Διαφημίσεις

Είναι πιθανό να αποφασίσουμε να συναντήσουμε ένα άτομο ώστε να ενεργοποιηθεί ένα συγκεκριμένο Σενάριο που έχουμε συνάψει και αμέσως μετά να προσπεράσουμε ο ένας τον άλλον, χωρίς να σταματήσουμε.

Ενδέχεται επίσης να συναντήσουμε αυτόν τον άνθρωπο σε κάποια άλλη διασταύρωση στο μέλλον. Αν τα πρώτα μας σχέδια δεν καρποφορήσουν, αλλά το Συμβόλαιο είναι σημαντικό για μας ως Ψυχή, θα κανονίσουμε σίγουρα μια άλλη ευκαιρία, πολύ αργότερα, κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο.

Για παράδειγμα, ένα παιδί που έπρεπε να είναι Θυγατέρα μας, μπορεί να εμφανιστεί ως Εγγονή. Αν κάτι μας εμποδίσει να γεννηθούμε στην οικογένεια που διαλέξαμε, μπορεί να την προσεγγίσουμε αργότερα, ως Νύφες ή Γαμπροί και θα νιώθουμε με τα πεθερικά μας έναν εξαιρετικά βαθύ και στενό δεσμό. Αυτά είναι γνωστά σαν Εναλλακτικά Σχέδια Ασφαλείας..

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι αναγνωρίσουν ότι βρίσκονται μέσα σ’ ένα Εναλλακτικό Σχέδιο Ασφαλείας, λένε συνήθως: «Πάντα το ήξερα. Ποτέ δεν ένοιωσα ν’ ανήκω αληθινά στην οικογένειά μου, παρόλο που τους αγαπούσα όλους. Οι αδελφές και ο αδελφός μου ταιριάζουν σε όλα μεταξύ τους, ενώ εγώ όχι. Δεν είμαι λοιπόν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Απλά εκείνοι βρίσκονται σ’ έναν κόσμιο διαφορετικό από τον δικό μου».

Όταν κάποιος μάθει γιατί νιώθει με τον τρόπο που νιώθει, η γνώση μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή του. Σταματά να πιέζει τον εαυτό του για να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο οικογενειακό μοτίβο και δεν παλεύει πια προσπαθώντας να ζήσει με τις προσδοκίες των γονιών ή των συγγενών του. Αν κι αυτό εξηγεί τους λόγους, που ένοιωθε πάντα διαφορετικός, η ευθύνη για την ευτυχία του δεν παύει να παραμένει δική του.

[sc:stranger]

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τελικά καταλάβουμε την ιδέα των Συμβολαίων, συχνά έχουμε την τάση να πηγαίνουμε στην απέναντι πλευρά και να παραδίδουμε τη δύναμή μας στο Συμβόλαιο και να ξεχνάμε την Ελεύθερη Επιλογή μας.
Μία από τις δυσκολότερες ιδέες που πρέπει να συλλάβουμε είναι ότι όλα τα γεγονότα δεν συμβαίνουν εξαιτίας των Συμβολαίων. Στον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής υπάρχει πάντα προδιάθεση, αλλά όχι προκαθορισμός. Παράλληλα πρέπει να σημειώσουμε ότι ελάχιστα πράγματα συμβαίνουν κατά λάθος, αφού οι ανώτεροι εαυτοί μας συνεχώς συνθέτουν κι ενορχηστρώνουν εμπειρίες ώστε να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τα θεμελιώδη μαθήματα της ζωής. Ο τρόπος που αντιδρούμε και χειριζόμαστε αυτές τις εμπειρίες έγκειται αποκλειστικά σε μας.

Αυτή είναι η Ελεύθερη Επιλογή.

….ΑΠΟ Τ ΒΙΒΛΙΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΥΩΝ

πηγή:theliveinlight.blogspot.g



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *