Διαφημίσεις

Ο τρελός γέρος συνεχίζει να λέει τις ανοησίες του.

-Ξέρεις τι είναι το Ερπετικό Δίκτυο;
-Ερπετικό δίκτυο; Τι είναι αυτό πάλι;
-Γύρω από τον πλανήτη μας και πριν τη Σελήνη, υπάρχει μια κατασκευή, μια Μηχανή που είναι ΦΥΣΙΚΗ κατασκευή και όχι κάτι μαγικό και φανταστικό. Παράγει ενέργεια που γίνεται σαν πλέγμα, σαν δίκτυο δηλαδή, και εμποδίζει τις ψυχές να φύγουν πέρα από τη Σελήνη.
-Τι εννοείς δεν τις αφήνει;
-Ο σκοπός της ψυχής μετά τη γη είναι να φύγει έξω από τη Σελήνη. Εκεί θα βρει το μέρος για το οποίο προορίζεται. Το μέρος από το οποίο πηγάζει. Αλλά η μηχανή αυτή παγιδεύει την ψυχή, την κοροϊδεύει λέγοντάς της ότι πρέπει να επιστρέψει στη γη σε άλλο σώμα για να διορθώσει τάχα κάποια προβλήματα.
-Κοροϊδεύει;
-Ναι! Ο σκοπός δεν είναι οι ‘εμπειρίες’ του σώματος. Ο σκοπός είναι απλά η τροφή!
-Η τροφή; Ποια τροφή;
-Όταν παράγεις κάποιο συναίσθημα, τα ”φίδια” [τα οποία είναι συχνότητες] πάνε πάνω και κάτω. Με αυτή την κίνηση, με την παραγωγή δηλαδή συναισθημάτων, ”κάποιοι τρέφονται”.
-Κάποιοι; Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι;
-Θα σου πω άλλη φορά. Δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά όλες οι θρησκείες, όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της γνώσης που πέρασαν στη γη έως τώρα, έχουν περιγράψει περίπου ποιοι και τι είναι.
-Και πώς τρέφονται;
-Με την παραγωγή συναισθήματος. Θέλουν να κάνουν τα ”φίδια” [τις συχνότητες] να κινούνται πάνω κάτω. Πάνω είναι χαρούμενα συναισθήματα, κάτω είναι τα αρνητικά.
-Και τρέφονται από αυτό;
-Ναι. Γι’ αυτό θέλουν συνέχεια πολλές ψυχές μέσα σε αυτό το ολογραφικό σύμπαν, για να ρουφάνε ενέργεια συνέχεια. Θέλουν την ψυχή να μην φύγει, αλλά να μπει σε άλλο σώμα για να συνεχιστεί το τσιμπούσι.
-Θυμούνται οι ψυχές την προηγούμενη ζωή;
-Χαχα, όχι βέβαια. Επιστρέφουμε κενές. Tabula rasa. Μηδέν μνήμη. Φαντάσου, αν επέστρεφε π.χ. ο Τέσλα ή ο Αϊνστάιν ή ο Ντα Βίντσι ή ο Σωκράτης σε σώμα με την προηγούμενη γνώση, πού θα βρισκόμασταν σαν είδος τώρα. Γι’ αυτό η μνήμη σβήνεται. Τελείως. Λήθη.
-Τελείως ε;
-Ναι. Βέβαια μην ξεχνάς, όταν κάτι είναι μηχανικό, ΠΑΝΤΑ θα εμφανίζει μικρά ή μεγάλα glitches, λαθάκια.
-Τι λαθάκια;
-Κάποιες ψυχές, όταν επιστρέφουν, δεν έχει σβηστεί τελείως η προηγούμενη ζωή. Δεν έχεις ακούσει ιστορίες για παιδιά 5 ή 6 χρονών να μιλάνε άλλη γλώσσα ή να παίζουν πολύ καλά πιάνο;
-Πολλές φορές.
-Αυτά είναι τα λαθάκια της Μηχανής. Είναι βέβαια πολύ περιορισμένος ο αριθμός αλλά υπάρχει.
-Και πώς μπορώ να μην είμαι τροφή για ”αυτούς”;
-Μείνε ακίνητος ”συναισθηματικά”.
-Δηλαδή;
-Θα σου πω άλλη φορά αναλυτικά αν σε ενδιαφέρει. Και μην ξεχνάς μια από τις μεγαλύτερες και πιο ακλόνητες αλήθειες. ΕΙΣΑΙ ψυχή και ΕΧΕΙΣ σώμα και όχι το αντίθετο! Από αυτή την αλήθεια, προκύπτουν πολλές άλλες…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Hendricus G.Loos

Κάποιος κοιμάται κι ονειρεύεται το σύμπαν.Κι εμάς μαζί..

3 σχόλια στο “Τι είναι το Ερπετικό Δίκτυο;”
  1. Η αστρικη προβολή βοηθαει, και ταξιδεύεις τουλαχιστον μεσα στο ηλιακό συστημα . Μην τα βλεπεις τόσο μαυρα όλα δεν είναι. Στο νου μας υπάρχει καμιά φορα μαυρίλα πουθενα αλλού. Κριμα να μαυριζεις του αλλους αδικα….

  2. -Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ.ΠΛΕΓΜΑ, ΔΙΚΤΥΟ, ΜΑΤΡΙΞ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ,ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ, ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
    -ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ;;;
    ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΥΝΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ : -ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ …
    -ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ,ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ .
    Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η’ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η΄ΣΕ ΑΝΥΨΩΝΕΙ.
    ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.
    -ΑΣ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ,ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ.
    -Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΣ.
    -ΜΕΙΝΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ….;;;;;;;
    ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Η ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;
    ΜΕΤΑΛΑΣΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ,ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑ ;;;
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ;;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ;;;
    Η ΚΑΘΗΛΩΣΗ ;;;
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΚΙΑ,ΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η’ ΒΑΡΒΑΡΙΚΩΝ ΛΑΩΝ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
    -ΟΙ ΕΠΑΝΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, Η ΣΟΦΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ.
    -Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.
    -Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΜΕ…

  3. Ο Πλάτωνας και ο Πλούταρχος αναφέρουν κάποιες εξωσωματικές εμπειρίες στον μύθο του Ηρος ο ένας και στον μύθο του Θεσπεσιου ο δεύτερος .Αναφέρεται η Σελήνη ως έδρα των ψυχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek