Διαφημίσεις

Σάλος έχει ξεσπάσει στο από το πρωτοφανές λάθος στον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου στο X, που αποδεικνύει ότι ο «χειριστής» του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι «κοινός», τουλάχιστον με τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά στον προσωπικό λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε μία διθυραμβική ανάρτηση υπέρ της Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Χρήστες του Twitter μάλιστα αποθανάτισαν αμέσως την συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Δείτε τις σχετικές εικόνες από τις δύο αναρτήσεις με διαφορά μερικών λεπτών:

Όπως ήταν επόμενο η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε από τον προσωπικό λογαριασμό της Διαμαντοπούλου στο X, η οποία αμήχανα προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

Έγραψε συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου αμέσως μετά την πρωτοφανή, αλλά εξόχως αποκαλυπτική γκάφα:

Αυτό φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Πρόκειται για έναν τερατώδη μηχανισμό προπαγάνδας, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί να προβαίνει σε δολοφονία χαρακτήρων δημοσιογράφων, εκδοτών, πολιτικών, ακόμα και τις πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου, όπως είχαμε καταλήξει με ατράνταχτα στοιχεία.

Αντίθετα, υπερασπιζόταν με σθένος πολιτικούς όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, αλλά ακόμα και σεσημασμένους συριζαίους που με την συμπεριφορά τους έμμεσα ενίσχυαν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Εννοείται ότι προνομιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Εύα Καϊλή και φυσικά η Άννα Διαμαντοπούλου είχαν την τιμητική τους από το συγκεκριμένο σύστημα.

Σήμερα όμως αποκαλύπτεται ότι τουλάχιστον ο λογαριασμός της Διαμαντοπούλου και ο αντίστοιχος της Κεραμέως, έχουν τον ίδιο χειριστή. Είναι επόμενο πως θα γίνει μία τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης του συγκεκριμένου γεγονότος, για να μην αποκαλυφθούν οι υπόγειες αυτές διαδρομές σε όλο τους το εύρος.

Σ’ οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, για να κρατήσουν τα προσχήματα, τόσο η Διαμαντοπούλου όσο και η Κεραμέως θα εξαφανίζονταν από το δημόσιο βίο. Στην Ελλάδα όμως το σύστημα προπαγάνδας είναι τόσο ισχυρό που και οι δύο θα συνεχίσουν την πορεία τους, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek