Διαφημίσεις

Ο στόχος των ενορχηστρωτών της Μεγάλης Επανεκκίνησης γίνεται σιγά σιγά φανερός. Είναι η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και της ελευθερίας όπως την ξέρουμε, για να αντικατασταθούν από ένα παγκόσμιο και αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα, στο οποίο οι πληβείοι θα επιβιώνουν καταναλώνοντας βιομηχανικά επεξεργασμένα «τρόφιμα», και στο οποίο η ιατρική μας περίθαλψη θα εξαρτάται από αυτό που οι Μαλθουσιανοί ισχυρίζονται ότι είναι καλό για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία την κλιματική αλλαγή.

Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε την ατζέντα One Health και πώς απειλεί να καταστρέψει τόσο την επισιτιστική ελευθερία όσο και την ιατρική ελευθερία.

Ο όρος «One Health» επινοήθηκε μετά το πρώτο ξέσπασμα του SARS στις αρχές της δεκαετίας του 2000, για να αντικατοπτρίσει τον κίνδυνο των νέων ασθενειών που εμφανίζονται από την επαφή ανθρώπου-ζώου. Αναφέρεται στην ιδέα ότι η δημόσια υγεία δεν αφορά μόνο την υγεία σας, αλλά και την υγεία των ζώων και την «πλανητική» υγεία. Είναι πλαισιωμένος από μια φρασεολογία σχεδιασμένη για να ακούγεται ελκυστική και ολιστική.

Ενσωματωμένη σε αυτήν είναι και η παραδοχή ότι, επειδή διακυβεύεται η υγεία του πλανήτη, πρέπει να υπάρχει ένα παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο με έλεγχο πάνω σε όλα τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους για να προστατεύει αυτήν την «μία υγεία» και να «εξισορροπεί βιώσιμα την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων», με ισότητα μεταξύ της προτεραιότητας των ζώων, του περιβάλλοντος και της προσωπικής σας υγείας.

Η έννοια One Health έχει απίστευτα επικίνδυνες προεκτάσεις που θα πρέπει να είναι εμφανείς όταν αναλογιστεί κανείς ποιος την προωθεί… Μα φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Bill Gates, το Rockefeller Foundation, το NIH, το CDC, το USDA (υπουργείο γεωργίας), το FDA (οργανισμός τροφίμων & φαρμάκων) και κάθε άλλος ένοχος στην υπόθεση Covid που μπορείτε να σκεφτείτε.

Περιλαμβάνει μια άρρωστη μεταλλαγή στο ρητό «το φαγητό σας να είναι το γιατρικό σας» – σχέδια για γιατρούς που θα γράφουν συνταγές για το μανάβικο – που μπορεί να ακούγεται καλό μέχρι να σκεφτείτε ότι οι συνταγές θα βασίζονται όχι μόνο σε αυτό που είναι καλό για εσάς, αλλά στο τι θα υπαγορεύει το ιατρικό κατεστημένο ότι θα ωφελήσει τον πλανήτη.

Σκεφτείτε τι καταργούν σκόπιμα οι ελίτ από την προσφορά τροφίμων, καθώς και τις ουσίες που προσομοιάζουν με τρόφιμα, τις οποίες προσθέτουν. Σκεφτείτε την πλύση εγκεφάλου των περισσότερων γιατρών κατά την διάρκεια του Covid και την άρνησή τους να συστήσουν βασικά συμπληρώματα υγείας, έκθεση στον ήλιο, βιταμίνη D, ή αποτελεσματική και έγκαιρη θεραπεία, αφήνοντας τους ασθενείς τους στο έλεος της ρεμδεσιβίρης, των αναπνευστήρων και των ενέσεων με mRNA. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα των ιατρικών συνταγών για γεύματα γρύλων και για εμβόλια μέσω κατανάλωσης μαρουλιών, αυτή η ατζέντα θα πρέπει να σας προκαλεί φρίκη.

Επίσης, εγείρει το ανησυχητικό φάσμα του να παρέχεται με δελτίο ή να αναστέλλεται η υγειονομική περίθαλψη, με το επιχείρημα ότι οι ανάγκες της υγείας σας αντισταθμίζονται από τις περιβαλλοντικές ανάγκες. Όταν εξετάσει κανείς τις σαφείς μαλθουσιανές πεποιθήσεις των παγκοσμιοποιητών, μια τέτοια ιδέα εγκυμονεί ανείπωτο κίνδυνο. Οι διαχειριστές της κοινωνίας πιστεύουν ξεκάθαρα ότι τα οικοσυστήματα του πλανήτη θα ωφεληθούν από την μείωση του αριθμού των «πληβείων», και αυτό το νέο υπόδειγμα υγείας τους επιτρέπει να συνυπολογίζουν αυτό το δόγμα στην απόφασή τους για το αν θα δικαιούστε σωτήρια περίθαλψη, το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από κάποιον εμβολιασμό, το δικαίωμα στην πραγματική, φυσική τροφή ή ακόμα και την ίδια την ζωή σας.

Στον Καναδά, ο αριθμός των αγροτών μειώνεται ήδη αρκετά αποτελεσματικά. Μόνο στο Κεμπέκ, περισσότερο από το 6,1% των θανάτων το 2022 προήλθαν από το κυβερνητικό πρόγραμμα ευθανασίας, που ονομάζεται “Ιατρική Βοήθεια στον Θάνατο” (MAID). Η ευθανασία είναι η έκτη κύρια αιτία θανάτου στον Καναδά. Αφαιρεί σχεδόν τόσες ζωές ετησίως όσες υποτίθεται ότι έκανε ο Covid το 2020.

Ο Καναδάς έχει σχέδια να επεκτείνει το πρόγραμμα για να επιτρέψει σε ανηλίκους κάτω των δεκαοκτώ ετών και σε ψυχικά άρρωστα άτομα να συναινέσουν στο θάνατο με την βοήθεια ιατρού. Ανάπηροι και φτωχοί Καναδοί αναφέρουν ότι τους αρνήθηκαν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, αλλά τους προσφέρθηκε να αυτοκτονήσουν – συμπεριλαμβανομένης της παρα-ολυμπιονίκου και βετεράνου Christine Gauthier, η οποία έκανε αίτηση για έναν ανελκυστήρα για αναπηρικό καροτσάκι αλλά αντ’ αυτού της προτάθηκε ο θάνατος.

Πέρα από την ιατρική περίθαλψη, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποια πτυχή της ζωής σας που δεν θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα του πλαισίου One Health. Εάν η υγεία των ζώων, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος πρέπει να σταθμίζονται ισότιμα, η ατζέντα υπερβαίνει κατά πολύ τον χώρο του ιατρείου. Το πού ζείτε, το πού μπορείτε να ταξιδέψετε, το τι αγοράζετε, το πώς μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας και το τι μπορείτε να φάτε θα εμπίπτουν όλα σε αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα βιοασφάλειας.

Σκεφτείτε το αυτό σε συνδυασμό με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τράπεζών ή αλλιώς CBDC, ένα σύστημα που ήδη κυκλοφορεί σε κάποιες χώρες και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, όλα τα χρήματα είναι ψηφιακά και ελέγχονται κεντρικά. Η κεντρική κυβέρνηση μπορεί να προγραμματίσει τα χρήματά σας, ώστε να μπορείτε να τα ξοδεύετε μόνο σε εγκεκριμένα είδη. Η ιατρική συνταγή στο παντοπωλείο σας για σκόνη εντόμων και λαχανικά με mRNA μπορεί να γίνει υποχρεωτική, εκτός εάν έχετε ήδη δημιουργήσει εναλλακτικό τρόφιμο με δυνατότητα πληρωμής σε ανεξάρτητο νόμισμα.

Σίγουρα, δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμα όλα αυτά. Αλλά αν ο Covid μας δίδαξε κάτι, είναι ότι το πλαίσιο για την καθυπόταξή μας αναπτύχθηκε προτού επιβληθεί. Γιατί να χρηματοδοτούν πειράματα με mRNA σε μαρούλι και γάλα γονιδιακής θεραπείας, εκτός εάν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την τροφή ως όχημα για τον γενετικό χειρισμό των μαζών; Γιατί να παρακολουθούν τις αγορές τροφίμων με έναν δεδηλωμένο στόχο να μειώσουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, γαλακτοκομικών, ψαριών και αυγών, εκτός αν σκοπεύουν να ελέγχουν τι αγοράζουν οι άνθρωποι; Και τι θα αντικαταστήσει αυτές τις υγιεινές πρωτεΐνες – τα γενετικά τροποποιημένα μπιφτέκια σόγιας; Η στρατιωτική πλαστική σκόνη πρωτεΐνης απορριμμάτων; Τα έντομα; Η βιομηχανική παρακολούθηση των σπόρων ώστε οι διαχειριστές της κοινωνίας να γνωρίζουν ακριβώς τι τρώνε οι πληβείοι;

Αναλογιστείτε τα όλα αυτά στο πλαίσιο της καταστολής των αγροτών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, και στην συνέχεια λάβετε υπ’ όψη το αναδυόμενο πλέγμα ελέγχου – βιοασφάλειας One Health, που είναι συζευγμένο με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών, τα κοινωνικά πιστωτικά σκορ και τα προσωπικά αποτυπώματα άνθρακα και προκύπτει η πλήρης εικόνα:

“Η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και της ελευθερίας όπως την ξέρουμε, για να αντικατασταθούν από ένα παγκόσμιο, κεντρικό, πλήρως επιτηρούμενο και αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα, στο οποίο οι πληβείοι θα επιβιώνουν καταναλώνοντας βιομηχανικά επεξεργασμένα υποτιθέμενα τρόφιμα, και στο οποίο η ιατρική σας φροντίδα θα βασίζεται σε αυτό που οι Μαλθουσιανοί λένε ότι είναι καλό για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την κλιματική αλλαγή και την υγεία του πλανήτη.”

Εάν ενδιαφέρεστε για την ιατρική ελευθερία, πρέπει να δείτε μέχρι τώρα ότι η διατροφική ελευθερία και η ιατρική ελευθερία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και αν δεν προστατεύσουμε και τις δύο, θα χάσουμε τα πάντα. Διατροφή, ενέσεις και απαγορεύσεις – πρέπει να απορρίψουμε τα σχέδιά τους και στα τρία μέτωπα.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για όλα αυτά;

@Άρθρο της Tracy Thurman

terrapapers.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *