Διαφημίσεις

“Αδερφια, μετα λυπης μου διαπιστωνω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ εναντιων του πρωθυπουργου και της αποφασης του ΟΧΙ. Εχουν σπειρει τεραστια καταστροφολογια, αναφερονται συνεχεια στις συνταξεις, σε συγκρισεις με Αλβανια, Βουλγαρια και Ζιμπαμπουε και δυστηχως απο επικοινωνια με αλλους γνωστους μου οι οποιοι εργαζονται σε εταιρειες με νεα κυριως ατομα, πολλοι ειναι αυτοι που δυστηχως μαλλον θα το ριξουν ΝΑΙ.

Βλεπωντας αυτα κατανοουμε ολοι μας οτι δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προβοκατσια οταν αυτο γινεται στο μεγιστο βαθμο απο τον διαβολο που εχει τα κερατα πανω στα κεραμιδια και βρισκεται στα σπιτια ολων. Το χειροτερο δε ειναι οι λεκτικες συγκρουσεις το οποιο αργα αλλα σταθερα δημιουργει ενα διχασμο αναμεσα μας. Και ολα αυτα ημερα Τριτη, οταν απομενουν ακομη 5 ημερες οι οποιες λογω φορτισης θα φανταζουν μηνας.

Τα ΜΜΕ δυστηχως φαινεται να μην αναγνωριζουν οτι ο Αλεξης Τσιπρας ειναι ο πρωθυπουργος της χωρας (καλως ή κακως) και φερονται σαν στην θεση του να αναγνωριζουν τους εξω. ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Αντι να κοιταξουν την χωρα τους το μονο που κοιταν και αναφερουν ειναι τα ξενα δημοσιευματα και το τι οι εχθροι μας λενε για εμας. ΑΙΣΧΟΣ! Τονιζουν συνεχως την απελπισια του κοσμου, που απο πρωτη αποψη εγω εξω δεν την βλεπω. Καφεδακια πινουν ακομη και οι γεροι… (δεν λεω προς Θεου οτι καποιοι δεν εχουν σοβαρο προβλημα). Αναφερονται επισης στο οτι στα χωρια δεν υπαρχουν ΑΤΜ και αλλα τετοια οταν ενω οντως ειναι αληθεια, ο χωριατης (και συγχωρεστε την εκφραση μου, δεν ειναι υποτιμητικη) πολυ που χεστηκε οταν αυτα που τρωει καθημερινα, το τυρι, το λαχανικο του και το κρεας, προερχονται απο τα λιγοστα ζωα ή κηπους που εχει.

Η ψυχολογικη πιεση προς τον απλο πολιτη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, η συμπεριφορα του εν τελη θα γινει καθοδηγουμενη απο τους προδοτες τους δημοσιογραφους. Αντε τωρα να αλλαξεις τα μυαλα καποιων στο +5. Δηλαδη στο τελος θα ξεχασω και ο ιδιος αυτα που ξερω και πιστευω.

Δυστηχως ομως ο Ελληνας…ΔΥΣΤΗΧΩΣ…εχασε την ψυχη του τα τελευταια χρονια (οχι ολοι, πολλοι πολλοι ομως) τον φαγανε οι μοστρες και πως θα παρει ενα τηλεφωνο 700-800 ευρω χωρις να ξερει να το χρησιμοποιει και απλα για να μπει στο ματι του γειτονα ή να το αφηνει επανω στο τραπεζι στην καφετερια για να νοιωσει καποιος. ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. “Πως θα κανω παιδια μεσα στην κριση” ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Αρα εγω ειμαι μαλακας που μεσα στην κριση εκανα 3 παιδια τα οποια μεγαλωνουν με πολυ αγαπη, λιγοστα πραγματα και ανυπαρκτες διακοπες. Τα βλεπω ομως και γελαν και ειναι χαρουμενα. ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!!! META TI? ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΜΟΝΟΣ, ΑΨΥΧΟΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ 1-2 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ!

Οι στιγμες ειναι οντως ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, θεατρο ή ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Σας παρακαλω ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ, να σκεφτειται αν ειναι να ψηφισετε ΝΑΙ, να αναλογιστειτε αν σας αρεσει να θεωρειστε ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ μεσα στην ανεση των πολυτελων φυλακων σας (που και αυτες συντομα θα τις χασετε) ή θα ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

Σαν απλος πολιτης, που ποτε μα ποτε δεν πηρα το μερος καμιας παραταξης (γιατι ετσι με εμαθε η μανα μου) και που θελω τα παιδια μου να ειναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ για τις επιλογες μου, σας προτρεπω να πειτε πρωτα ΟΧΙ στους δανειστες μας. Και το τι θα γινει μετα ειναι κατι που ειναι αλλη ιστορια την οποια οποια και να ειναι θα πρεπει να την αντιμετωπισουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ”

Ι.Τ.

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Αδερφια, μετα λυπης μου διαπιστωνω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ”
  1. Μέχρι τώρα προσπαθώ να κρατήσω στάση αλληλεγγύης στη ζωή μου, όσο μπορώ.
    (Αν και σ’ αυτή τη χώρα με τους μαλθακούς νεοέλληνες δεν ενδείκνυται)

    Αν πουν ΝΑΙ, ορκίζομαι
    και να τους δω να σέρνονται, δεν θα κουνάω δαχτυλάκι.
    Οι κατώτερες μορφές ζωής, ας παραμείνουν στο έδαφος, όπου και ανήκουν.
    Μην ξανακλαφτεί κανείς, ότι δεν έχει δουλειά, λεφτά και ότι άλλο του κατέβει. ΚΙΧ

    Ας αρκεστούν στα καθρεφτάκια και τις χάντρες των εταίρων.

    1. Αν πουν ΝΑΙ, ορκίζομαι
      και να τους δω να σέρνονται, δεν θα κουνάω δαχτυλάκι.
      Οι κατώτερες μορφές ζωής, ας παραμείνουν στο έδαφος, όπου και ανήκουν.
      Μην ξανακλαφτεί κανείς, ότι δεν έχει δουλειά, λεφτά και ότι άλλο του κατέβει. ΚΙΧ

      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΝΩΝΥΜΕ…
      ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ (Ή ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΤΣΙ) ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ,ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ‘Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ: ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ..!! (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΑ…)

      ΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΑ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ “ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΥ” ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ “Ο Χ Ι” ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΔΙΔΑΝ ΩΣ ΛΑΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ…

      ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ- ΠΛΑΙΣΙΟ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ (ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΜΕΝΕΣ) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ…ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..!!! ( ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΝΟΝΟΙ-ΜΠΡΑΒΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ατελειοτη λιστα!). ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ…ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ‘Η ΚΟΛΟΝΑΤΑ…
      ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΩΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΑΟΜΑΤΩΝ ‘Η ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,’Η Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ,’Η,’Η,’Η… ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΙΑ…ΤΕΛΟΣ.

      ΥΣ: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…(Δε θα ξεχασω ποτε πως το 2002 μου ειχε ερθει χαρτι να πληρωσω “αναδρομικα” του 1992-3…ετσι…γιατι γουσταρουν…)
      ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΛΘΑΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΧΑ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ‘Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…
      ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ. ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΟΜΗΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

  2. Τέτοια θέλω να διαβάζω.Όχι άλλος διχασμός μεταξύ μας. Ο εχθρός είναι η ελίτ,όχι ο διπλανός μας.Μόνο αν είμαστε μια γροθιά ενωμένη μπορούμε να τους νικήσουμε.

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ “ΝΑΙ” ΑΚΟΥΩ… ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΝΑΙ” … ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ… ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ.. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ Η ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ?

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ..

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΙΩ

  4. ευγε φιλε συνχαριτηρια εισαι και εσυ απο τισ λιγες οικογενειες ελληνικες που εχουν μινει.

    κατα πρωτον συγνωμη για την ορθογραφια γιτι ειμαι του δυμοτικου.
    μιας και ειμαι τωρα σχεδον πενηνταρης και δουλευω απο τα 9 μου .
    πρωτα ρωτας αμα μπορουν να κανουν παιδια οι νεοι?και υστερα πως θα παντρευτουν. δεν εναι μονο
    οικονομικο το θεμα απλα η νεα ταξη τα εχει κανει ολα πουστρακια βλεπεις στο δρομο και ολα
    τα (αγορακια ειναι κουνιστα} .τελος για το θεμα μας τωρα αν και δεν ανηκω ιδεολογικα καν στον
    συριζα εγω θα ψιφισω ΟΧΙ ετσι γιατι τωρα ο προδωτης ο σαμαρας που εριξε την κυβερνιση του το 1991 και εφερε μεσα ολους τους αλβανους τωρα το παιζει πατριωτης. και πηγε και ξεθαψε και
    τον αρχιδιδασκαλο της διαπλοκης τον σιμητη ισβαρος του προθυπουργου.

    δεν ξερω μπορει και αυτος να ειναι του συστηματος δεν λεω εχω καπια επυφιλαξη! θα δουμε
    αλλα το οχι για σπασει λιγο ο τσαμπουκας στο οργανα τησ ΝΤΠ το ριχνω συγουρα .

    και μην μου πει καπιος εαν δεν περασεις απο την στοα ουτε δημαρχος δεν γινεσαι τελος παντων
    θα διξει,
    ΥΣΤ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ STRANGER ΚΑΠΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΓΛΙΚΑ.

    ευχαριστω πολυ τα κατοχικα για τα αθρα που ανεβαζει μπραβω σας πολυ καλη δουλεια
    ναστε καλα να μας αφυπνιζετε.

  5. ευγε φιλε συνχαριτηρια εισαι και εσυ απο τισ λιγες οικογενειες ελληνικες που εχουν μινει.

    κατα πρωτον συγνωμη για την ορθογραφια γιτι ειμαι του δυμοτικου.
    μιας και ειμαι τωρα σχεδον πενηνταρης και δουλευω απο τα 9 μου .
    πρωτα ρωτας αμα μπορουν να κανουν παιδια οι νεοι?και υστερα πως θα παντρευτουν. δεν εναι μονο
    οικονομικο το θεμα απλα η νεα ταξη τα εχει κανει ολα πουστρακια βλεπεις στο δρομο και ολα
    τα (αγορακια ειναι κουνιστα} .τελος για το θεμα μας τωρα αν και δεν ανηκω ιδεολογικα καν στον
    συριζα εγω θα ψιφισω ΟΧΙ ετσι γιατι τωρα ο προδωτης ο σαμαρας που εριξε την κυβερνιση του το 1991 και εφερε μεσα ολους τους αλβανους τωρα το παιζει πατριωτης. και πηγε και ξεθαψε και
    τον αρχιδιδασκαλο της διαπλοκης τον σιμητη ισβαρος του προθυπουργου.

    δεν ξερω μπορει και αυτος να ειναι του συστηματος δεν λεω εχω καπια επυφιλαξη! θα δουμε
    αλλα το οχι για σπασει λιγο ο τσαμπουκας στο οργανα τησ ΝΤΠ το ριχνω συγουρα .

    και μην μου πει καπιος εαν δεν περασεις απο την στοα ουτε δημαρχος δεν γινεσαι τελος παντων
    θα διξει,
    ΥΣΤ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ STRANGER ΚΑΠΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΓΛΙΚΑ.

    ευχαριστω πολυ τα κατοχικα για τα αθρα που ανεβαζει μπραβω σας πολυ καλη δουλεια
    ναστε καλα να μας αφυπνιζετε.

  6. Ρε …. τι θα αλλάξει με τα ίδια κοπρόσκυλα επάνω,
    τους μεν και τους δε που μας έχουν φέρει μέχρις εδώ ;

    Εάν δεν τους στείλουμε ΌΛΟΥΣ ανεξαιρέτως στο διάολο, Ντόπιους και Ξένους,
    καλύτερες μέρες δεν πρόκειται να δούμε στον αιώνα τον άπαντα,
    πάρτε το χαμπάρι.

    Όλοι τους μας δουλεύουν ψιλό γαζί,
    όλα είναι ένα θέατρο,
    για να συνεχίσουν να χορεύουν στην πλάτη μας.

    Ούτε το ΝΑΙ ούτε το ΟΧΙ,
    δίνει λύση στα προβλήματά μας.
    Και με το ένα και με το άλλο στο ίδιο βόθρο θα συνεχίσουμε να κολυμπάμε.

    Η μόνη ΛΥΣΗ είναι να τους κάνουμε ΟΛΟΥΣ στην μπάντα,
    και να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας.

    Αυτό χωρίς …. ΒΙΑ (χωρίς να υπάρχει εγγύηση ότι μπορεί να αποφευχθεί)
    είναι με
    ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ….. την Κυριακή,
    αποχή που πρέπει όμως να φτάσει στο 70-80%
    έτσι που να μην μπορούν να την διαχειριστούν ….. μαγειρέψουν.

    Αυτή είναι ίσως η μόνη μας ευκαιρία
    να επανακτήσουμε την ανεξαρτησία μας χωρίς να προσφύγουμε …. σε επανάσταση.

    Είθε ….. ο κόσμος να αποτινάξει την αποβλάκωση που του έχει επιβληθεί !!!

    Αυτά ……….

      1. Φίλε “Ρ”

        Εκεί πριν τις Βουλευτικές εκλογές του Γενάρη είχα εξηγήσει λεπτομερώς τους τρεις τρόπους να αλλάξουμε τα πράγματα ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε.
        τους Ξαναγράφω με την σειρά
        1. Με την βία – επανάσταση
        2. Λευκό σε πολύ μεγάλο ποσοστό πάνω από 50%
        3. Αποχή πάνω από το 50%

        Η σειρά αυτή ισχύσει για βουλευτικές εκλογές.

        Στην προκειμένη περίπτωση …. δηλαδή τώρα:

        – το Λευκό ….. δεν λέει

        – την επανάσταση δεν σας βλέπω …… άσε που θα πρέπει να χυθεί αίμα

        – οπότε μένει μόνο η μεγάλη 70% και βάλε ΑΠΟΧΗ
        Αυτό ……. αν γίνει
        θα επιφέρει ριζικές αλλαγές στο σκηνικό
        και θα μπορέσουν να βγουν …… άλλοι μπροστά

        έτσι χωρίς ΒΙΑ ίσως καταφέρουμε να απαλλαγούμε ….. από το σκοτάδι και την κατρακύλα.

        Αυτά ……….

  7. ο Ελληνας δε θα μασησει. Α ν γινει τελικα το δημοψήφισμα θα πεταξει ένα τεραστιο ΟΧΙ στα μουτρα του συστηματος, των δημοσιογραφων- ρουφιανων και των πολιτικων- προδοτων. αν ο κοσμάκης πεσει στην παγιδα και ταυτιστεί με τα συμφεροντα του 10% που τους βολευει το ναι, τοτε ας προσεχε. νομιζω όμως ότι εκτος λιγων εξαιρεσεων, για τους υπολοιπους ισχυει πως οσο πιο πολύ επιμενεις τοσο πιο πολύ πορωνομαι. θαρρος αδερφια, μη μασατε . ας κανουμε το πρωτο βημα με ένα βροντερο ΟΧΙ και παρακατω βλέπουμε…..

  8. Δεν είναι τόσο απλό το πράμα.
    Δε θέλουν να πάρουν απλά την πατρίδα..Θέλουν να πάρουν το”Οχι”
    που’χουμε μέσα στη καρδιά μας παίδες…
    Και το έχουν καταφέρει σχεδόν

  9. Mia omovrontia apo OXI hreiazetai gia na tous fygei ( EE, GER, FRA, EKT, USA, ΔNT, EFSF, EGrp, leshes
    trapezes, kai to kako synapantima) ligo-esto ligo- I magkia. Trella hreiazetai tora. Autoi peiramatistikan. Tora I seira mas!! Ohi se ola. Ti tha kanoun, tha mas riksoun pyrinika? Den ehoun senario gi’ayto pou tous ftiaksame. Tous piasame ston ypno. To eksypno pouli apo tin myti pianetai.
    DEN EXOYN SENARIO!!! Koitaei o enas ton allon kai ksinoun to kefali. Ehoume ta kotsia na poulisoume trella? Poly trella. Tora einai diko mas to paihnidi. Bravo Aleksi. To ennoo. Bravo. Emas afora,emeis apofasizoume. Tous mathame tin dimokratia palia. Tora tous tin ypenthimizoume.
    AYTO FOVOUNTAI SE EMAS. Ayto einai to “mystiko”. Ki ego tora to syneiditopoio. AYTO.

  10. εγω παλι θα πω με την σειρα μου λεω οτι δεν προκειται να παω για ψηφο. και βεβαιως ειμαι ελλην. και βεβαιως δεν φοβαμαι. Απλα εχω καταλαβει οτι ειτε οχι ειται ναι πω , αυτοι κανουν την δουλεια τους ( και μην πω οτι με το οχι την κανουν ακομη καλητερα και πιο ευκολα.!..) απο την στιγμη που η κυβερνηση δεν εχει προετοιμαστει για εξοδο απο το κολωευρω τους τοτε ειναι σαν να μας ανοιγει την πορτα της κολασης και να μας ζηταει να κανουμε μονοι μας και….χωρις φοβο τα βηματα προς την πυρα…θελω να βγουμε απο μια ευρωπη που βρομαει ολιγαρχια , θελω ενα δικο μου νομισμα, αλλα το θελω με ενα στοιχειωδη εστω πλανο και προετοιμασια…. για εμενα η αποφαση τους για δημοψηφισμα με ενα αλληγορικο ερωτημα ειναι παγιδα… εγω πρωτεινω αποχη . συμμετοχο στον φονο του λαου μας δεν θα μ εχουνε….

  11. ΦΙΛΕ/Η ΓΚΑΛΖΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ

  12. Καλησπερα σε ολους,
    τα κομματα ειναι όργανισμοι, και τα κράτη οργανισμοι ειναι.
    Αυτη τη στιγμη εχουμε κυβςρνηση, η οποια κάνει λαθη καθ πολιτικά ωρες ωρες τρεχει, ωρες ωρες παει πίσω.. Αυτη τη στιγμη γίνεται ενα γιουρογκρουπ π εχουν ηδη διαμηνυσει οτι μετα δημοψηφισμα θα συζητησουν ενα, από τι φαΐ νεται, σκληρότερο μνημόνιο. Την ιδια στιγμη, η κυβερνηση διαοραγματευεται, ενω ηδη τρεχει δημοψηφισμα σε κστι π επισημως ω; πρότασή δεν υπάρχει.
    Οι κσλοι σκοποι της κυβέρνηση την εσωσαν από ι πιλλα αγσρμπα, αν δεν ειναι άγαρμπο ες λινησεθε τοσα χαζα π εκανε κ συμφωνια δεν εφερε, τοτε παιζει κατι αλλο…παρασκηνιο για το 9ποιο πρεπει να μιλήσει.
    Αξιοπιστισ εχει χασει εντος Ελλάδας, παρα πολυ γρηγορα “κ@ηκε” ο τσιπρας.
    Η προπαγανδα γίνεται 24ωρες το 24ωρο από ο τα μεσα διαφθορας. Εχουμε κυβέρνηση, κ συμπεορριερονται ως εχουμε εχθρο εντός των τοιχων!

    Τωρα τους εοιασε ο πονος για γεροντια κ συνταξιουχους… Ναι εκει στα μμε.
    Η προπαγανδα κάποτε π δεν υπηρχαν τηλεορασεις γινονταν απο το ραδιοφωνο. Δεν ειναι νεα εφευρεση.
    Αν καταφερω ν παω να ψηφισω θα ψηφισω οχι. Αν και ως αναλυση θεωρω οτι δε πρεπει να τρεχει δημοψηφισμα κ διαπραγματευση μαζι. Δειχνουμε… Καπως.
    Μας ευχομαι ενΝ καλο μηνα, με καθαρη σκεψη, αγνη ψυχη, οσο κ αν πιβαμε, ο θυμος δε πρεπει να μας κυβερνα και να μας ορίζει,
    Το μοτο μιυ.. Ειναι η αναζήτηση της αληθειας, και πρεπει να σαιτολμηρος, θαρραλεος για ν την αναζητησει…

  13. ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…………………..

  14. Μου προκαλεί εντύπωση που η Εκκλησία είναι εναντίων των ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ και υπέρ της Ευρώπης των ΔΑΝΕΙΩΝ. Πώς κολλάνε όλα αυτά μαζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek