00:28 - 10/05/2020

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ "ΛΑΜΠΡΟ" ΦΕΓΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΓΩΘΩ

Διαφημίσεις

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ “ΛΑΜΠΡΟ” ΦΕΓΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΓΩΘΩ

Η ανθρωπότητα έχει έναν μεγάλο σύμμαχο που λέγεται ήλιος και είναι φως και φυσικά εμπεριέχει φωτόνια δηλαδή είναι ο νους του φωτός Αντίστοιχα έχει και ένα μεγάλο εχθρό που λέγεται Σελήνη που είναι το σκότος και είναι ψεύτικο ουράνιο σώμα και συνεχώς εκτός από μία ημέρα κατά τη διάρκεια του μηνός κλέβει το φως του ήλιου το παρουσιάζει σαν δικό της και συνεχώς εκατομμύρια χρόνια κλέβει τις ψυχές των ανθρώπων γιατί η σελήνη έχει σχέση με τα νερά.Ο πλανήτης Γαία έχει τα 3/4 νερό και ο άνθρωπος κατ επέκταση έχει περίπου 75% νερόΌλη η ανθρωπότητα είναι εγκλωβισμένη εξαιτίας της Σελήνης και όλοι οι άνθρωποι ξεχωριστά εξαιτίας της Σελήνης και των ψεύτικων εξουσιών πάσης μορφής φανερών και κρυφών που πίσω από όλα αυτά είναι ο Μαυροψύχης χωρίς όριο εγκλωβίζει συνέχεια τους ανθρώπους και τους κλέβει την ψυχική τους ενέργεια. Κάθε ένας άνθρωπος ξεχωριστά ενσαρκωμένος επάνω στον πλανήτη Γαία αποκτάει λόγω της θείας φύσης του ενέργεια από το όλον φως.Επειδή ο Μαυροψύχης στερείται αυτής της ένωσης με την Πηγή μέσα από τα νερά της Σελήνης κλέβει αυτή την ενέργεια από όλους τους ανθρώπους. Πλέον σας έχει γνωστοποιηθεί ότι η Ένωση των ορατών ύλη και ανθρώπινο σώμα και αόρατων ψυχή και πνεύμα γίνεται μόνο με το νου.

Αυτό ακριβώς κάνει η σελήνη με τα νερά.Βουτάει συνεχώς το νου των ανθρώπων μέσα στο νερό που η ονομασία του είναι συναίσθημα και όλοι οι νόες των ανθρώπων είναι πλημμυρισμένοι στο συναίσθημα:

-Αγαπάω μισω 

Γελάω κλαίω 

-Χαίρομαι λυπάμαι 

-Μου αρέσει δεν μου αρέσει 

-Είσαι φίλος μου είσαι εχθρός μου 

Και γενικώς κάθετη που διαιρεί τον άνθρωπο και τον αποκόπτει από την πηγή των πάντων και τον κάνει να είναι μία ατομικότητα αποκομμένη από το όλον φως. Το συναίσθημα είναι εκείνο το οποίο συνεχώς τροφοδοτείτε από το ψεύτικο ουράνιο σώμα που λέγεται ΣελήνηΌπως επηρεάζει τον άνθρωπο σε μέγιστο βαθμό έτσι ακριβώς και η θέση που έχει ανάμεσα στον ήλιο και στον πλανήτη Γαία είναι εντελώς αδικαιολόγητη τόσο από φυσικούς νόμους όσο και το μέγεθός της. Δεν δικαιολογείται ούτε το μέγεθος της περίπου το ένα τρίτο του πλανήτη Γαία για να θεωρείται δορυφόρος του πλανήτη Γαία ούτε η θέση της που είναι ακριβώς σε εκείνη τη θέση ώστε να μπορεί να δημιουργεί έκλειψη ηλίου και φυσικά για αυτούς που γνωρίζουν ο ήλιος ασκεί πολλαπλάσια έλξη στην Σελήνη από την έλξη που ασκεί στον πλανήτη ΓαίαΦυσικά όλα αυτά πιστοποιούν το ψεύτικο σώμα της Σελήνης που συνεχώς παίζει με τα νερά του πλανήτη και αντίστοιχα παίζει με τα νερά των ανθρώπων.

Όποιες παραδόσεις υπάρχουν για τη Σελήνη όπως παραδείγματος χάρη “φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ να πηγαίνω στο σχολείο να μαθαίνω γράμματα του Θεού τα πράγματα” Ποιανού Θεού όμως δεν σας είπανεΌλος ο εγκλωβισμός της ανθρωπότητας από τη Σελήνη καταδεικνύεται και με μία άλλη λέξη που είναι ο λεγόμενος σεληνιασμός για αυτό και μεταξύ σας χρησιμοποιείτε αρκετές φορές τη λέξη αυτός ή αυτή “σελήνιαστηκε”. Φυσικά χρησιμοποιείται αυτή τη λέξη όταν κάποιος ή κάποια έκανε πράξεις οι οποίες έχουν αποφέρει μεγάλο πόνο δηλαδή μέσα από τις πράξεις του επήλθε ακραίο κακό όμως για να φθάσουν σε αυτές τις ακραίες πράξεις πάσης μορφής όλες τις υπόλοιπες ώρες οι ανθρώπινες οντότητες εκπαιδεύονται μέσα σε στον σεληνιασμόΔεν σας έχει αποσυμβολιστεί όλη η μαύρη εκπαίδευση η οποία ξεκινάνε φυσικά από τη Σελήνη και τη λειτουργία της και τη δύναμη της και φυσικά τι αποτέλεσμα επιφέρει σε όλους εσάς αυτή η σεληνιακή εκπαίδευσηΕδώ μάλιστα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι υπάρχουν χώρες του πλανήτη σας που έχουν στις σημαίες τους το έμβλημα της Σελήνης [ημισέληνο]. Καταλαβαίνετε πλέον όταν το τοποθέτησαν αυτοί οι μαύρες νόες ποιον υπηρετούσαν και υπηρετούν.Σελήνη σημαίνει ψέμα σελήνη σημαίνει κλέβω, σελήνη σημαίνει είμαι ένα τίποτα και συνεχώς κλέβοντας τα φωτόνια του ήλιου τα παρουσιάζω ως δικά μου φώτα.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ:

 ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ “ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ”…!!!KATAKLYSMOS NOY

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ευγε Κορακα!!! Δες και αυτο το βιντεακι απο την σεληνη. Θα το βρεις ενδιαφερον , πολυ ενδιαφερον!!

  2. Internalpeace 05/10/2020 @ 1:07 ΠΜ

    καλησπερα κορακα ευχομαι να εισαι καλα.αρχικα θα ηθελα να πω πως εκτιμω πολυ την δουλεια που εχεις κανει και την αφυπνιση που εχεις προσφερει στον κοσμο εχω διαβασει και αρκετα κεφαλαια απο το βιβλιο σου και το εχω στειλει και σε φιλους γιατι πιστευω ενστικτωδως πως λες την αληθεια.σε ευχαριστω γιαυτο.εχω καποιες ερωτησεις που με ταλαντευουν και θα ηθελα αν εχεις την καλοσυνη να μου λυσεις καποιες αποριες.πως μπορει ενας ανθρωπος να ενωθει με το θειο και να κανει ολη την πνευματικη δουλεια που απαιτηται οταν ζει σε ενα περιβαλλον ακαταλληλο.για παραδειγμα καποιος που εχει γονιο αλκοολικο καποιος που δεχεται ενδοοικογενειακη βια και λογω οικονομικης καταστασης δεν μπορει να φυγει απο το σπιτι συν ολο το ψυχολογικο υποβαθρο που κουβαλαει.θα με ενδιεφερε η αποψη σου.ευχαριστω πολυ

    • ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΥ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΝΑ ΔΑΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ. ΚΑΘΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

      • Internalpeace 05/11/2020 @ 1:18 ΠΜ

        Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου και για την απαντηση σου το ευχομαι απο καρδιας για ολους.να εισαι καλα.

  3. George Lucas.. Star wars!.. ένα σενάριο με πολύ προσεκτική παρουσίασης του τύπου, διαιρείν και βασιλεύειν!… άστρο του θανάτου ή σελήνη… οι ομοιότητες μιλούν από μόνες τους!!
    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΌΛΕΜΟΣ ΣΕ ΌΤΙ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΟΥΡΆΝΙΟ ΑΣΤΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ!..

  4. Γεια σου Κοραξ… Πολύ χαίρομαι που σε ξανακούσω..
    Λοιπόν tips..
    ΣΕΛΙΝ, στα τουρκικά σημαίνει ΝΕΡΟ και ΑΙΣΟΥ σελήνη… φως..
    Στα Ελληνικά ΣΕΛΗΝΗ το φεγγάρι…που τραβά τα ύδατα

    Σελην-Ιαζομαι… είναι αυτός που τα νερα του (νεύρα) τα τραβάει το φεγγάρι
    Δημήτρης Π.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*