Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:37 - 31/05/2020

Ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΑΛΚΥΟΝΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΑΛΚΥΟΝΑ

Πραγματικά, οι μέρες που ζει η ανθρωπότητα είναι χωρίς όριο. Οποία νέα τεχνολογία όποιο νέο όπλο έχουν κατεβάσει οι παγιδευμενοι νωες των σταλμένων ψυχων για να σας βοηθήσουν τεχνολογικά, ειναι εγκλωβισμένοι μέσα στα πανεπιστήμια του θανάτου, δήθεν από τις μαθηματικές ολυμπιάδες που γίνονται κάθε χρόνο στον πλανήτη σας. Μόνο που σας έχουμε πει με ιδιαίτερο αποδειχτικο τρόπο ότι με θεια εντολή (1962) ο πλανήτης σας αλλάζει εξέλιξη αλλαζει δονηση. Σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα (που ήδη έχει αρχίσει και γίνεται) η Αλκιονα θα είναι ορατή από τη γη. Σε λίγο θα βλέπετε δυο ήλιους. Η Αλκιονα ανηκει στον αστερισμο των Πλειαδων, είναι ο κεντρικος ήλιος και επικεφαλής του δικού σας ήλιου. Αυτό αυτόματα σημαίνει νέος αριθμος φωτωνιων στο πλανήτη σας χωρίς όριο. Αυτό σημαίνει αναβαθμιση. Δηλαδη ξεκάθαρα το μήνυμα του 1962 φτανει προς την ολοκληρωση του. Φυσικά, μια νέα κατάσταση στη γη δεν μπορεί να γίνει χωρίς πολύ ξεπλυμα. Όλα τα κλειδιά που χρειάζεστε για να κατανοήσετε στις δικες σας γνώσεις, για πιο λόγο ενσαρκωθηκατε πιος σας εστειλε τι ηρθατε να κάνετε και που πάτε μετά το φυσικο σας θάνατο, ήδη πλέον σας έχουν όλα αποκαλυφθεί. Όλα αυτά δηλαδή από τη μια οι γνώσεις σχετικά με τον Μαυροψύχη και τις εξουσίες και από την άλλη ότι πρεπει πρώτα να φωτιστειτε και να χτιστοποιηθειτε, και σας αποκαλυφθηκε και ο τρόπος της χροστοποιησης, γι αυτό ότι έχει να κάνει με την χριστοποιη ο Μαυροψύχης προσπαθεί είτε να πολεματε είτε να εκσπερματωνετε (άντρας – γυνακα). ‘Έτσι όλα τα κλειδια είναι στα χέρια σας. Είναι τεράστιο βήμα η αφυπνιση – φωτισμος. Δεν γίνεται όμως να μην γνωρίζετε και να μην εφαρμοζετε τη λέξη χριστοποιημενος, να μην γνωρίζετε ακριβως τι έκανε μέχρι τώρα ο Μαυροψύχης εις βαρος της ανθρωπότητας, τι και με ποιον τρόπο τον έχουν υπηρετήσει όλες οι στημένες εξουσίες που αυτός έχει δομησει και στο τέλος δεν μπορεί να μην γνωρίζετε ποιος είναι ο μοναδικός δρόπος ώστε η εξουσία που θα εφαρμοστει πλέον στην ανθρωπότητα θα δώσει την δυνατοτητα στην ανθρωπότητα ώστε Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Όλα αυτά γίνονται πλέον μόνο με έναν τρόπο. Γίνονται μόνο με το: “Ξεπαγωμα – ενεργοποιηση του νου σας.” Η ένωση των αόρατων που είναι πνευμα και ψυχή με τα ορατά που είναι το φυσικό σας σώμα γίνεται μόνο με τον νου. Οταν ο νους ειαι παγωμενος μέσα από τις στημένες εξουσίες τον κατευθεινουν μόνο σε παιδαριωδεις και εγκλωβιστικες ασχολιες (σπίτια λεφτά, φιλοι, εργασία, διακοπες, διασκεδαση κλπ). Όταν όμως ο νους ξεπαγωσει – ενεργοποιηθει και ενωσει τα αόρατα πνεύμα ψυχή με τα ορατα (ανθρώπινο σώμα) και αυτό το κάνει μόνο ο ανώτερος νους που από Δίας διαιρετικος μετατραπηκε σε Ζευς – ένωση των πάντων. Δηλαδη με λίγα λόγια σας δίνεται η δυνατότητα να πετυχετε την ενωση με το θειο. Γιατι όλοι εκτός των μεταλλαγμενων – κλωνοποιημενων είμαστε θεια όντα. Και όλη η διαδρομη μας μέσα στις μορφες είναι για να ξαναγυρισουμε στην μοναδα και στο Θειο. Το πιο σοβαρό απ όλα που μπορείτε να κρατησετε σαν αποφευγμα αυτής της αποσφράγισης είναι ότι όλα αυτά μπορείτε πλέον και επιβαλλεται να τα ενεργοποιήσεται μόνο σας. Χωρίς κανέναν διαμεσολαβιτη. Γιατί πλέον είστε υποχρεωμενοοι να κάνετε πράξη όλα αυτά τα οποία έχετε πλέον διδαχθει, έχετε διαβασει και μοναδική σας υποχρέωση είναι απλά και μόνο να τα υλοποιησετε.

KATAKLYSMOS NOY



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΧΑΧΟΥΧΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*