Διαφημίσεις

Ο χριστιανός καθηγητής Enoh Burke οδηγείται για τρίτη φορά στις φυλακές. Αρνήθηκε να εφαρμόσει τη «θεωρία του φύλου» που οδηγεί στην αυτοκτονία, τον ακρωτηριασμό και στην εκ των υστέρων και μάταιη μεταμέλεια την δυτική νεολαία.

Ο Ιρλανδός καθηγητής Enoch Burke συνελήφθη έξω από το σχολείο που τον απέλυσε επειδή αρνήθηκε να «αποκαλέσει ένα αγόρι κορίτσι» και φυλακίστηκε για τρίτη φορά. Σύμφωνα με την Irish Independent, ο καθηγητής, ο οποίος είναι επίσης ευαγγελικός Χριστιανός, συνελήφθη από την ιρλανδική αστυνομία έξω από το σχολείο Wilson’s Hospital στην ιρλανδική κομητεία Westmeath, πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια του Δουβλίνου.

Οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή Mountjoy, έχοντας ήδη περάσει περισσότερες από 400 ημέρες εκεί, επειδή αψήφησε επανειλημμένα απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που του απαγόρευε την είσοδο στο σχολείο. Ο δικαστής Michael Quinn τον φυλάκισε για περιφρόνηση του δικαστηρίου αφού ο καθηγητής ιστορίας και γερμανικών αρνήθηκε να απαντήσει «ναι» ή «όχι» όταν ρωτήθηκε αν σκόπευε να επιστρέψει στο σχολείο στο Westmeath.

Την ώρα που δόθηκε η παραγγελία, ο Burke είπε στον δικαστή Quinn: «Θα δώσετε απολογία στον Θεό που με φυλακίσατε λόγω των θρησκευτικών μου πεποιθήσεων».

Ο Burke, ο οποίος απελευθερώθηκε από τη φυλακή τον Ιούνιο, απολύθηκε από το σχολείο γιατί τον Ιανουάριο του 2023, αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το νέο όνομα και την προσαρμοσμένη αντωνυμία ενός μεταβατικού μαθητή, ισχυριζόμενος ότι αντίκειται στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Ο δικαστής Quinn είπε ότι ήταν «επείγον» να φύγει ο Burke από την εκπαιδευτική μονάδα λόγω των δυσκολιών που προκλήθηκαν στη λειτουργία του από τη συνεχιζόμενη παρουσία του.

Είπε ότι ο Burke παρεμπόδιζε τις καθημερινές δραστηριότητες και την εκπλήρωση των καθηκόντων των άλλων καθηγητών και του προσωπικού του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Burke και η οικογένειά του διαμαρτυρήθηκαν ότι οι πολυάριθμοι δικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση είχαν αγνόησε μια έκθεση που είχε ετοιμάσει η τότε διευθύντρια του σχολείου, Niamh McShane.

Ο Burke είπε ότι η McShane ισχυρίστηκε ότι ήταν ένοχος για σοβαρό παράπτωμα λόγω της άρνησής του να αποκαλέσει έναν μαθητή σε μεταβατικό στάδιο με το νέο όνομα και την προσαρμοσμένη αντωνυμία. Είπε ότι η νομιμότητα αυτού του αιτήματος δεν εξετάστηκε ποτέ από το δικαστήριο.
Ωστόσο, πέρυσι ο δικαστής Owens διαπίστωσε ότι το σχολείο είχε δίκιο να απομακρύνει τον Burke λόγω φόβου για «επιβλαβή και ενοχλητική συμπεριφορά».

Χθες, ο Burke επέμεινε: «Αυτό το δικαστήριο απλώς μου στερεί τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις και το δικαίωμά μου σε αυτές τις πεποιθήσεις. Είμαι χριστιανός. Έχω χριστιανικές πεποιθήσεις. Η πεποίθησή μου είναι ότι ο Θεός δημιούργησε άνδρα και γυναίκα . Ανέφερε αποσπάσματα από τη Βίβλο, συμπεριλαμβανομένης της Γένεσης και του Ευαγγελίου του Ματθαίου, και ισχυρίστηκε ότι οι Ιρλανδοί καθηγητές «δέχονταν εντολή να επιβάλουν τον τρανσεξουαλισμό στους μαθητές τους».

Είπε ότι πρόκειται για μια «δαιμονική ιδεολογία» που οδηγεί τα παιδιά να παίρνουν αναστολείς της εφηβείας και να «σημαδεύονται για μια ζωή».

Είπε ότι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις δεν θα οδηγούσαν τα παιδιά «στο δρόμο της αυτοκτονίας, του ακρωτηριασμού, της μεταμέλειας» και της κατάρρευσης των σχέσεων με τους γονείς τους. «Δεν επέβαλα τις πεποιθήσεις μου σε κανέναν», είπε. Αυτή η πεποίθηση – η τρανσεξουαλικότητα – μου επιβλήθηκε. Μου διέταξαν να κάνω τους νέους που έχω στη φροντίδα μου να καταπιούν αυτό το δηλητήριο».

Τον Μάιο του 2022, ο Burke βρέθηκε στο επίκεντρο μιας τρελής ιστορίας στο Wilson’s Hospital School. Είπε στην διευθύντριά του ότι ήταν «αντίθετος στον τρανσεξουαλισμό» λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων και ότι δεν θα απευθυνόταν στον μεταβατικό μαθητή με το νέο του όνομα και με προσαρμοσμένες τις αντωνυμίες. Ο Burke επέκρινε δημόσια το «αίτημα» του σχολείου να χρησιμοποιήσει τις επιλεγμένες αντωνυμίες του μαθητή.

Με email στο προσωπικό, η διευθύντρια του σχολείου, Niamh McShane, ζήτησε να απευθύνονται στον εν λόγω μαθητή χρησιμοποιώντας τις νέες του αντωνυμίες. Ο Burke φυλακίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 και πέρασε 100 ημέρες στη φυλακή. Φυλακίστηκε για δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο του 2023 και πέρασε τα Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα πριν αποφυλακιστεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ο Burke έκανε έφεση για την αποβολή του από το σχολείο. Ο τρανς τρόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία προμηνύει σκοτεινά χρόνια καταστολής και αστυνόμευσης της σκέψης.

Ο Enoch Burke είναι ένας νέος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη, ένας ακόμη στη μακρά λίστα των αντιφρονούντων που συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν λόγω των ιδεών τους και της αντίθεσής τους στον τρoμοκρατία woke.

Πηγή: breizh-info.com

anixneuseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *