Διαφημίσεις

Χάος, τάξη, αταξία, κίνηση, λογική, ροή, συνείδηση, συνειδητότητα, άπειρο, στόχευση, δημιουργία, υλοποίηση, πραγματικότητα, νους…. μάτριξ…..

Εικόνες αληθινές ή ψεύτικες;

Ανθρωποι ζωντανοί, νεκροί, μελλοθάνατοι ή απλά ψυχές που επιτελούν το έργο τους σε αυτό εδώ το ταξίδι;

Έγνοιες, άγχη, κρίσεις, χρήματα, επιβίωση.

Πόλεμοι, γεωστρατηγικές, συμφέροντα.

Και καπου εκεί μέσα στη μεση όλων, ζούμε και δημιουργούμε το μέλλον της ατομικής και συλλογικής πραγματικότητας μας.

Χαοτική σκέψη, δίχως αρχή και τέλος δίνει χαοτικές πιθανότητες που αν δε στοχευθούν φέρνουν μοιραίες καταστάσεις… χάους.

Λίγοι καταλαβαίνουν… λιγότεροι καταννοούν… ακόμα λιγότεροι νιώθουν και συναισθάνονται… και κανείς σχεδόν δε βλέπει!

Μάσκες και ταμπέλες έχουν γίνει πρόσωπα.

Ξένοι, δίχως προοπτική να γίνουμε γνωστοί.

Φαινομενικά ασύνδετες μορφές δίποδων ‘Εγω’ κυκλοφορούν γύρω χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι το ένα και το αυτό όλοι τους.

Τρέφονται ο ένας απ’ τον σαν άλλοι βρυκόλακες.

Ασυνείδητοι και αμετανόητοι, λειτουργούν μόνο γραμμικά και όπως η εκ-παίδευση της κοινωνίας τους έχει μάθει.

Ακολουθούν περπατημένες και όχι ειμαρμένες.

Όλοι μέσα σε αυτό που ονομάζουμε ‘μάτριξ’ όλοι πορευόμαστε με αόριστους όρους που δεν μας έμαθαν να ερμηνεύουμε αλλά και ούτε καν μας άφησαν ελάχιστες πληροφορίες ωστε να μπορούμε να ανακαλύψουμε και πάλι.

Κάποιοι, πάραυτα, «βλέπουν εξω από το κουτί»… τα κατάφεραν ή έστω είναι σε πολύ καλό στάδιο να το πετύχουν… ξέρουν και καταννούν το ΧΑΟΣ όσο κι αν δε μπορουν να στο εξηγήσουν με δικά σου λόγια, ξέρουν και καταννοούν την ΤΑΞΗ μέσα στην ΑΤΑΞΙΑ όσο κι αν δε μπορουν να στην εξηγήσουν με δικά σου λόγια, ξέρουν και καταννούν την ΚΙΝΗΣΗ και τη ΡΟΗ όσο κι αν δε μπορουν να στην εξηγήσουν με δικά σου λόγια, ξέρουν και καταννούν τη ΛΟΓΙΚΗ όσο κι αν δε μπορουν να στην εξηγήσουν με δικά σου λόγια, ξέρουν και καταννούν ακόμα το πως αυτή εκπορεύεται από ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ή από τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ όσο κι αν δε μπορουν να στο εξηγήσουν με δικά σου λόγια, ξέρουν πως μπορείς να φτάσεις στο ΑΠΕΙΡΟ αν ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ νοητικα και ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο ΤΩΡΑ με τον ίδιο σου το ΝΟΥ… ξέρουν να παίζουν μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ και σαν παίκτες και σαν χειριστές αλλά και σαν δημιουργοί… όσο κι αν δε μπορουν να στο εξηγήσουν με δικά σου λόγια…

Γίνετε και δέκτες… όχι μόνο πομποί… ανοιχτείτε στην Αλήθεια και μη φοβάστε το Άγνωστο.

Δεν είναι μόνο το κουτί γύρω και ο ουρανός επάνω… έχει κι άλλα πράγματα γύρω απ’ το κουτι… κι άλλα ‘πατώματα’… πατήστε στις μύτες να ρίξετε μια κλεφτή ματιά για αρχή και τα υπόλοιπα θα έρθουν μονα τους!…..

Εδώ είμαστε… ΟΛΟΙ!

Ν.Κ.

meresparaxenes



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek