22:07 - 05/08/2020

Αριθμοί που Βλέπετε Επαναλαμβανόμενα – Ερμηνεία …

Σχετικά με τους αριθμούς έχουν διατυπωθεί αρκετές θεωρίες. Από τις περισσότερο σημαντικές αυτή του Πυθαγόρα, ο οποίος αφιέρωσε όλη την ζωή του στην έρευνα των αριθμών και τις βαθύτερες έννοιες τους πέραν της ανάπτυξης των μαθηματικών.

¨Ο κόσμος είναι αριθμός¨ και ¨Οι αριθμοί είναι θεμέλιο κάθε γνώσης και αιτία κάθε γέννησης, αύξησης και τελειοποίησης των όντων¨ μας λέει.

Ο αποσυμβολισμός των αριθμών είναι μια μεταφυσική και μυστικιστική εργασία. Πάρα πολλοί άνθρωποι αναζητούν την ερμηνεία τους ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουν ή παρατηρούν συγχρονιστικά ότι με διάφορους τρόπους εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα μπροστά τους.

Δεν γνωρίζω την πηγή της ερμηνείας των αριθμών που ακολουθούν. Μου εστάλη από μια φίλη ερευνήτρια του μεταφυσικού. Εμείς ωστόσο συμφωνήσαμε, ότι είναι από τις πιο περιεκτικές και καλύτερες ερμηνείες που έχουμε δει έως τώρα. Κάνετε και εσείς την δική σας αξιολόγηση.

111

Οι προθέσεις σας εκδηλώνονται γρήγορα! Βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε την προσοχή σας αποκλειστικά σε αυτά που πραγματικά ΘΕΛΕΤΕ και όχι σε αυτά που δεν θέλετε.

222

Σταματήστε να ανησυχείτε. Όλα λειτουργούν ακριβώς όπως θα έπρεπε. Αφεθείτε στην ροή των πραγμάτων, πιστέψτε ότι είστε στο σωστό δρόμο.

333

Ανυψωμένοι δάσκαλοι βρίσκονται στο πλευρό σας. Σας βοηθούν στην ολοκλήρωση της αποστολή σας και σε αυτό που εργάζεστε αυτήν τη στιγμή. Είστε σε υπέροχα χέρια.

444

Είστε περιτριγυρισμένοι από αγγέλους. Σας καθοδηγούν σε όταν έχετε ανάγκη από καθοδήγηση.

555

Προετοιμαστείτε. Ριζικές αλλαγές βρίσκονται μπροστά σας. Μεταβάσεις που θα εξυπηρετήσουν το ανώτερο καλό σας. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται συναρπαστικά.

666

Εστιάστε την σκέψη σας στα σημαντικά. Μια υπενθύμιση ότι είστε ένα ον πνευματικό ενδεδυμένο με υλικό σώμα. Επανασυνδεθείτε με τον πνευματικό σας εαυτό.

777

Βρίσκεστε σε απόλυτα πνευματικό δρόμο. Συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε.

888

Είστε ευθυγραμμισμένοι με την απόκτηση πολλών χρημάτων και την οικονομική ευημερία.

999

Φοβάστε και δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε κάτι διότι η ολοκλήρωση θα ξεκλειδώσει το επόμενο βήμα.

1111

Είστε στο σωστό δρόμο. Εσείς έχετε τον έλεγχο. Γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε την πραγματικότητά σας.

000

Καινούργια ξεκινήματα ή μια νέα αρχή. Όντας ένα με το Σύμπαν. Μια υπενθύμιση.

www.hypnotherapy4u.gr

Loading...
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh