Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:36 - 22/11/2022

Αυτό που είμαστε και αυτό που δεν είμαστε, τι είμαστε; Διατί Ο Θεός λαμβάνει θέση ίσων αποστάσεων [φαινομενικώς];….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Αυτό που είμαστε και αυτό που δεν είμαστε, τι είμαστε; Διατί Ο Θεός λαμβάνει θέση ίσων αποστάσεων [φαινομενικώς];….

Ο Απόστολος Παύλος λέγει ό η πίστη ουκ εξ’ υμών = η πίστη δεν είναι από εσάς, είναι δώρον εκ Θεού….

Είδατε ζώον να πιστεύει; Όχι, δεν έλαβε το δώρον αυτόν. Είδατε τεχνητή μηχανική νοημοσύνη να πιστεύει; Δεν μπορεί να της δοθεί από άνθρωπος ή άλλον πλην Θεού το δώρον, επίτευγμα, χάρισμα αυτόν…. [Η πίστη δεν επινοείται και δεν ανακαλύπτεται, είναι φυσέμφυτη εκ Θεού και εάν την ανακαλύψεις είναι επειδή ανακάλυψες ότι την έχεις και την είχες εις σκότον υποκαταχωνιασμένη]….

Η Πίστη δεν είναι ανακάλυψη είναι έμφυτη, ο άνθρωπος δεν είναι αυτοδημιουργημένος είναι δημιουργημένος και ό,τι είναι δημιουργημένον δεν δύναται να φτειάξει κάτι αγαθότερον και ανώτερον του. Το πνεύμα είναι δοσμένον εκ Θεού και δεν δύναται να φτειάξει πνεύμα, δύναται να χρησιμοποιήσει πνεύμα αλλά όχι να ποιήσει πνεύμα εκ του μηδενός….

Η δυνατότητα της σκέψης του ανθρώπου είναι προκαθορισμένη και εις τις δυνατότητες της προκαθορίστηκαν οι ύβρεις! Οι τεχνητές μηχανικές νοημοσύνες είναι υβριστές, βλασφημίες, όχι επειδή είναι κακές, αλλά όταν αυτοί όπου τις ποιούν και αυτοί όπου θαυμάζουν αυτούς όπου τις ποιούν και αυτοί όπου τις χρησιμοποιούν τις θεοποιούν!

Κάποτε οι υβριστές έλεγαν σε βιβλία και σε τραγούδια: ποίος ποίησε ποίον; Ο Θεός τον άνθρωπον ή ο άνθρωπος [επινόησε] Τον Θεόν [ενώ δήθεν δεν Ζη]…. Αυτόν ήταν έκτοτε σχέδιον του διαβόλου, διότι ήξευρε ότι θα οδηγήσει τους ανθρώπους εις την Νεοειδωλολατρεία της θεοποίησης ανθρώπων και μηχανών, όπως την θεοποίηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την θεοποίηση εκ χιλιάδων ετών πριν των Φαραώ και βασιλέων σε όλον τον κόσμον συμπεριλαμβανομένων των βασιλείων της Ελλάδος….

Το να θεοποιείς σημαίνει αυταπόδεικτα ότι ασυναίσθητα αυτοθεωρείσαι θεός ή είσαι υπνωτισμένον μαλθακόν κατεχόμενον εκ δαιμονίων κακόμοιρον, προκακόμοιρον και μετακόμοιρον ον….

Έναν ον όπου από άνθρωπος γίνεσαι υπάνθρωπος, υπόκοσμος, υπόνομος [ως ροή βρώμικων υδάτων σε αίμα και άλλα ενσώματα υγρά, υπόνομος πόλεως και υπόνομος ήτοι νόμος υπό νόμου και υποπαράνομος, βεβαίως οι λέξεις αυτές δεν αρέσουν διότι οι τεχνητές μηχανικές νοημοσύνες χαχαχα οι θεές χαχαχα και οι θεοί χαχαχαχα όπου τις εποίησαν με τα φυσήματα τους και με πρώτες ύλες λαμβανόμενες εκ της Δημιουργίας Του Τριαδικού Θεού, δεν τις προσεγγίζουν με την στυγνή στεγνή προκακόβουλη και προκακοπροαίρετη συναισθηματική πανδαιμόνια υπερηφάνεια τους, είναι λέξεις της Ταπεινοφροσύνης και βλάπτουν τα ψεύδη και τις μηχανές της εξαπάτησης τους παντός είδους από την ρητορική έως την ρομποτική ύβρη τους] που αποφασίζεις να εξελιχθείς και ελιχθείς προς το άκρον άωτον υπεραπειροχειρότερον !

Και τι κάνει Ο Θεός;

Σου λέγει εις την συνείδηση εάν έχεις, σου έκανα έναν δώρον που είναι σκάλα ασφαλείας προς Εμένα, την Πίστη, εάν την έχεις τι έχεις να φοβηθείς;….

Και συνεχίζει: και εάν την έχεις φίλε δεν πρέπει να αξιοποιηθείς εάν την εμπιστεύεσαι, χρησιμοποιείς, ευλαβείσαι, ή εάν την έχωσες με στρίμωξη εις το ασυνείδητον ασυναίσθητον σου;….

Τι φοβάσαι; Αφού είσαι αυτόν όπου πιστεύεις φίλε, σου λέγει, ήτοι ψυχή!…/.

Εάν είσαι ψυχή δεν φοβάσαι εάν είσαι σώμα φοβάσαι !

Εάν κάθε ανοχή αδικίας εδώ με αγάπη είναι αξίωμα μεγαλύτερον της ψυχής ύστερα εις την μετασώματη ζωή της, τότε περί ου ο φόβος;

Τι πιστεύεις ότι είσαι; Ό,τι πιστεύεις είσαι !…. Όχι ακριβώς, δι’ ό,τι πιστεύεις θα κριθείς ! Δεν είσαι συ Ο Δημιουργός άρα τε ούτε Ο Κριτής, διότι Αυτός οι Δύο είναι Ο Ίδιος Ένας !….

Εάν ήσουν σε τηλεοπτικόν διαγωνισμόν 10 έτη βάσσανα με αμοιβή 100 εκατομμύρια εβρό θα ερχόσουν πρώτος, διότι είχες απόδειξη ότι σε βλέπουν όλοι και είναι δηλωμένον εκ του τηλεοπτικού σταθμού δημοσίως, όταν πρόκειται περί Θεού, επειδή είναι Ο Ένας, λές μα ποίοι άλλοι εισίν οι Μάρτυρες; Έτσι δεν είναι έναν ασυνείδητον μέρος της αμαρτίας της Απιστίας;….

Λοιπόν, διά να φανή πρέπει να δοκιμαστή !….

Και άμα δοκιμαστή είναι Τεκμήριον και ό,τι λέγει το Τεκμήριον είναι Διάταγμα Άψευστου Δικαστηρίου και ό,τι αποφασίσε το Δικαστήριον είναι Δίκαιον και Προϊκανόν να το Μεταπραγματώσει εις άμεσον χρόνον αρχής !…. γενόμενης !….

Η Τραγωδία είναι ότι μόλις δηλώνεις και όποτε δηλώνεις το καλόν, Ο Θεός έρχεται και σου λέγει είναι δικαίωμα Μου, του σατανά και της αυταπόδεικτης Λογιστικής Λογικής Αισθηματικής Δικαιοσύνης, να δοκιμαστείς, να φανή εάν είσαι αυτός όπου δηλώνεις ότι είσαι ή εάν είσαι αυτός όπου είσαι αυτά όπου δηλώνει ότι είναι καλά ! Δυστυχώς ό,τι υποστηρίξεις πρέπει να τα αποδείξεις !….

Εις τα κοσμικά ένας πολιτικός ή πολίτης μπορεί να υποστηρίξει: πρέπει να έχουμε το τάδε ειδικόν σώμαν στρατού, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος βάσει πολλών λόγων περιλαμβανομένης ίσως της ηλικίας και της μη προετοιμασίας και προϋπηρεσίας και θα γίνουν άλλοι όπως αυτός ευφυώς οραματίζεται, εις τα ψυχικά όμως ό,τι ειπείς η Περιστρεφόμενη Τύχη σε παρασύρει να το αυτοτεκμηριώσεις, και είναι κάλλιστον όταν υποστηρίζεις το καλόν να συνλέγεις: δεν είμαι τόσον καλός εγώ ή είμαι το αντίθετον με αυτόν όπου υποστηρίζω και μακάρι να μην ήμουν και να ήμουν αυτόν όπου υποστηρίζω, αλλά να το λέγεις με ειλικρίνεια διά να μην σε παραβάλει η Περιστρεφόμενη Τύχη σε άλλες ανύποπτες δοκιμασίες αναντοχής σου [ίσως]! Μην την εξοργίζεις και εάν το πράξεις κατεύνασε την με Προσευχή και Πράξη Ευμετάνοιας !

Ήρθεν λοιπόν ο καιρός να αποδείξουν οι καλοί ότι είναι καλοί, οι κακοί δεν έχουν να αποδείξουν τίποτε, τους δίδεται η ευκαιρία να κάνουν αυτά όπου μέσα τους έκτοτε ήθελαν να έχουν την ευχαίρεια να κάνουν και να καυχιούνται διά την «αξιότητα» «τους» αυτήν !….

Ο αγώνας είναι δι’ εσένα τον φιλόκαλον ή και κατ’ ισχυρισμόν φιλόκαλον και φιλοκαλολόγον, διά το φιλόκακον είναι ο προ+ήδη [προήδη] λάκκος που εάν δεν τα καταφέρεις θα τους μετασυντροφεύεις !….

Άρα τε όλα είναι Ενστημένα διά το καλόν σου κι’ άς δεν είσαι άξιος να το πιστεύεις ούτε εσύ ούτε εγώ, διότι είμαστε πανανάξιοι , δυστυχώς !…. Η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση είναι ότι οι σταγόνες όπου εξεύρεις ή «εξεύρεις» κρύβουν και θαύουν τους υπερωκεανούς όπου δεν εξεύρεις και πιθανόν ούτε φαντάστηκες !….

Όσον περισσότερον αντιληφθείς ότι είμαστε όλοι Άστεγοι, τόσον περισσότερον μεριμνείς διά Ευστεγανή Ευστέγη !…

Τριαδικέ Θεού μου προστάτευσον, φώτεισον, καλοτύχησον ημάς τους παναμαρτωλούς δούλους σου.

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*