Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:49 - 22/11/2022

Διαλογισμός Σάρωσης του Σώματος | Body Scan Meditation

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός σάρωσης του σώματος, έχει σαν σκοπό να σας επανασυνδέσει με το σώμα σας και να σας βοηθήσει στην απελευθέρωση της σωματικής έντασης ακόμη και εκείνης που δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι βιώνετε.

Σας επιτρέπει να φέρετε την επίγνωσή σας σε κάθε ξεχωριστό μέρος του σώματός σας, να παρατηρήσετε τυχόν πόνους, ένταση, άγχος ή δυσφορία, να μάθετε πώς να τα διαχειρίζεστε και να τα απελευθερώνετε.

Χρησιμοποιήστε αυτό τον διαλογισμό όσο πιο συχνά μπορείτε για να εξασκηθείτε στο να μάθετε πώς να δίνετε προσοχή στο σώμα σας και να επαναφέρετε τον εαυτό σας στην παρούσα στιγμή.

Είναι ιδανικός για να ανακουφίζετε το άγχος σας και να κοιμάστε εύκολα. Θα βιώνετε ηρεμία και γαλήνη στην καθημερινότητά σας και θα διαχειρίζεστε τα προβλήματά σας με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Εύχομαι Απολαυστική Ακρόαση και Άμεσο Αποτέλεσμα …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

hypnotherapy4u.gr

📲 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Facebook

Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Είμαι ο και με λένε 11/22/2022 @ 10:51 ΜΜ

    Η μαλακία πάει σύννεφο. Αν έχεις στρες, ρίξε ένα μανίκι να χαλαρώσεις και μετά άναψε και ένα τσιγάρο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*