όλους μας και όλοι μας ανήκουμε σε Αυτόν.

     • Ανώνυμος says:

      Δηλαδη ο παιδεραστης ΔΙΑΣ ηταν ο Χριστος? Και ο ποσειδωνας ποιος ηταν ? Μηπως ο Χριστος ειχε 12 κεφαλια ? Διολου απιθανο.Δεν μου λες ξερεις κι αλλα τετοια ανεκδοτα ?

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ says:

      Ρε φίλε, πες μου σε παρακαλώ. Τι δεν κατάλαβες για να στο εξηγήσω καλύτερα. Τι σχέση έχει ο Χριστός με τον Δία; Τα ορφικά κείμενα δεν έχουν σχέση με τη θεογονία του Ησιόδου. Και μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Εσύ κατάλαβες ότι κάνω σύγκριση θρησκειών; Κάνεις λάθος. Για ξαναδιάβασε το κείμενο ποιο προσεκτικά, για να καταλάβεις το πνεύμα!!!

   • Ανώνυμος says:

    my brother ΠΔ Προσευχομαι στον υψιστο Θεο των Θεων ΖΕΥΣ να σε φωτισει και να γεμισει την ψυχη σου με το Αθανατο Αρχαιοελληνικο Πνευμα ωστε να εξελθεις απο το χριστιανικο σκοτος και να γνωρισεις την αληθεια που θα σε ελευθερωσει απο τα δεσμα του ψευτοσατανα σου.Το μελλον σου ανηκει, δεν ειναι προδιαγεγραμμενο. Βρισκομαστε σε μια ιστορικη καμπη οπου οι δυναμεις του σκοταδιστικου ιερατειου θα συγκρουστουν με αυτες του αναρχου φωτος, και αυτος ο τοπος συντομα θα απαλλαγει απο τον ανθελληνα chaoskampf και τους πρακτορες του.Ευχομαι συντομα να απαλλαγεις απο τα δεσμα της Νεας Εποχης της χυτρας του αρχετυπου του chaoskampf ωστε να μην γινεις το αλεξικεραυνο του ΔΙΑ.

 12. Chaoskampf says:

  Χριστιανοι μην απαντατε στις προκλησεις των δαιμονισμενων αντιχριστων. Απλα δεστε πως δαιμονιζονται και χαμογελαστε. Το γελιο ειναι μεταδοτικο και μην ξεχνατε την ευχουλα οταν σκοτιζετε η ψυχουλα σας απο τις επιθεσεις των μανιακων. Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον Ημας. Η ευχουλα ενοχλει τους δαιμονες που ουτως η αλλως βρισκονται στο τελικο σταδιο της παρακρουσης μαζι με τις κατσικες τους.

  • Ανώνυμος says:

   Ποιος Χριστος να σε ελεησει? ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικα σου μηνυματα [ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 11 Αυγούστου 2016 @ 17:48 Στο αλλο θεμα ειπα οτι δεν ειμαι ουτε Χριστιανος, ουτε Ορθοδοξος,]..[Ταξιάρχης Απόλλωνας 20 Ιανουαρίου 2016 @ 16:00 Η ορθοδοξια ειναι μια ανθρωπινη κατασκευη οπως και το 12αθεο.] ..[The Devil’s regime is under siege 18 Νοεμβρίου 2016 @ 13:32 Ο Γιαχβε ο Μαρντουκ και ο Διας και τα @@ του Χριστου Οφι κουνιουνται.]Ο διαολος μεταμορφωμενος δινει χριστιανικες συμβουλες .Καλο ανεκδοτο αυτο.Μεγαλε καλη χρονια και καλα μυαλα

   • Chaoskampf says:

    Παλι δεν πηρες τα χαπια σου. Πουθενα δεν ειπα οτι αρνηθηκα τον Ιησου και δεν προκειται κιολας να το συζητησω μαζι σου καθως ποτε δεν προκειται να βγει καμια ακρη με τους μανιακους του ειδους σου για αυτο και δεν θα απαντησω αν το συνεχισεις και η Παναγιτσα μας να σε λυπηθει και ο Ιησους Χριστος να σε ελεησει για το κακο που κανεις στις ψυχες των ανρθωπων με την βλακεια και την μανια σου. Σου το ευχομαι πραγματικα. Απλα να πω για μενα και οχι για σενα οτι υπαρχουν και οι Χριστοπαγανιστες μεσα στους οποιους θα μπορουσε καποιος να πει οτι συγκαταλεγονται και οι Γνωστικοι. Οι ακολουθοι του Ιησου ασφαλως δεν ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθουν καμια θρησκεια και θα απροσπαθησω να αποφυγω να σχολιασω την ουσια της μανιας που σε οδηγει στο να προσπαθεις να βλαψεις τις ψυχες και των χριστιανων και των απλων φιλων του Ιησου καθως το προβλημα σου ειναι πολυ σοβαρο. Να ποσταρω και ενα αποφθεγμα: “Jesus was not sent here to teach the people to build magnificent churches and temples amidst the cold wretched huts and dismal hovels. He came to make the human heart a temple, and the soul an altar, and the mind a priest.” ― Kahlil Gibran >> Η ευχη ειναι: Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον Ημας.

    • Ανώνυμος says:

     Σατανικο μου παιδι μιας και ανεφερες τα χαπια Ελα απο το ιατρειο μου εχω κατι χαπακια που αμα τα φας,θα εξαφανιστεις και θα μεινει ο διαολος ασωματος και εκτεθειμενος στο ειδικα διαμορφωμενο χωρο μου οπου μεσω της ψυχοδυναμικης οντοτητας θα τον αφοπλισω και θα τον στειλω απο κει που ηρθε, Στον Διαολο δηλαδη,ωστε να αποτρεψω τον αρμαγεδωνα και να επιβαλω το αρχαιοελληνικο πνευμα μεταμορφωνοντας τους δουλους του Χριστου σε αρχαιοελληνικα θηρια Τυπου σπαρτιατες εξολοθρευοντας αθορυβα sailed death ολους τους ανθελληνες σαν και σενα.Εσυ Chaoskampf εισαι μια μπομπα στα θεμελια του χριστιανισμου αλλα και των αρχαιολατρων.Και εγω ειμαι ο πυροτεχνουργος ο εχων τα κλειδια οπου πριν σκασεις και μας γεμισεις με τα ψυχοπνευματικα μικροβια την Νεας Εποχης με την σβελταδα μου καθοτι ειμαι γατος με πεταλα θα σου τραβηξω το φυτιλι και θα σε πεταξω μεσα στην αβυσσο να κανεις παρεα με τους υπολοιπους διαολους.Οσον αφορα τα κλειδια με την ασυνεπεια που με διακρινει θα τα χασω ωστε να γινεις μια αναμνηση ενος σκοτεινου κοσμου.ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θέλετε να αντικαταστησετε την ορθοδοξια με μια θρησκεια που θα περιλαμβανει τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ και την ενθρονιση ενος χρισμενου βασιλια .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ .ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικα σου μηνυματα [Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 Μεσα απο την σε βαθος μελετη και κατανοση του αρχετυπου και της ιστοριας των παραδοσεων των θεων θα μπορουσε βασικα να στηθει ενα ΔΟΓΜΑ με επικεντρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (οχι την αρχαιοπληξια) που θα εχει και σαν στοχο την επαναφορα της Ελληνικης ονοματολογιας των θεων και αυτο βασικα θα μπορουσε να ειναι μια εξελιγμενη θα ελεγα μαλιστα μορφη ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ (ουτε καν Ελληνοχριστιανισμου) η οποια:…2) Θα μπορουσε βασικα και μεσα σε απολυτα λογικα πλαισια και φυσικα εξω απο τα ορια της αρχαιοπληξιας να θεωρηθει ως μια υλοποιηση της κοσμικης δυναμης την οποια οι Ελληνες γνωριζαν ως Απολλωνα και οι Αιγυπτιοι ως Ωρο και ειναι απαραιτητο να γινουν αυτοι οι συσχετισμοι για να δομηθει αυτο το νεο πνευματικο οικοδομημα (βασιλειο-realm κατι που βασικα χρειαζετε και καποιον χρισμενο βασιλεα-Φαραώ οπως ο Αλεξανδρος και για αυτο επιμενω ως προς το προσωπο του) το οποιο θα μπορουσε οπως ειπα να ειναι ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ και φυσικα ΟΧΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.
     Απλα θυμιζω: HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.] ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ .Απεναντι σας υπαρχουν δυο εχθροι ΟΙ ελληνες ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και οι ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ .Εσυ λοιπον για να σπειρεις τα ψυχοπνευματικα μικρόβια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ βριζεις καταμουτρα τους ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ [το μικρο κομματι του ελληνικου πληθυσμου ] και ασκεις διαστρεβλωτικο προσηλυτισμο στους ελληνες ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.] ΨΙΤ μπεεε χαιρετισματα στην εξουσια ..να σου βαλω και εγω ενα τραγουδακι.https://www.youtube.com/watch?v=s1Mc9nvVBnE

  • Ανώνυμος says:

   Ειναι μια μουφα ορειχαλκινη τριων ιντσωνε ανευ πατου καθως η βλακεια τους ειναι απυθμενη προιον επεξεργασμενου κρεατος προορισμενο για καταναλωση.Εχουν υποστει αυτολοβοτομη με αποτελεσμα εκτος απο ερωτικες φαντασιωσεις να υποφερουν και απο θρησκευτικες φαντασιωσεις προερχομενες απο το ερπετικο τμημα του εγκεφαλου τους.Και μετα θες να παει μπροστα η κοινωνια μας ?Ανεκδοτα λες τωρα? Εχουν τους πολιτικους που τους αξιζουν.Πιστευεις ρε μεγαλε οτι αυτα τα προβατα που εχουν φαει ενα τοσο μεγαλο και προσβλητικο για την ανθρωπινη νοημοσυνη παραμυθι και φανατιζονται απο πανω κιολας οτι εχουν αισθηση της πραγματικοτητας???Αν υπαρχει το ματριξ Αυτοι δεν ειναι μεσα του.Δεν υπαρχουν απλα.Ελεος πια.

   • ΠΔ. says:

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.Ο,ΤΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ.

    • Ανώνυμος says:

     ΠΔ ευνοουμενε του chaoskampf αν εγω ανεβασω αρθρο υπερ του χριστιανισμου το σατανικο παιδι του ΧΑΟΥΣ θα γινει αμεσως χριστιανος κλαιγοντας με λυγμους σαν μικρο παιδακι.Αλλα εγω φιλε μου δεν ενδιαφερομαι να σας γαργαλησω τα αυτια με πλαστες γαργαλιστικες ιστοριες του χριστιανικου μαυρου ιερατειου. Δεν εχεις ιδεα ΠΔ τι γνωριζω.. απο την μια σας λυπαμαι και απο την αλλη εξαγριωνομαι διοτι η ανθρωποτητα απο μια αλλη οπτικη γωνια μοιαζει με μια αγελη πιθηκων.Αν εφτιαχνα μια χρονομηχανη θα εφευγα απο εδω μονο και μονο να μην βλεπω την μουρη του θεοφιλου chaoskampf που κοιμαται ορθιος και βολοδερνει μεσα στο αλχημικο πλανο των μαυρων μαγων.. ασε που καπνιζει σαν φουγαρο και χανεται απο το οπτικο μου πεδιο.kαι φυσικα η αγαπημενη μου ταινια ειναι η time machine και αυτο που φοβαμαι ειναι οτι αν καταφερω και μπω στην χρονομηχανη και μεταφερθω μπροστα στο χρονο μηπως βρω μια κατεστραμενη γη χωρις ανθρωπους…,ολα τα περιμενω απο σας.

     • ΠΔ. says:

      ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ CHAOSKAMPF,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΤΙΣΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.

     • Ανώνυμος says:

      ΠΔ ο chaoskampf σου εκανε dislike, αρνειται πεισματικα το φως του Θεου.Οσο για μενα αν με την χαρη του Θεου μεταστραφω και γινω ορθοδοξος τοτε οι απιστοι νεοταξιτες και αρχαιολατρες θα βρουν τον διαολο τους,και ειτε θα τρελαθουν ,ειτε θα γινουν φανατισμενοι χριστιανοι.Οσο για το παιδι του ΧΑΟΥΣ αγνωσται αι βουλαι του κυριου..

  • Ανώνυμος says:

   Ισως να φταιει το γεγονος οτι τετοιες αφηγησεις- εξομολογησεις δεν ωφελει να γινονται δημοσια,
   ειναι εσωτερικες διαδρομες που μπορει να περπατηση μονο ενας….
   ειναι καποια πραγματα που ουτε λεγονται ουτε εξηγουνται ….μονο βιωνονται ….αν εισαι τυχερος και εναργης..!
   Αθηνα

 13. ΠΟΥ'ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ; says:

  Γιατί όταν τρως το φαγητό σου το μασάς πριν το καταπιείς;
  Διότι αν δεν το μασήσεις κινδυνεύεις να πνιγείς κατά την κατάποση ή θα έχεις πρόβλημα με το πεπτικό σου.
  Και φυσικά μασώντας καταλαβαίνεις τη γεύση,τη ποιότητα και αν δεν σου αρέσει μπορείς να το φτύσεις κιόλας.
  Η κάθε είδους πληροφορία λοιπόν,είτε ως είδηση,είτε ως ιστορικό γεγονός,είτε ως γνώση,ή όποια άλλη μορφή έχει τέλος πάντων,είναι η πνευματική σου τροφή.
  Τι είναι αυτό που σε ωθει,ιδιαίτερα αν η πληροφορία ηχεί όμορφα στα αυτιά σου,να την καταπίνεις αμασητη;
  Έχεις σκεφτεί ότι μέρος των πληροφοριών που έχεις καταπιεί αμασητες,μπορεί να σου έχουν κάνει κακό;

 14. ορθοδοξος ελληνας says:

  Καποιοι εδω μεσα,προτρεχετε αδικα.μονοι σας ρωτατε και απαντατε.λετε πως εμεις οι Χριστιανοι περιμενουμε εδω και 2000 χρονια να ερθει ο Χριστος και μας εχει «στησει» κατα τα δικα σας δεδομενα.μαθετε λοιπον εσεις «ελευθερα πουλια» πως ο Χριστος ηρθε πριν 2000 χρονια και απο τοτε ειναι παρον σε καθε λεπτο της ζωης μας.ειναι παρον σε καθε Θεια λειτουργια.ειναι αναμεσα σε δυο η τρεις συνηγμενους στο Ονομα Του το Αγιο.ξρθε πριν 2000 χρονια και πατησε με την ανασταση του στο κεφαλι τον διαβολο.λετε πως ειστε αθεοι,αλλα το προβλημα σας ειναι πως ειστε αντιχριστοι.νιωθετε καμαρι και περηφανια για την δηθεν αθε’ι’α σας.μαθετε ομως πως εχετε πολλους θεους,ενω εμεις ΕΝΑΝ.εχετε για θεο τον εαυτο σας.τα χρηματα σας.το ωραιο σωμα σας.το αμαξι σας.το εξοχικο σας.την κοιλια σας.τα γεννητικα σας οργανα που δεν χανετε ευκαιρια να τα εξυπηρετειτε με καθε τροπο.εχετε για θεο σας οτιδηποτε ειναι εκτος του χριστιανισμου εκτος απο τον χριστο.η ζωη σας ειναι γεματη ειδωλα και θεουςδικη σας κατασκευης και κατα τα αλλα σηκωνετε την σημαια του αθεου.ο πραγματικος αθεος δεν ασχολειται με κατι που δεν πιστευει.εσεις σταζετε δηλητηριο στο ακουσμα Χριστος και τρεχετε να διακωμωδησετε,να προσβαλετε,να ταπεινωσετε,να βρισετε,να χλευασετε.δεν απορρω που δεν ειστε ικανοι για κατι αλλο.αυτο ειναι το πνευμα σας.φιλοπολεμικο,χαοτικο,που σκορπαει διχονοια και μισος.αραγε αναρωτιεμαι ποιος «θεος» σας συμβουλευει.ο διαβολος σας παει γαντι!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Ορθοδοξία… Η δευτέρα παρουσία του Χριστού…Σε όλη την Βιβλικοπατερική παράδοση λέγεται ότι ο Χριστός πρόκειται να έλθει εκ νέου στον κόσμο για να κρίνει τους ανθρώπους. Είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τους Χριστιανούς. Ο Ίδιος ο Χριστός στην περικοπή της μελλούσης κρίσεως κάνει λόγο για την εκ νέου ένδοξη έλευση Του. Λέγει: «όταν έλθη ο Υιός του ανθρώπου εν τη δόξη αυτού» (Ματθ. κε’. 31). Το «όταν» δεν είναι υποθετικό, αλλά χρονικό, που σημαίνει ότι θα υπάρξει χρόνος κατά τον οποίο θα έλθει ο Χριστός στον κόσμο και μάλιστα με δόξα πολλή. Και σε άλλο σημείο ο Χριστός είπε: «και τότε όψονται τον υιόν του ανθρώπου ερχόμενον εν νεφέλαις» (Μάρκ. ιγ’. 26).Στις Πράξεις των Αποστόλων, όπου περιγράφεται ή ανάληψη του Χριστού, λέγεται ότι οι άγγελοι είπαν στους έκπληκτους μαθητές: «άνδρες Γαλιλαίοι τι εστήκατε εμβλέποντες εις τον ουρανόν; ούτος ο Ιησούς ο αναληφθείς αφ’ υμών εις τον ουρανόν, ούτως ελεύσεται, όν τρόπον εθεάσασθε αυτόν πορευόμενον εις τον ουρανόν» (Πράξ. α’, 11). Ο τρόπος με τον όποιο αναλήφθηκε θα είναι ο ίδιος με τον οποίο θα επανέλθει στην γη.Ο Απόστολος Παύλος διδάσκει ότι όσοι ζουν τότε, όταν θα έλθει ο υιός του ανθρώπου, και μάλιστα όσοι είναι δίκαιοι, θα αρπαγούν «εν νεφέλαις εις άπάντησιν του Κυρίου εις αέρα» (Α’ θεσ. δ’, 17). Και στην Αποκάλυψη είναι γραμμένο: «Ιδού έρχεται μετά των νεφελών και όψεται αυτόν πάς οφθαλμός» (Αποκ. α’, 7).Τα χωρία αυτά, που είναι αντιπροσωπευτικά, δηλώνουν ότι οι πιστοί πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Χριστός θα έλθη στην γη για να κρίνει τους ανθρώπους, όταν θα έλθει το τέλος αυτού του κόσμου και η αρχή της νέας ζωής. Γι’ αυτό στο Σύμβολο της Πίστεως δίνουμε την ομολογία: «και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς ου της Βασιλείας ουκ έσται τέλος». http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=86 ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΗ ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΧΩΡΙΣ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ,, ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ.ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ..ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ homo sapiens ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ homo sapiens Η ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ..ΔΗΛΑΔΗ neandertal ..ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΓΙΝΕΙΣ ΦΥΤΟ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΥΤΟ .ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ….ΕΝΑ ΟΡΘΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ [ΚΛΑΔΕΜΕΝΟ] ΦΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ. ..

  • Ανώνυμος says:

   Ο Θεος που συμβουλευει εσενα ειναι ο διαολος καθοτι αυτα που λες κρινονται αιρετικα απο την ορθοδοξη εκκλησια.Αλλα εσυ δεν εισαι ορθοδοξος …ορθοΛΟΞΟΣ εισαι, καθοτι η θεολογια του χριστιανισμου λογιζεται ως λοξα παρα φυσιν,και τα μυαλα σου στα καγκελα.Εκτος αυτου η βια ρεει μεσα στο αιμα σου κανοντας το να βραζει.ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικα σου μηνυματα [ορθοδοξος ελληνας 13 Δεκεμβρίου 2016 @ 12:43 Οχι μονο θα πεθανουν σαν σκουλικια,αλλα ουρλιαζοντας απο τον πονο ..θα πυροβοληθουν ολοι.. εκει που καθεται λεει,στον καναπε εκεινος που δεν ηθελε να πολεμησει,τρωει μια στο κρανιο απο πυροβολο και κανουν μπραφ τα αιματα ισα μεχρι την εξοπορτα!!!!!!!!!ειδες;;;;;;;θα εχει ενδιαφερον το εργο!!!!]Το εργο εχει ενδιαφερον και το εχω ξαναδει.Δεν εισαι ο μοναδικος ψυχακιας που εχω δεσει αλλωστε.Τι νομιζεις οτι κολλαω μπρικια? Νομιζεις οτι μπορεις εσυ ο αγραμματος ο αμορφωτος εσυ που δεν ξερεις που εχεις θεσει την πιστη σου διαφωνωντας σε μονιμη βαση με αυτη να υποθεσεις οτι δασκαλος μου ειναι ο διαβολος?? Εχετε την αναγκη να ειστε ποιμνιο,να ειστε κοπαδι,δεν ειναι τυχαιο που σας ονομαζουν προβατα και ως προβατα σας αρμεγουν και οταν το αποφασισουν τα αφεντικα σας θα σας σφαξουν κιολας. Δυστυχως το μεγαλυτερο κομματι του παγκοσμιου πληθυσμου ειναι ανθρωποι του ειδους σας,αβουλα προβατα μαντρωμενα σε θρησκειες ,κομματα κτλ και ως οπαδοι φανατιζεστε με τυφλη υπακοη σε μια ιδεα υποχρεωνοντας και αλλους να ακολουθησουν.Ειστε μια αγελη προβατων,και υπευθυνοι για ολα τα δεινα του κοσμου τα οποια φορτωσατε στον διαολο, Η εμπιστοσύνη του αφελούς είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο του ψεύτη. ΨΙΤ μπεεε τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ χρειαζεστε να σας τα σφυριξει χυμα να παθετε κολουμπρα απιθανοι «ανθρωποι»..

 15. Ανώνυμος says:

  Chaoskampf Οι ελληνες θρησκευομενοι δεχονται επιθεση απο την νεα ταξη και μεσω πρακτορων σαν και σενα.Παραθετω απο δικα σου μηνυματα [ΑΒΡΑΣΑΞ 11 Οκτωβρίου 2016 @ 13:53 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.]….[[Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 Μεσα απο την σε βαθος μελετη και κατανοση του αρχετυπου και της ιστοριας των παραδοσεων των θεων θα μπορουσε βασικα να στηθει ενα ΔΟΓΜΑ με επικεντρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (οχι την αρχαιοπληξια) που θα εχει και σαν στοχο την επαναφορα της Ελληνικης ονοματολογιας των θεων και αυτο βασικα θα μπορουσε να ειναι μια εξελιγμενη θα ελεγα μαλιστα μορφη ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ (ουτε καν Ελληνοχριστιανισμου) ..] ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ της νεας ταξης βαλε την ποδιτσα σου παρε τα μυστρια και τις σπατουλες σου και πηγαινε να χτισεις σε αλλη αυλη τον ΝΕΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.Εδω μικρε η οικοδομη τελειωσε,αυτο που απομενει πλεον ειναι να ξυπνησει μεσα μας ο ελληνας που τρεμετε και να κατεδαφισει οτι εχετε χτισει εως τωρα.ΨΙΤ μικρε χαιρετισματα στα αφεντικα σου και πες τους οτι οι ελληνες ειναι σκληρα καρυδια και δεν τρωνε τις κουραδες της νεας εποχης.

 16. Ανώνυμος says:

  Chaoskampf για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι μπορεις να φτιαξεις μια παπαρα απο τα αποβλητα της νεας ταξης προορισμενη για ανυποψιαστους ανθρωπους που θα βουτηξουν μεσα της το ψωμακι τους και θα καψουν να μυαλα τους.Με τι υλικα ρε ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ θα χτισετε τον νεο σας κοσμο ?Θελετε να αναβιωσετε τους ελληνες θεους οχι με την μορφη του Ελληνοχριστιανισμου αλλα οπως γουσταρετε εσεις. ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ? με Honda η θα μας επιβαλλετε με το ζορι την χυτρα του αρχετυπου του αποκρυφισμου σας? Και αφου ρε μαυροφορεμενε νεοταξιτη εχεις ενδυθει το μαυρο σκοταδι της νεας ταξης πες μας και μια αληθεια. Ποιους θεους θα αναβιωσετε? Εκτος κι αν εισαι κοτα.Τι φοβασαι μην φας και αλλες σφαλιαρες ?Μου αρεσει που κανεις και προπαγανδα υπερ των χριστιανων.Δεν μου λες ρε καμμενε αναμεταδοτη της νεας ταξης οταν αναβιωσετε τους ελληνες θεους συμφωνα με τα ιδεωδη σας και γινετε μαλλια κουβαρια με τους αρχαιολατρες πως θα επιβαλλετε την νεας σας θρησκεια στους χριστιανους ? Θα σου πω εγω μικρε, ελπιζετε οι νεες γενιες μεσω του ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ σας να απορριψει σταδιακα το εβραικο στοιχειο του ορθοδοξου χριστιανισμου και οτι απομεινει να αποκωδικοποιηθει απο την χυτρα του αποκρυφισμου σας και ετσι ο Ιησους Χριστος να γινει HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.Και αν ρε καλλιτεχνη ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ οι χριστιανοι δεν φανε το παραμυθι σας τι θα απογινουν ? ΨΙΤ ΜΙΚΡΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

 17. Inept says:

  Μας πρηηξατε τ αρχιδια φανατικοι θρησκοληπτοι… Αν εχετε τα κοτσια, βρειτε το Θεο μεσα σας, αν οχι παλι, αφθιποβολες… επειτα εγγλεισμος καθε Κυριακη πρωι και μετα μισος με το που διαβειτε το μονοπατι της επιστροφης… Κανετε αμαρτιες για να τις διαγραφετε με την ελευση στην εκκλησια, τοσο υποκριτες και σιχαμενοι. Αιντε στα γαμηδια… και «καλα να παθετε» που σας γαμανε τοσα χρονια, ειστε αδυναμα κλαρακια.

 18. Ανώνυμος says:

  Ο αρχιτεκτονας του Chaoskampf που ονομαζεται και Έρως Πάνδημος,Αγαπουλης,συμπανταρχης και ενα σωρο αλλα ονοματα.ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο του μηνυμα [Έρως Πάνδημος 28 Σεπτεμβρίου 2016 @ 09:57 αλλα βασικα δεν υπαρχουν συμπτωσεις για αυτους που βρηκαν τον δρομο προς την Πηγη και την Αφετηρια και γνωρισαν βασικα μεσα απο τον εαυτο τους και μεσα απο αυτο τους το ταξιδι τον Αρχιτεκτονα που χαραζει ολες τις διαδρομες και που αρχαιοι τον γνωρισαν ως τον Θεο Θωθ και πριν την γεννηση του Θωθ των γνωριζαν και ως Ενκι και μετα ως Μαρντουκ που ηταν ο γιος του που ο γιος του ηταν ο Ναμπου-Ερμης που ειναι ο Θωθ.] Πουσε σατανικο παιδι χαιρετισματα στον Μαρντουκ,και αν τον δεις ρωτησε τον πως οι βαβυλωνιοι εφτιαξαν τους κρεμαστους κηπους της βαβυλωνας ,και φυσικα αν υπηρχαν.Διοτι αν δεν υπηρχαν τοτε οι αρχαιοελληναρες τους εσκισαν τους βαβυλωνιους.Σιγα την βαβυλωνα ..επιασε ο Θεος Γιαχβε τον Κυρο απο το χερι και σε μια νυχτα τρουπωσε στην βαβυλωνα και σκοτωσε τον βαβυλωνιο βασιλια αφου πρωτα ο Γιαχβε ειχε στειλει στον βασιλια ενα τρομακτικο sms αλλα επειδη ο βασιλιας δεν ειχε σμαρτφον το εγραψε στον τοιχο.Το οποιο ελεγε Μενέ, Μενέ, Θεκέλ, Ο υ φ α ρ σ ί ν.Το οποιο σημαινει Μενέ, εμέτρησεν ο Θεός την βασιλείαν σου και ετελείωσεν αυτήν· Θεκέλ, εζυγίσθης εν τη πλάστιγγι και ευρέθης ελλιπής· Φερές, διηρέθη η βασιλεία σου»…ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ … λες και δεν ξερω εγω τι διαβαζεις,ρε εγω σε εχω γεννησει και οπως ειπα και στον ΠΔ παραπανω χρησιμοποιω μονο το ενα τοις εκατο της νοητικης μου δυναμης,οχι τιποτα αλλο μην σου μεινει κανα κουσουρι σαν την αλλη φορα και μας γυρευεις να σε παμε στα δικαστηρια για να μας αποδειξεις οτι εισαι Χριστος ,τρισμεγιστος και δεν ξερω τι αλλο εισαι.Βρε και σε χουλκ να μεταμορφωθεις επανω σε τοιχο θα πεσεις η πενα του λογου μου θα σφυριλατησει τα σπαθια της απωλειας σου και θα τα κανει χαλιναρια με τα οποια θα χαλιναγωγησω το αρρωστο νεοταξικο μυαλο σου.ΨΙΤ μπεεε ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ γιατι δεν σε βλεπω καλα.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να σου κανει το στομαχι αχταρμα .

 19. Ανώνυμος says:

  Chaoskampf που το ονομα σου ειναι ΘΕΟΦΙΛΟΣ η σαρωση της διαδικτυακης σου υποστασης υποδεικνυει οτι εσυ δεν εχεις καμια σχεση με τον ΧΡΙΣΤΟ παρα μονο με την παραμορφωμενη εικονα του εαυτου σου . Εισαι ενας αποτυχημενος πρακτορας της νεας εποχης και εχθρος του ελληνισμου .και καλα θα κανεις να αφησεις ησυχους τους αρχαιους ημων προγονους να μην τους μολυνεις με τα ψυχοπνευματικα μικροβια του αρρωστου μυαλου σου.Τα μηνυματα σου δεν ειναι τιποτα αλλο απο διαστρεβλωτικα κειμενα της οργανωσης σου τα οποια παρουσιαζεις με την μεθοδο του προσηλυτισμου ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [Αγαπούλης 26 Ιουλίου 2016 @ 11:25 Θεωρω βασικα οτι θα πρεπει να γινει κατι αμεσα με οσους πορους και οσα μεσα μας εχουν απομεινει και το διαδυκτιο μας προσφερει την δυνατοτητα την ταχειας μεταδοσης της πληροφοριας η οποια βασικα μπορει να κτυπησει ακομα και στο κεντρο με το τοξο του Απολλωνα σε σχεση μαλιστα με τις διαφορες αποκρυφιστικες ατζεντες που στοχευουν στην υποδουλωση μεσα απο το manipulation του αρχετυπικου κωδικα.] Σε λιγο εκτος απο τις πετρες θα γελασει και ο θεος Απολλωνας μαζι σου . Δεν αποκλειεται να σε καρπαζωσουν ολοι οι θεοι μαζι και στο φιναλε να γινεις το αλεξικεραυνο του ΔΙΑ, και αυτο ειναι κατι που δεν επιθυμω γιατι κατα βαθος εισαι καλο παιδι.Εσυ και ο ΠΔ ειστε οργιο,δυο σταγονες απο την ιδια κοσμικη κανουλα ,οχι τιποτα αλλο αλλα χτυπιεσαι σαν κομπρεσερ μεσα στο αλχημικο πλανο των μαυρων μαγων παρασερνοντας μαζι σου και τον ΠΔ ..Η Αγια Γραφη ΠΔ το λεει ξεκαθαρα.Α κορινθιους 15.33 Μη πλανασθε· Φθειρουσι τα καλα ηθη αι κακαι συναναστροφαι.Για να μην λες μετα οτι εγω δεν σε προειδοποιησα.

 20. Περίεργος says:

  Αδερφέ η συμβουλή μου είναι να κόψεις τα ναρκωτικά (θα σταματήσεις να βλέπεις φώτα εκεί που δεν υπάρχουν).

 21. Chaoskampf says:

  Κατοικοι του συμπαντος του Νεοελληνα 2.0 και υπηκοοι της νεας παγκοσμιας Ελληνικης αυτοκρατοριας οπως βλεπετε ο γιατρουλης αγνωνιστηκε με ολες του τις δυναμεις για την σωτηρια του νου σας απο την πλανη του Διαολου της Ιουδαιοκρατιας και για αυτο δεν πρεπει να του κρατατε κακια. Ειναι ενας ηρωας που θυσιαστηκε για την σωτηρια του Ελληνικου εθνους και για αυτο θα μεινει στην ιστορια. Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι στον κυριο μας Ιησου Χριστο και στην Παναγιτσα μας για την σωτηρια του ηρωικου αδελφου μας. Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος ο Παντοκρατωρ Ελεησον Ημας και τον ηρωα αδελφο μας. Ο γιατρουλης εκανε οτι μπορουσε για να αναδειξει την πλανη του αθεου Εβραιου κοκακια Φρουντ για να φανει το μεγαλειο του Νεοπλατωνιστη Γιουγκ και να βαλει σε λειτουργεια την συμπαντικη χυτρα ταχυτητας μεσα στην οποια ψηνονται ολοι οι ανωμαλοι. Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα. Αμην. >> https://www.youtube.com/watch?v=aGR6hga3I7o

  • Ανώνυμος says:

   Θαυμαστε με διοτι ειμαι η σωτηρια του ελληνικου εθνους,καθοτι θα προλαβω να καθισω πρωτος στον θρονο του αντιχριστου HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST αρπαζοντας με μαεστρια οπως εμεις οι ελληναρες ξερουμε greek way τα κλειδια της αβυσσου ωστε να ειμαστε οι πρωτοι σε ολα. Εμεις θα ειμαστε οι πρωτοι που θα χωσουμε τα κλειδια στην κλειδαροτρυπα της αβυσσου αυτην που σφραγισε ο Μεγας Αλεξανδρος για να μην βγουν εξω τα ζομπι,συμφωνα με τον λιακοπουλο καταριπτωντας ολα τα ρεκορ Γκινες αδιαφοροντας για αλλη μια φορα για τα ζομπι,τα κλειδια και αλλες τετοιες αηδιες αφου ως ανταγωνιστες το μονο που μας ενδιαφερει ειναι τα ΡΕΚΟΡ.Καταλαβες τωρα ερωτικη πανδημια του χαους γιατι ο αντιχριστος σου GOD HORUS = 888 δεν εχει καμια ελπιδα ενωπιον των ελληναρων?Θα σας πεταξουμε ολους μεσα στην αβυσσο και με την ασυνεπεια που μας διακρινει θα χασουμε τα κλειδια ωστε να απαλλαγει η ανθρωποτητα απο την παρουσια σας. Οσον αφορα την μητρα του αρχετυπου του αποκρυφισμου σου θα την αλοιψουμε με πετρελαιο και θα τη κανουμε ΔΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για ενα καλυτερο ποδοσφαιρικο αυριο στην πολυπαθη και αιωνια πατριδα μας.

  • Ανώνυμος says:

   Μου αρεσει που λες [ Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι στον κυριο μας Ιησου Χριστο] Δηλαδη εσυ προσευχεσαι στον ιδιο χριστο με αυτον των Χριστιανων? Εχεις κι αλλα τετοια ανεκδοτα να μας πεις? Για να δουμε λοιπον ποιος ειναι ο Θεος σου.ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [ΕΛΘΕ ΜΑΚΑΡ ΠΑΙΑΝ ΤΙΤΥΟΚΤΟΝΕ 12 Αυγούστου 2016 @ 21:04 Σε σχεση με τον Απολλωνα οπως σας εχω εξηγησει ειναι η Ελληνικη εκδοση του Ωρου και ειναι βασικα θεος ολοκληρης της ανθρωποτητας HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.] Εσυ θα μας κουφανεις ολους.

  • Ανώνυμος says:

   Οσον αφορα τον ΓΙΟΥΝΓΚ που σε καιει….ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο του μηνυμα [Έρως Πάνδημος 28 Σεπτεμβρίου 2016 @ 09:57 Αυτο προσπαθησε να εξηγησει και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΙΟΥΓΚ που ειναι βασικα και ενας απο τους πνευματικους μου οδηγους..ΕΛΘΕ ΜΑΚΑΡ ΠΑΙΑΝ ΤΙΤΥΟΚΤΟΝΕ 19 Αυγούστου 2016 @ 01:15 οφειλω ως απροκρυφιστης να προσπαθησω τουλαχιστον να γεφυρωσω αυτο το χασμα και σε σχεση μαλιστα με τα αποκρυφιστικα επι της ουσιας κειμενα του Χριστιανισμου.Ασφαλως συμφωνω σε αρκετα πραγματα με τον Γιουγκ τον οποιον θεωρω ως ενα απο τους 2-3 μεγαλυτερους αποκρυφιστες που περασαν απο τον πλανητη]..Αγαπούλης 25 Ιουλίου 2016 @ 23:44 Θα εχει σαν στοχο την αποσφραγιση της Βιβλου στην παγκοσμια συνειδηση εστιαζοντας στην αποκρυφιστικη της διασταση και σε οτι αφορα μαλιστα τον Ελληνα η αλλιως τον Φωσφορο Χριστο που θα κυβερνησει τον πλανητη στον νεο Αιωνα. Απλα θυμιζω: HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.]…Μια άλλη εξέχουσα επιρροή ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ήταν ο ψυχολόγος Καρλ Γιουνγκ , ο οποίος ήταν υπέρμαχος της ιδέας της Εποχής του Υδροχόου.Αυτο που προσπαθεις να περασεις εσυ στον ελληνισμο δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα ψυχοπνευματικα μικροβια της νεας ταξης και σε σχεση με τους αρχαιους θεους να αλλοιωσετε την ιστορια μας για να βρουν προσφορο εδαφος τα μελλοντικα σας σχεδια .chaoskampf εχεις ξεσκεπαστει και το γεγονος οτι συνεχιζεις τον προκλητικο αγωνα σου εναντιον του ελληνικου εθνους σημαινει οτι εισαι λιμασμενος και περιμενεις να μαζεψεις τις ντοματες που θα σου ριξουν .Και καλα να ειναι ντοματες αν ειναι πετρες?

 22. Tsamp1 says:

  Ορισμένοι απο εσάς δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.. Για σατανολατρεια να έγραφε τόσα αρνητικά σχόλια δεν θα γράφατε.. Αλλά μίας και κατέχεται εσείς τη γνώση και την αλήθεια ..χωρίς αποδείξεις βέβαια. καλά κάνετε και είστε αρνητικοί σε οτιδήποτε δεν σας εκφράζει.

 23. Chaoskampf says:

  Καλα προβατακια του Θεου ημων μην ζοριζετε το μυαλο σας και μην σκοτιζεται την ψυχουλα σας με τα θεματα που αφορουν τον αποκρυφισμο. Ο αποκρυφισμος που σχετιζετε με τον αλφα η τον βητα τροπο με τον Χριστο και συνεπως και με τα αρχαια χριστικα μυστηρια ειτε θα σας οδηγησει στην Αληθεια και στο εσωτερικο Φως του κυριου Ημων Ιησου Χριστου οπως συνεβηκε αλλωστε με τους προγονους μας που ΒΙΩΣΑΝ της αληθεια του ενσαρκωμενου Ηλιακου Λογου (που μαλιστα παρουσιαζαν τον Ιησου ως τον ενσαρκωμενο Απολλωνα) ειτε στην πλανη των κατωτερων στοιχειακων και στις μεθοδευσεις των μαυρων μαγων που ειναι απλα μια παραισθηση και ενα δημιουργημα βασικα του ανθρωπινου εγκεφαλου που απλα ΜΙΜΕΙΤΕ και επι της ουσιας προσπαθει να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ τις εκπορευεσεις του θειου που ειναι ενα παραγωγο της ΖΩΗΣ (και συνεπως και της Kundalin/Σ-Οφιας/Αγιου Πνευματος/Shekinah = presence of God = Παρουσια, Σοφια και Αγιο Πνευμα του Θεου) και οχι του μυαλου του ανθρωπου η καποιας εξωγηινης τεχνολογιας. Ασφαλως θα μπορουσατε να με σταυρωσετε καθως αλλωστε μιλαμε για ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο/αρχετυπο που εκφραζει την σταυρωση της θειας ουσιας και οι δαιμονες που επι της ουσιας φοβουνται το φως θα μποουσαν να κανουν τα παντα για να σας απομακρυνουν απο το εσωτερικο φως γιατι αυτο ειναι που τους φοβιζει καθως ο καθφρεφτης της ΨΥΧΗΣ διαλυει την παραισθηση των κατωτερων στοιχειακων και την πλανη του ανθρωπινου εγκεφαλου που βρισκεται παγιδευμενος εδω και χιλιαδες χρονια μεσα στα κατασκευασματα και τις παραισθησεις των εξουσιαστων αυτου του κοσμου που ασφαλως υπηρχαν και στην αρχαια Ελλαδα και πιο πριν και μετα. Γιατρουλη το ιδιο ισχυει και για σενα και μην φοβασε δεν προκειται να σε αφησω να βουλιαξεις μεσα στις παραισθησεις σου τουλαχιστον οχι χωρις να το παλεψω. Σε συμπαθω και δεν κανω πλακα οταν λεω οτι προσευχομαι για σενα γιατι και εσυ εκφραζεις ενα μερος της αληθειας του νου και εχεις και εσυ τα δικαια σου ομως ο εχθος σου αδελφε δεν ειναι ουτε ο Ιησους ουτε εγω. Ο εχθρος ειναι αυτος που βρισκεται μεσα σε ολους και προσπαθει να μας απομακρυνει απο το φως της ΨΥΧΗΣ και ο Ερως ειναι ο χειροτερος εχθρος των ανομαλων και για αυτο τα περνει στο κρανιο οταν προσπαθουν να τον διχασουν με το ΝΟΗΜΑ και την ΕΝΝΟΙΑ (https://en.wikipedia.org/wiki/Sophia_(Gnosticism)#The_Ennoia) της υπαρξης του και την αιωνια ερωμενη του (https://en.wikipedia.org/wiki/Cupid_and_Psyche). Ο γιος του χαους δηλαδη ο Ερως ειναι ο τρομακτικοτερος απο ολους τους θεους καθως αλλωστε εχει ολα τα κλειδια της γνωσης οπως ελεγαν και οι Ορφικοι. Υγεια αδελφε. Μην επιμενεις με τις συχνοτητες της αναποδης πενταλφας και τις αντιστροφικες ενεργειες γιατι βλαπτεις τις ψυχες αυτων που βρισκονται υπο την προστασια του Κυριου των Δυναμεων και σε καποια φαση δεν θα μπορεις να ξεφυγεις απο αυτους που νομιζεις οτι πολεμας. Ακουσε αυτο και προσαθησε να μην ταραζεσε και κλεισε την πορτα σε αυτες τις σκεψεις που σε βασανιζουν: https://www.youtube.com/watch?v=HI9n7m8PEQw Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος ο Παντοκρατωρ Ελεησον Ημας.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Γιατί λοιπόν οι Παγανιστές δεν κατηγορούν και τους αρχαίους για απώλεια φιλολογικών έργων; Για να υποστηρίξουν τις ανυπόστατες συνομωσιολογικές συκοφαντικές ψευτο-επιστημονικές θεωρίες των βιβλίων τους;

   Το υπόμνημα του Ορφικού ποιήματος του τάφου του Δερβενίου, περιέχει τμήματα μιας Ορφικής θεογονίας. Μέσα λοιπόν σε αυτή την θεογονία, αρκετά όμοια με την Ησιόδεια, υπάρχει μια σειρά ευνουχισμών που επιτρέπουν το σφετερισμό της ύπατης εξουσίας του κόσμου από διαδοχικά νεότερους θεούς και περιλάμβανε την κατάποση γεννητικών οργάνων σε κάποια φάση της διαδοχής καθώς και μια αιμομιξία του θεού Δία με την μητέρα του. Σύμφωνα λοιπόν με τον Σταύρο Γκιργκένη, που επιμελήθηκε τις εισαγωγές στο βιβλίο «Ησίοδος, έργα και ημέρες, θεογονία, Ασπίδα του Ηρακλή», εκδόσεις Ζήτρος, αυτά τα δύο μοτίβα είναι άγνωστα από την υπόλοιπη ελληνική ποίηση (ο ίδιος ο αρχαίος υπομνηματιστής τα αντιμετωπίζει με αποστροφή και προσπαθεί να τα ερμηνεύσει αλληγορικά) και φανερώνουν πόσες πολλές παραλλαγές έχουν αποκλειστεί από τον επίσημο κορμό της ελληνικής μυθολογίας. Επίσης από σκόρπιες πληροφορίες είναι γνωστό πως τον 7ο και 6ο αιώνα π.Χ., υπήρχαν και άλλες θεογονίες που αποδίδονταν σε μυθικά πρόσωπα ή και ιστορικά. Αποδίδονταν στο Μουσαίο, Αριστέα, Εποιμενίδη, Άβαρη, Φερεκύδη, Ακουσίλαο κοσμογονίες σε Λίνο, Θάμυρη, κοσμοποιία σε Παλαίφατο, γιγαντομαχία σε Εύμηλο ή Αρκτίνο. Ο Ηρόδοτος (2.53) ομιλεί για πολλές θεογονικές παραδόσεις στην αρχαία εποχή.

   Λοιπόν; Πόσους ακόμη πρέπει να κατηγορήσουν οι Παγανιστές για λογοκρισία ή για αμέλεια και απώλεια έργων; Ας σημειωθεί πως στην αρχαία Ελλάδα οι θεογονίες είναι γενικά συνδεμένες πάντα με κάποιο μάντη ή θαυματοποιό. Συνεπώς και θρησκευτικά να μιλήσουμε, (και έτσι πρέπει να γίνει), η Εκκλησία, ακόμη και αν έφταναν στα χέρια της αυτά τα κείμενα, γιατί να τα συντηρήσει επί πάση θυσία; Και βέβαια τώρα θεωρούνται ποιήματα, όμως τότε, όλες οι θεογονίες προέκυψαν από θρησκευτικές τελετουργίες, θυσίες ή μαγικές τελετές (Αίγυπτος, Βαβυλώνα, Περσία, Ινδία, κτλ). Συνεπώς τι όφειλε να κάνει η Εκκλησία του Χριστού; Να διαδώσει και να συντηρεί πάνω από όλα, τις θεογονίες όλων των άλλων εκτός από την δική της; Είναι δικαιοσύνη αυτό; Ο Σωκράτης δεν έγραψε τίποτα. Ό,τι ξέρουμε το ξέρουμε από άλλους. Οι Πυθαγόρειοι αναλώθηκαν στον μυστικισμό τους και την σχολή τους την έκαψαν μαζί με αυτούς μέσα οι αρχαίοι ειδωλολάτρες πρόγονοί μας. Μυστικισμός κατέλαβε και τους νεοπλατωνικούς θεουργούς και τις μαγγανείες τους που διδάχθηκε ο Ιουλιανός ο Ειδωλολάτρης. Αυτούς γιατί δεν τους κατηγορούν οι Νεοπαγανιστές; Εμείς οι Χριστιανοί δεν κατηγορήσαμε κανένα επειδή έκαψε ή δεν διέσωσε Χριστιανικά έργα, εσύ γιατί το πράττεις κατ’ αντιστροφή;

   Ο στίχος 93 του ποιήματος «Έργα και Ημέρες» του Ησίοδου, είναι νόθος και ανήκει στην Οδύσσεια. Ορισμένοι στην αρχαιότητα, όπως ο Κράτης, ο μαθητής του Θεόφραστου Πραξιφάνης, ο Αρίσταρχος ο Σαμοθράξ θεώρησαν πως και τα δύο προοίμια των ποιημάτων του Ησίοδου (Έργα και Ημέρες και Θεογονία) ανήκουν στην ίδια κατηγορία ανεξάρτητων από τα συμφραζόμενά τους εισαγωγών και τα οβέλισαν ως νόθα….

   Ακόμη οι 3 στίχοι του Ησίοδου 370 -373 θεωρείται πως παρεμβλήθηκαν από συλλογή γνωμικών. Ο Πρόκλος αναφέρει πως ορισμένοι τους οβέλιζαν. Ο Πλούταρχος στο βίο του Θησέα (3.3) αναφέρει για το στίχο 370 ότι ανήκε στον Πιτθέα και με αυτή την άποψη συμφωνούσε και ο Αριστοτέλης (απ. 598). Φαίνεται δηλαδή πως μια σειρά συλλογή γνωμικών που κυκλοφορούσε στην αρχαιότητα με το όνομα του μυθικού σοφού Πιτθέα πέρασαν στο κείμενο του Ησίοδου. Κατά την Αλεξανδρινή εποχή όμως διαγράφησαν ως νόθοι διότι οι φιλόλογοι διαπίστωσαν πως αυτοί έλειπαν από τα περισσότερα χειρόγραφα.. Γι’ αυτό και δεν απαντούν στους παπύρους. Ξαναπέρασαν όμως στο κείμενο των μεσαιωνικών (Χριστιανικών) χειρογράφων στα τέλη του 13ου αιώνα από το υπόμνημα του άλλου διασωθέντα Πρόκλου, ώστε σήμερα να τους έχουμε.

   Καταστροφή κειμένων από Παγανιστές λόγω… Αττικισμού

   Ένα άλλο ζήτημα που «ξεχνούν» να πουν οι Νεοπαγανιστές, είναι το θέμα του Αττικισμού.

   Όταν κατηγορούν αυθαίρετα τους χριστιανούς, που διέσωσαν ό,τι υπάρχει σήμερα από κείμενα, δεν έχουν ιδέα το πόσα κείμενα καταστράφηκαν από εγκατάληψη και αδιαφορία, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν γραμμένα με τους κανόνες του αττικισμού:

   Τι ήταν ο αττικισμός:

   «Η προβολή και η ακμή του αττικού λόγου άρχισε, δημιούργησε αντιθέσεις και βγήκε πάλι σε έξαρση και παραδοχή κατά τον 2ο μ.Χ. αιώνα. δηλ. μέσα στην περιοχή της δεύτερης Σοφιστικής. […] Αφού η Ρώμη έγινε κέντρο ελληνικής παιδείας, η αττική διάλεκτος έγινε η γλώσσα της παιδείας και τα αττικά πρότυπα κυριάρχησαν σε όλα τα πνευματικά κέντρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.» (Εγκυκλοπαίδεια «ΠΑΠΥΡΟΣ-ΛΑΡΟΥΣ-ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ», λήμμα: «Αττικισμός»)

   Κοιτάξτε τι έκαναν οι παγανιστές καταστροφείς. Τα γράφει ο Β. Α. VAN GRONINGEN, στο «Πραγματεία περί της Ιστορίας και της Κριτικής των Ελληνικών Κειμένων», Ακαδημία Αθηνών, Αθήνα, 1980, σελ. 42:

   «Η αντίδραση του αττικισμού είχε κιόλας βλάψει πολύ τον πεζό λόγο. Η δεύτερη σοφιστική και η μεταγενέστερη ρητορική είχαν παραμελήσει σοβαρά την ποίηση. Παραμερίστηκαν τότε αριστουργήματα και σιγά σιγά εξαφανίστηκαν: το ποιητικό έργο του Ερατοσθένη, του Ριανου, του Ευφορίωνα, ίσως του Καλλιμάχου, με εξαίρεση τους «Ύμνους», που συνδέθηκαν με αυτούς που αποδίδονταν στον Όμηρο και στον Ορφέα. Από τους βουκολικούς ποιητές διασώθηκε μόνο μια ισχνή επιλογή. Σε περγαμηνή μετέγραψαν μόνον ένα πολύ περιορισμένο αριθμό τραγωδιών και κωμωδιών και από τις κωμωδίες αποκλειστικά μόνον εκείνες του Αριστοφάνη. Όλες οι υπόλοιπες, μαζί και τα έργα του Μενάνδρου, έπεσαν θύματα του πνεύματος του αιώνα. Στους παπύρους της Αιγύπτου χρωστάμε το έργο του Βακχυλίδη και από το έργο του Πινδάρου όλα εκτός από τους «Επινίκιους». Το έργο του Σιμωνίδη, του πριν τόσο ονομαστού, περιμένει την ανακάλυψη του. Πεζογράφοι όπως ό Έφορος και ο Ποσειδώνιος έπεσαν στη λησμονιά, γιατί δεν έγραφαν στην αττική διάλεκτο.»

  • ΠΔ. says:

   ETΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ‘ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ…’,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ‘Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ’.ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ,ΒΑΛΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΟΣΧΗΜΟΣ ΑΜΝΟΣ Η ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΣ ΛΥΚΟΣ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

   • Chaoskampf says:

    Ειναι παραξενο οντος που αυτο το τραγουδι εκφραζει μια πραγματικοτητα που θα μπορουσε να συσχετιστει με τον γιο μου τον Λυκο με το σχετικο blog υπερ του Χριστου κλπ που υπηρχε χρονια πριν το τραγουδι. Αμνος ειμαι αδελφε και ο Κυριος ειναι που με κρατησε ζωντανο μεσα στα βασανα μου και οποτε μπορω παω σε εκκλησακια και καθομαι με τις ωρες στο ιερο και αναβω το καπνιστηρι και το καντιλι και προσπαθω οπως μπορω να βοηθησω εκει που μπορω και να καθαρισω τον χορο και τα κερια κλπ. Ειναι ενα εκκλησακι εδω κοντα που μενω το οποιο συντηρουσε ενα γεροντακι που τωρα μαλλον απεβιωσε καθως εχω καιρο να τον δω και μου ειχε ζητησει βασικα οποτε μπορω να παω να αναβω το καντιλι και οποτε μπορω παω και το αναβω. Δεν ενιωσα ποτε οτι δεν ειμαι ευπροσδεκτος και περα δηλαδη απο τα οραματα που βλεπω με την Παναγιτσα και τους Αγγελους για τα οποια το πιθανοτερο ειναι να με λιθοβολουσαν ολοι μαζι οι «αναμαρτητοι» και οι παπαδες κλπ. Φυσικα σχεδον παντα ειμαι μονος μου οταν παω στα εκκλησακια της περιοχης που δεν ειναι κλειδωμενα οταν δεν ειναι κανενας εκει.

  • Ανώνυμος says:

   Πασχεις απο παραισθησεις καθοτι οι αρχαιοι ημων προγονοι δεν ειχαν καμια σχεση με τον Ιησου Χριστο,τον διαβολο ,και τον παραδεισο.Εριξες μεσα στην μητρα του αρχετυπου την βικιπαιδεια, την καμπαλα, τον αποκρυφισμο, και τον ΓΙΟΥΝΓΚ και τα μπερδεψες.ολη αυτη η θεολογια δεν συναδει με τα πιστευω των αρχαιων Ελληνων. Και επειδη προσευχεσαι για την σωτηρια μου ,πες μου σε ποιον Θεο πιστευεις για να προσευχηθω σε αυτον για την σωτηρια της ψυχης σου.

 24. Chaoskampf says:

  Θελεις πραγματικα να καθισεις στον θρονο του Αντιχριστου αδελφε και για αυτο βασανιζεσαι; Για τους αντιχριστους ασφαλως ο Ηλιος και ο Ηλιακος Λογος επι του προκειμενου δεν ειναι ο Ιησους. Πραγματικα λυπαμαι που εχεις πεσει τοσο βαθια μεσα στον λακκο με τα φιδια. Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος ο Παντοκρτωρ Ελεησον Ημας και τον αδελφο μας που βασανιζεται μεσα στην παραισθηση του και προσπαθει επι της ουσιας να ακυρωσει το πνευμα του Ιησου αλλα και τον Ελληνα Χριστο που ενσαρκωνουν οι προγονοι μας εδω και 2000 χρονια και να σκοτωσει επι της ουσιας και την ψυχη ολων των Χριστιανων τροφοδοτοντας τις αντιστροφικες ενεργειες που παραγουν τα Σατανιστικα τελετουργικα με τους αναποδους σταυρους και τις αναποδες πενταλφες. Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος Ελεησον Ημας και προστατεψε τα παιδια σου απο τους παρανοικους που τα βλεπουν ολα αναποδα.

  • Ανώνυμος says:

   Παιδι του ΧΑΟΥΣ απο αυτα που καπνιζεις δεν καταλαβες την αλληγορια.Ο αναφερομενος Αντιχριστος εισαι εσυ οπου με την μεθοδο greek way αφαιρεσα απο σενα οτι σου εδωσε η Νεα Ταξη Πραγματων.Διοτι οπως καταλαβαινεις εισαι μια μπομπα στα θεμελια της κοινωνιας μας, και πριν εκραγεις θα σου τραβηξω το φυτιλι,και αν σκασεις εμενα να με φτυσεις. Για πες μου λοιπον ΧΑΟΣ.. Ποια θα ειναι η θεση του Ελληνα Χριστου που ενσαρκωνουν οι προγονοι μας εδω και 2000 χρονια μεσα στο οραμα σου ?? ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 Μεσα απο την σε βαθος μελετη και κατανοση του αρχετυπου και της ιστοριας των παραδοσεων των θεων θα μπορουσε βασικα να στηθει ενα ΔΟΓΜΑ με επικεντρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (οχι την αρχαιοπληξια) που θα εχει και σαν στοχο την επαναφορα της Ελληνικης ονοματολογιας των θεων και αυτο βασικα θα μπορουσε να ειναι μια εξελιγμενη θα ελεγα μαλιστα μορφη ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ (ουτε καν Ελληνοχριστιανισμου) .] Αφου λοιπον θα αναβιωσετε τους αρχαιους Θεους και αφου αυτη η μορφη του δογματος δεν θα ειναι ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ποια θα ειναι η θεση του ελληνοχριστιανικου χριστου που ενσαρκωνουν οι ελληνες εδω και 2000 χρονια? Οι ελληνες ΧΑΟΣ πιστευουν στον ΘΕΟ Χριστο και οχι στους αρχαιους «θεους» που θα αναβιωσετε.Δεν χωραει ο Χριστος αναμεσα τους.

 25. Chaoskampf says:

  Οφειλω να ξεκαθαρισω επι του προκειμενου οτι εγω δεν εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για αυτο που συμβαινει με τους Αντιχριστους και τα ΑΝΑΠΟΔΑ τελετουργικα τους που επι της ουσιας στοχευουν στην καταστροφη αθωου κοσμακη και στην απορροφηση της ζωτικης τους ενεργειας. Δεν ειμαι εγω αυτους που θελει να επιστρεψει πισω στον χρονο και να σκοτωσει ξανα τον Ιησου και ολους τους αγιους και μαρτυρες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Εγω ειμαι ακριβως το ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Απλα οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ εχουν μπρεδεψει τα μπουτια τους μεσα στο ψεμα και την βλακεια τους και ναι αν ειναι ποτε δυνατον δηλαδη θεωρουν οτι ο Ηλιος-Ωρος-Απολλωνας θα ερθει για να τιμωρησει τα προβατα του Θεου μεθ’ημων και το πνευμα του Ιησου που ενσαρκωνει το Ηλιακο Αρχετυπο εδω και 2000 χρονια!!! Αυτα ειναι παραγογα της βλακειας διεστραμμενων εγκεφαλων που εχουν ταυτισει το εγω τους με το ΚΤΙΣΤΟ αλλα και την ΑΠΑΤΗ και το ΨΕΜΑ που εξυπηρετει το εγω τους η ακομα και τις θρησκειες και τα εθνη τους σε ενα επιφανειακο ασφαλως επιπεδο και οχι επι της ουσιας των πραγματων. Η ουσια-substance (shekinah-Αγιο Πνευμα) των πραγματων ειναι ασφαλως αυτη: https://www.youtube.com/watch?v=phGDR9y912s >> και οχι η ποσοτητα των σκατων που μπορει να χωρεσει καποιος μεσα στον εγκεφαλο του.

  • Ανώνυμος says:

   Εισαι αυτος που θελει να σκοτωσει τον Ιησου Χριστο των αποκαλυπτικων ευαγγελιων καθως το οραμα σου αλλα και της Νεας Ταξης ειναι η αναβιωση των Αρχαιων Θεων και η παραποιηση των αποκαλυπτικων ευαγγελιων με στοχο την αφομοιωση του Χριστου σε μια Αρχαια Θεοτητα.Σχετικα με το οραμα σου Παραθετω απο δικο σου μηνυμα [Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 Μεσα απο την σε βαθος μελετη και κατανοση του αρχετυπου και της ιστοριας των παραδοσεων των θεων θα μπορουσε βασικα να στηθει ενα ΔΟΓΜΑ με επικεντρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (οχι την αρχαιοπληξια) που θα εχει και σαν στοχο την επαναφορα της Ελληνικης ονοματολογιας των θεων και αυτο βασικα θα μπορουσε να ειναι μια εξελιγμενη θα ελεγα μαλιστα μορφη ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ (ουτε καν Ελληνοχριστιανισμου)….Θα εχει σαν στοχο την αποσφραγιση της Βιβλου στην παγκοσμια συνειδηση εστιαζοντας στην αποκρυφιστικη της διασταση…] Για αυτο τον λογο χτυπιεσαι με τους αρχαιολατρες οι οποιοι δεν τρωνε το παραμυθι σας για την αναβιωση των Θεων η οποια θελετε να γινει συμφωνα με τα ιδεωδη σας και οχι με την ιστορια μας .

 26. ΣΩΤΗΡΙΑ says:

  πολλοί από εμάς τους ανθρώπους κάνουμε και κάναμε λάθη, υπήρξαμε ασεβείς και ξαφνικά με κάποιο «μαγικό ραβδάκι» παρόμοιο με αυτό που αναφέρει ο αρθρογράφος νιώσαμε-βιώσαμε σωστότερα, γιατί αυτό το βιώνεις, δεν το νιώθεις- με τρόπο μοναδικό και αξέχαστο την παρουσία του Θεού του ζώντος. και τι να πεις και πώς μπορείς να περιγράψεις κάτι που δεν περιγράφεται, δε χωράει σε λέξεις, μόνο στην καρδιά σου χωράει και πουθενά αλλού κι από κει ξεχειλίζει ακόμα….όσοι τυχεροί βίωσαν κάτι παρόμοιο, καταλαβαίνουν.τι να πεις και πώς να περιγράψεις. ένα μόνο, δε χρειάζεται ο θυμός, το μίσος, τίποτα. όταν Κάποιος μας αγαπάει τόσο πολύ, αν μπορούσαμε να το νιώσουμε έστω και λίγο, θα μιλούσαμε όπως μιλάμε ο ένας στον άλλο ή θα έλιωνε η καρδιά μας σα βούτυρο και θα κλαίγαμε από την τόση αγάπη;;; τέλος πάντων, δεν έχω λόγια να μιλήσω για μεγάλα πράγματα. μια ευχή-παράκληση μόνο για όλους μας.κάποια στιγμή της ζωής μας να ψάξουμε, να αναζητήσουμε το Χριστό, να θελήσουμε να Τον γνωρίσουμε ειλικρινά και θα έρθει Εκείνος να μας βρει.πώς; γιατί;μήπως; μήπως όχι; όλα τα ερωτήματα θα μοιάζουν γελοία κι οι απαντήσεις όλες, αυτό που λέγαμε ζωή να συνοψίζονται σε κάτι που δεν μπορείς να το πεις, να το εξηγήσεις, αλλά «μίλησε» με μια δική του φωνή που δεν υποψιαζόσουν καν ότι υπάρχει.μακάρι αυτοί οι ήχοι να φτάσουν κάποτε στα «αυτιά» και το φως να λάμψει στα «μάτια» της καρδιάς μας

  • Ανώνυμος says:

   Σωτηρια ΓΝΩΡΙΖΩ οτι ο Χριστος και ο χριστιανισμος ειναι ενα ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.Απο αυτο που ειπα καταλαβαινεις οτι ειμαι ΑΘΕΟΣ ? Δεν ειπα κατι τετοιο.Περα απο το συναισθημα σου δεν εχεις κατι αλλο.Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι ολη η ανθρωποτητα εχει εξαπατηθει απο μια χουφτα ανθρωπων.Και αυτοι οι χειραγωγημενοι ανθρωποι ειναι υπευθυνοι για ολα τα δεινα του κοσμου.Πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια αν θελουμε ενα καλυτερο μελλον.

 27. Chaoskampf says:

  Ο Απολλωνας-Ωρος των Αντιχριστων ειναι μια απατη που την συναντησα πριν απο χρονια στο αστρικο και την εκλασα και ακομα μυριζει την κλανια μου για να εισπνευσει την θεια ουσια. Αυτο συνεβηκε και τοτε βασικα οταν το πνευμα του Χριστου συναντησε τα ειδωλα των αρχαιων. Απλα τους εριξε μια κλανια και ακομα την μυριζουν μεσα στον βοθρο τους. Σε οτι φορα το θεμα του Ηλιακου Λογου και του Ωρου/Απολλωνα ειναι αυτο που προσπαθουν να εξηγησουν οι Γνωστικοι και οι Αλχημιστες εδω και 2000 χρονια ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ οπως κανουν οι Σατανιστες και οι αρχαιοκαπηλοι κλπ αλλα για να εξηγησουν αυτη την σχεση του αρχετυπου με την ουσια-substance (Shekinah/S-Ophia/Αγιο Πνευμα) του ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ. Πως ειναι δυνατον αλλωστε ο Ωρος που ειναι ο εχθρος του Σετ/Σατανα και ο γιος-αβαταρας του Οσιρι (δηλαδη του Ηλιακου Λογου για τους Αιγυπτιους) που ηταν ο εχθρος του Απεπ/Τυφωνα να ειναι ο Αντιχριστος; Αυτα ειναι παραγογα ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ που μπλεκουν με θεματα τα οποια δεν καταλαβαινουν με στοχο τις περισσοτερες φορες το προσωπικο η ακομα και το θρησκευτικο και εθνικο οφελος κλπ και τα βλεπουν ολα ΑΝΑΠΟΔΑ καθως επι της ουσιας ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ μεσα στην σκια του Λογου και μεσα στα σκατα που παραγει ο διαταραγμενος τους εγκεφαλος.

  • Ανώνυμος says:

   Παιδι του ΧΑΟΥΣ ξεκολα οι αρχαιοι ελληνες δεν πιστευαν στην ανοητη θεολογια περι διαβολου.Η αναφορα που εκανα στον αντιχριστο εστιαζει εσενα και την νεα ταξη που εκπροσωπεις.

 28. Chaoskampf says:

  Γιατρουλη εισαι ενας μανιακος ψυχακιας και δεν υπαρχει κανενας λογος ουτε να διαβαζω ουτε να σχολιαζω πραγματα που εχω απαντησει πολλες φορες στο παρελθον. Απλα εσυ και οι ολοι ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ κατλαβενετε οτι θελτε απο αυτα που λεω και περνετε και το χιομουρ που απευθνετε στην παρανοια σας και το αναπλαθετε συμφωνα με την βλακεια σας κλπ καθως αλλωστε θεωρειτε οτι το χριστιανικο πνευμα δεν ειναι ενα μερος της Ελληνικης ιστοριας και αρα τι να συζηταμε τωρα; Η ολη φαση ειναι κωμικοτραγικη και βλακεια και η ανοησια σας των μανιακων αντιχριστων που μιλανε και για αντιχριστους (χαχαχαχα lol) εχει ξεπερασει καθε οριο και δεν υπαρχει πουθενα αυτη η λεπροχολερα των υπεροπτικοαλζονων πανιβλακοηλιθιων σε ολοκληρο τον πλανητη και ψαχνετε μετα να βρειτε και για εχθρους του εθνους και της ανθρωποτητας. lol χαχαχα lol

  • Ανώνυμος says:

   ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.Ποια θα ειναι η θεση του Ελληνα Χριστου που ενσαρκωνουν οι προγονοι μας εδω και 2000 χρονια μεσα στο οραμα σου ?? ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 Μεσα απο την σε βαθος μελετη και κατανοση του αρχετυπου και της ιστοριας των παραδοσεων των θεων θα μπορουσε βασικα να στηθει ενα ΔΟΓΜΑ με επικεντρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (οχι την αρχαιοπληξια) που θα εχει και σαν στοχο την επαναφορα της Ελληνικης ονοματολογιας των θεων και αυτο βασικα θα μπορουσε να ειναι μια εξελιγμενη θα ελεγα μαλιστα μορφη ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ (ουτε καν Ελληνοχριστιανισμου) .] Αφου λοιπον θα αναβιωσετε τους αρχαιους Θεους και αφου αυτη η μορφη του δογματος δεν θα ειναι ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ποια θα ειναι η θεση του ελληνοχριστιανικου χριστου που ενσαρκωνουν οι ελληνες εδω και 2000 χρονια? Οι ελληνες ΧΑΟΣ πιστευουν στον ΘΕΟ Χριστο και οχι στους αρχαιους «θεους» που θα αναβιωσετε.Δεν χωραει ο Χριστος αναμεσα τους.

 29. Chaoskampf says:

  Αν και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Απλα γιατι ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ να πω και για το «οραμα» μου και το βασιλειο του Θεου χωρις να απευθυνομαι στον Αντιχριστο. Βασικα η ολη φαση ειναι οτι μπηκαμε στο τελικο σταδιο της Αποκαλυψης και το τι θα προκυψει μετα την Αποκαλυψη και το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ δεν μπορω να το γνωριζω αλλα ειναι προφανες τουλαχιστον για μενα οτι η αποσφραγιση εχει ηδη γινει. Δεν προκυπτει καμια αναβιωση κανενος αρχαιου Θεου. Αυτα ειναι βλακειες και παραγογα διεστραμμενων εγκεφαλων που αυνανιζονται μεσα στις παραισθησεις τους. Οι θεοι υλοποιουνται ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (οπως και ο Ιηους αλλωστε ειπε οτι θα επιστρεψει με νεο ονομα) μεσα στα πλαισια της εναλλαγης των αστρολογκιων κυκλων και μεσα απο τους αβαταρες που ειναι γεφυρες αναμεσα στο πανω και στο κατω και υπαρχει ασφαλως συγκεκριμενο σχεδιο απο τον Θεο και τους Αρχαγγελους αλλα και απο τα αφεντικα σας που ειναι προφανες οτι προσπαθουν να σας παρουν μαζι τους στον αγυριστο. Υπαρχει δηλαδη αυτο που οι Χριστιανοι λενε το σχεδιο του Θεου το οποιο μπορει και να αναπροσαρμοζεται αναλογα με τα δεδομενα και ισως και να μπορουσε και να προκυψει και μια αναγεννηση του Ελληνισμου αλλα πραγματικα ακομα και οι θεοι να μου το πουν βλεποντας εσας δεν εχω καμια απολυτως ελπιδα για κατι τετοιο. Εσας ουτε στην κολαση δεν σας θελουν για να τους ζαλιζετε τους ορχεις αν και καποια χρησιμοτητα θα εχετε πιστυω εκει που θα πατε. Το γεγονος οτι δεν πιστευετε εσεις στον Ιησου Χριστο και το γεγονος οτι εχετε γεμισει τα κεφαλια σας με σκατα και προσπαθειτε με αυτα τα σκατα να καψετε και ολους τους υπολοιπους δεν σημαινει ουτε οτι ο Ιησους Χριστος δεν ειναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ και ουτε οτι τα σκατα που εχετε μεσα στο κεφαλι σας εχουν καποια πραγματικη αξια περα απο το να ζαλιζετε τους ορχεις στο συμπαν καθως παριστανετε τους θεους κλπ. Ασφαλως δεν κανω κανενα διαλογο με τους παρανοικους καθως αλλωστε ποτε δενπροεκυψε τετοιο θεμα χωρις τις γνωστες μεθοδους του Greek way (δηλαδη του πουστικου τροπου και απορω γιατι εισαστε και περιφανοι για αυτο) αλλα θα αναπτυξω την σκεψη μου χωρις να μπλεκω με τις συχνοτητες των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ που τρεφονται με το αιμα του Ιησου και των Αγιων του και προσπαθουν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να μπλοκαρουν την πνευματκη αφυπνιση γι να κρυφτουν μεσα στο σκοταδι τους ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

  • Ανώνυμος says:

   Γραφεις οτι [Οι θεοι υλοποιουνται ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ] Υπαρχουν και αλλοι ΘΕΟΙ εκτος απο τον Χριστο των αποκαλυπτικων ευαγγελιων ? Διοτι ο Απ Παυλος εγραψε οτι μολονοτι υπαρχουν πολλοι θεοι ΕΝΑΣ ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ μας, ο Ιησους Χριστος. (Α΄ Κορινθίους 8/η: 6).Για τους χριστιανους ο Θεος ειναι ΕΝΑΣ και ονομαζεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.Στην συνεχεια ισχυριζεσαι οτι οι [θεοι υλοποιουνται ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ μεσα στα πλαισια της εναλλαγης των αστρολογκιων κυκλων] ΠΑΡΑΘΕΤΩ στοιχεια για το κινημα της Νεας Εποχης.[Ως «Νέα Εποχή» χαρακτηρίζεται η καινούρια δισχιλιετία (από το 2001) διότι, όπως υποστηρίζουν οι αστρολόγοι (βασικά στελέχη της Νέα Εποχής) κατ’ αυτήν ο ήλιος μπαίνει στο ζωδιακό κύκλο του Υδροχόου και έτσι θα δοθεί τέλος στην «εποχή του Ιχθύος», όπου- κατ’ αυτούς- κυριαρχούσε η σύγχυση, οι πόλεμοι, οι εντολές και ο έλεγχος των ιερέων (Ιχθύς= Χριστός, εννοούν πως θα τελειώσει οτιδήποτε το Χριστιανικό)….Βασικός στόχος της είναι η παγκόσμια αποδοχή των δογμάτων της και γι’ αυτό ο αγώνας για προσηλυτισμό είναι διαρκής με μεθόδους πονηρές και απατηλές εκμεταλλευόμενη κάθε ανθρώπινη ανάγκη και αδυναμία.ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ [Αγαπούλης 26 Ιουλίου 2016 @ 11:25 Θεωρω βασικα οτι θα πρεπει να γινει κατι αμεσα με οσους πορους και οσα μεσα μας εχουν απομεινει και το διαδυκτιο μας προσφερει την δυνατοτητα την ταχειας μεταδοσης της πληροφοριας η οποια βασικα μπορει να κτυπησει ακομα και στο κεντρο με το τοξο του Απολλωνα σε σχεση μαλιστα με τις διαφορες αποκρυφιστικες ατζεντες που στοχευουν στην υποδουλωση μεσα απο το manipulation του αρχετυπικου κωδικα.Για αυτο βασικα θα αρχισω να στοχευω και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα] …..Η προσπάθεια αυτή ως βάση έχει τη θεοσοφία ενώ στις παρακλαδικές αυτής οργανώσεις δεν είναι δυνατόν να βρεί κάποιος άκρη αφού δεν συνδέονται οπωσδήποτε με αυστηρή ιεραρχική δομή ή ιδεολογική ταυτότητα. Γενικώς οι οργανώσεις αυτές έχουν ως βάση τον αποκρυφισμό.] ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.Ο σκοπος σας ειναι να ισοπεδωσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΨΙΤ μικρε πες στα αφεντικα σου οτι οι ελληνες ειναι σκληρα καρυδια και δεν τρωνε αλλα παραμυθια,εχουν αρχισει και ξυπνανε και σε λιγο θα σας παρουν με τις πετρες.

 30. Chaoskampf says:

  Αν και η ολη φαση με τους δαιμονισμενους αντιχριστους ειναι κωμικοτραγικη απλα σε σχεση με τα πιστευω των αρχαιων Ελληνων θα παραθεσω το σχολιο του ΧΡΗΣΤΟΣ(Χ)«ΕΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ» σε ενα αλλο θεμα καθως συμφωνω απολυτα και σε σχεση με τις παρισθησεις των απατεωνων που εχουν ζαλισει τα @@ στο συμπαν με την αντιχριστιανικη τους μανια και μετα θα σας εξηγησω το πως η εικονικη παραδοση των αρχαιων περιλαμβανε και την κολαση στην οποια θα κταληξουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και τον Διαολο/Απεπ/Τυφωνα καθως αλλωστε η βασικη πηγη της ειναι η Αιιγυπτιακη παρδοση >>> Οι δυο πρώτοι «θεολόγοι» της αρχαίας Ελλάδας, ο Όμηρος και ο Ησίοδος, δεν έχουν ακούσει τίποτα για τον Ορφέα. Συνεπώς, τα εμφανιζόμενα ως «πανάρχαια» έργα του είναι πρόσφατα, πλασμένα την ιστορική περίοδο. Το ίδιο σχεδόν πρόσφατη είναι και η θρησκευτική μεταβολή που επιχείρησε στην Ελλάδα. Ο Ορφέας ήταν «υιός μεν Οιάγρου Θράξ δε το γένος».[3] Την αρχαία εποχή η Θράκη επεκτείνονταν σε όλα τα κεντρικά και ανατολικά Βαλκάνια, μέχρι την Ουκρανία και τη Γερμανία.. Δεν αποτελούσε μέρος της Ελλάδας, εκτός από τις αποικίες στα παράλια. Ήταν αλλόγλωσση, και την θεωρούσαν αλλόφυλη και βάρβαρη. Γίνονταν όμως πολλές επιμιξίες, ειδικά με τους Αθηναίους. Ο Θεμιστοκλής ήταν γιος Θρακιώτισσας που ονομάζονταν Αβρότονον (είναι παρατσούκλι) και είχε αρκετά προβλήματα γι’ αυτό. Η Αθήνα έβλεπε τα θρακικά παράλια σα σκάλα στο δρόμο του σιταριού που εισήγαγε από τη Μαύρη Θάλασσα. Ο Ορφισμός, αν και προέρχεται κύρια από τη Θράκη και την Φρυγία, είχε Αιγυπτιακές καταβολές. Επίσης, είχε δυο πλευρές. Την Ιστορική, που είναι αρκετά πρόσφατη, μια που γνώρισε μεγάλη διάδοση στους ιστορικούς χρόνους, όχι νωρίτερα. Την Μυθολογική, που λέει πως ο Ορφέας, σαν εισηγητής των «Μυστηρίων» και άλλων τελετών, ήταν ο δημιουργός της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας. Και αυτή όμως, δεν πάει πολύ πίσω χρονικά, μια που τον θέλει Αργοναύτη, ελάχιστα αρχαιότερο του Τρωικού πολέμου, σύγχρονο με το γιο του Πρίαμου Θειοδάμαντα, (από τον οποίο διδάχτηκε την Μαντική των Λίθων[4]) και ξάδελφο (δηλαδή περίπου συνομήλικο) του Θράκα βασιλιά Ρήσου, που σκοτώθηκε στην Τροία.[5] (Ευριπίδης. Ρήσος, 951) Οι Μυθολογικές τους μητέρες ήταν Μούσες. Άλλοι λένε πως μητέρα του ήταν η Μενίππη, κόρη του Θάμυρι, μεγάλου μουσικού.[6] Ο Διόδωρος Σικελιώτης, μιλά για «Πελασγικά Γράμματα»[7] εννοώντας το Φοινικικό αλφάβητο,που χρησιμοποιήθηκε από τον Ορφέα, τον Λίνο, και τον Προναπίδη, που ήταν δάσκαλος του Ομήρου. Αυτή η μαρτυρία χρονολογεί τον Ορφέα μετά την πτώση των Μυκηνών. Τότε εμφανίστηκε το Φοινικικό αλφάβητο. Το πρόσφατο της Ορφικής ποίησης φαίνεται και από τις διαδόσεις για έργα που έγραψαν διάφοροι ποιητές, και που κατόπι βαφτίστηκαν Ορφικά. Αυτοί ήταν πολύ νεότεροι από τον Ορφέα. Αναφέρονται οι: Πρόδικος ο Σάμιος, αλλά και ο μέγας Πυθαγόρας, που ανήγαγε ορισμένες διδασκαλίες του δήθεν στον Ορφέα,[8] ακόμη οι Ίων, Θεόγνητος, Κέρκωψ ο Πυθαγόρειος, Ονομάκριτος (της εποχής του Πεισιστράτου) Τιμοκλής, Περίνος, Ζώπυρος, Νικίας, Ηρόδικος, και Βροτίνος.Αναφέρονται και μεταγενέστεροι, αλλά ομώνυμοι του «πρώτου» Ορφέα ποιητές. Έτσι έχουμε ΟρφέαΚικωναίο, Αρκά, Κροτωνιάτη, Καμαριναίο, αλλά και ένα Θράκα βασιλιά.[9] Η Θράκη κατά τον Ηρόδοτο. Ο πολυπληθέστερος λαός του κόσμου, όπως γράφει, μαζί με τους Ινδούς. Η Θράκη στους Ιστορικούς χρόνους, γύρω στα 350 π.Χ. Ήδη ο λαός αυτός, διασπασμένος σε φυλές και χωρίς κεντρική εξουσία, απορροφάται από άλλα φύλα. Η λέξη «θρησκεία», πίστευαν οι αρχαίοι, προέρχονταν γλωσσικά και πρακτικά, από την αλλόφυλη «Θράκη»! Η λέξη δεν σημαίνει απλά ευλάβεια προς θεούς, αλλά και πίστη σε ξένο δόγμα! «Θρήσκος: αλλόπιστος. Από το Θραξ, γεν. Θρακός. Και η λέξη θρησκεία προέρχεται από την ευσέβεια των Θρακών για τα θεία, και από τις ιερουργίες του Ορφέα» [10] «…γιατί λένε πως πρώτος ο Θράκας Ορφέας συγκρότησε τα Ελληνικά Μυστήρια. Έτσι, το να τιμάς θεό το είπαν θρησκεύειν, γιατί ήταν θρακική ανακάλυψη» [11] «…πρώτος ο Θράκας Ορφέας παρέδωσε τα Μυστήρια των θεών, συνεπώς το μυστήριο ονομάστηκε θρησκεία»[12] «Ούτε και αυτά τα όργια των Θρακών, από τα οποία βγήκε το θρησκεύειν, όπως λένε…» [13] Δελφικοί ιερείς σαν τον Πλούταρχο, ισχυρίστηκαν, επίσης, πως το «θρησκεύειν» προέρχεται από την πατρίδα του Ορφέα, ή μάλλον η ίδια η λέξη άλλαξε νόημα από την Θρακική [ομόηχη] θρησκευτική εισβολή, «επί το βαρβαρικώτερον». «απ’ αυτά, θεωρείται πως και το να πιστεύεις στη θρησκεία, κατέληξε να γίνει ο ορισμός υπερβολικών και περίεργων τελετών» [14] Δηλαδή, η θρησκεία των «Ελλήνων» (και η ίδια η λέξη) κατέληξε [=γενέσθαι] να σημειοδοτεί υπερβολικές και περίεργες [=κατακόροις και περιέργοις] γι’ αυτούς τελετές! Γι’ αυτό βγήκε και το ρήμα«θράττειν: ταράσσειν, ενοχλείν, νύσσειν, κινείν, δυσωπείσθαι και υφοράσθαι».[15] Πάτρια θρησκεία – ενόχληση με τα ούλα της. Δεν τα λέω εγώ, ούτε μόνο ο Πλούταρχος, αλλά και ο Ηρόδοτος, παρόλο που οι δυο σοφοί διαφωνούν σε πολλά (άλλα): «Δεν μπορεί να παραδεχτώ πως είναι σύμπτωση που όσα γίνονται στη θεϊκή λατρεία στην Ελλάδα και την Αίγυπτο είναι όμοια. Αλλιώς, θα έμοιαζαν με τις (υπόλοιπες) ελληνικές συνήθειες και δεν θα είχαν εισαχθεί πρόσφατα».[16] Θα αναλύσουμε αμέσως την σχέση Ορφέα – Αιγύπτου. Φανταστείτε πως οι Ηρόδοτος και Πλούταρχος απέχουν αιώνες, δεν ταυτίζονται και σε πολλά (άλλα) και όμως, η πάτρια θρησκεία φάνταζε ξένη ακόμα και στον νεότερο (τον Πλούταρχο) που ήταν και ιερέας της. Μέχρι και νέα θεότητα δημιουργήθηκε, η Τελετή, που συμβόλιζε τις νέες ιερουργίες και Μυστήρια. Το άγαλμά της απεικονίζονταν πλάι στον Ορφέα.[17] Ο Διονύσιος Αλικαρνασσέας αποκαλεί τις τελετές της αρχαίας μας θρησκείας «τερατώδεις»!: «Ο Πλάτων κοροϊδεύει τους μαθητές του Ορφέα, που λέει ότι όσους έζησαν καλά τους περιμένει στον Άδη ως βραβείο η αιώνια μέθη» γράφει ο Πλούταρχος.[55] Βέβαια, ο Αθηναίος φιλόσοφος δεν τολμά να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Δεν παραλείπει όμως να αποκαλέσει τον Ορφέα «δειλό» γιατί δεν τόλμησε να πεθάνει για την αγάπη του.[56] Αλλά και ο Πλούταρχος ζορίστηκε, όταν άρχισε να απέχει από την ωοφαγία εξ αιτίας ενός ονείρου, «δημιούργησα υπόνοιες πως ενστερνιζόμουν τα Ορφικά ή Πυθαγορικά δόγματα», [57] σαν να ήταν κάτι κακό, γιατί το αυγό ήταν ιερό γι’ αυτούς. Οι Νέγροι στην Αφρική δεν τρώνε αυγά. Να τι έλεγε ο Δημώναξ: «Ακούγοντας την Πρόρρηση» (των Ελευσινίων Μυστηρίων, μια ανακοίνωση όπου απαριθμούνταν όσοι αποκλείονταν από τη συμμετοχή σε αυτά) «τόλμησε να ρωτήσει δημόσια τους Αθηναίους το λόγο που αποκλείουν τους βαρβάρους, ενώ αυτός που καθιέρωσε την τελετή, ήταν ένας βάρβαρος Θράκας, ο Εύμολπος»[58] Ας επισημάνουμε πως ένα από τα κληρονομικά ιερατικά γένη των Μυστηρίων ήταν απόγονοι του «βάρβαρου» αυτού, οι Ευμολπίδες. Οι Αθηναίοι απείλησαν να εκτελέσουν τον φιλόσοφο γιατί δεν συμμετείχε στην τελετή… Ο Ορφέας πέθανε μαρτυρικά, κατασπαραγμένος από τις Μαινάδες. Ευγενικά, είπαν πως πέθανε γιατί αποκάλυψε τα μυστικά των θεών.[59] Ο πραγματικός λόγος του κακού θανάτου του ήταν πως έπρεπε να πληρώσει για την ασέβεια να καταργήσει την παλιά θρησκεία… «Έχουν πει» [οι θεολόγοι και Μυθογράφοι] «για τους θεούς πράγματα που δεν θα τολμούσε να πει κανείς ούτε για τους εχθρούς του» /…/ «ο Ορφέας, που χρησιμοποίησε τέτοια λόγια περισσότερο από κάθε άλλον, πέθανε διαμελισμένος»[60] Βέβαια, ο Ισοκράτης μιλά για το δωδεκάθεο. Ή όχι; Παρόμοια, και για τον ίδιο λόγο κατά βάθος, πέθανε στο Σταυρό και η νεότερη έκδοση του Ορφέα, χίλια χρόνια μετά! Έτσι, οι πιστοί μπορούν να ακολουθούν τις νέες θρησκείες χωρίς το φόβο της εκδίκησης των παλιών θεών, μια που άλλοι ξεπλήρωσαν αυτήν την αμαρτία… Η Αιγυπτιακή επιρροή δεν περιορίστηκε στη θρησκεία. Άλλωστε, η Φιλοσοφία, η Μαντεία, και οι Μυήσεις σε Μυστήρια, συγχέονταν εκείνη την εποχή. «Ήταν τόση η ευλάβεια για την θεϊκή σοφία των Αιγυπτίων, και το μαρτυράνε οι σοφότεροι Έλληνες, οι Σόλων, Θαλής, Πλάτων, Εύδοξος, Πυθαγόρας, και όπως λένε μερικοί, και ο Λυκούργος, που πήγαν στην Αίγυπτο και συναναστράφηκαν με τους ιερείς. Λένε πως ο Εύδοξος μαθήτευσε στον Χόνουφι από τη Μέμφιδα, ο Σόλωνας στον Σόγχι από την Σάη, ο Πυθαγόρας τον Οίνουφι από την Ηλιούπολη…» (της Αιγύπτου) /…/ «…τα περισσότερα από αυτά που λέγονται ιερογλυφικά γράμματα» [Αιγυπτιακές γραφές-εντολές] « δεν διαφέρουν και πολύ από τα Πυθαγόρεια παραγγέλματα…» [61] Η μόνη διαφωνία των Χριστιανών κατηγόρων της αρχαίας Ελλάδας είναι στα ονόματα των Αιγύπτιων ιερέων! Ας ακούσουμε τον τρομερό Κλήμη Αλεξανδρείας: Μτφρ: «Εξιστορούν πως ο μεν Πυθαγόρας μαθήτευσε στον Αιγύπτιο Αρχιμάντη Σώγχη, ο Πλάτων στον Σέχνουφι από την Ηλιούπολη, ο δε Εύδοξος ο Κνίδιος στον επίσης Αιγύπτιο Κόνουφι. Ο Δημόκριτος, τα ηθικά συγγράμματα της Βαβυλώνας τα ‘κανε δικά του. Λένε πως την στήλη του Ακίκαρου, αφού μεταφράστηκε, την ένταξε στα δικά του βιβλία κι από πάνω έβαλε τίτλο γραμμένο ‘αυτά είπε ο Δημόκριτος’» »Ο Πυθαγόρας φανερώθηκε πως ήταν είτε Τυρρηνός ή Τύριος, ο δε Αντισθένης ήτανε Φρύγας, κι’ ο Ορφέας Οδρύσης ή Θράκας. Τον Όμηρο παρουσιάζουν οι περισσότεροι σαν Αιγύπτιο,» [άλλοι τον λένε Σύριο [62]] «ο δε Θαλής ήταν Φοινικικής καταγωγής [63] και λέγεται πως εντάχθηκε στους Αιγύπτιους Μάντεις, όπως και ο Πυθαγόρας, που πήγε στους ίδιους, και μάλιστα έκανε περιτομή γι’ αυτούς, ώστε να μπορέσει να κατέβει στα άδυτα και να μάθει την μυστική τους φιλοσοφία, και έκανε και παρέα με τους ανώτερους Χαλδαίους [Μεσοποτάμιους αστρολόγους] και Μάγους [Πέρσες ιερείς]…» [64] Λένε πως όσο ο Πυθαγόρας ήταν στην Αίγυπτο, «επιξενωθέντα δια φιλοσοφίαν»,αιχμαλωτίστηκε από τους Πέρσες κατακτητές και μεταφέρθηκε στη Μεσοποταμία, όπου έμαθε τις διδασκαλίες των Χαλδαίων.[65] «…γιατί ο Αναξαγόρας και ο Πυθαγόρας φτάνοντας στην Αίγυπτο συναναστράφηκαν τους εκεί Αιγύπτιους και Εβραίους σοφούς και κατανόησαν τη φύση του κόσμου, αργότερα και ο Πλάτων, όπως λέει ο Πλούταρχος στους Παραλλήλους –βίους» [66] «…και Πυθαγόραν ιστορούσιν…» «…απελθείν εις Αίγυπτον και Βαβυλώνα φιλομαθείας χάριν.»[67] Και ο φιλόσοφος Ζήνων ήταν Φοινικικής καταγωγής.[68] Άστα να πάνε… Αυτές οι «μεταπτυχιακές» σπουδές γινότανε στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου, που ήταν μεγάλο θεολογικό κέντρο. Οι Ρόδιοι έλεγαν πως η πόλη χτίστηκε από ένα γιο του Ήλιου και της Ρόδου, τον Ακτίδα. Στο νησί αυτό, κυρίαρχη θεότητα ήταν ο Ήλιος. Εκεί, δίπλα στο Καζίνο, είχαν εγκατασταθεί και Φοίνικες του Κάδμου. (παντού φυτρώνουν, οι κερατάδες) Ηλιούπολη (Βααλβέκ = πόλη του Ήλιου-Βαάλ) υπήρχε και στη Συρία. Εκεί λάτρευαν τον Δία-Ήλιο-Βαάλ, την Αφροδίτη, τον Διόνυσο και τον Ερμή. Οι Αιγύπτιοι ονόμαζαν την πόλη τους Πι-Ρα (Πόλη του Ρα = Ήλιου) και έλεγαν πως χτίστηκε από απογόνους του Χαμ.[69] Οι Εβραίοι λέγανε πως την έχτισαν αυτοί, κατά την παραμονή τους στην Αίγυπτο.[70] Διαλέχτε.>>>>>>>>>>>>>>>>> Λεω ξανα οτι δεν απευθυνομαι στους δαιμονισμενους Αντιχριστους καθως αλλωστε δεν υπαρχει κανενας τροπος να επικοινωνησει καποιος με ατομα που βουλιαζουν μεσα στις παραισθησεις και το ψεμα που οι ιδιοι εσπειραν και που προσπαθουν να το υπερασπιστουν μετα μανιας. Αμα θελω διαβαζω τι λενε και αμα θελω απανταω σε αυτες τις δαιμονικες συχνοτητες που εχουν καταστρεψει το ειναι σας και φυσικα δεν απανταω στις μανιωδεις ψυχικες επιθεσεις των δαιμονισμενων που εχουν και την αρρωστημενη εντυπωση οτι θα κρυφτουν απο το φως. >>> Κυριε Ιησου Χριστε o Θεος ο Παντοκρατωρ ελεησoν ημας και τους δαιμονισμενους. Δεν ξερουν τι κανουν.

  • Ανώνυμος says:

   ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Σιγα μην μας πεις εσυ τι «πιστευαν»οι αρχαιοι ημων προγονοι.Μας έχουν μάθει να λέμε και να νομίζουμε ότι «οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στους Δώδεκα Ολύμπιους και σε άλλους αναρίθμητους Θεούς και Θεές». Αυτό είναι ψέμα. Το ρήμα «πιστεύω» απουσιάζει παντελώς από την ορολογία των Αρχαίων Ελληνικών θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ο όρoς «πίστη» παραπέμπει στην τυφλή αποδοχή ενός αυταρχικού και ανεξέλεγχτου δόγματος ενώ το επίθετο «πιστός» χαρακτηρίζει μόνον τον δούλο. Οι πρόγονοι μας όμως ήσαν άνθρωποι ελεύθεροι. Δεν «πίστευαν» στις Θεές και τους Θεούς. Απλά τους λά­τρευαν. Και η έννοια της λατρείας μας οδηγεί κατευθείαν σε εκείνην του Έρωτα. Διότι μόνον ο ερωτευμένος λατρεύει. Μόνον ο ερωτευμένος έλκεται από το κάλλος του υποκειμένου των συναισθημάτων του και το λατρεύει, όπως ακριβώς έλκεται η ψυχή από την ευωδιά και την ωραιότητα του σχήματος και των χρωμάτων του άνθους. Δεν «πίστευαν» λοιπόν οι πρόγονοί μας στις Θεές και τους Θεούς. Αντίθετα τους λάτρευαν διότι ήσαν ερωτευμένοι μαζί τους. Ήσαν ερωτευμένοι με την απαράμιλλη ομορφιά του ελληνικού τοπίου. Ερωτευμένοι με το χάραμα, ερωτευμένοι με το δειλινό, ερωτευμένοι με τον γαλάζιο ουρανό, ερωτευμένοι με τα μεγαλόπρεπα βουνά, ερωτευμένοι με την πολύτροπη θάλασσα, ερωτευμένοι με τον χρυσαφένιο ζωοδότη Ήλιο Οι πρόγονοί μας ήξεραν ότι το μέσο για την κατανόηση του Σύμπαντος Κόσμου είναι η ευφυΐα του νου. Κι επειδή το υπέρτατο κόσμημα του νου είναι η Γνώση, οι πρόγονοί μας λάτρευαν τη σοφία. Τρεις λέξεις αρκούν για να περικλείσουν όλο τον πλούτο των λατρευτικών συναισθημάτων και όλη την ουσία των αρχαίων θρησκευτικών πεποιθήσεων: Φιλοπατρία, Φιλοκαλία, Φιλοσοφία. Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

 31. Chaoskampf says:

  Δεν υπαρχει λοιπον καμια γνησια Ελληνικη παραδοση και καμια πατρωα θρησκεια και αυτος που το ισχυεριζεται αυτο ειναι ψευτης και δεν αξιζει τον κοπο να επιχειρηθει μαζι του ο οποιοσδηποτε διαλογος, καθως οπως εχει γινει ξεακθαρο σε οσους δεν εχουν καει οτι οι αρχαιοκαπηλοι πανε απο το ενα ψεμα στο αλλο και την μια βλακεια στην επομενη και αμα τους βαλεις μαζι να συζητησουν για αυτα τα θεματα μεσα σε μια κατασταση οπου δεν υπαρχει Χριστος και Χριστιανοι για να τους πινουν το αιμα θα φαγωθουν μεταξυ τους. Αυτοι ειναι που εχουν κληροδοτησει στην Ορθοδοξια αυτη την κλειστοφοβια και τα υπολοιπα που λεγαμε και στο αλλο θεμα με τα τραβεστι κλπ. Πως ειναι δυνατων καποιος ανθρωπος που εχει ΒΙΩΣΕΙ την αληθεια του Χριστου και τους Ακτιστου Φωτος να μην ΦΟΒΑΤΕ το ΨΕΜΑ και το ΧΑΟΣ που παραγει αυτη η ΕΙΚΟΝΙΚΗ πραγματικοτητα με τους υπεροπτικοαλαζονες ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ που απο ΠΑΝΤΑ σκοτωνονταν αναμεταξυ τους λογω του υπερτροφικου τους εγω; Αυτος λοιπον ειναι ο εκπτωτος Εωσφορος που λατρευυουν οι Σατανιστες και στο ονομα του Απολλωνα και του Ωρου και ειναι αυτος ο πουστης που σας ελεγα που προσπαθει να κακοποιησει την Ψυχη για να τις επιβαλει την «ανωτερη» του διανοια. Αυτοι ειναι οι Σατανιστες και οι «Illuminati» που εχουν και τις σεξουαλικες συννηθειες των αρχαιων κλπ. ΟΛΟΙ ειναι μετοχοι του πνευματος του Αντιχριστου και ολοι πασχουν απο τα ιδια πραγματα και ειναι ευκκολο να τους ανιχνευσεις συμφωνα και με τα λογια του Κυριου. Ειναι πουστηδες, ψευτες, μαλακες, αλαζονες, υπεροπτες, ξερολες, ξεφτυλες, τραγελαφοι, μανιακοι, ψυχωσικοι και φυσικα τρομοκρατες οπως και αυτοι που σας τρομοκρατουν με τα μνημονια που ειναι αυτο που τους αξιζει και ΟΛΟΙ εχουν μια ψυχωση κατα του Ιησου γιατι τους φοβιζει το ΦΩΣ του και η Σ-Οφια του δηλαδη το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που εισεβαλε στην Ρωμαικη βρωμια και της επιβληθηκε. Ο εκπτωτος Εωσφορος που Εωσφορος ασφαλως ηταν ΠΡΙΝ την πτωση του εκφραζει το συλλογικο πνευμα που παρηγαγε αυτη η πραγματκοτητα και το οποιο συμφωνα με τους Αλχημιστες πρεπει να μετουσιωθει απο το ψευδες φως του εκπτωτου Εωσφορου σε Χριστικο Φως. Το ψευδες φως του Εωσφορου προκαλει συνηθως αυτη την μανια και αυτη την μεγαλομανεια και αυτην την αλαζονεια και αυτη την υπεροψια και αυτα τα εχουν εξηγησει και οι Αγιοι της Ορθοδοξιας. Αυτηη η φοβια λοιπον των ασκητων της Ορθοδοξιας ειναι αποτελεσμα του ΑΓΩΝΑ που δινουν μεσα στους αιωνες για να ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ αυτη την ΑΡΡΩΣΤΙΑ που εσπειραν οι αρχαιοι η οποια επι της ουσιας ειχε ως αποτελεσμα την κακοποιηση της Ψυχης του Ολου απο αυτο το υπεροπτικοαλαζονικο πνευμα που σας εχει κανει σημερα να μοιαζετε ολοι σε καποιο επιπεδο με τον Καρβελα και τον Διαολο του που ειναι απο την Ελλαδα. Αυτη η διαμαχη λοιπον υπαρχει για ΕΣΑΣ που ζειτε σε ενα παραλληλο συμπαν και νομιζετε οτι θα ζεισετε ξανα σε καποιο αλλο συμπαν αμα δεν πληρωσετε τις αμαρτιες και τις δικες σας και των «προγονων» σας εφοσων μαλιστα θελετε να ταυτιζετε το εγω σας με καποιους παντελως αγνωστους προς εσας και την κουλτουρα σας και να κουβαλατε τις αμαρτιες τους (εισαστε ηρωες πραγματικα και δεν το λεω ειρωνικα) διαγραφοντας μαλιστα την ιστορικη διαδρομη των προγονων σας που υπηρχαν και καλα πριν 2000 χρονια και μετα σταματησαν να υπαρχουν για 2000 χρονια και μετα ξαναγεννηθηκαν και καλα οταν ειχε διαρια ο Διας και εχεσε το Αρχιλαμογισταν. Το πνευμα του Αντιχριστου εχει ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΤΕΙ και οδευει πιο κατω απο τα ΤΑΡΤΑΡΑ καθως μιλαμε για μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και για ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΙΒΟ το οποιο σχετιζεται και με το μοτιβο του 666 που εχω αναφερει στο παρελθον και που μπορει να επαναλαβω στην συνεχεια. Μεσα λοιπον στα πλαισια αυτου του αλχημικου πλανου (η καλυτερα του ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ για να καταλαβαινουν και οι ηλιθιοι οτι οι συμπαντικοι νομοι ειναι περα απο τις δυναμεις τους) θα μπορουσε να πετυχει το project Ελληνισμος και να μεταστοιχειωσει το ΨΕΥΔΕΣ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ ΣΕ ΑΛΗΘΕΣ ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΦΩΣ. Αυτο ομως που προκυπτει ειναι η παταγωδης αποτυχια λογω των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ που τα εχουν κανει πλακακια με τον ΣΑΤΑΝΑ και που δεν λενε να σταματησουν να βρωμιζουν με την ΛΕΠΡΟΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ τους τα καναλια των Αρχαγγελων προσπαθωντας να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ το θειο σχεδιο για να «απελυθερωθουν» ετσι οπως νομιζουν απο τον Θεο των φτωχων και των αδυναμων που σου λεει να εισαι ηθικος και τιμιος και να αγαπας και να νοιαζεσε. Ποιος Απολλωνας Χριστος και ΜΑΛΑΚΙΕΣ και συνεχιζετε να επαναλαμβανετε την ιδια ΑΡΡΩΣΤΙΑ λες και σας εχει εσας αναγκη το συμπαν αρρωστακια; Για να προκυψει η συλλογικη συνειδηση του Απολλωνα Χριστου πρεπει να υπαρξει μεταστοιχειωση του πνευματος του ΣΑΤΑΝΑ και οχι ΥΠΟΤΑΓΗ σε αυτο λογω ΕΓΩΜΑΝΙΑΣ και λογω καποιας παραισθησης. Ο Απολλωνας Χριστος θα μπορουσε να ειναι μια πιθανοτητα ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΠΕΙΡΕΙ. Ακομα και αν τελικα τον πανε φυλακη τον Σωρρα καποιος αλλος μαλακας θα βρεθει να παρει την θεση του και ολοι θα συνεχισετε να τραβατε το σχοινι προς το μερος σας μεχρι αυτο να σπασει και να πεσετε μεσα στον γκρεμο και τελικα οι μονοι που θα γλυτωσουν ειναι αυτοι που θα αποσυνδεσουν το εγω τους με την συλλογικη σας πραγματικοτητα και με το ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣ και θα παρουν τα βουνα οπως ο Χουλκ. Δεν υπαρχει τροπος διαφυγης απο αυτο που ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ και κανενας Ανδρομεδιος και κανενα ουφο και καμια φαντασιωση δεν προκειται να σας σωσει απο την αρρωστια που μονοι σας εχετε σπειρει εκει οπου ειχατε ισως την μοναδικη ευκαιρια να δημιουργησετε κατι καλυτερο και να πορευτειτε στο μελον με καποιον στοχο που να εχει καποιο πραγματικο νοημα. Περιττο φυσικα να πω οτι δεν ασχολουμαι με τον μανιακο Σατανιστη. Απλα επειδη ειδα την ερωτηση του κατα λαθος πιο πανω απλα να πω οτι οι εξυπνακιδες χεστηκαν μεσα στα σκατα τους και παιζουν με τις λεξεις. Θεοι (δηλαδη Ελοχιμ που ειναι οι Ελ του Φοινικιου Πανθεου που εμφανιστηκαν και ως Ολυμπιοι), Αρχαγγελοι κλπ ολοι ακολουθουν τον Ιησου Χριστο και τον Αιωνα και για αυτο δεν υπαρχει αλλος θεος απο αυτον. Η κατασταση με τους υπερασπιστες της βλακειας εχει ξεπρασει καθε οριο ηλιθιοτητας και απο την μια βριζουν την Ορθοδοξια και ψαχνουν για το Αιμα του Ιησου και των Αγιων του και απο την αλλη παιζουν με το δογμα της Ορθοδοξιας και με τις λεξεις. Οι θεοι υπαρχουν για τον εαυτο τους και για αυτους που τους βρισκουν μεσα τους οχι για τους ειδωλολατρες και τους μαλακες οπως εσεις και οπως ολοι οι Σατανιστες για να παιζουν με το αρχετυπο και να ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Για εσας υπαρχει μονον ο Ιησους Χριστος. Αυτο ειναι το προτυπο-μοντελο του προηγουμενου αιωνα των Υχθυων το οποιο μπορει να σας ταξιδεψει στον επομενο αιωνα μεσα απο την θεραπεια των δαιμονικων σκατων που μολυνουν την πραγματικοτητα σας και για αυτο αλλωστε ο Κυριος λεγεται και Ιησους απο το ιαση καθως θεραπευε τους Ρωμαιους ανωμαλους λεπροχολερες. Αμα δεν γινεται πρωτα ανθρωποι τι τους θελετε τους θεους βρε καημενοι; lol

 32. Chaoskampf says:

  Ειδα μεσα στο παραληρημα του Αντιχριστου τονισμενο το νεα «ταξη». Ασφαλως θα προκυψει μια νεα ταξη οπως και να εχει και ασφαλως ευχομαι αυτη να μην ειναι των Αντιχριστων Σατανιστων και των αφεντικων σας δηλαδη καθως οσο και να χτυπιεστε μεσα στην αρρωστια σας υπαρχουν δυο στρατοπδα. Αυτο του Χριστου και ολων των αλλων και ο Χριστος θα κερδισει και εσεις θα πατε πακετο πιο κατω απο τα Ταρταρα μαζι με τα αφεντικα σας. Ασφαλως η ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ εναντιον μου θα επρεπε τουλαχιστον να πραξενεψει τους χριστιανους και να προσπαθησουν τουλχιστον να καταλαβουν τι λεω για να μην τους καψει ο Σατανας. Απο οτι φαινεται δεν εχουν το σθενος να τα βαλουν με τον Αντιχριστο και περιμενουν απο μενα να τα βαλω και με την δικη τους ανοησια οπως για παραδειγμα στο θεμα των θεων-Ελ-Ελοχιμ αν και ειναι προφανες οτι ολη αυτη η συζητηση με τους δαιμονισμενους αρχαιοκαπηλους δεν μπορει να οδηγησει πουθενα αλλου περα απο την παρανοια για αυτο αλλωστε ολο αυτο επρεπε να γινει λιγο πιο απλο για τους πιθηκανθρωπους. Ακολουθα βρε σιχαμερο διποδο τον ενσακωμενο Λογο και αμα γινεις πρωτα ανθρωπος μετα μπορει να γινεις και Χριστος και να γνωρισεις και τους Ελοχιμ-Ελ-Θεους. Τι θα τους κανετε εσεις τους πολλους θεους βρε καημενοι (απευθυνομαι στους ειδωλολατρες); lol Δεν υπαρχει λοιπον καμια «γνησια» Ελληνικη παραδοση. Αυτο που υπαρχει ειναι ενα συνοθυλευμα και μια εικονικη παρασαση της εμπειρικης γνωσης της Αιγυπτου και της Ανατολης και για αυτο αλλωστε υπαρχουν ηλιθιοι που επιμενουν να λενε οτι δεν υπαρχει καλο και κακο και οτι αυτο ειναι δημιουργημα του Χριστιανισμου. lol Η υπερανοησια των ειδωλολατρων και η θεολογια του πρωκτου επι της ουσιας ειναι οτι πιο γελοιο εχει υπαρξει καθως η παραδοση του σεξομανη, ομοφυλοφιλου και παιδεραστη Δια που διδαξε την μεθοδο της πουστιας (the Greek way lol) προερχεται απο την παραδοση της Αιγυπτου εκει οπου υπηρχε ο THE GOD OSIRIS = 888 τον οποιον αντεγραψαν και εραψαν στα μετρα τους οι Εβραιοι μεσα απο τον Γιαχβε (ο αρχικος Θεος των Εβραιων δηλαδη ο Ελ ειναι αλλη ιστορια αλλα και παλι μεσα στα πλαισια της διαδυκοτητας που εκφραζει και την εθνικη αρρωστια των Εβραιων) που ομως και παλι μεσα στα πλαισια της διαδυκοτητας εκφραζει την ουσια του Οσιρι. Υπηρχε λοιπον και ο Απεπ που στην Ελληνικη παραδοση που ειναι βασικα κατι σαν πνευματικο νηπιαγογειο (καθως αλλωστε οι δημιουργοι του Ελληνισμου ηταν οι Φοινικες και οι Αιγυπτιοι που μυησαν και τους Ελληνες σοφους κλπ) εγινε Τυφωνας και στην Εβραικη εγινε Σατανα καθως αλλωστε μιλαμε για ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο συμβολισμο. Πως μπορει λοιπον καποιος Αντιθεος Ελληνας ΚΛΕΦΤΗΣ (καθως ειναι καλα να λετε τους αλλους κλεφτες αλλα οταν οι αρχαιοι πηραν απο τους Αιγυπτιους κατι και εσεις το διαστεβλωνετε για να πινετε το αιμα του Χριστου αυτο ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ και ΒΛΑΚΕΙΑ) μπορει να λεει οτι ειναι ανοησια το να πιστευει καποιος οτι υπαρχει Διαολος; lol Αλλο η φαινομενικοτητα και τα παιχνιδια με τις λεξεις και οι γνωστες νεοελληνικες «εξυπναδες» και αλλο η ουσια των πραγματων. Επι της ουσιας των πραγματων υπαρχουν αρνητικες οντοτητες που ειναι και τα αφεντικα σας και που το μοτιβο και η ΕΝΕΡΓΕΙΑ τους ειναι πολυ συγκεκριμενη και για τους δαιμονες που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ μιλησε και ο Ιαμβλιχος κλπ και μιλησε δηλαδη καποιος που ειχε επαφη με το αντικειμενο και οχι ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ που διαβαζει αυτα που ελεγαν αλλοι και νομιζει οτι «φωτιστηκε» καθως αυτο ειναι που πραγματικα συμβαινει με ολους τους τρελαμενους στην Ελλαδα που εχουν ζαλιστει απο το τεχνητο-ψευδες φως του εκπτωτου Εωσφορου το οποιο εκφραζει η αρχαια πραγματικοτητα. Υπαρχει λοιπον Σατανας και Διαολος και ο Αχριμαν κλπ περα απο τις λεξεις και την φαινομενικοτητα και αυτος ειναι το αφεντικο σας. Δεν μιλαμε απαραιτητα για καποια συγκεκριμενη οντοτητα αλλα συμφωνα και με την λογικη των αρχαιων μυστηριων μιλαμε για εναν προσδιορισμο μιας ΚΑΤΑΣΤΑΣΣΗΣ και αμα θελετε να δειτε αυτην την κατασταση απλα ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ. Θα πω και αλλα σε σχεση με τον συμβολισμο του Σατανα/Απεπ αλλα σε σχεση με την κολαση και δηλαδη την επομενη σας και αιωνια μαλιστα κατοικια σε σχεση και παλι με την Αιγυπτιακη παραδοση που προβλεπει και την μερα της κρισης κλπ.

  • Ανώνυμος says:

   Φωτισμενο illuminati παιδι του ΧΑΟΥΣ Ο Αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος ειναι ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ πολιτισμος που δημιουργηθηκε ποτε.Η ελληνικη γλωσσα ειναι το τελειοτερο εργαλειο που δημιουργησε ποτε ο ανθρωπινος εγκεφαλος.Ο Τζων Γουειν πριν πεθανει απο καρκινο ηρθε σε αυτον τον Αγιο τοπο και προσκυνησε στην ακροπολη αυτο το μεγαλειο που ονομαζεται ΕΛΛΑΣ με δακρυα στα ματια. Εγκυκλοπαιδεια ΦΑΡΟΣ κατω απο το λιμα Τζον Γουειν.Εσυ chaos εισαι το χειροτερο ειδος ανθρωπου.Αυτο που δεν σεβεται τους προγονους του.Κάποτε, κάποιοι άνθρωποι έγραψαν για την αλήθεια, την εξήγησαν, της έδωσαν νόημα, την έντυσαν με πορφύρα και μεταξωτά, την έκαναν κυρά και βασίλισσα. Αυτοί οι κάποιοι ήταν οι Έλληνες πρόγονοι μου. Ναι, είναι αυτοί που μισώ και καθυβρίζω ολημερίς μέσα στις θρησκευτικές μου σκέψεις και μέσα στις ανθελληνικές μου ενέργειες. Είναι αυτοί, που μου έμαθαν τι είναι ο κόσμος. Είναι αυτοί που μου έδειξαν τον τρόπο να μην φοβάμαι ούτε άνθρωπο, ούτε Θεό. Είναι αυτοί, που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, έναν σκεπτόμενο άνθρωπο. Πώς λοιπόν να απαιτήσω από τους άλλους να μου δώσουν σεβασμό, όταν εγώ ο ίδιος δεν σέβομαι τον εαυτό μου και τους προγόνους μου. Πώς να ζητήσω σεβασμό από τους εχθρούς μου, όταν εγώ ο ίδιος είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού μου. Κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέπτη και ψάχνω μέσα σε αυτόν έστω και ένα ψήγμα των προγόνων μου.

   • ΠΔ. says:

    ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2000 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ;ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Η ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ.ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ.

    • Ανώνυμος says:

     Ασφαλως και ειναι προγονοι μου και θλιβομαι ΔΙΟΤΙ [Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, καταδίκες για μαγεία των πιστών του αρχαίου πάνθεου, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2 Εκδοτική Αθηνών]

  • Ανώνυμος says:

   Η λέξη «παράδοση» προέρχεται όπως είναι γνωστό από το ρήμα «παραδίδω». Ελληνική δε παράδοση ονομάζουμε όλα εκείνα τα θεμελιώδη, τα αιώνια πολιτιστικά στοιχεία και τις ηθικές αξίες που παραδόθηκαν από την μιά γενιά στην άλλη ως γνήσια, ως αυθεντικά ελληνικά γνωρίσματα. Με τον τρόπο αυτό διατηρήθηκαν και έφτασαν από τα παν, αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα αναλλοίωτα και ζωντανά.
   Η Ελληνική παράδοση αποτελεί μια ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά, που πρέπει όλοι οι Έλληνες να την γνωρίσουμε βαθύτερα ώστε να εμπνεόμαστε και να οδηγούμεθα από αυτήν. Έτσι έχοντας την ως βάση και αφετηρία θα μπορούμε να διαμορφώσουμε πιο σωστά τη σύγχρονη ζωή μας. Έτσι θα δημιουργήσουμε ως Έθνος προχωρώντας σταθερά και σίγουρα το μέλλον του τόπου μας χωρίς να χάσουμε την ταυτότητα μας, την ελληνικότητα μας.

 33. Chaoskampf says:

  Ακου να δεις τι λεει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Οι Ελληνες λεει πιστευουν στον Χριστο. lol Πιο Χριστο βρε δαιμονισμενε Αντιχριστε; lol Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα με αυτους τους δαιμονισμενους μανιακους Αντιχριστους Σατανιστες που μιλανε και για τον Χριστο με μοναδικο στοχο να ΤΑΙΣΟΥΣΝ ΤΟΥΣ ΔΑΙΟΜΝΕΣ και ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ που εχουν μεσα στα αρρωστα και κατεστρμμενα κεφαλια τους και για να συνεχισουν δηλαδη να καταστρεφουν το ΕΙΝΑΙ σας με τα μεγαλομανεια και την αλαζονεια και ολα τα ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. lol ΟΛΟΙ ΣΩΡΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ παιδια της Απατης και της Λαμογιας και θα πρεπει οι ανθρωποι να απομακρυνθουν απο την λεπροχολερα σας και να ξεχωρισουν οι ζωντανοι απο τους πεθαμενους. Μιλαω για τον Ελληνα Χριστο που ενσαρκωνουν οι προγονοι μας (που σε καμια ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ καθως αλλωστε αυτοι υπηρχαν πριν 2000 χρονια και τωρα εμφανιστηκαν ξαφνηκα για να ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ) και λεει οτι οι προγονοι του δεν πιστευαν λεει στον Χριστο και εχει ξεκωλιαστει να προσπαθει να ακυρωσει και να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ το πνευμα του Χριστου και ολοι οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ και να σκοτωσει και το πνευμα του Ελληνα Χριστου που ενσααρκωνουν οι προγονοι μας εδω και 2000 χρονια και την ψυχη σας και την ψυχη ολων σας και φυσικα το Ελληνικο εθνος το οποιο το εχουν οδηγησει με αυτες τις «εξυπναδες» στην αποσνθεση και στα προθυρα εμφυλιου πολεμου. Βρε μαλακες οι νεοελληνοπουτανιες και αυτες οι «εξυπναδες» το μονο που θα καταφερουν ειναι σας ΚΑΨΟΥΝ ΟΟΛΟΥΣ. Βρωμιζετε ακομα και τον αερα που αναπνευουν οι ανθρωποι και ο μοναδικος σας στοχος ειναι ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ για να παριστανετε τους ξερολες και τους σωτηρες. Δεν υπαρχει αυτη η ΛΕΠΡΟΧΟΛΕΡΑ πουθενα αλλου στον πλανητη. Εισαστε οι μεγαλυτεροι πνευματικοι εγκληματιες στην ιστορια της ανθρωποτητας. Σε οτι αφορα τα θεματα του Χριστου ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους Χριστιανους να μου κανουν ερωτησεις χωρις να δαιμονιζονται και ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ αμα σταματησετε να ταιζετε τους ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΣΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ακομα και με την σιωπη σας. Αυτοι οτι ακουμπησουν το βρωμιζουν και δεν προκειται ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σταματησουν να παραληρουν μεχρι να σας ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. Ποια φιλοπατρια ρε; Εχουν ταυτισει την φιλοπατρια με την αρχαιοπληξια και τις φανταισωσεις τους και το πνευμα του Αντιχριστου και καθως τα παντα βουλιαζουν μεσα στην λεπροχολερα που εσπειραν συνεχιζουν να παριστανουν τους πατριωτες αυτοι που εχουν οδηγησει την ψυχη του εθνους στην πληρη αποσυνθεση και ενα βημα πριν απο τον οριστικο θανατο. Να γελασει καποιος η να κλαψει με αυτη την αρρωστια; Λεω να γελασω καθως για γελια ειναι αυτη η κατασταση και βαρεθηκα βασικα να στεναχωριεμαι για αυτα τα υποκειμενα και τον Ελληνισμο ΤΟΥΣ που ειναι μονο δικος τους ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και δεν λενε να σταματησουν να σπερνουν την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ τους. Ψιτ αντιχριστα δαιμονισμενα αρρωστακια χαιρετισματα στην εξουσια και στο αφεντικο σας τον πουστη που γουσταρει να πηδαει και αγορακια κλπ. Ετοιμαστε τις βαλιτσες σας για την κολαση που ειναι πιο κατω απο τα Ταρταρα και να πατε εκει να παριστανετε τους «εξυπνακιδες» αφου δεν λετε να σταματησετε να βρωμιζετε τον αερα που αναπενυουν τα εμψυχα οντα ουτε ακομα και τα χριστουγεννα και την πρωτοχρονια!!!! Για την κολαση δηλαδη την επομενη αιωνια σας κατοικια θα μιλησω στο επομενο σχολιο και θα σταματησω ασφαλως να ταιζω με την σκεψη μου αυτα τα δαιμονικα στοιχειακα και την αρρωστια που σπερνουν αυτοι οι «πατριωτες» (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα lol ειναι πατριωτες λεει οπως και ο Σωρρας κλπ lol χαχαχαχαχαχαχα.

  • Ανώνυμος says:

   Οι Αρχαιοι ημων προγονοι π.χ. δεν ειχαν καμια σχεση με τον Χριστο που επιβληθηκε απο την ρωμαικη αυτοκρατορια μεσω του χριστιανισμου καταστρεφοντας τα ιερα και τα οσια των Αρχαιων ημων προγονων του ελληνικου πνευματος,κανοντας το, ΠΝΕΥΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Αυτο το πνευμα του Χριστου που ενσαρκωνουν οι ελληνες εδω και 2000 χρονια, ειναι ενα οργανο ελεγχου της Εξουσιας,και ΕΣΥ ενα ζαλισμενο πρακτορακι της Νεας Ταξης Πραγματων με τα μυαλα στα καγκελα [Αν εχεις].

 34. Chaoskampf says:

  Δεν υπαρχει καμια διαφορα αν ο μαλακας ειναι Ελληνας η Εβραιος καθως η μαλακια του που μπορει να τον ανεβασει στην πυραμιδα της ανωμαλιας θα βλαψει εξισου τα θυματα της μαλακιας αναλογα με το ranking και το μεγεθος αυτης. Δεν υπαρχει καμια διαφορα αν ο Σατανας ειναι Ελληνας η Εβραιος καθως η αρρωστια δεν εχει εθνικοτητα. Ο Σατανας λοιπον των Εβραιων που ασφαλως εγινε ενα οπλο στα χερια των ιερατειων εκφραζει επι της ουσιας τον συμβολισμο του Απεπ και περα απο την φαινομενικοτητα και τα κατσεκυασματα του εγκεφαλου μας μεσα και εξω απο τις θρσκειες ειναι μια ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Το Σατανας στα Εβραικα γραφετε με τα εξης Φοινικικα γραμματα (απο τα οποια προερχεται και το Ελληνικο αλφαβητο και για αυτο αλλωωστε μιλαμε για τρειις συγγενικες παραδοσεις που ισως και να σχηματιζουν ενα θεουργικο τριγωνο μεσα σε καποιο αρχαιο πλανο αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) το ιερατικο pictograph/γραμμα Shin που στην συμβολικη γλωσσα (που ασφαλως πηγαζει απο τα Ιερογλυφικα) σημαινει καταναλωνω και καταστρεφω. Το ιερατικο pictograph/γραμμα Τετ (Θητα που ειναι και Θεος και Θανατος) που στην συμβολικη γλωσσα των αρχαιων μυστηριων σημαινει Οφις και περικυκλωνω και το τριτο γραμμα ειναι το Nun που σημαινει ζωη. Η Εβραικη λεξη λοιπον που επι της ουσιας σημαινει εχθρος/adversary μεταφραζετε στην συμβολικη γλωσσα των αρχαιων μυστηριων ως: Ο Οφις που περικυκλωνει, καταναλωνει και καταστρεφει την ΖΩΗ. Ο Απεπ που συμβολιζει τον εχθρο/adversary του Φωτος και συνεπως του Οσιρι αλλα και της κοσμικης ταξης (Μα’ατ) ηταν γνωστος και ως το wicked (πονηρο) ερπετο (δηλαδη ο Σατανας) που περικυκλωνει την πλαση και που προφανως ως αυτη η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που εκφραζει το σκοτος και το χαος ειναι ο πατερας του ψευδους που συγκεντρωνει ολα τα χαρακτηριστικα της «ανοητης» Χριστιανικης θεολογιας που ειναι και καλα κατωτερη απο τα παραμυθακια των αρχαιων που βασιζονται στην εμπειρικη γνωση της Αιγυπτου και της ανατολης. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ. >> https://www.youtube.com/watch?v=CKWRuFjIRFo

  • Ανώνυμος says:

   [ο Σατανάς δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά από το πουθενά στην ενήλική του μορφή για να ταλαιπωρήσει τον Ιώβ, να βάλει τον Ιησού σε πειρασμό και να κατατρομοκρατεί τις επόμενες γενιές των χριστιανών. Μοιάζει να έχει προγόνους στην Εγγύς Ανατολή, στον ιουδαϊσμό και στον ισλαμισμό. Οι αρχαίοι Ελληνες δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε έναν θεό που να θυμίζει αυτόν που αργότερα έγινε ο χριστιανικός Διάβολος Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πρώτης χιλιετίας, ο χριστιανισμός προσπάθησε να συμβιβάσει τον πανάγαθο, γενναιόδωρο και παντοδύναμο Δημιουργό με την ύπαρξη του Κακού στον κόσμο, οπότε απέδωσε στον Σατανά τον ρόλο του περιοριστικού παράγοντα της παντοδυναμίας του Θεού, αλλά μετά θόλωσε τα νερά με αναφορές σε έναν προσωπικό και ενσαρκωμένο Διάβολο. Αντιθέτως, ο ισλαμισμός και ο ιουδαϊσμός αντιστάθηκαν στον πειρασμό να περιορίσουν τη δύναμη του Αλλάχ και του Ιεχωβά, οπότε ο δικός τους Διάβολος, αποκαλούμενος Ιμπλις ή Σεϊτάν, δεν παρενοχλεί ιδιαίτερα ούτε τον Αλλάχ ούτε την ανθρωπότητα. Οπως σημείωσε ο Κάρεν Αρμστρονγκ: «Στο Ισλάμ ο Διάβολος είναι ένας τετριμμένος, ασήμαντος, ανόητος και αδαής χαρακτήρας. Οταν οι Ιρανοί παρομοίασαν την Αμερική με τον Διάβολο δεν εννοούσαν ότι ήταν μια διαβολική χώρα, αλλά ότι ήταν μια ανόητη χώρα, η προσωποποίηση της ευτέλειας»]

   • ΠΔ. says:

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ;KAI ANAΛΟΓΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ.

    • Ανώνυμος says:

     Απο την οπτικη σου πλευρα προκυπτει οτι οι Αρχαιοι ημων προγονοι ειχαν πανω απο εναν Διαβολο.Αναλογα με την διαθεση των θεων το συμπαντικο κοντερ μετραγε διαβολους.12 τσαντισμενοι Θεοι =12 διαβολοι Ρε δεν παιζομαστε .Που πατε ρε Χριστιανικα προβατα με Εναν Θεο και εναν Διαβολο? Που πατε ρε με ενα ΝΤΑΝ [Ιαπωνικό σύστημα] ξυπολυτοι στα αγγουρια? Ειναι ξακουστη αλλωστε η υπεροχη των αρχαιων ελληνων εναντι των λοβοτομημενων βαρβαρων

     • ΠΔ. says:

      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ.Ε,ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ.

     • ΠΔ. says:

      ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ 2-3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΜΕ Η ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ;ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΕΙΣΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗ;ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΡΩΤΑΩ,ΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΒΑΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

     • Ανώνυμος says:

      Δεν στελνω μεγαλα μηνυματα γιατι ειναι κουραστικα.Εκτος αυτου στην πορεια μου ερχονται ιδεες και τις ξεφουρνιζω οπως ειναι.Οσον αφορα για το αν ειμαι γιατρος πολυεργαλειο επεσες μεσα.Μπορω να επισκευασω τον χαλασμενο σου υπολογιστη,την τηλεοραση σου,plasma -lcd συνηθως φουσκωνουν οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες η το optocoupler του τροφοδοτικου η θα κλαταρει καποια ασφαλεια smd.Επισκευαζω επισεις λαμπατα ραδιοφωνα,κασετοφωνα αλλαγη ιμαντες,ρυθμιση αζιμουθιου κεφαλης,video vcr, dvd αλλαγη κεφαλης και ρυθμιση της δεσμης Επισκευαζω κινητηρες μοτοσυκλετων διχρονους και τετραχρονους,αλλαγη καδενας εκκεντροφορου,πιστονι,ελατηρια,ρυθμιση καδενας,ρυθμιση βαλβιδων,ελεγχο της γεννητριας alternator,ανορθωτη,κτλ Επισεις παιζω μουσικη στο συνθεσαιζερ,και κανω δικες μου συνθεσεις με το σουπερ 16καναλο 32μπιτο workstation.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ? Αγορι μου ενα θα σου πω.. Η ζωη στην σημερινη εποχη εχει μεγαλο ενδιαφερον.Ειναι κριμα να μην την εξερευνησουμε,και να αφησουμε την ζωη μας να φυγει χωρις να γνωρισουμε την μαγεια της.Διοτι στο κατω κατω τι ειμαστε? Το συνολο των εμπειριων μας …και για σενα θρησκοληπτο προβατο ειμαστε και Πνευμα και Ψυχη.. Και οσον αφορα τον chaoskampf για αυτον ειμαστε κουραδομηχανες.

     • ΠΔ. says:

      ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ(ΠΝΕΥΜΑΤΑ),ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ .ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ,ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΩ ΕΓΩ,ΕΛΕΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ , ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.ΑΛΗΘΙΝΟ 100% .ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΑΝ ΠΗΓΗ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ…

     • Ανώνυμος says:

      Χαμενο προβατο ΠΔ Δεχεσαι την ελληνικη ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ως ιστορικη πραγματικοτητα,την οποια ερμηνευεις μεσω της Αγιας Γραφης [των ιερων κειμενων οπαδων μιας πιστης]ταυτιζοντας τους Δαιμονες της Μυθολογιας μας, με τους Δαιμονες και τον σατανα της Αγιας γραφης.Πριν προβεις σε καποια ταυτοποιηση μεταξυ του αρχαιοελληνικου κοσμου,και του ιουδαιοχριστιανισμου, σε καλω να αποδειξεις την ιστορικοτητα των δυο πηγων.Αλλιως κρατα την πιστη σου στο εβραιοχριστιανικο οικοδομημα για εσωτερικη καταναλωση ,ωστε να μην αυτοεξευτελιζεσαι.

     • Ανώνυμος says:

      lost child ΠΔ Ολα τα ανεξηγητα του κοσμου ο χριστιανισμος τα δαιμονοποιει και τα ερμηνευει μεσα απο την πιστη του η οποια ειναι οικοδομημενη πανω στα χειρογραφα των οπαδων μιας πιστης [Αγια Γραφη].δεν υπαρχει καμια αρετη και σοφια σε ολο αυτο.Πολλα πειραματα εχουν διεξαχθει σχετικα με την χειραγωγηση του νου, οπου δυο ομαδες ανθρωπων κατεληξαν σε διαφορετικα συμπερασματα βλεποντας το το ιδιο αντικειμενο.Ιδια αντιδραση στα ερεθισματα του αντιληπτικου τους κοσμου,εχουν και οι οπαδοι των θρησκειων.Οταν εγω λεω οτι ειστε χειραγωγημενα προβατα δεν το κανω για να σας χλευασω.Την αληθεια λεω ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ και ο chaoskampf ψυχοπαθης.

     • ΠΔ. says:

      ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ,ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ο ΘΑΛΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

     • Ανώνυμος says:

      ΠΔ Οι Δαίμονες είναι αθάνατα πνευματικά όντα δηλαδή Θεοί κατά την αρχαία Ελληνική θεολογία. Η διαφορά των από τους κακούς Δαίμονες του Χριστιανισμού είναι ότι οι πρώτοι δεν δρουν ανεξέλεκτα και για να παράγουν το κακό γιατί είναι αντίθετοι στους Θεούς.

   • Hera M says:

    Οι αρχαίοι Έλληνες, πέρα από την σκοτεινή πλευρά των θεών τους,που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και σατανάδες, είχαν και κακοδαίμονες (εξ ου και κακοδαιμονία) που έκαναν ζημιές, καταστροφές κλπ. πχ ο Σαβάκτης που έσπαζε αγγεία κλπ κάτι σαν τους καλλικάντζαρους. οι θεοί τους όμως μπορούσαν αν γίνουν πολύ επικίνδυνοι, και να πα΄ρουν το μέρος ενός ή άλλου και να προξενήσουν συμφορές. Τα βλέπουμε και στον Όμηρο. Οι αιγυπτικαοί θεοί πάλι ήταν όλοι δαιμονόμορφοι, ομοίως και οι ινδουιστικοί κλπ

    • Ανώνυμος says:

     Οι κακοδαίμονες που ήταν τιμωριτικοί Δαίμονες είχαν μελανή εμφάνιση. Οι Αγαθοδαίμονες είχαν αστραφτερή και λευκή εμφάνιση. Η διαφορά των Κακοδαιμόνων από τους κακούς Δαίμονες του Χριστιανισμού είναι ότι οι πρώτοι δεν δρουν ανεξέλεκτα και για να παράγουν το κακό γιατί είναι αντίθετοι στους Θεούς. Ίσα ίσα οι Κακοδαίμονες φανερώνουν την κακία που υπάρχει εντός του ανθρώπου και η κακία είναι έργο ανθρώπινο και όχι του Κακοδαίμονος. Από την άλλη η τιμωρία τους δεν είναι άδικη αλλά στα πλαίσια της απονομής δικαιοσύνης αφού τιμωρούν τους κακούργους και τους εγκληματίες.

  • Ανώνυμος says:

   Αν όλα τα έφτιαξε ο θεός και το κακό υπάρχει, τότε ο θεός έφτιαξε και το κακό. Πώς όμως είναι δυνατόν ένας πανάγαθος να φτιάξει κάτι κακό; Μήπως το έκανε για κάποιον καλό τελικό σκοπό; Τότε όμως ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα;Αν δεν έφτιαξε ο θεός το κακό, τότε υπάρχει κάτι που είναι ανεξάρτητο από αυτόν – και αντίθετό του. Τότε όμως υπάρχει μια ατέλειωτη διαμάχη καλού-κακού και θεός δεν είναι παντοδύναμος.
   Αν όλα όσα έφτιαξε ο θεός δεν μπορεί παρά να είναι καλά, τότε μήπως το κακό δεν υπάρχει;Αν το κακό υπάρχει, τότε μήπως δεν υπάρχει θεός – τουλάχιστον ένας θεός παντοδύναμος και πανάγαθος, που δεν θα επέτρεπε να υπάρχει το κακό στον κόσμο;Φιλοσοφικά και πνευματικά ρεύματα της εποχής, όπως οι νεοπυθαγόρειοι και οι Γνωστικοί, υποστήριξαν ότι για όλα φταίει η ύλη. Τόσο ήταν το μίσος τους προς την ύλη (και το σώμα), ώστε θέλησαν να απαλλάξουν τον Θεό από την παραμικρή επαφή με αυτόν εδώ τον κόσμο. Δεν είναι δυνατόν, έλεγαν, ο Θεός να έφτιαξε αυτό το βασίλειο του κακού – ο κόσμος είναι δημιούργημα μιας δεύτερης θεότητας ή μιας κακής αρχής. Τι μένει στον άνθρωπο να κάνει; Να αρνηθεί τον κόσμο και το σώμα του, να ασκήσει τη σοφία του και να καθαρίσει την ψυχή του, ώστε να ζήσει μέσα στο καλό

   • ΠΔ. says:

    ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑΙ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ(ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.

    • Ανώνυμος says:

     ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙς ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο χριστος υποσχεθηκε στους μαθητες του οτι η δευτερη ελευση θα λαμβανε χωρα στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ.ΜΑΤΘ.10.23
     [ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΩΣΟΥ ΕΛΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ] Περιμεναν την εκπληρωση της προφητειας ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ..Ο Αποστολος Παυλος εγραψε προς τους εβραιους [ ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΣΧΑΤΑΙΣ ΤΑΥΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ] διανυουμε τις τελευταιες ημερες και ο αντιχριστος ειναι ηδη εδω.
     ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α 5.23
     [23 ΑΥΤΟΣ ΔΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΙΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΜΕΜΠΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ]…..Να διατηρηθη αμεμπτο το σωμα τους εν τη ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …ΑΥΤΟΙ περιμεναν να εκπληρωθουν τα λογια του Χριστου προς αυτους..οπως τους το ειχε υποσχεθει..ΜΑΤΘ 16.28.
     .[28 ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΓΕΥΘΗ ΘΑΝΑΤΟΝ ΕΩΣΟΥ ΙΔΩΣΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ]
     ΚΑΠΟΙΟΙ απο αυτους δεν θα προλαβουν να πεθανουν και θα δουν τον χριστο να ΕΡΧΕΤΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ.
     ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ??
     Ο Ιησους Χριστος διδαξε τους μαθητες του να προσευχονται ..Πατερα μας που εισαι στον ουρανο να ερθει η βασιλεια σου οπως στον ουρανο , και εδω στη γη .ΑΥΤΗ η βασιλεια ειναι η επεκταση της ουρανιας αφθαρσιας στον υλικο κοσμο και ασφαλως σηματοδοτει την κριση..Ο Χριστος υποσχεθηκε ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ …ΜΑΤΘΑΙΟΣ 24.1-34
     Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΗ ….34 ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η ΓΕΝΕΑ ΑΥΤΗ ΕΩΣΟΥ ΓΕΙΝΩΣΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ. Ο Χριστος υποσχεθηκε οτι δεν θα προλαβει να φυγει η γενια ΑΥΤΗ [Δεν θα μπορουσε να εννοει καμια αλλη ΓΕΝΕΑ παρα μονον την ΓΕΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ … ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΛΛΗ θα επρεπε να λεει ….’ΓΕΝΕΑ ΕΚΕΙΝΗ’ και οχι “αύτη” ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ——Ματθαίος 11:16-19——-Λουκάς 7:31——Μάρκος 8:38—–]
     ωσπου να γινουν ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ. Ολα αυτα τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ τα οποια εξιστορισε ο Χριστος στους μαθητες του επρεπε να λαβουν χωρα στην δικη τους εποχη ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ και οχι καποιας αλλης ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ γενιας.Ετσι λοιπον οι πρωτοι χριστιανοι περιμεναν να λαβει χωρα η δευτερη ελευση του Χριστου οπως τους το ειχε υποσχεθει.Ομως κατα την πληρωση του προσδιορισμενου χρονου,και καθως εφευγε η ζωη τους αρχισαν να ανησυχουν.Για αυτο τον λογο ο Αποστολος πετρος τους ειπε τα παρακατω [γνωρίζοντας πρώτα τούτο, ότι στις έσχατες μέρες θα έρθουν εμπαίκτες, που θα περπατούν σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και λέγοντας: Πού είναι η υπόσχεση της παρουσίας του; Δεδομένου ότι από την ημέρα που οι πατέρες κοιμήθηκαν, όλα παραμένουν έτσι από την αρχή της κτίσης.» (Επιστολή Πέτρου Β΄ 3: 2, 3 – 4)] ..Ο Χρόνος συγγραφής της επιστολης αυτης Όσοι δέχονται τη γνησιότητά της την τοποθετούν στη δεκαετία του 60 μ.Χ. και πριν το θάνατο του Πέτρου το 67 μ.Χ…

 35. Ανώνυμος says:

  ΦΙΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟς ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟΥς ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑ 2 ΦΟΡΕς !!!!

 36. Chaoskampf says:

  Ο Διαολος ειναι το πιο ευκολο πραγμα που μπορει να διαπιστωσει ενας ανθρωπος του σημερα και αν οχι στον καθρεφτη του απλα κοιτωντας γυρω του. Μιλαμε οτι η διανοητικη και η πνευματικη καθυστερηση του εκπτωτου Εωσφορου (του ΣΑΤΑΝΑ η αλλιως του Μαυροψυχη για να καταλαβαινετε καλυτερα και τον Υδροχοικο κωδικα) που νομιζει οτι ειμαι εγω εχει ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητας. lol >> Οσα μπορει να καταλαβει σε αυτο το θεμα ενα προβατο του Θεου που βλεπει με τα ματια και την καρδια του Χριστου δεν μπορουν να το δουν και ουτε φυσικα να το αισθανθουν ολες μαζι οι κατσικες του ΣΑΤΑΝΑ που εχουν αποκοπει απο τον πυρηνα της υπαρξης. Σας βαριεμαι αλλα εχετε πλακα μπορει να επανελθω για να σας πω και την συνεχεια για τον Νεοελληνα 2.0 που κατεστρεψε το ματριξ της απατης.

  • Ανώνυμος says:

   Η θεολογια της υπαρξης του διαβολου ειναι τοσο ανοητη οσο εισαι και εσυ.Αυτη η θεολογια ερχεται σε πληρη αντιφαση με την δημιουργια [ την φυση ] ετσι ωστε τα χριστιανικα προβατα προτιμουν να ζουν στο σκοταδι παρα να βγαλουν τις παρωπιδες τους και να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα.ΨΙΤ μπεεε

 37. Chaoskampf says:

  Ο Διαολος ειναι το πιο ευκολο πραγμα που μπορει να διαπιστωσει ενας ανθρωπος του σημερα και αν οχι στον καθρεφτη του απλα κοιτωντας γυρω του. Μιλαμε οτι η διανοητικη και η πνευματικη καθυστερηση του εκπτωτου Εωσφορου (του ΣΑΤΑΝΑ η αλλιως του Μαυροψυχη για να καταλαβαινετε καλυτερα και τον Υδροχοικο κωδικα) που νομιζει οτι ειμαι εγω ο Αντιχριστος εχει ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητας. lol >> Οσα μπορει να καταλαβει σε αυτο το θεμα ενα προβατο του Θεου που βλεπει με τα ματια και την καρδια του Χριστου δεν μπορουν να το δουν και ουτε φυσικα να το αισθανθουν ολες μαζι οι κατσικες του ΣΑΤΑΝΑ που εχουν αποκοπει απο τον πυρηνα της υπαρξης. Σας βαριεμαι αλλα εχετε πλακα μπορει να επανελθω για να σας πω και την συνεχεια για τον Νεοελληνα 2.0 που κατεστρεψε το ματριξ της απατης. >>> Dummies Guide About The Ancient Mysteries: O Διας των Ελληνων ειναι μια αντιγραφη του Οσιρι (που ειναι αντιγραφη του Μαρντουκ) οπως και ο Γιαχβε. Ο εχθρος του Δια ειναι ο Τυφωνας που ειναι ο Απεπ που εκφραζει την πραγματικοτητα του Σατανα στο 100% ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ-ΚΤΙΣΤΟ-ΨΕΥΔΕΣ «ΦΩΣ» ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ. ITS SIMPLE LOGIC. LOL Tip: Το ψευδες φως του εκπτωωτου Εωσφοορυ εκφραζει και την αναποδη πενταλφα του Μπαφομετ που πηδαει τις κατσικες οπως ο Πανας. Μουσικουλα ξεχασα να βλαω πριν: https://www.youtube.com/watch?v=BkWvl1_zb_Q

  • Ανώνυμος says:

   Εδω σατανικο παιδι του ΧΑΟΥΣ υποστηριζεις οτι και ο Γιαχβε ειναι αντιγραφη.Ναι αλλα για τους χριστιανους ο Γιαχβε ειναι το δευτερο προσωπο της Αγιας Τριαδας ο Χριστος.Αρα λοιπον το δευτερο προσωπο της Τριαδας ο Χριστος των χριστιανων ειναι ενα αντιγραφο.Ποιανου Θεου ειναι αντιγραφο ? Whose God is a copy;

 38. Νεοέλληνας 2.0 says:

  Οι αρχαιονεολληνοσατανολατρες (δηλαδη βλακες) νομιζουν οτι μπορουν να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ το φως των αρχαιων χωρις να ακολουθησουν την διαφρομη τους. Η κατασταση με τους ανωμαλους ειναι κωμικοτραγικη. lol Απλα προσπαθουν να ΜΙΜΙΘΟΥΝ και εχουν την αρρωστημενη εντυπωση οτι τους εδωσε καποιος το χρισμα η το δικαιωμα να βαζουν τους αρχαιους μυστες μεσα στο βρωμοσταμα τους και να τους καταλογιζουν επι της ουσιας την δικη τους απυθμενη και ασυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα ηλιθιοτητα και μαλακια η οποια μαλιστα ενσαρκωθηκε στο προσωπο του Αντι-Απολλωνα/ΑντιΧριστου/Αντιθεου Σωρρα και συνεχιζουν οι Σωρροβλακες οι κατσικες του ΣΑΤΑΝΑ να παριστανουν τους εξυπνακιδες με ανοησιες που απευθyνονται στο κατωτερο επιπεδο της βλακειας. lol Οι αρχαιοι εκαναν αυτο και το αλλο και για αυτο το πουλι μας ειναι μεγαλο κλπ και το ανοησιομετρο εχει κλαταρει γιατι δεν μπορει να προσεγγισει το απιστευτο μεγεθος οχι του πουλιου τους αλλα του πρωκτου τους καθως απο εκει εισερχεται το ψευδες «φως» του εκπτωτου Εωσφορου απο τα αρχαια χρονια μαλιστα. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΡΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. >> https://www.youtube.com/watch?v=UP4FCRhDxis

  • Ανώνυμος says:

   Ο σύγχρονος κόσμος οφείλει σχεδόν τα πάντα στους Έλληνες. Αυτοί προσδιόρισαν για
   πρώτη φορά τις κατηγορίες σκέψης που έχουμε ως σήμερα, διαμόρφωσαν τα
   κυριότερα πνευματικά μας εργαλεία και έδωσαν συγκεκριμένο περιεχόμενο στις αρχές
   της ηθικής μας. Γενικότερα, ανακάλυψαν την επιστημονική έρευνα διατυπώνοντας τα
   πρώτα ερωτήματα και προσπάθησαν να τα απαντήσουν, με επιτυχία σε ικανοποιητικό
   βαθμό. Ανύψωσαν όλες τις μορφές της τέχνης τόσο, ώστε όλα τα σύγχρονά της
   ρεύματα να πηγάζουν απ’ την ελληνική τέχνη. Στην κοινή κληρονομιά, που οι
   στοχαστές και οι καλλιτέχνες έκαναν να καρποφορήσει στη διάρκεια 15 αιώνων με
   διαφορετικά αποτελέσματα, κανείς δεν αμφισβητεί τον πρωταρχικό ρόλο που έπαιξε ο
   Ελληνισμός. Γι’ αυτό οι σύγχρονοί μας αισθάνονται μεγάλο ενδιαφέρον για έναν λαό,
   στον πολιτισμό του οποίου οφείλουμε τόσα πολλά. Το ενδιαφέρον αυτό μπορεί να
   ικανοποιηθεί απόλυτα, αφού οι πηγές που μας αποκαλύπτουν την Αρχαία Ελλάδα είναι
   ιδιαίτερα πλούσιες και ποικίλες.
   Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ανέπτυξαν μόνο τις τέχνες αλλά η συμβολή τους ήταν
   τεράστια και στην ανάπτυξη των επιστημών. Αυτοί ήταν που διαμόρφωσαν την
   υποδομή για να εδραιωθούν οι θετικές επιστήμες στο παγκόσμιο στερέωμα από την
   αρχαιότητα έως σήμερα. Κάποιες από αυτές ήταν τα μαθηματικά (άλγεβρα και
   γεωμετρία), η αρχιτεκτονική, η αστρονομία και η αστρολογία, η ιατρική, η γεωγραφία…PROJECT Α ́ ΛΥΚΕΙΟΥ – 1ο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ

  • Ανώνυμος says:

   Ο μονος που σκαρφαλωνει σε πυραμιδες εισαι εσυ, και μαλιστα Μασονικες.Θα στο αποδειξω αμεσως.ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [Έρως Πάνδημος 18 Σεπτεμβρίου 2016 @ 16:26 και τραβηξα τον δρομο μου για αλλα βουνα και αρχισα να ανεβαινω σκαλες και οροφους σε πυραμιδες [ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ] μεχρι και που τελικα συναντισα τον παντεποπτη οφθαλμο [ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ]του Απολλωνα μεσα και απο τα Ορφικα κειμενα και την «μαγικη» ουσια του Ερωτα.] Και μολις συναντησες τον ερωτα την ψωνισες και την ειδες ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ με το κωδικο ονομα ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ..στο ιδιο μηνυμα γραφεις[Οπως λοιπον ολοι οι καλοι πατεραδες οφειλω να σας συμμορφωσω και να σας δειξω τον δρομο προς την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ .. Ο απωτερος μου στοχος οπως και ολων των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ειναι Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Εγω βασικα ειμαι Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ. Εγω ειμαι η οδος και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ερχεται στον Πατερα Δια παρα δι εμου. Εγω ειμαι αυτος που ΟΡΙΖΕΙ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; Ελατε να σας δειξω τον δρομο που οδηγει στην μητερα σας πρωτου καταληξετε αν δεν το εχετε κανει ηδη δηλαδη στον πρωκτο του Διαολου.]χαχαχαχαχαχα..ΑΠΟ δικο σου μηνυμα [[Αγαπούλης 25 Ιουλίου 2016 @ 23:44 θεωρω για παραδειγμα οτι οι Ελληνες μασονοι που ειναι βασικα σπουδαγμενοι ανθρωποι πρεπει να μπουν στην αρενα και να παλεψουν σε πνευματικο επιπεδο για την σωτηρια του εθνους]χαχαχαχαχαΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο αγαπουλης που ειναι και Chaoskampf πουλησε την ψυχη του στον διαολο για να γινει ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ μας.Με την εναρξη της εξουσιας του θα αποστειλει τους ελληνες σπουδαγμενους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να πολεμησουν στο πλευρο μας για την παταξη της διαφθορας και θα αναγκάσει τον ΣΩΡΡΑ να πουλησει την αποκρυφη τεχνολογια που εχει στην κατοχη του Ωστε να πληρωσει το χρεος της ελλαδας .Αγαπουλη Chaoskampf ειναι γνωστο οτι εσεις οι νεοεποχιτες κρυβετε το νοημα μεσα στις λεξεις [παπαρολογια] και η ουσια ειναι μια .ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ γιε του χαους 666 του αρχετυπου της χυτρας του αποκρυφισμου σου.

  • Ανώνυμος says:

   Το φως των αρχαιων δεν αντιγραφεται, ζει μεσα μας και προκαλει τον τρομο σε ανθελληνικες ψυχες σαν και σενα.

 39. Ανώνυμος says:

  Ο Chaoskampf πυροβολο της ΒΛΑΚΕΙΑΣ και της ΑΝΟΗΣΙΑΣ και τα ΒΛΗΜΑΤΑ της παρεας του, ΠΔ και ΕΛΕΟΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΑΝ απο το ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΜΟΥ ..Διοτι εσυ Chaoskampf εισαι η καννη ενος αχρηστου οπλου και η παρεα σου ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..Συντομα ενα αορατο χερι θα σας αρπαξει και θα σας ριξει στον καδο της ανακυκλωσης .Απο τις σωρους σας οι ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα εξαγουν βιολογικο υλικο το οποιο ελληνες υπερ επιστημονες υπο την επιβλεψη ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ θα προσαρμοσουν στα νεα ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ τα οποια θα ειναι οι υπηρετες .Εγω ως αλλος προφητης σας βεβαιωνω– οτι ενα συγκλονιστικο γεγονος θα συμβει τους επομενους μηνες που θα εξοργισει τον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ.Και τοτε θα συμβει το εξης παραδοξο για σας. Θα ξυπνησει το ελληνικο αιμα και ‘ Η ΜΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ για να εκπληρωθει το ρηθεν του προφητου [αλλος τον πινει και αλλος δροσιζεται] Αμεσως μετα οι νεοελληνες του φραπε θα σας παραδωσουν στα τοπικα κεντρα μεταγωγων για αξιολογηση και περισυλλογη .Εκει τα ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα απαιτησουν την υποταγη σας και θα καταστειλουν καθε αμυνα του εγω σας.. ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ και οσοι απο εσας δεν δειξετε υποταγη ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ θα ριφθειτε στην κολαση οπου θα βασανιζεστε ημερα και νυχτα .Οι υπολοιποι θα βρεθειτε στους καδους ανακυκλωσης για να γινετε βιορομποτ και αιωνιοι υπηρετες.

   • Ανώνυμος says:

    Πες μου υπαρχει καποιος που να ενδιαφερεται για σενα ,μηπως καποιο συγγενικο προσωπο ,καποιος φιλος? Αν ναι τοτε πρεπει να ερθετε ολοι μαζι στο ιατρειο ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ….Η ολη διαδικασια θα ΚΡΑΤΗΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΤΟΜΩΝ η δε επιβαρυνση κατα κεφαλην ΜΗΔΕΝΙΚΗ ZERO ..Η μηδενικη επιβαρυνση οφειλεται στο γεγονος οτι ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ COMPLETELY EMPTY ..Ωστοσο η περιπτωση σου παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον για την επιστημονικη κοινοτητα ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ειναι το οτι ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ .Δεν εχει σημασια αυτα που γραφεις ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .Μια λογικη εξηγηση ειναι οτι ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ,αυτη η θεωρια δικαιολογει –την ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ — ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ . πιθανες βλαβες — ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ –ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ —ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΩΘΗΣΕΩΝ –Επισης αλλο ενα ενδεχομενο που εξεταζουμε ειναι ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ Alien squatters IN MIND …Αυτη η περιπτωση ειναι πολυ δυσκολη καθοτι η ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ..Σε αυτη την περιπτωση ειδικη ομαδα κομαντο commando θα αναλαβει να παροπλισει το μυαλο σου και να αδρανοποιησει το σωμα σου και να ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ DELIVERY ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 area 51 Εκει κατω απο ακρως μυστικοτητα ΕΛΛΗΝΕΣ επιστημονες θα εξορκισουν το εξωγηινο πνευμα που εισεβαλε μεσα στο ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ και μετα θα ριξουν μια μια τις αμυνες του υπερεγω σου χρησιμοποιωντας ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .Θα στο φορεσω τον ζουρλομανδυα δεν την γλυτωνεις .

   • Ανώνυμος says:

    Ειναι ντροπη εν ετι 2017 να υπαρχουν ανθρωποι αγραμματοι και αμορφωτοι σαν και του ειδους σου ,αλλα και σαν τον chaoskampf με το κεφαλι του χωμενο στην μητρα [χυτρα] του αποκρυφισμου [πως λεμε με το κεφαλι του χωμενο στα σκατα?]

 40. Chaoskampf says:

  Οι καημμνες κατσικες του ΣΑΤΑΝΑ που εχουν σπασει ολα τα κοντερ της βλακειας και καθως αγωνιζονται με την δαιμονικη αρρωστια και το αρρωστημενο τους εγω και την απυθμενη στα παγκοσμια χρονικα βλακεια τους νομιζουν κιολας οτι πρεπει να διαβαζει και να απανταει καποιος στις βλακεις των υπερκομπλεξικωνν αρχιλαμογιων. lol Δεν εχουν καταλαβει ακομα οι δαιμονισμενοι Αντιχριστοι αντιανθρωποι που εχουν ξεπερασει καθε οριο παλιανθρωπιας οτι δεν υπαρχουν σε αυτο το συμπαν και οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο με την βλακεια και τον κομπλεξισμο τους στην ιστορια του πλανητη. lol Οι αρχαιονεοελληνισατανιστες νομιζουν οτι μπορουν να επιβαλουν στο συμπαν και στους θεους ακομα την αρρωστια και την απυθμενη στα παγγοσμια χρονικα υπερβλακεια τους και τον συγκριτο σε μεγεθος ΨΕΜΑ τους οπως αλλωστε και ολοι οι Σατανιστες ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του ειδους που μαλακιζονται με θεματα που δεν καταλαβαινουν ουτε στο απειροελαχιστο για να ταιζουν με το αιμα του Ιησου και τον αγιων του το καθε αρρωστημενο στοιχειακο που προσπαθει να σας καψει ολους τις ψυχες και να σας βουλιαξει στα Ταρταρα στο ονομα ταχα μου καποιοων αρχαιων «θεων» που δεν ειναι αντιγραφες και εξωτερικευση των εσωτερικων παραδοεσων της ανατολης και της Αιγυπτου αλλα κλανιες των αρχαιων «προγονων» των σχιζοφρενων αρχαιονελληνικοσατανιστων αρχιλαμογιων κατοικων του Αρχιλαμογισταν που δεν ηταν μυημενοι στα μυστηρια της Αιγυπτου και της ανατολης και που στην πραγματικοτητα τους δεν υπηρχε το κακο και ο Αχριμαν κλπ καθως αλλωστε ηταν κρυμμενος μεσα στον κωλο του καθε Σωρροβλακα. lol χαχαχαχαχαχα lol ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΛΕΗΣΟΥΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ» ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΚΕΣ. Αμην.

  • Ανώνυμος says:

   Το κακο υπαρχει απο παντα, αλλα η προσωποποιηση του κακου,ειναι η προσωποποιηση της ανοησιας και της βλακειας των ανθρωπων με τα μυαλα στα καγκελα και το κεφαλι τους χωμενο μεσα στην μητρα [χυτρα] του αποκρυφισμου του ΓΙΟΥΝΓΚ και της Νεας Ταξης, ολε

 41. Chaoskampf says:

  Οι μανιακοι Αντιχριστοι νομιζουν οτι θα μπορεσουν να κρυφτουν και απο τους θεους ακομα μεσα στο ψεμα και της λεπροχολερα τους και προφανως συνεχιζουν να παριστανουν τους «εξυπνακιδες» και τους «σωτηρες» (lol) καθως δεν διαβαζω κιολας τι λενε και δεν υπηρχε ποτε κανενας λογος να διαβαζει καποιος και να απανταει σε αυτα που λενε οι παρανοικοι που προσπαθουν να βουλιαξουν την συνειδηση σας μεσα σε μια χρονιδινη χωρις γυρισμο γιατι τους επεισαν οι δαιμονες που τους εχουν ξεκωλιασει οτι τα ειδωλα των αρχαιων ειναι πιο πραγματικα απο την ΠΗΓΗ τους που βασιζεται στην εμπειρικη γνωση της Αιγυπτου και της Ανατολης και ασφαλως οι αρχαιοι σε καμια περιπτωση δεν ειχαν αυτη την αρρωστημενη εντυπωση και ψυχωση μεσα στα πλαισια αυτης της διανοητικοπνευματικης ανωμαλιας και λεπροχολερας των δαιμονισμενων αντιχριστων που βρισκονται ηδη βασικα στα Ταρταρα μαζι με ολα τα αφεντικα τους και δηλαδη τους Σατανιστες τους παιδεραστες και γενικα ολα τα σκατα της υπαρξης. Αγωνιζονται μετα μανιας να διαστρεβλωσουν την ιστορικη πραγματικοτητα και σε οτι αφοραα τις παραοδοσεις των θεων και να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ μαζι με ολα τα καταραμενα και ξεκωλιασμενα αφεντικα τους την αληθεια του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και η ολη φαση με αυτους τους δαιμονισμενους και μανιακους παπαροβλακες ειναι βασικα κωμικοτραγικη. Οι αρχαιοι δημιουργοι του Ελληνισμου που ηταν μυημενοι στα Αιγυπτιακα μυστηρια κλπ γνωριζαν ασφαλως την συμβολικη γλωσσα των μυημενων και τον Απεπ/Σατανα που ειναι ενας προσδιορισμος αυτης της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που ειναι ο εχθρος του εικονικου και μυθολογικικου Δια/Οσιρι ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ των πραγματων περα απο τις παραισθησεις της φαινομικοτητας και τις δομες του εξωτερικου. Νομιζουν οτι μπορουν να καταργησουν την ΟΥΣΙΑ ετσι οπως κεφραζετε μεσα απο την συμβολικη γλωσσα του Χριστου και της χριστιανικης παραδοσης με τον ασυστολο νοητικο αυνανισμο και την διαστρεβλωση του νοηματος συμφωνα με την αρρωστια που εχουν δημιουργησει μεσα στα κατεστραμμενα κεφαλια τους για την πραγματικοτητα στην αρχαια Ελλαδα. ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ. Ειναι βασικα και γελοιο το ολο θεμα με τον εγωισμο του πνευματος του Αντιχριστου που προσπαθει να επιβαλει την δαιμονικη του αρρωστια και που νομιζει τα σκατα που παραγει ο κατεσταμμενος του εγκεφαλος εχουν καποια πραγματικη αξια επι της ουσιας των πραγματων αλλα δυστηχως αυτα εχει η ΜΑΛΑΚΙΑ. Οταν μαλακιζεσαι με αυτα τα θεματα και νομιζεις οτι αυτα ειναι παινχιδακια για τον καθε ηλιθιο και τον καθε παρανοικο αυτα παθενεις δυστηχως. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΣΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. Αμην.

  • Ανώνυμος says:

   Τι σχεση εχει ο Ιησους Χριστος των αποκαλυπτικων ευαγγελιων με τους αρχαιους ελληνες και τους Θεους τους ?

  • Ανώνυμος says:

   ΓΡΑΦΕΙΣ [Οταν μαλακιζεσαι με αυτα τα θεματα και νομιζεις οτι αυτα ειναι παινχιδακια για τον καθε ηλιθιο και τον καθε παρανοικο αυτα παθενεις δυστηχως.] Ο αυνανισμος Chaoskampf ειναι σοβαρη υποθεση ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακια.Ο αυνανισμος λεξη η οποια προερχεται απο τον μεγα βιβλικο ΑΡΧιαυνανα «ΑΥΝΑΝ» εχει μονο οφελη.Ο αυνανιζομενος καταπολεμα με μεγαλη επιτυχια το αγχος,δερματικες παθησεις,τον πονοκεφαλο,Ελαττώνει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη,Ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, Περιορίζει την αρτηριακή πίεση,και αλλα πολλα.Ως ιατρος προτεινω δυο θεραπειες για ψυχοπαθεις σαν και σενα..Ψυχαναλυση και φαρμακευτικη αγωγη,και ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ τρεις φορες τη μερα πριν το φαγητο.Ως θεολογος προτεινω σε ψυχακιδες σαν και σενα να μελετουν τρεις φορες την ημερα μεσα απο την παλαια διαθηκη μονο τις περικοπες με τον ΑΥΝΑΝ.Και τελος οσον αφορα την εκκλησια τεκνο μου, αυτη ενοχοποιησε τον αυνανισμο γιατι σε θελει αρρωστο και στο μυαλο αλλα και στο σωμα.Και οπως ειπαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι που τους εχεις γραμμενους αφου τους αντικατεστησες με τους Αβρααμ Ισαακ Ιακωβ και ΑΥΝΑΝ ,νους υγιής εν σώματι υγιή ΚΑΙ παν μετρον αριστον.ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ διοτι ενδεχεται να μεταμορφωθεις σε διαβολο και να καεις στην κολαση την ετοιμασμενη για τον σατανα και τους δαιμονους του,τον ψευδοπροφητη,τον αντιχριστο,και τους ειδωλολατρες αρχαιους ημων προγονους,οπου ο καπνος τους θα αναδυεται εις τους αιωνας των αιωνων και θα ειναι οσμη ευοδιας προς τον Κυριο ΓΙΑΧΒΕ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ..Αμην.

   • ΠΔ. says:

    ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    • ΠΔ vs ΚΔ = 200 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 88 ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ says:

     Εσύ κατευθείαν να τον υποστηρίξεις τον αδελφό – πατριώτη σου βλέπω! Το… «ΕΛΛΗΝΟ»ΕΒΡΑΪΣΤΑΝ σε όλο του το μεγαλείο!

     • ΠΔ. says:

      Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ Η ΟΧΙ.ΛΕΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΕΤΕΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

 42. Chaoskampf says:

  Το θεμα ειναι βασικα αν εχουν υπαρχει ποτε στην ιστορια του γαλαξια μεγαλυτεροι βλακες και μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες και μεγαλυτεροι απατεωνες απο τους δαιμονισμενους αρχαιολεπροχολερες που μαλακιζονται με τις σκετομορφες μεσα στα παλισια της φαινομινικοτητας για να ταιζουν τους δαιμονες και τις αντιστροφικες ενεργειες και που νομιζουν οτι μπορουν με την «εξυπναδα» τους (την πουτανια τους δηλαδη the Greek way δηλαδη με τον πουστικο τροπο lol) οχι μονο να ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αλλα και να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ-ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ για να ταισουν τις δαιμονικες ψωλες που εχουν μεσα στο τεραστιο πρωκτο τους. Ειναι προφανες γιατι προεκευψε το θεμα της ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ και το θεμα της ταυτισης με το κτισστο-πλαστο-ψευδες φως του εκπτωτου Εωσφορου καθως τα αρρωστακια του ειδους ταυτιζονται με την φαινομενικοτητα που ειναι μια παραισθηση (ILLUSION = 666) που οδηγει στην παρανοια (INSANITY = 666) και σε φαινομενα τυπου Σωρρα, Βρωμεψιλον, πΟρδΕΑ κλπ που ειναι βασικα και το τερμα της ηλιθιοτητας και της μαλακιας σε παγκοσμια βαση. Μιλαμε ασφαλως ΠΑΝΤΟΤΕ για το ιδιο μοτιβο οταν μιλαμε για αυτα τα μανιακα αντιχριστα αρρωστακια και τα σχετικα τελετουργικα και δεν εχει καμια σημασια σε τι πιστευουν καθως ολοκληρη τους η πραγματικοτητα ειναι μια παραισθηση και μια απατη που μοναδικο στοχο εχει να μαζεψει ολα τα αποβλητα του πλανητη και να τα στειλει πακετο στον αγυριστο. Ασφαλως θα κανουν οτι μπορουν για να κρυφτουν απο την ΟΥΣΙΑ των πραγματων και θα συνεχιζουν να βασανιζονται σαν πουτανες να επιβαλουν την φαινομενικοτητα και το ψευδες-πλαστο φως του εκπτωτου Εωσφορου και για αυτο αλλωστε θα συνεχισουν να παραγουν πορδες τυπου Σωρρα κλπ και βολευει βασικα για αυτο η ΕΙΚΟΝΙΚΗ πραγματικοτητα των αρχαιων που βασιζεται ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ στα μυστηρια της Αιγυπτου και της Ανατολης. Αν και δεν διαβαζω τι λενε θα πρεπει οι δαιμονισμενοι και μανιακοι αντιχριστοι να καταλαβουν οτι η βρωμια τους ειναι μοναδικο φαινομενο σε ολοκληρο το πλανητη και οτι θα πρεπει να αρχισουν να ασχολουνται με τον αρρωστημενο εαυτο τους και μετα να ασχολουνται με τους αλλους και με τα καλα προβατακια του Θεου μεθ’ημων που δεν πασχουν απο την δαιμονικη λεπροχολερα των αρχαιοκαπηλων και δεν ταυτιζονται με τα ειδωλα και την φαινομονικοτητα αλλα αντι αυτου προσπαθουν να προσεγγισουν την καρδια και την ψυχη του Κυριου που εκαψε ολους τους αρχαιους και νεους ανωμαλους. Αν οι χριστιανοι εχουν απορειες σε σχεση με αυτα που λεω μπορουν να κανουυν ερωτησεις και σε οτι αφορα την Αγια Τριαδα κλπ για να μην επιτρεψουν σε αυτους τους δαιμονισμενους να συνεχισουν να σπερνουν την δαιμονικη χολερα τους αλλιως μαλλον και αυτοι θα πανε μαζι τους στα Ταρταρα να τους κανουν παρεα καθως κανενας δεν αντιδρα τελικα επι της ουσιας στο πνευμα το Αντιχριστου. Με τα αντιχριστα πτωματα που ειναι απλα αψυχα δοχεια δαιμονων δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολειται καποιος και ο Κυριος Ιησους Χριστος να τους ελεησει. Αμην.

  • Ανώνυμος says:

   Γραφεις παραπανω οτι ο ΚΥΡΙΟΣ [Χριστος] εκαψε ολους τους αρχαιους ανωμαλους ημων προγονους ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [The Devil’s regime is under siege 18 Νοεμβρίου 2016 @ 23:56 Η ομοφυλοφιλια ηταν διαδεδομενη στην αρχαια Ελλαδα οπως και η παιδεραστια μεχρι που ηρθε ο γιος του Γιαχβε και τους ευνουχησε.] Ο ανυπαρκτος γιος του Γιαχβε δεν εκαψε μονο μια χουφτα ομοφυλοφιλων αρχαιοελληνων αλλα εκανε αυτο [Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, καταδίκες για μαγεία των πιστών του αρχαίου πάνθεου, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2 Εκδοτική Αθηνών] Το ξερω οτι μισεις τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο, γιατι τα εβραιοπληκτα αφεντικα σου καιγονται στην φωτια του ελληνισμου που τους εκανε τα μυαλα κιμα με αποτελεσμα να χτυπιουνται μεσα στο αλχημικο πλανο και να παραγουν διανοητικες κουραδες μεγαλου διαμετρηματος με τις οποιες τρεφεσαι μολυνοντας την ψυχη σου.

 43. Chaoskampf says:

  Ασφαλως για τους αντιχριστους Σατανιστες ειδωλολατρες δεν υπαρχει επι της ουσιας το αφεντικο τους ο Σατανας που αλλωστε οπως γνωριζουμε του αρεσει να κρυβετε μεσα στο σκοταδι για να πηδαει τις κατσικες. Δεν υπαρχουν ασφαλως ουτε αμαρτιες και ουτε κριση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η κριση απο τους ανυππαρκτους «θεους» των αντιθεων Σατανιστων θα γινει μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και θα την πληρωσουν βασικα τα προβατακια του Θεου μεθ’ημων που προσπαθουν να σωθουν επι της ουσιας απο τους ανωμαλους που απομακρυνονται απο το κεντρο της υπαρξης τους για να ταισουν τα δαιμονικα σκατα που χεζουν οι δαιμονες και οι δαιμονικες σκεπτομορφες μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και πανω στην βαση του τεχνητου «φωτος» του εκπτωτου Εωσφορου (δηλαδη του ΣΑΤΑΝΑ) που υλοποιει μαλιστα την πυραμιδα της εξουσιατικης ανωμαλιας. Ολοι βασικα οι Σατανιστες τα ιδια λενε και μιλαμε παντα για τις ιδιες συχνοτητες και το ιδιο μοτιβο και βασικα νομιζουν οτι το παραληρημα τους θα τους οδηγησει καπου αλλου περα απο την κολαση και τον Αμμιτ (https://el.wikipedia.org/wiki/Αμμούτ) που τους περιμενει να τους εξηγησει καποια απλα πραγματα σε σχεση με τους ανωμαλους και τους απατεωνες που βρωμιζουν την υπαρξη με την αρρωστια τους. Δεν υπαρχει κοιπον κανενας λογος να ασχολειται με τα πτωματα που εχουν υπογραψει συμβολαιο με τον Σατανα και με το πνευμα του Αντιχριστου και με την θλιβερη βασικα αυτη προσπαθεια των αρχιλαμογιων ναα διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα και την ουσια των πραγματων που λεει βασικα καποια πολυ απλα πραγματα που μπορουν να καταλαβουν και τα πλεον ηλιθια υποκειμενα ασχετως αν νομιζουν οτι μπορουν να κρυφτουν μεσα στο ΣΚΟΤΟΣ. 1) Δεν υπαρχει καμια «γνησια» Ελληνικη παραδοση και θρησκεια καθως ολοι οι θεοι ειναι εισαγωμενοι και καθως η Ελληνικη παραδοση στον πυρηνα της βασιζεται στην Βαβυλωνιακη αστρολογια και αυτος που ισχυριζεται το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο αυτο που λεω και απο την ΟΥΣΙΑ των πραγματων απλα συνουσιαζετε με τον πατερα του ψευδους που ειναι και ο Μπαφομετ που πηδαει τις κατσικες. Ειναι απλο το θεμα ακομα και για τους πλεον ηλιθιους. 2) Αυτος που ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει Σατανας/Απεπ/Τυφωνας ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ των πραγματων και παριστανει των αρχαιονεοελληνα «γνωστη» ειναι ενας κοινος απατεωνας και ενας τραγελαφος που απλα μαλακιζεται με τις σκεπτομορφες της επιφανειας για να παριστανει τον «εξυπνακια» και για αυτο αλλωστε υπαρχουν τοσο πολλοι «εξυπνακιδες» στο αρχιλαμογισταν. 3) Τα αφεντικα σας που πηδανε τις κατσικες κλπ γνωριζουν καλα αυτη την αρχετυπικη σχεση του Τυφωνα/Απεπ με τον Σατανα και υπαρχει αλλωστε και η Σατανιστικη εκκλησια του Τυφωνα και αυτο κανει το θεμα με τις κατσικες των δαιμονων ακμα πιο γελοιο. 4) Η κολαση της Αιγυπτιακης παραδοσης απο την οποια προερχεται και ο παιδεραστης, ομοφυλοφιλος, σεξομανης Διας που ειναι προφανως ο κατσικογαμης (δηλαδη ο ΣΑΤΑΝΑΣ μεταμφιεσμενος που απλα παζει με το αρχετυπο για να πηδαει τις κατσικες) ειναι λιγο χειροτερη απο την χριστιανικη κολαση. 4) Στην Αιγυπτιακη πραδοση υπαρχει ασφαλως και η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ κατι που ασφαλως υπαρχει και στην μωρουδιστικη και εικονικη παραδοση των αρχαιων εκει οπου οι αμαρτωλοι βρωμιαρηδες και οι πουστηδες κλπ κατεληγαν στα ΤΑΡΤΑΡΑ. >>> https://en.wikipedia.org/wiki/Judgement_(afterlife)#Ancient_Greece >> Ασφαλως το ματριξ των πραγματικων θεων εχει ηδη ενεργοποειθει και οι αντιθεοι και αντιχριστοι ηλιθιοι απλα βουλιζουν μεσα στο ψεμα και τις παραισθησεις (666) τους ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΡΟΧΟΛΕΡΑ. Αμην. >> https://www.youtube.com/watch?v=6OpF4EwQAG4

  • Ανώνυμος says:

   Αποκαλεις τον Θεο Πανα σατανα [Οι αρχαίοι εβραίοι για να εξαγνιστούν από τις αμαρτίες τους, τις φόρτωναν σε έναν τράγο, τον οποίο θυσίαζαν, τον έκαιγαν ζωντανό, του έκαναν ολοκαύτωμα, δεν υπάρχει χειρότερο βασανιστήριο!!. Ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος, φράση που λέμε και σήμερα χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Στο Ευαγγέλιο υπάρχει η παραβολή «περί κρίσεως κόσμου» όπου τα αρνιά θα πάνε στον παράδεισο, και τα κατσίκια στην κόλαση.] Εβραιοπληκτε chaoskampf Ο Πανας δαιμονοποιηθηκε απο τους χριστιανους.

  • Ανώνυμος says:

   Σε εμας chaoskampf ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ αυτος ο μεγαλος αρχαιος πολιτισμος που μεγαλουργησε. Αυτος ειναι η παραδοση μας,η κληρονομια μας, και ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Αν δεν σου κανει υιοθετησε τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραικο πολιτισμο, και την παραδοση των πρωτοπλαστων που τους επλασε ο Γιαχβε πριν απο 7600 χρονια συμφωνα με την μεταφραση των εβδομηκοντα, και πριν απο 6000 χρονια με βαση το μασοριτικο κειμενο και που αυτοι εφαγαν το μηλο και ετσι κληρονομησαμε την αμαρτια,και για αυτο ηρθε ο χριστος για να μας πεισει οτι ως συγχρονος Αδαμ θα ξεριζωσει απο μεσα μας την κληρονομημενη αμαρτια των δυο ηλιθιων πρωτοπλαστων ,τους οποιους επλασε ο ιδιος απο κοκκινοχωμα.

  • Ανώνυμος says:

   οι αναφορές των χριστιανών στα περί ομοφυλοφιλικής παιδεραστίας του Διός δεν έχουν καμμιά μυθολογική υπόσταση και επομένως εντάσσονται στις χυδαίες διαβολές τους κατά των Ελλήνων και των θεολογικών τους θεωρήσεων.

 44. Chaoskampf says:

  Ειδα κατα λαθος καποιες λεξις απο τα δαιμονικα σκατα που παραγει ο καταφανως και πασιφανως δαιμονισμενος αντιχριστος (προσπαθω να το κανω οσο πιο απλο γινεται και συνεχιζετε να ταιζετε το ψεμα και την βλακεια σας και οι μεν και οι δε αλλα βασικα χεστηκε ο Χουλκ καθως η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν προκειται να προσαρμοστει στην βλακεια του καθενος) που δεν ξερει τι λεει και του γινεται και του λες βασικα οτι ο Ιησους Χριστος ενσαρκωνετε απο τους προγονους μας εδω και 2000 χρονια και αρα ΥΠΑΡΧΕΙ το πνευμα του Ελληνα Χριστου και αυτοι σου λενε οτι τους καπνισει βασισμενοι πανω στην καταρα της αρχαιολεπροχολερας που ειναι γνωστο σε ολους οτι την εσπειραν μασονοι ασχετως που εγω δεν κολλαω σε αυτα τα θεματα καθως μασονος μπορει να ειναι ο οποισδηποτε που πιστευει οτιδηποτε και που εχει αναλογα τις αναλογα αμαρτιες με αυτους που ειναι εξω απο τις στοες φτανει μονο να αναγνωριζει οτι υπαρχει μια ανωτερη αρχη. Πας να τους εξηγησεις αυτονοτηα πραγματα τα οποια απτονται στην ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ και σε οτι αφορα την πυραμιδα της κοσμικης συνειδησης και το πως αυτη εκφραζετε μεσα απο την Σ-Οφια/Kundalini και τα διαφορα επιπεδα συνειδητοτητας τα οποια εκφραζουν και την Αρχαγγελικη ταξη κλπ και αυτοι σου μιλανε για τις πυραμιδες της ανωμαλιας που εσπειραν τα ανθρωποειδη και η ολη φαση με τα παιδια της φαινομενικοτητας και της ανωμαλιας που παραγει το ψευδες φως του εκπτωτου Εωσφορου ειναι βασικα κωμικοτραγικη. Ο λογος φυσικα που πανε απο το κακο στο χειροτερο και που προσπαθουν με καθε τροπο να μπλοκαρουν ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ειναι γιατι φοβουνται τα καημενα καθως οδευουν οριστικα στα ΤΑΡΤΑΡΑ αφου πρωτα τους περιποιηθει ο Αμμιτ κλπ. Ασφαλως οσο συνεχιζουν να ταιζουν τις συχνοτητες των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ που παραγει η πυραμιδα των ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ τοσο περισσοτερο θα αρρωστενουν και δεν υπαρχει καμια διεξοδος για τους αμετανοητους αντιθεους και αντιχριστους Σατανολατρες που νομιζουν οτι θα κρυφτουν απο το ΦΩΣ οι καημενοι. Αυτο που προσπαθουν να κανουν επι της ουσιας ειτε το καταλαβαινουν ειτε οχι ειναι να σας αποκοψουν απο το πυρηνα της υπαρξης και τον Εσωτερικο Χριστο-Ηλιο (τον θεο μεθ’ημων) μεσα απο την πλυση εγκεφαλου και για αυτο αλλωστε συνεχιζουν το αγωνα της πουστιας (δηλαδη του Greek way οπως λεει και ο Αντιχριστος) και για αυτο προσπαθουν να δημιουργπησουν και να ενδυναμωσουν κυριως αντιριστιανικες ψυχωσεις γιατι τους βολευει αυτη η κατασταση για να κρυβονται μεσα στην απυθμενη και ασυγκριτου μεγεθους υπερβλακεια και υπερμαλακια τους που εχει ξεπερασει καθε οριο γελοιοτητας στην παγκοσμια ιστορια και που παρηγαγε τελικα και τον Αντιχριστο/Αντιθεο/ΑντιΑπολλωνα Σωρρα κλπ που ειναι αυτο που πραγματικα τους αξιζει. Νομιζουν αυτα τα καημενα οτι θα κρυφτουν ακομα και απο τους θεους μεσα στην δαιμονικη τους αρρωστια γιατι μπορουν να παριστανουν τους «εξυπνακιδες» παιζουντας με τις σκεπτομορφες και την φαινομενικοτητα που παραγει το ψευδες-πλαστο «φως» του εκπτωτου Εωσφορου. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ. >> https://www.youtube.com/watch?v=GOgetJjKCEc

  • Ανώνυμος says:

   Λες οτι αυτοι οι ψυχωτικοι νομιζουν οτι θα κρυφτουν απο τους ΘΕΟΥΣ.Για ποιους Θεους μιλας? Ο Χριστος συγκαταλεγεται σε αυτους,η ειναι αλλου παπα ευαγγελιο? Υπαρχουν πολλοι Θεοι αληθινοι ?

 45. Chaoskampf says:

  Π.Δ αυτοι οι δαιμονισμενοι πρωην συννανθρωποι μας δεν σας θεωρουν καν ως ανθρωπους και αμα δεν εισαι βασικα ενας αρχαιοκαπηλος απατεωνας δεν μπορεις να εισαι πραγματικος Ελληνας συμφωωνα με την λογικη του Greek way (δηλαδη της μεθοδου της πουστιας οπως προσπαθουν να σας εξηγγσουν οι αντιχριστοι εδω και αρκετο καιρο). Το θεμα ασφαλως δεν εχει να κανει μονο με τον χριστιανισμο επι του προκειμενου καθως μιλαμε για αντιθεους απατεωνες που ειναι γνωστοι και απο την Βαβυλωνα (και για αυτο ειναι σημαντικο για τον πραγματιικο ερευνητη να επιστρεψει εκει για να βρει το λαθος) που απλα ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ τις συχνοτητες των θεων απο τα αρχαια μαλιστα χρονια και για αυτο αλλωστε προεκυψε αυτος ο προσδιορισμος του εκπτωτου Εωσφορου απο τους Αγιους της Ορθοδοξιας. Δεν ηταν ασφαλως κακος ο Εωσφορος ΠΡΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ αλλα εγινε Σατανας/Εχθρος/Απεπ (συμφωνα με την συμβολικη γλωσσα των θεων γιατι ΕΞΕΠΕΣΕ και αυτο συμβολιζεται με την αναποδη πενταλφα και τις αντιστροφικες ενεργειες των Σατανιστων και των αφεντικων δηλαδη ολων αυτων των δαιμονισμενων που εχουν φερει την Ελλαδα στα προθυρα της ολοκλρωτικης κααταστροφης. Αυτοι που ασφαλως αρνουνται να δουν την ΑΛΗΘΕΙΑ απλα θα λιωσουν μεσα στο ψεμα τους καθως βρισκομαστε στην τελικη φαση της αποβολης των παρασιτων και των κλωνων που βρωμιζουν τον αερα που αναπνεουν τα εμψυχα οντα. Νομιζουν αυτες οι καημενες οι κατσικκουλες του ΣΑΤΑΝΑ οτι υπαρχει καποια αλλη διεξοδος για αυτους περα απο την ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Νομιζουν οι καημενοι οτι θα βρουν καποια διεξοδο απο την ΚΟΛΑΣΗ μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο και μεσα απο την τρισαθλια τους προσπαθεια να επιβαλουν της απυθμενη και ασσυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα υπερβλακεια και το τρεγελαφικο τους ψεμα μεσα απο την δημιουργια και την ενδυναμωση ψυχωσεων που ειναι παραγογα της μαυρης μαγειας και νομιζουν βασικα οτι ολη αυτη η μαλακια που τους δερνει θα τους οδηγηει καπου αλλου περα απο την αιωνια κολαση. lol Οι Αντιχριστοι/Ανντιθεοι Σατανιστες ειναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και για αυτο ο κοσμος μας εφτασε σε αυτο το σημειιο και για αυτο αυτα τα αρρωστακια πανε απο το κακο στο χειροτερο και προσπαθουν να βουλιαξουν οχι μονο την Ελλαδα αλλα ολοκληρο τον πλανητη μεσα σε μια χρονοδινη αυτοκαταστρφης αλλα φυσικα θα παρουν απο τα τρια του Δια το μακρυτερο και βασικα ειναι απλα θεμα χρονου να περασει ο διαγαλαξιακος μπογιας να τους μαζεψει και να τους στειλει εκει οπου θελουν πραγματικα να βρισκονται δηλαδη κατω απο τα ΤΑΡΤΑΡΑ.

  • ΠΔ. says:

   ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ,ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ;ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.(ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ).

   • Chaoskampf says:

    Οι αντιχριστοι αρχαιολεπροχολερες ουτε με τα ζωα δεν συγκενευουν καθως μιλαμε για ουφο και δεν εχουν φυσικα καμια σχεση με τους προγονους μας τα τελευταια 2000 χρονια και ουτε με τα εμψυχα οντα γενικοτερα. Αυτους τους εχεσε ο παιδεραστης Διας μετα απο 2000 χρονια οταν ειχε διαρροια.

    • Ανώνυμος says:

     οι αναφορές των χριστιανών στα περί ομοφυλοφιλικής παιδεραστίας του Διός δεν έχουν καμμιά μυθολογική υπόσταση και επομένως εντάσσονται στις χυδαίες διαβολές τους κατά των Ελλήνων και των θεολογικών τους θεωρήσεων.

  • Ανώνυμος says:

   Ο εβραιοχριστιανισμος προκειμενου να δικαιολογησει την υπαρξη του κακου το προσωποποιησε και το ονομασε Διαβολο.Ετσι λοιπον το κακο ειναι συνωνυμο του διαβολου ενω ο Θεος ειναι το απολυτο καλο.Οι οπαδοι αυτης της θεολογιας εφτιαξαν εναν εικονικο κοσμο και κρυφτηκαν μεσα του ωστε η πραγματικοτητα να μην ταραζει την συνειδηση τους.Η ζωη που σκοτωνει [ζωα δολοφονοι] θετει υπο αμφισβητηση την θεολογια του χριστιανισμου ενω οι συγχρονες μελετες πανω στα οικοσυστηματα την γκρεμισε.Ολα ειναι ενα σχεδιο για την αυτονομη διατηρηση της ζωης.ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ? Πως ενας Θεος Αγαπης η προσωποποιηση του καλου εδωσε δολοφονικα ενστικτα και απιστευτα οπλα στα πλασματα του ? Δεν ραγιζει η καρδια σας οταν το ελαφακι σφαδαζει απο τον πονο ενω χυνεται το αιμα του ? Ειτε εσεις οι χριστιανοι ειστε αναισθητοι ,ειτε ζειτε στον κοσμο σας.

 46. Chaoskampf says:

  Το ποσταρα και πριν αλλα δεν το βλεπω. >> Ασφαλως για τους αντιχριστους Σατανιστες ειδωλολατρες δεν υπαρχει επι της ουσιας το αφεντικο τους ο Σατανας που αλλωστε οπως γνωριζουμε του αρεσει να κρυβετε μεσα στο σκοταδι για να πηδαει τις κατσικες. Δεν υπαρχουν ασφαλως ουτε αμαρτιες και ουτε κριση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η κριση απο τους ανυππαρκτους «θεους» των αντιθεων Σατανιστων θα γινει μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και θα την πληρωσουν βασικα τα προβατακια του Θεου μεθ’ημων που προσπαθουν να σωθουν επι της ουσιας απο τους ανωμαλους που απομακρυνονται απο το κεντρο της υπαρξης τους για να ταισουν τα δαιμονικα σκατα που χεζουν οι δαιμονες και οι δαιμονικες σκεπτομορφες μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και πανω στην βαση του τεχνητου «φωτος» του εκπτωτου Εωσφορου (δηλαδη του ΣΑΤΑΝΑ) που υλοποιει μαλιστα την πυραμιδα της εξουσιατικης ανωμαλιας. Ολοι βασικα οι Σατανιστες τα ιδια λενε και μιλαμε παντα για τις ιδιες συχνοτητες και το ιδιο μοτιβο και βασικα νομιζουν οτι το παραληρημα τους θα τους οδηγησει καπου αλλου περα απο την κολαση και τον Αμμιτ (https://el.wikipedia.org/wiki/Αμμούτ) που τους περιμενει να τους εξηγησει καποια απλα πραγματα σε σχεση με τους ανωμαλους και τους απατεωνες που βρωμιζουν την υπαρξη με την αρρωστια τους. Δεν υπαρχει κοιπον κανενας λογος να ασχολειται με τα πτωματα που εχουν υπογραψει συμβολαιο με τον Σατανα και με το πνευμα του Αντιχριστου και με την θλιβερη βασικα αυτη προσπαθεια των αρχιλαμογιων ναα διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα και την ουσια των πραγματων που λεει βασικα καποια πολυ απλα πραγματα που μπορουν να καταλαβουν και τα πλεον ηλιθια υποκειμενα ασχετως αν νομιζουν οτι μπορουν να κρυφτουν μεσα στο ΣΚΟΤΟΣ. 1) Δεν υπαρχει καμια «γνησια» Ελληνικη παραδοση και θρησκεια καθως ολοι οι θεοι ειναι εισαγωμενοι και καθως η Ελληνικη παραδοση στον πυρηνα της βασιζεται στην Βαβυλωνιακη αστρολογια και αυτος που ισχυριζεται το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο αυτο που λεω και απο την ΟΥΣΙΑ των πραγματων απλα συνουσιαζετε με τον πατερα του ψευδους που ειναι και ο Μπαφομετ που πηδαει τις κατσικες. Ειναι απλο το θεμα ακομα και για τους πλεον ηλιθιους. 2) Αυτος που ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει Σατανας/Απεπ/Τυφωνας ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ των πραγματων και παριστανει των αρχαιονεοελληνα «γνωστη» ειναι ενας κοινος απατεωνας και ενας τραγελαφος που απλα μαλακιζεται με τις σκεπτομορφες της επιφανειας για να παριστανει τον «εξυπνακια» και για αυτο αλλωστε υπαρχουν τοσο πολλοι «εξυπνακιδες» στο αρχιλαμογισταν. 3) Τα αφεντικα σας που πηδανε τις κατσικες κλπ γνωριζουν καλα αυτη την αρχετυπικη σχεση του Τυφωνα/Απεπ με τον Σατανα και υπαρχει αλλωστε και η Σατανιστικη εκκλησια του Τυφωνα και αυτο κανει το θεμα με τις κατσικες των δαιμονων ακμα πιο γελοιο. 4) Η κολαση της Αιγυπτιακης παραδοσης απο την οποια προερχεται και ο παιδεραστης, ομοφυλοφιλος, σεξομανης Διας που ειναι προφανως ο κατσικογαμης (δηλαδη ο ΣΑΤΑΝΑΣ μεταμφιεσμενος που απλα παζει με το αρχετυπο για να πηδαει τις κατσικες) ειναι λιγο χειροτερη απο την χριστιανικη κολαση. 4) Στην Αιγυπτιακη πραδοση υπαρχει ασφαλως και η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ κατι που ασφαλως υπαρχει και στην μωρουδιστικη και εικονικη παραδοση των αρχαιων εκει οπου οι αμαρτωλοι βρωμιαρηδες και οι πουστηδες κλπ κατεληγαν στα ΤΑΡΤΑΡΑ. >>> https://en.wikipedia.org/wiki/Judgement_(afterlife)#Ancient_Greece >> Ασφαλως το ματριξ των πραγματικων θεων εχει ηδη ενεργοποειθει και οι αντιθεοι και αντιχριστοι ηλιθιοι απλα βουλιζουν μεσα στο ψεμα και τις παραισθησεις (666) τους ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΡΟΧΟΛΕΡΑ. Αμην. >> https://www.youtube.com/watch?v=6OpF4EwQAG4

  • Ανώνυμος says:

   Σε εμας chaoskampf ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ αυτος ο μεγαλος αρχαιος πολιτισμος που μεγαλουργησε. Αυτος ειναι η παραδοση μας,η κληρονομια μας, και ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Αν δεν σου κανει υιοθετησε τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραικο πολιτισμο, και την παραδοση των πρωτοπλαστων που τους επλασε ο Γιαχβε πριν απο 7600 χρονια συμφωνα με την μεταφραση των εβδομηκοντα, και πριν απο 6000 χρονια με βαση το μασοριτικο κειμενο και που αυτοι εφαγαν το μηλο και ετσι κληρονομησαμε την αμαρτια, για αυτο ηρθε ο χριστος για να μας πεισει οτι ως συγχρονος Αδαμ θα ξεριζωσει απο μεσα μας την κληρονομημενη αμαρτια των δυο ηλιθιων πρωτοπλαστων τους οποιους επλασε ο ιδιος απο κοκκινοχωμα

 47. Chaoskampf says:

  Μερικες διορθωσεις καθως αλλωστε η επαναληψη βοηθαει στην επιταχυνση της συμπαντικης χυτρας ταχυτητας: >> Ασφαλως για τους αντιχριστους Σατανιστες ειδωλολατρες δεν υπαρχει επι της ουσιας το αφεντικο τους ο Σατανας που αλλωστε οπως γνωριζουμε του αρεσει να κρυβετε μεσα στο σκοταδι (και μεσα στον πρωκτο του καθε Σωρρα) για να πηδαει τις κατσικες. Δεν υπαρχουν ασφαλως ουτε αμαρτιες και ουτε κριση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η κριση απο τους ανυππαρκτους «θεους» των αντιθεων Σατανιστων θα γινει μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και θα την πληρωσουν βασικα τα προβατακια του Θεου μεθ’ημων που προσπαθουν να σωθουν επι της ουσιας απο τους ανωμαλους που απομακρυνονται απο το κεντρο της υπαρξης τους για να ταισουν τα δαιμονικα σκατα που χεζουν οι δαιμονες και οι δαιμονικες σκεπτομορφες μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και πανω στην βαση του τεχνητου «φωτος» του εκπτωτου Εωσφορου (δηλαδη του ΣΑΤΑΝΑ) που υλοποιει μαλιστα την πυραμιδα της εξουσιατικης ανωμαλιας. Ολοι βασικα οι Σατανιστες τα ιδια λενε και μιλαμε παντα για τις ιδιες συχνοτητες και το ιδιο μοτιβο και βασικα νομιζουν οτι το παραληρημα τους θα τους οδηγησει καπου αλλου περα απο την κολαση και τον Αμμιτ (https://el.wikipedia.org/wiki/Αμμούτ) που τους περιμενει να τους εξηγησει καποια απλα πραγματα σε σχεση με τους ανωμαλους πουστηδες και τους απατεωνες που βρωμιζουν την υπαρξη με την αρρωστια τους. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολειται καποιος με τα πτωματα που εχουν υπογραψει συμβολαιο με τον Σατανα και με το πνευμα του Αντιχριστου και με την θλιβερη προσπαθεια των αρχιλαμογιων να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα και την ουσια των πραγματων που λεει βασικα καποια πολυ απλα πραγματα που μπορουν να καταλαβουν και τα πλεον ηλιθια υποκειμενα ασχετως αν νομιζουν οτι μπορουν να κρυφτουν μεσα στο ΣΚΟΤΟΣ. 1) Δεν υπαρχει καμια «γνησια» Ελληνικη παραδοση και θρησκεια καθως ολοι οι θεοι ειναι εισαγωμενοι και καθως η Ελληνικη παραδοση στον πυρηνα της βασιζεται στην Βαβυλωνιακη αστρολογια και αυτος που ισχυριζεται το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο αυτο που λεω και απο την ΟΥΣΙΑ των πραγματων απλα συνουσιαζετε με τον πατερα του ψευδους που ειναι και ο Μπαφομετ που πηδαει τις κατσικες. Ειναι απλο το θεμα ακομα και για τους πλεον ηλιθιους. 2) Αυτος που ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει Σατανας/Απεπ/Τυφωνας ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ των πραγματων και παριστανει των αρχαιονεοελληνα «γνωστη» ειναι ενας κοινος απατεωνας και ενας τραγελαφος που απλα μαλακιζεται με τις σκεπτομορφες της επιφανειας για να παριστανει τον «εξυπνακια» και για αυτο αλλωστε υπαρχουν τοσο πολλοι «εξυπνακιδες» στο Aρχιλαμογισταν. 3) Τα αφεντικα σας που πηδανε τις κατσικες κλπ γνωριζουν καλα αυτη την αρχετυπικη σχεση του Τυφωνα/Απεπ με τον Σατανα και υπαρχει αλλωστε και η Σατανιστικη εκκλησια του Τυφωνα και αυτο κανει το θεμα με τις δαιμονισμενες κατσικες των ακoμα πιο γελοιο. 4) Η κολαση της Αιγυπτιακης παραδοσης απο την οποια προερχεται και ο παιδεραστης, ομοφυλοφιλος, σεξομανης «Διας» που ειναι προφανως ο κατσικογαμης (δηλαδη ο ΣΑΤΑΝΑΣ μεταμφιεσμενος που απλα παζει με το αρχετυπο για να πηδαει τις κατσικες) ειναι λιγο χειροτερη απο την χριστιανικη κολαση. 5) Στην Αιγυπτιακη πραδοση υπαρχει ασφαλως και η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ κατι που ασφαλως υπαρχει και στην μωρουδιστικη και εικονικη παραδοση των αρχαιων εκει οπου οι αμαρτωλοι βρωμιαρηδες και οι πουστηδες κλπ κατεληγαν στα ΤΑΡΤΑΡΑ. >>> https://en.wikipedia.org/wiki/Judgement_(afterlife)#Ancient_Greece >> Ασφαλως το ματριξ των πραγματικων θεων εχει ηδη ενεργοποιηθει και οι αντιθεοι και αντιχριστοι ηλιθιοι απλα βουλιαζουν μεσα στο ψεμα και τις παραισθησεις (666) τους. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΡΟΧΟΛΕΡΑ. Αμην. >> https://www.youtube.com/watch?v=6OpF4EwQAG4 >> Απλα να βαλω και αυτο το τραγουδακι γιατι το προηγουμενο μπερδευει το νοημα του αντιπαλου (rival) του εκπτωτου Εωσφορου-Σατανα που βγαινει και δηλωνει βασικα οτι αυτος ειναι ο Εωσφορος και αυτη βασικα ειναι μια συχνοτητα που εκφραζει τον Αβραξα και της Ερμητικες επι της ουσιας συνχοτητες που ειναι υπερ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ (και εναντιον των Σατανιστων που τρεφονται με ΣΚΑΤΑ για να παιζουυν τους εξυπνακιδες κλπ) για τις οποιες εργαζετε και ο Λιακοπουλος σε ενα ασφαλως πολυ χαμηλοτερο επιπεδο απο οτι για παραδειγμα ο Μιχαηλ Ψελλος και ο Λυκοσχημος Αμνος του Αρτεμη (που θα μπορουσε να ειναι και παιδι μου): https://www.youtube.com/watch?v=tIupM9Ttx90 Αυτο που βασικα θελω να πω ειναι οτι ειμαστε ενα και το ονομα μας ειναι ΑΒΡΑΣΑΞ (https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar_Seal#Abraxas) και κανενας απατωνας δεν θα γλυτωσει απο τον στρατο του Χριστου και αυτο ειναι το σωστο και το δικαιο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και εκ μερος του στρατου του Μιχαηλ εχω να σας πω οτι λυπαμαι παρα πολυ αλλα αυτο να το πειτε και στα αφεντικα σας που εχουν στησει την Ελλαδα στον τοιχο γιατι αρνειτε να αρνηθει τον Χριστο οτι αν δεν κοψετε την μαλακια η μαλακια ειναι που θα σας φαει καθως τα οπλα μας δεν ειναι μονο υλικα και λυπαμαι βασικα παρα πολυ αλλα το τελος σας εχει ηδη ερθει εκει οπου σας περιμενουμε στο μελλον. >>> https://www.youtube.com/watch?v=Wvx13iq-ETk

  • Ανώνυμος says:

   Ο Γιουνγκ αναφέρει Ότι Abraxas είπε αυτή την Αγια και καταραμένη λέξη … η οποία είναι ζωή και θάνατος την ίδια στιγμή. Ο Abraxas προκαλεί / γεννά αλήθεια και ψέμα , καλό και κακό , φως και σκοτάδι (μαζί) στην ίδια λέξη και στην ίδια πράξη. Γιαυτό ο Abraxas είναι φοβερός…Οι μορφες του Abraxas που μπορει να βρει κανεις μπορει να ειναι ειτε μορφη Χιμαιρας ειτε ανδρικο σωμα με κεφαλι κοκορα(ή βασιλια) και φιδισια ποδια…Ο στρατος των Α-γνωστικιστων chaoskampf θα φαει μεγαλη ηττα απο τον ορθοδοξο στρατο του χριστου για αλλη μια φορα. Εδω και 2000 χρονια ζειτε στην σκια του και εκει θα παραμεινετε.

 48. Chaoskampf says:

  Βασικα τα αρχιλαμογια οι αντιχριστοι αρχαιολεπροχολερες συνεχως προκαλουν και αναρωτιεμαι πραγματικα με τινος τα @@ συνεχιζουν να προκαλουν τους χριστιανους τωρα που μαλιστα εχασαν τις εκλογες οι Σατανιστες στην Αμερικη; Θα πανε με το γνωστο Greek way (δηλαδη την μεθοδο του πουστη οπως εξηγησε και ο Αντιχριστος) να πουλησουν την αρρωστια τους και στον Πουτιν η εχουν την εντυπωση οτι θα τους προστατεψουν τα αδελφια τους οι Σατανιστες; lol Βασικα τους βλεπω να κανουν πραξη αυτα που διαβαζα στο blog του Hellenic religion που ελεγαν οτι θα συμμαχησουν με τους Ισλαμιστες κατα των χριστιανων. Μιλαμε για παρανοια. Τα ατομα ειναι βαρια αρρωστα και ειναι τεραστιο λαθος να θεωρουνται ανθρωποι. Μιλαμε για μανιακα ζομπι που απλα προσπαθουν να αρρωστησουν τους αλλους για να παριστανουν τους «εξυπνακιδες» και το θεμα ειναι βασικα τραγγελαφικο καθως μιλαμε για τους μεγαλυτερους ηλιθιους στην ιστορια του γαλαξια. lol

  • Ανώνυμος says:

   Ναι βγαλε την σκουφια σου και βαρα τους.Ποιος ειναι πιο τρελος αυτοι η εσυ? Σερνεσαι μεσα στην πλανη της Νεας Εποχης Ξεστομιζοντας νοητικες κουραδες με στοχο να μειωσεις τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο ο οποιος παραδοθηκε σε μας και ειναι η παραδοση μας.Παρτο χαμπαρι ΧΑΟΣ οσο και να χτυπιεσαι αυτος ο πολιτισμος δεν προκειται να σβησει.Ειναι χαραγμενος στην μνημη μας και αναγνωρισμενος στα ματια του κοσμου ως ο πολιτισμος που εδωσε τα φωτα του σε ολο τον κοσμο. Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες.

 49. Chaoskampf says:

  Δουλια δεν ειχε ο Διαολος γαμουσε τα παιδια του. Χριστουγεννα, πρωτοχρονια τα ιδια σκατα. Τα δαιμονισμενα αντιχριστα αρρωστακια συνεχιζουν να ψαχνουν το αιμα του Χριστου και των χριστιανων και οσο παει η κατασταση τους παει απο το κακο σστο χειροτερο καθως εχουν καταναλωσει τοσο μεγαλες ποσοτητες χριστιανικου αιματος (πνευματικης ενεργειας) που πλεον η κατασταση τους ειναι μια αντιστρεψιμη. Ποιος Θεος μωρε υπαρχει για αυτoυς τους βρωμιαρηδες; lol Το μοννο βεβαιο ειναι οτι τους εκλασε ο Διαολος και δεν χρειαζετε καποιος να εχει θρησκεια για να καταλαβει ποσο απλο ειναι το θεμα με αυτες τις κλανιες που βρωμιζουν τον αερα που αναπενυουν οι ανθρωποι. Αμα τους μαζεψεις ολους σε ενα μερος και τους κατουρησουν τα προβατακια του Θεου θα ειναι κατι σαν αγιασμος και αυτο βασικα το γνωριζουν και οι ιδιοι σε ενα υποσυνειδητο επιπεδο καθως επι της ουσιας θα γουσταραν να τους κατουρανε και να τους χεζουν οι αγιοι του κυριου για να συγχωρεθουν οι αμαρτιες τους. Πισττευω βασικα οτι οι μοναχοι θα πρεπει να αρχισουν να μαζευουν τα ουρα τους σε μπουκαλακια γιατι μπορει να μας χρειαστουν για να βοηθησουμε τα αδελφια μας να σωθουν απο τον πατερα τους τον Διαολο που τους πηδαει οταν βαριεται.

  • Ανώνυμος says:

   Οι μονες κλανιες που βρομιζουν ειναι οι ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ.Δεν ειναι καθολου τυχαιο που εσυ δεν εισαι χριστιανος.Στοχος σας ειναι η αποδομηση της ελληνικης κοινωνιας και εχθρος σας ο χριστιανισμος.Αφου δηλωνεις γνωστικιστης αποκρυφιστης δεν κανεις τιποτα αλλο απο το σερνεσαι στην σκια του.Ειστε μια τριχα απο τα Α@@ του.Ο χριστιανισμος σας διελυσε τον 5ο αιωνα και τωρα θα σας εξαφανισει.

 50. Chaoskampf says:

  Κατι πηρε το ματι μου κατα λαθος οτι τα ψυχωσικα αρρωστακια μιλανε και για δαιμονες. lol χαχαχαχαχα lol >> Μιλαμε δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια του πλανητη κατι αναλογο. Τα δαιμονισμενα ψυχωσικα αρρωστακια εχουν χασει καθε επαφη με τα λογικα τους και συνεχιζουν να μαλακιζονται μεσα στις παραισθησεις τους και νομιζουν οτι θα κατσω να διαβασω και να απαντησω σε αυτα που λενε οι δαιμονισμενοι που βρισκονται στο τελικο σταδιο της παρακρουσης. lol Δεν προκειται ποτε να βγει ακρη με τους διανοητικα και πνευματικα καθυστερημενους αντιθεους ειδωλολατρες που βρισκονται μονιμως σε μια μανιωδη δαιμονικη κατασταση και μετα μιλανε και για δαιμονες. lol Αυτοι ειναι τοσο αρρωστοι που αμα ζουσε σημερα ο Πλατωνας η καποιος αλλος αρχαιος μυστης θα ξερναγε απο αηδια με αυτο το κωμικοτραγικο φαινομενο με αυτους τους ηλιθιους που επι της ουσιας ξεφτυλιζουν οχι μονο τους σημερινους Ελληνες και τους αρχαιους αλλα και το ανθρωπινο ειδος γενικοτερα. Προσπαθουν μετα μανιας να ανασυρουν δαιμονες της ιστοριας για να προκαλεσουν θρησκευτικη συγκρουση και μετα λενε οτι ειναι βλακες αυτοι που εχουν θρησκεια. lol χαχαχαχαχαχαχαχα lol Μιλαμε η γελοιοτητα αυτων των δαιμονισμενων αντιθεων αντιανθρωπων εχει ξεπερασει καθε οριο και εχουν χασει καθε επαφη με τα λογικα τους. Δεν υπαρχει παρακατω αυτο ειναι ο απολυτος πνευματικος πατος και συνεχιζουν να σερνοτναι μεσα στο ψεμα το παραληρημα και την βρωμια τους. lol Οι αρχαιοι εψαχναν στην Αιγυπτο και την ανατολη για να βρουν την γνωση των θεων και αυτοι ψαχνουν μεσα στον πρωκτο του Σατανα και νομιζουν οτι εκει μεσα θα βρουν κατι αλλο εκτος απο σκατα. lol Μαλλον δεν θα επανελθω αλλα η ολη φαση βγαζει τρελο γελοιο και μπορει να μου ερθει κανεν καλο.

  • Ανώνυμος says:

   Ετσι και ο Πλατωνας διαβαζε τα μηνυματα σου θα σου ελεγε μονολεκτικα ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.Αγορι μου ετσι και σε κλασουν οι ελληναρες απο ανθελληνικος μπουφος θα γινεις διαστατικο ον, ενας σκιανθρωπος στην περιφερειακη μας οραση.Οχι οτι τωρα εισαι κατι παραπανω.Δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να χτυπιεσαι σαν κομπρεσερ μεσα στο αλχιμικο πλανο των μαυρων μαγων αριστερα δεξια πανω και κατω με αποτελεσμα να χασεις τις αισθησεις σου και να εισελθει μεσα σου ο διαολος.Τα ιδια σου τα μηνυματα ειναι η αποδειξη,και σε αυτο θα συμφωνησουν πολλοι.Η μονη θεραπεια σου ειναι ο εξορκισμος απο ορθοδοξο παπα.Εκτος αν προτιμας την επιστημονικη μεθοδο με τα ηλεκτροσοκ.Εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι οταν το θυμα δεχεται τα βολτ η συνειδηση εξερχεται στιγμιαια απο το κρανιο του και επανερχεται απαλλαγμενη απο το παρασιτικο σκοταδι του.Διαλεξε παπα θελεις η ψυχιατρο,οπως και να εχει θα σε δεσουν.Τωρα εδω που τα λεμε εισαι για δεσιμο,αυτο δεν το βεβαιωνω μονο εγω αλλα και δεκαδες σχολιαστες οπως αυτος εδω [ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 31 Ιανουαρίου 2016 @ 22:04 Αντε μαζέψου ρε παπάρα σκατοθεοσοφιστή, σκουπίδι της Μεσογείου με καταγωγή από τους όρχεις των πειρατών που καταγάμησαν το νησί της Κύπρου!.. από το μπέρδεμα που έχεις φάει από τους μυαλοπώληδες την έχεις τη… ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ σου! Ελπίζω μόνο να μην υπάρχει κανένας φουκαράς που σε παιρνει σοβαρά!]Εγω παντως σε παιρνω στα σοβαρα για αυτο προτεινω να ερθεις στο ιατρειο μου ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ για να σε δεσω.

   • Ανώνυμος says:

    Η πλακα θα ειναι οταν κανεις αυτοδιαγνωση. Τοτε να δουμε ποσες αλυσιδες θα χρειαστουν για να δεσουν εσενα. Επιπλεον δεν εχεις καταλαβει οτι οι βλακειες που γραφεις και θεωρεις οτι ειναι σοφιες, ηδη εχουν ξεχαστει ακομα και απο τους ελαχιστους θαυμαστες σου, ενω του Χριστου θα διαρκεσουν χιλιετηριδες ακομα. Ενω εισαι ενα τιποτενιο μισικακο ανθρωπακι ,αυτοθεωρησε για σοφος. Κατακαημενε μου. Προσπαθεις σαν κατσικοποδαρος να τα βαλεις με τον παντοδυναμο αληθινο Θεο της ορθοδοξιας. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,εγωιστικο ανθρωπακι ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, και ποσο φυλακισμενο ειναι ολο σου το εγω στην παρανοια που σε διακατεχει.

    • Ανώνυμος says:

     Ευχαριστω παρα πολυ τεκνο μου για τα καλα σου λογια αφου με ανεβασες πολυ ψηλα στο βαθρο, εχοντας εστω και ελαχιστους θαυμαστες εναντιον του Κυριου σας Ιησου Χριστου.

  • Medusa says:

   LOLOL HAHAHAHA!!!! You are so funny and such a happy person! I am so glad you are happy when so many people in the world are suffering but you don’t let it affect you. Bravo! Actually the Greeks went to Babylon, Persia and Egypt and it was from the Babylonians that they learned the mathematical formulas, astronomy, astrology etc. Just giving you a heads up, friend! Maybe you can be my GUARDIAN ANGEL and teach me especially about S-Ophia!

     • Ανώνυμος says:

      Νασε καλα μωρη καμπια με εκανες και γελασα [με τα χαλια σας] Επιπεδο μυαλου ? Ταβλα κανονικη Ευθεια γραμμη στο εγκεφαλογραφημα.Ειστε ζωντανοι νεκροι τα λεγομενα ζομπι που κληρονομησαν την εβραικη επαγγελια και ζουν αναμεσα μας [λιακοπουλος] πετωντας στους ελληναρες διανοητικες σιωνιστικες κουραδες αναλωνοντας την φαια ουσια [σκατα] του εγκεφαλου σας.Αφου αδιασετε πανω μας τα σκατα σας και εξαντληθειτε θα σας ρουφηξει η συμπαντικη χυτρα και θα γινετε αστεροσκονη Ο καιρος γαρ εγγυς.

     • Medusa says:

      Look my darling, what you are saying is nonsense to me. I don’t know or care what you believe or what your issues are or even why you took it upon yourself to get involved with someone elses comments. You need a doctor so go and share your happy pills with the other nut jobs in here.

 51. Ανώνυμος says:

  ΠΔ ΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ –ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ εκτος του οτι ειναι παραμυθι…Ο Μωυσης ΔΕΝ φοβηθηκε τον Φαραω Εβραιους 11.27…..Ο Μωυσης ΦΟΒΗΘΗΚΕ τον φαραω Εξοδος 2.14-15……Ο Ηλι ηταν ο εκ πατρος παππους του Ιησου .Λουκας 3.23……Ο Ιακωβ ηταν ο εκ πατρος παππους του Ιησου .Ματθαιος 1.16….Ο Θεος ΘΑ τιμωρει τα τεκνα για τις αμαρτιες των γονεων Εξοδος 20.5….Ο Θεος ΔΕΝ τιμωρει τα τεκνα για τις αμαρτιες των γονεων Ιεζεκιηλ 18.20….Ο Θεος ΔΕΝ μεταμελειται Α Σαμουηλ 15.29….Ο Θεος μεταμελειται Α Σαμουηλ 15.35….Η συκια ξεραθηκε ΑΜΕΣΩΣ μολις την καταραστηκε ο Χριστος Ματθαιος 21.19-20…..Η συκια ξεραθηκε την αλλη μερα Μαρκος 11.14-21……Ο Χριστος δεν ειναι ιστορικο προσωπο και η μονη πηγη της υπαρξης του ειναι τα χειρογραφα των οπαδων μιας πιστης.Δυο απο τα τεσσερα ευαγγελια κανουν αναφορα στην γενεαλογια του.ΜΑΤΘΑΙΟΣ Α 1-16 ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ Γ 23-28….Μεταξυ των δυο ευαγγελιων ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 16 ΟΝΟΜΑΤΑ Απο Αβρααμ μεχρι τον Χριστο ο Ματθαιος δινει 41 γενιες.Ενω ο Λουκας 57…ΦΟΒΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Κυριοι δεν εχετε τιποτα αλλο εκτος απο ΠΙΣΤΗ.Δεν διαφερετε απο τους αλλους ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ.Ειστε ενα ματσο χαλια ολοι μαζι.Καθολικισμός – 1,2 δισ. πιστοί Προτεσταντισμός – 800 εκατ. πιστοί Ορθόδοξοι – 225-300 εκατ. πιστοί και χιλιαδες ακομα αιρεσεις του χριστιανισμου συμπληρωνουν το μεγεθος της απατης σας και της ανοησιας σας ..

 52. Ανώνυμος says:

  ΠΔ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΕ.Ο Ιησους Χριστος τον οποιο γνωριζαν τοτε με το ονομα ΓΙΑΧΒΕ ειχε διαταξει ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΑ…Α ΣΑΜΟΥΗΛ 15.3 [ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.]Σαν να λεμε τωρα οτι ο Χριστος διαταζει τους ορθοδοξους να σφαξουν τα βρεφη των απιστων που θηλαζουν.