Διαφημίσεις

Τρέλα: ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ!
Άνθρωπος κλεισμένος σε σακούλα πετάει με αεροπλάνο. Οι επιβάτες γύρω του τραβούν φωτογραφίες γεμάτοι απορία.


Στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail απεικονίζεται ένας ορθόδοξος Εβραίος να έχει καλυφθεί ολόκληρος με μία σακούλα την οποία έχει δέσει, ενώ βρίσκεται σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας επέλεξε αυτόν τον τρόπο προκειμένου να “προστατευθεί” καθώς η θρησκεία του απαγορεύει την πτήση πάνω από νεκροταφεία.

Το συγκεκριμένο άτομο είναι Kohein. Πρόκειται για συντηρητικούς απόγονους αρχαίων ιερέων του Ισραήλ. Σύμφωνα με τον Ραβίνο Jeffrey W. Goldwasser, οι άνθρωποι αυτοί απαγορεύεται να έρχονται σε οποιαδήποτε επαφή με τους νεκρούς και πιστεύεται πως πετώντας πάνω από νεκροταφεία επιτυγχάνεται αυτή η “επικοινωνία” επειδή έρχονται σε επαφή, ή μάλλον “εισέρχονται” μέσα στην αύρα των νεκρών.

Ο νεαρός επέλεξε την σακούλα στην οποία έχει ανοίξει μικροσκοπικές τρύπες για να αναπνέει ως προφύλαξη στην αύρα αυτή.

Το αεροδρόμιο Ben Gurion του Ισραήλ απ’ όπου και απογειώθηκε το αεροπλάνο, είναι “περικυκλωμένο” από πολλά μικρά νεκροταφεία.

Κι άλλοι Ορθόδοξοι Εβραίοι επέλεξαν αυτήν την λύση όταν ανέβηκαν σε αεροπλάνο με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις. Επίσης, σύμφωνα με τους υπευθύνους ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης η σακούλα δημιουργεί προβλήματα καθώς δεν είναι εύκολη η διαφυγή των άλλων επιβατών καθώς και η πρόσβαση στις μάσκες οξυγόνου.

Η φωτογραφία πάντως έχει ήδη 653.796 views και 2548 σχόλια στο reddit όπου και αναρτήθηκε για πρώτη φορά, μέσα σε 24 μόλις ώρες.

news247.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Τρέλα: ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ!”
  1. Τωρα αν εγω καθομαι εκει κοντα και με πιασει νευρικο γελιο απο την απολυτη παρανοια και γελοιοτητα που βλεπω απεναντι μου , παω μεσα για ρατσισμο ετσι ; Για να μην ξεχνιομαστε , γιατι τελικα αυτη ειναι η απολυτη τρελα .

  2. Με δουλεύετε ρε παιδιά εγώ την έχω την φωτογραφία εδώ και 4 χρόνια…..
    Είχε ξανακυκλοφορήσει.

  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ!

    1. ειναι εβραιος, δικο μας ειναι το μαγαζι, οι κανονισμοι δεν ισχυουν για εμας αλλα μοναχα για εσας τους γκοϊμ

  4. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. Καλά δεν παίζονται τα ταλμουδακια θα μας χαζεψουν τι άλλο θα δούμε από μόνοι τους ένα ανέκδοτο είναι. (αετός)

  6. Γιατί κάτι τέτοιο σας φαίνεται γελοίο, παρανοϊκό και παράξενο; Αραγε δεν είναι με κάτι εξ ίσου γελοίο, ηλίθιο και παράξενο που η φυλή αυτή κατάφερε εσάς να το κάνετε θρησκεία σας;
    ΑΑΚ

  7. Οι ζωντανοί ειναι τρελλοί .Οι νεκροί τρελλοί ειναι να μείνουν στο νεκροταφείο;

  8. Θα έπρεπε να το καταλάβουμε απο νωρίς πρίν εξελιχθει όλο αυτο το κακό… Ολες οι δουλειές των εβραίων ειναι χήμα και τσουβαλατα

  9. Πάντως δεν είναι και τόσο τρελό. Το πλαστικό είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού και η αύρα των νεκρών απ' ότι ξέρουμε αποτελείται απο ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Βέβαια υπαρχει και το παρακάτω που ανατρέπει την κατάσταση. Το γεγονός ότι οι νεκροί αν κρατήσουν για πολλή ώρα την αναπνοή τους συρρικνώνονται σε απίστευτο βαθμό και μπορούν να περάσουν απο οποιαδήποτε τρύπα οσο μικρή κι αν ειναι.

  10. παντως εγω που εχω διαβασει ολη την παλαια διαθηκη δεν εχω δει πουθενα να γραφει οτι απαγορευονται οι πτησεις πανω απο νεκροταφεια!!! ^q^

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek