Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:28 - 21/10/2020

ΣΠΆΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΏΔΙΚΑ: 11+3=14

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σπάσαμε τον κώδικα: 11+3=14

Βλέπουμε και διαβάζουμε πάρα πολλά τολμηρά και πολύ κακόγουστα άρθρα. Η είδηση της Πόρνης Βαβυλώνας είναι αχτύπητη, η ροή της είναι στην κυριολεξία θανατηφόρα! Ο ΝΟΥΣ μας καταγράφει την απάτη της είδησης και την περνάει για αλήθεια μέσα στο υποσυνείδητο μας. Αυτή είναι και η μοναδική λειτουργία της αναπαραγωγής της ώστε να πειράξει το κβαντικό μηχανάκι μας και να το προγραμματίσει στο 11αρι.

Τώρα τελευταία λοιπόν, μας έκανε εντύπωση το 11αρι που κάποιοι συνέχεια δημοσιεύουν στα άρθρα τους, στα φείκ νιους, και άλλοι αναδημοσιεύουν σαν κώδικα των τραγικων γεγονότων για την δόνηση του 11. 

Για αυτό λοιπόν σπάσαμε των κώδικα τους και σας δείχνουμε ότι 11+3 μας κάνουν 14!

Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, θα καταλάβουν άμεσα τι κάνει η δήλωση του 11+3 αρχίδια από εδώ και στο εξής!!!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Άρε Κόρακα , τώρα ήρθε η φλασιά !

    οι αφαιρέσεις επαλΗθεΥονται με τις προσθέσεις.

    Ρ.Ν.

  2. ΓΙΩΡΓΟΣ Α 10/21/2020 @ 6:41 ΜΜ

    Πες τα ρε Κόρακα επιτέλους!

    Πριν καιρό μόνο που δεν με έβρισαν όταν είπα ότι δεν έχει νόημα να ανεβαίνουν αυτές οι “ειδήσεις” και μάλιστα με τέτοιο ρυθμό.

    Ας φτιαχτεί ένα section στο μενού “11,13,33 κλπ” δίπλα στο “ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ” και να ανεβαίνουν εκεί για να τα βλέπει όποιος θέλει να αφουγκραστεί το πεδίο.

    Και αν είναι να γίνει σωστή δουλειά να μπει και άλλο ένα menu για τον τζύπριο που μας έχει πρήξει τα 3 απ’ τα 14.

    (Είμαι περίεργος να δω αν ανέβει το σχόλιο)

    • ΠάνοςΓέριμου 10/22/2020 @ 2:27 ΠΜ

      Γιώργε Α. Εδώ ό Τζιύπριος! Πρώτον δέν κατάλαβες τί λέγει ούτε ό Τζιύπριος ούτε ό κόραξ διότι δέν έχεις μυαλόν! Διότι όταν γράφω ότι εσκεμμένα τό κάνουν εσύ σκέφτεσαι μέ εμπάθεια στόν Τζιύπριον. Δεύτερον, έπρεπε νά προσέξεις κάτι άλλον αλλά δέν θά στό πώ… χαχαχαχα! Άν τό είχες προσέξεις θά ήσουν έξυπνος χαχαχαχα!
      Τρίτον, όταν χρησιμοποιούν αυτοί τούς αριθμούς τούς σημαίνει ότι κάτι κακόν θά φέρουν…. Τέταρτον κάνουν ή προσπαθούν νά κάνουν μαγεία…. Πέμπτον, υπάρχει η ενέργεια καί σύ ενέργεια σ’ απενέργεια είσαι αλλά δέν τό ξέρεις ούτε θά τό καταλάβεις χαχαχα!

      Πέμπτον γιά τόν φίλον μού τόν Κόραξ, σύν αυτών τό 14ον κεφάλαιον τής Αποκάλυψις είναι αυτόν τής λύτρωσις….

  3. Σωτήρης 10/21/2020 @ 10:04 ΜΜ

    Είσαι ωραίος. Διάβασε να γελάσεις.παιρνει η γυναίκα μου τηλέφωνο τον οδοντίατρο να κανονίσει ραντεβού για να κάνω συντήρηση στα ασυντηρητα.ειναι τίγκα το βιβλίο του. Με βάζει 11/11/ στις 10 το πρωί. Στην αρχή μενω μαλακας και μετά γελάω και λέω παλι καλά που δεν είναι και στις 11 το πρωί.😂😂😂

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*