Διαφημίσεις

Σ’ αρέσει το μακρινό, το άπιαστο, το ιδεατό, το απλησίαστο. Έτσι τρέφονται οι ψευδαισθήσεις σου, απ’ ότι έχεις ονομάσει αληθινό και ψεύτικο.

Έχεις ιδέες, επιθυμίες, ουτοπικές εικόνες, που ζωντανεύουν μέσα σου, δίνοντάς σου κατεύθυνση. Μια κατεύθυνση που δεν γνωρίζεις πως είναι πλάνη.

[sc:stranger]

Κανείς δεν θέλει να καταστρέψει. Όλοι θέλουν μόνο να χτίσουν, να διατηρήσουν, όλ’ αυτά που θεωρούν πολύτιμα, αναγκαία και αδύνατον να εξαφανιστούν.

Ο πόλεμος συνεχίζεται εσωτερικά, αδυσώπητος και συνεχόμενος. Δεν γίνεται αντιληπτός, όμως κάποιες φορές εκρήγνυται και προβάλλεται στη ζωή. Και πάλι όμως, δεν γίνεται η σύνδεση. Φαίνεται να είναι εξωτερικός, να αφορά άλλους, να παρασύρεται από γεγονότα.

Η ολοκληρωτική αλλαγή εστίασης της προσοχής είναι σχεδόν αδύνατη. Δεν την αντέχεις! Είναι τόσα πολλά τα μυστικά που δεν γίνεται να βγουν στην επιφάνεια. Δεν έχει τέτοια ικανότητα ο νους και το σώμα σου. Πρέπει να γίνει σταδιακά.

Συνεχίζει έτσι η ζωή και εσύ προσπαθείς να την ελέγξεις, να την κατευθύνεις, να γυρίσεις τους ανέμους προς τη δική σου πορεία. Όμως, το ίδιο κάνουν όλοι. Δεν το συνειδητοποιείς πραγματικά.

Ίδιοι κύκλοι που δεν συνδέονται με επίγνωση. Είναι άλλωστε τόσα πολλά! Και τα έχεις μάθει αλλιώς. Αντεστραμμένα είδωλα που φαίνονται ίσια και στέρεα.

Από παιδί κάνεις τα ίδια, χωρίς να το έχεις καταλάβει. Δεν σε ανάγκασε κανείς. Είναι το δικό σου σύστημα άμυνας, διατήρησης, επικράτησης του εαυτού σου σε αυτόν τον κόσμο. Τουβλάκι, τουβλάκι το στήνεις, όμως με σκέψη, προϋπάρχουσες πεποιθήσεις, κατακτημένες τάσεις, διαχρονικές τακτικές που δεν θυμάσαι. Ευτυχώς!

Η μνήμη είναι βάρος και δεν την αντέχουμε. Ό,τι μπορούμε αποβάλλουμε, αλλάζουμε, ξεχνάμε, παραμορφώνουμε… μια αέναη διαδικασία, κρυφή από τη συνείδηση.

Ή θα πονέσει το εγώ σου ή θα πονέσει η ζωή σου. Αυτή είναι η επιλογή. Και χρειάζεται να την κάνουμε συνειδητά.

Δεν υπάρχει ειρήνη, υπάρχει μόνο ανακωχή. Η ανακωχή προκαλεί ξανά τον πόλεμο. Μέχρι να τολμήσεις να τον διεξάγεις συνειδητά. Φοβάσαι ακόμα και τη σκέψη, τις λέξεις.

Δεν γίνεται να διαχωρίσεις το εξωτερικό με το εσωτερικό. Δεν υπάρχει κάπου να βρεις καταφύγιο. Δεν μπορείς να διαφυλάξεις ό,τι είναι ψεύτικο και πρέπει να γκρεμιστεί.

Όμως τα έχεις ονομάσει τα “ψεύτικα”, σύμφωνα με τις κρυφές, υποσυνείδητες ανάγκες σου που βολικά δεν αναγνωρίζεις. Και έτσι όλα παραμένουν αντεστραμμένα. Δεν ξέρεις τι πρέπει να γκρεμίσεις και τι όχι. Χτυπάς όπου να’ ναι, όπως κάνουν όλοι γύρω σου, ελπίζοντας πως έχεις διαλέξει το σωστό.

Και μετά, συνεχίζεις να φοβάσαι…

μέχρι να πεις “κουράστηκα πια να φοβάμαι…θέλω να ξέρω τι φοβάμαι”. Μέχρι να αποκτήσεις αρκετό θάρρος, δύναμη να αντιμετωπίσεις τα θηρία, τους εφιάλτες, τους κρυμμένους εαυτούς σου που απειλούν την ίδια την ύπαρξή σου.

Χριστιάνα Σοφία
synthesieautou.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Πόλεμος και ανακωχή”
  1. Έχεις απόλυτο δίκιο και δεν είναι μόνο αυτα. Υπαρχουν τόσα και τόσα που πραγματικά δεν γνωρίζει ο κόσμος. Φυσικά ΠΡΕΠΕΙ ο απέναντι να είναι πολυ τρελός και να έχει μεγάλη φαντασία που να κοιτα κατάματα την πραγματικότητα.

    Να σου θυμίσω όμως σήμερα που πατάει η ανθρωπότητα.

    Σε ένα εικονικό χρήμα. Όπου θα ελέγχουν μερικοί με μερικά κουμπακια.

    Σε μια τεχνολογία όπου εάν σήμερα καποιος σου την πάρει,τελειοσες [ειδικα η “νεολαια”].

    Σε ψεύτικα πιστεύω που οπότε δεν τους βολεύουν η έχει ξεθωριασειη ταμπέλα τους κάτι κάνουν οι εξουσιαστές του χρήματος για να ανακατασκευασουν τα μυαλα ενός ηλίθιου “λαού” ή αλλιώς τον Πύργο της βαβελ.

    Σου αλλάζουν μια εποχη που οι ίδιοι έφτιαξαν, με την επόμενη τους.

    Μέσααπο τα στρατιωτάκια τα ανεγκέφαλα και άψυχα που σπέρνουν στην Ελλάς των Ελλην εδω και πολλές χιλιάδες χρόνια.

    Σε κάνανε σκλάβο του χρήματος, και τώρα σκλαβο της τεχνολογίας. [αφου είπαμε πως τώρα το χρήμα θα γίνει πιξελ].

    Εκβιάζουν όσους είναι τοίχος στον δρόμο τους και όταν καποιος δεν καταλαβενει τις αθλιες παιδικές απειλές τους τότε νομίζουν πως γίνονται δρακιοι.

    Αυτός είναι ο κόσμος σου σήμερα. Και ο επιγονος ΑΥΤΟ κρίθηκε να φέρει.

    Κτλ κτλ.

    Άλλοι ζητούν την κάθαρση της ΕΛΛΑΣ και είναι κόντρα σε αυτα παραπάνω καθώς οι λίγοψυχοι-αψυχοι-χαφιεδες-τσατσοι-ρουφιανοι-απογαμηδια κτλ τους κρίνουν Τρελους η ότι όλα είναι σενάρια της φαντασίας τους με σκοπό να τους αποκοψουν απο την γενεα των ΗΛΙΘΙΩΝ πηθικων για να μην ξυπνήσουν και αυτούς. Και τότε η πηγή ενέργειας εξουσίας και φόβου απλα παγώσει.

    Ο κάθε ένας σήμερα έτσι οπως είναι τα πράγματα έχει έναν δικο του κόσμο στο μυαλο η και την ΨΥΧΗ του. Άλλοι σκοτυνω και ΑΛΛΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟ.

    Εσυ το λες πόλεμο εσωτερικό που κάποιες φορές βγαίνει και παραεξω και γω το λέω μια ψυχική εκπαίδευση πριν έρθει η σωματική. Εκει στην σωματική εγω προσωπικά ελπίζω στο αντίθετο απο τον αρθρογράφο. Και λέω πως πάντα στην ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΑΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΕΙΔΑΝ ΟΙ ΜΑ ΛΑ ΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΏΡΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ [αφου το σύστημα αποδείξει στους δούλους του ότι είναι φιάσκο] να είναι ολοκληρωτικό και ξεκάθαρο απέναντι στους οχτρους της ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ.

    Η ΧΑΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ.

  2. ΤΟ ΙΣΟΣΚΕΛΕΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟ — ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ –ΠΕΡΙΕΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΥΚΟΥ ΘΕΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ…

    ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ …ΧΑΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ…ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ…ΟΙ ΩΡΕΣ..ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ…ΟΙ ΑΡΠΥΙΕΣ…ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ…ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ…ΟΙ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ [ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ ]…ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ [ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ-ΠΡΩΤΟΝΙΟ-ΝΕΤΡΙΝΙΟ ]…ΟΙ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ [ ΘΕΤΙΚΟ-ΑΡΝΗΤΙΚΟ-ΟΥΔΕΤΕΡΟ ]…ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ [ ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ ]..ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ [ ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ]…Η ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ [ ΜΠΡΑΧΜΑ-ΣΙΒΑ-ΒΙΣΝΟΥ ]…ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ [ ΣΑΤΤΒΑ-ΡΑΤΖΑ-ΤΑΜΑΣ ]…ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΡΙΓΩΝΩΝ [ ΟΞΥΓΩΝΙΑ-ΑΜΒΛΥΓΩΝΙΑ-ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ]

    ΤΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ [ ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ]…

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΡΙΑΔΥΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ…ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ-ΒΟΥΛΗΤΙΚΟ [ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΨΗ ]…ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ [ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ] …ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ Η ΛΟΓΙΚΟ…ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ [ ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ ]…

    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ…ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ [ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ]…ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ [ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ] ΔΥΝΑΜΕΩΝ…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ …

    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 1 ΕΩΣ 21 ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΡΕΙΣ [ 3 ] ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΑΠΟ ΕΠΤΑ [ 7 ] ΦΘΟΓΓΟΥΣ ]…ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ –ΟΛΟΝ–ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 22 [ = 4 = ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ] ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 22 ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ [ ΚΥΚΛΟ ]… ΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ [ =12 ] ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ…

    ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ [ ΟΠΟΥ 1 = ΤΟ ΘΕΙΟΝ ] ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ –ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ– …

    Ο ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ — ΒΛΕΠΕΙ — ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…ΤΗΝ –ΑΙΤΙΑ –ΤΟΥ ΠΕΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ [ ΜΗ ΚΙΝΗΤΟΝ ] ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΤΟΥ [ NO COMMENT ]…

    Ο ΔΕ ΠΛΩΤΙΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ — ΕΝΝΕΑΔΕΣ –…– ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟ [ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ] ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ– ΤΟ ΕΝΑ — …ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΙΘΜΟ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ…

    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ [ ΥΔΩΡ-ΑΗΡ-ΦΩΤΙΑ-ΧΘΟΝΙΟ ]…ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ [ ΑΙΘΕΡΙΚΟΝ ] ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ…

    –Η ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ — ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ…

    ΤΕΣΕΡΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΑ [ ΕΠΟΧΕΣ ] ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΗΜΕΙΑ [ ΝΑΔΙΡ-ΖΕΝΙΘ-ΑΝΑΤΟΛΗ-ΔΥΣΗ ]…ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ…ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ…ΥΛΙΚΗ ΤΥΠΙΚΗ ΚΙΝΟΥΣΑ ΤΕΛΙΚΗ…ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΗΜ [ ΛΙΟΝΤΑΡΙ-ΑΕΤΟΣ -ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ] ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ [ ΜΙΧΑΗΛ-ΓΑΒΡΙΗΛ-ΟΥΡΙΗΛ-ΡΑΦΑΗΛ]…ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ [ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΑΤΘΑΙΟΣ-ΜΑΡΚΟΣ-ΛΟΥΚΑΣ ]…ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ [ ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΛΕΟΝΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ ]…Η ΓΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ…

    ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ..ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ [ ΥΓΡΗ-ΑΕΡΙΑ-ΣΤΕΡΕΗ-ΠΛΑΣΜΑ ]…

    ΤΕΛΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ [ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΝΖΙΑΝΖΗΝΟΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ]….ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΡΟΥΒΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ [ ΛΙΟΝΤΑΡΙ- ΤΑΥΡ0Υ-ΑΕΤΟΥ -ΑΝΘΡΩΠΟΥ ]…

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ…

    ΤΟ [ ΘΕΙΟΝ ] ΤΡΙΑ [ 3 ] ΚΑΙ ΤΟ [ ΚΤΙΣΤΟΝ ] ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4] = ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ] ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΤΑ [ 7 ] …ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΗΡΟΤΗΤΟΣ…ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ – ΤΟ ΟΛΟΝ [ ΣΥΝ ΠΑΝ ] ΣΥΜΠΑΝ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ –ΘΕΙΚΟ ΕΠΤΑ–…

    –ΜΕΓΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ–
    ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    1. Δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία σταύρωσης του Χριστού, γενικά δεν υπάρχουν καθόλου ιστορικά στοιχεία ύπαρξης ανθρώπου η θεανθρώπου με το όνομα χρηστός, η όπως η εβραίοι υποστηρίζουν γιοσιβουλα (ο γιος του γιαχβεχ, δράκου). Όσο για τα 4 στοιχεία της φύσεις όπως γράφεις, παπαδιές, διότι ανά την ιστορία του ανθρώπου τα μογγολα έπαιρναν τα ιερά σύμβολα των ελλήνων και τα εξευτέλιζαν. Ο σταυρός είναι το σύμβολο του ΔΙΑ ο ισοσκελής με τον Ήλιο στη μέση και πολλές εκκλησίες σήμερα έχουν τον ισοσκελή με τον ήλιο στη μέση. Παρά βλέπουμε ιστορία γραμμένη τον 2ο-3-4 αιώνα μ.χ ότι μετέτρεψαν τον σταυρό σε σταυρό μαρτυρίων, συμφωνώ εαν σκεφτούμε ότι γενοκτονουσαν τους έλληνες και φιλές που είχαν το σύμβολο του σταυρού.
      Τώρα εσένα πως σου κατέβηκε στο μυαλό ότι είναι τα 4 στοιχεία της φύσης / μαύρη μαγεία… δικό σου θεματακη.
      Τέλος πάντων, υπάρχουν ιστορικά στοιχεία και αναφορές για τον Απολλώνιο Τυανεας
      την εποχή του Χριστού, ίδια ζωή έκαναν με την διαφορά οτι ο Απολλώνιος δεν σταυροθηκε και ήταν γνωστικώς, κυνηγός σατύρων.
      Πως γινετε λοιπών να υπάρχουν αμέτρητοι ιστορικοί να γράφουν για Απολλώνιο και μόνο 1ας ιστορικός το 80μ.χ στην Αίγυπτο να αναφερθεί στον Χριστό? Δηλαδή ενας ιστορικός, αποτύπωσε ένα ιστορικό γεγονός 50 χρόνια μετά.

      1. 63…ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΙΗΣΟΥΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΗΡ ΕΙΓΕ ΑΝΔΡΑ ΑΥΤΟΝ ΛΕΓΕΙΝ ΧΡΕΙ…– ΗΝ ΓΑΡ ΠΑΡΑΔΟΞΩΝ [ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ] ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΗΔΟΝΩΝ ΤΑΛΗΘΗ ΔΕΧΟΜΕΝΩΝ …ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΝ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΗΓΑΓΕΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΥΤΟΣ ΗΝ …

        64…ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΡ ΗΜΙΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΕΠΙΤΕΤΙΜΗΚΟΤΟΣ ΠΙΛΑΤΟΥ ΟΥΚ ΕΠΑΥΣΑΝΤΟ ΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝΤΕΣ…ΕΦΑΝΗ [ ΑΝΕΣΤΗΘΗ ] ΓΑΡ ΑΥΤΟΙΣ ΤΡΙΤΗΝ ΕΧΩΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΖΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ…ΤΑΥΤΑ ΔΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΙΡΗΚΟΤΩΝ….ΕΙΣ ΕΤΙ ΝΕ ΝΥΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΝ ΟΥΚ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΦΙΛΩΝ

        ΦΛΑΒΙΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ — ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ –ΒΙΒΛΙΟ ΧVΙΙI ΚΕΦ-3 63-64

        ΤΟ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [ ΣΥΝ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ] … ΠΥΡ-ΥΔΩΡ-ΑΗΡ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΟΝΙΟΝ…ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ…

        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ — ΔΗΘΕΝ– ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ…ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

        ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ
        — ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ — ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΗΚΟΟ…ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…

        ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

        1. και πάλι αυτά που έγραψες ειναι τέλη πρώτου και αρχές 2ου αιώνα, αφού γεννηθήκαν μετά το 50-70μχ αυτοί οι 2.
          Ιστορικός η έγγραφα, της περιόδου του χριστού, δεν υπάρχει ούτε ένας. Μήπως χαρακτηρίζεις τον Απολλώνιο ως σατανιστή, λόγο οτι ήταν οπαδός και μιμητής του Πυθαγόρα? Συχνό σεληνιακό επισκέπτη? Μα και η γιοσιβουλα στο φεγγάρι κατοικεί σύμφωνα με τους εβραίους. Τον αναφέρω ως γιοσιβουλα, διότι ετσι τον αποκαλούν από τον YAH που στην ουσία είναι ο δράκος.

        2. Επίσης έχει ενδιαφέρων η τότε περίοδος, εαν διαβάσεις και το βιβλίο του Δωροθέου Μονεμβασιάς. Αναγράφει την τότε εποχή με την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ως την αρχή συμφωνίας που έκαναν οι τοτε βασιλιάδες με τους δρακονιανους… κατέβασε και διάβασε το βιβλιαράκι αυτό, ειναι δωρεάν απο δημόσια ψηφιακή βιβλιοθήκη.

        3. ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΦΛΑΒΙΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ.

          ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ????

          ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ?????

          ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ????????

  3. Σε αυτόν τον πλανήτη η Ευτυχία ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ. Για ΟΛΑ τα όντα, οργανικά και ανόργανα
    Σε αυτόν τον πλανήτη τα όντα έρχονται για να προπονηθούν και να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο
    Θ Α Ρ Ρ Ο Σ !!
    Μέρος της προπόνησης ειναι η ορμεμφυτη αναζήτηση της ευτυχίας…..τους προκαλεί νοητική σύγχυση και αποδυνάμωση…..
    Φανταστείτε ένα πεζοπόρο στην έρημο….όσο παραδίδεται στην δίψα του τόσο εντονότερη η ψευδαίσθηση της λίμνης κάπου μπροστά του και θα τρέχει προς αυτήν ως τρελός καταρρέοντας μετά….
    Αντιθέτως, όσο θυμάται γιατι ξεκίνησε την διαδρομή του, τόσο θα προσηλώνεται στο πείσμα και στη θέληση να τα καταφέρει και θα αντλεί ΔΥΝΑΜΗ από την Καρδιά του!
    Όσο ένας άνθρωπος σκέφτεται τι θα τον έκανε ευτυχισμένο, τόσο θα μαστίγωνεται από φόβους.
    Όσο ένας άνθρωπος σκέφτεται τι θα τον έκανε πιο θαρραλέο, τόσο θα χαίρεται πιο πολλή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

    1. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ…ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΘΑΡΤΟ [ ΚΤΙΣΤΟ ]…

      ΘΕΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ …ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

      ΕΙΝΑΙ Η ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΘΕΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…Η ΜΟΝΗ ΘΕΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ … ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ — ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η [ ΜΟΝΗ ] ΟΔΟΣ–…

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ…ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ…ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΥΡΤΙΕΣ…ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ [ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ] …ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ …

      ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ..ΘΑΥΜΑΤΑ…ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ …ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ…ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ…

      ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ Η ΓΡΑΠΤΑ… ΜΑ ΜΟΝΟΝ — Η ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ — ΑΛΗΘΕΙΑ…ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ..
      –ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ … — ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΣ ΕΡΘΕΙ—

      ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ…ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ…ΣΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ…

      ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ…ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΣΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ…

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ…
      ΜΕ HER COLUMBUS ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ …ME ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ…ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ …ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ …ΘΕΩΡΕΙΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΥΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ…ΜΕ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ…

      ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ — ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ — ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    2. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ…ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΘΑΡΤΟ [ ΚΤΙΣΤΟ ]…

      ΘΕΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ …ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

      ΕΙΝΑΙ Η ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΘΕΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…Η ΜΟΝΗ ΘΕΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ … ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ — ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η [ ΜΟΝΗ ] ΟΔΟΣ–…

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ…ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ…ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΥΡΤΙΕΣ…ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ [ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ] …ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ …

      ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ..ΘΑΥΜΑΤΑ…ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ …ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ…ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ…

      ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ Η ΓΡΑΠΤΑ… ΜΑ ΜΟΝΟΝ — Η ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ — ΑΛΗΘΕΙΑ…ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ..
      –ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ … — ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΣ ΕΡΘΕΙ—

      ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ…ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ…ΣΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ…

      ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ…ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΣΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ…

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ…
      ΜΕ HER COLUMBUS ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ …ME ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ…ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ …ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ …ΘΕΩΡΕΙΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΥΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ…ΜΕ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ…

      ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ — ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ — ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Η κυρία αυτή μιλάει για σύνθεση εαυτού αλλά για να συζητήσεις στο blog της πρέπει να πληρώσεις συνδρομή!!! Ύλη μαζί με σύνθεση εαυτού;;;; Πως συνδυάζεται αυτό;

    9

  5. -Πόλεμος και ανακωχή-

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΙΛ,

    ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ,

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΡΧΙΚΩΣ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ/ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΘΕΤΙΚΟ) ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ) Ο ΦΟΒΟΣ/ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ>ΤΕΛΕΤΗ/ΘΥΣΙΑ=ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΘΕΤΙΚΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΜΗ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ (ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ) ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΔΙΟΥ (ΤΑΞΕΙΣ) ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΙΟ/ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ/ΜΑΓΕΙΑ/ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ/ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ΄΄, ΤΟΥΣ ΄΄ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥΣ΄΄, ΤΑ ΄΄ΑΥΤΟΜΑΤΑ΄΄ ,ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ/ΑΨΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΄΄Α-ΝΟΗΤΟΥΣ΄΄.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΒΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΘΕΣΗΣ/ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ.

    ΑΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΤΡΕΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ (ΕΠΕΜΒΑΣΗ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ/ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΟΙ 5+1=6 ΟΠΟΥ 5 ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΧ,
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ.

    ΟΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟY>

    Οι ελληνικές κυβερνήσεις που συνέχισαν αυτή την κατάσταση διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη>Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα παλαιότερο σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών που θα επέτρεπε σε μια χώρα να κηρύξει χρεοκοπία και να απολαύσει παραπλήσιες προστασίες με τις επιχειρήσεις που υπάγονται σε πτωχευτικό κώδικα> Εάν μια εταιρεία μπορεί να κηρύξει χρεοκοπία, πώς γίνεται να μην μπορεί μια χώρα να κάνει το ίδιο και να βοηθηθεί.

    ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ > ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    -ΤΕΛΙΚΟ-
    ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

      ΒΛΕΠΩ ΑΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ .

      ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ .ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ/ΑΝΟΜΟΥ
      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .

      ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

      ΠΟΥ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΕ ΤΟΣΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΛΑ.

      ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ.

      Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗΣ
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑ /ΙΡΑΚ.

      ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ? Η ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ .

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ.
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ .ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
      ΤΟ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΜΑΣ .

      ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΛΑΜΠΡΟ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΥΖΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ.

      ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
      ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΝΑΣ

      ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

        ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΘΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ.

        ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ (76ος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΗΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ.

        ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΑΤΟΣ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

        ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,
        ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

        ΕΝΑΣ
        ΠΟΥ
        ΒΛΕΠΕΙ

  6. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ..

    ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

    —ΧΙΛΤΕΡ = ΤΑΥΡΟΣ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ [ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ }

    ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek