22:57 - 25/01/2021

Ανακαλώ τις Αναμνήσεις του Υποσυνείδητου Κόσμου μου

Από: Μαρία Πέππα –

Αντλούμε τα μαθήματα της ζωής από τις εμπειρίες μας. Οι εμπειρίες μας δεν χρειάζεται  να γίνονται η συναισθηματική μας φυλακή. Ιδιαίτερα οι τραυματικές. Ο υποσυνείδητος νους μπορεί να τις καταπιέσει ή να τις μπλοκάρει από τον συνειδητό νου για να μας προστατέψει.

Όταν αρχικά τις βιώσαμε πίσω στον χρόνο ως ενήλικες ή ως μικρά παιδιά, ο σοφός μας εαυτός τις μπλόκαρε, διότι δεν διαθέταμε τα κατάλληλα εργαλεία για να τις διαχειριστούμε.

Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε την ιστορία μας. Η γνώση του παρελθόντος μας, οι αναμνήσεις που προέρχονται από τον υποσυνείδητο κόσμο μας, μας βοηθούν να αποκαλύψουμε τα βαθύτερα μυστικά και την αλήθεια μας, με κύριο σκοπό την απελευθέρωση από το συναισθηματικό φορτίο-πόνο που μας προκαλούν, την ανακούφιση  και την γαλήνη της ψυχής μας …

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

www.hypnotherpy4u.gr

Loading...
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh