Διαφημίσεις

Αυτό που αναμένεις με λαχτάρα να έρθει, μπορεί και να μην έρθει ποτέ!
Αυτό που σου υποσχέθηκαν, μπορεί και να μην εκπληρωθεί ποτέ!
Αυτό που σου στέρησαν ή που έχασες, μπορεί και να μην το πάρεις πίσω ποτέ!
Αυτό που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη και αφιερώνεις την ενέργειά σου και τη ζωή σου για να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί ποτέ!
Αυτό που δεν έγινε ήδη, μπορεί και να μην γίνει ποτέ!

[sc:stranger]

Η αληθινή ζωή είναι τώρα, ούτε στο μέλλον, ούτε μετά θάνατον. Με αυτά που έχεις τώρα. Με τους ανθρώπους και τα πράγματα που υπάρχουν τώρα, έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα, όχι όπως δεν είναι πια, ούτε όπως θα ήθελες ή ελπίζεις να γίνουν.

Οι σκέψεις που σε ταξιδεύουν στο χρόνο δεν είναι ζωή, είναι εικονική πραγματικότητα, είναι νοερή αποκοπή από τη ζωή, είναι διαφυγή στο φανταστικό, είναι ένας σίγουρος τρόπος να χάσεις τη μοναδική πραγματική ευκαιρία να ζήσεις, αυτήν που έχεις τώρα.

Η ελπίδα και η προσμονή μπορεί να σε στηρίξουν, αλλά και να σε αποπλανήσουν. Ζήσε τη στιγμή με αποδοχή, με επίγνωση, με προσήλωση, με πάθος. Τότε, σχεδόν μαγικά, όλα φαίνονται και βιώνονται πιο εύκολα και πιο φυσικά. Και αν δεν το αντέχεις, ζήτα βοήθεια, θεραπεία, ό,τι χρειαστεί για να σταματήσεις να δραπετεύεις στο χρόνο, να πάψει να περνάει η ζωή σου ανεκμετάλλευτη, σα να τη ζει κάποιος άλλος…

Γράφει ο Υπάτιος Βαρελάς, Life Coach.

anapnoes.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Σταμάτα πια να αναβάλλεις τη ζωή σου”
  1. Βαρελά γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ,γιατι μας κατάντησε το σύστημα που ζούμε να θέλουμε Life Coach
    για να επιβιώσουμε μεσα σε μια κοινωνία ζούγκλα της οποίας τους κανόνες τους φτιάχνουν κάποιοι με life coachers
    απο πίσω ,πες τα αυτά στον οικογενειάρχη που τρεχει απο το πρωί μέχρι το βράδυ και δε φτάνει , στον εργαζόμενο που αγωνιά αν αύριο θα έχει δουλεία η όχι ,αν θα του κόψουν το μισθό, αν θα του χώσει ο εργοδότης του λίγο βαθύτερα το δάχτυλο για να μην ρίξει αυτός της απολαβές του στον υποψήφιο άνεργο που σκέφτεται αν πρέπει να ρίξει λιγο ακόμα την αξιοπρέπεια του δεχόμενος σε ενα καθεστώς μοντέρνας σκλαβιάς τις παράλογες συνθήκες εργασίας πραγματικά πλεον για ένα κομμάτι ψωμί.
    Βαρέθηκα ποια να ακούω κόσμο να φιλοσοφεί πάνω απο τα πτώματα συνανθρώπων μας καλή ειναι η φιλοσοφία και η διαφορετική αντίληψη ζωής αλλα με άδειο στομάχι πως να το κάνουμε μπλοκάρουν οι διαβιβαστές του εγκεφάλου.
    Όσο για το αν είναι αυτη η ζωή που ζουμε είναι αληθινή θα το μάθουμε όλοι αργά η γρήγορα αλλα σίγουρα δεν είναι η πρέπουσα για ένα ανθρώπινο ον που πρέπει να ζει μέσα στην αγάπη και την κατανόηση για τον πλησίον του και όχι να είναι στην κοσμάρα του και στη ζωούλα του ενω ο πλανήτης καιγεται.
    Αυτά, εντελώς φιλικά σε προσωπικό επιπεδο
    απλά μια εμπάθεια για τους life coachers την έχω.

    “Ένας Εναντίων Όλων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek