Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
19:34 - 20/10/2022

Εσωτερική Μεταμόρφωση | Καθοδηγούμενος Διαλογισμός …

Τον καθοδηγούμενο διαλογισμό ¨Εσωτερική Μεταμόρφωση¨, μπορείς να τον ακούς σε εκείνες τις στιγμές που έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου, χαλαρώνοντας με ασφάλεια και άνεση στην πολυθρόνα σου ή κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού σου.

Θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις μερικές πολύ σημαντικές πτυχές της ζωής σου, εύκολα και άνετα.

Κάθε φορά που ξεκουράζεσαι, θα απολαμβάνεις ολοένα και περισσότερο αυτό το συγκλονιστικό ταξίδι χαλάρωσης γιατί καθώς θα ξεδιπλώνετε, θα σε οδηγεί στα βαθύτερα στρώματα και την απεριόριστη δύναμη του νου σου.

Σε αυτό το ταξίδι σου, εσύ αποφασίζεις για το πώς θα απελευθερωθείς, πώς θα απαλλαγείς από όλα αυτά τα παλαιότερα μοτίβα ή εκείνες τις παλαιότερες συνήθειες ή εκείνες τις προηγούμενες καταστάσεις ή περιπτώσεις αρνητικότητας του παρελθόντος σου.

Θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να υπερβείς αυτές τις παλιότερες βλαβερές ενέργειες που έχουν πάψει πλέον να εξυπηρετούν το ανώτερο καλό σου και το καλό όλης της δημιουργίας.

Θα δημιουργήσεις άπλετο χώρο μέσα σου και θα βλέπεις, θα αισθάνεσαι, τη ζωή σου να  εκδηλώνεται με τρόπο θετικό, σαν ένα καθάριο όνειρο, πλημμυρισμένη από εσωτερική καθοδήγηση, αυτεπίγνωση, γαλήνη, ηρεμία,  ελπίδα και αισιοδοξία.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

hypnotherapy4u.gr

📲 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Facebook

 

Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*