Διαφημίσεις

Ήταν κάποτε ένας μαθητής κάποιου αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου, που ο δάσκαλός του, του επέβαλε επί τρία χρόνια να δίνει χρήματα σε όποιον τον πρόσβαλε.

Όταν έληξε αυτή η περίοδος δοκιμασίας, ο δάσκαλος του είπε:

«Τώρα μπορείς να μπεις στην Αθήνα και να σπουδάσεις φιλοσοφία».

Καθώς ο μαθητής έμπαινε στην Αθήνα συνάντησε κάποιον σοφό άνθρωπο, που καθόταν μπροστά στην πύλη και πρόσβαλε όποιον έφευγε και όποιον ερχόταν.

Αυτός φυσικά προσέβαλε και τον μαθητή ο οποίος όμως ξέσπασε σε γέλια.

«Γιατί γελάς ενώ εγώ σε προσβάλλω;» ρώτησε ο σοφός άνθρωπος.

«Γιατί…..» είπε ο μαθητής « επί τρία χρόνια εγώ πλήρωνα για κάτι τέτοιο και τώρα εσύ μου το προσφέρεις δωρεάν».

«Μπες στην πόλη» είπε ο σοφός άνθρωπος «είναι όλη δική σου….».

Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής.

Μια διαφορετική γωνία παρατήρησης, αλλάζει το όλο σκηνικό.

Όταν δονείσαι σε διαφορετική συχνότητα από κείνον που σε προσβάλει, σε υποτιμά, σε προκαλεί με κάθε τρόπο, τίποτα από όσα σου εκπέμπει δε μπορεί να σε αγγίξει.

[sc:stranger]

Η μεγαλύτερη προστασία από την αρνητικότητα κάθε είδους είναι το να δονείσαι σε διαφορετική συχνότητα.

πηγή:peacefull-mind

Πηγή:awakengr.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Η προστασία απο την αρνητικότητα”
  1. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
    Καποτε ένας παιδι ρωταει τον παπου του …
    Παπου πες μια συμβουλη ,,,,
    Μια συμβουλη ?? σκέπτονται τα γερικα θολα ματια…μια συμβουλη εεεε …τοτε ακου ΣΥ Ν-ΒΟΥΛΗ
    Μα τι λες παπου μια συμβουλη,,θελλω
    Ωραια δεν υπαρχει καλυτερη ,,από την συν βουλη
    Ξερεις τι είναι ολοι οι ανθρωποι να μιλουν ,,να σκεφτοντε,,να ενεργουν,,εχοντας μια ενοια στο μυαλο τους,,,να μπορουν να σκεφτοντε ΑΥΤΟ και να είναι το ιδιο ΑΥΤΟ,,,,ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ,,,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,, οποτε το αποτελεσμα είναι μαζι να μιλουν αλλα.. αλλα να καταλαβαινουν και αλλα να πράττουν ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Τις ΕΝΝΟΙΕς ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,,,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ,,ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΑ ,,,ΜΙΑ ΒΑΒΕΛ ΓΙΝΑΜΕ….
    Ολοι λενε την λεξη ΚΡΙΣΗ,,για μενα είναι η υψηλοτερη εννοια στην γη,,,,είναι η πορεια του ανθρωπου,,το απαυγασμα της λογικης ,,ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΤΕΙ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ,,ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΛΟΒΩ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ,,,,είναι η δυκλιδα ασφαλειας να περασουμε θα ελεγα στο ανθρωπινο ειδος,,,
    Η ανθρωποτητα σημερα μου θυμιζει τον ΣΙΣΥΦΟ περνει τα συναισθηματα ,,τις επιγνωσεις τις ακατεργαστες γνωσεις ,,ολες τις φουσκες ,,,και τις πηγαινει στην κορυφη,,εκει υπαρχει η γνωση,,,,,ανοιγει την πορτα για την κρυφη της λογικης,,Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΦΟΥΣΚΕς ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΘΕΛΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΑ ΓΝΩΣΗ,,ΕΧΕΙ ΔΙΚΛΥΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑς ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,,,,οποτε
    Οποτε μια απ τα ιδια,,,,,ΕΚΑΝΑΝ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΣΙΣΥΦΟΥς ,,ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΣΙΔΥΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,,,,ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,,,
    ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕς ΤΙΜΕΣ ,,ΒΑΛΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ,,τοσο κανει,,,Ακουμε κριση και σου λεει κριση εχεις από το 80 % του ΑΕΠ και πανω,,,,,ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΤΙΜΗ,,,,,ΚΑΠΟΟΙ προφανως που κατεσρεψαν ότι ειχε κτησει η ανθρωποτητα,,με την γνωση ,την λογικη,,την συμβουλη τον ιδιο λογο δηλαδη…μας εκανε ανθρωπους των φουσκων των θελω των συναισθηματων,,,και μας τοποθετησαν έναν ΣΙΣΥΦΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ,,,ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ,,,,,ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΥΠΟΥς ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ…..

    σηματωρος……..ηθελα για αρθρο αλλα δεν τα καταφερνω στα μαραφετια,,,,οποιος θελλει ελευθερα το ανρτει,,και με το ονομα του,,χωρις το δικο μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *