Εκτός από τον Άδη του κάτω κόσμου (Θάνατος) υπάρχει και ο Άδης του πάνω κόσμου

Το μεγαλύτερο μυστήριο που θα έπρεπε να απασχολεί πάνω από οτιδήποτε άλλο την ανθρωπότητα, είναι μόνο ο φυσικός θάνατος του καθενός ξεχωριστά. Φυσικά για τον Ά-δη, χρειάζεται πολύ μεγάλος αγώνας, πολύ μεγάλος αληθινός πνευματικός αγώνας, (δεν βλεπεις), που μόνο οι φωτισμένοι μπορούν να κατα-νοήσουν τι ακριβώς γίνεται στον Αδη του κάτω κόσμου – Θάνατος.

Για τον Άδη που ζει η ανθρωπότητα, η σημερινή καθημερινότητα που χτυπιέται αλύπητα και αδυσώπητα από κάθε παντελή έλλειψη πνευματικής γνώσης, αλλά ακόμα και για ένα πιάτο φαι της κάθε ημέρας.

Αυτό γίνεται χιλιάδες χρόνια.

Σήμερα όμως, που η ανθρωπότητα βρίσκεται στο απόγειο της τεχνολογίας, μ’ έναν παράξενο πλέον τρόπο, όλες οι εξουσίες πολιτικές και θρησκευτικές, έχοντας πέσει παντελώς οι μάσκες, οδηγούν την ανθρωπότητα στον απόλυτο όλεθρο.
Η ανθρωπότητα πλέον, χωρίς κανένας να το γνωρίζει, ζει την μοναδική της ευκαιρία, ωστε ο καθένας ξεχωριστά, εάν λιγο νοιαστει για τον εαυτό του, να οδηγηθει στη φώτιση και κατ’ επέκταση στην ελευθερία του (επιστροφή στον αιθέρα). Μιλάμε για τον αληθινό εαυτό, αυτόν που υπήρχε και πριν έρθει να ενσαρκωθεί επάνω σε αυτό το πλανήτη, και φυσικά και μετά από αυτό που ειτε ονομάζεται θάνατο, είτε Άδη του κάτω κόσμου στην ελληνική δήθεν μυθολογία.
Αυτοι που θα πρεπε να είναι εδώ και να σας ενημερώσουν και για τον πάνω Άδη (υλική ζωή) και για τον κάτω Άδη, είναι εδώ. Και πλέον η ενημέρωσή τους προς όλους εσάς, έφτασε στο τέλος.

Για να ενημερωθείτε λοιπόν για όλα αυτά, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος σας τόνισε ότι ο αυθεντικούς νους είναι ο ένας και μοναδικός δημιουργός των πάντων.

Όταν ο Οδυσσέας σας επανέλαβε ότι όλη η ανθρωπότητα είναι όμηροι, και ότι η Ύλη (Υλι-άδα) είναι η αιτία που η ανθρωπότητα χάνει τον δρόμο της, γιατί είναι εφήμερη, η διάρκειά της σε γηινο χρόνο είναι μηδέν, και ότι μόνο με την επιστροφή στην Ιθάκη ξεφεύγεις από την ομηρεία της Ύλης.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φυσικά η Ύλη εγκλωβίζει γιατί αυτοί που ασκούν εξουσία κάνουν τα πάντα για να σε εγκλωβίσουν και η ανθρωπότητα να πιαστεί αδιάβαστη, εννοείται πνευματικά.

Όσον αφορά τα υλικά, έχετε ζήσει στο πετσί σας όλοι, πόσο δεινοπαθεί ο ανθρωπος για ένα πιάτο φαί.

Στο πάνω σχεδιάγραμμα, βλεπετε με ακριβεια που βρισκεται ο Άδης του πάνω κόσμου. Δηλ αυτός που ειναι η αιτια που τυρρανιεται ολη η ανθρωπότητα.

Ο οποιοσδηποτε από οποιαδηποτε θεση σάς μιλησει πλεον για κάθε μορφής ανάπτυξη που θα έχει σχέση με τα χρηματα αυτουνου που κρυβεται πισω απο ολα, που ο Ιησούς Χριστός τον ονόμασε Σατανά και σήμερα ονομάζεται Μαυροψύχης, που στηρίζεται στο παιχνιδι του Μαυροψύχη, όπως χρήματα, πολύτιμα μέταλλα, πιστωτικές κάρτες, επενδυτες, κεφαλαιο, ποιος θα πληρωσει και αλλες βλακειες,100% είτε το γνωρίζει είτε όχι, παίζει το παιχνίδι του.

Ακόμα και αυτοί που σας δείχνουν το δρόμο του κατω κοσμου – Άδη με το να οδηγηθείτε με τα λογια τους στην αυτογνωσια και αλλες τετοιες διδασκαλίες, εάν πλεον δεν σας λένε με ακρίβεια ποιος σας τυρρανάει καθημερινά και μονιμα στον πάνω Άδη (φυσική σας ζωή), πλέον, ακόμα και αυτοί πρεπει να συμπληρωσουν τις γνωσεις τους να τα πουν στην ανθρωποτητα και να μην μεταφερουν πλεον πνευματικες γνωσεις οι οποίες ακόμα και να είναι σωστες και σοβαρες, ξεχνάνε ειτε απο άγνοια ειτε εντεχνως ποιος τυρραναει την ανθρωποτητα, πια μεσα χρησιμοποιει και τι ζηταει απο ολους εσας.

ΥΓ. Μην χασετε κανενας σας αυτη την ευκαιρια και συντονιστητε για την επομενη μερα της ανθρωποτητας, δηλ την επιστροφη της στην χρυση εποχη, γιατι το μερος εχει κλειδωσει και οι αετοι δεν θελουν να φτασουν. Προτίμησαν το ξέπλυμα…

Loading...

6 thoughts on “Εκτός από τον Άδη του κάτω κόσμου (Θάνατος) υπάρχει και ο Άδης του πάνω κόσμου

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Black Invocation….Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, που είναι Κύριον ως Θεός, αυτό που δίνει ζωή, που εκπορεύεται από τον Πατέρα, αυτό που μαζί με τον Πατέρα και τον Υιό συμπροσκυνείται και συνδοξάζεται, το οποίο μίλησε με το στόμα των προφητών.

   Πιστεύω στην Εκκλησία που είναι μία, αγία, καθολική και αποστολική.

   Ομολογώ ένα βάπτισμα για τη συγχώρηση των αμαρτιών.

   Περιμένω με ελπίδα την ανάσταση των νεκρών.

   Και τη ζωή στη μέλλουσα βασιλεία του Θεού.

   Αμήν.

   +++++++++++++++++++++++++

   Πιστεύω σε ένα Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα, δημιουργό του ουρανού και της γης, όλου του ορατού και του αόρατου κόσμου.

   Πιστεύω και σε έναν Κύριο, τον Ιησού Χριστό, τον Υιό του Θεού το μονογενή, που γεννήθηκε από τον Πατέρα προαιώνια. Φως από το φως, αληθινό Θεό από Θεό αληθινό, που γεννήθηκε και δε δημιουργήθηκε, ομοούσιο με τον Πατέρα, δια του οποίου Υιού όλα δημιουργήθηκαν.

   Αυτόν που για μας τους ανθρώπους και για τη σωτηρία μας κατέβηκε από τους ουρανούς και σαρκώθηκε από το Άγιο Πνεύμα και τη Μαρία την Παρθένο και έγινε άνθρωπος.

   Και που σταυρώθηκε για χάρη μας την εποχή του Ποντίου Πιλάτου και θυσιάστηκε και ενταφιάστηκε.

   Και που αναστήθηκε την τρίτη ημέρα, σύμφωνα με τις Γραφές.

   Και που ανέβηκε στους ουρανούς και κάθεται δεξιά του Πατέρα.

   Και που πάλι θα επιστρέψει με δόξα για να κρίνει ζώντες και νεκρούς, του οποίου η Βασιλεία δε θα έχει τέλος.

   Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, που είναι Κύριον ως Θεός, αυτό που δίνει ζωή, που εκπορεύεται από τον Πατέρα, αυτό που μαζί με τον Πατέρα και τον Υιό συμπροσκυνείται και συνδοξάζεται, το οποίο μίλησε με το στόμα των προφητών.

   Πιστεύω στην Εκκλησία που είναι μία, αγία, καθολική και αποστολική.

   Ομολογώ ένα βάπτισμα για τη συγχώρηση των αμαρτιών.

   Περιμένω με ελπίδα την ανάσταση των νεκρών.

   Και τη ζωή στη μέλλουσα βασιλεία του Θεού.

   Αμήν.

 1. ΗΡΩ says:

  Όταν έπεσε ο πρώτος κεραυνός και έκαψε το κυπαρίσσι στο κέντρο μιας εκκλησίας ξεκίνησαν όλα . Και ας υπήρχε αλεξικέραυνο στην εκκλησία.Με λίγα λόγια ακόμα και να υπάρχει αλεξικεύραυνο για να αποφύγετε τους κεραυνούς , ο κεραυνός θα σας έρθει στο κεφάλι σας. Η δύναμη εκ πορεύεται , διοχετεύεται και ακτινοβολείται . Η χρυσή εποχή κάποτε ανθούσε, και κάποτε στο χρόνο που έχει διανύσει ο χρόνος ένας από αυτούς επίσκεψη είχε κάνει.
  είχαν τρομάξει όταν τον είχαν δει οι γύρω που τον είχαν αντιληφθεί. Μην χάνετε την ελπίδα σας , το τέλος ακόμα δεν έχει έρθει. Το τέλος δεν ορίζεται μόνο από την μια μεριά , πάντα και η άλλη μεριά αναμένει τις κινήσεις του. ότι ΚΛΕΙΔΏΝΕΤΑΙ , ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ. Ο έχων το κλειδί ας ξεκλειδώσει το δρόμο των αετών.

  Έχω πίστη
  , Α.Ν.

 2. Maria Selini says:

  Οι Αετοί θα φτάσουν, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να εμποδίσουν αυτό που είναι να γίνει.
  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ._

 3. Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά says:

  Πολύ εύστοχα Παρομοιάζεται Ο φυσικός Με τον πνευματικό θάνατο. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει. Δηλαδή τι άλλο Πρέπει να τους πούμε Για να τους ξυπνήσουμε??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *