Διαφημίσεις

«Σε περίπτωση που δεν πεθάνω – ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη» είναι το βίντεο που έφτιαξε ομάδα καλλιτεχνών, απευθύνοντας το μήνυμα προς την Ευρώπη, το κοινό μας δένδρο όπως λέει το βίντεο. Το βίντεο είναι ένα μήνυμα υπέρ της Ευρώπης και της διαφορετικότητας, καθώς και «του δικαιώματος στην επιβίωση, στην εργασία, στην αισιοδοξία, στη ζωή», που είναι κοινό για όλους.

«Κατάγομαι από τις ρίζες της Μεσογείου, εκεί που βρέχουν τις ελπίδες μας γαλανά νερά, που μας ποτίζουν όλους. Όσο είναι δικά μου, θα είναι και δικά σας. Αν πάψουν να είναι, μαζί θα ξεραθούμε στο δένδρο που φύτεψαν οι πρόγονοί μας», λέει η πρωταγωνίστρια.

«Δεν αξίζει σε κανένα λαό να είναι προτεκτοράτο. Η δίψα του δένδρου, τα χρέη που λένε οι λογιστές, μοιάζουν με αλυσοπρίονα φαντασμάτων. Δεν τα βλέπεις, δεν τα πιάνεις».

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Νικόλας Ανδρουλάκης και «πρωταγωνιστεί» η Ντάνι (Ιωάννα) Γιαννακοπούλου, σε μουσική Κωνσταντίνου Βήτα. «Το βίντεο δεν φτιάχτηκε για να σας εντυπωσιάσει ή να σας σοκάρει. Επειδή αυτά τα λόγια δεν είναι κραυγή, αλλά ψίθυρος» λέει η ομιλήτρια.

«Οι Έλληνες γίναμε το πειραματόζωο της λιτότητας. Επειδή τολμήσαμε να την εφαρμόσουμε. Και τα καταφέραμε. Στα χαρτιά. Και όμως τώρα πεθαίνουμε. Τώρα τολμούμε να γίνουμε το πειραματόζωο της ελπίδας. Για μια πιο δίκαιη Ευρώπη. Με πολλή σκληρή δουλειά. Με ειλικρίνεια. Μαζί. Μη μας αφήνετε μόνους» αναφέρεται στο βίντεο- μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους.

https://youtu.be/C0j86LYuMU8

Candianews.gr

thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

51 σχόλια στο “«Σε περίπτωση που δεν πεθάνω»: Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ελλάδας προς την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)”
  1. Απορώ και ξήστε με…..
    1. Γιατι δε μιλάει και στον Παλαιστίνιο, τον Σύριο, τον Σουδανό, τον ΑΙθίοπα, …….?????
    ή σε παιδάκι που έφτιαξε τα κόκκινα παπουτσάκια της βρε αδερφέ ….. όχι σ αυτά που πέθαναν απο βόμβα στη Συρία……που να τα βρει να τα ρωτήσει……..?
    2. Γιατί ο σκηνοθέτης έβαλε ξανθιά κουκλάρα κι όχι κοντή Πόντια ή Σούρδα με μουστάκι?
    ……..
    3. Γιατί ζητάμε καλύτερη αντιμετώπιση απο την Ευρωπαική ή την παγκόσμια κοινωνία της ζούγκλας
    ενώ εδω και δεκαετίες παίζαμε εν γνώση μας και…. μεσ την καλή χαρά….στην μονόπολη των λαών? εις βάρος άλλων λαών……φυσικά…..
    4. Ποιά θέλουμε να είναι τα σύνορά μας ? Ποιά τα όριά μας ? και σε ποιόν Θεό θέλουμε να πιστεύουμε ? …..Πιστεύει το μωρό ….. πως ο Θεός είναι Έλληνας ?
    5. Το να κάνουμε κούγκι τη χώρα θα είναι ηθική ή ανίθικη πράξη παγκοσμίως? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? εεεεεεεεεεεεεεεεεε? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

    Αυτά σκέφτομαι και ….ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ………ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ

    1. 1. δε χρειαζεται αυτους τους βλεπει σε καθημερινη βαση στους δρομους ξεχασες και τους πακιστανους να βαλεις αλλα ενταξει αυτοι ειναι οι στανταρ.
      για τις βομβες ρωτας σε λαθος μερος.

      2.Γιατι το βιντεο ειναι και διαφημιση παραλληλα

      3.ποιοι αλλοι λαοι εκεινοι που μπηκαν κι εκατσαν με το ετσι θελω?
      Εκεινοι που γιαναν απο λαθρο νομιμοι?
      Οι ελληνες δωσαν το φως στο κοσμο κι αντις να μας πληρωνουν χρωσταμε κι απο πανω..

      Αυτα τα ολιγα πιες χαμομηλι βοηθαει στις αυπνιες.

      1. Ασωτε μη χρυσαβγουλίζεις
        1. Και που τους βλέπεις δεν κατάλαβες τίποτα…φυτοζεις στον υπέροχο μικρόκοσμό σου….για τις βομβούλες συνυπεύθυνοι είμαστε όλοι μας
        2. Σαυτό έις δίκιο αλλα…..Να την βγάλουμε και με μαγιό …..
        3. Άσχετο
        και……..Οι Έλληνες ναι …. έδωσαν το φως αλλα οι νεοΈλληνες δε λούστικαν μ αυτό….
        και δε νομίζω οτι αντίς αμπέμπα πρέπει να μας πληρώνουν………δεν είναι αυτό στη φιλοσοφία μας…..
        χρωστάμε όμως σίγουρα στους προγόνους μας μια εξήγηση …. μια δικιολογία ….
        υπάρχουν δικιολογίες βέβαια ……. οτι βαφτιστήμαμε Έλληνες πολλοί απο εμάς…..Βλάχοι, Σαρακατσάνοι Σούρδοι Αρβανίτες κλπ …… καλά μας έκαναν … αλλα συνοχή καμία ….. έχεις μιλήσει με βλάχο και με πόντιο μαζί ? καμία σχέση…… άλλα ο ένας κι άαααλλα ο άλλος…….

        Τέλος …. το χαμόμηλο δε βοηθάει …. θέλω πολυ αλκοολ για ν αντέξω τα λαΐκια τους νεοελληνες με τη μπάλα και τα σκυλάδικα……

        1. Κοψε τα ταμπελακια αδερφέ! Φτάνει πια! Όποιος μιλήσει για το χαλι της χώρας με τους μετανάστες κατευθείαν “χρυσαβγουλ´ιζει”! Ότι σας ταίζουν το τρώτε ρε πο..τη μου! Ποίμνιο και τότε, ποίμνιο και τώρα! Ότι χόρτο σας ταίζει ο εκάστοτε βοσκός!
          Το γιατί ο νεοέλληνας δεν λούστηκε με το φως της αρχαιότητας μην το ψάχνεις σε αυτούς αλλά σε όσους τους κατάντησαν έτσι στα βάθη των αιώνων, εντάσαοντας τους σε διάφορα ποίμνια ανά εποχή, μαθαίνοντας τους στερεότυπα και εκπαιδεύοντας τους (με τη βία πολλες φορές) να αποποιούνται τις ελληνικές ρίζες τους, όπως τώρα εσύ και οι όμοιοι σου, οι οποίοι εκπαιδευτήκατε μολις ακούτε για ελληνισμό να κρεμάτε ταμπελίτσα (χρυσάβγουλο).
          Υ.Γ.: εάν δεν έχεις ελληνικό γονίδιο, σταμάτα να λες εμας που ψαχτήκαμε και βρήκαμε ότι καταγόμαστε από εδώ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ! Είμαστε απλά Έλληνες!
          Ψάξου λίγο με τις μελέτες (πχ. Τριανταφυλλίδης, Πουλιανός κ.α.) για την καταγωγή των νεοελλήνων και σταμάτα να κάνεις τον σύγχρονο Φαλμεράυερ.

      2. Να πω οτι ψάχτηκα κι εγώ κρυφό μου χρυσάβγουλο και βγήκα γνήσιος Γραικός …. ?
        Στ αρχίδια της ανθρωπότητας ……
        Νταξ όλοι οι άλλοι φταίνε …….. απλά δεν μπορείς να δεις πέρα απ τη μύτη σου …..
        Εδώ θα δεις πόσο Ελληνική είναι
        http://fyletika.blogspot.gr/2013/05/blog-post_24.html
        άντε να κοιμηθείς ήσυχος.
        Υπάνθρωποι τάχα Έλληνες να είστε θύματα μια ζωή

        1. Πράγματι για τελείως “sleeping” (μην το αλλάξεις ξανά, σου κολλάει γάντι) σε βλέπω με βάση το μορφωτικό σου επίπεδο οπότε καλά κάνεις και λες ότι λες!
          Σου υπόσχομαι ότι αν έχεις ανοιχτό σε γνώση μυαλό μπορείς να βελτιωθείς με τη βοήθεια όλων μας.
          Κατ’ αρχήν το… “Γραικός” το έδωσαν ως όνομα οι νονοί – μεγάλες δυνάμεις (πάντα ελεγχόμενες εκ των έσω) της εποχής της ελληνικής επανάστασης, οι οποίες και ουσιαστικά δημιούργησαν για γεωστρατηγικούς λόγους αυτό το κράτος-μόνιμο προτεκτοράτο και δεν ήθελαν επ’ ουδενί να εχουν οι εξαθλιωμένοι πρόγονοί μας έναν τέτοιο τίτλο τιμής όπως το Έλληνας, αφού εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν αυτοί αν και οι ισχυροί της εποχής να το έχουν, αν και μέγιστοι θαυμαστές του!
          Κατά δεύτερον, ρε καλό μου θυματάκι των απανταχού εξουσιών, σου μιλώ για Τριανταφυλλίδη – καθηγητή ΑΠΘ και την ομάδα του καθώς και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια Πάδοβας και Βοστώνης καθώς και τον πρώτο ανθρωπολόγο εν Ελλάδι, τον Αρι Πουλιανό, απόφοιτο της πρώτης σχολής ανθρωπολογίας στον κόσμο, στις ΗΠΑ!
          Μελετητή του σκελετού του αρχάνθρωπου των Πετραλώνων, ηλικίας το ελάχιστο 700.000 ετών, (αν μη τι άλλο δικαιωματικό πρόγονο των κατοίκων αυτής της γεωγραφικής περιοχής, τον
          οποίο χρησιμοποίησε ανθρωπολογικά σαν μέτρο σύγκρισης στις μελέτες του!
          Για να μην βιαστείς να αναφέρεις τις γνωστές παπαρίτσες που σου έμαθαν να μυρικάζεις (αναμασάς εαν δεν γνωρίζεις τη λέξη), να σε ενημερώσω ότι ο Πουλιανός, παρά την μεγαλοαστική καταγωγή του (πλούσια αθηναϊκή οικογένεια) ήταν κομμουνιστής (όχι απλά αριστερός), αγωνιστής του βουνού με ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ τόσο στη κατοχή όσο και στον εμφύλιο, εξόριστος για πάρα πολλά χρόνια σε Ρουμανία και Σοβιετική Ένωση, αντιρατσιστής, διεθνιστής και ανθρωπιστής!
          Το βασικό του συγγραφικό πόνημα είναι η “ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”!
          Ο ίδιος, ερχόμενος στην Ελλάδα δήλωσε ότι η εξορία τον ωφέλησε επιστημονικά, γιατι του έδωσε την δυνατότητα να μελετήσει εύκολα ανθρωπολογικά, μεγάλο πληθυσμό ελλήνων με καταγωγή από διάφορες περιοχες της χώρας, κερδίζοντας ο ίδιος πολύ χρόνο, γιατί όλοι οι έλληνες εξόριστοι ήταν συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένες περιοχές.
          Αντ’ αυτού εσύ μου απαντάς με παραπομπή στο… “φυλετικά μπλογκσπότ!!!!!!!!!!!”, το οποίο έχει ένα no name άρθρο για…. μύτες και πως από αυτές συμπεραίνουμε την καταγωγή ενός ανθρώπου!!!!!!!
          Να σου πω την αλήθεια δεν λυπάμε για εσένα! Παράπλευτες απώλειες υπήρχαν πάντα στους πολέμους, στρατιωτικούς αλλά και πνευματικούς! Λυπάμαι για την τύχη μας πρώτα σαν φυλή, σαν έθνος και σαν κράτος, εαν το δικό σου μοντελάκι αφορά πολλούς συμπατριώτες μας!
          Ακομη θα είναι τραγικό εάν είσαι νέος στην ηλικία, γιατί από την γενιά αυτή περιμένουμε οι Έλληνες την ιδεολογική μας ανάταση και την πνευματική μας ανάσταση, γενιά που θεωρείται η πλέον μορφωμένη στην ιστορία του ελληνισμού!
          Εσένα σε βλέπω απόφοιτο της διαδικτυακής περιήγησης, με διδακτορικό στη blogολογία!
          Μακάρι να είσαι από μεσήλικας και πάνω και απόφοιτος δημοτικού!
          Υ.Γ.: Δεν ξέρω τι σου έχουν πει για το σανό, αλλά πιστεψέ με υπάρχουν και νοστιμότερα πράγματα προς βρώση (για φαγητό εννοώ αν δεν το πιάνεις) και πολυτιμότερα από διατροφικής αποψης.
          Εάν δεν είσαι ξένος, ψάξου λίγο με το γονίδιό σου γιατί μάλλον κατάγεσαι από αλλού. Ο Έλληνας γονιδιακά, όταν ακούει οτιδήποτε έχει σχέση με την ιστορία του αναπτύσει έντονα αισθήματα και εκ φύσεως ποτέ δεν χρησιμοποιεί ΥΒΡΙ για οτιδήποτε ελληνικό!
          ΨΑΞΤΟ Ή ΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ!

      3. H βλακεία είναι ανίκητη …νίκησες…δεν πρόκειτε να το πάρω προσωπικά όπως εσύ…εσύ είναι λογικό να το πάρεις προσωπικά λόγω δαπέδου.
        Υ.Γ. 1(ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΑΜΌΡΦΩΤΑ ) Το σίγουρο είναι οτι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
        Υ.Γ 2 Επίσης …. εύχομαι να μην έχουμε το ίδιο γονίδιο …… γιατι μισάνθρωπος δεν ήμουν κι ούτε πρόκειτε να γίνω.
        ΥΓ 3. ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΙΚΟΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ….
        ΥΓ 4 . Σου είπα πόσο χρυσάβγουλο είσαι?
        πολύ
        Υ.Γ 5. Μου τη δίνουν τα υστερόγραφα …. τα χρησιμοποιούν όλα τα αμόρφωτα…..κι επιδής (το γράφω έτσι ωστε να το καταλάβεις) επιδής λέω όλοι οι ανθρώποι που δεν έχουν κρίση και προσωπικότητα το πρώτο πράμα που κάμνουν είναι να δίνουνε παραδείματα απο βιβλία που νομίζουν πως έχουν διαβάσει…τίγκα στα παραδείματα……

        1. προς Ανώνυμος 7 Ιουνίου 2015 at 12:12 ,
          Ελληναρά…….περί Γραικών=

          Ο Αριστοτέλης, το Πάριο χρονικό, ο Απολλόδωρος κ.α. αναφέρουν ότι οι Έλληνες πριν λέγονταν Γραικοί, πρβ: «πρώτον μεν Γραικοί νυν δε Έλληνες» (Πάριο Χρονικό). Ειδικότερα, ο Απολλόδωρος λέει ότι οι πέτρες που πετούσαν πίσω τους ο Δευκαλίωνας και η γυναίκα του Πύρρα και γίνονταν άνθρωποι λέγονταν Γραικοί και μετά μετονομάστηκαν σε Έλληνες από τον βασιλιά Έλληνα, γιο του βασιλιά Δευκαλίωνα, πρβ «ὁ δὲ αἱρεῖται ἀνθρώπους αὐτῷ γενέσθαι. καὶ Διὸς εἰπόντος ὑπὲρ κεφαλῆς ἔβαλλεν αἴρων λίθους, καὶ οὓς μὲν ἔβαλε Δευκαλίων, ἄνδρες ἐγένοντο, οὓς δὲ Πύρρα, γυναῖκες. ὅθεν καὶ λαοὶ μεταφορικῶς ὠνομάσθησαν ἀπὸ τοῦ λᾶας ὁ λίθος. γίνονται δὲ ἐκ Πύρρας Δευκαλίωνι παῖδες Ἕλλην μὲν πρῶτος, ὃν ἐκ Διὸς γεγεννῆσθαι λέγουσι, Ἀμφικτύων ὁ μετὰ Κραναὸν βασιλεύσας τῆς Ἀττικῆς, θυγάτηρ δὲ Πρωτογένεια, ἐξ ἧς καὶ Διὸς Ἀέθλιος. Ἕλληνος δὲ καὶ νύμφης Ὀρσηίδος Δῶρος Ξοῦθος Αἴολος. αὐτὸς μὲν οὖν ἀφ᾽ αὑτοῦ τοὺς καλουμένους Γραικοὺς προσηγόρευσεν Ἕλληνας, τοῖς δὲ παισὶν ἐμέρισε τὴν χώραν»
          ΤΟ ΓΡΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ=ΓΡΑΙΟΣ=ΓΡΑΙΚΟΣ=ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ…
          ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ.

        2. Λες ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω αλλά εσύ τον μιασάνθρωπο στα λεγόμενά μου που τον ανακάλυψες;

          Μην το εύχεσαι απλά, φυσικά και δεν έχουμε το ίδιο γονίδιο! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

          Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ: “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΜΟΡΦΩΤΑ”!

          Δεν γνωρίζω για τα υστερόγραφα αλλά σίγουρα αρίθμηση σε κείμενα βάζουν κυρίως οι χαμηλής ευφυίας, γιατί μόνο έτσι μπορούν να συγκεντρώσουν την χαοτική σκέψη τους!

          Πως φαίνεται ότι είσαι κάτοχος τίτλου “διαδικτυακής περιήγησης”! Ονομάζεις παραδείγματα από… “βιβλία” την παράθεση βιβλιογραφίας σε τεράστιες ανθρωπολογικές μελέτες και ότι διαβάζουν βιβλία όσοι δεν έχουν κρίση και προσωπικότητα;
          Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως στο διαδίκτυο σε παροδηγούν; Έστω και το βιβλίο που δεν χαίρει μεγάλης αξιοπιστίας υποστηρίζεται και από κάποια βιβλιογραφία; Τα άρθρα του διαδικτύου, όπως αυτό που μας μόστραρες παραπάνω ούτε το όνομα του αρθρογράφου δεν αναφέρουν!
          Για ποιά κρίση και προσωπικότητα μιλάς όταν αναφέρεσαι σε επιστημονικά θέματα για τα οποία έχεις μεσάνυχτα;
          Με το να εκνευρίζεσαι τόσο πολύ όταν θίγω το μορφωτικό σου επίπεδο, δείχνει ότι σε πονάει ιδιαίτερα και δίνει στον κάθε ένα να καταλάβει το γιατί!
          Τέλος πάντων, δεν είναι κακό το να μην γνωρίζεις κάτι. Το κακό είναι να περιμένεις να το μάθεις από κάποιον ανώνυμο που γράφει στο διαδίκτυο! Αναζήτησε την γνώση σε κάποιον ειδικό ή σε εγκεκριμένη βιβλιογραφία. Δεν είναι κρίμα να θίγεις ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η καταγωγή μιας τόσο ιστορικής φυλής, με βάση ότι παπαριά έχεις διαβάσει από τον οποιοδήποτε βλαμένο, ανθέλληνα ή πράκτορα γράφει στη μεγάλη χαβούζα του διαδικτύου;
          Κάνεις τα κόκαλα των Ελλήνων να τρίζουν, αυτά του ανθέλληνα Φαλμεράυερ να ευωδιάζουν από ευχαρίστηση και τον Κισινγκερ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!
          Εξάλλου το είχε πει καθαρά… “για να ελέγξουμε τους έλληνες πρέπει να τους κάνουμε να ξεχάσουν την ιστορία τους, να εγκαταλείψουν τις παραδόσεις τους και να αρνηθούν την καταγωγή τους”
          Δεν γνωρίζω αν η βλακεία σας (ορισμένων) πηγάζει από μία δηθεναριστερίστικη ψευτοδιεθνιστική πλάνη που σας έχουν ταϊσει μαζί με το κουτόχορτο, σαν υποτιθέμενο προοδευτισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι έστω και άθελά σας κάνετε κακό σε πατρίδα και έθνος.

        3. Σιμωνίδη αν μας πεις και ότι το Ρωμιός σημαινει Ελληνας, επειδή μας το ειχαν κολλήσει σε όλους τους λαους που ανήκαν στο εθνοχωνευτήρι, την ανατολική ρωμαική αυτοκρατορία,εν είδη ασβεστώματος, τότε θα πιστέψω ότι το έχεις τερματισει!
          Το τι σημαινει και το πόσο παλιό είναι το Γραικός δεν το αμφισβητεί κανείς! Το πως, από ποιούς και γιατί επιλέχθηκε να μας πεις, εαν το γνωρίζεις.
          Γιατί για παράδειγμα δεν επιλέχθηκε το… ΠΕΛΑΣΓΟΣ που είναι ακόμη παλαιότερο;
          Ποιός ήξερε τότε το Γραικός, όταν ακόμη και σήμερα πρέπει κάποιος σαν και εσένα να το γράψει και οι περισσότεροι θα το ακούσουν για πρώτη φορά;
          Τι γνώριζαν πως είναι οι έλληνες προ της επανάστασης, Έλληνες ή Γραικοί;
          Ποιό ήταν το πλέον γνωστό όνομα παγκοσμίως, το μεγαλύτερο και δυνατότερο brand, το Έλληνας ή το Γραικός;
          Προσπάθησες να εξηγήσεις το γιατί επιλέχθηκετο Γραικός, μήπως θα μπορουσες να κάνεις το ίδιο ώστε να μας εξηγήσεις το γιατί ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ;
          Το Ελλάς και το Έλλην ήταν απαγορευμένο από το 500μ.Χ. περίπου! Το γιατί και το πως ας ψαξει να το βρει ο κάθε ένας μόνος του και τότε θα καταλάβει πολλά!
          Να θυμήσω απλά ότι εδώ ήταν απαγορευμένες οι βαπτίσεις στη ΕΛΛΑΔΑ με αρχαία ελληνικά ονόματα ΜΈΧΡΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΤΟΥ ’50, θα μας επέτρεπαν να το έχουμε σαν εθνικό όνομα το 1830; Τρελαθήκαμε;
          Σιμωνίδη καλό θα ήταν ο Έλληνας να αρχίσει να μαθαίνει την αλήθεια! Μόνο τότε θα έχουμε παρόν και μέλλον!
          ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΨΕΙ

      4. τι προβλημα εχετε ρε αρχαιόπληκτοι μας πριξατε ταρχιδια με την αρχαιοελληνική μας προελευση. το θεμα μας ειναι αν πρεπει να παρακαλαμε τους ανωμαλους των βρυξελων κι οχι ποσο αριοι ειμαστε. αν κρινουμε απο το συγχρονο πνευμα μας δεν πα να ραφουνε τα γερολυμεντα βιβλια χειροτεροι απο τους τουρκαλβανους ειμαστε. Ζωα

        1. τι προβλημα εχετε ρε αριστεροπληκτοι διεθνιστουληδες μας πρηξατε τα αρχιδια με το ποσο σκατα φυλη ειμαστε. το θεμα μας ειναι οτι πρεπει να αναπτυξουμε αυτοεκτιμηση ωστε να μην παρακαλαμε τους ανωμαλους των βρυξελων και να διεκδικουμε το δικαιο μας και οχι να βριζουμε τη φυλη μας συνεχως, να αναφερουμε το ποσο λιγοι ειμαστε, το οτι καταγομαστε απο αλλες φυλες και το παιζουμε ελληνες, γιατι με τετοια μουτρα οχι τους βλαμενους δεν θα κοιταξουμε στα ματια αλλα ουτε τον καθρεφτη μας θα τολμησουμε.
          με την πιστη οτι η φυλη που ανηκουμε ειναι χειροτερη απο τους τουρκαλβανους, το μονο που δειχνουμε ειναι οτι κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια. κανοντας αυτοκριτικη και βλεποντας ο καθε ενας που ειναι χαλια, το ποσο σκατα ειναι, να θυμαται οτι το να ειναι και το περιβαλλον του στην ιδια κατασταση συμβαινει γιατι ‘ομοιος τον οκοιο κι κοπρια στα λαχανα”, δηλαδη οτι ειναι ο καθε ενας αυτο τραβαει διπλα του. ειναι λογικο λοιπον βλεποντας κανεις τον εαυτο του και τους γυρω του να ειναι χαλια θεωρει οτι ειναι σαν τα μουτρα τους και ολη η χωρα. οχι φιλε μου, εσυ και το περιβαλλον σου ειστε ετσι. αν αισθανεσαι οτι ειστε ζωα τοτε ετσι θα ειναι. θες να γλυτωσεις και απο τους βλαμενους των βρυξελων! με ποιους συμμαχους με τα… ΖΩΑ; η θα δειξουμε τη μουρη σου, που αφου ανηκεις στο ειδος των ζωων μαλλον ιδιος θα εισαι. ή μηπως λες ζωα ολους τους υπολοιπους ενω τον εαυτο σου ανθρωπο; για πες, θα εχει ενδιαφερον!
          με αυτο τον τροπο σκεψης δεν προκειται να γλυτωσει ποτε η χωρα, ο ελληνας και η αφεντομουτσουναρα σου.

      5. ο τρόπος που σκεφτεστε ορισμενοι εδω μεσα…… ή μαλλον ο τροπος που παπαγαλιζετε είναι τραγικός.
        κι εφοσον τη γαμησατε που τη γαμησατε την ανάρτηση να κανω και μια τελευταια γαμημενη ερωτηση
        Άντε……..Ειχαμε την τυχη να γεννηθουμε αρχαιοι Ελληνες …… τι πρεπει δλδ να κανουμε ως αρχαιοι Ελληνες?
        Να περιμενουμς να μας αναγνωρισουν οι βαρβαροι να μας χαρισουν δωρα ? να αγωνιστουμε για την Ελλαδα και να μιμουμαστε τον δυτικο τροπο ζωης οπως πρωτα? να αγωνιστουμε γενικα για τον άνθρωπο και για τη Δημοκρατία όπως θα ηθελαν οι πρόγονοί μας ισως?

        1. Φυσικά και να αγωνιστούμε γενικά για τον άνθρωπο και τη Δημοκρατία όπως θα ήθελαν οι πρόγονοί μας!
          Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ και συγχώρησε την πιθανή βραδύτητα της σκέψης μου, είναι το γιατί αυτό πρέπει να περνάει μέσα από την απαξίωση του νεοέλληνα, με μια μανιώδη προσπάθεια να μην υποστηριχθεί η καταγωγή του από τους προγόνους του και να ταμπελιάζεται όποιος υποστηρίζει το αντίθετο ως “χρυσάβγουλο”;
          Όλα σωστά αλλά αυτή η υπερβολική αντίδραση ίσως οδηγεί και σε αντίδραση από την άλλη πλευρά!
          Αν σκεφτούμε δε ότι και οι δύο πλευρές αφορουν τον ελληνισμό, νομίζω ότι είναι λάθος οι όποιοι χαρακτηρισμοί ένθεν και ένθεν!
          Η χώρα, το έθνος (και δεν το λέω με την εθνικιστική προέκταση άλλα με την ΕΘΝΙΣΤΙΚΗ) οι συμπολίτες μας και γενικά όλοι μας χρειαζόμαστε ένα πράγμα αυτή τη στιγμή!
          ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΛΙΣΗ!!!

      6. ο άλλος γράφει για αυτοεκτιμηση
        ποιος την εχασε για να τη βρεις εσυ ρε ανόητε?
        Πρωτα πρεπει να βγεις στο συνταγμα να φωναξεις ” ειμαι μαλακας Ελληνας κορόιδο .. … κι απο σημερα γινομαι άνθρωπος” και θα νιωσεις την αυτοεκτιμηση και ν αφησεις τις μουτζες και τα φλωροπαρακαλια στην Ευρωπη……
        Ποσα χρονια ακομα θελςις για να καταλαβεις ποσο μαλακας ησουν?
        μεχρι να το καταλαβεις καλα, χανεις..
        ακομα βλακα εχεις εγωισμό……? με τι αρχίδια?
        εξω ακουνε Ελληνα και κουμπωνονται
        οχι αδικα……ποιοί? οι δολοφονοι
        εκει κατω έφτασαν αυτοι που δωσανε φως……να τους δουλευουν μια χουφτα τεχνοκρατες……ολοκληρο εθνος φυλακισμένο………θελεις αυτοεκτιμηση βοδι…….πρωτα μουτζες στον καθρεπτη σας

        1. Λοιπόν κυρ Μήτρο, αν είσαι τόσο θυμωμένος όσο φαινεται και τα έχεις με τον συνελληνα γιατί είχες μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες από αυτόν, RELAX!
          Σκέψου ότι δεν υπάρχει ελεύθερος Έλληνας παρά τύποις τα τελευταία 194 από τα συνολικα 2183 από τότε που κατακτήθηκε! Είναι λαός ο οποίος έχει υποστεί τη μεγαλύτερη γενοκτονία (ψυχική – πνευματική – σωματική) από οποιονδήποτε άλλο λαό στον πλανήτη!
          Συστηματικά του αφαίρεσαν για χιλιάδες χρόνια την πρόσβαση στην την παιδεία, αφού τον κατέστησαν αμόρφωτο έγινε σαν φυσική συνέπεια ανιστόρητος, με τον εγκέφαλο καμένο για πολλές γενιές έχασε την ικανότητα της κρίσης και όντας επί χρόνια εξουσιαζόμενος και υπόδουλος έμαθε να είναι αβλεπεί
          πειθήνιος στους εκάστοτε εξουσιαστές!
          Πρόκειται για έναν προικισμένο γονιδιακά λαό, με πανίσχυρη κυτταρική μνήμη, διαθέτει γνώση που δεν γνωρίζει από που
          προέρχεται, για αυτό και ενστικτωδώς αντιδρά σωστά, χωρίς
          όμως επίγνωση.
          Πάνω του για δεκάδες γενεές εφαρμόστηκαν βιολογικά και
          ψυχολογικά συστήματα ώστε να ξεχάσει ακόμη και το ποιός είναι και να αναπτύξει συνήθειες, αρχές και αξίες κάθετα αντίθετες με το γονιδίωμά του!
          Είναι απλό, κλείνεις σε ένα σκοτεινό υπόγειο έναν άνθρωπο που γεννηθηκε χαρισματικός, στα 18 του. Αυτός έχει γεννηθεί πανέξυπνος, πανέμορφος και γεμάτος δύναμη και ενέργεια.
          Τον κρατάς στην “υπόγα” 40 χρόνια. Του πηγαίνεις μόνο να φάει, του μιλάς ελάχιστα, δεν έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο και τέλος γίνεται ένα άξεστο και φοβισμένο αγρίμι.
          Τον βγάζεις απο την υπόγα στα 58 του και του μαθαίνεις ότι θες εσύ. Αυτός αρχικά ζορίζεται ακόμη και να μιλήσει αλλά με τον καιρό τα ψιλοκαταφέρνει να ενταχθεί στην κοινωνία, αλκά μέχρι εκεί!
          ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 68 ΤΟΥ, ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 40ΧΡΟΝΙΑ!!!
          Τι λες ρε ΓΙΔΙ; Γνωρίζεις τι πέρασε αυτός ο λαός και που βρίσκεται σήμερα; Γνωρίζεις ότι και μόνο που ακόμα υπάρχει και έχει συναίσθηση έστω της καταγωγής του αποτελεί το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας;
          Σε ποιόν νομίζεις ρε κεφάλα ότι αναφέρεσαι, στον Ελβετό!
          Χατζηαβάτη, ο τόπος αυτός έχει μείνει χωρίς μεγαλα προβλήματα τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ!
          Αντε ξεστραβώσου και άσε τα νεύρα και το μισος και κοίτα αν αισθάνεσαι ότι ξύπνησες να βοηθήσεις και τους άλλους και όχι να τσιρίζεις σαν την αγάμητη γεροντοκόρη!
          Τώρα αν το κάνεις σαν σύστημα αφύπνησης, το μοντελάκι αυτό πάλιωσε Γιώργο Φούντα ή Νίκο Κούρκουλε! LAST YEAR αυτά! Απευθύνεσαι σε νέες γενιές που γελάνε με τα γεροντοκόλπα σου! Αϊντε από δω ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ!
          ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΤΟΟΟ!!!

    2. καλε μου φιλε 13.20
      πρωτα πρεπει …… να αυτοταπινωθουμε εστω για δυο δεπτερολεπτα….
      οχι παραπανω….αρκει να περασει απο το μυαλο μας…..η σκεψη πως ποτε δεν ημουν Ελληνας τωρα θα γινω . …..δεν πραττουμε τα αυτονοητα……..ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ……. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. …ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ …….ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ Η ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟ . …ΒΑΡΕΘΗΚΑ Ν ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΡΕ
      ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ……ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

  2. ΚΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ
    ΕΔΩ….
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ…
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΗ….
    ΕΔΩ…
    ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ….
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ..
    ΠΟΤΕ…
    ΕΔΩ…. ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ….
    Η Ε Λ ΛΑ Δ Α Η Τ Α Ν Π Α Ν Τ Α Μ Ο Ν Η Τ Η Σ….

    ΙΩ

    1. Διάβασε λιγάκι ιστορίαααα, που δεν θέλεις να στενοχωρήσεις και ανθρωπο, “φιλεύσπλαχνο” πλάσμα!
      Ποιός έδωσε τα φώτα στη Ρώμη η οποία με τη σειρά της τα έδωσε στην υπολοιπη Ευρώπη; Από πότε υπάρχει ο όρος “BALCAN” και τη σημαίνει στη γλώσσα του “νονού” Οθωμανού που τα ονόμασε έτσι;
      Το “ΠΑΝΤΑ” σου από πότε κρατάει; Γιατί εξαιρεί την μισή τουλάχιστον ιστορία της ευρύτερης περιοχής;
      Αλλά μάλλον ναι, έχεις δίκιο, πως θα μπορούσαμε ΕΔΩ να είμαστε Ευρώπη όταν η… ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ δεν υπήρχε ποτέ μέχρι να διασπαρεί ο πολιτισμός από έλληνες και Ρωμαίους στους δερματοφορεμένους σάξωνες αλαμανούς, σκανδιναβούς βικινγκς, νορμανδούς γαλάτες, γότθους, βησιγότθους και ότι περισεψε στο χώρο από τη διαλυση του στρατού των Ούνων-Μογγόλων του Τζένγκις Χαν!
      Βέβαια τότε δεν υπήρχαν BALCANια εδώ, Εδώ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, από… ΠΑΝΤΑ, όχι το δικό σου ΠΑΝΤΑ, αλλά το ΠΑΝΤΑ της ανθρώπινης ιστορίας!!!

  3. sorry αλλα δεν κρατιεμαι, θα το πω

    πες μου κοπελια οτι ψηφιζεις και ΠΟΤΑΜΙ

    να τρελαθωωωω και να τις κοψω

    1. …….και…..θα πρεπει να δεχθεις και τον πακιστανο και τα παιδια του ως ανθρωπους αλλιως χρυσαβγουλιζεις.απολυτως. .. …………..ΑΠΟΛΥΤΩΣ……

      1. Να τους δεχθώ ως ανθρώπους ή να τους δεχθώ κατά εκατομμύρια στη χώρα μου; Μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο, δεν νομίζεις ψευτοδιεθνιστούλη;

        1. Νομίζω ότι τον Εφιάλτη, τον ρόλο που ενσάρκωνε ο Νέστορας Μάτσας και αυτόν που άνοιξε την κερκόπορτα στην Κωνσταντινούπολη μόνο εθνικιστές δεν τους λες, αν υπονοείς αυτό!
          Όπως εσύ που δέχεσαι την εισβολή εκατομμυρίων ξένων στη χώρα και μάλιστα υποστηρίζεις τα αίτια, τα ίδια έκανε ο ένας με τους Πέρσες, ο άλλος με τους Γερμανούς και ο άλλους με τους Οθωμανούς! Κι αυτοί διεθνιστούληδες ήταν, γιατί απαξιώνεις τους ομοίους σου;

        2. Απλά σου λέει οτι είσαι κωλοφασισταριό κι ανθέλληνας
          Ελπίζω να μην έχεις παιδάκια.

        3. Ρε μπας και τα λέει για σένα, γιατί μιλάει για ξενοκοπρολάγνους και προδότες της πατρίδας, γιατί μόνο τέτοιος είναι όποιος υποστηρίζει σε μια χρεωκοπημένη χώρα των δεκα εκατομμυρίων το όλοι μέσα!
          Μάλλον έχεις μπερδέψει παράταξη και μπινελίκι! Το ανθέλληνας πάει στον διεθνιστή νομίζω;
          (διεθνισμός: πρεσβεύει την κατάργηση εθνικών συμφερόντων καθώς και των εθνικών συνόρων και κατ’ επέκταση των κρατών).
          Εάν δεν κάνω λάθος η Ελλάδα είναι κράτος και οι απανταχού έλληνες αποτελούν έθνος;
          Ξαναπές ποιός ορίζεται ως ανθέλληνας!!!
          Επίσης μέσα στην άγνοια σου, ίσως διάβασες σε κανένα κόμικ τι σημαίνει φασισμός και μπορείς να μας δώσεις την ετοιμολογία της λέξης! Ή μήπως στην έμαθε καμιά γεροντοθειά για βρισιά;
          Ξέρεις, τα γερόντια βρίζανε με λέξεις που δεν ήξεραν τι σημαίνουν! Κάποιοι θεωρούσαν για βρισιά το… “κομμούνι” χωρίς να γνωρίζουν ότι προέρχεται από το αγγλικό “common”= κοινό, κάτι που και να μην το δέχεται κανείς δεν παύει να είναι μια γιγάντια κοινωνικοοικονομικοπολιτική θεωρία, η οποία και να μην συμφωνεί κανείς μαζί της, μόνο βρισιά δεν μπορεί να θεωρηθεί!
          Ή μηπως τα γνωρίζεις όλα αυτά και είσαι κι εσύ… ΓΕΡΟΝΤΟΘΕΙΑ;
          Εγώ εύχομαι να έχεις παιδάκια (ή εγγόνια) και να γλυτώσουν απο το να σου μοιάσουν μήπως και σωθεί η χώρα!

  4. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ……DANNY!!!!! ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟ. ΓΑΛΛΟ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ, ΙΣΠΑΝΟ, ΜΑΛΤΕΖΟ, ΛΙΘΟΥΑΝΟ. ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

  5. τωρα θα συγκινηθουν με αυτό ολοι οι ευρωπαιοι και θα τη γλιτώσουμε. εκτος από ευρωπαιοι ειμαστε πολιτες ολου του κοσμου αλλα πρωτίστως κατοικοι του δικου μας χωριου της Ελλαδας. Α υτο το κολλημα με την Ευρωπη – η οποια μας καταστρεψε – θα μας φαει…..

  6. Μηνημα προς την ευρωπη δε λεω το βιντεο ηταν καλο το μηνημα ακομα καλυτερο ομως δεν ειναι η ευρωπη η αποκλειστικοτητα για τη καταντια της Ελλαδας.
    Ειναι κι αυτη η συνεχες προελευσης των τουριστων απο αφρικη κι ασια και τους αρεσει τοσο πολυ που μενουν και χωρις βιζα..

    Η Ευρωπη μπορει να μας χαρισει τα χρεη στη καλυτερη την εισοδο ομως αυτων που μπαινουν παρανομα στη χωρα και νομιμοποιουνται ποιος θα τη κλεισει?

  7. Κακώς ….. πολύ κακώς …… να ψωφίσεις οπωσδήποτε !!!!!

    Αρκετές … κότες έχουμε ….. μερικές μείον δεν θα μας κάνουν καμμιά διαφορά.

    Και που ‘σαι ….. εσύ που το σκέφτηκες όλο αυτό,
    στα τέσσερα … και η γλώσσα έξω να κρέμεται,
    …. έτσι άντε να βλέπουμε “περήφανους” κωλογλείφτουλες !!!!

    Ρε δεν πάτε ούλοι στο διάολο ….. ου να μου χαθήτε από κει χάμου, ίχνος … ρε ίχνος Ελλάδας δεν έχει μείνει πάνω σας ;;;

    Α ρε Γιώργη … που ‘σαι να τους πεις “θα πάρουτε τ’ αρχίδια τα δυό”.
    μόνο κιοτήδες και γλείφτουλες μείναμε πια,
    καλύτερα να χαθούμε
    να ξεβρομίσει ο τόπος μιας ώρας γληγορότερα !!!

    Δεν μας αξίζει να φέρνουμε τ’ όνομα Έλληνας …. δεν μας αξίζει !!!

    Αυτά ………..

  8. Ανώνυμος 7 Ιουνίου 2015 at 21:54
    1)Πελασγοί είναι όλοι οι λαοί που ζούν στην Χερσόνησο του Αίμου και όχι μ΄νο…..ένας από αυτούς είναι και οι Γραικοί(αρχαίο ιερατείο)….σαν μέρος αυτού του συνόλου….άρα δεν μπορείς να του πεις απλός σαν Πελασγούς…αλλά με το δηλωτικό της φυλής τους..Γραικούς.(π.χ…όχι Έλληνας αλλά Κρητικός,Πόντιος,Νησιώτης κλπ κλπ)

    Οι Γραικοί(Σελλοί) υπάρχουν στον Όλυμπο πριν τον κατακλυσμό του Ωγύγου.Μετά πάνε στην Ήπειρο.
    Το Γραικός(Σελλοί) είναι το όνομα που έχει ο λαός της αρχαίας Ελλοπίας στην Δωδώνη-Μαντείο(Δωδωναίος Δίας) πριν τον Δευκαλίωνα.Μετά τον Δευκαλίωνα ονομάστηκαν και Έλληνες(ΕΛΛΟΙ από το Σελλοι) αυτοί που ποιήθηκαν(φτιάχτηκαν από την ΠΑΝ-ΔΡΟΣΟΝ από τον Ηλιο-ΕΛ και ΛΑΣ=Γη στον Παρνασσό η στην Δωδώνη) και κατοίκησαν την Φθία-Θεσσαλία…..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ που λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ(οι λεγόμενοι Μυρμιδόνες =ποιημένα μυρμγήγκια) ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ.Μετά τα Τρωικά ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ….ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” δηλαδή όλοι οι λαοί που ο Όμηρος ονομάζει “Κατάλογο των νηών” και πήραν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο.Ακόμα ο Όμηρος απαριθμώντας στον Κατάλογο των «νηών» τις μεγάλες πόλεις που έλαβαν μέρος στον πόλεμο της Τροίας περιλαμβάνει και την πόλη Γραία(Γ-εφυ-ραίοι) (Ιλ. Β 498 και ο Θουκυδίδης (Β 23,3) αναφέρει: παριόντες δε (οι Πελοπονήσιοι) Ωρωπόν την γην την Γραικήν καλουμένην, ην νέμονται Ωρώπιοι(Γ-εφυ-ραίοι) Αθηναίων, υπήκοοι, εδήωσαν).Είναι η ίδιοι που δημιούργησαν το ΑΛΦΑΒΗΤΟ και το έδωσαν στην Ιταλία με την αποικία τους την Κύμη…εξού και όλοι οι Ευρωπαίοι μας λένε Greece,Γραικός.
    Εσύ είσαι παραπλανημένος….ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΟΙ….ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΝΔΙΕΣ…ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.

    Πότε στην ζωή μου δεν το πίστευα ότι εγώ ένας Πόντιος(Άριος-Κιμμέριος Βόσπορος-Κιμμέριος κατά πάσα πιθανότητα),να προσπαθώ να σας πω ποιοί είστε οι Ελλαδίτες και πόσο πανάρχαιοι είστε.

    1. Προς Σιμωνίδη
      Εξαιρετική ιστορική και εθνολογική ανάλυση πρέπει να ομολογήσω! Παρ’ όλα αυτά να θυμίσω ότι οι πρόγονοί μας πριν την κατάρρευση του πολιτισμού τους και την κατάκτησή τους από τους Ρωμαίους, αυτοπροσδιορίζονταν ως ΕΛΛΗΝΕΣ (εξού και το “πας μη Έλλην βάρβαρος” και όχι μη Γραικός).
      Οι κατακτημένοι για 2000 χρόνια λοιπόν πρόγονοί μας συνέχιζαν να αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες (´οσο τους το επέτρεπαν). Το γιατί λοιπόν δεν χρησιμοποίησαν οι δυτικοί (Γραικία) ούτε οι ανατολικοί (Γιουνάν – Ιωνία) τον εθνολογικό προσδιορισμό που οι πρόγονοί μας προτιμούσαν να χρησιμοποιούν στα βάθη όλων αυτών των ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ, δεν εξηγήται από την απάντησή σου!
      Δεν αμφιβάλει κανείς για το τιμητικόν του προσδιορισμού ΓΡΑΙΚΟΣ ούτε φυσικά για την ιστορική ακρίβεια και παλαιότητά του!
      ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΌ!
      Οι προγονοί μας όταν άρχιζαν να απελευθερώνονται δεν γνώριζαν το Γραικός, οι ξένοι πως το εμπνευστηκαν;
      Ας αναφέρουμε λοιπόν τα ιστορικά δεδομένα αναλυτικά!
      Την εποχή του “πας μη Έλλην βάρβαρος” επικρατούσε στην Ιουδαία το “πας μη Ιουδαίος Έλλην”! Λόγω της παγκοσμιοποίησης του ελληνισμού μέσω του πνεύματος και του πολιτισμού του, καθως και του “όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας είναι Έλλην” το εθνικό μας όνομα παγκοσμιοποιήθηκε! Οι ιουδαίοι προσπαθώντας να μην αφομοιωθούν από αυτή την “πολιτισμική λαίλαπα” (για αυτούς), προσπάθησαν να διαχωρίσουν εαυτόν.
      Αργότερα και όταν επικράτησαν οι θρησκείες ιουδαικής προέλευσης (λόγω του ότι έλαβαν χώρα στον χώρο της Ιουδαίας) το όνομα μας ΣΤΙΓΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ως πρπσδιοριστικό της παλαιότερης παγκόσμιας θρησκείας και ουσιαστικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ σαν ΜΙΕΡΟ!
      Εξέφραζε για την παγκόσμια εξουσία της εποχής τόσο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ προσδιορισμό όσο και ΕΘΝΙΣΤΙΚΟ, θέμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ σε μία παγκοσμιοποιημένη κοινωνία (ρωμαική – δυτική και ανατολική αυτοκρατορία), δημιουργώντας πιθανά προβλήματα στη συνοχή της, που για να διατηρηθεί αυτή έπρεπε να υπαρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ.
      ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΣΤΙΓΜΑ!
      Ακόμη και τώρα όπως βλέπεις είναι ο μόνος εθνολογικός προσδιορισμός, ο οποίος μόλις αναφέρεται επισύρει από χλευασμό (ελληνάρα, αρχαιόπληκτε) μέχρι κοινωνικό στίγμα (εθνικιστή, ρατσιστή κτλ).
      Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν αντιμετωπίζεται έτσι ο όποιος πολίτης της μιλήσει για την ιστορία του λαού του, για τους προγόνους του και τα επιτεύγματά τους!
      ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΛΑΣΠΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
      Δεν είναι μειωτικός προσδιορισμός λοιπόν το Γραικός, ούτε υποτιμητικός, ούτε ιστορικά αβάσιμος, έχεις δίκιο! Ο λόγος που επιλέχθηκε όμως δεν αφορά την ιστορική γνώση από αυτούς που μας τον έδωσαν, ούτε την προσπάθεια αποκατάστασης κάποιας ιστορικής δικαιοσύνης!
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΑ, ΥΒΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ!
      Εξάλλου αυτό που θυμίζει στην παγκοσμια ανθρωπινη συνείδηση ΦΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΡΑΙΚΟΣ!!!
      Τελικά αν το θέλεις, δεν το επιλέξαμε εμείς (σιγά μην μας επέτρεπαν να χρησιμοποιήσουμε τέτοιο τίτλο τιμής)
      Μόνο η εθνική μπάσκετ το χρησιμοποιεί (HELLAS) κόντρα στο ρεύμα! Εξάλλου ας μας προσφωνουν όπως θέλουν αυτοί, το θέμα είναι γιατί εμείς δεν το χρησιμοποιούμε!
      Τέλος, ποιός υποστήριξε ότι είμαστε ΑΡΙΟΙ και το αναφέρεις;

      1. βρε φίλε,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΓΡΑΚΟΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ “προκατακλυσμιαίοι”…δεν είναι απλό αυτό που θα σου πω και πολλοί ίσως γελάσουν…ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ………θα στο πω όσο ποιό απλά γίνετε…όπως εγώ το έχω καταλάβει και απο συζητήσεις…και διαβάζοντας Ιστορία…..οι Γραικοί-Σελλοί-Ελλοί…είναι οι “ΟΛΥΜΠΙΟΙ” του Διός που πολέμησαν με το Κρόνιο-Ατλάντιο ιερατείο της Κρήτης και επικράτησαν…..κάπου….κάπως …κάποτε!Μετά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα το 1600 π.χ.(πάριο χρονικό) αρχίζουν και διαμορφώνουν το Ελληνικό έθνος και εξαπλώνονται σε όλη την επικράτεια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ(μαντείο Κύμης -Συβίλλες) ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ(Μασσαλία-Δρυίδες-Γαλλικά ιερατεία)……και καποια στιγμή έρχεται αντιμέτωποι και με τους ΤΡΩΕΣ(αναμενόμενο-πιθανών απομινάρια Κρόνιου Κρητικού ιερατείου-έμποροι) το 1200 π.χ.ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ “ΕΛΛΗΝΑ”.ποιό μπροστά ήταν όλοι “ΠΡΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ” Μινωίτες,Μυνίες,Μυκηναίοι,Αχαίοι,Δαναοί.
        Υπάρχει στο διαδύκτυο μεγάλη παραπληροφόρηση για τους Γραικούς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΙΤΕΣ(μέσω Ηροδότου ..αλλά και αρκετοί υπερπατριώτες που ….άστο δεν θέλω να επεκταθώ)…ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΙ.
        -Αυτοί δημιούργησαν την Δημοκρατία( εμφανιστηκε η ΘΕΑ Αθηνά με τον Πεισίστρατο το 520 π.χ. και οι Αθηναίοι του έδωσαν την Τυραννία και έβαλε τα θεμέλια τις βάσεις για την Δημοκρατία 20 χρόνια αργότερα)
        -Αυτοί δημιούργησαν το αλφάβητο και το έδωσαν σε όλους τους Έλληνες και στους Ιταλούς αλλά και Γάλλους(αναφορά περί Γαλατικών πολέμων και Ελληνικότητα των Δρυίδικων ιερατείων από τον Καισαρ).
        https://www.youtube.com/watch?v=W3cpUvYkZ5I περί αλφαβήτου των Γραικών
        https://www.youtube.com/watch?v=jUaKA5iUX4U οι απόγονοι των Γραικών ΝΑΠΟΛΗΤΑΝΟΙ που αποδομημ΄ζουν τον εθνικο ύμνο της Ιταλιας και φωνάζουν ΠΑΡΘΕΝΟΠΑΙΟΙ.
        http://pheidias.antibaro.gr/Hellas_names/Pappa.html

        -Αυτοί δημιούργησαν το Ελληνικό Έθνος …και την μαθηματική γλώσσα μας.
        -Αυτοί δημιούργησαν τα μαντεία της Δ-ωδώνης Δ-ελφούς και ιερός χώρος της Δ-ήλου
        -από αυτούς πρέπει να είναι ο ΦΑΡΑΩ Νεκτανεβό(ΑΕΤΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ+ΜΑΝΑ ΦΙΔΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ-Ολυμπιας)(τελευταία θέαση του ΔΙΑ) πατερας του Αλέξανδρου.Θυμιθήτε ότι το σύμβολο των Φαραώ Ελλήνων είναι ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ.
        -Οι Ρωμαίοι από αυτούς έχουν τα Παλλάδια τους.(όποιος έχει το Παλλάδιο της Αθηνάς κυβερνά τον κόσμο…λένε τώρα ότι είναι στην Αμερική)
        -Οι Ρωμαίοι είναι προ-Ελλήνες πελασγοί που εξ-Ελληνιστίκαν και που κατάγονται…μάντεψε από που?ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΑΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ…πάλη και εδώ οι ΣΕΛΛΟΙ αφού μάλλον έχουν σχέσει και με το Σεληνόφως την λυκαυγή,Λύκειο του “””Αριστοτέλους””” …..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΝΡΘΩΠΟΥΣ-Κυνοκέφαλοι(΄’οχι κυριολεκτικά)
        https://plus.google.com/u/0/108347712707312632142/photos/photo/6135640181025067394?pid=6135640181025067394&oid=108347712707312632142

        Οι Ρωμαίοι μας είπαν έτσι επειδή οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή μαζί τους από την Ηπειρωτική Ελλάδα και τους έδωσαν το αλφάβητο και το Παλλάδιο είναι οι Κάδμιοι(και αυτοί Γραικοί) Βοιωτοί Γραικοί της Κύμης…άρα επικράτησε “ΣΩΣΤΑ” το Γραικός στην Δύση……..ΚΑΙ όσοι μιλάνε για Γραικύλους…άστο για να μην πω καμία βαριά κουβέντα!
        Τώρα όσο αφορά την χριστιανοσύνη…έχω την εντύπωση ότι για να επιβιώσουν ενσωματώθηκαν..η το θέλησαν οι ίδιοι…εξάλου ο ορθόδοξος χριστιανισμός δεν έχει και μεγάλη σχέσει με τον Ιουδαισμό εκτός από τα ονόματα…..και αυτό είναι λόγο του παντρέματος με τον Ελληνισμό.

    1. Ολα καλά και ωραία Σιμωνίδη, αλλά εγώ γιατί εχω διαβάσει ότι οι Γεφυραίοι και οι Κάδμιοι είναι Εβραικής καταγωγής(όχι οτι απο μόνο του αυτό πειράζει, αλλά με δεδομένο ότι όπως καθημερινά πληροφορούμαστε αυτοί κυβερνούν το σύγχρονο κόσμο θα είχε ένα επιπλέον νόημα να προτιμηθεί το να λεγόμαστε Γραικοί αφού αυτό προκύπτει απο το Γεφυραίοι όπως λές. Βρίσκουμε δηλαδή έναν αντιπρόσωπο μας στον αρχαιοελληνικό κόσμο και κωδικοποιούμε ονομασία για τον σύγχρονο ώστε εμείς τουλάχιστο να γνωρίζουμε ότι το κράτος αυτό απο εμάς θα ελέγχεται) Επίσης εάν είναι τόσο σημαντικό το να λέγεσαι Γραικός, γιατί μας το δώσανε? Δεν γνωρίζουν οι εξουσιαστές ότι εαν θέλεις κάποιον υποταγμένο δεν πρέπει ποτέ να τον αφήνεις να ορθοποδήσει και σε κανένα επίπεδο? Και πρέπει συνεχώς να τον διαβάλλεις και να τον μειώνεις στα πάντα? Η μελέτη που κάποιος κάποτε θα έκανε θα το αποκάλυπτε αυτό.

      Και οι Ρωσαγγλογάλλοι που ήταν τότε στα πράγματα δεν ήταν άσχετοι, είχαν μελετητές και πρόσβαση σε κάθε είδους γνωστικές πηγές που οι διάδοχοι τους και σήμερα έχουν ενω εμείς ακόμη όχι. Δεν μου κολλάει καθόλου αυτό που λές. Εγω σε κράτος τεχνητό και που εξυπηρετεί συγκεκριμμένες γεωπολιτικές σκοπιμότητες όπως και ξέρουμε ότι γιαυτο δημιουργήθηκε η σύγχρονη Ελλάς και γιαυτο είναι και απο τότε εως και σήμερα(και για πάντα εαν μπορούν) σε καθεστώς προτεκτοράτου δεν θα έδινα πηγές εθνικής περηφάνειας αλλά πράγματα που θα μπορούσα να αποκαλύψω στο μέλλον για να το καταρρακώσω, όπως π.χ. είναι η σημαία μας(http://historicalreport.blogspot.gr/2014/08/blog-post_29.html Κάτι παρόμοιο είδα πρώτη φορά σε Σκοπιανό ιστότοπο και το έψαξα γιατί πίστεψα ότι ήταν κακοπροαίρετη προπαγάνδα και είδα ότι ήταν δυστυχώς αλήθεια. Δηλαδή ούτε τη σημαία μας δεν μας άφησαν να χαιρόμαστε, αλλά την ξεπατίκωσαν απο μια δική τους με έντονη σημαιολογική σημασία και εσύ λες ότι θα μας έδιναν το σπουδαιότερο όνομα που υπάρχει? Εγω δεν το πιστεύω, απλά).

      Επίσης η συντοπίτρια σου Φιλονόη εκ Πόντου, που έχω δει προσφάτως σε άρθρα της ότι γράφει αρκετές αλήθειες, έχει γράψει ότι όπου βλέπει Αετό δεν της κάθεται καλά(και είναι μια πραγματικότητα, δες Γερμανία, Αλβανία, παλαιά Ρωσία, Σερβία, Αμερική και προσεχώς, Τουρκία όχι ακριβώς φιλικά έθνη ή στην καλύτερη έθνη που μας κάνουν το φίλο αλλά μας τη φέρνουν μπαμπέσικα όπως οι Ρώσοι επι Τουρκοκρατίας και οι Αμερικάνοι πάντοτε και το βάζει σαν απο μυθιστορική πράξη ότι ο Διας έστειλε αετο να τρώει το συκώτι του Προμηθέα που έδωσε δώρο{φωτιά – ή σπίθα της σκέψης??} στον κόσμο ενώ ο ίδιος ο Διας τον κόσμο δεν τον ήθελε και προτιμούσε να τον καταστρέψει).

      1. http://filostratos.pblogs.gr/2012/12/poioi-hsan-pragmatika-oi-gefyraioi-gefyraioi-pantes-oi-peri.html
        Οι Γ-εφυ-ραίοι έφτιαξαν το αλφάβητο…γιαυτο και τους θέλουν Εβραίους(ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΟΙΝΙΚΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ…υπάρχουν άλλοι που όπως ο ΜΕΓΑΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ που μας λεει)…
        όταν εμείς οι ίδιοι θα δεχτούμε κάτι τέτοιο….τότε αυτόματα ΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,
        δίοτι αν οι Κάδμιοι,ο Ηρακλής ,Ο Λάιος,Ο Οιδιπους,η Αντιγόνη,Οι Σελλοί,ο Αχιλλέας,οι επτά επί θήβας,Οι Θηβαίοι,….ΚΑΙ ΤΟΣΟΟΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ……….ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ …..ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΕ …Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ?ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ…
        ΟΧΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ…..ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ…..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ(ΤΥΡΑΝΟΚΤΟΝΟΙ),ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΕΦΥΡΑΙΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΚΟΠΟΡΤΑ….ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ….ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΙΔΑ…ΔΑΚΤΥΛΟΣ….ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
        ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.

        γιατί δεν μου έρχετε στο ε-μαιλ απάντηση?

        1. Ρε Σιμωνίδη τι το κουράζεις; Το θέμα δεν είναι μόνο το πως μας αποκαλούν αυτοί αλλά και το πως αυτοαποκαλούμαστε εμείς!
          Οι Γάλλοι αποκαλούν τους Γερμανούς Αλαμανούς, οι Βρετανοί όπως και εμείς Γερμανούς (Germans – Germany).
          Οι ιδιοι αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν αυτοί, DEUTSCH – DEUTSCHLAND!!!
          Μην χάνεις το θέμα Σιμωνίδη, η συζήτηση δεν έχει να κάνει με το αν είναι υποτιμητικό το Γραικός και το από που προέρχεται!
          Έχει να κάνει με το πως θέλουμε – δεχόμαστε εμείς να αποκαλούμαστε!
          Θα μπορούσαμε (ΕΜΕΙΣ ΛΕΩ ΠΑΛΙ) να γράφαμε στα έγγραφά μας Hellas και Hellene, με λατινικούς χαρακτήρες όπως βλέπεις, ώστε να μας καταλαβαίνουν παγκοσμίως!
          Ετσι θα δηλώναμε το όνομα που εμείς θέλαμε και ας μας προσφωνούσαν οι υπόλοιποι GREECE και GREEKS!
          Όσο για το… “Ελληνάρα” (Ελληνάρας … περί Γραικών) που μου
          έγραψες παραπάνω, δεν καταλαβα εαν το έγραψες υποτιμητικά ή ειρωνικά, γιατί για εμένα είναι τίτλος τιμής ο υπερθετικός βαθμός του ονόματος του έθνους στο οποίο ανήκω.
          Θα ήθελα να απαντήσεις εάν το εσύ το λογίζεις ως
          υποτιμητικό ή αν ειρωνεύτηκες και γιατί;
          Έτσι για να ξερουμε με ποιον μιλάμε!

        2. ρε φίλε εγώ δεν είπα να μην λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ..εγώ είπα τι σημαίνει Γραικός.
          το Ελληναράς το είπα υποτιμιτικά…γιατί δεν σε ξέρω τι ρόλο βαράς… ..και διοτί εσύ το υποτίμησες το Γραικός.ΤΟ Γραικος και το Ελλασ ειναι το ίδιο…είναι οι ιδιοι άνθρωποι…σαν να λέμε Μπάμπης Σιμωνίδης…όλοι οι ξένοι με φωνάζουν Μπάμπη..αλλά εγώ θέλω το Σιμωνίδης.Δεν ήθελα να σε προσβάλω…απλά ειδή υπάρχει η παρανόηση-ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ στο διαδίκτιο και έχουν βάλει διάφοροι αμφιβόλου πατριώτες(δεν ξέρουμε ο καθένας τι έχει στο κεφάλι του…άσε τι δείχνει) τρικλοποδιές στην Ιστορία μας….δεν σε ξέρω…τώρα κατάλαβα ότι δεν ήξερες!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
          ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ….ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ “””ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ””” ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ..ΤΑΜΑΜ.
          Βάλτε το ποιο απλό με το μυαλό σας και την λογική σας…..όπως ο Παναγιώτης Τραιανού έγραψε…είναι δυνατόν οι Ανατολικοί λαοί με το χαρακτήρα mindset που έχουν…να έχουν ανθήση εδω στην Ελλάδα με τους Ηρωες και Μικυναιούς…αφού οι ίδιοι οι Καδμιοι είναι ΓΕΜΑΤΟ ΗΡΩΕΣ(Ηρακλής)…τι δουλεία έχουν οι Κάδμιοι με τους ανατολικούς λαούς,θα τρελαθούμε?Αλλά και πάλι οι Φοίνικες είναι προ-Έλληνες πελασγοί.
          http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_403.html
          ..μια φορά στην Ιστορία οι Θηβαίοι μήδησαν …ενώ οι άλλοι Κάδμιοι έπεσαν μέχρι ενός (700 Θεσπιείς)
          πόσες φορές οι Σπαρτιάτες πήραν λεφτά από Πέρσες?
          πόσοι Έλληνες ήταν με την μεριά των Περσών στα Περσικά(ποιό πολλοί ήταν με τους Πέρσες παρά με τους Έλληνες
          οι Μακεδόνες το ίδίο….ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!!
          Για να δεις τι γίνετε….οι Θεοί στελνουν μνμ με διάφορους τρόπους αρκεί να τα δούμε!
          όταν θέλω να ηρεμώ διαβάζω για μάχες και το μυαλό φέυγει στο δικό του ματριξ…εχτές πείρα να διαβάσω για το λυκόφως της Σπάρτης και την μάχη στην Σελλασία το 202 με τους Μακεδόνες …και βουαλα ΣΕΛΛΑΣΙΑ(ΣΕΛΛΑΣ-ΙΑ)=ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΕΛΛΩΝ στα σύνορα της Σπάρτης -Αρκαδίας ??από εχτές ψάνχω να βρω στο ιντρενετ για την Ιστορία της Σελλασίας πόσο παλιά είναι και δεν υπάρχει τίποτα!!!!!!πρέπει να μπω στην Ισοτρία του Έθνους για να βρω από πότε είναι…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ…το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά για την περιοχή της Σπάρτης Σελλασία?Υποπτέυομαι ότι πρέπει να είναι η κοιτίδα…λόγο ότι αρχαιολογικά Το Λύκαιον της Αρκαδίας(ΛΥΚΑΩΝ ΔΙΑΣ=τοπος γέννησης του Δια) είναι η αρχαιότερη πόλη στην Ελλάδα(τουλάχιστον το 7000 π.χ.) ΕΊΝΑΙ Η ΓΕΝΗΤΟΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ …et arcadia ego. υπάρχει και η Ολυμπια στην Πελοπόννησο που αν έχω δίκιο για τους Σελλούς -Σελλασία είναι ποιο παλία από τον Όλυμπο σαν ονομασία…καθώς και η Πελλάνα στην Σπάρτη Π-ελλάνα*πόλη των Μυνίων..μιλάμε για το 5-4000 π.χ. τουλάχιστον …..πριν δηλαδή πάνε στον Όλυμπο και μετά σε Δωδώνη και Βοιωτία…μιλάμε για αρχέγονα ονόματα.Πριν ακόμα και την Κρήτη-Ατλαντίδα.

          http://www.traveltripolis.gr/1604/arcadian_ideal_el/%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CF%82-%E2%80%93-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD/

          http://www.paranormap.net/article/8365
          αφού διάβασες αυτά…διάβασε αυτό
          https://kaparelli.wordpress.com/2012/05/10/%CE%BF%E1%BC%B1-%CE%B2%CF%8C%CF%8A%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%CE%BF%E1%BC%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%BF%E1%BD%B6/

        3. Εντάξει ρε Σιμωνίδη, το έπιασα! Ευχαριστώ για την πρόθεσή σου να μου απαντήσεις! Μπράβο σου και για την διάθεση έρευνας που εδώ και καιρό βλέπω ότι έχεις! Το παν είναι να ψάχνουμε ως Έλληνες και τότε θα βρούμε τις αλήθεις μας άλλα και την ταυτότητά μας ως Έλληνες!
          Το μόνο που θα ήθελα να σου προτείνω, είναι να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς το όνομα μας είτε υποτιμητικά, είτε επικριτικά, είτε ειρωνικά!
          Ακόμη και αν νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε… “πράκτορα” καλύτερα να χρησιμοποιείς άλλους προσδιορισμούς (θες “εθνικισταρά”, θες “υπερπατριώτη κτλ).
          Χρησιμοποιώντας το Έλληνας υποτιμητικά – ειρωνικά μπαίνεις άθελά σου στο παιχνίδι των όποιων κακόβουλων που επιβουλεύονται την εικόνα μας!
          Εξάλλου κανείς δεν προσπαθεί όπως βλέπεις, να χαρακτηρίσει άσχημα στο μυαλό του Έλληνα το Γραικός!
          Βλέπεις ότι συνέδεσαν το “Έλληνας” και τα παραγωγά του με ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ, ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΞΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ κτλ
          Κανείς δεν θα σε αποκαλέσει υποτιμητικά… “Γραικάρα”, δεν τους ενδιαφέρει να πλήξουν αυτό το όνομα! Η προσπάθεια όλη γίνεται για το ΕΛΛΗΝ – ΕΛΛΑΣ! Προστατεψέ το και μην παίζεις το παιχνίδι τους! Να είσαι καλά!

        4. έγινε,έχεις δίκιο..δεν το είχα σκεφτεί.
          ψάξε ψάξε βρίσκεις.google maps
          Γραικός 220 21
          Πελλάνα 230 59
          Σελλασία 230 64
          κοίτα πόσο κοντά είναι.Ιδίως το Γραικός είναι στο κέντρο άγριας ζωής της Αρκαδίας.
          δεν υπάρχει περίπτωση..είναι Μυνίες,απορώ πως οι αρχαιολόγοι δεν το έχουν δει?Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σύμπτωση…3 ονόματα στην ίδια περιοχή Σελλας-Ελλανα-Γραικος μαζεμένα!!!!ενώ στην Θεσσαλία είναι μ΄νο το Ελλας.στην Δωδώνη το γραικός και Σελλας …ενώ στην χαλκίδα το Γραικός-Γεφυραίος-Γραίος

      2. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ(ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ Ω ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ,ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ…ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΕΙΡΠΟΙΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΡΤΟΡΙΑ ….ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΛΛΩΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

      3. τι δουλεία έχει ρε φίλε το κράτος μας και αν ειναι κατασκευασμένο…με τους Σελλούς-Γεφυραίους και την ιστορία τους πριν 4000 χρόνια?

  9. ΘΛΊΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.

    ΦΊΛΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ.

    ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ.

    ΦΑΕΘΩΝ

    ΓΑΊΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ

    ΕΞΑΝΤΛΉΘΗΚΕ ΤΙΣ ΝΎΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑΝ

    ΕΊΝΑΙ ΕΥΆΛΩΤΗ

    ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΑΛΛΆ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    ίσως το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ καλοκαίρι

    Ίσως

    Θα συνεχίσω ..

    Μην ΣΒΗΣΕΙ

    Χαθηκατε

  10. Εντυπωσιακό! Γνωρίζεις ΚΑΙ το IQ των μυδιών!!! Αν θυμάμαι καλά ζουν σε βρωμόνερα! Τι σχέση έχεις με το περιβάλλον τους;
    Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις μπορείς να κάνεις μόνο “γκρρρ”, “ουγκ” ή και “κοκοκό”, δεν χρειαζεται να λες μαλακίες! Θα καταλάβει ο κόσμος, μην στενοχωριέσαι!

    1. xaxχαχαχαχα
      να δεις που στο τέλος θα γίνουμε φίλοι διεθνιστής με χρυσάβγουλο
      αλλα φαίνεσαι για κωλόγερος φασίστας άσ το
      Εντυπωσιακό το πως απαντάς …. Πήγες σχολή ετοιμολογίας γέρο?
      Τέλος πάντων ….. Στα επόμενα χρόνια …..τα δύσκολα χρόνια ….
      είτε είσαι βολεμένος παρτάκιας είτε φτωχομπινές παρτάκιας …. θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις
      Μη σου πω οτι θα έρθεις στη θέση των “βρομοπακιστανών” …..
      ….και που σαι …..
      Δε χωνεύω κυρίως τους φασίστες και τα κουμμούνια,αλλα και τους λαθρομετανάστες ή τους αλλοδαπούς ή τους Έλληνες που κάνουν φόνο, τους αρχαιόπληκτους που χάνουν την ουσία, τους άθεους που δεν πιστεύουν πουθενά, τους θεούσους που δεν πιστεύουν πουθενά, τις αδερφές που δείχνονται, τους μάτσο άντρες τα λαίκια, τις πουτάνες γυναίκες…..
      Λυπάμαι τους αμόρφωτους και μορφωμένους ανθρώπους που αφήνουν πίσω τα σπίτια τους λόγω πολέμου.
      Κι αυτά τα ασυνόδευτα παιδάκια ….
      Πιστεύω οτι βρίσκουν καλή αντιμετώπιση απο τους Έλληνες…..γι αυτό οι Ελληναράδες είναι διαφορετικοί απ τους βαρβάρους των Βρυξελλών…την τελευταία στιγμή γίνονται άνθρωποι……
      όχι όλοι …. έτσι γέρο?
      να σαι καλά ….. καλά μυαλά κι ο θεός βοηθός …..
      ………….ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ …….
      https://www.youtube.com/watch?v=_lgfxpu7_YU

      1. Παλιόγρια δεν είναι όλος ο κόσμος στην ηλικία σου, μη χαίρεσαι! Από το χάος που φαίνεται να δέρνει το κρανίο σου καταλαβαίνει κανείς την ηλικία σου!
        Αυτό είναι ή αρχόμενη άνοια ή εγκατεστημένο αλτσχάϊμερ γιαγιά! Μην στενοχωριέσαι, υπάρχουν θεραπείες! Μόνο που ελπίζω να μην σου επιτρέπουν να ψηφίζεις (μάλλον εδω θα μου απαντήσεις καμιά εξυπνάδα ότι δεν πας από μόνη σου).
        Αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι μέσα στο χάσιμό σου λες και κάποια ωραία!
        Αυτό που δεν μπορώ να καταλάω λαθρολάγνε, είναι ότι ενώ φαίνεται α αντιπαθείς τα στερεότυπα, έχεις έτοιμο ένα ταμπελάκι για κάθε άποψη! (χρυσάυγουλα)
        Ποιός έγραψε τη λέξη “βρωμοπακιστανοί”; Μόνη σου βγάζεις συμπεράσματα από ότι μπούρδα ακούς γύρω γύρω και μετά την κολλάς σε ότι σου φαίνεται ίδιο!
        Λίγο σχίζο μου κάνει αυτό ή μανιοκατάθλιψη, να το δεις!
        … και που σαι…
        Αυτά που πιστεύω και θέλω για την Ελλάδα δεν εκφράζονται από τους γνωστούς πολιτικούς φορείς!
        Θειά όποιος ξέρει να εκφράζεται δεν σημαίνει ότι είναι γέρος!
        Αν υπήρχε σχολή… ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ θα με ενδιέφερε να πάω πράγματι, αλλά επειδή δεν μου αρέσουν τα ΕΤΟΙΜΑ σε σχολή “ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑΣ” δεν θα πήγαινα ποτέ! (πράγματι όμως γιαγιά, η παλαιότητα της έκφρασής δείχνει την ηλικία σου, fun club του Στάθη Ψάλτη!)
        Τέσπα, καλή καρδιά σε κόβω και ψυχοπονιάρα, πορνόγρια!
        Θα μου λείψουν οι τελίτσες σου αν σταματήσεις τις περιγραφές!
        Τελευταία συμβουλή, ξεκόλλα το γεροντομυαλό σου από τα στερεότυπα (αυτός πιστεύει αυτό αρα είναι εκείνο) και… ΚΟΨΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΆΚΙΑ, σε αδικούν!
        Μπορώ να προβλέψω τι θα περάσουμε και νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι ο ηθικά και οικονομικά χρεωκοπημένος, ο οποίος δεν μπορεί να πιβιώσει αξιοπρεπώς, δένεται περισσότερο με την οικογένεια του (Έλληνες) για αληλοβοήθεια και είναι αδύνατο να συντηρεί πλήθος φιλοξενούμενους!
        Λαθρολάγνα κωλόγρια εύχομαι κι εσύ να είσαι καλά!

  11. Διάβασα τα πάντα! Έμαθα πολλά που δεν ήξερα κ σας ευχαριστώ πολύ όλους. Όμως κατέληξα σε ένα δυσάρεστο συμπέρασμα. Ο τρόπος που μιλάτε.. Η απαξίωση προς τον συνομιλητή δηλαδή δείχνει ένα τεράστιο εγωισμό για το ποιος θα βγει πάνω απ’ τον άλλον κ στο τέλος χάνεται το θέμα. Η αρχή της κουβέντας.γιατί οι Έλληνες πρέπει πάντα να καταλήγουν να καβγαδίζουν; τώρα καταλάβατε τον λόγο που είμαστε σ’ αυτή τη κατάσταση ;γιατί βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας.ποιος θα βγει ανώτερος.απαξιώνουμε τον διπλανό μας.η δική μας γνώμη είναι η τέλεια.ο άλλος είναι βλακας! Στο τέλος αντί να σκεφτόμαστε θολώνουμε και οι αποφάσεις παίρνονται τιμωρητικα προς τον συνομιλητη κ όχι προς τον κοινό μας εχθρό.οταν ένας λαός έχει σαν πρώτη αντίδραση το ξες ποιος είμαι γω ρε λυπάμαι αλλά δεν προκόβει.δεν φταίνε μόνο οι άλλοι που μας υποδούλωσαν ανά τους αιώνες αλλά κ μεις που είμαστε Εφιάλτες της πατρίδας μας.να σώσουμε το τομαρακι μας γλείφοντας κ να βγούμε ανώτεροι από τον διπλανό μας

  12. Και μη μου στείλετε απάντηση. Δεν θα εμπλακω σε ειρωνείες.! Το βιντεακι είναι μία προσπάθεια αξιοπρεπής κ μια άποψη.το είδατε. Αν δεν σας αρέσει μη το μοιράζεστε κ τελειωσε! Αρκετά με τις επιδείξεις γνώσεων.μας κουράσατε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *