Διαφημίσεις

ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΟΡΑΤΟΙ ΜΕΣΩ ΑΟΡΑΤΟΥ

Το πρόβλημα με τον εθισμό είναι ότι το σώμα συνηθίζει γρήγορα σε μια συγκεκριμένη δόση ναρκωτικών, το εμβόλιο για τον αόρατο που θα σε υποχρεώσουν να πάρεις σαν μαλάκιον της Νέας Κανονικότητας.

Έτσι, η δόση θα πρέπει να αυξηθεί για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα κάθε νέα φορά γιατί ο ιός μπορεί να είναι αόρατος αλλά δεν είναι κανα μαλάκας.

Η λύση: Αύξηση της δόσης κάθε χρόνο για να σε καλύπτει εναντίον του μεταλλαγμένου αοράτου…φάρμακον και φαρμάκι σε πακέτο τιμή ευκαιρίας.

Ωστόσο, όταν το σώμα έχει συνηθίσει στην υψηλότερη δόση, ο αόρατος θα εμφανίζεται συνεχώς ή θα εμφανίζεται μέσω ταχυδακτυλουργίας και επαναλαμβανόμενης είδησης=ΜΜΕ (που χρωστάνε στους Υπόγειους τα άντερα τους).

Η δόση θα πρέπει κάθε χρόνο να αυξηθεί…!!!

Και με το ίδιο τροπάριο αλλά με άλλο παπά, ή με κανα μεταλλαγμένο κοιλαροπαπά του συστήματος να ψέλνει το ίδιο τροπάρι….

Ο φαύλος κύκλος της τοξικομανίας με τα γκοίμ να εμβολιάζονται για να μεταλλαχθούν και να βγάλουν και τρίτο μάτι. Ο εθισμός των ναρκoμανών θα ζητάει και άλλη προστασία με νέες δόσεις ναρκωτικών για τα ζωντανά της Νέας Κανονικότητας.

Οι ναρκoμανείς των εμβολίων θα περνάνε κάθε χρόνο από τα επιχορηγούμενα νοσοκομεία να φάνε την δόση τους αλλά να φάνε και όλα αυτά που δεν είναι ορατά. Η μετάλλαξη τους θα βγάλει και άλλα μάτια και ίσως και νέα αυτιά για να ακούνε καλύτερα τα νέα μέτρα κατά του αοράτου που δεν θα φύγει ποτέ σύμφωνα με τις δηλώσεις των ΚΑΤΑΡΑ-κούληδων.

Όσο βαθύτερος είναι ο εθισμός ναρκωτικών, τόσο μεγαλύτερος και ο εθισμός των πειραματοζωων .

Ο εθισμός στα ναρκωτικά κατά του αοράτου θα προκαλέσει κατάθλιψη και άλλα βαριά ψυχοφθόρα ΚΑΤΡΑ-κουλήσματα.

Συμπληρώστε, ότι η δυστυχία του ναρκωμανή και ότι προέρχεται από αυτό, είναι η επι-τυχία του ναρκέμπορου. Την απόκρυφη θυσία πίσω γωνία, θα μπορούσε ποτέ ένας πρεζάκιας να αντιληφθεί; 

Φάρμακον και φαρμάκι, πακέτο σε τιμή ευκαιρία, ορατό μέσω των αοράτων.

Βαβυλώνα – Ο κύκλος των χαμένων πιθήκων

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΟΡΑΤΟΙ ΜΕΣΩ ΑΟΡΑΤΟΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek