Διαφημίσεις

Κομμένες οι διακοπές όπως κομμένη η αναπνοή και κομμένη η κρύα μπύρα…

Δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική έρευνα και όμως κλείδωσαν όλη την ανθρωπότητα μέσα στους τέσσερις τοίχους. Το συναίσθημα του φόβου είναι μια από τις τεχνικές Ελέγχου του ΝΟΥ. Μια τεχνική του ζωντανού νεκρο-ζώντανου για να ελεγχετε μέσα απο τον βαθύτερο φόβο του. Το φόβο του ΘΑΝΑΤΟΥ.  Όσο περισσότερο νεκροζώντανος είναι καποιος τόσο πιο πολύ ελεγχέται ή θα αφήσει να τον ελέγχουν οι εξουσιαστές του. Ο φόβος του θανάτου υπάρχει έμφυτος μέσα μας επειδή μας έχουν φοβίσει απο μικρά παιδιά αλλά και επειδή είναι η προστασία του είδους μας σαν οργανισμός.

Η πολιτική ελίτ κάθε χώρας είναι άρτια εκπαιδευμένη στην χειραγώγηση και έλεγχο των μαζών, στον έλεγχο του ΝΟΥ. Εκπαίδευση στις πολιτικές ίντριγκες και ντοκτορά στις κομπίνες. Αν δεν έχεις δίπλωμα στο πως να χτίζεις “Ελπίδες που δεν έρχονται”, αν δεν έχεις την κομπίνα μέσα στο αίμα σου, δεν φτάνεις στα υψηλά πόστα των πολιτικών κομάτων-πτωμάτων.Ο φόβος λοιπόν είναι μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες και όπλο αυτών που εξαπατούν την ανθρωπότητα με εκατονταδες απάτες όπως ο ιός-19. Δηλαδή με ένα σχετικά ελαφρύ ιό γρίπης που δεν θέλει να τους βγει, καταστρέφουν τα πάντα για να σε έχουν απόλυτο και πάμφτωχο δούλο τους. 

Ο φόβος δεν είναι με αυτο τον τρόπο δολοφονικός, δεν κολλάς κανένα ιό φόβου, αλλά όταν ο ΝΟΥΣ σου είναι κατακλυσμένος από προβλήματα, στεναχώριες, ευθύνες, υποχρεώσεις και άγνοια, ο φόβος θεριεύει.Ο μέσος άνθρωπος με το  μυαλό που κουβαλάει, έχει ήδη καταστραφεί από την πολύ χειραγωγία και τεχνικές Μάιντ Κοντρόλ, τα μικροσυμφέροντα, την εξουσία και το λάδωμα. Το μπουρου-μπουρου το γνωρίζουν όλοι οι επιτήδιοι απατεώνες, το γνωρίζει ο καθένας, αυτό που δεν γνωρίζουν όμως οι περισσότεροι είναι η δύναμη της επανάληψης της είδησης.Μόνο 6 φορές επανάληψης, αρκούν στον κομπιναδόρο για να σε κάνει να πιστέψεις την αληθεια του. Το υποσυνείδητο κάνει την υπόλοιπη εργασία, όταν μια είδηση περάσει στο πίσω μέρος του ΝΟΥ και πιάσει τόπο,  το μυαλό θα πιστέψει οποιαδήποτε είδηση δηλωθεί την επόμενη φορά. Το μυαλό συγκρατεί το “νούμερο” εκπαίδευσης στην μάθηση που θα δωθεί από τον εκπαιδευτή του.Εδώ ένα απλό παράδειγμα για να κατονήσουμε την λειτουργία του.Ας υποθέσουμε ότι ο ιός που ονομάζεται κορώνα-19 είναι ένας ιός όπως κάθε άλλος εποχιακός ιός γρίπης και ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνος. Αν σας αναφεραν στις ειδήσεις για τον ιο-19 κάθε ημέρα το ίδιο, δηλαδή ότι είναι μια ινφλουένζα που περνάει όπως κάθε άλλη, θα το πιστεύατε; Θα το πιστεύατε, γιατί η είδηση που θα δωθεί είναι σταθερή και προέρχεται από μια έγκυρη πηγή. Σωστά;

Τι ακριβώς κάνει “έγκυρη” μια πηγή; 

Ότι την έδωσαν οι “ειδικοί”, σωστά;

Αν σας έλεγαν, ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική έρευνα για τον ιό-19 που δεν σκοτώνει περισότερο από μια εποχιακή γρίπη θα τους ξανα πιστεύατε, γιατί η πηγή είναι ξανά έγκυρη. Είναι η κρατική πηγή ειδικών τύπου αχυράνθρωπου Τσιόρδα και αυτοί ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι είναι απάτη. Εσείς δεν είστε ειδικοί σε καμία περίπτωση και επίσης δεν εχεται το μονοπώλιο της βίας όπως η αστυνομια, τα ΜΑΤ και ο στρατός.Στην προκειμένη περίπτωση ρίχνουν όλους τους φυσικούς θανάτους στο ιό-19, στην συνέχεια κλείνουν γέρους και αρρώστους με οτιδήποτε σύμπτωμα σε ένα τμήμα κορώνας-19 και δηλώνουν ότι έχουν κορώνα. Άντε ψάξε! Ο Τσιόρδας το δήλωσε από μόνος του ότι τους βάζουν όλους στην λίστα. Πεθάινουν από διάφορες ασθένειες ή όχι και οι λίστες των νοσοκομείων γράφουν κορώνα γιατί πολά νοσοκομεία και άλλα ινστιτούτα χρηματοδοτούνται από έγκυρες πηγές για να συμπληρώνονται οι λίστες θυμάτων από τον ιό-19 (για να μην πω λαδώνονται γιατί έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, χρέη, μισθούς και τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις, ατομικές και συλλογικές όπως την ευθύνη να ταίσουν 3-5 στόματα κάθε οικογένεια εργαζομένου)…Τότε εσείς θα τους πιστεύατε;;; Ναι ή Όχι;Βέβαια θα τους πιστεύατε…αυτό συμβαίνει αυτή την ιστορική στιγμη με την ανθρωπότητα…Έτσι λειτουργεί ο φόβος στον άνθρωπο, υπάρχει μια οικονομική απειλή, φόβος σε πολλά ατομικά, συλλογικά επίπεδα που χειραγωγούν τον ΝΟΥ να πιστέψει το απίστευτο. “Δημιούργησε ένα κολοσσιαίο ψέμα για να μην μπορούν να το καταλάβουν”” έγραψε ο Χίτλερ στο βιβλίο του, η “Εργασία σε Ελευθερώνει”.Το κόλπο είναι η μετάβαση στην Νέα Κανονικότητα, ενώ η παλιά θα μπει στην κατάψυξη. Αν δεν αντιδράσει κανείς για όλα τα αντισυνταγματικά μέτρα που έχουν πάρει, με μοναδικό σκοπό την απαγόρευση της παλιάς κανονικότητας, ο άνθρωπος την έβαψε μια για πάντα.Ούτε διακοπές, ούτε παρέα και ρακέτες, ούτε διασκέδαση και γέλιο, ούτε μπάνιο και ηλιοθεραπεία…μόνο ο φόβος του θανάτου θα σας βρει στις φετινές παραλίες. Η υποψία ότι όλοι είναι ασθενείς ή φορείς θα είναι η νέα Κανονικότητα των δεσμοφυλάκων 33…και των ΚατραΚούληδων πάσης απόχρωσης.

KORAKAS NEWS

THEODOROS ILIA DRASI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *