in

Αντέχεις να συνειδητοποιήσεις πόσο υποχείριο σε έχει κάνει;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αν κάνεις μια σκληρή αυτοκριτική θα μπορέσεις να ελευθερώσεις το μυαλό και αν το καταφέρεις θα δει το ψέμα του…

Ο δρόμος της αλήθειας το μόνου αληθινού Θεού θα σε απελευθερώσει.

ΥΣ:Ιησούς Χριστός νικά πάντα και παντού.(Αν το θες …)

Report

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

2 Comments

Leave a Reply
 1. Κωνσταντίνε καλός ο προβληματισμός για την πλάνη της σημερινής πραγματικότητας στο βιντεάκι για τις μάζες, λίγο καρικατούρα από παραγωγές indeep δισκογραφικών εταιριών των 90’s, αλλά πολύ δημοφιλείς στο Αμερικανικό κοινό. Εκεί είναι και η παγίδα, γιατί στο 6:06 υπάρχει καμουφλαρισμένα η εξής ύβρις: Έκκληση για πίστη στο Θεό κάτω από πνευματικά δικαιώματα της Tydee Publishing. Ώστε αν γίνει viral και φέρει χρήμα, ο παράδεισος θα αποκτήσει συνδρομητικό κανάλι στο youtube. Η πίστη δε μεταδίδεται με αμερικανιές. Παίρνεις ένα κομμάτι από αυτό που έχεις και το δίνεις στον άλλο. Όπως ακριβώς κάνεις με τη γνώση.
  Δε νομίζεις λοιπόν ότι το θέμα Θεός κατάντησε τα άπαντα εικονογραφημένα; Μέχρι εικόνες-μαγνητάκια της Σταύρωσης στο ψυγείο; Ο κόσμος κουράστηκε να αγοράζει πίστη σε συσκευασία κονσέρβας με όρους και προϋποθέσεις.

  • Δεν έχεις άδικο εξάλλου λένε ο διάολος στις λεπτομέρειες κρύβεται.

   Το θέμα όμως τι είναι ότι από αυτά τα απλά βίντεο – άρθρα – γεγονότα γενικά στη ζωή μας μπορεί να είναι το έναυσμα που να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση μέσω της οποίας θα δει κάποιος το ψεύτικο του κόσμου αυτού και θα φτάσει στο να διατηρήσει ή να ξεκινήσει τη κάθαρση της ψυχής του.

   Φυσικά τα μαγνητακια στα ψυγεία και όλα τα τέτοιου είδους είναι άνευ ουσίας αν η πίστη του κάθε ενός είναι επιφανειακή.

   Είναι σαν τον άλλον που πηγαίνει στην εκκλησία του χωριού για να το παίξει καλός χριστιανός ενώ μέσα του είναι μεγάλος υβριστής.

   Το θέμα επομένως είναι ότι όλους μας θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε, μας ενδιαφέρει τι θα πει ο διπλανός μας και όχι ο θεός.

   Θεωρούμε ότι μπορούμε να κρύψουμε τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας από το θεό.

   Εν ολίγοις για μένα θα πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και εφόσον έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό θα προνοήσει αυτός και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.

   Για την μάζα η οποία αγνοεί τη δημιουργία και τη θεωρεί τυχαία δεν μπορούμε να πούμε πολλα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τέτοιες ενέργειες όπως αυτά τα βίντεο και ίσως κάπως έτσι ανάψεις τη φωτιά μέσα του που χρειάζεται για να ξυπνήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τράπεζες: Τι αλλάζει από αύριο στις συναλλαγές εντός των καταστημάτων.

Τώρα που θα βγείτε να απολαύσετε την πανσέληνο,προσπαθήστε να την δείτε με άλλο μάτι..