Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Μουσικουλα για ανασες …”
  1. Τι εστι σοφός για τους πηθικους.

    Είναι απίστευτο το τι θεωρεί ο πιθηκοκοσμος [μασονακια] πλέον όταν ονομάζει κάποιον “σοφό”.

    Σε μια συζήτηση μου με έναν μασονακια των λαιονς και μέλος των ροταρυ [η συζήτηση είχε θέμα το αμεριλλαδισταν του σήμερα] μου λέει το πλήρως υπνοτυσμενο υποχειριο του χρήματος αφού νόμιζε πως ήμουν τρέλα ενός την στιγμή που μιλούσα έντονα και γρήγορα : ένας σοφός [μπουρδοσοφος] μου είπε, πως: ο άνθρωπος όσα πιο πολλά ξέρει τρελενετε. Ό μπουρδοσοφος αυτός λοιπόν είναι σοφός γι αυτό το υποχειριο για τους εξής λόγους: επειδή έχει χτίσει βιομηχανία στην Αμερική και τροφοδωτει κάθε fastfoodάδικο, γιατί δεν ξέρει τι έχει περνώντας μέρος σε κάθε μασονακη στοά και Δήθεν έχει βοηθήσει και άλλους να κάνουν το ίδιο με βάση τις “σοφές” αυτές Δήθεν συμβουλές του… 

    Άρα λοιπόν, γι αυτό το ανθρωπακη τι εστι σοφός; 

    Σοφός είναι αυτός που μπορεί να παράγει χρήμα με το μυαλό του- ιδέες του, και να είναι ανετος, είναι αυτός που μπορεί να χαλυναγωγησει- μυήσει και άλλους στον σκοταδισμό που παράγει χρήμα. 

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑ ΛΑ ΚΑ!!! 

    Να χαίρεσαι των οβριο σοφό σου, και τον οβριακο τροπο σκέψης σου. 

    Μάθε όμως πως κανείς Πραγματηκος Σοφός, Δεν έχει παρε δώσε με το χρήμα [δεν πουλάει ιδεες] αλλά λύνει σοβαρες απορίες Ζώης μέσα από συζητήσεις Του. Και για να τις λύσει Αυτές δεν χρειάζεται χρήμα αλλά Ψυχή και Μυαλό, κάτι που εσύ μικρές [και ας είσαι μεγαλύτερος μου και φυσικά πλούσιοτερος στον υλικό κόσμο από εμένα αφού εγώ δεν έχω τίποτα και ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ] Εάν το έχεις!!! το έχεις για να παραγης χρήμα αφού είναι το μόνο που έχεις μάθει να κανεις. 

    εσύ ΛΟΙΠΌΝ ΜΙΚΡΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ οβριακος και μεγάλη η πιθανότητα και για το Ντίνα ένα Α σου. 

    Ο λόγος που το λέω εδώ είναι γιατί κάτι με κάνει να πιστεύω πως θα το δει 😉

  2. Min skyveis to kefali ellina Ellinida. Min afiseis na sou paroun gia mia dekara ena diamanti
    Amythitou aksias giati se epeisan oti ayto den yparhei.
    Ama sou poun : ma… tha peinaseis, na apantiseis ageroha kai afova , me psyhi: DEN ME NOIAZEI._
    Ma…tha distihiseis :DEN ME NOIAZEI
    Ma…tha poneseis : DEN ME NOIAZEI
    Ma…tha(valte oti thelete…) : D E N. M E. N O IHSOUS A Z E I
    Kai, ama se rotisoun, giati(den se noiazei) apanta me pisti : Giati I psyhi mou den ksepoulietai, einai
    Anektimiti,einai Elliniki,einai Athanati. Eseis , ehete?!?……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek