Διαφημίσεις

Παρατηρουμε οτι το 80% των νεων φιλων μας που εχουν κανει εγγραφη οτι βρισκονται σε σταδιο ιδιωτικοτητας …δηλαδη δεν εχουν πατησει το λινκ πιστοποιησης του λογαριασμου (Οχι πιστοποιηση ποιος και τι) που σας στελνουμε στο Εμαιλ σας ! Μπορειτε να ελενξετε σε ολη την αλληλογραφια σας η και στα σπαμ για το εμαιλ πιστοποιησης που σας εχουμε στειλει για να γινετε ενεργοι μεσα στο συστημα μας !

Αν δεν θελετε αλλοι να βλεπουν την φωτο του προσωπου σας μπορειτε να σηκωσετε μια φωτο με αλλο θεμα και σε εμας να κανετε πιστοποιηση (δευτερο επιπεδο) με την κανονικη σας φωτο που δεν θα μπορει να την δει κανεις !

Το συστημα μας θα σας αφαιρεσει των λογαριασμο σας αυτοματα μεσα σε τρεις ημερες αν δεν πιστοποιησετε το εμαιλ σας !

Οπως εχουμε ξαναπει οι γυναικες εχουν ελευθερη προσβαση στα πακετα μας και ειναι δικη σας επιλογη αν θελετε να εμφανιζεστε στην μπροστινη σελιδα (FUTURE) H κατω απο την ανακοινωση μας (ειναι η ενδειξη TOP) …

Βεβαια δεν θα επρεπε ολα αυτα να μας απασχολουν αν ειμαστε ηδη σε ενα κοινωνικο δικτυο , δεν θα πρεπει να ντρεπομαστε για αυτο που ειμαστε και πιστευουμε …ολοι οι αλλοι θα επρεπε να ντρεπονται με αυτα που εκαναν και συνεχιζουν να κανουν !

Μια υπηρεσια σαν την anemvoliastoi.gr εχει εξελιξη οταν ο κοσμος την αγκαλιαζει , αν επιλεγετε να ειστε μεσα σε εμας αλλα να ειστε αορατοι τοτε δεν εχουμε πολλα να σας προσφερουμε μιας και απο την φυση της υπηρεσιας αν δεν ειστε αληθινος-αληθινη δεν θα εχετε να κερδισετε τιποτα απο εμας !…

Κανεις δεν θα εμπιστευτει εναν λογαριασμο αορατο η μη πιστοποιημενο , κανεις δεν θα θελησει να συνεργαστει μαζι σας αν εμεις δεν δωσουμε την ενδειξη της πιστοποιησης …

Παρακαλουμε περαστε στην πρωτη πιστοποιηση του Εμαιλ σας ωστε να μπορει το συστημα να σας καταγραψει σαν εναν ακομα συνανθρωπο που συμμετεχει στο αυτονοητο … απολυτα αυτονοητο!

https://anemvoliastoi.gr/

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

2 σχόλια στο “Στο anemvoliastoi.gr δεν θα μπορουν να υπαρχουν ιδιωτικοι λογαριασμοι … Πρεπει ολοι να πατησετε το λινκ στο εμαιλ πιστοποιησης ! Μαθετε την σωστη λειτουργια και εγγραφη μας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek