Τρόμος: Ανεξήγητα σήματα από το ραδιόφωνο της Αποκάλυψης – Ποια λέξη εξέπεμψε

0
254

Μυστηριώδες και δυσοίωνο μήνυμα…

Ένα νέο κύμα ανησυχίας και εικασιών προκαλεί η επανεμφάνιση του διαβόητου ραδιόφωνου της Αποκάλυψης, που εδώ και δεκαετίες περιβάλλεται από πέπλο μυστηρίου και θεωρίες συνωμοσίας.
Σύμφωνα με αναφορές του καναλιού Telegram UVB-76 Logi, ο σταθμός που φέρεται να συνδέεται με στρατιωτικές συχνότητες και ανεξήγητες εκπομπές, επανήλθε στον αέρα έπειτα από πολυήμερη σιωπή.
Η λειτουργία του είχε διακοπεί από τις 30 Απριλίου, πυροδοτώντας ήδη από τότε σενάρια για το τι μπορεί να συμβαίνει “πίσω από τον θόρυβο”.

Η πρώτη «ζωντανή» ένδειξη ζωής καταγράφηκε το απόγευμα της 4ης Μαΐου, όταν μεταδόθηκε η λέξη baza (πλωτό μητρικό πλοίο), προκαλώντας νέο γύρο ερμηνειών και ανησυχιών στους παρατηρητές του φαινομένου.

Ωστόσο, η πιο αινιγματική μετάδοση ήρθε λίγες ώρες αργότερα, στις 9:35 μ.μ. ώρα Μόσχας, όταν ο σταθμόςBuzzer” επανήλθε με το εξής κωδικοποιημένο μήνυμα:

«NZhTI 48117 ΜΕΙΟΝ 3406 1409»…

Το μήνυμα, χωρίς προφανές νόημα για το ευρύ κοινό, αποτέλεσε αμέσως αντικείμενο έντονων συζητήσεων σε διαδικτυακές κοινότητες.

Οι απόψεις διχάστηκαν, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απλή ρουτίνα κρυπτογραφημένων στρατιωτικών εκπομπών, ενώ άλλοι βλέπουν πίσω από αυτές πιο σκοτεινά σενάρια.

Χαρακτηριστικά, ένας χρήστης σχολίασε ειρωνικά ότι “ο χειμώνας πιθανότατα θα επιστρέψει”, υπονοώντας ίσως μια επερχόμενη περίοδο έντασης ή αβεβαιότητας, σύμφωνα με αναφορά του τηλεοπτικού καναλιού 360.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε μεταδώσει παλαιότερα το Svobodnaya Press, στις 16 Απριλίου είχε ακουστεί ένα ακόμη παράξενο μήνυμα στο ίδιο δίκτυο, με την ανατριχιαστική φράση κρεατομηχανή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το μυστήριο γύρω από τη φύση του σταθμού.

Το ραδιόφωνο της Αποκάλυψης συνεχίζει να εκπέμπει σήματα που κανείς δεν έχει αποκωδικοποιήσει πλήρως, τροφοδοτώντας έναν παγκόσμιο κύκλο ερωτημάτων: πρόκειται για ψυχρό στρατιωτικό πρωτόκολλο ή για κάτι πολύ πιο ανησυχητικό που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί;

www.bankingnews.gr

Πηγή: www.bankingnews.gr

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροΈκρηξη και πυρκαγιά στο στρατιωτικό εργοστάσιο κατασκευής FPV drones στο Μενίδι! – Μεγάλες Zημιές – Δεν υπήρχαν κατάλληλοι πυροσβεστήρες για τις μπαταρίες λιθίου
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ