Διαφημίσεις


Το τροχαίο έγινε στις 07:15 το πρωί στον παράδρομο της εθνικής οδού, από Προσκυνά προς Μαλεσίνα. Η νταλίκα είχεκατεύθυνση προς Αθήνα,

ενώ το κόκκινο βαν κινούταν αντίθετα, προς Λαμία. Όπως ανέφερε διερχόμενος οδηγός εκείνη την ώρα ψιλόβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Δυστυχώς σε ένα κατηφορικό σημείο με στροφή, ο Βούλγαρος οδηγός από το μικρό φορτηγάκι, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στη νταλίκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο οδηγός του, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί οδηγοί για να αποφύγουν τα πανάκριβα διόδια επιλέγουν το συγκεκριμένο παράδρομο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να σηκώσει τόσο μεγάλο βάρος οχημάτων, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε καρμανιόλα.

Επίσης σοβαρότατο πρόβλημα,σύμφωνα με το lamiareport.gr, αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι των χωριών της περιοχής απ΄όπου διέρχονται τα φορτηγά και τα υπόλοιπα οχήματα.

ΕΠΟΜΕΝΟ:

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Καλαμπάκας-Ιωαννίνων, με τον οδηγό ενός οχήματος να εκτινάσσεται, μετά από σύγκρουση και να παρασύρεται από άλλο Ι.Χ.

Ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αγροτικό όχημα.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, σύμφωνα με το trikalavoise.gr, ο οδηγός του ΙΧ εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από άλλο διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της τροχαίας και της πυροσβεστικής, ενώ ο άτυχος άντρας, όπως και ακόμη ένα τραυματίας, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

ΕΠΟΜΕΝΟ:

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 11, στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας στη θέση Πλατάνια.

Εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας του δρόμου, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πέφτοντας το ένα πίσω από το άλλο.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβαίνοντες.

Προανάκριση,σύμφωνα με το epirusgate.gr, για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΕΠΟΜΕΝΟ:

Λίγες ώρες μετά την απίστευτη καραμπόλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ήρθε ένα άλλο ατύχημα να προστεθεί στα τραγικά τροχαία.

Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε στον δρόμο Σπάρτη-Τρίπολη!

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, η μητέρα, ο πατέρας και ο 22χρονος γιος. Σύμφωνα με το report24.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν το Ι.Χ. που τους συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Report24 από τα δυο οχήματα βλέπουμε το μέγεθος της σύγκρουσης και της Τραγωδίας με τον τραγικό απολογισμό τον θάνατο 3 ατόμων. Πατέρα Μητέρας και Γιου.

Το σκούρο μπλε Σεβρολέτ που είχε κατεύθυνση απο Σπάρτη προς Τρίπολη έχει χτυπηθεί στην δεξιά πλευρά ενώ το Ταξί Μερσεντές με κατεύθυνση απο Τρίπολη προς Σπάρτη έχει χτυπηθεί στην μπροστινή.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Σπάρτης.

Από την σφοδρή σύγκρουση τα 3 μέλη της οικογένειας έχασαν την ζωή τους ενώ ο οδηγός ταξί και μια ακόμα γυναίκα επιβάτης τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.









Νεότερη Ενημέρωση ώρα 20:30

Απίστευτη Τραγωδία.. Σήμερα η Λακωνία θρηνεί τον χαμό 3 ανθρώπων.. Μιας ολόκληρης οικογένειας.

Μητέρα Πατέρας και γιος (22 χρονών) έχασαν την ζωή τους στο σοβαρό τροχαίο που σας ενημερώσαμε νωρίτερα (κλικ εδώ) στον δρόμο καρμανιόλα Σπάρτη Τρίπολη…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Report24 όλα έγιναν λίγη ώρα πριν τις 5 το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί αγοραίο.
Από την σφοδρή σύγκρουση τα 3 μέλη της οικογένειας, έχασαν την ζωή τους ενώ ο οδηγός ταξί και μια ακόμα γυναίκα επιβάτης τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.
Θρήνος στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου οι οικείοι της Οικογένειας από τους Μολάους έμαθαν τα άσχημα νέα.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη πενθεί 3 άτομα… Μια οικογένεια στον μολώχ της ασφάλτου

Για οτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Πρώτη Ενημέρωση ωρα 18:15

Σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Σπάρτη Τρίπολη κοντά στην διασταύρωση για Καρυές.
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα και τα 2 οχήματα να γίνουν μια άμορφη μάζα από σίδερα.
Οι πληροφορίες του Report24 μιλάνε και για θανάσιμο τραυματισμό αλλά είναι ακόμα συγκεχυμένες.

Συνολικά 3 άτομα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης και άλλα 2 στο Νοσοκομείο Τρίπολης.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε

Η χθεσινή μέρα, Κυριακή 5 Οκτωβρίου επεφύλασσε μια τραγική κατάληξη για οικογένεια, καθώς πατέρας, μητέρα και 22χρονος γιος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στο 27,6 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης (στη στροφή πριν τη μεγάλη ευθεία και 2 χιλιόμετρα πριν του Αρδάμη).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, περίπου 5:30 το απόγευμα, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα (chevrolet) που οδηγούσε ο 60χρονος πατέρας και στο οποίο επέβαιναν η γυναίκα του και ο γιός του, στο παραπάνω σημείο έχασε τον έλεγχο, έκανε στροφή με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στη δεξιά πλάγια πλευρά του, από ένα Ταξί με 3 επιβάτες που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός όλων των μελών της οικογένειας του (chevrolet), ενώ ο 61χρονος οδηγός του ταξί και η 72χρονη επιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά.

Και δεύτερο θανατηφόρο στο ίδιο σημείο

Σα να μην έφτανε η τραγωδία με το ξεκλήρισμα της οικογένειας, σύμφωνα με το apela.gr,στο ίδιο σημείο και περίπου στις 11 το βράδυ της ίδια μέρας, ακολούθησε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, πάλι με τριμελής οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ίδια ακριβώς στροφή που έγινε και το προηγούμενο τραγικό ατύχημα, ο 55χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. (OPEL) αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βγήκε εκτός δρόμου κάνοντας τούμπα.

Ο οδηγός στην τούμπα πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον πλακώσει το Ι.Χ. και να χάσει τη ζωή του. Συνοδηγός και σε αυτό το τροχαίο ήταν η σύζυγος του και στο πίσω κάθισμα ο 7χρονος γιός τους που τραυματίστηκαν.

Τα παραπάνω προέρχονται από το makeleio.gr !!

Σχόλιο alertgr.blogspot.gr : Συνιστούμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή στους δρόμους !!! Καλύτερα να φτάσετε στον προορισμό σας αργότερα παρά ποτέ … !!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!! ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΡΟΧΑΙΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ!!”
  1. Στην Ελλάδα της μίζας, της διαφθοράς, και ασχετοσύνης … πάντα φταίει η γλίτσα και η κακιά ώρα!!

  2. Σαν να ακουω κανενα παπα,διαβολια και τριβολια……..
    Ρε ανθρωπε χτες ξεκινησε η κακοκαιρια και οι δρομοι ειναι ολοι χαλια,λογικο ειναι να γινονται ατυχηματα αφου υπαρχει γλιτσα,εχεις δει εσυ να υπαρχει γλιτσα καλοκαιριατικα,πλακα μας κανεις;

  3. Και επειδη υπαρχει κακοκαιρια ειναι φυσικο να σκοτωνομαστε δηλαδη
    Το σεναριο να μην τρεχουν ολοι σαν τρελοι και να οδηγουν σαν ηλιθιοι δεν υπαρχει?
    Ολοι την εχουνε δει Σουμαχερ με τα super αμαξια τους που δεν χαμπαριαζουν κακες συνθηκες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *